אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לפני שתגיבו על הסטיקי, ראיתי אותו כבר, ואם נעזוב לרגע את כמות הDOKים שיש שם שלא מאפשרת השוואה ממשית לבינתיים, אז גם לא ממש הצלחתי להסתדר עם כמות הציונים וכל הבלאגן שהסנדרה פולטת על כל אחד אז החלטתי לשאול פה. אני מחפש DOK של ג'יגה ומעלה עם תג מחיר של עד 200 (עם חריגה אפשרית ולא רצויה במיוחד ל250). חשובה לי האמינות ומהירות העברת הנתונים של הDOK. בקשר לU3, קראתי על זה קצת אבל לא הבנתי בדיוק איך הכל פועל.. יש פה מישהו עם ניסיון עם זה שיכול לתת כמה מילים מהניסיון שלו על איך זה פועל בשטח ולא על הנייר? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי הרדיסק seagate barracuda 7200.11 דגם ST3500320AS 500GB ישן שהחליט למות פתאום. כשאני מחבר אותו לSATA בלוח המחשב פשוט לא עולה - נתקע בדוס עם איזה HD FAILURE (הוא לא הרדיסק ראשי הוא אחד מהכוננים המשניים) ניתקתי אותו וניסיתי לחבר דרך תחנת עגינה לUSB אני מקבל שגיאת USB malfunction. היה עליו כל מיני תמונות ודברים נוסטלגים שאני ממש רוצה לשחזר... מישהו מכיר איזשהי דרך לעשות את זה? או אולי אפילו להמליץ על מעבדה כלשהי שמתעסקת בדברים האלה באיזור חיפה והקריות ועושה שחזורים כאלה בזול (סטודנט) תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי שני כונני WD Elements Desktop 6TB ( WDBWLG0060HBK -NESN). הם נקנו באמאזון, מה שאולי מתברר כבחירה לא נבונה כשקונים כונן קשיח, אך אני בספק שמכאן נובעת הבעיה. לשניהם יש את אותה בעיה מוזרה: כשמנסים לעשות כל פעולה איתם לאחר שהם נכנסו למצב שינה (ובעצם מעירים אותם), לוקח להם המון זמן להתעורר. המון. 15 שניות במינימום, 25 במקסימום. בדרך כלל באזור 20 השניות. בזמן הזה הלד שלהם מהבהב, שומעים אותם מתחילים לעבוד והאקספלורר קופא. 20 שניות. כשהם מתעוררים בסופו של דבר, עושה רושם שהם מתפקדים בצורה די תקינה. העתקה, קריאה, גישה רנדומלית - עושה רושם שהם חיים ונושמים. כל ערכי הSMART תקינים וכלי הבדיקה של WD גם לא מצא איזושהי בעיה. ניסיתי כמה דברים: …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הצורב החדש... סה"כ דיי בקלות... הבעיה היא שהצריבה על דיסק רגיל (בינתיים זה מה שניסיתי) לא עולה על X24 זאת אומרת ב NERO אין אופ' של יותר מ-X24 (הדיסקים כן תומכים במהירות גבוהה יותר) הצורב הוא של NEC 3500A או U לא זוכר... למישהו יש רעיון? (ניסיתי "DETERMINE MAX SPEED" אך זה לא שינה כלום...)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. לאחר התקנה נקייה של windows 8, והתקנת דרייבר של צ'יפסט, ביצעתי benchmark וזה מה שקיבלתי : לא נשארה לי תמונה של התוצאה שקיבלתי אחרי התקנה נקייה של windows 7 (לפני כמה חודשים כשרק קיבלתי את ה SSD) אבל אני זוכר שהציון היה בסביבות 770. מהי הסיבה לירידת הביצועים? חשבתי שלהפך, הביצועים אמורים לעלות, מכיוון שמאז שעשיתי את הבדיקה על windows 7 יצאו דרייברים חדשים של הצ'יפסט והמערכת עצמה יותר חדשה? ה SSD כמעט ריק אז לדעתי זו לא בעייה בגלל מקום פנוי מועט. האם מישהו נתקל בתופעה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לכם 1,000 דולר מיותרים והמון מידע שצריך להיות נגיש בזריזות? מהיום תוכלו למצוא את כונני ה-850 Pro וה-850 Evo של סמסונג גם בנפח 2 טרה-בייט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%91%d7%a2%d7%9c%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-2-%d7%98/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רב פעמית? (כלומר כמה פעמים ניתן לכתוב/למחוק כל פעם מחדש) קניתי לפני מספר ימים דיסק של וורבטין, ולא כתוב עליו לכמה כתיבות הוא מתאים. בעבר היה לי נסיון מר מאוד עם הצורב הישן "שדפק" לצמיתות דיסקים רב פעמיים לאחר מכסימום 4 צריבות. מאז החלפתי צורב והחלטתי לחזור ולנסות את המדיה הרב פעמית. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב חדש מבית SAMSUNG 203D. כידוע לכם מהירות צריבה מקסימלית שלו ל-DVD-R היא X20. ( המדיה עצמה רשום X16) צרבתי DATA בגודל בערך 2.5GB בנרו (גירסה 6.6) הוא כותב X16 אבל בפועל לקח לו 21 דקות לצרוב. כך שזה לא מהירות 16 אלא הרבה יותר איטי. ניסיתי גם באשמפו 7 ושם הוא מראה שהמהירות המקסימלית שצרב הוא X4...... למה ? הצורב החדש שלי לא תקין ? עבדו עליי בחנות? מה לא בסדר? אנא עיזרו לי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחרי שהצורב Scsi שלי שבק חיים החלטתי שאני חייב צורב חדש, חשבתי על - LiteON אבל מה אתם אומרים על TDK שאבא שלי מכיר את היבואן טוב ויכול לסדר לי מחיר פצצה? המלצות אחרות יבואו בברכה! בתודה מראש imac ! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נהרס לאח שלי המחשב לגמרי והוא קונה חדש.. עכשיו הוא רוצה שאני יעביר לו דברים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.. אם אני רוצה לחבר במחשב החדש את ההרדיסק הישן כדי להעביר דברים אני צריך להכניס אותו עם כל הברגים והכול רק בשביל הכמה דקות האלה של העברת מידע? אם על שתי הדיסקים הקשיחים יש מערכת הפעלה זה לא יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי פירמוט ההארד דיסק השני שלי 320GB לא מזוהה גם אין אותו בDISK MANAGEMENT וגם בביוס לא מצאתי אותו מה יכולה להיות הבעיה ? (לא התעסקתי בכלום במחשב לא ג"אמפרים ולא כלום )
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות SSD למחשב החדש מתוצרת אינטל, ואני מתלבט בין : סדרה 750 של אינטל בחיבור SATA . סדרה 730 בנפח 240GB. סדרה 535 בנפח 480GB . מה לקחת ? (המחירים הם לא מחירים לצרכן, לכן אין משמעות למחיר .)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כונן SSD של Vertex 3 iops 120gb. והתקנתי אותו במחשב. הלוח שלי (EVGA 790I SLI FTW) תומך רק ב Sata 2 ולכן אני יודע שהביצועים שלו יירדו. רציתי לדעת לאיזה מהירויות כתיבה וקריאה אני אמור לראות כי לא מצאתי את זה בשום מקום. נכון לכרגע לפי AS-SSD-Benchmark אני מקבל תוצאות של AS SSD Benchmark 1.5.3784.37609 ------------------------------ Name: OCZ-VERTEX3 MI ATA Device Firmware: 2.15 Controller: msahci Offset: 1024 K - OK Size: 111.79 GB Date: 30/11/2011 22:27:11 ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 183.01 MB/s Write: 150.63 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 16.91 MB/s Write: …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב חדש יחסית (i5) המשתמש בעיקר למשחקים בעיקר, ולפעמים עריכת וידאו/תמונות ומכונות וירטואליות. כרגע יש ברשותי את הדיסקים הבאים במחשב: WD 160GB SATA 8MB WD 250GB SATA 16MB כאשר על ה160 מותקנת מערכת ההפעלה. מבחינת מקום הם סה"כ מספיקים. אך אני מעוניין לעבור לדיסק קשיח יחיד - ומהיר יותר 1TB F3. האם כדאי לעבור ממערך של 2 דיסקים למערך של 1 מבחינת מהירות וכדומה? (הרצת משחקים שנעשית במקביל למערכת הפעלה מאותו דיסק קשיח לדוגמא, מה שאולי יכביד יותר). ושאלה נוספת - כדאי ללכת אולי על דיסקים של SATA3 ? (הלוח שלי תומך).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני יודע שרוב האנשים ממליצים להתקין Windows ושאר תוכנות חשובות על SSD קטן (~128GB), והשאר על כונן קשיח. יש לי רק בעיה אחת עם זה.. (ראו תמונה מצורפת). אני לא מוכן לכונן C קטן מ- 200GB, ו- SSD בכזה נפח עולה המון. מה שמשאיר אותי עם SSD Caching (כמו Intel SRT) או כלום. למישהו יש ניסיון עם מנגנון כזה (SSD Caching או אפילו SSHD) ויכול לומר לי איפה הוא רואה שיפור? למשל משחקים, זמן boot, דחיסה/כיווץ, גלישה. כמובן שהמלצות לפתרונות אחרים יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מעוניין להרכיב מחשב גיימינג חדש עם מפרט גבוה. בחלק מלוחות האם עם צ'יפ Z79 יש חיבור sata express חדש שיכול להעביר עד GB\S 10. השאלה היא האם קיימים כבר SSD שבאמת יכולים לנצל את החיבור הזה, כלומר לקבל עדיפות משמעותית על חיבור SATA III. אני מעוניין ב- SSD בנפחים 120 - 256 GB.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ממליצים לקחת סמסונג או מאך ? להלן קישור של המאך http://www.logicpc.co.il/Product/480gb-mach-xtreme-turbo-25-mxssd3mdstp-480g-sata-iii-ssd ולהלן קישור של הסמסונג http://ksp.co.il/?uin=20231 לא משנה לי גם אם תאמרו דגם אחר - גם הPRO של סמסונג והמחיר שלו מקובל - רק תאמרו מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ועמידות(שעמידות יותר חשובה לי מאשר ביצועים)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן חיצוני בגודל 2TB לאחסון מידע ללא גיבוי, רציתי לדעת אם עדיף לקנות 2 כונני 1TB חיצוניים ולקוות לטוב (במידה ו2TB לא אמינים).. ולגבי הכונן עצמו, אני חשבתי על הדגם של Western Digital - WDBACW0020HBK במחיר של בערך 600 שקלים, הוא גם מאוד מומלץ אבל יש עוד כוננים חיצוניים של WD הנה לינק למוצר - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779350 מישהו ממליץ/חוו"ד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות שרת ביתי. העניין הוא כזה, כיום אני מוריד טורנטים בעזרת שרת שנמצא בענן (משלם עליו כל חודש כ - 20 ש"ח) וצופה דרך קודי במכשירים אחרים ישירות מהענן. אני מנסה למצוא פתרון זול יותר וחד פעמי. השרת הולך להשאר דלוק 24/7 ולכן צריך משהו חסכוני בחשמל. אני לא כל כך מבין בנושא אז פשוט נכנסתי ל KSP וחיפשתי שרת NAS. האם זה מה שאני צריך לרכוש? האם צריך ידע ברמה גבוהה בכדי להגדיר אותו ולהתקין עליו תוכנות או שידע בסיסי יספיק? השרת הולך לשמש בין היתר לגיבוי קבצים. אשמח להכוונה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך לשדרג את כונן הגיבוי שלי. כמות החומר כל הזמן גדלה וחשבתי כבר להביא אחד של 8 טרה כדי שאני לא אצטרך להחליף אותו בכונן אחר בעוד שנה. ראיתי שכאלה עולים ים של כסף אבל בסוף נתקלתי בכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14797 קודם כל אני צריך לדעת אם הוא בכלל טוב לי, כי כתוב שם צ'יפסט H61 ואני לא כ"כ יודע איפה המחשב לי עומד. אז ככה: לוח אסוס P8P67 PRO, ווינדווס 7 64-ביט OEM. בהתחלה אני רוצה לחבר את הכונן למחשב דרך הדבר הזה: http://www.icydock.com/goods_cat.php?id=112 יש לי 2 כאלה ואני כל הזמן מחליף בין כוננים של 4, ו-2 TB של סיגייט. זה עובד פיקס, אומנם פה מדובר בחיה קצת אחרת (8TB). יש מצב לבעיות? מהנסיון…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3948&sub_category_id=1038&id=531
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדיסק קשיח שלי משמיע רעש מאוד חזק, למה זה קורה ? ואיך אפשר לתקן את זה ? תודה. עריכה: זה לא אמור להיות ככה. כי לפני חודש הוא היה שקט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כאחד הכוננים הרגילים לכן כשאני רוצה לנתק(הוצאת חומרה בטוחה) אותו אין לי אפשרות כזאת מישהו יודע איך אני להגדיר אותו כדי שיתנהג כמו DOK על הדרך עוד שאלה, חיבור עם ESATA לא תומך בחיבור חם, חייבים לכבות כדי שהכונן יזוהה, נכון? לא נראה לי משמעותי אבל ההארד דיסק הוא סמסונג במארז של VANTEC, והוא מחובר דרך USB למחשב תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=735506 כנראה שההארדיסק שלו נדפק. כי כשהמחשב עולה מקבלים הודעה על כך שיש בעיות עם ההארדיסק וכדאי לגבות את המידע. (כנראה ההודעה מתקבלת באמצעות טכנולוגיית SMART, מה שזה לא יהיה). בכל אופן, אני מניח שצריך להחליף את הארדיסק, למרות שהוא רק בן שנה. אין לי הרבה ניסיון עם לפטופים. האם אני יכול לבחור איזה הארדיסק שאני רוצה ולשים אותו במקום ? או שזה חייב להיות של lenovo ? כי ממה שאני רואה ב- http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=2165139 המחיר של זה ממש יקר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-