אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי שני כונני WD Elements Desktop 6TB ( WDBWLG0060HBK -NESN). הם נקנו באמאזון, מה שאולי מתברר כבחירה לא נבונה כשקונים כונן קשיח, אך אני בספק שמכאן נובעת הבעיה. לשניהם יש את אותה בעיה מוזרה: כשמנסים לעשות כל פעולה איתם לאחר שהם נכנסו למצב שינה (ובעצם מעירים אותם), לוקח להם המון זמן להתעורר. המון. 15 שניות במינימום, 25 במקסימום. בדרך כלל באזור 20 השניות. בזמן הזה הלד שלהם מהבהב, שומעים אותם מתחילים לעבוד והאקספלורר קופא. 20 שניות. כשהם מתעוררים בסופו של דבר, עושה רושם שהם מתפקדים בצורה די תקינה. העתקה, קריאה, גישה רנדומלית - עושה רושם שהם חיים ונושמים. כל ערכי הSMART תקינים וכלי הבדיקה של WD גם לא מצא איזושהי בעיה. ניסיתי כמה דברים: …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם רשום לי במחשב ככה: WD 5000bev external היו לי הרבה קבצים, נתקע באמצע ווינדוס (7) רשם שלא תקין ושצריך לפרמט, פירמטתי אותו (נתן לי לפרמט רק על est משהו כזה ובnfts נתקע). הנורה דולקת כשאני מחבר, הדיסק מסתובב (עושה רעש ורועד כזה), המחשב מזהה אותו אבל כל הזמן רוצה שאני אפרמט אותו, כשאני מעתיק אליו קבצים הוא נתקע. האחריות של שנתיים נגמרה לפני שנה האם יש אפשרות לתקן את זה? יש אולי תוכנה שיכולה לסרוק שגיאות ולתקן אותו? לתקן אותו בחנות לא נראה לי ששווה. כבר עדיף לקנות חדש, לא? אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Win 7 Ultimate 64Bit לוח אם- GA-P55A-UD5 כרטיס מסך -GTX470 של Palit. כונן C - יושב על 2 כוננים קשיחים של סמסונג ב-Raid0. סה"כ - 1TB כונן E - יושב על 2 כוננים קשיחים של Seagate ב-Raid0. סה"כ - 2TB כונן F - דיסק קשיח אחד של Seagate 1TB. הקריסה מתרחשת בעת העתקת קבצים מכונן לכונן. המחשב פשוט קורס. אני מקבל Stop 0x000000124 איפה התקלה? האם בלוח? בבקר של הדיסקים? האם בדיסקים הקשיחים? אולי בכלל זו בעיית דרייבר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של Seagate 500G שקניתי מלפני כחצי שנה, היום אני ראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי,בדקתי ובביוס הוא מופיע. עכשיו כשאני נכנסתי לניהול דיסקים אני ראה שרשום שהוא לא אותחל. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות אני חייב עזרה יש עליו יותר מ100G של נתונים וביניהם גם עבודות. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3948&sub_category_id=1038&id=531
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! מה זה S.M.A.R.T איך אני משתמש בזה? מה היתרונות/חסרונות וכו'.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן SSD עם ביצועים טובים ונתקלתי בדגם הנ"ל, שקראתי עליו קצת והתרשמתי ממנו . ראיתי אותו באיביי במחיר יחסית סבבה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150813711256 כמו כן ראיתי גם סיקור מקיף על מבחני ביצועים וגם בהשוואה לכונני SSD אחרים והוא מציג נתונים יפים : http://www.overclockersclub.com/reviews/ocz_vertex_4_256gb/9.htm מה דעתכם עליו? אם אתם צריכים, הנה מפרט של הנייד שקניתי ממש עכשיו: מעבדIntel® Core™ i7 3612QM Processor, 2.1GHz - up to 3.1 GHz, 6MB Cacheזיכרון8GB DDR3 1600Mhz 2 x 4096 MB, Up to 8 GBכונן קשיח1TB 5400 Rpmתצוגה15.6'' Full High Definition 1080p WLED with AntiGlareמאיץ גרפיAMD Radeon™ HD 7730M 2GBצורב8X DVD+/-RW Dri…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדוגמא אם קונים הארד דיסק שה-Cache שלו זה 8MB אז במה זה יותר טוב מהארד דיסק בעל 2MB Cache ??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי צורב LG GSA-H22N. כאשר אני צורב דיסקים (CD או DVD) לוקח לו הרבה יותר מדי זמן ממה שאמור לקחת לו. דיסק DVD מלא נצרב כמעט במשך שעה, וCD כ20 דקות. ניתן לשים לב כי ביצועי המעבד נפגעים, שכן אם שומעים מוזיקה תוך כדי הצריבה, המוזיקה קופצת כל 2 שניות. בנוסף, הפס למטה של הBUFFER נע בין 20 ל90 כל הזמן.. יש פתרון או עדיף כבר לצבוע בכחול ולזרוק לים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כונן למחשב חדש, השימושים יהיו לגמרי ביתיים ויום-יומיים, ללא גיימינג וכולי. הפעולות הכי ״כבדות״ יהיו צפייה בנטפליקס בhd, גלישה במספר לשוניות, אופיס... יהיה אחסון של תמונות רבות אם זה משנה. (בהיקף של כמה עשרות ג׳יגה, הערכה פרועה לגמרי תהיה 50). נתקלתי בכונן crucial mx 300, נפח 275 ג׳יגה. http://www.crucial.com/usa/en/ct275mx300ssd1 מבחינת נפח, זה מצויין ולא יהיה צורך בקשיח מגנטי לצידו. אני שואל את עצמי האם יש catch בנפח שלו? לעומת כל שאר הכוננים שמגיעים בנפחים 240-256, זה מעלה טיפה את החשד, לא? או שאני דואג יותר מדי והוא אמין ובסדר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה לא הגיוני...... תחשבו בעצמכם בוא נגיד שאם פורסים את הדיסק זה יוצא משהו כמו 20 סנטימטר ( אפילו יותר אבל נגיד 20 ) אז 7200 *20 = 144.000 (מטר = 100 סנ') 144000/ 100 = 1440 מטר 1440 מטר לשניה.... שזה כמעט קילומטר וחצי.... אז כמה קמ'ש זה? 1440 * 60 * 60 = 5,184,000 5,184,000/ 1000 = 5184 קילומטר לשעה?........ יענטו הארד דיסק שלנו מסתובב במהירות 5184 קמש?.... קצת לא הגיוני לא?... כיאלו הוא טס פי 5 על מטוס הקרב \ מהירות הקול ?...... אם זה נכון... זה פשוט מדהים :ם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה באמת שווה לשדרג מחשב נייד בSSD אם הוא מגיע עם דיסק היברדי? כשמטרת המחשב היא משרדית, סרטים ומעט משחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מספר כוננים קשיחים שיושבים סתם בבית וחשבתי להפוך שיהיו לגיבוי. יש לי בבית כונן קשיח חיצוני של WD, וראיתי שיש עליו מין בקר כזה(מצרף סרטון). השאלה שלי היכן ניתן לקנות כזה, חשבתי לחפש מוצרים כאלו רק עם הכיסוי ובלי הכונן אך אני לא מצליח למצוא. (תעבירו ל7:10 דקות אם הסרטון לא מתחיל בדקה הזאת)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והמהירות הנוכחית זוהי המהירות המקסימאלית שלו. מדובר ב- SAMSUNG 850 EVO 500 GB זהו כונן המיועד להניח בו רק מספר מצומצם של משחקים שהעידכונים שלהם תדירים. ואני חש שהמשחק לא נפתח/עולה במהירות שציפיתי שיעלה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4220 טעות בכותרת התקוונתי ל 1 טרה עמכם הסליחה...)-:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה צורב DVD עדיף - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA או DVD±RW GH24NS x24 Black SATA על פניו נראה שעדיף השני אבל שניהם אותו מחיר (114). יש איזה יתרון לראשון? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לחפש NAS שעליו ישמרו הנתונים רצוי שהיה מהיר . אני רוצה 4 תאים ושכרגע היו אני רוצה למלא שני תאים עם 8GB כל אחד. חשוב לי שלא יכיל WIFI או פרוטוקולים שאני בחיים לא מתשמש לווידאו מוזיקה ...או תוכנות גיבוי. משהו עובד עם משהו מומלץ ..... ואין הגבלת מחיר ...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רבותי (וגבירותיי אם יש...) שבוע שעבר הלאפטופ שלי חטף מכה באיזור ההארד דיסק, בו במקום הוא הפסיק לעבוד, ולאחר האיתחול הוא השמיע תיקתוקים שלא משאירים מקום לספק... הוא מת... רוב רובו של החומר מגובה אבל יש איזה 5-10 אחוז שלא גיביתי ועכשיו אני מבין איזו טעות עשיתי. אני ממש מוכרח להשיג כמה דקות עבודה ממנו ולמשוך את הקבצים. אני לא אופטימי מדי אבל מקווה שאם למישהו יש ניסיון והצלחה אז להסביר בכמה שורות אם יש מה לעשות ואיך. (אני יודע בוודאות שיש מעבדות שעושות את זה תמורת מאות או אלפי שקלים אבל אני חושב שזה לא עד כדי כך יקר החומר בפנים). יש לי ידע טכני רחב למדי בתחום המחשבים אבל זה דבר שעדיין לא עשיתי. אשמח לקבל עצות לפני הצביעה בכחול....
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק של חברת hitachi . לפני כמה ימיים המחשב נתקע ומאז לא עלה יותר , בהתחלה לא הבנתי מאיפה הבעיה כי המחשב נתקע על הטעינה של dell כלומר עוד בשלבי אתחול הbios. רק כאשר הוצאתי את הדיסק המחשב עולה, לצערי הדיסק לא מגיב לי, אני ממש אשמח אם למישהו יש דיסק דומה . כי אני חושב שאם החליף את הבורד של הדיסק אני אצליח להוציא את החומר שיש לי. אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים , 500 gb 2.5 אינץ 7200 rpm בן 6 בערך נקנה יחד עם מחשב של dell n3010 בברכה, אבנר סיבוני
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני לא ממש בעסקי הצורבים אבל אני נכנס עכשיו... רציתי לברר על משהו תחת המפרט של הצורב שאני רוצה יש 2MB buffer memory with Buffer Under Run Proof Technology זה טוב?!?! זה לא טוב?! זה סטנדרד?! אשמח לתשובה ועצה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לשדרג את כונן הגיבוי שלי. כמות החומר כל הזמן גדלה וחשבתי כבר להביא אחד של 8 טרה כדי שאני לא אצטרך להחליף אותו בכונן אחר בעוד שנה. ראיתי שכאלה עולים ים של כסף אבל בסוף נתקלתי בכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14797 קודם כל אני צריך לדעת אם הוא בכלל טוב לי, כי כתוב שם צ'יפסט H61 ואני לא כ"כ יודע איפה המחשב לי עומד. אז ככה: לוח אסוס P8P67 PRO, ווינדווס 7 64-ביט OEM. בהתחלה אני רוצה לחבר את הכונן למחשב דרך הדבר הזה: http://www.icydock.com/goods_cat.php?id=112 יש לי 2 כאלה ואני כל הזמן מחליף בין כוננים של 4, ו-2 TB של סיגייט. זה עובד פיקס, אומנם פה מדובר בחיה קצת אחרת (8TB). יש מצב לבעיות? מהנסיון…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש הרד דיסק נייד בנפח 1.5TB עם חיבור ESATA או USB3 כרגע אני שוקל לקנות את הSTORY של סמסונג. HX-DT015EB שהוא עם USB3 או HX-DE015EB שהוא עם eSata המלצות אחרות ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1)מה האבדל בין דיסקים רגילים לצריבה לבין בדיסקים המקורים(האלה שיש במשחקים שקונים) 2)אפשר בצריבת סרט (לא דיוידי) להוריד את האכות שלו? 3)כנ"ל רק לקיבצי מוזיקה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות דיסק און קי חדש USB 3 של 64GB מ KSP איזה אחד כדאי לי לקנות מבחינת מהירות כתיבה? (ה EXTREAME יקר לי מידי..)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני בשוק לכונן קשיח עבור אחסון נטו וגם לכונן SSD בשביל להעיר את המחשב שלי קצת. כונן קשיח - הכונן צריך להיות אמין ומהיר, ז"א שכוננים במהירות 5,400 לא באים בחשבון. מבחינת נפח הייתי רוצה לרכוש 2TB לפחות. SSD - אני זקוק לו רק בשביל מ"ה, CACHE, TEMP. לכן אני מניח ש-128 יספיקו, אך החיפוש שלי הוא עבור כונן עם הבקר המתקדם ביותר שיתן ביצועים מעולים. אשמח להמלצות. תודה,
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-