אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! ראשית אני חדש כאן ומחיפוש בפורום (אחרי הפתרון לבעייתי) ראיתי את העבודה היפה הנעשית כאן ועל כך מגיע לכולם יישר כח עצום... ולבעייה בשעה טובה שידרגתי לצורב DVD LG האמור (4163B). מפרט המחשב: Athlon XP+1.7 512MB DDR400 MotherBoard-DFI AD77 WinXP SP2 ואני משתמש בתוכנת נרו גרסא 6.8 עם תמיכה בDVD. כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הנרו אומר לי שהדיסק בכונן אינו ריק והוא מוציא אותו אוטומטית החוצה. במידע על הדיסק בתוכנת הנרו רשום שזה DVD -R ריק אך כאשר אני מתכוון לצרוב הוא זורק אותי (ואת הדיסק). כאשר אני מנסה לצרוב עם ה EXPRESS הוא מתחיל לצרוב ושניה אח"כ הורס את הדיסק וזורק אותו החוצה. מצ"ב הLOG: Yosale 1A23-0809-4130-2278-6528-2195 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll'…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . אני מצטער מראש אולי אני נימצא במקום הלא נכון אבל. יש לי NAS של לנובו חדש. ויש לי בעיה בהגדרה אחת. יש פה אנשי רשת שמבינים בNASים, כמובן שאני מוכן גם לשלם למישהו שבאמת מבין תודה רבה ושבוע טוב { ממה שנשאר ממנו}
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב חדש יחסית (i5) המשתמש בעיקר למשחקים בעיקר, ולפעמים עריכת וידאו/תמונות ומכונות וירטואליות. כרגע יש ברשותי את הדיסקים הבאים במחשב: WD 160GB SATA 8MB WD 250GB SATA 16MB כאשר על ה160 מותקנת מערכת ההפעלה. מבחינת מקום הם סה"כ מספיקים. אך אני מעוניין לעבור לדיסק קשיח יחיד - ומהיר יותר 1TB F3. האם כדאי לעבור ממערך של 2 דיסקים למערך של 1 מבחינת מהירות וכדומה? (הרצת משחקים שנעשית במקביל למערכת הפעלה מאותו דיסק קשיח לדוגמא, מה שאולי יכביד יותר). ושאלה נוספת - כדאי ללכת אולי על דיסקים של SATA3 ? (הלוח שלי תומך).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4220 טעות בכותרת התקוונתי ל 1 טרה עמכם הסליחה...)-:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות צורב פשוט, אבל חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר קצר. כלומר הפאנל הקדמי הרי קבוע (15x4 ס"מ), והשאלה היא האם יש אורכים שונים (שלי באורך 19 ס"מ). פשוט חשוב לי שהוא יהיה קצר יותר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה בקרוב להרכיב מחשב מיני PC, על בסיס Intel NUC, שישמש כמחשב העיקרי שלי (שימוש כללי, לא למשחקים). כבר בדקתי רק רציתי לוודא סופית. מה אני צריך? אחסון - 500 ג"ב (בקירוב) כנראה שאלך על סמסונג המומלץ evo 850 בחיבור Sata3 בחיבור רגיל כי גם כך הבנתי שגם הדגם בתצורת M.2 עובד גם ב-sata3 (ולא ב-PCIe) כך שזה בעיקר עניין של חסכון כספי. (אגב האם גם נפח כונני SSD בפועל 'קטנים' יותר בגלל חישוב שונה של הג'גה בייט?) RAM - מעוניין 16 ג"ב זיכרון DDR4 (האם תצורת 8x2 תהיה מהירה מ- 16x1?). חשבתי ללכת על: HyperX Impact 2x8GB DDR4 2133Mhz CL13 SODIMM תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב חדש מבית SAMSUNG 203D. כידוע לכם מהירות צריבה מקסימלית שלו ל-DVD-R היא X20. ( המדיה עצמה רשום X16) צרבתי DATA בגודל בערך 2.5GB בנרו (גירסה 6.6) הוא כותב X16 אבל בפועל לקח לו 21 דקות לצרוב. כך שזה לא מהירות 16 אלא הרבה יותר איטי. ניסיתי גם באשמפו 7 ושם הוא מראה שהמהירות המקסימלית שצרב הוא X4...... למה ? הצורב החדש שלי לא תקין ? עבדו עליי בחנות? מה לא בסדר? אנא עיזרו לי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא מייצג לשאול אנשים על נסיונם האישי כי זה מדגם קטן וכו', ועדיין... שמעתי שמועות מדאיגות, ולכן אני חפץ בעצתכם. אני רוצה להזמין מחו"ל את ה- WD Caviar Green 3000GB WD30EZRX ושמעתי שמועות שחלק מפסי הייצור הוציאו חבילות של יחידות פגומות. גם ב-newegg הרבה אנשים מתארים בעיות. נראה לכם שזה קורה באותה מידה אצל כל היצרניות או שהמוצר הזה בעייתי במיוחד ויש מוצר מתחרה עדיף בקטגוריה של 3 טרה? שמעתם משהו בנושא? קניתם והתפגר לכם? קניתם ועובד בינתיים, טפו-טפו-טפו? ממליצים על מוצר אחר של 3 טרה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים, ראשית מתנצל על ריבוי שאלות סביב ההתקנה שלי. כחלק מההכנה שלי להתקנת כונן ssd חדש אני מנסה לשנות את ההגדרות בביוס ממצב ide בו אני נמצא עכשיו, למצב ahci. כרגע מע' ההעפלה וה boot נמצאים על הכונן המכני הישן. זוכר שכבר בשעתו כשניסיתי להעביר לahci במצב הזה, זה עשה לי בעיות בעליית מע' ההפעלה. נכנסתי לביוס. יש שם שני מקומות להגדרה הזו. Onboard sata/ide cntrl. Mode והשני- pch sata cntrl. Mode. בשלב ראשון שיניתי בראשון. הוינדוס עלה, אך הוא לא הראה כונן מכני נוסף שהתקנתי לאחרונה. כששיניתי גם בשני, זה עשה לי בעיות בהעלאת הוינדוס ונכנס ללופים בנושא. כשהחזרתי גם את הראשון למצב ide חזר לי הכונן הנעלם. ראשית איזה מהם עלי לשנות? שנית, יכול להיות עניין של דרייברים שחסרים אצלי ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של Seagate 500G שקניתי מלפני כחצי שנה, היום אני ראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי,בדקתי ובביוס הוא מופיע. עכשיו כשאני נכנסתי לניהול דיסקים אני ראה שרשום שהוא לא אותחל. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות אני חייב עזרה יש עליו יותר מ100G של נתונים וביניהם גם עבודות. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעניין לדעת אם יש כונן וירטואלי למחשב שמאפשר הכנסת קלטות וידאו במקום דיסקים. למישהו ידוע על תופעה מוזרה כזאת? תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי WIN7 64bit (התקנה חדשה לחלוטין) על ה SSD הנ"ל. ACHI מופעל. intel RST הכי מעודכן מותקן. firmware הכי עדכני הגיע כבר עם הכונן. מה לא בסדר בהגדרות שלי? מה לבדוק? איך יכול להיות שביצועי ה- Seq מצויינים אבל ה- 4K על הפנים? למה ה- Read Access Time טוב מאוד אבל ה- Write גרוע? לוח: (P-43 DS3L (SATA 3Gb/s מעבד: E5200 זיכרון: 4GB [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש הארד דיסק חיצוני 1 טרה אשר ישמש אותי להעברת קבצים(די גדולים כמה GB) מהמחשב נייד להארד דיסק חיצוני שיתחבר לסטרימר בכדי להקרין סרטים. אודה לכם באם תוכלו להמליץ לי משהו מתאים (דגמים ספציפיים) לשימוש הנ"ל . האם מהירות ה MB או הRPM של ההארד דיסק משנה לשימוש שלי? תודה אלפרד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.extrememhz.com/gsa4163b-p10.shtml
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ממליצים לקחת סמסונג או מאך ? להלן קישור של המאך http://www.logicpc.co.il/Product/480gb-mach-xtreme-turbo-25-mxssd3mdstp-480g-sata-iii-ssd ולהלן קישור של הסמסונג http://ksp.co.il/?uin=20231 לא משנה לי גם אם תאמרו דגם אחר - גם הPRO של סמסונג והמחיר שלו מקובל - רק תאמרו מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ועמידות(שעמידות יותר חשובה לי מאשר ביצועים)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
באופיס דיפו יש כרגע מבצע על דיסק קשיח חיצוני של Verbatim בנפח של ג'יגה במחיר של 500 ש"ח. אני מכיר את החברה בדיסקים לצריבה, אך לא בקשיחים. דעות לטוב לרע?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתיים אחד רק למערכת הפעלה(ותוכנות כמו אנטי וירוס אנטי הרק וכדומה) והשני לתוכנות שונות ומשחקים הורדות וכו' אך כדי לי לחלק תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם וחג שמח :-) איזה מבין הSSD עדיף יותר מפחינת ביצועים? 1.Intel® X25-M and X18-M Mainstream SATA Solid-State Drives http://www.intel.com/design/flash/nand/mainstream/index.htm Callisto 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB.2 http://mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB.aspx תודה רבה לעונים.. נ.ב הנפח לא ממש משנה לי כרגע.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחר התלבטויות קלות החלטי לקנות את הדיסק Sandisk Cruzer Titanium 4GB (נפח אמיתי 3.7 GB) התרשמות חיצונית: הדיסק מגיע באריזה די פשוטה, כשעליה כתוב הגודל שלו ומהירותו, ובתוכה הדיסק עצמו, תעודת האחריות ומדריך מקוצר תקע ה USB נכנס לתוך הדיסק, והדיסק עצמו מורכב ממארז מתכתי להגברת עמידות (בביקרות אחרת נאמר שהוא יכול לשאת עד 900ק"ג אך לא מצאתי מידע שיאמת את העובדה הזו) בפעולה, הדיסק נדלק באור כחול בגוון חייזרי למדי שימוש: דיסק זה, בדומה לאחרים תומך בפלטפורמת ה U3 אשר מאפשרת להתקין על הדיסק תוכנות ללא התקנה, ובנוסף מציעה כלים כמו הגנת סיסמא, הורדת תוכנות, ותפריט דמוי Start ב Windows. Windows Vista זיהה את ההתקן ללא בעיות והתקין את הדרייבירם הנחוצים. במידה והוג…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי hardware raid 0 לשני SSD מסאנדיסק שקניתי, כל אחד הוא 240GB כלומר שאחרי RAID 0 ווינדוס אמור להציג לי 240GB ולא 480 כמו שהוא מציג לי עכשיו... אני מאוד מבולבל למה זה מציג את הכמות הזאת? גם בintel raid שעולה לפני הbios זה מציג את זה כraid 0 עם 480GB ולא כRAID 0 עם 240 GB.....
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני יודע שרוב האנשים ממליצים להתקין Windows ושאר תוכנות חשובות על SSD קטן (~128GB), והשאר על כונן קשיח. יש לי רק בעיה אחת עם זה.. (ראו תמונה מצורפת). אני לא מוכן לכונן C קטן מ- 200GB, ו- SSD בכזה נפח עולה המון. מה שמשאיר אותי עם SSD Caching (כמו Intel SRT) או כלום. למישהו יש ניסיון עם מנגנון כזה (SSD Caching או אפילו SSHD) ויכול לומר לי איפה הוא רואה שיפור? למשל משחקים, זמן boot, דחיסה/כיווץ, גלישה. כמובן שהמלצות לפתרונות אחרים יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3948&sub_category_id=1038&id=531
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
<מסחר הינו בגדר *אסור* בפורום, בכל צורה שהיא!> למי שעוד לא הבין חבר'ה, הפורומים שלנו הם אינם לוח מכירות. ואין כאן פורום קנייה ומכירה! להבא קראו ביתר צומת לב את ההסכם עליו תאם חותמים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חצוני WD500ME שקבל מכה לפני מספר ימים. עכשיו המחשב מזהה אותו כ- removable storage device, אך כשלוחצים על הכונן אי אפשר להכנס אליו. מצד שני במנהל התקנים הכונן מופיע תחת שמו, ואף רשום כי ההתקן פועל היטב. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-