עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Charles78,

Hello, sorry for using just english (different computer) I need to choose a new hard drive i don't need much, i think 500GB is enough for me i looked over at ksp: http://ksp.co.il/?select=.1033..145 and they have: Caviar Blue WD5000AAKX for 395 shekels and Caviar Green WD5000AZRX for the same, 395 shekels My question is: they are both sata 3, what is the diefference between them? i can see one is 64mb and one is 16, but then why are they the same price? also, if there are reasons to buy other drivers i want to hear about them very much, since i really don't know much about hard drives.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. Started by AMIR7710,

שלום אני בקרוב אקנה מחשב חדש, אני בעיקר אשתמש בו לתוכנות עריכה פשוטות כמו סוני וגאס או פוטושופ ובנוסף משחקים כבדים, אני מעוניין לדעת האם שימוש בקשיח בטכנולוגיית SATA 2 לא יפגע לי במחשב, עדיף לי כבר לקנות קשיח בעל SATA 3? חשבתי אולי גם לשים SSD של 128GB ולהשתמש בכונן בעל הSATA 2 לאיחסון. תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי כולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש: Intel core i5 3550 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1155 Arctic Cooling freezer 7 pro rev 2 CPU Fan Asus P8Z68-V LE G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1333MHz PC3-10666 Kit CL9-9-9 Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5 ANTEC 620W ANTEC 300 ATX ויש לי HDD 1TB 7200RPM SATA II (ממחשב קודם) הבעיה היא שמרגישים ממש האטה במחשב וגם במשחקים יש מדי פעם טעינות קטנות של שנייה שתיים וזה ממש מבאס. לכן החלטתי שעם מחשב חדש צריך גם הארד דיסק חדש. בבקשה תעזרו לי ותנסו להתאים למחשב הנ"ל הארד דיסק SSD מתאים שיהיה טוב וגם בנפח נורמלי, שיכיל גם מערכת הפעלה וגם ישאר מקום לכמה משחקים ותוכנות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  4. חייב עזרה בהתקנה למה אני לא מסתדר ולא מצליח עם הביוס וכל הדברים האלה שרשומים במדריך. מהרכישה הקבוצתית הוא עדיין בשקית. דבר שלא אמור לקרות אצלי אבל לא הבנתי כימעט כלום לעדכן קשוחה כל הדברים האלה חיייב עזרה אז מי שמוכן לעזור לי דרך הסקייפ או משהוא כזה בבקשה למה כבר אני לא יודע מה לעשות זה מסובך לי מידי. אבל כמו שכן עם אני יעשה פעם אני ידע לתמיד. -------------------- הודעות מיותרות.... כנס לביוס מיותר, מה הבעייה תוצאי ככה תעשה ככה חברה לא עובד צריך עזרה יותר ספציפית ! תודה רבה לעוזרים שרוצים לעזור אבל אני חושב שהדרך היא רק דרך סקייפ. יש לי מסך גדול שמחובר למחשב אז לא תהיה בעייה.

• 66 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. Started by sazoulai,

היי מתלבטת בין שני דיסקים קשיחים פנימיים בעלי אותו מחיר 1. Hitachi HDS721050CLA360 500GB, 7200, 16MB SATA II 2. Seagate ST500DM002 500GB SATA3 7200rpm 16MB כמו כן, איך יכול להיות שדיסק אחד SATA 2 והשני SATA 3 והם באותה רמת מחיר? בתודה,

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  6. יש לי 8 הרדיסקים של SAS והם קצת רועשים ואני מחפש מגירות או דרכים להשתיק אותם יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by etay93,

שלום לכולם אני רוצה לקנות dok חדש של 16gb אבל יש הרבה חברות וקשה לבדוק מי הטובה ביותר (מבחינות קריאה\כתיבה וכו'). בעיקרון חשבתי לקנות מksp , יש המלצות לחברה מסוימת ? עד עכשיו השתמשתי ב4gb של sandisk דגם ה blade cruzer אבל לפי מה שראיתי הוא לא נחשב מי יודע מה, קיצור אני ישמח לעזרה והמלצה. עדיף לא usb 3 כי זה מכפיל את המחיר. תודה .

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. מה שלומכם? אתחיל מזה שאני פותח את האשכול הזה כי הדיון הראשי של המלצות על HDD כבר לא מעודכן. יש לי כרגע 3TB במחשב (2 כוננים שקניתי לאחר המלצה פה ומרוצה עד הגג) עכשיו יש לי בעיה קטנה והתייעצות ברשותכם. הבעיה היא שהמקום בכוננים מתחיל להיגמר (ספריית סרטים וסדרות זה לא עסק קל - תרתי משמע) אז אני שוקל לרכוש כונן נוסף של 2TB ומחפש המלצה, חיפשתי את הHD204UI שרשום בדיון, אבל לשווא. ואשמח להכוונה כלשהי. וההתייעצות היא לנוגע לזה שהספרייה הזאת מתחילה להיות נורא חשובה לי - עמלתי קשות עליה ואני דיי פוחד שיום אחד יקרה אסון והכל ירד לטמיון.. וגיבויי לכמעט 3TB זה סיוט עלי אדמות.. אז שקלתי אותי לבדוק אפשרויות של חיבורי RAID, קראתי קצת באינטרנט על סוגי החיבורים.. ונראה לי שחיבור RAID 1 הכי …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. שלום. אני רוצה לרכוש כונן קשיח למערכת שלי ג'ב512-1000ג'ב, הלוח אם שלי הוא Intel Whitesburg DP55WB מה כרגע הכי מומלץ ומה יתאים לי ללוח אם? תודה.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  10. האם קבצים שנמחקו מכונן C קשים יותר למחזור והאם יש דרך יעילה להשיבם במלואם? אז נמחקו לי 40 ג'יגה בכונן C של סרטים בMP4 ועכשיו אני רוצה לשחזרם .. האם יש אפשרות ומה הסבירות,, ואם יש עצות- אשמח לקבלן כל טיפ יעזור, זהו מצב חירום תודה

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  11. היי לפני קצת פחות משנה רכשתי את הדיסק הזה: http://kst.co.il/Product.asp?productid=857 שלוש שנים אחריות, 2 טרה, 3.5 אינטש, USB-3. עקב רעשים שהוא עשה, פניתי לחנות ממנה רכשתי (KSP) ולאחר בדיקה אמרו לי שיביאו לי דיסק אחר, חדש, מהדגם הזה: http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=885&language=1 על הנייר - הם נראים בדיוק אותו הדבר. ההבדל העיקרי שהוא נותן 'רק' שנתיים אחריות, אבל נאמר י ב-KSP שהם יאריכו לי את האחריות ל-3 שנים מינוס החודשים שעברו מאז שרכשתי את הדיסק. הם טוענים שהם מחליפים כי כבר כמעט שום חנות בארץ לא מוכרת דיסקים של סמסונג.... מה דעתכם? זה בסדר? לעשות את ההחלפה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  12. מה המצב חבר'ה ? טוב, קודם כל זה התחיל ביומיים-שלושה האחרונים שכשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי טיקים חלשים ואחריהם אין רעש בכלל בהמשך השימוש במחשב (חייב לציין שזה באמת ממש חלש) ולהערכתי ומנסיוני זה מאחד הדיסקים הקשיחים שלי .. בזמן האחרון, ה - OC שעשיתי למעבד לפני קרוב לשנה כבר התחיל לעשות בעיות ביציבות וכשהייתי מפעיל את המחשב הוא פשוט היה נתקע והייתי צריך להפעיל אותו מחדש ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ואז לשנות את ההגדרות של ה - OC ואז או שהצלחתי לייצב את ה - OC או שזה שוב קרה ושוב חלילה .. לבסוף, אי אפשר לייצב כבר את ה - OC ליותר מדי זמן ומדי כמה זמן (לפעמים כמה שעות, לפעמים כמה ימים ואפילו כמה שבועות) אני עושה זאת כל פעם מחדש .. אני מבין שהמעבד גם בדרך לטוטל לוס…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום רציתי להתקין מערכת הפעלה על SSD .. קראתי בהמון פורומים שלא כדי להתקין על VISTA בגלל שהוא לא תומך ב TRIM ולא להתקין SWAP על SSD בכל מערכת הפעלה .... זה משאיר אותי אם מה בדיוק ???..? ואיזה ניצול היה אם אני ישלב בין HD קלסי ל SSD הספורטיבי ..?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by loading,

אני מחפש לקנות מארז חיצוני נייד לדיסק קשיח בגודל 2.5. מה שחשוב לי שהוא יהיה מחברה טובה ועם יציאת USB 3. יש המלצות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jara14,

שלום לכולם, רציתי לברר האם כדאי לי לחסוך בקניית HD חדש למחשב חדש. יש לי HD ישן SATA1 בקיבולת 80 ג'יגה 7200RPM. אני יודע שזה עלוב, אבל יש לי פשוט HD חיצוני של 2T שמחובר קבוע. האם שימוש ב- HD ישן כזה עלול ליצור צוואר בקבוק במחשב חדש באם מע' ההפעלה תרוץ עליו?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by loading,

קראתי את התהליך של עדכון הקושחה לקשיח שצויין בכותרת, הבעיה היא שזה לא ממש ברור. האם ניתן בדרך שלהם לבצע את העדכון על מחשב נייד? אם כן איך עושים את זה אם זה מוחק הכל? אם אני מחבר את הקשיח למחשב שולחני בתור קשיח משני, האם המחיקה תהיה רק ל-SSD או גם לקשיח הראשי? Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update. WARNING: This is NOT a Destructive Flash for firmware version 1.4 and newer. This is a Destructive Flash for firmware version 1.3 & 1.4RC, back up all data on SSD. Proceeding with this update will result in complete loss of data on the SSD. WARNING: This is a two step firmware update pro…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  17. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7118 מחפש חוות דעת לגביו, יש לו שנתיים אחריות והוא עולה 620 ש"ח, ככונן לגיבוי, שווה ?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  18. Started by ItachiSan,

היי, אני מעוניין לרכוש DOK בנפח 16-32GB. התקציב הוא עד 300 ללא חריגות (אם אפשר לחסוך עדיף). כמובן שחשוב שהוא יהיה מהיר ושתהיה לו איכות בניה טובה (חסין מים/זעזועים וכו' אפשרי אבל לא חובה). אמינות>מהירות. מצאתי את בינתיים את ה DOKs האלה. מה דעתכם? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/corsair-32gb-voayager-rubber-shock-water-resist-usb-p-11410 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/flash-drive-corsair-voyager-32gb-usb-p-12216?language=he http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7486 תודה רבה.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. הכוננים הקשיחים המומלצים: 500GB HD502HJ - מסדרת Spinpoint F3 של סמסונג, בעל פלטה אחת, נחשב שקט מאוד ובעל רמת ביצועים גבוהה. מחיר- כ-200 שקלים. 1000GB HD103SJ או HD103SI - ה-HD103SJ הוא מחליפו של ה-HD103UJ המהולל שהיה מציג רמות רעש וביצועים טובות יותר מכוננים חדשים ממנו. ב-HD103UJ היו 3 פלטות, כאן מדובר ב-2 פלטות אז על אחת פי כמה וכמה. כונן זה מסדרת Spinpoint F3 מציג רמת ביצועים גבוהה מאוד ובנוסף לכך הוא כונן דיי שקט. מחיר? כ-300 שקלים. למעוניינים בכונן שקט יותר ה-HD103SI מסדרת EcoGreen F2. זו הסדרה הירוקה ומדובר בכונן שקט יותר וחסכוני יותר בחשמל מאשר ה-HD103SJ. 1500GB HD154UI - מסדרת EcoGreen F2 של סמסונג. הוא אינו בעל הביצועים הטובים ביותר, הוא אינו הכונן השקט …

• 57 תגובות
    • 99.8k צפיות
  20. אהלן (: אני עומד לקנות בקרוב בפעם הראשונה כונן קשיח נייד ומכיוון שלא מתמצא בתחום הזה מאוד(רק קצת מהמדריך באתר wisebuy והלינקייה פה) רציתי לבקש המלצות(כמובן אם אפשר פה בפורום הזה, מצטער אם לא). אני מחפש כונן בנפח 1TB לפחות, רצוי עם יציאת USB 3.0, לא SSD ובגודל 2.5 אינץ'. אשמח אם תוכלו להביא לי גם המלצות לכוננים קשיחים עם אותם הפרמטרים גם בגדלים של 2.5-3TB(אני יודע שזה אומר כונן 3.5 אינץ'). אני יודע ש-WD וסמסונג נחשבים יצרנים טובים של כוננים חיצוניים אז יהיה נחמד אם הכונן יהיה מהתוצרת שלהם. תודה מראש ושבוע טוב

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום רב, ברשותי מחשב שולחני עליו מותקן דיסק מהסידרה הירוקה 1TB במהירות 5400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645 רציתי לבצע שדרוג ולהחליף אותו ב 2 דיסקים: 1. SSD (כנראה M4) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792027 2. דיסק 2.5 בגודל 1TB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755290 על ה SSD אני רוצה לשים חלונות 7 או 8 , ועל ה 2.5 לשים גיבוי ושאר המידע וירקות. המטרות: 1. האצת המהירות. 2. חיסכון בחשמל (ובחום?) 3. שקט. מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. אני מנסה לפענח את העניין הזה ולא מצליח. היה לי כונן קשיח רגיל. הכל עבד מצוין. רכשתי SSD. Patriot Pyro מאז, המחשב עובד כראוי, והביצועים לעניין. מצב AHCI פעיל, והכתיבה/קריאה = מטוס. א-ב-ל, כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק מחדש, לא קורה כלום! אפילו האור של העכבר ושל המקלדת, שבד"כ נדלקים מייד, לא פעילים. מצאתי רק דרך אחת לתקן את העניין, וזה על ידי העברת ספק הכוח למצב OFF, ואז ל ON מחדש, ופתאום המחשב מתעורר לחיים. לדעתי מדובר בבעיה של הכונן, כי המחשב לא הראה שום בעיה כזאת לפני החלפה לכונן החדש. אבל כדאי גם לשאול: האם יש סיכוי שקשור לכרטיס קול? גם הוא יחסית חדש. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  23. היי, מה דעתכם על תחנת העגינה הבאה: http://dealextreme.winwin.co.il/p/usb-3-0-dual-bay-2-5--3-5--sata-hdd-docking-station---black-104256 שווה הזמנה?

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. היי למומחים, המטרה: רכישת דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. חשוב לי: שיהיה שליף במקרה חירום, USB 3.0. תקציב: 800 ש"ח. אפשר להגיע מקסימום ל- 1,000 ש"ח עבור משהו טוב. צורך: גיבוי. קראתי קצת חומר באתר בנושא, והבנתי שישנה חלופה של קניית דיסק חיצוני רגיל (פנימי) + מארז חיצוני, והרכבה לבד. הייתי מעוניין לקבל הצעות גם בכיוון הזה. כמו כן, ניגשתי היום ל- KSP, והם המליצו לי לא ללכת על החלופה של מארז + דיסק, ובנוסף אמרו לי שבכלל לא כדאי לי לקנות דיסק של 2T, כי הם קורסים הרבה. האם יש משהו בדבריהם? אני צריך דיסק של 2T, ולמען הסדר הטוב לא בא לי לקנות שניים נפרדים. משיטוט באינטרנט הבנתי גם כי דיסקים חיצוניים של WD קורסים די הרבה, ואני מחפש משהו יציב וטוב שישמור על המידע שלי כמה שיותר טוב…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים