עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי השתעשעשתי לאחרונה (ומנסיון -כשאני משתעשע אני גם קונה בסוף) ברעיון של כונן קשיח חיצוני 2TB (נוסף). עבור פנימי, יש מקום (מארז gigabyte 3d aurora הדגם הישן יותר עם 2 כונננים מותקנים כרגע, וערימות של חיבורי sata) (ואגב המפרט שלי במערכת לא מעודכן עקב עצלנות. כרגע אמורה ליהיות אפשרות לחבר דיסק פנימי נוסף מבחינת "מיץ" מהספק) ה-default שלי היה דגם של freeagent שאני לא רואה שהוא מופיע יותר באתר של פנדה, בגלל שהיו לו 5 שנות אחריות. אציין גם שכרגע אני עובד עם seagate freeagent extreme 1TB שאני מרוצה ממנו, חוץ מהחלק של ה-extreme ( הכוונה, שמה שמיוחד ויקר בדגם הזה הוא שיש בו firewire לא אמין וesata שלא עובד בכלל ) המלצות? (ובקשר לממשקים, firewire יש (כולל כבל), usb3 יש, esata יש …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. קניתי לפני כחודש וחצי אינטל 510 120GB, עשיתי לו הרגע בדיקה בתוכנה AS SSD והתוצאה הכללית יצאה מאוד נמוכה יחסית לדיסקים אחרים, או שזה אמור להיות ככה? Uploaded with ImageShack.us ואגב מזה כל הקריאות שבאות אחרי ה SEQ? ה 4K וה 4K-64THRD? ואם זה באמת תוצאה נמוכה מה עשיתי לא נכון? הגדרתי מהתחלה ACHI והטרים פועל מההתחלה, מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הנה משהו שמצאתי בפורום אחר: http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html מה אתם אומרים? נראה ירידה ביוני\יולי ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני קונה מחשב חדש, ומעוניין להעביר מידע שיש לי על הכונן הקשיח שהיה במחשב הישן אל המחשב החדש. אז אני רוצה לחבר את הכונן הקשיח הישן אל המחשב החדש וככה להעביר ממנו מידע אל הכונן הקשיח החדש. הכונן הקשיח הישן הוא SATA 1. האם יהיה אפשר לחבר אותו אל הלוח אם החדש שתומך בחיבור SATA 3? וככה אוכל לראות את המחיצות שעליו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, מחפש המלצה לכונן חיצוני סופר מהיר לעבודה רבה בנפח 500 עד 1000 ג' תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by xena,

רכשתי WD 3TB בנוסף לעוד 3 WD שיש לי במחשב. רק ה 3TB משמיע דפיקות חלשות כל 2-3 שניות, דיי באותו הקצב, וכשאני מניח יד עליו, אני מרגיש שזה מגיע ממנו. כמו לשים אצבע על וריד ולהרגיש דופק. מה הדיאגנוזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by G-BOY10,

לדוגמא אם קונים הארד דיסק שה-Cache שלו זה 8MB אז במה זה יותר טוב מהארד דיסק בעל 2MB Cache ??

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by o.m.l,

יש לי את המשחק ניד פור ספיד החדש (על המחשב שלי) והוא שוקל עם כל הדיסיקים שלו משהו כמו 3 גי'גה אני רוצה להעביר את הקבצים למחשב של אח שלי שייש לו צורב dvd קניתי היום דיסק dvd של 4.7 גי'גה ואני רוצה לצרוב את הקבצים שייש לי במחשב (של הניד פור ספיד) לדיסק dvd השאלה שלי אם אני יכול לצרוב את הקבצים לדיסק dvd עם צורב רגיל ??? והאם הצורב dvd שבמחשב השני יקרא את זה???

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום,החלטתי ללכת על ההארד דיסק הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144152 מה אתם אומרים ?,אה וכן אני רוצה לקנות BF2 אבל אמרו לי שאני צריך כונן די וי די,מה אתם אומרים על זה? אגב שאומרין נגן די וי די מתכוונים לזה לא רק שהוא יכול להריץ סרטים ב DVD אלא גם למשחקים BF2? תקנו אותי אם אני טועה אני לא רוצה גם לקנות צורב + די וי די כי יש לי כבר צורב אוקיי הנה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_117&products_id=8462 תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by NaNdoS,

אני חייב לקנות צורב אבל אין לי הרבה כסף, ראיתי באתר של זיגזג את הצורב SAMSUNG CDRW (SW - 232) - 40x32x10 ב464 שח שזה ממש זול כדאי לקנות או שזה זבל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. הדיסק הוא דיסק גי פי טי יש לי הודעת שאין אפשרות להעתיק את הקובץ "פונקציית MS-DOSS לא חוקית" מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3948&sub_category_id=1038&id=531

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מתאים אמורים לצאת הדגמים הבאים של הSSD של Intel ? אם אני יאבד את סבלנותי ואני יקנה SSD בקרוב רציתי לדעת, איזה מבין שני הדגמים הבאים יותר טוב מבחינת ביצועים ואמינות? OCZ Vertex 2 EX Intel X-25M G2 w/Trim

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by רזי ברד,

קניתי כונן פלאש חדש של Sandisk הוא מסוג Cruzer והוא 16GB עכשיו ניסיתי להעלות אליו דברים ואז היה בעיה ונגמר המקום בדיסק ניסיתי למחוק דברים כדי לפנות מקום הבעיה היא שהווינדוס עדיין אומר שאין מקום בדיסק. מחקתי את כל הדיסק עכשיו אין בו שום דבר ועדיין הוא אומר שאין מקום זה ממש לא נראה לי הגיוני ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. יש למישהו מידע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת????!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by duk4u,

http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4220 טעות בכותרת התקוונתי ל 1 טרה עמכם הסליחה...)-:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. האם יש תוכנה שתומכת בזה - להכין דיסק און קי שיעלה בהפעלת המחשב ללא וינדוס ויבצע בדיקה לתקינות ה HDD , אני חושד שיש לי קריסות מרובות בעקבות תקלת חומרה ומנסה לאתר האם מדובר ב HDD או בספק. התוכנה Hutil שאמורה לבצע בדיוק את זה - לא ממש עבדה לי ולא הצלחתי להכין דיסק און קי שהוא BOOTABLE איתה... ה ISO אינו כזה שהוא BOOTABLE

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. והמהירות הנוכחית זוהי המהירות המקסימאלית שלו. מדובר ב- SAMSUNG 850 EVO 500 GB זהו כונן המיועד להניח בו רק מספר מצומצם של משחקים שהעידכונים שלהם תדירים. ואני חש שהמשחק לא נפתח/עולה במהירות שציפיתי שיעלה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כונן האיחסון שלי כבר בן כמה שנים טובות וכבר מתחיל להראות סימני קריסה, הווינדוס מזהה אותו פעם כן ופעם לא ומקפיץ לי הודעות שגיאה מתוזמנות... כנראה שהגיע הזמן להתחדש. איזה כונן כדאי לי לרכוש שיתאים למפרט המחשב שלי (מופיע בפרופיל), ויותר חשוב לי לדעת איפה המחיר הכי משתלם מכיוון שזאפ כבר מזמן לא אובייקטיבי. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יצרנית הכוננים המכאניים הגדולה פיתחה מערך ייחודי עם מספר כפול של ראשי קריאה-כתיבה, שיוכל להאיץ משמעותית את זמני התגובה של אמצעי האחסון הוותיקים לכתבה

20. היי, הייתי לא מזמן אצל חבר משפחה בשביל לסדר לו תקלה במחשב. אחרי שסיימתי לטפל בתקלה עשיתי הפעלה מחדש בשביל שהכל יושלם/יסתדר. בעת ההפעלה המחשב הכונן הקשיח עשה כמה רעשים קטנים הדומים לצפצופים או נקישות של מספר פעמים ואז הפסיק. ברור לי שכאשר הכונן הקשיח משמיע רעשים זה אומר שמשהו לא בסדר ואמור להדליק נורת אזהרה. המחשב ישן, לא חדש, יש לו ותק של הרבה שנים, לא ידוע כמה אבל אני חושב 8. (לא לחפור על להחליף רכיבים או לקנות חדש) אני מעוניין לדעת מה זה אומר, ומה אתה חושבים.

21. היי SSD שיתאים למיני פיסי שלי לפי התמונה והנתונים. איזה מתאים לחומרה שלי? המחשב קופא אחר כ-15 דקות ,עכבר משוטט,התקנתי מחדש מערכת הפעלה וינ 10 מה הסיבה ? אין מסכים כחולים ואו שחורים, מה יכולה להיות הבעיה?זכרונות ?SSD? איך ניתן לבדוק? תודה

22. Started by Moty_p,

רציתי להגיד לכולם שדוקים לא עובדים במערכת של רכב ונגנים די.וי.די אם הם מפורמטים במערכת הקבצים הזאת (exFAT) זה גורם למערכות להתקע. (בבדיקות שלי היו קבצי MP3 בכונן) אז אין טעם לקנות כונן עם נפח גדול כי אם הורדתם מסיבת טבע עצבנית מאיפה שהוא ששוקל קצת יותר מ 4GB לא יהיה אפשר לשמור את זה בכונן שמפורמט ב FAT32 כי הוא לא תומך בזה ו exFAT לא עובד בכלל! (על NTFS עוד לא בדקתי) ובזמן שתרצו לשמור את הקובץ בכונןת קבלו שגיאה של "הכונן מלא" למרות שאין בו כלום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Zinger777,

היי, אחי מתכוון לקנות HD חדש בנפח 2 TB אמין (יחסית, כמובן) במחיר כמה שיותר זול. בעיקרון ההעדפה היא לפנימי מהיר - 7200 או חיצוני עם USB 2 ואז המהירות לא משנה.. עדיף שזה יהיה מחנויות באיזור המרכז. אני קניתי את הexpansion 1TB של סיגייט וראיתי שיש את אותו דגם ב2TB בKSP, מה אתם אומרים עליו? סבבה? לא סבבה? בכל מקרה, אשמח שתמליצו לי בבקשה על קשיח שכזה (: תודה מראש, Zinger777.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי תמונות ששמורות על הכרטיס זיכרון של המכשיר, וכשאני מחבר את הכרטיס בעזרת מתאם USB למחשב, מופיע לי כונן חיצוני ובתוכו שתי תקיות של קיצור דרך שמוביל בכלל לכונן G/... :s05: אין לי שום אפשרות ליבא את התמונות למחשב. וכשאני מתסכל על הכונן ב"במחשב שלי" אני רואה שהוא תופס נפח (2.משהו מתוך 4GB) התמונות נראות רק במצלמה. איך אפשר להעביר את התמונות למחשב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by noambaum,

שלום חברים, אני בשוק לכונן קשיח עבור אחסון נטו וגם לכונן SSD בשביל להעיר את המחשב שלי קצת. כונן קשיח - הכונן צריך להיות אמין ומהיר, ז"א שכוננים במהירות 5,400 לא באים בחשבון. מבחינת נפח הייתי רוצה לרכוש 2TB לפחות. SSD - אני זקוק לו רק בשביל מ"ה, CACHE, TEMP. לכן אני מניח ש-128 יספיקו, אך החיפוש שלי הוא עבור כונן עם הבקר המתקדם ביותר שיתן ביצועים מעולים. אשמח להמלצות. תודה,

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים