עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הרצתי AS SSD: בבדיקה הראשונה (הכונן ריק) התוצאה של הכתיבה הייתה 100 MB\S (כתיבה רנדומלית) בבדיקה השנייה ( הכונן מכיל מידע 35 GB מתוך 59.7) התוצאה של הכתיבה ירדה בחצי. יש קשר בין הדברים? יש לי את הכונן corsair F60 60GB

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GNR,

יש לי הארד דיסק 320 ג'יגה שקניתי עם המחשב , אבל המקום שלו דיי מצומצם ואני צריך עוד דיסק בשביל אחסון סרטי HD /תמונות/מוזיקה... חשבתי על Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB , עולה בסביבות ה460 שקל. איך הביצועים שלו? אמין ? שקט? שווה את הכסף ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arkadygo,

אני לא מזמן התחלתי לעבוד אים צורבי DVD וכדומא ואני לא מצליח למצוא חומר לקריאה בנידון ! האים מישהוא יכול לעזור לי בנושא? אים כן אז הנושאים העיקריים הם: 1. מזה DVD 2. איזה סוגים של DVD יש ומה שימושייהם 3. איך פועלים עים DVD צורבים 4. איזה סוגים של DVD דיסקים יש 5. מה זה DVD + \ - 6. אים יש אוד פונקציות מיוחדות אז ספרו לי עליהם ??? תודה למי שיעזור לי

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  4. הדגם :: WD5000D032-000 500GB של WD מnotebook. לאחר הוצאת הכבל USB מהHD כשהעברתי פנימה חומר, באמצע העברה ניתקו לי בטעות את הכבל. לאחר מכן ניסיתי לחבר את הHD למחשב ללא הצלחה, הוא מתחבר, האור הכחול פועל שומעם שהוא פועל, אבל המחשב לי מעלה אותו, גם אחרי ריסטים וכו'. פעם אחת הוא זיהה את הכונן בשם שונה - דיסק מקומי- השם שלו שונה, אבל תקע את ה"מחשב שלי" שניסיתי להכנס פנימה, בנוסף שלא נתן מידע על הכונן. כשאני מחבר אותו למזריםמדיה שלי TVIx5000 הוא מזהה את הכונן וניתן להכנס לחומר שבפנים (סרטים ושירים). מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by coldplay,

קניתי את הLG 4167B. מאיפה אפשר להוריד את הקושחה הרשמית האחרונה חוץ מהאתר של LG ?

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  6. היי, שלום. יש לי שאלה ולא הייתי בטוח שזה הפורום הנכון, במקרה ולא, כוונו אותי בבקשה לפורום הנכון. אני רוצה לסדר לי מחיצה שתהיה גיבוי (תכיל גוסט למחשב). 1) איך אפשר לעשות כמו במחשבים ניידים של HP שיש להם מחיצת שחזור ואם קורה משהו למחשב אפשר לשחזר מהמחיצה הזו? 2) האם אפשר לעשות מחיצה סמוייה (שאי אפשר לראות אותה במחשב שלי) שרק במקרה ואני הולך לניהול דיסקים אני יכול לראות אותה ולהראות אותה שוב ? 3) האם אני יכול לחסום מחיצה לשימוש בה או מחיקה של דברים מתוכה ? אני לא מתכוון להסתיר תיקיות או לחסום משתמשים, את זה אין לי בעייה לעשות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום אני צריכה לקנות דיסק קשיח חדש. בעקבות דיון קודם אני הולכת על ide רגיל ראיתי דרך zap דיסק 160 גיגה של wd 7200 rpm 8mb cache במחיר של 500 ש"ח. יש לי 2 שאלות: 1. האם סוג הדיסק הזה מומלץ? 2. האם לא מסוכן לקנות מחנויות עלומות. לא עדיף להוסיף 100 שקל ולקנות מחנויות מוכרות. אני חוששת שאם תהיה תקלה לא יהיה לי למי לפנות. בכלל ב- ZAP יש מליוני חנויות וירטואליות ואני חוששת לקנות דרכם מה אתם מציעים לי לעשות ???

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Posix,

שלום, אני מחפש כונן בעל המאפיינים הבאים: חיצוני נפח: 2TB חיבור: eSata עם RAID לא הצלחתי למצוא HD עם כל המאפיינים האלה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מעוניין בצורב DVD שקט ואיכותי מבית טוב. מחיר 300 ש"ח עם אופציה לחריגה. שוב, דגש על מערכת השתקה כמה שיותר טובה(ושקטה). תודה מראש. .swg

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by Big_Guy7,

יש לי צורב DVD שלLG. עשיתי קצת סדר במחשב מבחינת כבלים ובטעות נקרע לי כבל שמחבר בין הצורב לכניסת CD1 בלוח אם. הכבל בצבע שחור ואפור, והחיבור שלו בלוח אם הוא 4 פינים. למה הכבל משמש, והאם אני יכול לעבוד גם בלעדיו? תודה על העזרה, גיא

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  11. חוקרי אוניברסיטת בן גוריון פיתחו דרכים יצירתיות במיוחד להוציא מידע ממחשב שנותק מהרשת, וגם דרך מעניינת להעביר אליו מידע לכתבה

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by kobi_sion,

התחדשתי בדיסק חדש פנימי של 4TB לכמה דיסקים הכי כדאי לפצל אותו ? יש איזה עקרון אצבע ? קובי

13. טוב, אני פותח את הת'ראד הזה כי אני לא חשבתי שלי זה יקרה תמיד שמעתי וקראתי על כך שעידכוני FIRMWARE מסוכנים, אבל לי, טכנאי מחשבים מדופלם (10 שנות נסיון)-> אין סיכוי הסיפור הולך כך : הצורב שלי OPTORITE DD0203, המצויין כדרך אגב (עד כה), ששירת אותי נאמנה כ יותר משנה ומעל 125 DVD צרובים החל לעשות בעיות. דיסק ריק אחד לא הכיר, ועל אחר ה NERO צרב כאילו כמו שצריך עד הסוף, אבל הדיסק היה רק צרוב עד האמצע. לאחר מיכן הוא צרב את אותם הנתונים על דיסק כמו שצריך. היום צרבתי שוב אך התוצאה היתה שוב דיסק "כאילו צרוב", אשר היה צרוב עד חציו. החלטתי שדי, החלטתי לנקות את העינית ולעדכן FIRMWARE. אולי יש ליכלוך או התוכנה קצת נדפקה, תאמינו או לו, זו שיטה (עדכון FIRMWARE) שעבדה לי במספ…

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  14. הי, מת לי הדיסק הפנימי במחשב. הדיסקהיה מחולק לשתי פרטישנים׃ אחד למערכת ותוכנות והשני לדטה שכולל גם הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה לקנות דיסק חדש ומתלבט מה לקנות. האם לקנות דיסט מהיר וחזק של 2 טרה ולחלק אותו בצורה דומה או האם לקנות דיסק קטן ומהיר עבור מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד ובנוסף דיסק גדול ואיטי יותר) וזול ( עבור. דטה? הבעייה היא כמובן כסף - איןלי :-) מה אתם ממליצים? האם נראה לכם בסדר לקנות באייבורי? תמיד שומעים עליהם דברים לא טובים... האם יש חברות שיותר מועדות לתקלות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כבר יותר מ-4 חודשים חורשים על נק 3520 או LG4163B, מישהו יודע אם מתוכנן להגיע משהו חדש שיפיל את שני הקודמים המעולים? אפילו אם יעלה יותר יקר קצת, אולי זה יהיה משתלם לחכות ולזכות במהירויות ושיטות קצת יותר גבוהות. תודה

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  16. רציתי לשאול איך אני עושה עם התוכנה GPARTED (דרך LIVE CD) מערך RAID 0 שישלב שתי כוננים קשיחים לאחד(2 של 80 GB לאחד של 160) מבלי לפרמט אותם.. אם חובה לפרמט את שתיהם/אחד מהם אז לא משנה אבל הייתי מעדיף בלי לפרמט. תודה מראש, ניב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. יש לי כמה כוננים, HDD, ו - SSD. אני צריך למחוק מהם מידע מסווג, כך שלא יהיה ניתן לשחזר אותו. חשבתי לקנות דיסקים חדשים, ולהעביר את החומר הנצרך אליהם, ולהרוס פיזית את הכוננים, אבל זו הוצאה גדולה מידי. אני יודע שיש תוכנות שעושות Wipe לכוננים, אבל גם כאן תהיה לי עבודה רבה להתקין הכל מחדש.. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לדרוס רק את האזורים הפנויים בדיסק, כדי שלא יהיה ניתן לשחזר נתונים? חשבתי פשוט להעתיק לשם חומר ולמלא את הכונן עד 0 מקום, ואז למחוק שוב, אבל אני לא יודע עד כמה זה יעיל.. תודה רבה.

18. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה כמה שאלות 1.האם ההבדל בין ATA ל SATA שווה את המחיר? 2.כשבאתי לקנות המוכר אמר לי שה SATA עדין מאוד ושאם אתה בטעות שובר את החיבור בתוך ההארד דיסק אז הוא הלך וגם האחריות לא מכסה.... זה נכון שהוא עדין? 3.בעיקרון רציתי לקנות הארד דיסק של SEAGATE בגלל שהם נותנים 5 שנים אחריות אבל הבעיה היא שבכל המקומות שחיפשתי היה כתוב שהם נותנים 3 שנים... אתם מכירים אולי מקום שנותן 5 שנים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  19. האם ייתכן ששני הארד דיסקים 200GB כל אחד ישבקו חיים באותו הזמן? ניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים שונים, אחד מהם ניתן לזיהוי, אבל העתקת קבצים ממנו גרמה ל-END TASK ל-EXPLORER, והשני, לא מזדהה בכלל בהפעלת המחשב. האם אפשר להיות אופטימי? או.... תודה. עדכון- 7/1 הארד דיסק אחד מבין השניים מתברר כתקין לחלוטין, המערכת עולה והכל בסדר. כאשר אני מחבר את ההארד דיסק השני המחשב עולה אך כמה שניות לאחר שהווינדוס עולה, המחשב קופא ומופיע מסך כחול. עוד אציין שכאשר אני מריץ את המחשב עם ההארד דיסק התקין והספק הקבוע, גם מופיעה הבעיה, אך כרגע אני עם ספק אחר שהבעיה לא נראית איתו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Superman1,

יש לי צורב H62N של LG התקנתי VISTA והוא לא מצליח לזהות אותו... אם יש למישהו פתרון או מיקום שממנו אפשר להוריד דריבר זה יהיה מעולה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by IG,

הי לכולם, אני מחפש תוכנה נורמאלית לחלוקת מחיצות שעובדת מהוינדוס ומתאימה לוינדוס 7. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by roy_BB,

יש לי הארד דיסק דיי ישן בערך 3 וחצי שנים משו כזה ושאני מסתכל במחשב שלי כתוב שבכונן C יש 9.91 ג'יגה ובכונן D יש 27.3 ג'יגה ואין כזה דבר דיסק קשיח של 37.21 ג'יגה הבעיה הבאמת מוזרה זה שכתוב שבכונן D יש לי מקום פנוי של 432KB שזה 27.2 בערך מקום בשימוש אבל בודק בתיקיות אז כל התיקיות ביחד זה 15.5 ג'יגה...וכל הזמן יש הודעות שאין מקום בכונן D בכונן C יש 6.90 ג'יגה שזה אומר שצריך להיות 3.01 ג'יגה אבל במחשב שלי כתוב שיש רק 1.85 ג'יגה למישו יש מושג איך אני מסדר את זה?כל הזמן המחשב עושה בעיות כי אין מקום אבל יש עוד לפחות 10 ג'יגה תודה

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי כרגע מערך רייד 0 (אם אני לא טועה 128K) שעליו מותקן הווינדוס (רייד מכאני כמובן) קניתי דיסק SSD ואני הולך להתקין עליו את הווינדוס את הרייד אני רוצה לנצל להתקנת משחקים רגילים ומשחקים דרך סטים. השאלה שלי היא איזה סוג של רייד 0 עדיף לשימוש כזה? (לא מפריע לי פירמוט ואיבוד כל הנתונים ברייד הקיים) תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ita123,

אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח של 1TB , אני מתלבט בין סמסונג HD103UJ לבין WD1001FALS . קראתי בסטיקי שהסמסונג מומלץ אבל היה לי ניסיון לא טוב עם הארד דיסק שלהם(אשמח לקבל תגובות למי שיש את הדגם הזה של הסמסונג), השאלה היא איך WD לעומת הסמסונג מבחינת שקט וביצועים .

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  25. חברים שלום, יש ברשותי 3 דיסקים: 1. WD Black 1TB 2. WD Green 1 TB 3 Segate 7200 3 TB (שרכשתי היום) ביצעתי בדיקת מהירות ונדהמתי לגלות מהירות איטית יותר של ה-WD BLACK האם זה יכול להיות? האם המהירות של ה-BLACK סבירה? ובכלל מה דעתכם על המהירות שקיבלתי בתוצאה הסופית. יש לי הרגשה שה-BLACK לא ממש בקו הבריאות..... מה דעתכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים