עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by adis,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי דיסק 3.5" של 750GB שאני משתמשת בו כדיסק חיצוני עם מארז עם חיבור USB. ניסיתי להשתמש בפעם הראשונה בתוכנת הגיבוי comodo ובחרתי לגבות image של partition c לדיסק החיצוני. נראה שה image של דיסק C דרס את כל מה שהיה שמור על הדיסק החיצוני, וכאשר אני מחברת את הדיסק החיצוני ב My computer הוא מופיע כ 90GB (זה הגודל של דיסק C שלי) במקום 750GB, והתוכן שלו נראה זהה לזה של דיסק C. ניסיתי לשחזר קבצים עם Recuva, אבל נראה שהתוכנה מחפשת קבצים רק ב 90GB ולא בכל ה 750GB, ולא מוצאת את הקבצים האבודים. האם יש סיכוי לשחזר משהו מהקבצים ? איך להגדיר מחדש את גודל הדיסק ל 750GB ? תודה רבה עדי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום... יש לי שאלה ואני בטוח שתוכלו לעזור לי. קניתי מחשב HTPC חדש. אין לי בבית רשמת אלחוטית... אני רוצה להעביר את הסרטים שיש לי במחשב הפרטי שלי (600GB סרטים) לHTPC. ואין לי מושג איך. לצרוב? הסרטים בכלל לא נכנסים לדיסק DVD. USB? סתם המון זמן. אם היתה לי רשת אלחוטית היה הרבה יותר קל. אבל אין. אז איזה דרכים יש לי? תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Boomer,

בחיים לא שמעתי על החברה ופתאום אני רואה שהיא מומלצת!!! So what did I miss?? ברמה של איזה חברה אחרות המוצרים שלה? מה עוד היא מייצרת חוץ מנגני/צורבי דיסקים/DVD?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by maormark,

יש לי דיסק און קיי של 8 ג'יגה אני יודע שצילמתי תמונות לפחות ב4 ג'יגה, כשאני עושה מאפיינים לדיסק און קיי מהמחשב שלי הוא אומר לי ש4 ג'יגה תפוס מתוך 8 ג'יגה. אבל כשאני נכנס לתוך הדיסק און קיי אני רואה 4 תיקיות שאני לא יכול להיכנס אליהם, ושכל תיקיה שוקלת 2 מגה.. לא הגיוני מה שהולך.. איך אני מחזיר את התמונות בלי לפרמט את הדיסק און קיי??? אלו תמונות ממש חשובות לי... ואם חייב לפרמט את הדיסק און קיי, יש דרך להוציא את המידע לפני???

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מעונין לקנות היום צורב , קראתי בפורום עברתי על כמעט כל מה שרשום על הצורבים. לפי בחינה של כל התגובות , הצורבים הנ"ל הם מהמומלצים , לא הצלחתי לגבש דעה החלטית איזה מהם כדאי לקנות. מה אתם ממליצים אודה לתשובה בהקדם ההפשרי , כמו שאמרתי אני מעונין לרכוש אחד מהם היום. בנוסף שאלה כללית : (אני מניח שעוד אנשים ישמחו לדעת את התשובה) 1. מה זה cross flash? 2. מה זה FL ? נראה לי שזה lable flash אך מה הפירוש מה זה עושה ? שאני אוכל לשנות את הLABLE? תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. התשובה החשובה יותר היא לגבי מה כדאי מבין הצורבים הנ"ל.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by guyby,

היי, אני רוצה לקנות כונן חיצוני לפחות 1TB לצורך גיבוי חומר, חלקו חשוב מאוד (סרטוני משפחה תמונות ומסמכים) וחלקו פחות. חשוב לי שהוא יהיה מחובר תמיד למחשב כדי שאני יעתיק אליו חומר, ואם אני רוצה אני שולף ומעביר למחשב אחר במידת הצורך. יש לי כבר 1TB שאני מוציא ממנו חומר רק בשעת צורך אבל הוא כבר מלא ולכן אני מחבר אותו רק כשאני חייב. וה"2.5 זולים יחסית לכן אני שוקל ללכת עליו מבחינת יציבות מה עדיף "2.5 שהוא רק עם USB או "3.5 שמחובר לחשמל תמיד? כי מה שמפחיד אותי זה עליות מתח שפוגעות במכשירי חשמל. חשוב לציין שהמחשב לא דולק 24 שעות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by zurkin1232,

אבא שלי קנה מדיות DVD של חברת SmartCom. DVD-R x4 מישהו מכיר? זה נראה לי לא הכי איכותי בעולם (בלשון המעטה). (אמרתי לו להתקשר קודם... )

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בקר ה-SM2263XT של Silicon Motion מתבסס על הזכרון הדינאמי של המערכת בכדי להציע ביצועים של תקן ה-NVMe במחיר שאמור להיות קרוב לכונני ה-SATA לכתבה

9. אני רכשתי התקן זה, וברצוני לשתף במידע לגבי המוצר, אני לומד אותו ועושה גם השוואה מול הדגם של WD My book live 2TB אני כרגע אתייחס לדגם של סיגייט ההתקנה של הדשבורד הייתה ממש קלה גם להבנה וגם להגדרות ביחס לMBL של WD מי שמעוניין לקבל מידע אמיתי לגבי המוצר לפני רכישה , מומלץ להשאיר שאלות בדיון זה אשמח לעזור ככל הניתן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Master of puppets,

תיתנו לי המלצה לגבי צורב אבל לא בעלי היכולת של הdual lair אני גם לא מחפש משהו יקר לא מעל 400 שקל .. תודה מראש !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. האם הוא SATA 3 ? קישור: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8750 האם הוא מהיר ושקט? מה דעתכם על הגירסה האדומה והאם זה מתאים גם למשחקים והעברת נתונים מהירה. רוני

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by אחד שיודע,

היי, לפני שנתיים בערך קניתי כונן ssd מדגם evo 850 בנפח 250 ג'יגה. עם הדיסק הגיע תוכנת magician לניהול הכונן. אחת האפשרויות הייתה ליצור Over Provisioning. סמסונג שחררו גרסה חדשה של ה - magician, ובגרסה זאת אין אפשרות ליצור Over Provisioning. האם אופציה זאת הפכה מיותרת?

13. Started by alonahari,

שלום רכשתי דיסק און קיי בנפח 2 טרה , הצלחתי לגבות סרטים בנפח 250 GB , לא הצלחתי לגבות מעבר לכך הוא פשוט לא מקבל, מופיעה כיתובית האומרת שחסרים רכיבים בבדיסק, לא ברור לי אילו רכיבים ומה עלי לעשות כדי לנצל את כל הנפח תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום רבותי (וגבירותיי אם יש...) שבוע שעבר הלאפטופ שלי חטף מכה באיזור ההארד דיסק, בו במקום הוא הפסיק לעבוד, ולאחר האיתחול הוא השמיע תיקתוקים שלא משאירים מקום לספק... הוא מת... רוב רובו של החומר מגובה אבל יש איזה 5-10 אחוז שלא גיביתי ועכשיו אני מבין איזו טעות עשיתי. אני ממש מוכרח להשיג כמה דקות עבודה ממנו ולמשוך את הקבצים. אני לא אופטימי מדי אבל מקווה שאם למישהו יש ניסיון והצלחה אז להסביר בכמה שורות אם יש מה לעשות ואיך. (אני יודע בוודאות שיש מעבדות שעושות את זה תמורת מאות או אלפי שקלים אבל אני חושב שזה לא עד כדי כך יקר החומר בפנים). יש לי ידע טכני רחב למדי בתחום המחשבים אבל זה דבר שעדיין לא עשיתי. אשמח לקבל עצות לפני הצביעה בכחול....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by iSolt,

האם קיים כונן 120GB SLC SSD ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר למטרות גיימינג, ורציתי את עצתכם לגבי הבחירה של הכונן הקשיח. החלטתי ללכת על SSD, ואני מתלבט בין 2 האפשרויות הבאות: 1. Crucial 256G SSD Marvell M4 2. Crucial 128G SSD Marvell M4 + Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 המטרה העיקרית במחשב זה היא כאמור גיימינג, ולכן אני רוצה ללכת על מה שייתן לי ביצועים יותר טובים. התהייה שלי היא האם שילוב של SSD עם HDD ייתן לי ביצועים פחות טובים מאשר רק SSD(מערכת ההפעלה והמשחקים יהיו מותקנים על ה- SSD, כמובן), כלומר, האם השילוב ביניהם יכול לגרום לצוואר בקבוק או לירידה מורגשת כלשהי בביצועים. כמובן שיפריע לי החוסר בשטח האיחסון, אבל אני מתכוון לקנות כונן חיצוני, אם וכאשר המחירים יירדו. אג…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. קניתי דיסקים של סילבר 16X שאני מנסה לצרוב הוא נותן לי רק מהירות 4X הצורב שלי דגם 4163B של LG זה כבר כמה פעמים שקורה לי עם דיסקים של סילבר האם יש פתרון תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני פותח את התכנה וזה מקפיץ לי הודעה שניה לפני שזה מעלה את התכנה Init failed: Error 117. partition's drive letter cannot be identified משו שכשור לאות של ההארידסק שלי? יש לי C ויש לי F מה הבעיה עם זה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. נראה שהכל אבוד.. הארדיסק WD 320GB מסדרת AAKS עושה בעיות. כשאני מחבר אותו אני שומע שהוא פועל (מרגישים גם את הרעידה) ואחרי כמה שניות הוא פשוט נכבה. בשום שלב הוא לא מזוהה - לא בביוס ולא תחת ניהול הדיסקים בחלונות. זכור לי שרק כמה ימים לפני כן בדקתי אותו עם HDtune PRO והכל היה נראה תקין.. ניסיתי כבר הכל האם המידע אבוד? מה ניתן לעשות ואיפה בדיוק הבעיה? HELP

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי אני רוצה לחפש NAS שעליו ישמרו הנתונים רצוי שהיה מהיר . אני רוצה 4 תאים ושכרגע היו אני רוצה למלא שני תאים עם 8GB כל אחד. חשוב לי שלא יכיל WIFI או פרוטוקולים שאני בחיים לא מתשמש לווידאו מוזיקה ...או תוכנות גיבוי. משהו עובד עם משהו מומלץ ..... ואין הגבלת מחיר ...

21. Started by gal_il50,

כשאני צורב(סרטים,שירים) אני צורב בד"כ במהירות של X12 למרות שלצורב שלי יש מהירות של X48. השאלה שלי זה האם זה נכון שכשצורבים במהירות גבוהה(למשל ב-X30 ומעלה) אז האם האיכות של הצריבה יורדת או שזה סתם שטויות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. עשיתי חיפוש ולא מצאתי איזה מדריך או משהו איך מומלץ לחלק את ההארד דיסק שיהיה הכי יעיל? אשמח אם מישהו יעזור לי . יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק 250 ג'יגה עם מערכת ויסטה . ועוד שאלה איך אני עושה גיבויים למערכת ולתוכנות או סיפריות מיוחדות ? (להסתמך על הגיבוי של מערכת העפעלה או שיש איזה תוכנה מומלצת?) תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by GodLike,

קניתי לפני שנה וחצי DVD של טושיבה. לאחרונה ה DVD ננעל על אזור 1 או 2. אני לא כל כך זוכר. ניסיתי לפתוח את הנעילה ( כדי שהוא יהיה מולטי זון ) עם תוכנה שהציעו לי אבל זה לא עזר. ראיתי עוד כמה סרטים שהתאימו לאזור ולפניי יומיים הנורה ב DVD התחילה לדלוק באופן קבוע. הסקתי מזה שה DVD פשוט סיים את חייו. זרקתי אותו וכששאלתי את המוכר בחנות האם יש DVD שלא ננעל הוא אמר לי שאין דבר כזה וכל DVD מאפשר 5 חילופים של Region ואז הוא נתקע על Region מסויים. רציתי לדעת אם יש DVD של חברה ספציפית שניתן לפתוח את הנעילה בקלות בלי תוכנות מסובכות...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kfir_dnd,

ראיתי את הכתבה על הכונן הקשיח החדש שאמור לצאת בקרוב של חברת seagate (http://hwzone.co.il/news/1166142046/19451/( ולא הבנתי למה צריך לחכות עד שהכונן הזה יצא כאשר אפשר לרכוש כונן של 2.5TB מalienware (כנסו לקישור הזה: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_7500/area-51_overview.aspx?SysCode=PC-AREA51-7500-R4&SubCode=SKU-DEFAULT אחר כך לתפריט preformance ומשם בחרו בhard drive storage)

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. "אזהרה": עידכון קשוחה של סמסונג PRO 850 משבית את הכונן (נראה שמדובר בגרסא : "EXM02B6Q ", גם אם היא הוסרה מהאתר שלהם לא ממליץ למהר לעדכן גרסאות בעתיד). לא ראיתי כתבה/פוסט שנפתח בנושא,אז חשבתי להזהיר אותכם מראש. פרטים נוספים: (הקישור מכיל עוד קישורים לעוד פורומים) http://www.theregister.co.uk/2015/02/26/samsung_850_pro_ssds_getting_borked_firmware https://tweakhound.com/2015/02/24/samsung-pulls-latest-ssd-firmware/ http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2421585&page=2 http://www.guru3d.com/news-story/after-samsung-840-evo-issues-now-the-850-pro-has-issues-too.html http://www.tomshardware.com/s/samsung+850+pro+ssd+corrupted+firmware+fix+read/ קבוצת פייסבוק על נושא…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים