אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים יש לי דיסק SATA2 7200 250GB NCQ והשני - 7200 IDE 40GB איפה כדאי להתקין את מע' ההפעלה? ה- IDE אני חושב יכול לשבת רק על הצורב- לוח P5B ASUS המטרה כמובן שהמחשב יעבוד הכי מהר. מבחינת נפח האחסון אני לא צריך את ה- 40 GB השאלה היא האם כפי שהצעתי יועיל מבחינת מהירות? טנקס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מלפני כ 6 שנים. האם ניתן לחבר אליו SSD (האם זה יושב כמו כונן רגיל) ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי הארד דיסק MAXTOR 120G SATA ויש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס,ואני יודע שהוא תומך ב-SATA אז האם אני צריך בקר כזה? ומה ההבדלים בין החיבורים של ATA לבין SATA?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7981 זה פחות או יותר מה שהם רושמים, היתי שמח לדעת אם זה שווה לתח* או שזה באמת משהו חיוני ונחמד
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 4 דיסקים קשיחים של 1T מסוג WD BLACK CAVIAR . הם היו מחוברים למחשב שלי ב 4 אריזות חיצוניות של ANTEC מסוג MX-1 שכללו קירור אקטיבי ( מאוורר ) ויציאת ESATA . לפני כמה ימים שמתי לב אחרי שאחד המארזים עשה רעש ואחרי שפרקתי את המארזים הסתבר שיש בעיה עם האיוורור בכל 3 המארזים ( אחד מרעיש כמו טרקטור בושניים נוספים המאוורר בכלל לא עובד ) ואחרי שניגשתי למוכר והוא ברר הסתבר שהמארזים הללו הגיעו מסדרה דפוקה ולכן החזרתי לו את כל המארזים , קיבלתי זיכוי ונשארתי עם 3 דיסקים מנותקים ששוכבים בארון ( למעט מארז אחד שעובד תקין ) אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את הדיסקים הקשיחים למחשב חיצונית ואם אפשרות להדליק ולכבות אותם מידי פעם . יש למישהו רעיון מה לעשות , כרגע אני די עובד עצות ...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כונן פנימי בנפח של 2TB או אפילו 1TB למערכת הפעלה + אחסון ושאלה קטנה, יש לי כרגע לוח אם שתומך ב SATA2 בעתיד הקרוב (כמה חודשים) אני מתכוון להחליף מחשב ל SATA3 זה אפשרי לקנות עכשיו SATA3 שיעבוד לי על המחשב ב SATA2 ללא פגיעה רצינית בביצועים (ביצועים של SATA2)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לחפש NAS שעליו ישמרו הנתונים רצוי שהיה מהיר . אני רוצה 4 תאים ושכרגע היו אני רוצה למלא שני תאים עם 8GB כל אחד. חשוב לי שלא יכיל WIFI או פרוטוקולים שאני בחיים לא מתשמש לווידאו מוזיקה ...או תוכנות גיבוי. משהו עובד עם משהו מומלץ ..... ואין הגבלת מחיר ...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
פרמטטי את המחשב מ WINXP (נדבקתי בוירוס האהבה) ואני לא מצליח להתקין מחדש גם לא בעזרת 6 הדיסקטים התקנתי WINME ואני לא רואה את כונן ה- DVD ולא את הצורב (בדוס אני מצליח לראות את הכוננים) במאפיני המערכת מופיעים לי מספר התנגשויות (מצ"ב תמונה) תודה http://www.geocities.com/md220466/index.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. אני רוצה להרחיב את המקום על המחשב שלי. יש לי כרגע שני הארד דיסקים של Western Digital, הראשון של 40 GB, והשני של 15 GB. אני רוצה להכניס עוד משהו כמו 40 או 60 ג'יגה... איזה חברה הכי משתלמת (מבחינת אמינות כמובן)? אמרו לי לא לקחת IBM, כי הם מסריחים ויש להם מיליון בעיות, אני דיי מרוצה עם ה-Western Digital, אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות Western Digital, Maxtor, או מה? מה אתם ממליצים?
-
כבל SATA וכבל ATA ו ATA 133 זה אותו הדבר ? והאם זה הכבל שמתחבר להארד דיסק ואז ללוח אם ? ואיך קוראים לכבל שמתחבר לכוננן הדיסקים והאם יש אחד עגול כזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, את האמת, הלכתי לאיבוד בתוך ים המארזים ובליקוי במידע המוצע ע"י היצרנים ועל כן אנא עזרו לי בהמלצתכם בציון סדר העדיפות... מפרט מבוקש לכונן חיצוני: - תמיכה בדיסקים בעלי נפח של 1 טרה בייט לכל הפחות. - יציאות usb2, esata (היה נחמד אם היתה יציאת רשת אך נדמה שהם מאוד יקרים) - תמיכה בדיסק קשיח: חובה - Sata, Sata2. רשות - IDE (להשמשת דיסקים מדור זה) - מאוורר - הבנתי שקיימים קטרים שונים של מאווררים וכמובן השלכה ישירה על מידת הקירור ורמת הרעש הנפלט מהם ולכן אני מעדיף עם מאוורר גדול ככל האפשר כמובן במסגרת המצאי הקיים. - תוסף מתאם eSata לחיבור ה-Sata הפנימי. מפרט מבוקש לדיסק קשיח: - נפח 1TB - סיבובים 7200 לפחות - יצרן - בהכרותי את ענף הקשיחים שנים רבות למ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי צורב LG GSA-H22N. כאשר אני צורב דיסקים (CD או DVD) לוקח לו הרבה יותר מדי זמן ממה שאמור לקחת לו. דיסק DVD מלא נצרב כמעט במשך שעה, וCD כ20 דקות. ניתן לשים לב כי ביצועי המעבד נפגעים, שכן אם שומעים מוזיקה תוך כדי הצריבה, המוזיקה קופצת כל 2 שניות. בנוסף, הפס למטה של הBUFFER נע בין 20 ל90 כל הזמן.. יש פתרון או עדיף כבר לצבוע בכחול ולזרוק לים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרגע קיבלתי samsung pro 850 256gb חברתי אותו כמובן על SATA 3 וכל זה התקנתי אליו תמערכת והתקנתי ביחד איתו תתוכנה של סמסונג עשיתי כמה tweaks (ראיתי מישהו שפתח נושא ועשיתי כמו שהוא עשה) performance optimizatin os optimization over provisioning ו RAPID mode עכשיו זאת התוצאה שקיבלתי : http://i.imgur.com/AE3ncHB.jpgזה טוב? זה נראה לי לא כלכך הגיוני.. ועוד דבר כרגע לא מצאתי מסילות כדי לשים תSSD כמו הארדיסק.. אז שמתי אותו במארז והוא יושב טוב השאלה עם זה בסדר לבנתיים עד שאני יקנה תמסילות..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן חיצוני לפחות 1TB לצורך גיבוי חומר, חלקו חשוב מאוד (סרטוני משפחה תמונות ומסמכים) וחלקו פחות. חשוב לי שהוא יהיה מחובר תמיד למחשב כדי שאני יעתיק אליו חומר, ואם אני רוצה אני שולף ומעביר למחשב אחר במידת הצורך. יש לי כבר 1TB שאני מוציא ממנו חומר רק בשעת צורך אבל הוא כבר מלא ולכן אני מחבר אותו רק כשאני חייב. וה"2.5 זולים יחסית לכן אני שוקל ללכת עליו מבחינת יציבות מה עדיף "2.5 שהוא רק עם USB או "3.5 שמחובר לחשמל תמיד? כי מה שמפחיד אותי זה עליות מתח שפוגעות במכשירי חשמל. חשוב לציין שהמחשב לא דולק 24 שעות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי קנה מדיות DVD של חברת SmartCom. DVD-R x4 מישהו מכיר? זה נראה לי לא הכי איכותי בעולם (בלשון המעטה). (אמרתי לו להתקשר קודם... )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי DVD של טושיבה. לאחרונה ה DVD ננעל על אזור 1 או 2. אני לא כל כך זוכר. ניסיתי לפתוח את הנעילה ( כדי שהוא יהיה מולטי זון ) עם תוכנה שהציעו לי אבל זה לא עזר. ראיתי עוד כמה סרטים שהתאימו לאזור ולפניי יומיים הנורה ב DVD התחילה לדלוק באופן קבוע. הסקתי מזה שה DVD פשוט סיים את חייו. זרקתי אותו וכששאלתי את המוכר בחנות האם יש DVD שלא ננעל הוא אמר לי שאין דבר כזה וכל DVD מאפשר 5 חילופים של Region ואז הוא נתקע על Region מסויים. רציתי לדעת אם יש DVD של חברה ספציפית שניתן לפתוח את הנעילה בקלות בלי תוכנות מסובכות...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דיסק און קי 8 ג'יגה לא משנה של איזה חברה, אני ריך אותו בשביל העברת סרטים ומשחקים די כבדים שוקלים בסביבות ה4 ג'יגה אני צריך שיעביר לי מהר והמחיר שאני מוכן להשקיע זה עד 90 שקל (בבקשה לא יותר מזה). אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט פשוט רציתי המלצה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רכשתי התקן זה, וברצוני לשתף במידע לגבי המוצר, אני לומד אותו ועושה גם השוואה מול הדגם של WD My book live 2TB אני כרגע אתייחס לדגם של סיגייט ההתקנה של הדשבורד הייתה ממש קלה גם להבנה וגם להגדרות ביחס לMBL של WD מי שמעוניין לקבל מידע אמיתי לגבי המוצר לפני רכישה , מומלץ להשאיר שאלות בדיון זה אשמח לעזור ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברה יש לי שאלה. אני רוצה לצרוב שירים לרדיו דיסק שלי באוטו, אבל אני לא בטוח איך לצרוב אותם. האם צריך לצרוב אותם כ-audio disk או מה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי דיסק 3.5" של 750GB שאני משתמשת בו כדיסק חיצוני עם מארז עם חיבור USB. ניסיתי להשתמש בפעם הראשונה בתוכנת הגיבוי comodo ובחרתי לגבות image של partition c לדיסק החיצוני. נראה שה image של דיסק C דרס את כל מה שהיה שמור על הדיסק החיצוני, וכאשר אני מחברת את הדיסק החיצוני ב My computer הוא מופיע כ 90GB (זה הגודל של דיסק C שלי) במקום 750GB, והתוכן שלו נראה זהה לזה של דיסק C. ניסיתי לשחזר קבצים עם Recuva, אבל נראה שהתוכנה מחפשת קבצים רק ב 90GB ולא בכל ה 750GB, ולא מוצאת את הקבצים האבודים. האם יש סיכוי לשחזר משהו מהקבצים ? איך להגדיר מחדש את גודל הדיסק ל 750GB ? תודה רבה עדי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות (online) קופסאות jewel case או slim jewel case לדיסקים ריקים ו"מעטפות" לכתיבה לדיסקים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני צורב(סרטים,שירים) אני צורב בד"כ במהירות של X12 למרות שלצורב שלי יש מהירות של X48. השאלה שלי זה האם זה נכון שכשצורבים במהירות גבוהה(למשל ב-X30 ומעלה) אז האם האיכות של הצריבה יורדת או שזה סתם שטויות?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... יש לי שאלה ואני בטוח שתוכלו לעזור לי. קניתי מחשב HTPC חדש. אין לי בבית רשמת אלחוטית... אני רוצה להעביר את הסרטים שיש לי במחשב הפרטי שלי (600GB סרטים) לHTPC. ואין לי מושג איך. לצרוב? הסרטים בכלל לא נכנסים לדיסק DVD. USB? סתם המון זמן. אם היתה לי רשת אלחוטית היה הרבה יותר קל. אבל אין. אז איזה דרכים יש לי? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הוא SATA 3 ? קישור: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8750 האם הוא מהיר ושקט? מה דעתכם על הגירסה האדומה והאם זה מתאים גם למשחקים והעברת נתונים מהירה. רוני
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה שהכל אבוד.. הארדיסק WD 320GB מסדרת AAKS עושה בעיות. כשאני מחבר אותו אני שומע שהוא פועל (מרגישים גם את הרעידה) ואחרי כמה שניות הוא פשוט נכבה. בשום שלב הוא לא מזוהה - לא בביוס ולא תחת ניהול הדיסקים בחלונות. זכור לי שרק כמה ימים לפני כן בדקתי אותו עם HDtune PRO והכל היה נראה תקין.. ניסיתי כבר הכל האם המידע אבוד? מה ניתן לעשות ואיפה בדיוק הבעיה? HELP
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-