עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mentalist12,

אהלןן חברים יש לי בבית HTPC עכשיו הלך לי שמה הכונן של 80גיגה [מע' הפעלה בלבד] אין לי צורך בכונן בנפח גדול לכן אמרתי אני ילך על SSD של 64GB ההתלבטות שלי כרגע זה בין הCRUCIAL M4 שהיה פה לא מזמן במכירה הקבוצתית...[באסה שפספסתי] או הOCZ VERTEX 4 החדש הקרושיאל עולה 410 שקל והOCZ עולה 490. בכל מקרה אמרתי אני לא נוגע בSANDFORCE למה שמעתי מה שלא אינטל עושה בעיות... יש איזה תובנות חברים? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by OverclockedMyToaster,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5950&perur= עולה 69 ש"ח. איך הוא? אין לי בעיה להשקיע גם 100-120 כדי לקבל משהו מהיר וטוב.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כאחד הכוננים הרגילים לכן כשאני רוצה לנתק(הוצאת חומרה בטוחה) אותו אין לי אפשרות כזאת מישהו יודע איך אני להגדיר אותו כדי שיתנהג כמו DOK על הדרך עוד שאלה, חיבור עם ESATA לא תומך בחיבור חם, חייבים לכבות כדי שהכונן יזוהה, נכון? לא נראה לי משמעותי אבל ההארד דיסק הוא סמסונג במארז של VANTEC, והוא מחובר דרך USB למחשב תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7981 זה פחות או יותר מה שהם רושמים, היתי שמח לדעת אם זה שווה לתח* או שזה באמת משהו חיוני ונחמד

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by CaRTeR,

שלום לכם . אני אספר לכם את הסיפור בקצרה, לפני שבוע וחצי המחשב שלי קרס ואחרי בדיקה התברר שההרדדסיק מת אייך עליתי על זה ? (רעשי תיק חריטה תיק חריטה כאלה ממנו ) הרדדסיק של מאקסטור 7200 60 גיגה ata 133 שהכיל את כל המידע תמונות ססמאות תוכנות שירים שלי פשוט קיבל דום לב ומת במקום :'( בחנות שקניתי משם אותו אמרו לי שאיין אפשרות להציל תמידע כי המנוע הראשי מת ואיין אפשרות לגשת אליו בלב שבור ושלא היה מה לעשות אמרתי שיחליפו לי אותו עכשיו יש לי אותו הרדדסיק מוחלף רק. עכשיו שאלתי למה מצב כזה קורה ? אייך אפשר למנוע אותו ? האם אחרי שהוא קורה אפשר להציל תמידע ? עכשיו בחיים יותר אני לא מתקרב למאקסטור ! רק ווסטרן דיגיטל !! :itschy: ובנימה אישית אני רוצה להוסיף CaRTeR is back ! ya baby

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tz2000,

קרה לי משהו מוזר בבוקר.. הכנסתי את הDOK שלי והאנטיוירוס ראה שיש איזה קייגן .. והוא החליט למחוק את כל הקבצים מה-DOK בלי לשאול אותי. מוזר ביותר , מקסימום היה סריאל של איזה תוכנה..... יש אפשרות לשחזר מהDOK? אני יודע שלשחזור המחשב יש את TESTDISK פעם עבדתי איתה , אבל לא ניראה לי שהיא יכולה גם לשחזר מDOK. עזרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לקחו 3 מערכות מחשבים דומות. באחת התקינו SSD בחיבור SATA ישן. בשני SSD בחיבור NVME GEN3 ובשלישי SSD GEN 4. על הנייר/בבנצ'ים יש הבדלים אדירים במספרים, אך האם משתמש ממוצע (קצת יותר באמת - מדובר פה על גיימרים ועורכי וידאו) יוכלו לשים לב להבדלים במבחן התוצאה העיוורת? מה דעתכם?

8. Started by lidor_abo,

חברה יצרתי image של הארדיסק שלי האם אני יכול להשים אותו על כל מחשב ? למי שמבין תעזרו לי..! תפרטו לי יותר

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dans41,

שלום, אני צריך לפרמט את המחשב שלי כי הוא כבר ניהיה איטי ואני גם צריך לגבות מידע. יש לי Green caviar בנפח 1.5TB, זה הספיק לי( נשאר לי 400GB פנוי אבל יש שם גם הרבה תוכן שאני כבר לא צריך). אני מתלבט עם לקנות Black caviar בנפח 1TB כי הוא מהיר יותר ולגבות עליו את התוכן ואז להחזיר חלק מהתכנים לירוק ולהתקין את המערכת על השחור, או לקנות כונן חיצוני ולגבות עליו את המידע ולקנות SSD בנפח 120GB ולהתקין עליו את המערכת הפעלה ושאר המידע ישאר על הכונן הקיים. מה אתם אומרים? יש המלצות לכונן נייד ו SSD? חשבתי על SSD של samsung מסדרת ה EVO ועל כונן נייד של WD.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

יש לי את הכונן הזה ובמקרה נכנסתי לכאן וראיתי שיש בו בעיות, אני אישית לא מרגיש בעיות במחשב או משהו כזה... יש עדכון קשוחה חדש כבר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי כולם היה לי WD1200JS בעל 8MB באפר שהתקלקל אחרי שנתיים, הוא שירת אותי נאמנה והיה שקט ונחמד. החלפתי אותו להיטאצ'י 250GB שהיה כמו טרקטור שאותו החזרתי לחנות ולקחתי במקומו את ה-WD3200AAKS (שהובא לי אטום בשקית מקורית של WD). שמתי עליו XP ומה מסתבר הוא רועש יותר מה-WD שהתקלקל לי אבל פחות מההיטאצ'י. חשבתי שאולי יש בו איזה פגם אז הרצתי עליו את כלי הבדיקה של WD ואפילו עשיתי עליו בדיקה ממושכת של סקטורים פגומים - עבר בהצלחה. אפילו הרצתי עליו בדיקת אחריות לפי המס' הסריאלי שלו באתר WD והתוצאה יצאה שבהחלט נותרו לו 3 שנים אחריות - הוא חדש (על פי המדבקה שעליו הוא יוצר ב-6/10/2007) כך שזה שולל איזה חתיכה ממלאי ישן. מה שכן, הוא יצא לי יותר זול באיזה 100 ש"ח או יותר ממש שהוא שווה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הדיסק הוא דיסק גי פי טי יש לי הודעת שאין אפשרות להעתיק את הקובץ "פונקציית MS-DOSS לא חוקית" מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yossi_s1,

היי, אני צריך לקנות כונן פנימי כמה שיותר זול, אז חשבתי למה שלא יהיה כבר על הדרך SSD, נראה שקיימים SSD במחיר מקביל לקשיח חדש הכי זול. אני מאוד קצר בכסף (סטודנט) ומחפש למעשה כונן שיעלה כמו קשיח רגיל, אם דרושה תוספת במחיר אני יעדיף כנראה לוותר. דיסק קשיח הכי זול שמצאתי חדש עולה 300 (לפי זאפ) אז אני מחפש SSD קרוב למחיר הזה. מבחינת נפח 64GB לגמרי מספיק לי, יש לי כונן אחסון חיצוני, אם יש 128 עם תוספת מחיר קטנה מה טוב. ביצועים, כל עוד הם יותר טובים מקשיח רגיל כבר הרווחתי, לא מחפש את הטופ אבל שכן יהיה שינוי מורגש, גם ככה יש לי SATA2 , חוצמזה שיש עוד יתרונות כמו שקט, חום וחשמל. מעבר לזה, אני יכול לקנות מכל מקום, בארץ, בחול, אין לי בעיה. ראיתי למשל את הכונן הבא: http://www.aliexpre…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by House M.D.,

היי. לאחר התקנה נקייה של windows 8, והתקנת דרייבר של צ'יפסט, ביצעתי benchmark וזה מה שקיבלתי : לא נשארה לי תמונה של התוצאה שקיבלתי אחרי התקנה נקייה של windows 7 (לפני כמה חודשים כשרק קיבלתי את ה SSD) אבל אני זוכר שהציון היה בסביבות 770. מהי הסיבה לירידת הביצועים? חשבתי שלהפך, הביצועים אמורים לעלות, מכיוון שמאז שעשיתי את הבדיקה על windows 7 יצאו דרייברים חדשים של הצ'יפסט והמערכת עצמה יותר חדשה? ה SSD כמעט ריק אז לדעתי זו לא בעייה בגלל מקום פנוי מועט. האם מישהו נתקל בתופעה דומה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לכם 1,000 דולר מיותרים והמון מידע שצריך להיות נגיש בזריזות? מהיום תוכלו למצוא את כונני ה-850 Pro וה-850 Evo של סמסונג גם בנפח 2 טרה-בייט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%91%d7%a2%d7%9c%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-2-%d7%98/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם! אני מעונין לקנות היום צורב , קראתי בפורום עברתי על כמעט כל מה שרשום על הצורבים. לפי בחינה של כל התגובות , הצורבים הנ"ל הם מהמומלצים , לא הצלחתי לגבש דעה החלטית איזה מהם כדאי לקנות. מה אתם ממליצים אודה לתשובה בהקדם ההפשרי , כמו שאמרתי אני מעונין לרכוש אחד מהם היום. בנוסף שאלה כללית : (אני מניח שעוד אנשים ישמחו לדעת את התשובה) 1. מה זה cross flash? 2. מה זה FL ? נראה לי שזה lable flash אך מה הפירוש מה זה עושה ? שאני אוכל לשנות את הLABLE? תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. התשובה החשובה יותר היא לגבי מה כדאי מבין הצורבים הנ"ל.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני יודע שזה לא מייצג לשאול אנשים על נסיונם האישי כי זה מדגם קטן וכו', ועדיין... שמעתי שמועות מדאיגות, ולכן אני חפץ בעצתכם. אני רוצה להזמין מחו"ל את ה- WD Caviar Green 3000GB WD30EZRX ושמעתי שמועות שחלק מפסי הייצור הוציאו חבילות של יחידות פגומות. גם ב-newegg הרבה אנשים מתארים בעיות. נראה לכם שזה קורה באותה מידה אצל כל היצרניות או שהמוצר הזה בעייתי במיוחד ויש מוצר מתחרה עדיף בקטגוריה של 3 טרה? שמעתם משהו בנושא? קניתם והתפגר לכם? קניתם ועובד בינתיים, טפו-טפו-טפו? ממליצים על מוצר אחר של 3 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. איך הדיסק קשיח הנ"ל ?האם למישהו יש נסיון בנושא ? בנוסף, דרוש המלצה למארז חיצוני עבור דיסק קשיח "3.5 . מתלבט האם עם e-sata או USB3. (החיבור לא יהיה בשימוש אלא בעוד מספר חודשים. עד אז, USB2)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי כונן חיצוני של WD - my passport essential 1TB שנקנה לפני שנתיים בערך.. לא היה לי USB3 עד לא מזמן ולכן רק עכשיו אני רואה שאני מקבל מהירות איטית בכתיבה אליו ובקריאה. אני מתחיל טוב ב - 90MB/s ויורד מהר מאוד ל איזור ה 40 . עדכנתי הכל החל מ הבקר במחשב שלי וכלה בדיסק עצמו FW+driver . והקטע שלקחתי מחבר את הדיסק החדש שלהם WD my passport והוא נישאר יציב על 90-100MB/S . זה מתסכל אותי ומעצבן ממש..מה אני עושה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by guy877,

אהלן, יש לי הרדיסק seagate barracuda 7200.11 דגם ST3500320AS 500GB ישן שהחליט למות פתאום. כשאני מחבר אותו לSATA בלוח המחשב פשוט לא עולה - נתקע בדוס עם איזה HD FAILURE (הוא לא הרדיסק ראשי הוא אחד מהכוננים המשניים) ניתקתי אותו וניסיתי לחבר דרך תחנת עגינה לUSB אני מקבל שגיאת USB malfunction. היה עליו כל מיני תמונות ודברים נוסטלגים שאני ממש רוצה לשחזר... מישהו מכיר איזשהי דרך לעשות את זה? או אולי אפילו להמליץ על מעבדה כלשהי שמתעסקת בדברים האלה באיזור חיפה והקריות ועושה שחזורים כאלה בזול (סטודנט) תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by demonshlomo,

לפני חודשיים קניתי צורב של LG במהירות 48X24X48 ב250+50 משלוח! ב50 צריבות הראשונות הוא באמת סיים דיסק ב48 ואחרי זה הוא "אמר" שהוא צורב ב48 אבל סיים דיסק ב6~8 דקות!!! כוס אמא שלהם!צרבתי כבר 250~ דיסקים איתו (בערך 170 מלאים! כל השאר על בערך 500 מגה!)! ועכשיו הוא מורב דיסק מלא ב10 דקות!!!! אני צריך צורב חדש והבעייה היא שיש לי 200!ועוד 20 בשביל משלוח! אני רוצה צורב שבאמת צורב במהירות שלו, ולא אכפת לי שיהייה גם במהירות 40 העיקר שבאמת יצרוב על 40! ניסיתי למצוא אבל לא הלך! תודה לכל העוזרים! אם לא הבנתם מה אני רוצה אז זה שתעזרו לי לחפש צורב.... נ.ב אם יש צורב שאפשר לבחור שיהייה שחור אז אני יעדיף אותו על כל האחרים!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Iko89,

ברשותי כונן חיצוני של WD בנפח 2 טרה פרקתי את הכונן, נתקתי אותו מהיוניט של הUSB וחיברתי רגיל לSATA העלתי את המחשב והכונן מופיע בdisk management כunallocated בעזרת UFS Explorer הצלחתי לראות שקיימת מחיצה במערכת HFS+ ששוקת 1.8TB שזה משקל הכונן.. היה לי בכונן בערך 1.2TB .. אבל כאשר אני בוחר את אותה המחיצה (במערכת HFS+) וסורק למציאת קבצים, אני לא רואה קבצים מעבר לכמה קבצים בודדים של הכונן עצמו כמו התוכנה של WD ועוד כמה קבצי תמונה מוזרים.. כאשר אני משתמש בEaseUS Data Recovery Wizard ועושה Recover על כל הכונן (בלי קשר למחיצות) אני מקבל כמה קבצי וידאו שכל אחד שוקל כמה ג'יגות טובות אבל ברגע שאני משחזר אותם לכונן השני אני לא רואה כלום.. חשוב להגיד שלא עשיתי פורמט לכונן.. הק…

23. הי, בידי הארד-דיסק חיצוני בנפח 320GB. ישנה תקייה ספציפית על המחשב שלי שאני זקוק לגיבוי מלא שלה לפחות פעם בשבוע. רציתי להתייעץ כיצד לעשות זאת? (כמובן מבלי לגבות ידנית כל שבוע מחדש - אלה שהגיבוי יתבצע בצורה אוט' פעם בשבוע). יום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ראיתי בנועה שה- YS רשום עליו מהדורת RAID והוא עולה 100 ש"ח יותר ואני רוצה לעשות RIAD מה זה אומר שהוא יותר תומך בזה מה עדיף לקנות היום ? (320) רוצה קצת תגובות שלכם בעיניין שאני הולך להשקיע ואולי לקנות 4 HD אז זאת השקעה וקצת חשוב (סתם בשביל שתדעו מתכנן RIAD 0+1 ) WD Caviar® SE16 WD3200KS http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=196 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4812 נראה לי חדש WD RE WD3200YS http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=233 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5281

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הטענה הפירסומית אומרת שחיבור usb3 מהיר פי 10 מאשר usb2 . האומנם זה באמת כך ,גם לגבי חיבור של דיסקים חיצוניים( עם תמיכה כמובן ב usb3 ) שמטיבעם הינם איטיים יותר ? אם עובדים עם dok usb3 מה באמת השיפור באחוזים בהעתקת קבצים לעומת ביצוע אותה פעולה דרך חיבור usb2 ? אני שואל את כל זאת מפני שאני עובד עם מחשב נייד ישן יחסית עם מספר מוגבל של חיבורי usb2 ודיסקים חיצוניים עם חיבור שתומך ב -usb3 . היות ובנייד יש לי חריץ 34 expresscard ,חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחד ולרכוש כרטיס expresscard שיתן לי גם 2 חיבורי usb נוספים וגם ישפר את מהירות העבודה עם החיצוניים כי מדובר בחיבורים שתומכים בתקן usb3 . מה ד…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.