אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://www.dealplus.co.il/Product.asp?Pid=70608&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=6
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה VISTA. התקייה של התמונות עברה לשולחן עבודה ולאחר מכן בוצע מחיקה. התמונות לא נמצאות בסל מחזור כי התיקיה היתה מעל 50GB ונשאלה שאלה האם למחוק לצמיתות. ברגע שראיתי שהפעולה מבצעת מחיקה של כל התמונות שלא לצורך ביטלתי/עצרתי את המשך המחיקה. מה עלי לעשות בכדי להחזיר את מה שנמחק? לא בוצע שום פעולה במחשב מאותו רגע האם יש אפשרות להחזיר את כל התמונות שנמחקו? תודה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי מהירות העברת קבצים מ/אל DOK או דיסק חיצוני, בחיבור לשקע USB2: אני זוכר שקראתי שדיסק קשיח חיצוני בחיבור USB2 עובד מהר יותר (קצב העברת קבצים ממנו ואליו) מאשר DOK USB2. האם זה נכון? אם כן, זה אומר שמה שמגביל את ה-DOK הוא לא השקע USB2, אלא המגבלה היא ב-DOK עצמו. ולכן, השאלה היא כמה מהר יעבוד DOK USB3 (שמתוכנן לקצב העברת נתונים גבוה) כאשר הוא יחובר לשקע USB2. כלומר, האם DOK USB3 יעבוד מהר יותר מ-DOK USB2, כאשר שניהם מחוברים לשקע USB2 ? הייתי שמח אם תוכלו להפנות אותי לנתונים לגבי קצב העברת נתונים מ/אל DOK USB2, DOK USB3 ודיסק חיצוני, כאשר הם מחוברים לשקע USB2.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום מאז שקנתי את הצורב DVD שלי הוא לא מזהה שם דיסק וכמובן גם לא צורב במנהל ההתקנים יש לצורב 2 דרייברים מותקנים ובנוסף יש לי צורב רגיל והוא עובד בסדר גמו(יש מצב שהוא מפריעה לDVD?) אך אני יכול פתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי אני צריך דיסק קשיח בנפח של 160GB(וכן,אני יודע שההפרש לכיוון ה250GB זניח,אבל אני מתעקש) מהחנות KSP בלבד , עד 200 ש"ח האופציות הם Hitachi - Deskstar HDS721616PLA380 160GB SATA II Western Digital - WD1600JS/WD1600AAJS 160GB SATA II Samsung - HD160JJ 160GB SATA II מה הכי כדאי מבחינת ביצועים? חשוב לי מאוד שהכונן יהיה מהיר יותר משני אלו http://up38.siz.co.il/up2/jz5lgmwqtzbj.jpg כרגע הMaxtor משמש לי בתור הכונן הראשי,וזה פשוט סיוט.. בהתחלה רציתי את הסמסונג,אבל אז ראיתי את זה.. http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkZ5iUmJTK/viewproduct/Samsung_Spinpoint_P80_160GB/ תעברו ללשונית Specs>Benchmarks תסתכלו בפרטים של הHDTune ואז תסתכלו ב…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, תחילה אציין שקראתי את ההסבר הבסיסי בסטיקי של הפורום שכתב בעבר RK.. עיינתי גם בכתבה של CDFREAKS (לא ממש הבנתי הכל..) הבנתי את ההבדלים העיקריים בין שתי השיטות והבנתי (אם אני לא טועה..) שצריבה ב שיטת ה + עדיפה על ה - .. אבל לשאלה שלי עדיין לא מצאתי תשובה : נניח שיש לי קובץ IMAGE מסויים שעשיתי לסרט /משחק מחשב/ משחק PS2 וכו' מקוריים שברשותי (קבצי ISO, MDF וכו') ואם וכאשר אני רוצה לצרוב דיסק גיבוי - האם זה הכרחי לצרוב אותו באותה שיטה שהוא תוכנן להצרב בה ? ואני אסביר עם דוגמא- האם זה משנה נגיד ל PS2 / נגן DVD ביתי/ מחשב באיזה שיטה צרבתי את הגיבוי ? האם הם ייקראו את הדיסק כרגיל בשתי השיטות ? תודה לעוזרים ..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה כאן? לחציה ימנית על הכונן שלי C ( מערכת הפעלה חדשה WIN7 עם 64 סיביות) מראה שבשימוש ישנם 29G נתון שלא היה בעיני הגיוני בכלל!!!! בדקתי על כל התיקיות והקבצים בקונן עצמו > לחיצה ימנית ובדיקה > מראה 17G היכן נעלמו עוד 12 G שלימים ? האם זה הקובץ של איחזור המערכת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב מעבד 12600KF ולוח אם מסדרת Z690 איזה זיכרון אתם ממליצים לי? על הנוכחי יש 256 SSD שלא מספיק להרבה ועוד 2T זיכרון קשיח פנימי שמתוכו יותר מחצי בשימוש. הלוחות אם החדשים תומכים בm2 פעם ראשונה שאני הולך להשתמש, איזה אתם ממליצים? לקנות 1 בגודל 2T ולשים עליו הכל? או שאולי זה יכביד ועדיף לקנות 1T M2 ולשים עליו רק מערכת הפעלה ודברים שבשימוש תדיר וכל השאר לשים על דיסק קשיח בגודל 1T? SSD זהו נעלם? אין לי יותר צורך בזיכרון הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לעבור עוד השבוע למערך RAID 0 + כונן גיבוי. אני מאד רוצה להישאר עם המערכת הפעלה הנוכחית, יש לי קובץ IMAGE שלה שמוכן מדי שבוע למקרה חירום (דרך תוכנת ACRONIS TRUE IMAGE)+דיסק הפעלה מהBOOT כמה שאלות :- 1.חובה לבוא עם 2 הכוננים (הזהים) מופרמטים? או שאפשר שעם הזמן הבקר יפזר את המידע מכונן בודד על שני הכוננים? 2.(אם התשובה ל1 היא שחובה לפרמט) אז האם מיד לאחר שהוגדר המערך המידע מנותב על ידי הבקר "כאילו" ישנו רק כונן קשיח אחד? או יותר פשוט,האם כשאטען את הIMAGE של מערכת ההפעלה מהבוט המידע יפוזר על ידי הבקר באופן שיבחר? וכך אחסוך התקנה מחודשת? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני הארדיסקים במחשב... אחד 120 ג'יגה ואחד 40 ג'יגה... ה40 היה הארד דיסק לגיבויים כזה וכל מיני.... יום אחד הייתה לי בעיה... אני לא רואה את ההארד דיסק במחשב שלי וגם לא בביוס... לא התעמקתי יותר מדי חשבתי שהוא מת...(זה קרה לפני כמה חודשים טובים) היום היה לי משעמם... הוצאתי את ההארד דיסק חיברתי למחשב ופתאום אני רואה שהוא עובד! אני בא להכנס אליו דרך המחשב שלי אבל אז צצה לי ההודעה "הדיסק לא מאותחל, לאתחל כעת?" כחוסר ברירה נאלצתי לאתחל אותו (לפרמט בקיצור..) וכל המידע שהיה עליו נעלם... המידע כבר לא חשוב ורלוונטי לי, אבל איך זה שפתאום ההארד דיסק כן עובד? משהו מוזר לי.... עשתי כל מיני בדיקות כדי שאולי זה יעזור לכם לעזור לי חחח עם hdtune והכלי דיאגנוסטיקה של WD [attachm…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
לקחנו לסיבוב את הכוננים המובילים של Western Digital לגיימינג ויצאנו מרוצים עד מאודלכתבה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
היום אח שלי התקין לי וינדוס על המחשב והתקין את ההרד דיסק של מקסטור (160 ג'יגה) של S-ata משום מה זה מראה לי את זה ככונן נשלף... הכוונה כמו בתמונה הזאת.. מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הכונן שלי הוא גם צורב שקורא הכל גם DUAL LAYER גם די וי די קיצור הכל אבל שהכנסתי דיסק 8 גיגה שאצל חבר כן עלה אצלי לא עולה חשוב להזכיר שלא ניסיתי אף פעם לעלות דיסק כזה על הכונן יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות אולי??
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ראיתי באיבוריי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=538 שיש מתאם שהופך את ההארד דיסק הפנימי לחיצוני זה נשמע פגז כי ככה אתה מקבל יותר גיגה בפחות כסף(כי כונן חיצוני עולה יותר יקר) אבל מה החסרונות שלו?? יכול להיות שהוא יהיה רועש? או יסבול מבעיות חום כלשהם? והאם זה משנה שאני מחבר את זה ללפטופ?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן.. אבל בכל זאת אני אשאל כאן.. ככה.. יש לי את הנגן.. Prosound 256 Smart.. עכשיו אני יחודע שיש נגני MP תומכי עברית.. השאלה היא איך אני הופך אותו לעברית.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אחרי נסיונות בלתי רשמיים לשדרג את נפח האחסון בקונסולה הניידת הפופולרית שכזו לגינוי של Valve - אנחנו מקבלים פתרון מיינסטרים רשמי ראשון שמותאם כהלכה לשדרוג קל ומהיר של האחסון עד 1TBלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נייד של SEAGETE 500GB והוא לא נדלק, עכשיו למקרה שהבעיה בדיסק קשיח עצמו אז הם יצטרכו להחליף לי אותו, אבל יש מצב שזה רק בכבל של החשמל. בכול אופן שלחתי את זה שיבדקו את זה ואמרתי להם אם זה קשור לדיסק עצמו והמידע חייב להימחק או שיחליפו לי אותו אז אני לא מסכים ושיחזרו לי אותו. עכשיו 2 שאלות: 1) האם האחריות של החברה על הדיסק קשיח היא גם על המידע? (הרי כול הקטע שזה גיבוי.) 2) הכי חשוב, האם החברה עצמה יכולה להוציא לי את המידע? או האם מישהו מכיר גוף מסויים שיכול להוציא לי משם את המידע? :-[
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הדגמים הנפוצים היום של 4 חברות הגדולות של דיסקים SATA2 עם 16MB זכרון וקיבולת של 320 גיגה הינם: הנה השוואה של כמה: מבדיקת מחירים בזאפ (ע"י חיפוש הדגם הספציפי, יכול להיות שהוא מופיע תחת שם אחר במחירים שונים): סיגייט - 557 - 589 ש"ח ווסטרן דיגיטל - 479 - 674 ש"ח ווסטרן דיגיטל רייד - 586 - 734 ש"ח סטמסונג - 520 - 557 ש"ח היטאצי - 539 - 565 ש"ח הדיסקים RAID של WD והסייגיט מגיעים עם 5 שנים לעומת כל האחרים שמגיעים עם 3 שנים אחריות. אם יש לכם לינקים לביקורות ספציפיות על דגמים אלו או יש לכם אותם ויש לכם חוות דעת אתם מוזמנים לצרף אותה.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד מה ההבדלים בין דיסק קשיח עם 5400 סלד לבין דיסק קשיח עם 7200 סלד ועד כמה ההבדל הוא משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות NAS ביתי והייתי שמח לשמוע המלצות. אני מחפש NAS של לפחות 3 HDD כדי שאוכל להשתמש ב-RAID5. מיועד בעיקר לאחסון תמונות מוסיקה וסרטים (HD) שיוזרמו לסטרימר הבייתי. שמעתי על ה-NASים של QNAP לטובה אבל הם קצת יקרים לי... מישהו שמע משהו על ה-NAS הזה של ThermalTake: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2433 תודה!
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש HD חיצוני לצורכי גיבוי, ואני רק רוצה להבין איך זה עובד. ה HD החיצוני בעל מקור מתח נפרד וניתן לכבותו ולהדליקו בכל עת בזמן ששמור עליו מידע? או שהוא דלוק יחד עם המחשב כל הזמן? אחרת איך הוא מגבה תאכלס את המידע? ועוד שאלה, האם כונני 2.5 יותר אמינים מ 3.5? איך הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://skypc.co.il/pl_product~39112-500-01~141~0.htm תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק 80 חדש ועשיתי לו פורמט ו FDISK ל 5 ג'יגה ו 75 c: 5 giga d: 74 giga עכשיו שבאתי לעשות DEFRAG ראיתי דבר מוזר ביותר : c: FAT32 d: NTFS איך זה יכול להיות דבר כזה ? מה המשמעות מבחינת ביצועים והשאלה הכי קריטית האם אני יכול להמשיך לעבוד ככה?(שאותו הרדיסק פועל בשני תקנים שונים) ? זה נורא חשוב לי תשובה מהירה (לא בראש שלי עכשיו להרוס הרדיסק שרק נקנה שלשום).... תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש משהו שאני צריך לדעת עליו ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-