עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בעקבות הכשל החמור שהתגלה בהארדיסקים של סיגייט, שאחד מהם קניתי ממש לאחרונה, אני לא מתכוון לקחת סיכון ופשוט אקנה חדש. הקבצים שלי חשובים מדי. צריך המלצה לדגם ספציפי של 400-700 ג'יגה, שידוע כאמין. רצוי שהדגם יהיה כזה שמופיע באתר של אייבורי, כי זאת החנות הגדולה הקרובה אלי. ההארדיסקים באייבורי: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by MEGI,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגביי התקנת תוכנות על SSD לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם SSD השאלה שלי היא אם אני רוצה להתקין תוכנות גראפיקה כמו מקס ופוטושופ איך אני מתקינה אותן על ה SSD? איך מגדירים את ההתקנה שתתבצע על ה SSD?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Iron~Chef,

מההבדל בין sata sata II ו sata 3G ?

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  4. קניתי אתהלוח ASUS P5N-E SLI עשיתי RAID 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 של סייגייט בדקתי את הביצועים בHDTUNE והוא מראה 118MB/S האם זה טוב?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  5. היי אפשר המלצה לטושים/לורדים לכתיבה על דיסק ואיפה לקנות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gagig,

אוקיי,שלום,קודם כל אני חדש פה,אחלה פורום. רכשתי את המחשב שלי מ KSP השמנמנים. בקיצור,רכשתי אותו עם צורב DVD 3520A NEC. עכשיו,קניתי מדיות לצריבה RITEK DVD-R X4,G04,אני לא יודע אם זה דגם טוב,אך זה מה שכתוב ב DVDINFO,הדיסק נראה ממש טוב ממתחת. ו, SILVER LINE X8 RITEK G05,רציתי לדעת,בקשר לסילבר,האם זה טוב הדגם הזה בשביל הצורב שלי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הטענה הפירסומית אומרת שחיבור usb3 מהיר פי 10 מאשר usb2 . האומנם זה באמת כך ,גם לגבי חיבור של דיסקים חיצוניים( עם תמיכה כמובן ב usb3 ) שמטיבעם הינם איטיים יותר ? אם עובדים עם dok usb3 מה באמת השיפור באחוזים בהעתקת קבצים לעומת ביצוע אותה פעולה דרך חיבור usb2 ? אני שואל את כל זאת מפני שאני עובד עם מחשב נייד ישן יחסית עם מספר מוגבל של חיבורי usb2 ודיסקים חיצוניים עם חיבור שתומך ב -usb3 . היות ובנייד יש לי חריץ 34 expresscard ,חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחד ולרכוש כרטיס expresscard שיתן לי גם 2 חיבורי usb נוספים וגם ישפר את מהירות העבודה עם החיצוניים כי מדובר בחיבורים שתומכים בתקן usb3 . מה ד…

8. Started by aiw,

מה מיוחד ב- special version של WD? מה ההבדל בין הכוננים האלו לרגילים? והאם עדיף SATA באותו גודל (אבל בלי מטמון של 8MB)? תוספת: SATA בלי באפר עולה יותר זול מהרגיל עם הבאפר. SATA עם הבאפר עולה 60 שקל יותר. מה יותר כדאי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by chenrp,

מה עושים? כותב לי הודעת שגיאה invalid fileld in command אני מנסה לצרוב 4537MB על דיסק של 4489MB. איפשרתי את ה OVERBURN ל 4600. הצורב אפילו לא מנסה. מדוע?

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by p_uriel,

שלום, יש לי סטרימר עם כונן 2TB. פרט לצפייה בסרטים, אני משתמש בו גם לגיבוי תמונות וכו' אשמח להמלצה על כונן כזה, אמין, רצוי עם 3 שנות אחריות. תודה

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. ההארדיסק מתפקד מעולה, מופיע במנהל ההתקנים , אבל לא בשמו אלא בקוד, בניגוד להארדיסק השני של של HITACHI שמזוהה כHITACHI. גם כשמריצים תוכנות כמו UNKNOWN DEVICES הן לא מזהות אותו. יש לו אולי איזה דרייבר שצריך להתקין כדי שיזוהה כי אני לא מצאתי אחד כזה. מצורף תמונת מסך של המנהל התקנים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  12. מעוניין לקנות את ההארדיסק החדש של WD בנפח 3TB המערכת שלי היא WINDOWS 7 64BIT (יש צורך בנתונים על מעבד/לוח אם - מופיע במפרט המחשב) האם ההארדיסק יתאים ? אם כן - יש צורך לבצע שינויים חומרתיים (המתאם הנלווה שלו)/תוכנתיים לשם כך (GPT משהו) ? תודה רבה. מצאתי את הקובץ הבא - מ-WD: http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/fattach_get.php?p_sid=p3zWYFgk&p_li=&p_accessibility=0&p_redirect=&p_tbl=9&p_id=2754&p_created=1242166903&p_olh=0 http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2754&p_created=1230076178&p_sid=p3zWYFgk&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by PJ,

אהלן , כרגע חזרתי מהחנות עם NEC ND-3550A . חיברתי אותו למחשב ורצתי לנרו בשביל לראות אם הוא צורב. בהתחלה סתם הרצתי עליו דיסק מוזיקה בשביל לראות אם הוא בכלל מחובר נכון ללוח אם והכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני רוצה לצרוב. יש לי נרו 5 וכשהפעלתי אותו הוא ישר זיהה את הצורב החדש אבל למעשה כשאני נותן הוראה לצרוב הנרו עושה כאילו הוא צורב למרות שהדיסק יוצא ריק. ובכלל , אני לא יכול לשנות את מהירות הצריבה ובכלל לא נראה לי שהנרו מזהה את הצורב החדש. האם אני צריך להתקין דרייברים? (לא קיבלתי עם הכונן) , האם אני צריך לשדרג את הנרו? (אולי נרו 5 לא תומך בצורבי DVD - למרות שניסיתי לצרוב על דיסק רגיל ולא על דיסק DVD). זהו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  14. מדובר בהארד-דיסק פנימי של WD 250GB הפעולה האחרונה שביצעתי במחשב והיתה משמעותית היא יצירת גיבוי באנמעות Acronis בהפעלת המחשב הטמפרטורה מתחילה באיזור ה 35 מעלות ומגיעה עד לאיזור ה 60 מעלות :-X המארז שלי מאוורר והטמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך באיזור ה 35-40 מעלות טמפרטורת לוח האם 47 מעלות. יש טעם לשקול רכישה של אחד חדש או שאני צריך למצוא דרך לקרר אותו? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אני מחפש אמצעי איכסון נייד לשם העתקת סרטים ממחשב מתחבר לטלויזיה והצגתם בטלויזיה בחיבור USB2 OR FIREWIRE

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  16. היי, אני לעתים מבצע בדיקות כתיבת קבצים לדיסק ובדיקה אחת יכולה להגיע לכתיבה של כמה מליוני קבצים לתיקיות. (stress test עבור תוכנה). עד כמה זה יכול להיות לא בריא לדיסק? האם זה שוחק אותו בצורה כזו שהוא עלול למות מהר? תודה.

17. מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by composite,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה שאני…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by DrLEON,

יש איזה דרך להציל אותו? כמובן שהוא גם לא צורב.. בצורבים של סאמסונג וLG אין משהו שקשור לNEC? ובKSP יש אחריות של שנה על צורבים של NEC נכון?

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by newyork3,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684 יתרונות: 1.SATA2 2.BUFFER 16 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_755&products_id=8636 יתרונות: 1.NCQ 2.יש האומרים שקט יותר עזרו לי להחליט תודה

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by 69,

אני צריך במחשב יכולת לצרוב CD, יכולת לשמוע, לנגן ולסייר בדיסקים (CD), ויכולת לראות DVD. * לא צריך צורב DVD מכאן נובע שאני חייב צורב CD (לייטאון למשל, עולה כ 200 ש"ח). ומכיוון שלא כדאי להשתמש בצורב ה CD גם לעבודה יום יומית מול דיסקים רגילים, אני מניח שצריך כונן נוסף. אם הכונן הנוסף שאקנה יהיה CDROM, אוכל לצפות בו בסרט DVD (עם התוכנה WINDVD למשל), או שאני חייב כונן DVD ? רוב תודות !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by דובי770,

היייי! אני עומד לפני קניית כונן ssd למחשב שלי (המפרט בצד asus g53j). אני מודע ליחסי העלות תועלת אך בכל אופן אני קונה. השימושים שלי הם גיימינג וקצת אינטרנט וסרטים. יש לי ארבעה אפשרויות שבדקתי, אשמח אם תוכלו להמליץ לי (לא אשכח בנצ'מרק אחרי הקנייה ) אפשרות א': http://www.amazon.com/OCZ-Technology-Vertex-2-5-Inch-VTX3-25SAT3-240G/dp/B004QJM1HG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1334023144&sr=8-3 אפשרות ב': http://www.amazon.com/Crucial-2-5-Inch-Solid-State-CT256M4SSD2/dp/B004W2JL2A/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1334023606&sr=8-4 אפשרות ג': http://www.amazon.com/Samsung-830-Series-MZ-7PC256N-Internal/dp/B005T3GPXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334023666&sr=8-1 אפשרות ד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Romek Tagid Lo,

1. כיצד ביכולתי לבדוק באיזה מהירות חיבורי ה USB שלי ? אני מניח שבשל העובדה שהמחשב בן שנה, אלו USB2, אבל אני רוצה להיות בטוח בכך, כיצד אוכל לבדוק זאת (מנהל ההתקנים לא ממש עזר...) 2. נושא נוסף : ע"פ מנהל ההתקנים, הדיסק הקשיח שלי הוא WDC WD800JB 00CRA1 כלומר : Western Digital, 80Giga. כיצד ניתן לדעת באיזו מהירות הוא עובד, ומה גודל ה Buffer שלו ?

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by duk4u,

יש לי מערכת ישנה עם USB 2 כך שכונן נייד מגביל אותי, לכן הוא צריך להיות עם חיבור לחשמל. מעדיף עם חיבור USB 3 שישמש אותי הלאה, אשמח להמלצה על רכישה משתלמת. בתודה מראש, אשמח לתגובות...

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by isach,

איזו גרסה של נרו תומכת ב label flash ? יש בגרסה שלי רק cover disinger , הנרו נותנים כפתורים של lable flash רק שהיא מזהה שהצורב תומך בזה? או שצריך גרסה מסויימת של נרו ?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.