אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי יש ברשותי האר דיסק שסוגו הוא IDE ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי והסוג של ההר דיסק במחשב שלי הוא SATA 1.תגידו,יש דבר כזה מתאם לחיבור IDE כך שאני אוכל לחברו למחשב שלי? 2.האם יש מתאם USB להר דיסק שסוגו הוא IDE? תודה.
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
נראה לי שהארד דיסק שלי נדפק מה שאני רוצה זה לדעת איזה הארד דיסק מתאים לי אמרו לי שאני צריך IDE כי המחשב שלי ישן איך אני יודע בדיוק? איפה זה צריך להיות רשום? ומה ההבדל בין IDE SATA וכל אלה איך אני מבדיל ביניהם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן המלצות על HD של 250GB של WD או SEAGATE. רציתי לשאול אם ל-HD של ה 320GB אותם ביצועים? האם הם ממולצים באותה מידה? (הפרש מחירים כ 150 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי דיסק קשיח 160 ג'יגה ומסתבר שזה לא מספיק כשכל תכני הHD היום מתחילים מג'יגה, אז רציתי להוסיף לתיקיית התכנים D עוד 80 ג'יגה, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? צריך בקר כלשהו? יש חיבורים מהלוח אם לדיסק נוסף?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מקבל את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/4wepgk מחובר בכבל אדום של SATA 3. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את ה XTREAMER וחבירתי עליו HD ניד 500 גי'גה וחשבתי על ליקנות NAS כדי שאני לא כול פעם יצתרך ליקנות נייד ופשוט להוסיף ל NAS ואם אפשר הסבר על מה אני צריך להסכתל לפני שאני קונה NAS
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג (להוסיף) ל SSD SATA3 120/128G אני לא יודע אם יש פה את המפרט שלי אז אני יכתוב אותו דבר ראשון. לוח אם : GA-P55M-UD4 זיכרון : 4 ג'יגה פשוט DDR3. כרטיס מסך : 460GTX ES 1 ג'יגה. ספק כוח : קוגר 700W. איחסון : 3 הרדיסקים בנפחים 200 500 1000. הבנתי שכדי לחבר (להנות מ) SSD SATA3 צריך מתאם. מה היהתם ממליצים לי מה מהיר יותר ומה כדאי לי לעשות. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כונני ה-SSD המשוכללים של סמסונג הם אמצעי האחסון המתקדם ביותר שתוכלו לרכוש עבור המחשב הנייח או הנייד שלכם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
מדובר על : seagate goflex desk seagate backup plus המליצו לי עליהם מאד. המחשב מזהה את החומרה ואפילו אומר שההתקן מוכן לשימוש,אבל לא נפתח החלון שאמור להיפתח אוטומטית ולתת לי אפשרות להיכנס לכונן, וגם כמעט כל פעולה שאני רוצה לעשות במחשב תוקעת את המחשב,לא יכול להיכנס ל"למחשב שלי" לא להוציא את החומרה בצורה בטוחה,אפילו כשאני רוצה להגיע למנהל המשימות,אני מגיע למסך ריק (רק רואים את התמונת שולחן עבודה בלי סמלים) ומשם אין דרך חזרה חח רק ריסת * חשוב לציין שהחומרה מגיעה עם כבל USB 3 ובמחשב שלי אין USB 3 יש לי USB 2 אבל לא יודע אם הותקן הדרייבר, זה הלוח אם,אם זה נחוץ. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf זהו פירטתי הכל מקווה שזה י…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי משום מה בשני דגמים (?) של אותו צורב אבל שניהם באותה המהירות 52x32x52 של LG.. האם הדגם שמוכרים אצלנו שונה חומרתית מהדגם הנמכר נגיד באנגליה? למרות שצויין ששניהם מדגם GCE-8525B הצורב שנמכר אצלנו:
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
רציתי לקנות אותו.. ואז קראתי ביקורת בזאפ על מישהו שקנה, היו לו רעשים, החליף אותו באחר וגם היו רעשים.. יש על הכונן איפשהו ביקורת ברשת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי, בזמן בחירת אופן עבודה בבקרי הדיסקים על לוח האם ניתן לבחור בן IDE,AHCI ו RAID אך לא ניתן לשלב בן AHCI ו RAID. האם ה AHCI מותקן אוטומטית בזמן התקנת RAID? אם לא, האם כדאי להתקין אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לנו כבר במשפחה כונן של seagate בנפח 1TB (של ה5 שנים אחריות) ואנחנו מרוצים ממנו מאוד אך הוא מתחיל להתמלא וצריך לחפש כונן נוסף תקציב: כ-700 ש"ח לכונן (אולי נקנה 2) נפח רצוי כ- 2TB בזאפ קיים הכונן בגירסאת ה 2TB במחיר של: 689 ש"ח מפאנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25550 ו 588 ש"ח מוול קום (?) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9390 מקריאה של הסטיקי יש המלצה רבה לכיוון של רכישה של מארז+ כונן בנפרד אין לי הבנה בנושא ואשמח לקבל המלצות לדגמים של מארזים וכוננים כמו כן לתוכנת גיבוי פשוטה כמו זו שבאה עם הכונן של seagate לסיכום: תקציב כ 700 ש"ח לכונן נפח רצוי כ- 2TB שימוש עיקרי: אחס…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב חברים? יש ברשותי 2 קשיחים סיגייט 250GB, באחד מהם לא ברור לי המצב, הוא עובד תקין, אך SMART מתריע על בעיות. עשיתי כמה דברים, הרצתי MHDD, עשיתי ERASE, אחרי זה ERASE DELAYS, ואז SCAN & RELOCATE, זה לא שינה דבר. הרצתי SPINRITE ברמה 5, אותו מצב, יש לי למה לדאוג? המספר הזה לא משתנה אחרי כל הפעולות שלי.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,א לפני כחודש בערך קניתי דיסק קשיח SEAGATE 1.5T מאייבורי.(SEAGATE ST31500341AS ) עם עדכון חומרה אחד לפני האחרון...לא זוכר את השם. פיצלתי את הדיסק לשני כוננים אחד של 200GB והשני 1.2T וכאשר התחלתי להפציץ את הדיסק קשיח של 1.2T במידע נתקלתי בבעיה שאני יכול לנצל רק 650GB מכל הכונן. חשבתי שאולי עשיתי טעות כאשר פיצלתי לגודל כזה אז הוצאתי את המידע והתלתי הכל מההתחלה. פיצלתי שוב את הכונן הפעם ל-3 חלקים שווים. באחד התקנתי את מערכת ההפעלה את השני פירמטתי וכאשר אני בא לפרמט את השלישי מערכת WINDOWS לא מצליחה לפרמט את הכונן. נסיתי כל דרך אפשרית אפילו השתמשתי ב-PARTITION MAGIC וגם זה לא עזר. הבאתי את הכונן למעבדת אייבורי והחליפו לי את הכונן ולאחר התקנה מחודשת עדיין הבעיה חזרה.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... יש לי WD 3200AAKS .... עכשיו שאני גולש באינטרנט הוא טיפה עושה רעשים..... זה תקין?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה ראשונה - יש לי דיסק cd-rw שהוא 4.7 גי'גה.. איך אני יכול לצרוב עליו? אם אני מסמן לו דיסק רגיל אני מקבל שגיאה שעברתי את הכמות, אם אני מסמן לצרוב בתור DVD הוא אומר שזה לא DVD שאלה שניה - אם הורדתי בטעות מדיה פלייר החדש והוא בודק חוקיות איך ניתן להחזיר לקודם? שיחזור מערכת לא ניתן לבצע מלפני התאריך של השידרוג תודה
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרון USB נייד בלי לצאת עם הרבה נזק, ויש את ה-Cruzer Micro של Sandisk ב-140 שקל ל-8 ג'יגה יש ב-DVD בסלון יציאת USB והשאלה שלי האם הקרוזר מיקרו מספיק מהיר בשביל לצפות בסרט ללא קרטועים ? בוא נחלק גם את השאלה לפי איכויות: -לגבי 720p -לגבי כל מה שמתחת ל-720p ובאיכות סבירה תודה מראש, לירן
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב, היה לי פה נושא קודם אבל מסתבר שזה חייב להגיע לנושא אחר והרבה יותר קריטי. אני לא יודע למה אבל הארדיסקים נשרפים לי פה אחד אחד וזה כבר מלחיץ. העניין הוא שאלו לא ההארדיסקים הקבועים שמחוברים פה שאלה לא נשרפו בכלל. זה תמיד כשאני מחבר הארדיסק אחר ישן יותר. זה כבר השני. בסך הכל בשביל להעביר לפה קבצים ישנים. בכל פעם שאני מחבר הארדיסק בצורה הזו יש הבזק של קצר והוא נשרף. (ועולה ממנו ריח חזק של שרוף) החשד העיקרי היה הספק, אבל לאור העובדה שהחנות (IQPC) אמרה לי שהספק עבר בדיקות מתח 24 שעות ושגם אנחנו בדקנו את המתח שלו עם מולטימטר, קשה לי להאמין. אולי איזה פאק שלי שאני לא עושה בסדר? חשבתי על אחד מהכבלים שהם היו מחוברים דרכם, אבל קשה לי להאמין שכבל מסוגל לשרוף ככה הארדיסק. העלתי גם …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי MID שנקרא smartq V5 (בגדול PDA עם מסך 800X480 ) והוא בדרך אלי . יש לו 2G זיכרון אבל רק 128 פנויים למשתמש (3 מערכות הפעלה) . אז אני אצתרך בבוא האת לקנות בשבילו כרטיס SDHC בנפח סביר של 8 עד 16 גיגה ועד כמה שהבנתי עדיף class 4 או 6 . בדקתי כמה מקומות באיטרנט והמחירים די דומים. בארץ המחיר גבוה בסביבות ה10-11 שקל לגיגה ראיתי בebay שמוכרים בערך ב9 שקל לגיגה אבל יש סיכוי שהם מזויפים או מקולקלים ובשביל 20% הנחה אולי לא כדאי לקחת סיכון . יש למישהו המלצות על חנות כרטיס ונפח? . לא אכפת לי לקנות שתי כרטיסי 4 גיגה אבל אני מעדיף 8 גיגה ומעלה . גם מיקרוSD עם מתאם לא קריטי.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה מכיוון הדיסק. במיוחד בהעתקות/פריסה של ארכיבים וכל פעילות אחרת הקשורה לדיסק. להלן תוצאות הבדיקה שלי עם HDTUNE ולשונית סמארט מ HDTUNE הדיסק שלי מתפגר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש הרבה שאומרים שכן, אבל זה נשמע לי מאוד מוזר כי ל-SSD יש פחות מה לקרוא ממנו ב-120GB.. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורומים ומקווה לעזור ולהעיזר. קניתי צורב dvd של lg לאחר שכונן ה cd rom הרגיל שלי נהרס. מאחר שיש לי צורב רגיל שעובד טוב חשבתי לחבר את שני הצורבים מבלי כונן ה cd rom הרגיל. כשחיברתי את הצורב החדש במקום הכונן הרגיל הוא לא זיהה אותו , ורק הצורב הרגיל זוהה. ניסתי להחליף בינם חיבורים וכל מיני קומבינציות לא עזר. רק שחיברתי את הסידירום הרגיל והצורב אז הם שניהם עבדו זוהה במערכת. שאלתי היא : אם אפשר לחבר רק את שני הצורבים מבלי הכונן הרגיל ואם כן איך. תודה
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הצורב הזה כהמלצה ממכם, וכשבאתי עכשיו לחבר אותו ראיתי שהוא מתחבר בכבל שונה מהצורבים עד היום (לא כבל HDD רגיל) ראיתי שאמנם יש לי כבל כזה שנשלח מהספק אל הכונן הקשיח, (כבל S-ATA) אבל הבעיה שהיציאה השנייה מאותו סוג יוצאת מאותו כבל שמחובר להרדיסק, ומחוברת בכבל מאוד קצר אליו, כלומר לא מגיעה עד הגובה של הצורב. השאלה, מה לעשות? אפשר פשוט לקנות מאריך S-ATA שיפתור הכל? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב דיוידי חדש של אסוס, דגם ASUS DRW-1608P3S חיברתי אותו למחשב והוא מייד זיהה אותו כמובן. משום מה נרו מאפשר לי מהירות צריבה מרבית של X12 למרות שהצורב הוא בפירוש X16. (גם לפי אתר היצרן וגם לפי אווראסט). יש לי במחשב אחר אותה גרסא של נרו, צורב דיוידי אחר של סוני גם X16 ואותו הוא כן מזהה כ-X16. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-