עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי כ 8 דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות של X8. קיבלתי אותם מחבר ואין לו את האריזה שלהם (זרק אותה מזמן כשהוא קנה אותם). אני רואה שהקוד מדיה הוא MCC , כלומר הם יוצרו או בטייוואן או בהודו (אולי גם בסינגפור?) יש לי דרך לדעת איפה הדיסקים האלו יוצרו? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  2. שלום לכלם אולי מישהוא יודע היכן ניתןלהשיג דיסקים לצריבה רקים במחיר סביר אבל שיודפס עליהם מה שאני ירצה ?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אני יודע שיש מלא דיונים על זה ומדריכים באינטרנט אבל משום מה זה לא מסתדר לי עם שום מדריך. משהו חסר שאני לא שם לב אליו. מדובר על המחשב חדש וארד-דיסק חדש של סיג'יט 3TB, ואני בסך הכל רוצה מחיצה אחת של 3TB לאכסון דברים (המערכת יושבת על SSD) כרגע אני נמצא במצב שבו אני מצליח ליצר רק מחיצה של 2TB ושאר ה 700 ומשהו מגה נראים ב disk managemnt אך לא ניתן לעשות איתם כלום. עכשיו ראיתי במדריכים שצריך לשנות את טבלת הקבצים ל GPT אבל האופציות האלה פשוט חסרות לי, ראיתי בתמונה מאחד המדריכים את האופציה הזאת אבל אצלי היא פשוט לא מופיעה. לפי מה שבדקתי הביוס כנראה מעודכן, אז אני לא יודע כבר איפה לחפש את הבעיה? למישהו יש רעיון? תודה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום. כידוע עלויות השילוח של מדיות מארהב הם יקרות וככל שמזמינים כמות מדיות גדולה יותר כך עלויות השילוח משפיעות על המחיר למדיה . ישנה הזדמנות לרכוש לפחות 200 יחידות של חברת PIODATA שהיא חברת בת של פיוניר והמדיות הם של RITEK G05 הטובות בעולם במהירות של *8. המחיר ייצא סביב ה 6.4 ש"ח למדיה כולל שילוח ומע"מ ומכס (אם לא ייעצר במכס אז %17 פחות במחיר כ 5.4 ש"ח) , כאשר מתוך ה 200 אני לוקח 100 . מחפש שותף ל100 הנוספות .

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  5. אצלי הוא לא קורא חלק מהדיסקים, אצל מחשב אחר כן, נראה לי שאני אקנה חדש כי זה דיי חשוב לי

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?PHPSESSID=c284bf167254862eadadf056a0ae6ecc&id=1177&cid=29&pg=9

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  7. קניתי הארדיסק חדש 500 גיגה מסוג Se3500320as של SEAGATE ובדקתי אותו בתוכנה HDDlife Pro - version 2.9.109 התוצאות היו מאכזבות ואני לא מבין למה : health status: oK! 58% performance : EXCELLENT גם רק 58%. ******************************** לעומת זאת בהארדיסקים הישנים שלי שיש לי אותם כבר שנה ורבע של חברת wd ווסטון דיגיטל 160 גיגה כל אחד. הנתונים הרבה יותר טובים : health status: oK! 88% performance : EXCELLENT 100%. אני מבקש שאם מישהו מבין בזה, בבקשה שיעזור לי להבין יש לי בעיה בהארדיסק?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. טוב מחר אני כבר צריך להזמין צורב וקראתי פה הרבה ושאלתי גם כמה פעמים בתרדים כללים יותר ולא ענו לי אז ככה, לפי מה שהבתי מהתרד של המומלצים, הצורב הוא אותו צורב כמו הפיוניר על כל יתרונותיו, רק בנוסף לכך הוא גם יותר זול וגם בא עם שנתיים אחריות (יתרון רציני) ככה שיש לו רק יתרונות על פני הפיוניר, תקנו אותי אם אני טועה או אם יש בכל זאת איזה הבדל בניהם..? בנוסף רציתי לדעת ממי שכבר יש לו את הצורב הספציפי הזה של אסוס האם הוא מרעיש או יחסית שקט? האם באמת יש בעיות בקריאה של דיסקים שקצת נשרטו או שזה נסבל? האם לסמסונג 182D יש עדיפות עליו אפילו ללא שנתיים אחריות? תודה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by SKILL1,

האם יש למשהו מידע על RAID 0 עם 3 דיסקים סמסונג 840 PRO 128 GB מהירות הורדה כתיבה ?

10. האם מישהו ניסה כבר את OCZ Core 128GB 2.5" SATA-II Solid State Hard Drive (OCZSSD2-1C128G)? רציתי לקבל התרשמות ממישהו, הכונן הזה אמור לתת גישה מהירה לקבצים מסוג random seek reeds (סוג הקבצים איתם חלק מהמשחקים עובדים וספציפית world of warcraft). אשמח לדעת יותר על כוננים מסוג זה. האם כונן מסוג זה יכול לשפר ביצועים במשחקים? מתי כדאי להשקיע בכונן SSD? האם כדאי להשתמש בכונן SSD ככונן יחיד, או ככונן משני?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by 1_Nike_1,

תקן ה-SATA השלישי כבר מתחיל להופיע, אך עם זאת ההוצאה לפועל רחוקה מלהיות משביעת רצון. מקור: BeHardware הגרסה השלישית של תקן ה-SATA מציעה בתיאוריה מהירות של 600 מגה-בייט לשנייה, כפליים מזו שבגרסה הקודמת של התקן. כרגע לא כונן קשיח ולא SSD מסוגלים לנצל מעבר לרוחב-פס של 300 מגה-בייט לשנייה, אך הדור השלישי של SSD המתוכנן ל-2010 יעשה זאת - לדוגמא 500 מגה-בייט לשנייה שהכריזה יצרנית הבקרים Indilinx על בקר ה-Jet Stream. לעת עתה שום ערכת שבבים לא תומכת בפיתרון הזה באופן טבעי לכן דרוש פיתרון מצד שלישי. כיצד עושים את זה? על מנת לקבל שני חיבורים במהירות מלאה, בשביל RAID 0 למשל, נצטרך רוחב פס של 1.2 גיגה-בייט לשנייה. זה לא פשוט אלא אם כן נוכל לגייס שלושה חריצי PCI-E במהירות של 5 גיגה-פע…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ברשותי צורב NEC 3540 ותכנת NERO 6.3.1.12. משתמש בדיסקים של VANGUARD. לאחר צריבת דיסקים (סרטים או מה שזה לא יהיה) הצורב לא מזהה את הדיסקים ונותן הודעת שגיאה. הצורב עבד בעבר ולאחר הפירמוט האחרון הוא לא עובד....התקנתי הכל מחדש (את ה-NERO) ועדיין זה לא עובד. גם עשיתי DATA VERIFICATION והוא לא נתן הודעת שגיאה בתום הצריבה אך הדיסק לא עבד לאחר הצריבה ושוב קיבתי הודעת שגיאה. יש למישהו מושג מה התקלה?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. הכונן ממש שקט לא שומעים. עשיתי לא בחינה והיה 95 90 ועכשיו 90 90. בכלל מה דעתכם האם זה מספק לכונן חדש. או שזה מחודש Almost every EIDE or SATA hard disk includes S.M.A.R.T. data. That information is collected by the drive itself and contains data that the manufacturer considered relevant to check reliability. The data is made up of several attributes that have a current value, a worst one, a threshold, some raw data, and some flags. Basically, when any attribute's current value is below its threshold, the hard disk is considered unreliable and likely to fail. By using several techniques, this report tries to give a wider range of info, basing its analysis on advanced compar…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by frank053,

שלום לכולם. הבוקר הדיסק הקשיח שלי הפסיק פתאום לעבוד.. מדובר על דיסק של 1.5TB של Seagate. Firmware - CC1G, שעודכן ל- CC1F (אם אני זוכר נכון את האות האחרונה). ובכן, מה שקרה הבוקר, זה שפתאום קפצה הודעה של Windows 7 שאמרה שישנה בעיה בדיסק קשיח ושיש צורך לגבות את כל המידע באופן מיידי. אבל לצערי זה כבר היה מאוחר מדי. אין לי כרגע גישה לדיסק. המחשב לא מזהה אותו, לא רואים אותו לא ב-My Computer ולא ב-Manage. מה שכן - רואים אותו ב-BIOS. שכחתי לציין שמדובר בדיסק D, דיסק נוסף שנועד לשמור מידע. אין עליו מערכת הפעלה או תוכנות. לכן אני עדיין יכול להשתמש במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט ללכת ולהחליף? (הדיסק תחת אחריות). תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב + כונן קשיח חיצוני. וירוס כופר נכנס לי למחשב וגרם לי לפרמט את המחשב הדיסק קשיח החיצוני לא היה מחובר לכן הוא לא נפגע. שאלות 1. האם אני יכול להגן בסיסמה על הדיסקים הקשיחים (חיצוני ופנימי ) שאין עליהם מערכת הפעלה, כדי שהיו מוגנים בפני וירוסים ותוכנות כופר ?. 2. הדיסק הקשיח החיצוני מופעל מידי פעם ( לגיבוי ) האם אפשר להפוך את הדיסק הנ"ל ללא זמין ולחדש את הפעילות שלו בשעת הצורך במקום לנתק ולחבר את usb ? אשמח לקבל מדריך בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום קניתי אתמול חבילה של 25 DVD-R תוצרת TEAC מהירות כתובה X8 מראה כסוף עם לוגו של TEAC ה NERO מראה עד X12 ה NERO מראה MID=TYG02 ביצעתי גם בדיקה. השאלה האם זה מקורי או מזוייף ואיך ניתן לדעת (מניח שמהבדיקה) מה פחות או יותר אומרות הבדיקות ?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by Sith,

כתיבה אנכית, עדיף ata כי המארז סאטא שלי עושה בעיות. מעל 250 ג'יגה. עדיף מחנות אמינה, זיגזג, פלונטר או למיר לדוגמא.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by 8-Ball,

תגידו מה אתם אומרים על הצורב הזה? חוץ מהעובדה שהוא X8 ויש כבר X16...? יש אותו בזיגזג ב470 שקל (צבע שחור).. למי שיודע, יתרונות? חסרונת?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  19. ש לי מחשב בן 3 שנים , ויש לו דיסק ATA 100, וגם הבקר שלו הוא של 100 ?. האם יש איזו מגבלה להחליף את הדיסק בדיסק של maxtor שעובד ב133 ? או שפשוט הדיסק החדש יעביר נתונים במהירות 100 ולא יהיו בעיות?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. מחפש מתאם חצוני ל SSD שהורד ממקבוק פרו 2012 (שידרוג) שנמכר בארץ, לא מצליח למצוא אחד כזה; https://www.newegg.com/riitop-model-ap12ts-stu3/p/17Z-0061-00028

21. שלום לכולם אז נכון לעכשיו המחשב הנייח שלי מת ואני מתכנן לקנות מחשב נייד ללא כונן אופטי שכנראה גם יכלול USB 3.0 אני מעונין להשתמש בהרדיסק והצורב של המחשב הנייח שלי במחשב הנייד החדש, והשאלה שלי האם יש דרך להמיר צורב DVD רגיל ולהפוך אותו לנייד בתצורה USB או משהו כזה? בקשר להרדיסק הבנתי שזה יותר פשוט וקיימים מארזים לכוננים, לכן אני מחפש מארז לכונן רצוי עם תמיכה לUSB 3.0! וועוד שאלה קצת אולי מפגרת, אבל יש לי כונן CAVIAR GREEN WD הממ.. הוא 2.5 או 3.5 ? תודה מראש בן !

22. אני צריך לקנות צורב ויש כל מיני דיבורים על היצרנית הזאת. אתם ממליצים על הצורבים שלהם או שהם יהרסו לי דיסקים בקצב עד שהם יהרסו? איזה יצרנית צורבים הכי משתלמת כיום? מה אתם חושבים עכשיו על טיאק? ימאהה? פלקסטור? לייטאון אולי? יש הצעות? ???

23. Started by yigal_26,

שלום לכולם. היום יש במחשב שלי HD של 40GB כ- primary master וצורב CD מתוצרת LG כ- secondary master. אני מתכוון לרכוש HD נוסף שך 160GB לצורך עריכת ווידיאו וצורב DVD LG-4167. מהחיפוש בפורום הבנתי שהקונפיגורציה המומלצת היא שני דיסקים קשיחים על PRIMARY ושני הצורבים על SECONDARY כאשר צורב DVD כ-MASTER. שאלה שלי מאחר ושני הצורבים מתוצרת LG לא תיווצר בעיה למשל בעדכון קושחות או בצריבה? היגיון בריא אומר שאפליקציות עדכון או צריבה אמורות לזהות בין צורב CD לצורב DVD, אך מי יודע?.. תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. אהלן, אני משתמש במספר תוכנות שכותבות וקוראות באופן מאוד אינטנסיבי מהכונן. אני צריך לקנות דיסק חדש, התכוונתי לקנות 512 אבל גם 256 יספיק לי. הכי חשוב לי שהוא יהיה הדיסק הכי מהיר שיש להשיג בארץ (זאפ לא מקלים בעניין הזה). קראתי בשרשור הרלוונטי שה-530 של אינטל הוא המהיר ביותר? כאן http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-recommendation-benchmark,3269-4.html ב 512 הייתה בכלל רק אפשרות אחת.. תודה מראש עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום כולם אני מנסה להגדיל את PARTITION C שלי ללא הצלחה יצרתי כונן ריק של 40 GB לתוספת הותקן אצלי EASAUES אך אני לא מצליח לא לעשות MERGE ולר RESIZE עשיתי את הנל כבר כמה פעמיםעל מערכות אחרות אצלי זה לא נותן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.