עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, התחדשתי בכונן SSD חדש (יחד עם הSSD הגיע במשלוח גם מתאם מ3.5 ל2.5).כשבאתי להרכיבו אצל טכנאי המחשבים של אייבורי,הוא ניסה ככל יכולתו להתקין את הSSD,התקנה פשוטה עם ברגים וכו,...,אבל התברר כי המתאם,אשר נשלח לי יחד עם כונן הSSD,לא התאים למארז שלי (ANTEC P183 V3). השארתי את המחשב במעבדה,ולאחר מ"ס ימים,נאמר לי כי המחשב שלי מוכן בסניף.כשבאתי לקחתו הייתי בטוח כי נשלח מתאם אחר מתאים כדי לסדר/לתקן את הדרוש סידור/תיקון - להפתעתי,אמר לי הטכנאי,כי פתר את הבעיה בעזרת שימוש באזיקונים במקום ברגים.יש לציין כי העיגון הוא רק מחלקו התחתון של כונן הSSD. שאלתי היא:האם זה תקין,אפשרי,ו/או נפוץ פחות או יותר (כשאין ברירה)? אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by singera,

רכשתי את ה330 במסגרת הקנייה, והתקנתי אותו בT61 שלי, להלן התוצאות שנראות נמוכות: ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.info/ ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 134.226 MB/s Sequential Write : 115.635 MB/s Random Read 512KB : 128.553 MB/s Random Write 512KB : 113.713 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 15.430 MB/s [ 3767.2 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 25.630 MB/s [ 6257.3 IOPS] Random Read 4KB (QD=32) :…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום מדובר על לוח GIGABYTE H67N-USB3-B3 כונן SAMSUNG 830 128G SSD התקנה חדשה ונקיה של WIN 7 64BIT בתוכנה של INTEL RST אני רואה שהוא מזהה שהכונן מחובר בחיבור SATA 2, למרות שהכונן תומך בSATA 3 ומחובר בכבל שהגיע עם הלוח לחיבור הSATA 3 בלוח. היכן יכולה להיות הבעיה? או שאין בעיה ואין אפשרות לדעת אם הכונן מחובר בSATA 2 או SATA 3?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by kapyuval,

בכמה לוחות אם שנתקלתי בהם לאחרונה, בעיקר מחברת Gigabyte למשל ה- GA-Z77X-UD5H. שמתי לב לתושבת mSATA עבור כונני SSD. אמנם לא משתלם לשים SSD בעל נפח גדול שכן כונני SSD קונבנציונלים הרבה יותר משתלמים... אך קראתי בפורומים שניתן להשתמש בIntel Smart Response. שבעצם הופך את הSSD למעין Cache עבור הדיסקים הרגילים. הדעות חלוקות לגבי היעילות של דבר שכזה. שמתיימר להוות מעין פתרון זול לSSD גדולים ממש כמו כונני ההיבריד של סיגייט Momentus XT או OCZ RevoDrive Hybrid. רציתי לדעת האם המהירות שמתקבלת מדבר שכזה משתווה לSSD רגיל ללא Cache? משתווה לו או נמוכה ממנו? האם RAID של הדיסקים (RAID 0) ביחד עם ה-Smart Response יכולים לעבוד ביחד? מישהו התנסה עם זה?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by MetalHead,

שלום לכם. אני מחפש כונן חיצוני בנפח 500 GB שישמש אותי לגיבוי. צריך אחד שנמכר ב KSP או כל חנות אחרת שממוקמת בבאר שבע. חשוב שיהיה אמין עד כמה שאפשר. מה דעתכם על זה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13197&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  6. היי, השאלה בכותרת. אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  7. היי דיסק קשיח לא מזוהה יותר ולא ניתן להעלות את המחשב הוצאתי אותו מהמחשב והכנסתי לתוך מארז של דיסק נייד, בחיבור למחשב אחר הוא עובד( כדיסק חיצוני) לפעמים, תלוי איך מניחים אותו ברור שהוא נדפק עליו יש אין ספור התקנות כולל ווינדוס מקורי שהדיסק נעלם לי האם יש דרך להעתיק את כל התוכן של הפגום כולל הכל( ווינדוס תוכנות- הכל) כולל מחיצות לדיסק חדש שיתפקד כראשי עם כל החומר עליו??? פשוט להכניס את החדש אחרי ההעתקה ולעבוד רגיל??? אודה לכם על תשובה מהירה זה דחוף מאוד!

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by recoilnadav,

שלום, ברשותי כרגע 2 כונני WD חיצוניים בעלי נפח של 2T כ"א, ועוד שניים של 250g כ"א. הם מכילים בעיקר סדרות, סרטים ומשחקי ספורט שאספתי במהלך השנים ואני מאוד רוצה להיות רגוע בקשר לגיבוי. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני איכותי בעל נפח של 4T ולהשתמש בו ככונן האחסון העיקרי ולהפוך את השאר לכונני גיבוי שלו. צריך את המלצתכם בנוגע לסוג הכונן והחברה, עד היום קניתי רק wd בחיבור USB2 ורציתי לשמוע את דעתכם... האמינות חשובה לי יותר מהכל. מחיר/מהירות/נוחות/גודל/רעש/צורה - כולם בעדיפות שניה אחרי השקט הנפשי וזמן החיים של המוצר. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by Access Denied,

אם זה לא הפורום המתאים, אני אשאל בפורום של לינוקס. השאלה דיי פשוטה, כמו שבזמנו פורסמו רשימה של טוויקים שעוזרים לשפר ביצועים בווינדוס, משהו יודע לפרט משהו כזה בלינוקס (בעברית) אני לא מתכנן לעבור ללינוקס בקרוב, אבל אני אשמח לראות משהו כזה לשימוש עתידי

10. שלום רכשתי את הכונן המדובר, ההתקנה לא מזהה את הכונן למרות שהכונן מזוהה בביוס, אשמח לפתרון מהיר של הבעיה . תודה רבה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by Kalen,

שלום חברים הייתי עכשיו באיבורי ולקחתי את הכונן החדש. יש לי מחשב די ישן, עם צ'יפסט 965P ועם ICH8 (ללא R) חיברתי אותו בתור התחלה בוינודס הקיים, ואני לא מסוגל להתקין את ה Intel RST. אומר שלא נתמך. האם זה עקב הצ'יפסט או בעיה אחרת ? אם זה באמת לא נתמך, האם זה בעיה ? דבר נוסף, קראתי הרבה שכדאי להתקין את הוינדוס מחדש, ולא לשכפל. הבנתי שבמהלך התהליך, אני אמור ליצור מחיצה ידנית, על מנת שלא יווצר ה System Reserve Partition, ולהגדיר גם את ה aligned/offset.. באיזה ערך להשתמש? חלק כותבים ערך שמתחלק ב 2, וחלק ב 4096. תודה תוספת: Windows 7 64bit הבקר בביוס מוגדר כ ahci.

• 45 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. Started by swisaman,

שלום לכולם! מחר אני אקפוץ לKSP ואקנה סוף סוף SSD שישמש למערכת ההפעלה - הבעיה היחידה היא שאני נמצא בהתלבטות בין שלושה כונני SSD. Corsair Force Series 3 120GB או INTEL 330 120GB או Transcend SSD320 128GB מה יביא לי את הביצועים הטובים ביותר ?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Style_Shachar,

אם האשכול הזה שייך לפורום תמיכה טכנית, סליחה.</blockquote> </blockquote>שלום, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. האחד מחולק ל-2 מחיצות, והשני לא מחולק.</blockquote>היום פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפרמוט כשהוא שואל בנוגע למחיצות, לא נגעתי בכונן השני, אלא רק במחיצות של הכונן הראשון. אחרי התקנת הווינדוס המחשב הראה לי במחשב שלי את שתי המחיצות של הדיסק קשיח הראשון, אבל לא הראה לי בכלל את הדיסק קשיח השני. אחרי זה, הגעתי למצב, לא חשוב איך, שהצלחתי להראות את הדיסק הקשיח השני,אבל פתאום הוא אומר לי שהכונן לא מאותחל, ושצריך לאתחל אותו, וזה שימחק לי את כל הקבצים מהכונן!! אבל אני לא נגעתי בכלל בכונן הזה בפירמוט! אין מצב עכשיו שאני מאבד את מה שיש לי בכונן הזה, כל הגיבוי ש…

14. Started by אסף ס,

שלום התחדשתי בAcer S3 שהגיע עם SSD 20GB וHDD 500GB איך מתקינים/ מגדירים אותם לעבוד יחד במרכת היברידית? תודה

15. Started by Psychedelic,

אהלן,יש לי סמסונג F3 שככל הנראה נכבה בזמן שהמחשב פועל,וכשאני בא לבצע פעולה כלשהיא (לא משנה איזה) הוא נדלק חזרה ועושה רעש כמו של CDROM בזמן שהוא קורא דיסק והמחשב נתקע לכמה שניות. זה לא קבוע וזה קורה כמה פעמים ביום,מה הבעיה? מפרט בצד. תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. Started by efee123,

שלום, יש לי כמה שאלות, אחת, התקנתי את הSSD של Intel מהקנייה הקבוצתית ורק לאחר התקנה ראיתי שיש צורך בשינוי הגדרות דרך הביוס ל AHCI, שיניתי, וכשההמחשב מעלה את ה- windows הוא ישר עושה BS(קצת צפוי). לפי כמה מדריכים שראיתי באתר הוא אמור לעלות ולבצע איזשהו דריבר לבקר אך המחשב כבה לפני שמספיק לעשות את העדכון. יש דרך להגדיר את זה כמו שצריך או שחובה התקנה מחדש של המערכת הפעלה? דבר שני, איך אני יודע אם יש לי בקר של Intel על הלוח והאם זה משנה באיזה יציאת SATA אני מחבר? ניסיתי לבדוק באתר של GIGABITE אבל לא הצלחתי כל כך להבין. דבר שלישי, אני לא בטוח ששיניתי המקום הנכון לAHCI אני אעלה תמונה יותר מאוחר, כל המפרט שלי פרט לSSD ועוד 2G זיכרון ראם נמצאים בחתימה. תודה רבה לכולם. זא…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי wd passport והוא נשאר מחובר קבוע דרך usb, האם זה יכול להזיק לכונן בטווח הארוך? תכלס אני לא רואה סיכון, אבל אני מעדיף לשמוע תשובה ממומחים. תודה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  18. יש לי M4 מותקן על לוח SATA2 של אינטל (965). התקנתי היום את האינטל 330 על מערכת (AMD (770T והתוצאות ב 4K נמוכות מהותית מהתוצאות עם ה M4 (מוגדר כמובן על AHCI והורדתי כמובן.את הדרייברים האחרונים של AMD). מעניין אם זה בגלל ההבדל בבקרים של ה SSD או בציפסטים של הלוחות. לא בא לי לפרק את ה 330 ולבדוק על מערכת האינטל יש למישהו תוצאות? עדכון: הכל בסדר, עדכנתי ביוס והתוצאות עכשיו די דומות ל M4

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by charly0,

חברים ניראה לי כי מהירות העונן אצלי לא אופטימלית אשמח אם מישהו יוכל לאשר או לשלול את הדבר לוח אם Asus p7p55d E-PRO http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7P55DE_PRO/#specifications בקרי SATA על הלוח קימים אלו מהצ'יפ סט של אינטל וקיים צ'יפ של מרוול 9123 אם אינני טועה והוא זה שמספק 2 פורטים של SATA 6GB ואליו אני מחובר ============================== Intel® P55 Express Chipset built-in6 xSATA 3.0 Gb/s ports Intel Matrix Storage Technology Support RAID 0,1,5,10 JMicron® JMB363 PATA and SATA controller 1 xUltraDMA 133/100/66 for up to 2 PATA devices 1 xExternal SATA 3Gb/s port 1 xSATA 3Gb/s port (black) Marvell® PCIe SATA6Gb/s controller:* - 2 x SATA 6.0 Gb/s port…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by winner100,

שלום לכולם, קניתי את הssd של אינטל שנמכר כחלק מהקניה קבוצתית. כיום הוא אצלי סגור. בסוף השבוע אני מתכון להתקין. לא לקחתי בחשבון תמיכה בלוח שלי. יש לי לוח של חברת dfi החברה נסגרה כמו שאתם בטח יודעים. השאלה האם הלוח יתמוך לי במאה אחוז בssd? להשיג דרייברים עדכניים דרך dfi אני לא חושב שזה אפשרי. אני ישמח לתגובות. נ.ב הלוח בן 3 בערך אם זה חשוב. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב אשר יתחבר גם לטלוויזיה. השימוש בכונן יהיה רציף. סוג החיבור USB 2 ו-3. נפח של לפחות טרה ביט. עדיף שיהיה עמיד. יותר מזה אין לי כל כך מושג. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by FastJack,

שלום, אני מעוניין לקנות HD של 2TB של חברת Samsung בארה"ב. רציתי לדעת אם יש עליו אחריות בינלאומית, כלומר אם קורה משהו בארץ לאן אני פונה?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by האובייקט האבוד,

מצורף קישור לדיל של כונן נייד, מה דעתכם? http://group-e.buy2.co.il/Group-e/DailyDeal/Index/370ed17a-a52d-4fe2-af02-43801147d459?referrer=mailchimp&utm_source=Groupe+-+Main&utm_campaign=3ca309678c-Groupe_23_08_2012&utm_medium=email

24. Started by b11y,

שלום! יש לי דיסק קשיח עם קבצים שאיני רוצה שיעתיקו ממנו. מה אפשר לעשות כדי שאני אהיה בטוח שלא יוכלו להעתיק במידה ואני מוסר אותו למישהו? ואני לא מדבר על להסתיר את הקבצים.. זה לא יעזור לי.. תודה רבה..

25. שלום. יש לי לפטופ של דל, שאיננו עדיין בן 3. לאחרונה שמתי לב (למרות שלא הייתי המשתמש העיקרי בו לפני כן, ולכן יכול להיות שהבעיה ישנה), שההארדיסק עושה רעשים שאפשר לכנות אותם "מחרידים". לא תמיד. אבל מדי פעם, הוא נכנס לפעולה, ומתחיל "לטחון". משהו בסגנון "גח גח גחחחחחחחחחחחח" האם ימיו ספורים? תודה!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים