עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קומקפט דיסק שיודע לנגן MP3 יכול לנגן שירים שניצרבו ב MP3 על דיסק 4.7GIGA) DVD) ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by nigger84,

היי, יש לי כמה דיסקים ששוכבים במגירה והגיע הזמן לבדוק מה יש בהם. מחפש מתאם sata to usb3 שיתאים גם ל 2.5 וגם ל 3.5. יש כזה דבר? עדיף אמאזון או איביי אם עולה פחות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ag43,

יש לי אפשרות לקבל אחד מדגמי הSSD הבאים: 1. MICRON REALSSD C300 128GB 2. סמסונג 470 SERIES MZ-7PA128 הכוננים נשלפו מניידים עסקיים ולכן הדגמים שלהם שונים מהדגמים שניתן לקנות בחנויות. המיקרון מעודכן לקושחה האחרונה, לסמסונג לא הצלחתי למצוא עדכונים בשום מקום. הכונן ינתן לי במתנה כך שהמחיר לא משנה. תוצאות מבחנים שערכתי להם: MICRON samsung כמו שניתן לראות מהתמנות, לסמסונג יתרון עצום בכתיבה רציפה, אך ככל שגודל הקבצים יורד וכמות הפעולות עולה הוא נופל מהמיקרון. השאלה מה עדיף, כתיבה רציפה או OVERALL טוב יותר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KoM,

שלום , ברשותי במחשב הנייד כונן 840EVO 250GB. כרגע יש בכונן 20GB שהם בעצם מקום על הכונן שאינו מפורמט. האם זה מספיק כ-OP ? האם בכלל יש סיבה להשאיר סתם מקום לא מפורמט בכונן ? (שאגב לא קרוב להיות חצי מלא, וישאר ככה פחות או יותר). הבנתי שזה אמור לשמור על הכונן איכשהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by pcadmin,

ברשותי nas של iomega ix2-200 שהמערכת הפעלה שלה הלכה, איך מתקינים את המערכת הפעלה מחדש?? (המערכת אמורה להיות על הדיסיקים קשיחים)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי מחשב מלפני כ 6 שנים. האם ניתן לחבר אליו SSD (האם זה יושב כמו כונן רגיל) ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by saarxee,

כרגע יש לי את הכונן הבא מבית HITACHI: HDS721050CLA362 איך הוא בהשוואה לקשיח המפורסם של סיגייט? http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=14740&txt_search=SEAGATE&buy=&minprice=0&maxprice=0 המחשב שלי בן שנה והוא יחסית מהיר אך מתחיל קצת לזייף במהירות בלשון המעטה, כנראה אחליף קשיח... ההבדל במהירות המחשב יהיה משמעותי?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

העתקתי מדיסק מסויים שהוא DVD,עכשיו האופציה היחידה שהייתה לי זה DVD9,העתקתי והדיסק המעותק תופס 5.8 ג'יגה,עכשיו הוא מועתק ע"י קבצים ולא ע"י קובץ IMG,עכשיו יש לצרוב את הקבצים הללו עם דיסק דו שכבתי (8.4 ג'יגה)? או ישנה דרך אחרת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי 3 שנים שהלפטופ שלי עובד כמעט נונסטופ והוא מראה סימנים של "התעייפות" ולקראת ההגעה הצפויה של ווינדוס 7 אליי , החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. מצאתי מס' כוננים קשיחים שעומדים בתקציב שלי אבל יש לי התלבטות לגבי שני מאפיינים כאשר חשוב לי להדגיש שנפח הוא לא מאפיין עיקרי(ועברתי על סטיקי קשיחים ועל ה-FAQ) - מדובר בכוננים 2.5" : ישנו כונן אחד של WD שהוא 160GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER והשני גם הוא של WD שהוא 250GB SATA2 5400RPM 8MB BUFFER רציתי לדעת עד כמה משמעותי ההבדל בבאפר ובמהירות סיבוב הפלטות (מבחינת ביצועים) בין הכונן הראשון לשני והאם הוא עדיף בצורה משמעותית על הכונן השני. ההבדל הכספי ביניהם עומד על כמס' שקלים שהכונן הראשון יותר יקר (זניח למדי מבחינתי) תודה מר…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי יש לי 2 דסקים של סיגייט ברקודה SATA 3 , על אחד רשום שמיוצר בתילאנד ועל השני רשום שמיוצר בסין, האם הדיסק שמיוצר בסין הוא לא מקורי? האם יש לי דיסק ברמה נמוכה יותר מזה שמיוצר בתילאנד.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by din707b,

שלום אנשים יש לי דיסק SATA2 7200 250GB NCQ והשני - 7200 IDE 40GB איפה כדאי להתקין את מע' ההפעלה? ה- IDE אני חושב יכול לשבת רק על הצורב- לוח P5B ASUS המטרה כמובן שהמחשב יעבוד הכי מהר. מבחינת נפח האחסון אני לא צריך את ה- 40 GB השאלה היא האם כפי שהצעתי יועיל מבחינת מהירות? טנקס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום כיוון שאני רוצה להרחיב את הידע בתחום דיסקים הקשיחים מסיבותי האישיים , הייתי רוצה לשמוע הסברים ,דעות על החברות הנ"ל ביחס ל דיסקים הקשיחים המוכרים יותר בשוק שהם WD,SEAGATE ו- SAMSUNG הידועים כטובים .מעניינת אותי עיקר ההתייסות לגבי- TREKSTOR איך החברה נחשבת כמותג , ביצועים ,אמינות , אחריות וכו לעומת המותגים המוכרים שהזכרתי . תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by haifaboy,

יש לי 4 דיסקים קשיחים של 1T מסוג WD BLACK CAVIAR . הם היו מחוברים למחשב שלי ב 4 אריזות חיצוניות של ANTEC מסוג MX-1 שכללו קירור אקטיבי ( מאוורר ) ויציאת ESATA . לפני כמה ימים שמתי לב אחרי שאחד המארזים עשה רעש ואחרי שפרקתי את המארזים הסתבר שיש בעיה עם האיוורור בכל 3 המארזים ( אחד מרעיש כמו טרקטור בושניים נוספים המאוורר בכלל לא עובד ) ואחרי שניגשתי למוכר והוא ברר הסתבר שהמארזים הללו הגיעו מסדרה דפוקה ולכן החזרתי לו את כל המארזים , קיבלתי זיכוי ונשארתי עם 3 דיסקים מנותקים ששוכבים בארון ( למעט מארז אחד שעובד תקין ) אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את הדיסקים הקשיחים למחשב חיצונית ואם אפשרות להדליק ולכבות אותם מידי פעם . יש למישהו רעיון מה לעשות , כרגע אני די עובד עצות ...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני יודע שיש גם COPY וכל מיני אבל רציתי משהו גדול ויציב שלא יעלם פתאום. הכי אטרקטיבי נראה לי בינתיים זה OneDrive Home http://office.microsoft.com/en-001/products/compare-microsoft-office-products-FX104165233.aspx מקבלים OFFICE365 ל-5 מחשבים/טאבלטים/ניידים + 1T איחסון ל-5 משתמשים (סה"כ 5GB) ויכולת לעבוד עם מסמכי אופיס בענן. אני צריך את זה לי ולאישתי ובטח הגדולה שלי (14) תזדקק לזה בקרוב. יש מתחרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הי חברה יש לי שאלה. אני רוצה לצרוב שירים לרדיו דיסק שלי באוטו, אבל אני לא בטוח איך לצרוב אותם. האם צריך לצרוב אותם כ-audio disk או מה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מסיבה בלתי ברורה צורב הליטאון שלי מסרב לקרוא את מדיות MERMOREX DVDRW (הוא נותן לי WRITE ERROR) בזמן שלNEC הישן והבעייתי שלי אין שום בעיה איתן. מישהו מכיר מדיות DVDRW שהליטאון עובד איתן ללא בעיות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by r.g.comuters,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=201594&sid=10 מקור נענע חיים ברשת> גאדג`טים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ag43,

במהלך מעבר דירה חבר שלי איבד איכשהו את שנאי המתח של 2 כונני WD MY BOOK 500 GB. איפה ניתן לקנות שנאים תחליפיים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בשעה טובה קניתי את הדיסק און קי הזה במחיר מצחיק של 65 ש"ח. ניסיתי להעביר איזהשהוא משחק ממחשב אחד לשני, ולהפתעתי היתה הודעת שגיאה שאמרה שאין מספיק מקום בכונן. שאלתי את אחי מה הבעיה, והוא אמר שצריך לפרמט את הכונן. השאלה שלי היא מה הסכנות בפירמוט, ואיך עושים את זה?? תודה לעוזרים =].

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר למטרות גיימינג, ורציתי את עצתכם לגבי הבחירה של הכונן הקשיח. החלטתי ללכת על SSD, ואני מתלבט בין 2 האפשרויות הבאות: 1. Crucial 256G SSD Marvell M4 2. Crucial 128G SSD Marvell M4 + Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 המטרה העיקרית במחשב זה היא כאמור גיימינג, ולכן אני רוצה ללכת על מה שייתן לי ביצועים יותר טובים. התהייה שלי היא האם שילוב של SSD עם HDD ייתן לי ביצועים פחות טובים מאשר רק SSD(מערכת ההפעלה והמשחקים יהיו מותקנים על ה- SSD, כמובן), כלומר, האם השילוב ביניהם יכול לגרום לצוואר בקבוק או לירידה מורגשת כלשהי בביצועים. כמובן שיפריע לי החוסר בשטח האיחסון, אבל אני מתכוון לקנות כונן חיצוני, אם וכאשר המחירים יירדו. אג…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by x-dude,

הצורב נמצא בזיגזג,האם הוא שווה? (מבחינת איכות הצריבה) כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות צורב שיהיה לו אפשרות לDL בעתיד (מחירי הדיסקים עדיין יקרים לאללה אבל בסופו של דבר הם ירדו) ועם מהירות 4X עכשיו זה כבר יותר נורמלי. אני לא צריך DVD-RAM ואני יודע שלצרוב במהירות 16X אני עדיין לא יכול. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by erezMASTER,

הלכתי היום ל- IVORY ואמרתי להם - תביאו לי צורב SATA כי לפי ההגיון SATA אמור להיות יותר מהיר מ- IDE. מרב הטיפשות שלהם הם הביאו לי צורב LG GH22LP20 שהוא צורב IDE !!! זה רק מוכיח עד כמה אי אפשר לסמוך על החברה הזאת... בושה! בנוסף, למרבה האירוניה הם הביאו לי כתוספת לצורב כבל חיבור SATA שלטענתם לא היה כלול! ללא כל ספק אני חוזר אליהם מחר או מחרתיים ודורש שיחליפו לי את הצורב. אך ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אתכם, האם באמת יש הבדל גדול בין חיבור SATA של צורב או חיבור של IDE, האם זה שווה את הטרחה? תודה לכם מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. עשיתי חיפוש ולא מצאתי איזה מדריך או משהו איך מומלץ לחלק את ההארד דיסק שיהיה הכי יעיל? אשמח אם מישהו יעזור לי . יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק 250 ג'יגה עם מערכת ויסטה . ועוד שאלה איך אני עושה גיבויים למערכת ולתוכנות או סיפריות מיוחדות ? (להסתמך על הגיבוי של מערכת העפעלה או שיש איזה תוכנה מומלצת?) תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום חברים, ברשותי מחשב נייד DELL V131, הלך לי ההארדיסק, קניתי אחד חדש SSD, מרוצה מהמהירות הכל בסדר עד כאן הבעיה היא שהישן אני עכשיו מנסה לחבר אותו למחשב עם חיבור USB מתאם כזה שקניתי מאיביי, והמחשב לא מצליח לקרוא אותו, לאחר מספר דקות הכוננים מופיעים אבל לא עולים עד הסוף. הבעיה שהייתה היא שהמחשב היה ניתקע והיה איטי בטירוף היה עולה לאחר כחצי שעה-שעה העברת\העתקת קבצים מכונן לכונן היה לוקח שעות. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל להוציא ממנו מידע? אני חייב לציין שאם שכאשר הייתי מתקין וינדווס מחשב המחשב היה עובד כשבוע וקורס, אז אני משאר שעדיין אפשר לגשת לשם. חשבתי לחבר את ההארדיסק למחשב שוב ולהתקין וינדווס ולהוציא משם מידע אבל אני לא מצליח לפתוח את המחשב ולא רוצה להרוס,…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by edeNF,

יש לי DOK של 16GB מפורמט ב FAT32 (ניסיתי לפרמט ב NTFS אך ללא הצלחה). לפעמים כאשר אני מעביר אליו קבצים הם נהרסים, כלומר אי אפשר לקרוא אותם ממנו. רק לאחר שאני מעביר כמה פעמים אז העברה מתבצעת בהצלחה וניתן לקרוא את הקבצים. יש איזה פתרון לכך? או שפשוט עבר זמנו של ה DOK ואאלץ לקנות חדש. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.