אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
מה זה משנה אם יש sata 1 או sata2 ? גם ככה ההרד דיסק החלק הפיזי לא יכול לפעול במהירויות האלה ולהעביר באמת 3 גיגה בשניה או 1 וחצי גיגה בשניה ובכלל הכוונה ב3 גיגה בסטה 2 זה 3 גיגה ביט או 3 גיגה בייט? 3000 מגה הכוונה בשנייה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרט ל HD TUNE איזה תוכנות ממולץ להריץ? בעיקר לבדוק תקינות דיסק וביצועים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי DOK מדגם Transcend JetFlash 500 והחור שלו (כמו שתראו בתמונה) ממש קטן ואני לא יכול לחבר אותו לצרור מפתחות. איזה פתרון יש לי על מנת לחבר אותו לצרור? לא זוכר אם מגיע איתו חוט שמתחבר באריזה ואם כן מגיע אז איבדתי אותו. אשמח לעזרה, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה דיסקים ששוכבים במגירה והגיע הזמן לבדוק מה יש בהם. מחפש מתאם sata to usb3 שיתאים גם ל 2.5 וגם ל 3.5. יש כזה דבר? עדיף אמאזון או איביי אם עולה פחות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. על מה אתם ממליצים במחיר סביר? הנפח הדרוש הוא עד 500GB תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אננדטק הביאו אותה ב review רציני (הגיע זמן) http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2260 למרות שההבדלים ממש דקים בין המנצחים,ה NEC שוב לוקח אותה בגדול We have taken these 16X dual layer capable burners and thrown various media at them to see how each unit burns and reads back. From our results, we can see that the Pioneer DVR-108D, LG GSA-4160B, and NEC's ND-3500A came out on top with their ability to burn any type of media almost flawlessly as well as burn 2.4X dual layer media at 4.0X speeds (DVR-108D & ND-3500A). Our graphical presentations show that these three drives have the best read and write performance as far as DVD+/-R/RW media goes, and also top…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי מושג למה זה קורה, אבל אני לא מצליח לקרוא מהדיסק הקשיח עליו נמצאים כל המסמכים שלי. כשאני אומר לא מצליח זה כולל את הדברים הבאים: צריבות נכשלות אם מנסים לצרוב קובץ שנמצא על הדיסק הקשיח הזה, קבצי RAR שנמצאים עליו (אפילו חדשים שהורדתי אליו) לא ניתנים ל"פתיחה". לא ניתן להעביר ממנו קבצים לכוננים אחרים. לעומת זאת כן ניתן להעביר אליו קבצים, אך לא ניתן להעביר קבצים ממנו. מדוע בעיה זו קורית פתאום? לא חושב ששיניתי איזה הגדרה שאמורה לגרום לכך. מדובר על דיסק בנפח 320GB, של WESTERN DIGITAL. יש שם קבצים חשובים מאוד בשבילי, כך שאופציה של פרמוט ללא גיבוי כלשהו אינה בעיה בחשבון. אשמח לעזרה דחופה בנושא תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כיום WD MY PASSPORT ULTRA מ 2015, שני טרה. אני מרוצה מהאמינות שזה הכי חשוב כמובן. אבל לפעמים לוקח די הרבה זמן לחפש בו מידע. אני מעוניין לקנות כרגע כונן של כנראה 5 טרה (או 4), עבור גיבויים תקופתיים, פעם בכמה חודשים, וסתם כדי שיהיה לי עוד עותק מהמידע. חשבתי לקנות שוב WD PASSPORT , האם זה מומלץ או שעדיף משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 HD'S SCSI בסל"ד 15K. ראיתי ב-Ebay מתאמים במחירים סבירים. האם יש טעם בחיבור הארדיסקים מסוג זה או שעצם פעולתו דרך מתאם תוריד מיתרון הסל"ד הגבוה? יש דרך אחרת לחברו חוץ ממתאם PCI? איפה הוא יהיה בהשוואה ל-HD Sata סטנדרטי?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחיר : 377 שח BUFFER : 8MB SPEED : 40X12X40
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שיש גם COPY וכל מיני אבל רציתי משהו גדול ויציב שלא יעלם פתאום. הכי אטרקטיבי נראה לי בינתיים זה OneDrive Home http://office.microsoft.com/en-001/products/compare-microsoft-office-products-FX104165233.aspx מקבלים OFFICE365 ל-5 מחשבים/טאבלטים/ניידים + 1T איחסון ל-5 משתמשים (סה"כ 5GB) ויכולת לעבוד עם מסמכי אופיס בענן. אני צריך את זה לי ולאישתי ובטח הגדולה שלי (14) תזדקק לזה בקרוב. יש מתחרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכוננים הללו. 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ פער המחירים די גורם לי לקנות את ה1TB אבל מצד שני שמעתי שהוא רועש. יש איזשהם הבדלים בביצועים/ברעש בשני הכוננים? (הבנתי של1T יש 2 פלטות.. )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקצרה: הרבה מסכים כחולים, אחרי אבחון עם התוכנה WinDbg , אשמים : NTFS.SYS / ntoskrnle.exe. ובכלל, רוצה לבדוק את הכונן הנוכחי אם יש לו באמת סקטורים פגומים או לא ( כבר הרצתי חיפוש בגוגל מה המשמעות בעניין התהליכים) גיבתי הכל, הפעלתי את המערכת הפעלה בSAFE MODE בcommand PROMPT, כתבתי את הפקודה(chkdsk c: /f /r), עשיתי ריסט, הוא עשה את המסך השחור והריץ את הבדיקה - זה הסתיים לפני ששמתי לב, והפעיל מחדש את המערכת הפעלה. אני לא יודע אם יש שגיאות. איפה אפשר לבדוק את זה? ההרצה נשמרת באיזשהו cache על המערכת הפעלה, לא? מדובר בWIN 7 . אולי לא קשור כל כך לפורום. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
240GB Intel SSD 535 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2BW240H601 אם מישהו מכיר חנות אחרת בארץ שמוכרת במחיר הזה אשמח ללינק (אייבורי החליטו לגנוב ב670 שקל ללא סיבה.) האם יש כונן SSD טוב יותר בנפח/מחיר הזה? לגבי הבקר, האם הבקר של 535 נחשב איכותי? האם כדאי לחכות למבצעי הבלאק פריידי או שלא צפוי להיות על הכונן הזה הנחה כי זה אינטל? האם צפויים לצאת בקרוב כונני SSD חדשים של אינטל או דגמים של חברות אחרות? לגבי המהירות, באתר userbenchmark לא מצאתי את הכונן 535, רק את הכונן 530. http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Intel-530-Series-240GB-vs-Samsung-850-Evo-250GB/m3104vs2977 התקציב הוא עד 700 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקבל אחד מדגמי הSSD הבאים: 1. MICRON REALSSD C300 128GB 2. סמסונג 470 SERIES MZ-7PA128 הכוננים נשלפו מניידים עסקיים ולכן הדגמים שלהם שונים מהדגמים שניתן לקנות בחנויות. המיקרון מעודכן לקושחה האחרונה, לסמסונג לא הצלחתי למצוא עדכונים בשום מקום. הכונן ינתן לי במתנה כך שהמחיר לא משנה. תוצאות מבחנים שערכתי להם: MICRON samsung כמו שניתן לראות מהתמנות, לסמסונג יתרון עצום בכתיבה רציפה, אך ככל שגודל הקבצים יורד וכמות הפעולות עולה הוא נופל מהמיקרון. השאלה מה עדיף, כתיבה רציפה או OVERALL טוב יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על הדגם הבא (ועל המחיר)? יתרונות / חסרונות? מומלץ / לא מומלץ? ??? מתאים לשימוש שוטף (יום יומי) עבור מחשב נייד (ישן) בעל חיבור USB 2.0 בלבד? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש זכרון נייד 8-16GB מחיר עד 250שח. חשבו לי שיהיה עמיד, אני רוצה לחבר אותו לצרור מפתחות. זתומרת עמיד לזעזועים, מכות, נפילות, שריטות וכו.. תודה רבה. אין בעיה להזמין מאיביי אם יוצא יותר משתלם (ככה שזה לא חייב להימכר בארץ)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. חיפשתי באינטרנט ובאתר של סמסונג עדכון "hd103sj firmware" אבל לא הסתדרתי מי יודע מה, לעומת זאת את כונני ה SSD שלי של קרוסיאר עדכנתי בצורה פשוטה עם ה TOLL KIT שלהם. תוכלו לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב כולם? אני חדש פה! אוקי הנה הבעייה שלי - יש לי צורב דיוידי חדש של LG... הוא עושה הכל! קורא דיוידי, קורא דיסקים, צורב על דיסקם רגילים אבל הוא לא מזהה דיסקים של צריבת דיוידי! ניסיתי לשים דיסקים אחרים וגם אותם הוא לא מזהה! הוא כאילו אומר שאין דיסק! מה לעשות?? בקשה תעזרו אם מישהו מכיר את הבעייה אז בבקשה תעזרו לי! וכתוב שהוא קורא גם + וגם - ! והבעייה היא לא בצורב כי החלפתי אותו לאחד חדש כי הקודם עשה את אותם הבעיות! בבקשה תעזרו! תודה מראש! יש מצב שהבעייה היא בגלל שהצורב הוא 16X והדיסקים הם 8X או 4X או שזה אמור לעבוד??
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קומקפט דיסק שיודע לנגן MP3 יכול לנגן שירים שניצרבו ב MP3 על דיסק 4.7GIGA) DVD) ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'( ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי באמזון את ה SSD הזה:Kingston Digital 240GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) with Adapter Solid State Drive SV300S37A/240G. האם כדאי לרכוש אותו ב 116$ למחשב המיועד לגיימינג? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב נייד שאמור להכיל הרדיסק SSD הדגם שאני רואה ב- Manage הוא: ST9250410ASG ATA Device ההרדיסק בגודל 256G בערך, האם זה SSD? תודה, שי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העתקתי מדיסק מסויים שהוא DVD,עכשיו האופציה היחידה שהייתה לי זה DVD9,העתקתי והדיסק המעותק תופס 5.8 ג'יגה,עכשיו הוא מועתק ע"י קבצים ולא ע"י קובץ IMG,עכשיו יש לצרוב את הקבצים הללו עם דיסק דו שכבתי (8.4 ג'יגה)? או ישנה דרך אחרת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי nas של iomega ix2-200 שהמערכת הפעלה שלה הלכה, איך מתקינים את המערכת הפעלה מחדש?? (המערכת אמורה להיות על הדיסיקים קשיחים)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-