עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Stastyle,

אהלן, אני מעוניין להוסיף כונן SSD למחשב הנייד שלי במקום הצורב באמצעות CADDY. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו, ולדעתי הוספת SSD והעתקת הוינדוס ותוכנות העריכה יעשו פלאים למהירות שלו (לא שיש לי עליה תלונות, אבל אני רוצה לשפר את הביצועים בעריכה וברינדור). דעתכם? אני לא בטוח לאיזה נפח עליי לכוון, האם כדי לנצל את הכונן כמו שצריך אני צריך לשים את כל קבצי העריכה על הכונן עצמו? אני משער שבאזור ה250 יספיק לי... התקציב הוא כ-500, אין לי בעיה לחרוג אם שווה את זה. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הכוננים הניידים של סאנדיסק יאפשרו לכם לנייד איתכם המון מידע, ובמהירות של עד 850 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-2-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by tood24,

היי רכשתי מיני פיס חדש שהגיע עם וינדוס 8.1 בעיברית מותקן ,המחשב היה נתקע אחרי 10 דקות של הפעלה נאמר לי להתקין מערכת הפעלה מחדש האם להתקין מותאמת אישית או שידרוג ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע, למה עברו מחיבור MOLEX 4-Pin של דיסק קשיח לחיבור SATA 15-Pin Power ?!?! מה הקטע? יש יתרון כלשהו? 4 חיבורים? 15 חיבורים? למה דווקא 15?!?! http://www.cooldrives.com/sa15poto4moa.html תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. עכשיו יש לי 320GB והוא לא מספיק לי. ההבדל בין ה 750 ל 640 הוא רק 75 שח ... תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לא מזמן עשיתי RAID0, הרסתי כונן אחד מתוך שניים שהיו במערך, לא מזמן קיבלתי אחד חלופי [אותו דגם], עכשיו אני רואה שגם ב"הוצאת חומרה" וגם במנהל ההתקנים הדיסקים מזוהים כסקזי וזה ממש לא הגיוני, אני גם לא יכול לנטר טמפ' להרדיסקים הנ"ל [גם לא לחדש] ולכן זה מאוד מתסכל אותי, מנהל ההתקן לא אמור להיות שונה? ואם כן, מה אני אמור לעשות? תמונה להמחשה: http://img184.imageshack.us/img184/9444/96791375jc0.gif

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מחפש משהו הדומה לזה (https://www.amazon.com/Sedna-Express-Extended-Connector-Included/dp/B07L5SPWNV/ref=sxbs_sxwds-stvp?cv_ct_cx=Adapter+-+x4+PCIe+-+sata+2.5"+raid&dchild=1&keywords=Adapter+-+x4+PCIe+-+sata+2.5"+raid&pd_rd_i=B07L5SPWNV&pd_rd_r=1b4bd9e0-2a65-4f1d-8bad-0a26d1c181ed&pd_rd_w=tdg0b&pd_rd_wg=dJbQv&pf_rd_p=a6d018ad-f20b-46c9-8920-433972c7d9b7&pf_rd_r=DMESC9D4THNMP7EQTWGZ&psc=1&qid=1584559701) אבל עם RAID חומרתי. ממה שראיתי באמזון זה קיים רק ל SSD, מישהו מכיר לדיסקים של 2.5"?

8. Started by achiya1,

יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה.. השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ? ואם אי אפשר האם זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by pure perfection,

שלום , יש לי מחשב בן 4 כמעט שכולל : i5 4460 16 GB RAM Z87 השימושים במחשב הם אופיס , אינטרנט , סרטים ושימוש רגיל . אני מרגיש שהמחשב איטי אז השאלה שלי היא האם שדרוג הדיסק הקשיח לדיסק SSD ישפר לי את הביצועים משמעותית ? או שכדאי להחליף כבר למחשב חדש ? תודה

10. אני רוצה להחליף את הכונן קשיח שנמצא כרגע בנייד לכונן SSD בנפח 120+-. לפי מה שבדקתי הגודל המתאים הוא 2.5" ו 7 mm. האם החיבור שבנייד מתאים לכונן SSD? מה דעתכם על אלה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TS128GSSD370&cart=1437235882161318217〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SD7SB6S-128G-1122&cart=1437235882161318217〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SDSSDA-120G-G25&cart=1437235882161318217〈=heb תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם . רכשתי הרד-דיסק של חברת WD SATA גולד 160 G . חברתי אותו למחשב חברתי את הכבלים ואת החשמל . כאשר אני מכניס את הדיסק של ההתקנה של מערכת ההפעלה XP ולוחץ על F6 על מנת לבחור את ההרד-דיסק הוא דורש ממני דיסק 1.44 של הדרייבר של ההרד-דיסק על מנת להתקין . אך לצערי אין לי את הדרייבר . לוח של חברת : GA-7VAXP Ultra - GIGA-BYTE מידע על הלוח ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VAXP%20Ultra.htm איך מתקינים שם מערכת הפעלה? לכול מי שיש את הדיסקט הזה של הלוח אנא נסו לעלות אותו לרשת . ולצרך הודעה כאן . אבל רק ללוח הזה בבקשה .

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by iyehuda,

עד היום הייתי צורב עם EASY CD CREATOR מוזיקה מכמה דיסקים ע"י השארת הדיסק פתוח ניסיתי עם ה NERO ולא הצלחתי ב AUDIO ביטלתי את ה "V" ב FINALIZE CD צרבתי שיר אחד וכשבתי לצרוב שיר מדיסק אחר הוא לא נתן לי בטענה שהדיסק לא ריק כשבדקתי את הדיסק במערכת אכן שמעתי את השיר זה אומר שהוא עשה FINALIZE CD מה יכולה להיות הסיבה ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by NIVTAL,

יש אפשרות לאחד שתי דיסקים קשיחים 80 GB לאחד של 150?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by x-pert,

אהלן, יש לי הרדיסק אחד ישן, ואחד ישן מאוד. הישן מאוד הוא של 70 ג'יגה, ולדעתי הוא עוד בטכנולוגיית IDE (אם אני לא טועה, אני לא יודע בדיוק מה זה אומר), הוא לפני איזה 4 שנים. הישן הוא של 150 ג'יגה והוא מלפני שנתיים בערך, מתי שקניתי את המחשב הזה. אולי קצת לפני. ההרדיסק הזה לדעתי כבר בטכנולוגיית Raid2 אבל אני ממש לא סגור על זה. ניסיתי לבדוק דרך תוכנת everest או דרך המנהל התקנים אבל לא ממש מצאתי שם את המילה raid. חסר לי מקום ואני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אז כמה שאלות: 1. יש לי מקום פיזית לחבר עוד הרדיסק במארז? 2. מה ההבדל בין הרדיסק עם 32 מגה בייט בפר לעומת 16? 3. הרדיסק של איזו חברה מומלץ לרכוש? סיגייט? ווסטרן דיגיטל? סמסונג? 4. איזו טכנולוגיה של הרדיסק אני צריך לקנות? Raid 2 ? ת…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by LP_Fan,

שאלתי את זה כבר אבל אני לא מצליח להבין איך אמור לצאת פחות מ 312.5 גיגה בהרדיסק של 320גיגה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by m_g,

מחשב חדש מערכת הפעלה 8.1 שיושבת על SSD ובנוסף יש לי הארד דיסק של 1TB כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארד דיסק והכל בסדר, אבל אחרי שאני נכנס לSleep וחוזר חזרה הארד דיסק נעלם ורק כשאני עושה ריסאטרט למחשב אני שוב רואה אותו כשאני לוחץ ימני על ''המחשב שלי'' ו''ניהול'' ומנסה משם להפעיל את הארד דיסק אני מקבל את ההודעה: the request could not be performed because of an i/o device error למישהו יש מושג? הארד דיסק חדש, אין לו אפילו 100 שעות עבודה תודה וחג שמח ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. זה כבר כמה זמן שאני מחכה שמחירי הדיסקים הקשיחים ירדו ונכון לעכשיו קצת הרמתי ידיים והחלטתי לרכוש. אני עובדת על איימק 27" עם דיסק בנפח 1TB - מטרת הדיסק הקשיח החיצוני היא גיבוי ואחסון. אני מתכננת לחלק אותו ל-1 טרה של אחסון ו-1 טרה של גיבוי בלבד למק. אז ניסיתי לעשות סקר נרחב באינטרנט בנוגע לכוננים שיש בשוק, הצלחתי להוריד את lacie מהרשימה אבל עדיין נשארו western digital ו-seagate. כל הקשיחים לרוב באים עם שנתיים אחריות ככה שכאן אין הבדל, usb 3.0 לא קריטי כי יש לי רק 2.0, ואין צורך ב-firewire כי זה רק לגיבוי. אני מתכננת לרכוש דרך מכירה אישית באינטרנט כי שם יש את המחירים הכי זולים (wallashops/olsale). אלו הדגמים שקיימים שם, אשמח לפידבק נוסף בנוגע למה עדיף: WD 2TB My Book Essentia…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nigger84,

היי, יש לי כמה דיסקים ששוכבים במגירה והגיע הזמן לבדוק מה יש בהם. מחפש מתאם sata to usb3 שיתאים גם ל 2.5 וגם ל 3.5. יש כזה דבר? עדיף אמאזון או איביי אם עולה פחות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, ניתנה לי האפשרות להניח ידיי על כונן חדש. בתחילה, הייתי אמור לקבל 3.5" של סיגייט, בנפח טרה- ST31000525SV, לא לגמרי אהבתי את הרעיון של סיגייט מאחר ופה ושם האמינות שלהם מוטלת בספק. מה שכן, הבנתי שהוא סוג של סוס עבודה שיש בו שימוש בעיקר במערכות אבטחה\הקלטה (ה-V). בכל מקרה, כעת ניתנה לי האפשרות לקחת במקומו Iomega ego 320gb usb3.0, הוא 2.5" ומאפשר ניידות טובה, שזה נחמד, בעיקר מאחר וכעת יש לי כונן אחד של טרה שבערך ב-60% שימוש (סמסונג 103SJ). ההתלבטות שלי מעט משונה, אני יודע, אבל צריך לקחת בחשבון שאין לי בכלל USB3 במחשב (דל 3300). הכי טוב שיש לי זה eSATA. הסמסונג שלי מחובר ב eSATA. האם ניתן לחבר את ה-2.5" דרך איזה מתאם כדי לפחות לקבל את הנתוני העברה המקסימליים בeSAT…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by rangerman,

איזו מבין האפשרויות הבאות עדיפה (ולמה): 1. דיסק Western Digital 120GB 7200 RPM 8MB + אחד מהמארזים החיצוניים הבאים: Conceptronic 3.5" IDE to USB 2.0 External Case HDD to USB 2.0 Skymaster 3.5" IDE to USB 2.0 External Case HDD to USB 2.0 Argosy External 3.5" Hard Disk Drive with USB 2.0 Hub Chronos 3.5" External Hard Disk Drive case - USB 2.0 iNtex External Box 3.5" USB 2.0 with internal PSU and Fan 2.דיסק חיצוני Western Digital 80GB 7200 rpm Series II USB 2.0 3. דיסק חיצוני Maxtor 80GB 7200 rpm External USB 2.0 5000LE כל האפשרויות נכנסות לתקציב. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, מה דעתכם על הדגם הבא (ועל המחיר)? יתרונות / חסרונות? מומלץ / לא מומלץ? ??? מתאים לשימוש שוטף (יום יומי) עבור מחשב נייד (ישן) בעל חיבור USB 2.0 בלבד? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. על מה אתם ממליצים במחיר סביר? הנפח הדרוש הוא עד 500GB תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by casio222,

אין לי מושג למה זה קורה, אבל אני לא מצליח לקרוא מהדיסק הקשיח עליו נמצאים כל המסמכים שלי. כשאני אומר לא מצליח זה כולל את הדברים הבאים: צריבות נכשלות אם מנסים לצרוב קובץ שנמצא על הדיסק הקשיח הזה, קבצי RAR שנמצאים עליו (אפילו חדשים שהורדתי אליו) לא ניתנים ל"פתיחה". לא ניתן להעביר ממנו קבצים לכוננים אחרים. לעומת זאת כן ניתן להעביר אליו קבצים, אך לא ניתן להעביר קבצים ממנו. מדוע בעיה זו קורית פתאום? לא חושב ששיניתי איזה הגדרה שאמורה לגרום לכך. מדובר על דיסק בנפח 320GB, של WESTERN DIGITAL. יש שם קבצים חשובים מאוד בשבילי, כך שאופציה של פרמוט ללא גיבוי כלשהו אינה בעיה בחשבון. אשמח לעזרה דחופה בנושא תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Aviad56,

היי, הגיע אליי היום הEVO 850 שקניתי מאיביי, לא קיבלתי איתו ציוד התקנה (הוא סגור בקופסא המקורית, עם דיסק, והמדריכי התקנה). הבנתי שאני צריך כבל SATA, ומשהו שיחזיק אותו, כרגע מה שעשיתי היה לנתק את ה-HDD הנוכחי לגמריי, לקחתי את החיבורים שלו וחיברתי לSSD, המארז של המחשב כרגע פתוח והSSD רופף באוויר P: התקנתי ווינדוס, העברתי למצב AHCI, התקנתי את Samsung Magician, הFirmware מעודכן, OS Optimization על Maximum Performance, ווידאתי שהסיריאל הוא אכן מקורי בתוכנה, אז, לשאלות: 1. ה-SSD כרגע בהתקנה זמנית (כמו שאמרתי, המארז פתוח והוא רופף) - מה אני צריך לקנות בשבילו? יש לי את הרבה מהדברים האלה שמחברים לצדדים של ה-HDD אבל זה לא תופס ל-SSD ממה שניסיתי.. 2. האם הבדיקת מהירות יצאה ת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם. אני מעוניין להתחדש בדיסק קשיח בנפח 2TB למחשב נייח שישמש אותי לאחסון משחקים בעיקר. הדגמים BarraCuda Pro ו FireCuda מהירים יותר מהדיסקים הקשיחים הרגלים ולכן אני מעוניין באחד מהם. איני יודע איזה מהם לרכוש ואני מקווה שתעזרו לי בקבלת ההחלטה. מכיוון ששניהם מהירים עם הבדלים לא הכי בולטים בפועל, אז מהירות זה נושא שאינו חשוב לי בהשוואה. גם הנושא הכספי שולי מבחינתי. מה שכן חשוב לי זה... 1. שקט, וכמה שיותר שקט! 2. אמינות 3. טמפרטורה עזרו לי לקבל החלטה. איזה מבין הכוננים יתאים יותר לדרישות שלי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים