עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by scribey,

עם יש לי כונן חדש אני שם אותו במארז עכשיו יש לי כבל שמחובר ללוח אם ולהארד דיסק הנוככי ובאמצע הכבל יש עוד כניסה את זה אני מחבר לכונן החדש?!? וזהו?!? אין הגדרות באיוס וכו'?

• 28 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by david86,

אני קניתי הרדיסק ולא יודע על איזה כפתור ללחוץ שיתקין את הרדיסק על מה ללחוץ [על primary partition )הוא על(extended partition ]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by harry,

שלום, יש לי disk on key ואני רוצה לנעול אותו ככה שהיה אפשר להיכנס אליו רק עם סיסמא, מישהוא יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. משלוח מישהו מכיר דיסקים טובים ביותר זול? או אפילו אותם דיסקים ביותר זול? אגב , אני מדבר על DVD+R כמובן.

5. או זבל טהור? היה לי פשוט תמיד רק ASUS וLG ואני עכשיו צריך צורב DVD להחליף וראיתי צורבים של PLEXTOR שסיקרנו אותי מישהו מכיר את החברה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אם למישהו יש תמונה של כבל SATA תפרסמו פה בבקשה ... ותענו לי גם על השאלה שבכותרת של האשכול ..... תודה מראש . !!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  7. הצורב הוא פלקסטור 40*12*40 המדיוק הן סילברליין*40

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. מדובר בפיוניר אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  9. קראתי פה בפורום שעלולות להיות בעיות עם תמיכה בדיסקים קשיחים עם נפח גדול. אלו בעיות יכולות להיות ואיך אני יכול לבדוק אותן? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קיבלתי מחבר דיסק קשיח. אמז שהתקנתי אותו אצלי במחשב, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה המצורפת. אשמח לדעת איך בודקים את הדיסק הקשיח שהדגם שלו wdc wd800JB שבהודעה מופיע בסטטוס "Bad". אם בבדיקה הוא יתגלה כתקין, איך אני נפתר מההודעה? בפורום אחר המליצו לי על תוכנה שנקראת Hiren's boot cd. אם מישהו מכיר את התוכנה, אשמח לדעת איך בעזרת אני בודק את הדיסק הקשיח. תודה רבה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. שלום, לאחרונה נתקע לי המחשב מספר פעמים בצורה מוזרה. חשבתי שזה כונן חיצוני חדש שקניתי, כעת מסתמן שיש "תקיעה" גם בלעדיו. יש לי במחשב כונן אחד שמחולק ל 2 מחיצות ועליו OS. איך אני יכול וודא שהכונן עדיין בסדר ולא לקראת קריסה ? תודה !

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  12. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש ועשיתי לשני הדיסקים RAID-0 לביצועים מקסימליים ( Stripe128 ) עד עכשיו הכל עובד בסדר גמור רק רציתי לדעת איך ניתן לקבל מידע האם עשיתי אותו כמו שצריך או לא. תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. פשוט אצל חבר שלי יש ATA 100 והמשחקים מותקנים אצלו מאוד מהר ,כמו כן גם ההארד דיסק יותר מהיר למשחקים, אצלי יש ATA 133 שאמור להיות בקצת יותר מהיר מה-100 אבל אצלי זה בכלל לא יותר מהיר :nono: לכן אני נוטה לחשוב שלא חיברו לי את ההארד דיסק עם כבלי ATA 133 ,איך אני יכול לדעת האם זה מחובר או לא דרך ווינדוס???? יש לי xp ? לוח 7VRXP REV 2.0 ודיסק MAXTOR 40 GB 7200rpm ATA 133

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי יש לי מצלמה (של KODAK אם זה משנה) והמחשב מזהה אותה באמת כמצלמה, במצב כזה אני חייב לעבוד עם התוכנה של KODAK על מנת להעביר תמונות למחשב , למחוק וכו'... עכשיו - התוכנה כ"כ מסורבלת ומעיקה כך שאני רוצה לסדר את התמונות בצורה הכי פשוטה שיש - דרך תיקיה רגילה - ממש כמו DOK בעבר כל המצלמות שלי היו כך בגלל שהם הוגדרו בווינודס ככונן חיצוני נשלף , איך אני מגדיר גם את המצלמה הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by ilay22,

יש לי כונן שאני רוצה לייעד רק לגיבויים, האם יש דרך לעשות אותו מאובטח יותר? למנוע גישה אליו אלא לצורך גיהוי או שחזור, או למנוע גישה לקבצים מסויימים?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  16. היי חברים יש ברשותי PS3 ועליו אני מחבר דיסק חיצוני בפורמט FAT32 (רק כך מזהה ה-PS3 דיסק חיצוני) אני עכשיו מנסה להעביר מהמחשב שלי סרטים שגדולם יותר מ-4GB אבל אני מקבל הודעה שאין מקום בדיסק למרות שכולו ריק. ניסיתי לפרק את הקובץ ב-WINRAR לקבצים קטנים של 700MB כל אחד אבל אחרי שחזור כל הקבצים ב-99% אני מקבל שוב את אותה ההודעה. יש למישהו אפשרות לעזור לי בנושא הנ"ל? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי יש לי SSD 1TB שמחולק ל 2 מחיצות,עכשיו אני רוצה להעביר מקום מ d ל C איך ניתן מבלי לפרמט? תודה מראש לעוזרים

18. Started by Vidati,

קראתי קצת על המערך RAID.. וואלה זה נשמע טוב, עכשיו יש לי שני כוננים SATA (תראו במפרט) אני יכול לעשות מערך RAID? ואם כן מה דרוש בשביל זה? ומה זה RAID חומרתי?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  20. קניתי צורב של אסוס דגם 1814BLT ואני רוצה לדעת איך ניתן להשתמש באופציית ה-Lightscribe? דרך איזו תוכנה ומה לעשות?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by haim.hdd,

שלום, איך ניתן לזהות כונן SSD שהוא איכותי (עמיד, מהיר וכו')? שמתי לב שיש כונני SSD בנפח זהה עם תג מחיר שונה, למשל אחד גבוה מהשני ב-150 ש"ח או יותר. האם ישר קשר לבקר TLC, MLC, 3D NAND? אשמח לתשובות, חיים

22. יש לי זיכרון נייד USB שאין עליו שום סימן מזהה. הבעייה: אני צריך דרייברים עבור WIN98SE איך אני יודע מאיזה חברה הוא? (נדמה לי שאוורסט לא מזהה זיכרונות ניידים)

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  23. שלום, אני רוצה להוסיף הארד דיסק שלישי למחשב. עד כמה שאני יודע יש שתי כניסות של דיסקים קשיחים על לוח האם(GIGABYTE GA-G31M-S2L). איך ניתן לחבר 3 HDs בו זמנית?

24. הלדים ישנם, איך אני יכול לחבר שכל הארדיסק כשהוא מעביר מידע יפעיל לד אחר ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  25. נגיד יש לי מחשב חדש, אני מתקין וינדוס XP, יש שם אפשרות ליצור מחיצה.. אבל אומרים שזה טיפה מסובך ליצור משם מחיצה.. עדיף דרך תוכנה MagicPartition אכן כך? אם כן, עדיין אפשר הסבר איך ליצור מחיצה בזמן התקנת וינדוס? ועוד שאלה קטנה.. אם גודל ההארדיסק הוא 500 ג"ב.. כמה כדאי להקצות מקום לכונן C ששם יהיה הוינדוס וכל שאר התוכנות.. ולכונן D ששם זה סרטים משחקים וכו'.. במידה ואני רוצה רק עוד מחיצה אחת, D תודה מראש!!! [=

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.