עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mosh_p,

אני רוצה לקנות דיסק און קי 16 ג'יגה מומלץ שיהיה מהיר ובתקציה עד 100 ש"ח ואולי קצת יותר.. שיוכל להתחבר לטלויזיה להפעיל ממנה סרטים באיכות HD (קובצי mkv) . אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דיסק און קי שיוכל לעשות את העבודה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dids22,

יש לי את הקומבו של LG(צורב ו dvd ) ניסיתי היום לראות סרט dvd(מקורי-שעובד לי בdvd שבסלון) ולא הצלחתי דרך איזו תוכנה אתם מנגנים את הסרט? ניסיתי דרך מדיה פלייר והוא הראה לי שגיאה גם RealPlayer הראה שגיאה ובדיסק של הסרט היתה גם תוכנה התקנתי אותה וגם איתה הוא מראה שגיאה ניסיתי לשים סרט אחר(גם מקורי) וגם הראה שגיאה יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? **עריכה** ד"א נגיד ואני נכנס ל realplayer איך משם אני מפעיל את הסרט?(איזה קובץ צריך לפתוח?) והנה תמונות תודה!! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by elyaz,

שלום חברים בשעה טובה אני עומד לפני קניית ה SSD הראשון שלי. אחרי קריאה ברשת חיפושים וכו' ראיתי שה- mx100 256GB של CRUCIAL הוא דגם בכלל לא רע ואף די מומלץ יחסית למחיר, וכמובן שיש גם את ה BX100 שבסופו של דבר החלטתי לקנות אותו. אז מה אתם אומרים? האם באמת הBX100 יותר עדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by LIRON1,

שלום עשיתי בדיקה עם AS SSD וזה התוצאה (תמונה) הכונן זה M4 64 GB מחובר ל SATA3 1.תוצאה טובה? 2.איך אפשר לשפר עוד?,בעיקר את המהירות כתיבה. 3.מה זה אומר השורות בתוכנה: 4K 4K 64 THRD ACC TIME ? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Saliman,

לא הייתי מתנגד לכמה כאלו http://www.lacie.com/products/product.htm?id=10118 Bigger Disk Unprecedented 1 terabyte capacity User Benefits : Unique triple interface solution FireWire 800, FireWire and USB 2.0 hard drive Sturdy aluminum alloy design Stackable desktop or rackmount configuration largest capacity available The LaCie Bigger Disk, with the largest hard drive capacity available, is a unique innovation that packs an amazing 1 terabyte of storage space in a manageable 5.25" form factor. With this unsurpassed storage capacity, the LaCie Bigger Disk allows users to store nearly two years of continuous music and up to one month of non-stop MPEG-2 video1. Trul…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי היום DOK של סאנדיסק של 8GB . עכשיו אני מנסה להעביר סרט ששוקל 4.7 GB וזה רושם לי שאין לי מספיק מקום בדיסק . למרות שהDOK ריק ועדיין יש שם 7.4 GB פנוי . וניסיתי להעביר סרט ששוקל 1.7 GB וזה מעביר לי אותו . איך אני יכול להעביר את הסרט ? ד"א זה הDOK שקניתי . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7953&perur=2&t=14&c=212 תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם. האם זה אפשרי לעשות רייד 1 בין 2כונני ssd של 250 ברייד 0 לבין כונן מכאני יחיד של 500. האם זה אפשרי והאם זה נכון לעשות דבר כזה כדי לקבל את הגיבוי של רייד 1 אבל לחסוך בעלויות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אולי יש לי קארמה שלילית אבל חוץ מDOK אחד של סנדיסק שקניתי בזמנו (2 גיגה קרוזר מיקרו) כל שאר ה6-7 DOK שברשותי פשוט בלתי אמינים בעליל. חלקם של קינגסטון, חלקם ג'נריים שקיבלתי כמתנה אבל פשוט כולם סובלים מאותה תופעה. חלקם בכלל לא עובדים, חלקם פתאום נדפקים עם כל החומר שעליהם וחייבים לעבור אתחול, חלקם פתאום מייצרים קבצי "Something" בלתי מזוהים בעלי תו אחד ששוקלים 18 ג'יגה או משהו כזה בלתי הגיוני בעליל. יש דרך או איזה כלי שירות לבדיקת תקינות של DOK? אולי לפרמט אותם עם מערכת קבצים כלשהי שתיהיה יעילה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אז ככה!!! המיפרט שלי בחתימה. שני הקוויאר בלאק היו עד עכשיו ברייד 0 על הבקר של מארוול (SATA 3) הבעייה היא שהפעלתי את המחשב מחדש ואז הווינדוס עשה צ'ק דיסק ומצא בעיה בפייל סיסטם יש לציין שזו פעם שלישית שזה קורה. בכל הפעמים עשיתי בדיקת MHDD לשני הדיסקים ולא היו בעיות אני חושד שיש בעיית תאימות של הבקר עם הדיסקים שאלותי הם: 1.האם מישהו מכיר את התופעה? 2.האם כדאי לעשות רייד מחדש על הבקר של אינטל? כלומר האם אני אקבל שיפור משמעותי לעומת התקנה ללא רייד בכלל? 3.אם אני עושה רייד על הבקר של אינטל האם אוכל ללחבר דיסק קשיח נוסף שאינו חלק ממערך הרייד לאותו בקר? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם , אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני 1TR וקיבלתי הרבה המלצות ואני צריך את עזרתכם לגבי אחת מהם: Seagate Freeagent 1TB USB 2.0 ST310005FDD2E1-RK כונן זה עולה: 528 ש"ח גם ב-KSP וגם בפנדה ומגיע עם 5 שנות אחריות האם הכונן הזה טוב כי אני פשוט לא מבין בזה הרבה , ואני אשמח אם תסבירו לי למה כל האותיות שכתובות משמשות האם יש להם משמעות חשובה בקניה ואם כונן זה לא טוב אשמח לקבל גם מכם המלצות לגבי כוננים בגודל זהה (המחיר לא משנה לי) תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by BMWE,

עברתי על המאמר לגבי פרמטרים של כוננים אני מחפש כונן בגודל 2.5" עם נפח של 500 גיגה +. הפונקציה שלי זה ביצועים לעומת מחיר - לא מחפש את הטוב ביותר ולא מחפש את הגרוע ביותר. מצ"ב מספר אפשרויות שיש לי על מה אתם ממליצים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי DOK של סנדיסק 8 גיגה מחובר למחשב usb 2.0 המהירות שאני מקבל היא 4.5-6 מגה מצורף תמונה .. Uploaded with ImageShack.us מה יכולה להיות הבעיה?זה לא אמור להיות יותר מהיר? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by KoM,

שלום , ברשותי במחשב הנייד כונן 840EVO 250GB. כרגע יש בכונן 20GB שהם בעצם מקום על הכונן שאינו מפורמט. האם זה מספיק כ-OP ? האם בכלל יש סיבה להשאיר סתם מקום לא מפורמט בכונן ? (שאגב לא קרוב להיות חצי מלא, וישאר ככה פחות או יותר). הבנתי שזה אמור לשמור על הכונן איכשהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ScreameR,

16GB, שיהיה עשוי מחומרים טובים - עמיד, הוא הולך להסתובב הרבה בחוץ בין אם בין משרדים ובין אם בשטח, מאוד מאוד מאוד חשוב לי שהוא יקרא ויכתוב מהר ושיהיו לו כמה שפחות חלקים שיכולים ללכת לאיבוד או להדפק עקב בלאי. התקציב הוא 150 ש"ח +\- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, יש לי הארד דיסק 1TB 3.5 אינץ' חדש שבא עם מחשב, פירקתי אותו ושמתי במקומו SSD. האם זה רעיון טוב להפוך את ה-1TB לכונן חיצוני ע"י מארז, לצורך גיבויים ואחסון הורדות? אינני מתכוון לנייד את הדיסק או להצפין את המידע עליו. ספציפית, המארז היחיד שמתאים לכך ב-KSP הוא משהו סיני: http://ksp.co.il/?uin=23369 וזה אתר הבית של המוצר: http://www.gold-touch.net/ITEM?item_id=186&cat_id=22 כמה שאלות: האם זה שאין הזנת חשמל חיצונית תשפיע לרעה על ביצועי הדיסק 3.5"? אני מתכוון לשתף ברשת את המארז החיצוני דרך אחד משני מכשירים שיש לי: BoxeeBox, או המודם-נתב Netgear VEGN2610 שקיבלתי מבזק. במפרט של המארז לדיסק כתוב שהוא תומך בגירסאות ווינדוז למיניהן, האם כתוצאה מכך יכולה להיות חוסר תאימות עם…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לחברי הפורום שלום רב. היום רכשתי את הכונן החיצוני Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 ויש לי שאלה לגבי מהירות העברת הקבצים, העתקתי בכוונה אליו מהלפטופ תיקיה גדולה של תוכנות שנפחה הכולל הוא כ 11GB וחיברתי אותו לפורט USB 3 בלפטופ שלי, הכונן מגיע עם 2 חיבורי USB אחד כחול ואחד לבן (אני מניח שהכחול זה USB 3 והלבן זה 2). בתחילת ההעתקה הוא היה בקצב העברה של כ 44MB לשניה ואז צנח לאיזור ה 13MB לשנייה, הזמן הכולל שלקח זה בערך כ 6 דקות להעתיק את כל ה 11GB, רציתי לדעת האם הכונן תקין והאם זו מהירות ההעברה שלו? פשוט דמיינתי מהירויות העברה גבוהות יותר. הכונן שקט מאוד ולא מרעיש, רק רוצה לוודא את תקינותו ושאין בו תקלה כלשהי. תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dandisc,

יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'( ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Yaniv_Uzan,

http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=82679&mpage=1&key=? מתחת לתמונה של DVD INFO יש ATTACHMENT... כנסו אליו ושם יש את העדכון מישהו בדק אותו? אמור לתת תמיכת ביטסטינג רק ל DL... מה זה השטויות האלה... אני לא מבין את NEC סהכ אני מרוצה, למרות שתמיד יהיה נחמד לראות שיפורים רציניים יותר יום טוב! יניב

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מה זה משנה איזה צורב אני קונה, חוץ מהמהירויות, והמחיר?? הכוונה, שנגיד אני קונה צורב LiteOn 52 24 52, עם 2מ"ב Buffer וגם LG 52 24 52 עם 2מ"ב Buffer, מה ההבדילם בינם?? הרי לכולם יש BufferUnderRun Protection היום! אז מה ההבדלים? ???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. .יש לי כיום 1.5 טרה של חומר המגובה על הכונן הקשיח במחשב וגם בענן (בתשלום), אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני לטובת גיבוי ואחסון במקום פיזי אחר .לאור הנפח שיש כיום, אני מחפש כונן של כ 3 טרה, חשוב שהכונן יהיה של חברה אמינה, שלא ישבוק חיים בעוד שנתיים ,הוא לא יהיה מחובר תמיד ובשימוש בשוטף, אלא מידי חודשיים (בערך) אעתיק אליו את הגיבוי העדכני מהמחשב ואאחסן אותו בארון .USB 3.0 מעדיף מוצר קטן וקומפקטי, ללא חיבור לחשמל, כנראה ?זה רלוונטי ?SSD אולי עדיף מוצר ללא חלקים נעים, כגון ,מב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by slimshady21,

אז נראה לי שהבנתי במה מערכות הRAID עוזרות אבל אני לא בטוח- RAID1 זה בעצם לעבוד עם שני כוננים קשיחים שכל פעולת כתיבה מתבצעת על שניהם וכן אחד מגבה את השני. ו-RAID0 זה גם עם שני כוננים שהמידע מחולק ביניהם בשווה כדי לשפר ביצועים. אבל זה באמת נכון שRAID0 יעזור בביצועים? במה הוא באמת מועיל?(משחקים,יישומים,מהירות?) .. או שזה בעצם עוזר רק לשרתים ומערכות איחסון כאלה?? כי בנתיים לא שמעתי על אף אחד שעשה את זה אצלו

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by x-dude,

אננדטק הביאו אותה ב review רציני (הגיע זמן) http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2260 למרות שההבדלים ממש דקים בין המנצחים,ה NEC שוב לוקח אותה בגדול We have taken these 16X dual layer capable burners and thrown various media at them to see how each unit burns and reads back. From our results, we can see that the Pioneer DVR-108D, LG GSA-4160B, and NEC's ND-3500A came out on top with their ability to burn any type of media almost flawlessly as well as burn 2.4X dual layer media at 4.0X speeds (DVR-108D & ND-3500A). Our graphical presentations show that these three drives have the best read and write performance as far as DVD+/-R/RW media goes, and also top…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by pcadmin,

ברשותי nas של iomega ix2-200 שהמערכת הפעלה שלה הלכה, איך מתקינים את המערכת הפעלה מחדש?? (המערכת אמורה להיות על הדיסיקים קשיחים)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by נערי,

מדובר בשני כוננים קשיחים SSD שמוצעים במחיר זהה - 99$ בקניה בחו"ל [משלוח באופן עצמאי]. הראשון [h=1]Transcend SSD340 Internal 256GB Solid State Drive - 2.5", SATA 6Gb/s, 520MB/s Read - TS256GSSD340[/h]Item#: TNQ-102297329 | Model#: TS256GSSD340 השני מציג ביצועי קריאה/כתיבה קצת פחות טובים - [h=1]ADATA Premier Pro SP600 256GB Solid State Drive - 2.5", 7MM, SATA III 6Gb/s - ASP600S3-256GM-C[/h]Item#: VDA-102301898 | Model#: ASP600S3-256GM-C ההצעות הן באתר טייגרדיירקט http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8870098&csid=_61 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8864224&CatId=5300 אשמח לשמוע חוות…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Achilllles,

liteon,SAMSUNG,LG,ASUS,SONY?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים