אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 359 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי hd עם משחקים וסרטים בתוכו השאלה שלי איך אני מעביר את הנתונים אחד לשני
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://www.samsung.com/us/support/owners/product/MZ-7PD128BW אני קניתי 2 דיסקים ל-RAID 0 התוכנה של סמסונג לא מזהה את הדיסקים ב- RAID ולא מעדכן את הקושחה איך מעדכנים את הקושחה ל- RAID 0
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב אומר שאין מקום האם צריך לפרמט בצורה כל שהיא ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק מכונן אחר על הכונן שיש בו את המערכת ההפעלה הנוכחית, כי אני מעוניין להשתמש במערכת ההפעלה עם הקונפיגורציה שהייתה לי קודם. לא ניתן לעשות את זה דרך הווינדוס, אז ה norton ghost אומר לי להעלות את ה recovery tool דרך הדוס. אני מעלה אותו, אך שם אין אופציה להעתקת כונן. כיצד ניתן לבצע זאת?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי 3 כוננים שהם SATA 2, אבל המהירויות גישה (burst) שלהם הם 220, 208 ו-180 MB/S. אלה מהירויות סטנדרטיות לSATA 2? כי 3 ג'יגהביט אמורים להיות 375 מגה... הכוננים: Hitachi HDS721616PLA P220 WDC WD50 00AADS-00M2B 01.0 WDC WD16 00JS-22NCB1 10.0
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
80 ג'יגה, כבר מותקן וינדואז, כמה כדאי להקצות לכונן c:?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורומים לא מצאתי תשובה, יש לי כונן אחד במחשב ואני רוצה לפרמט אותו ואז לפצל אותו ( ללא מערכת הפעלה ) איך ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במחשב שלי יש מערך RAID המורכב משני דיסקים קשיחים של 320 ג'יגה, בסוג חיבור SATA המערך הזה לא נראה בדוס, ואי אפשר לפרמט את המחיצה של חלונות דרך חלונות.... אני מעוניין לפרמט רק מחיצה אחת במערך ולא את כולן... למישהו פיתרון? בבקשה....
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
התקנתי את וינדוס 8.1 (אגב אני מתחיל מהר מאוד להתחרט וכנראה חוזר בקרוב ל7) על הSSD הותקנה המערכת הפעלה, והHDD של חצי טרה רציתי לשמור לכל שימושי מדיה למיניהן. הבעיה : הכונן של הHDD (השמאלי) לא שימושי/לא מוגדר... אני צריך לפרמט אותו ? אם כן, פורמט NTFS יהיה בסדר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD XP200 לוח GIGABYTE ....... איך מציגים את הטמפ' של WD 80GB 8MB ? במחשב הישן יש לי HD IBM40GB והטמפ' מוצגת ב-SPEEDFAN בלי בעיה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שהגעתי לפורום המתאים יש לי דיסק 320 GB ודיסק 500 GB אני רוצה שיעבדו ב- RAID 0 על שטח של 100 GB שהם 50 GB בדיסק איך אני מכוון נפח של שטח בכל דיסק הדיסקים מאותו יצרן ואותו נתונים של כתיבה וקריאה זאת הסדרה של הדיסקים http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=299
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב קופא לי בוידאו (לפעמים במשחקים) בפורום תמיכה אמרו שזה יכול להיות הHD איזה תוכנה להוריד משם ? לדגם הזה Deskstar P7K500-500 HDP725050GLA360
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי על הSSD ווינדוז מחדש. מה שלא לקחתי בחשבון זה שיש לי גם שני כוננים נוספים שמחוברים בRaid 0 וצריך לשנות הגדרות כדי שיעבדו. מה אני צריך לשנות בBIOS כדי להחזיר אותם לחיים? כמובן- משהו ששומר על התוכן שעליהם.. רב תודות!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצל אך שלי היה לי גיבוי של כל מה שהיה לי על ההארד דיסק, פירמטתי את המחשב (כמה פעמים) ושבאתי להעתיק את הכל חזרה למחשב שלי אני מגלה שזה לא, להפתעתי הדפוק פשוט מחק את זה משם... עכשיו עולה השאלה, כיצד אני מחזיר את המידע הזה אם אפשר ?!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי SVCD ואני רוצה לקחת אותו לטיול אבל אני לא רוצה לפגום בו אז איך אני יכול לעשות עותק שלו בNERO או בכל תוכנה אחרת? תודה לכל העונים! נ.ב ניסיתי בNERO לעשות CD-COPY והדיסק לא עבד לי אחרי זה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אז ככה קניתי WD 250GB SATA2 בהתחלה הוא לא היה מזוהה אז פירמטתי אותו דרך ה Disk Management הבעיה היא שהוא מוגדר כ SIMPLE/Dynamic ולא כרגיל , אין לי שום שימוש ב Dynamic לצורך RAID וכו' ולכן אני רוצה לשנות אותו לרגיל אך משום מה אין לי כמעט שום אופציות לשנות את זה וכל האפשריות חסומות כולל בPM ועוד ולא מצאתי עדיין שום הסבר עובד איך לעשות את זה לא פה ולא בעזרה של $M שנתנה אופציות שלא קימות בכלל מישהו יודע איך אני משנה את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פורמט למחשב ושהפורמט שיהיה אחרי שאני יתקין וינדאוס יהיה NTFS ולא FAT32 כמו עכשיו אז אני לא יודע איך עושים את זה ...
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כונן C שלי כבר ממש מלא ואני רוצה להגדיל אותה על חשבון כונן D.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני צריל לדעת איך לשנות את האות שהמחשב מקצה לכל כונן יש במחשב כונן קשיח אחד צורב וקורא כרטיסים משום מה המחשב נותן לקורא כרטיסים את האות C ולא לכונן קשיח וזה יוצר כל מיני צרות בהתקנות רציתי לדעת אם ניתן ואיך לשנות זאת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב ASUS 1814BLT שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא יודע איך משתמשים בזה. קיבלתי 2 דיסקים של LS עם הצורב. יש אולי מדריך לצריבת LS?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי דיסק הנ"ל והוא אמור לגבות כל יום ראשון. איך אני בודק שאכן הוא מגבה? ואיך אני משחזר במקרה של תקלה גם אם אתם עונים באתר אנא תנו לי תזכורת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זוכר שלפני שנה קראתי על כך שלאט לאט יעלמו ההארד דיסקים המכאנים שכולנו מכירים מן העולם, ויחליפו אותם SSDים, יש חדש בנושא הזה בעולם? אני כבר לא מעודכן. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק קשיח וכעת קניתי דיסק קשיח נוסף העיניין אחרי שהתקנתי אותו עם החוטים המחשב לא מזהה אותו! איך אני עושה שהמחשה יזהה אותו? תודה מראש(אגב יש לי וינדווז XP)תודה
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן בקרוב לקנות ת500GB של סייגיט עם ה32MB ...הוא SATA אז תגידו,איך מתקינים אותו? יש איזה מדריך או משהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-