אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בקר ה-SM2263XT של Silicon Motion מתבסס על הזכרון הדינאמי של המערכת בכדי להציע ביצועים של תקן ה-NVMe במחיר שאמור להיות קרוב לכונני ה-SATA לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
מחפש SSD 120/128 ג'יגה. יחובר למחשב נייח לשימוש ביתי בלבד (אינטרנט, אופיס) עם דיסק HDD של 2 טרה, כלומר ה SSD ישמש רק לתוכנות ולא למסמכים, תמונות וכו'. התקציב הוא עד אזור ה-120 ש"ח. אני רואה שיש לא מעט אופציות. יש באמת הבדל בין כל הדגמים בסדר גודל כזה של מחיר? מה מומלץ? תודה https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db5146774=5146775&db812109=1453349&db141821=141823&db141804=141810,1799192&db141811=3544077&orderby=ratesum&noidx=1
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן SATA במחשב .חיברתי כונן SATA נוסף . ששאלתי בחנות איך אני מגדיר אותו שיקרא כSLAVE ולא כMASTER המוכר אמר לי שבכונני SATA אין ג'אמפר וההגדרה נעשית דרך הביוס. ניסיתי דרך הביוס ולא כ"כ הסתדרתי . הלוח אם הוא IP35-E.ניסיתי גם באתר של אביט מישהו יוכל בבקשה לעזור ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לאחר מסע שכנועים מאסיבי שבו ניסיתי להסביר לאבא שלי שהוא חייב לפרמט את המחשב החבוט שיש להורים שלי (P3 450). הוא לבסוף הבין שכל מה שהוא צריך זה צורב (כי יש לו שם חומר שממש חשוב לעבודה שלו) בכדי לגבות את המידע. סיכמנו שאני אקנה לו צורב ובפעם הבאה שאני אעשה "ביקור מולדת" אני אתקין לו אותו ואפרמט את המחשב וכו'. מכיוון שקשה לי להאמין שהוא יעשה איתו עבודת צריבה מאסיבית,חיפשתי משהו זול,ומצאתי צורב של סוני (40X10X24). האם אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק תמונות שצרבתי לעצמי, כל פעם הוספתי לו כמה תמונות (אחרי טיולים לדוגמא וכו') כשניסיתי לפתוח עכשיו את הדיסק הוא התחיל לעשות לי בעיות ,לוקח לו המון זמן להפתח וכשהו נפתח הוא מראה לי שרוב הספריות ריקות ולפעמים הוא מצליח להראות את הספריה (שלפני כן כביכול הייתה ריקה) אבל נתקע כשאני מנסה לפתוח את הקובץ. מה אפשר לעשות, כל תמונות המשפחה שלי על הדיסק הזה! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב לרעש מציק מהדיסק קשיח (SAMSUNG HD204UI) האם יש ממה לחשוש? הדיסק עדיין באחריות תוקן הוידאו
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי TY DVD-R X8 צרבתי סרט על X12 (למה זה נותן לי לצרוב יותר ממה שזה?) ביצעתי סריקה כדי לראות מה האיכות אם זה כמו ששמעתי... וואלה... קיבלתי 97 דבר אחד שלא הייתי מרוצה ממנו בסריקה שלקראת הסוף התחילו להיות קצת יותר קוים צהובים מעצבנים כאלו.... ( זה משנה ? ) בכל מקרה אירגנתי לכם תמונות... לי נראה שזה TY מקורי גם כתוב על האריזה "תוצרת יפן" [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת מה זה אופצית ה S.M.A.R.T מה ראשי התיבות אומרות, מה זה עושה, איך זה משפיע? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ לוח של פיסי פרטנר עד היום היה לי סידירום רגיל וצורב של LG 24X10X40 הצורב כבר התעייף אז היום קניתי צורב חדש של LG צורב DVD לא זוכר את הדגם הוא עולה 250 אחריי שאני מחבר את הצורב המחשב נתקע במסך הפתיחה ולא ממשיך לווינדוס ושחיברתי את הצורב הרגיל הכול עבד רגיל הלכתי לחנות ולקחתי צורב אחר של חברת NEC גם צורב DVD וגם חיברתי אותו והמחשב לא עלה לווינדוס נתקע גם במסך הפתיחה איפה שרשום מהירות מעבד רציתי לדעת מה הסיבה שהמחשב לא עולה לווינדוס האם זה בגלל שהלוח ישן אז הוא נתקע או שזה לא קשור? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף כונן נוסף למחשב שלי יש לי עכשיו אחד של 80 ג'יגה שאצלי מאז שקניתי תמחשב השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף אחד נוסף? אם יש איזו דרך לבדוק חוץ מלפתוח את המארז אז הייתי שמח לדעת ... כמו כן רציתי לשאול מה לקנות? איך לבחור את הכונן החדש? התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי פחות אני אסתפק בעוד אפילו 60 ג'יגה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, יש לי Asus EEE PC עם שני כונני SSD. אני רוצה לאחד אותם כי יש ממש מעט בכונן C ואני לא יכול לנשום. מותקן לי Windows XP Home. איך אני יכול לאחד את הכוננים השונים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 שנים, סה"כ עובד בסדר גמור. יש לי HD פנימי של חברת Western Digital, מהיום שקניתי את המחשב (נפח 500GB). לאחרונה אני חש איטיות בעת כתיבת\קריאת תכנים מה HD. אני מקפיד לבצע Defrag אחת לכמה חודשים... רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת את התקינות של ה HD - אני חושש שיגיע יום וה- HD יפסיק לעבוד ואאבד את התכנים. האם יש תוכנה שבודקת את מצב החיים של ה HD? כמה נשאר לו וכו'? תודה ! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה HD שלי נמצא בסביבה קרה מאוד פלוס מאוורר שנמצא עליו, הכל נשמע טוב ונעים למעט שחשתי נפילה מועטת בביצועים שלו אבל כאשר הורדתי את המאוורר הביצועים שלו השתפרו אז האם ה HD פשוט הוקפא ולכן לא פעל כראוי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני פחות משנה רכשתי דיסק חיצוני seagate freeagent 1TB, העמסתי אותו בסרטים וחיברתי לסטרימר. מאז ומתמיד הוא היה עושה מעין קליקים מדי פעם אבל לאחרונה הוא עושה את זה לעיתים יותר תכופות וכשזה קורה הסרט נתקע למספר שניות. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פתרון או שעליי לפנות לחנות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין HD103SJ לבין HD103SI? כתוב בסטיקי שHD103SI פחות רועש אבל לא כתוב על הביצועים שלו והאם HD103SJ מאוד רועש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 1TB לסטרימר. הבנתי שכדאי לקחת לסטרימר הארד דיסק שמתחמם פחות אז מהמומלצים שלכם היה נראה לי הHD103SI לפי הנתונים המהירות שלו נמוכה יותר מאחרים, כמה זה משמעותי?I
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה זמן פרסמתי הודעה על ההרד דיסק שהלך לי - ולפי המלצותיכם שלחתי אותו וקיבלתי אחד חדש זהה לדגם של הישן (Maxtor DiamondMax 10 120GB) עכשיו אני חושב לקנות עוד הרד דיסק זהה לו ולחבר אותם ב-RAID 0 ללוח אם שלי אין בקר RAID מובנה (GigaByte 8SQ800) המחשבה שלי הייתה לחבר את שניהם ב-RAID ואחד מחוץ ל-RAID שיהיה Master ועליו תהיה מערכת ההפעלה. אז השאלות הן: איזה בקר מומלץ לי לקנות (רצוי שיתאים ללוח אם הזה ולבאים אחריו)? איך לחבר את זה בצורה כזאת שאחד יהיה מחוץ ל-RAID והשניים האחרים בתוכו? מאיזה אתר אינטרנט אתם ממליצים לקנות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני בתהליכי קנייה של hd חדש אני רוצה לקנות 2 טרה כי אם כבר אז כבר. איזה דגם מומלץ? עד כמה מהירות הסלד משפיעה על ביצועי המערכת? עדיף טרה כפול 2 או 2 טרה אחד?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין LG DVD±RW GSA-H10AK ל LG DVD±RW GSA-H10LK חוץ מLightScribe (שזה הדפסה על דיסקים בעצם ?) יש עוד הבדלים לכן או לכן?
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין להוסיף למחשב בסלון כונן 2 טרה, בנוסף לטרה ועוד חצי שכבר יש לי שם. האם ריבוי כוננים קשיחים באותו מארז עלול לפגום באורך החיים של הכונן יחסית למחשב עם כונן אחד? דבר שני, האם כונן פיזי נפרד מכונן מערכת ההפעלה, כשהוא מופעל לעיתים רחוקות יחסית - האם אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר? האם בכונן במהירות 5400 אין בעיה לצפות בסרטי HD (בלי קשר למפרט המחשב עצמו) וכמובן - אשמח מאד להמלצה לכונן קשיח בנפח 2 טרה. תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי די וי די נייד עם חיבור USB, חיברתי אליו דיסק און קיי של 2 ג'יגה עם סרטים ויכולתי לראות בקלות ובלי בעיה קניתי חדש של 16 ג'יגה כדי שאני יוכל לשים יותר סרטים והמכשיר לא קורא אותו למה זה ? הדיסק או קי של SanDisk גירסאת ה- Cruzer 16GB האם זה בגלל מערכת ההפעלה שבו (U3) ? אם אפשר לסדר את הדבר הזה אני מאוד אשמח ! תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי - מספר שאלות: - אחרי שקראתי את דיון המומלצים פה החלטתי לקנות את הצורב הנ"ל. כשאני צורב בעזרתו (משתמש ב-IMGburn), בהרבה מהמקרים הצריבה פשוט נעצרת באמצע - הפס של ה-Device Buffer יורד ל-0, המנורה שעל הכונן מפסיקה להבהב וקצב הצריבה יורד ל-0. נכון לעכשיו הבעיה מתרחשת עם כל סוג מדיה שניסיתי - DVD+R, DVD+R DL ו-CD-R. אחרי שהצריבה נעצרת הכונן לא נפתח עד שאני עושה ריסטרט למחשב, ולפעמים המחשב נתקע. לא קופצת שום הודעת שגיאה. התקלה לא מתרחשת כל הזמן, אבל היא מתרחשת באחוז גבוה מהפעמים ונמאס לי לשרוף דיסקים. כשאני מנסה לצרוב את אותו דבר פעם נוספת אם הצריבה נפסקת שוב היא בד"כ נפסקת באותו אחוז כמו הצריבה הזהה שנפסקה לפניה. לקחתי את הכונן לחנות והחליפו אותו אבל אותה בעיה מתרחשת גם עם…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיוידי טושיבה שקניתי לפני שנתיים כאשר הם רק התחילו להופיע והבעיה שלי היא שהוא לא קורא צרובים ו VCD ואת כל השאר. וזה דפוק , ביררתי ואמרו לי שזאת הגנה ושאפשר לסדר את זה , תעזרו לי בבקשה עם זה אפשרי ;D
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:lol: :lol: פיוניר ייצרו דיסקים של בלו ריי מתירס . מקלח אחד אפשר לייצר 10 דיסקים. מי שיקנה בלו ריי יצטרך לאחסן את הדיסקים טוב כדי שהנמלים לא יאכלו לו את אוסף סרטי ה HIGH DEFINITION. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11398
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
והנה קישור כי המחיר נראה לי שווה ... http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=403
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-