עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by llivny,

הארד דיסק מהמחשב של אח שלי לא עובד. ניתקתי אותו וחיברתי למחשב שלי וזה גם לא עובד. כשמדליקים את המחשב ההארד דיסק עושה כמה תקתוקים ומפסיק אחרי כמה שניות. יש על ההארד דיסק מידע חשוב שאין לו גיבוי..... WD CAVIAR SE 80GB SATA מה אפשר לעשות?? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי Seagate freeagent Xtreme, ואני לא חושב שזה קשור, אבל אחרי שחברתי כונן אחר למחשב ואז חברתי אותו דרך החיבור USB, קבלתי הודעה שאני חייב לפרמט אותו כדי שאוכל להשתמש בו. אמרתי לא כמובן, ואחרי זה המחשב לא קרה אותו בכלל. ניסיתי לחבר אותו דרך הe-sata לאותו מחשב, ודרך שני החיבורים האחרים למחשב אחר ובשום מקום הוא לא מזוהה. כשנכנסתי ל Disk management, הכונן בכלל לא מופיע שם. ההארד דיסק מלא, ואני מאוד מאוד לא מעוניין לפרמט אותו. יש למישהו רעיון איך אני משיב אותו לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי דיסק הנ"ל והוא אמור לגבות כל יום ראשון. איך אני בודק שאכן הוא מגבה? ואיך אני משחזר במקרה של תקלה גם אם אתם עונים באתר אנא תנו לי תזכורת. תודה

4. שלום. למישהי שעובדת איתי יש כונן חיצוני קטן של WD elements. אמרה לי שיש בו בעיה והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב יש את הצליל של זיהוי USB אך לא מופיע כלום ב "this pc" נכנסתי למנהל ההתקנים ולא ראיתי שום דבר חריג. אשמח לדעת אם למישהו יש טיפ איך "להחיות" את הכונן? כי נראה שהוא כן עובד עדיין ברמה מסוימת תודה https://imgur.com/a/bpNBa1T https://imgur.com/QHwzwz3

5. התוצאות בתמונה הם אחרי הפעלת RAPID, נראה די נמוך.. אלו ערכים סבירים? זה בגלל שמדובר רק ב SATA 1? גם בשימוש יומיומי אין ממש "תחושת מהירות" שהיית מצפה מ SSD (למרות שיש שיפור כלשהו מהכונן המכאני)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by alexrait1,

יש לי דיסק קשיח חיצוני שמקבל חשמל ממקור מתח חיצוני, השאלה אם אפשר לחבר אליו איכשהו מתאם WIFI ליציאת ה USB כדי לגשת אליו מכל מקום בבית?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קניתי SSD 850 EVO 500GB ללפטופ ואני רוצה לפצל את המחיצה אבל לא יודע אם זה יפגע בביצועים. אני רוצה לפצל את הכונן מטעמי נוחות בלבד, לזרוק חלק מההורדות וקבצים אחרים לכונן D ושאר קבצי התוכנות והוינודס יהיו בכונן C

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. האם זה משתלם ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sariti,

יש כ"כ הרבה חברות והמחירים זהים המליצו לי על צורב דיוידי מובחר שישרת אותי נאמנות שנים רבות שתודה אלי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מנסה לצרוב את זה עם נרו אבל מקבל הודעה שאין מספיק מקום....האם יש אפשרות לעשות דבר כזה ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dennis14,

אני מדבר על ה - NEC AD-7170 שעולה 280 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6103 איך הוא למחירו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ShaiLevy,

שלום, 1. האם דיסק חיצוני 3.5 שתומך USB 3 ידרוש חיבור נוסף לחשמל או שיש לו את כל המתח שהוא צריך מה USB3 ? 2. האם עדיין יהיה אפשר לחבר ל USB רגיל בעזרת חיבור חשמל ? 3.יש בשוק דיסק חיצוני 2TB שמגיע גם עם USB3 וגם ESATA וגם חיבור לחשמל ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מובילת שוק האחסון מנצלת את דור שבבי ה-V-NAND העדכני שלה בכדי להתחיל בייצור סדרתי של דגמים בנפח אדיר לכתבה

15. Started by Jabberwock,

טוב יש ברשותי את ההארד דיסק החיצוני 8TB של Seagate. היה פה במבצע באתר. חשבתי לצרף לו NAS. לא יודע מה המחירים אבל האם יש NAS פשוט? כנראה ש-diskless יהיה יותר רלוונטי אבל הבנתי שאני יכול לפרק את הקשיח מה-Case שלו אם צריך. חשבתי על הפרטים הללו: פורט אינטרנט 1G USB 3 FTP ENABLED מה אתם מציעים? ומה המחירים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי ברשותי מחשב (אתם יכולים לראות אותו במלואו בצד ימין) שיש בו שני הארד-דיסקים, שניהם WD 80JB ATA עכשיו ברצוני להוסיף עוד הארד-דיסק של 320JB אבל בחיבור SATA, השאלה שלי, אם אני יכול פשוט לחבר אותו, והוא יעבוד? או שהתליך יותר מסובך מזה... כי הבנתי שברגע המתקינים WIn אז צריך להוסיף דרייברים של SATA, ומן הסתם אין לי אותם מותקנים. תודה מראש install

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by iSolt,

לא מוצא את זה בשום מקום לרכישה

18. Started by abc2007,

שלום יש לי לפטופ HP מדגם 1340 שיש לו חיבור SATA אם אני רוצה לחבר הארד דיסק מהמחשב הנייח(זה הארד דיסק פנימי כמובן)לחיבור החיצוני של הלפטופ כדי להעביר מידע אני פשוט מחבר ללפטופ עם אותו כבל שיש בנייח?או שאמור להיות גם חיבור של המתח?ואם כן אז איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tinkerball,

אני רוצה להוסיף עוד HD(יש לי כבר של WD 80G 8BF),איך עושים את זה בדיוק? האם אני יכול לבחור כמה ג'יגה אני רוצה להוסיף לכל כונן?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. איזה מבין הכוננים שצויינו בכותרת חדש יותר ואיזה איכותי ומוצלח יותר ? LG GSA-H42N 18x DVD±RW DL IDE Drive ‏LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8‎ אם הכונן LG DVD±RW GSA-H42NB x18 עדיין לא הוכיח עצמו בשוק אשמח שיצויין כך... תודה אנשים !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by kalda01,

איזה דגם הכי מומלץ כיום במחיר עד 600 ש"ח ? עדיף לי כזה שכולל קיט התקנה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הכונן, שהחברה מציגה בנפחים של 120 ו-240 גיגה-בייט, מתיימר להציע ביצועים דומים לאלו של כונני SSD בגודל מלא לכתבה: http://hwzone.co.il/visiontek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-ssd/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. למבינים אשמח להתיחסות אני רוצה לשדרג את כונן ווינדוס שיש לי SSD קצת מיושן . אני רוצה כונן מהיר מאוד עם זמן קריאה מהיר של כל דבר במשחקים . מעניין איך הכוננים שאמורים לצאת סוף שנה הזאת האם עבודה ב-2 SSD או 4 SSD ישפר או יקצר זמן ACC TIME ??? אצלי כיום מעל 2MC ואני רוצה שיהיה פחות מ- 1MC האם קריאת 4K או כתיבתו חשובה המהירות :s05:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. החלטתי לקנות כונן קשיח של 1TB ובעקבות הנושא הזה החלטתי ללכת על ה-HD103SJ או על ה-HD103SI. בד"כ אין לי בעיה עם רעש והביצועים הרבה יותר חשובים לי. אבל הבנתי שה-HD103SJ כן רועש, ברמה שבאמת אפשר לשמוע אותו. אז אני רק רוצה לוודא זאת... האם הוא באמת עד כדי כך רועש? אני באמת הולך לשמוע אותו? אולי מישהו שיש לו את הדיסק הנ"ל יוכל להגיד לי עד כמה זה נורא, אם בכלל... תודה. (אם זה לא ברור, כרגע אני נוטה לכיוון ה-HD103SJ, מכיוון שביצועים הרבה יותר חשובים לי)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי אני חדש פה ויש לי שאלה וסיפור ארוך (וקצת עצוב) לפני זמן מה קניתי את ההארד דיסק הנ"ל בנוסף לHD 80GB שהיה לי במחשב (המע' הפעלה מותקנת על ה80GB, לא על ה500) והוא תפקד טוב בערך שבועיים, אחרי שבועיים-שלוש הוא קרס ושבק חיים ונאלצתי ללכת לשחזר את המידע אליו לHD אחר, את הHD שקרס הלכתי לחנות שקניתי אותו ממנה והם החליפו לי לאחד אחר, בדיוק אותו דגם... כרגע אני עם הHD החדש (אותו דגם) בערך חודשיים-שלוש והוא מתחיל לעשות לי שוב בעיות כמו - אם אני צופה בסרט שנמצא עליו אחרי בערך מחצית הסרט המחשב נתקע וצריך לעשות "Hard Reset" (ללחוץ על הכיבוי למטה) אבל אם אני צופה בסרט שנמצא על הHD של הם 80GB הוא לא נתקע, אותו הדבר אם אני מעביר קבצים גדולים (מה500 ל80 אחרי זמן מה המחשב נתקע, אבל ההפך ז…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.