אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק לסטרימר שלי.. ההארד דיסק הזה זול במיוחד ועם 5 שנות אחריות. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה והאם כדאי לי לקנות אותו? תודה רבה! לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
8.1) לכונן SSD האם זה אפשרי? כיצד עושים זאת? האם אני בפורום הנכון? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נו, הכותרת דיי צעקנית.. (למשוך כמה שיותר לקוחות D: ) אז ככה , נפל לידי HD מהסוג הנ"ל , אחרי חיפושים קלים בGOOGLE , הבנתי שאין שום סיכוי שאמצא מתאם ZIF ל SATA בשביל לנסות את הבייבי הזה על המחשב שלי... זה ZIF : http://www.soarland.com/ZIF_CE_1.8_Inch_To_SATA_Serial-ATA_Adapter-product-253.html הHD נראה כך : משהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם שכזה? ובכלל , מה זה Mechanical Sample? האם זה שווה ערך לES?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור הוא שהיה לי צורב של NAC הוא היתקלקל לי והלכתי לחנות להחליף אותו היה לי אחריות עכשיו קיבלתי צורב אחר רשום על המדבקה שדבקוה על הצורב sony nac optiarc שחיברתי את הצורב למחשב רשום בנתונים שלו optiarc מה זה החברה הזאת מה ניסגר הוא עבד עליי בחנות הוא הביא לי צורב אחר עם חברה לו מוכרת???????
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול מה ההבדל בהגדרת דיסק קשיח SATA ב-BIOS: SATA MODE: Native ל- SATA MODE: RAID כי מוד NATIVE הוא WINDOWS מזהה בלי בעיה ו-RAID צריך דרייברים מיוחדים שבאים עם יצרן הלוח. בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שימו לב לביצועים שאני מקבל על HD103SJ.. אני נדהמתי. מדובר ב RAID תוכנתי של Windows 7. עכשיו שאלה - מדובר ב Seq Read / Write והנתון הזה לא משפיע על ביצועי Boot Time ושימוש שוטף ב W7 - נכון? פה נכנס SSD לתמונה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בס"ד שלום חבר'ה. הלכתי לסופר השכונתי, וראיתי 25 דיסקים של TEAC DVD-R 4.7GB 18X עם קייס כזה.. במחיר של 15 שקל... לקחתי קופסא, פתחתי והינה איך שזה ניראה.. זה ניראה ממש רציני, ופשוט המחיר של 25 דיסקים ל15 שקל, ניראה לי קצת תמוה אז צירפתי תמונות למי שפעם ראה דיסקים כאלה עם קייס, כי זה מוזר שלא מספיק זה עם פירמה המחיר שלו מצחיק נ.ב צרבתי וזה אחלה. אשמח לשמוע לדעתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר DVD צורב {מכשיר DVD רגיל מה שמחברים לטלויזיה, אבל הוא גם צורב} צרבתי סרט אבל משום מה הוא לא עולה במחשב או בכל כונן DVD אחר מלבד הVDV הצורב עצמו מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל ליראות את הדיסק על המחשב תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב קניתי הארד דיסק עכשיו שמתי לפי ההוראות ב slave והארד דיסק לא עובד המחשב נתקע באמצע הוינדוס ולא זז בביוס הוא לא מזוהה והכול מחובר וגם שהוא בסוף עבד הוא עשה רעשים כמו טרקטור והמחשב נתקע.. צריך עזרה ממכם מה צריך לעשות קיבלתי איתו 2 ג'מפרים שמתי אותם לפי ההוראות ולא עובד?? אני נואש כבר מה עושים?? יש לי כונן של 40 ג'יגה שהוא המסטר ואני רוצה לחבר את החדש ביחד איתו ... בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות כבר.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות RAID1 משני דיסקים פנימיים. מחפש המלצה לזוג כוננים של 1TB שיעמדו במשימה כ 5 שנים. לא מתוכננת פעילות אינטינסיבית - בעיקר עריכת דו מימד. מערכת ההפעלה תתוקן על כונן SSD נפרד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול מה ההבדל בין 2 הדגמים הבאים כונן Samsung 970 EVO 500GB PCIe M.2 דגם MZ-V7E500 כונן Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 500GB SSD דגם MZ-V7S500BW https://ksp.co.il/?list_compare=.57700..48828. אחד מהם נקרא plus , ולא ברור לי מה זה אומר, מה מביניהם טוב יותר ואם בכלל יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת איזה כונני SSD טובים יש היום במחיר של עד 500 שקלים להחליף את הכונן boot שיש לי עכשיו(הוא גם ssd פשוט הוא התמלא מהר מאוד כי הוא רק 120gb), אני ישאיר את הכונן עצמו למטרות אחסון אבל אני צריך משהו גדול יותר. הלוח אם שלי הוא זה: כאן אין לי בעיה להזמין מחו"ל.. חשבתי על הכונן הבא: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147593 אני מחפש בעיקר ביצועים אבל עדיף שהוא יגיע עם לפחות 240+ gb נ.ב אני מעדיף M.2 כי כרגע הכונן boot שלי הוא SATA רגיל והסלוט של הM.2 בלוח האם יושב בודד וריק... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה מהצורבים הבאים לקנות: 1. צורב DVD LiteOn IHAS124 2. צורב DVD Samsung SH224BB 3. צורב DVD LG GH24NS95 עשיתי ביניהם גם השוואה באתר של אייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9122,7892,13162 שמתי לב שם שההבדל בין LG לשאר הוא שרשום לו DVD+RX16 לעומת השאר שרשום DVDX16. מה אומר ההבדל הזה? מה ההבדל בין הצורבים? האם יש צורב אחר שלא ברשימה שלי שמומלץ יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד Dell vostro 3450 ווינדוס 7. בעקבות הפרסום של מבצעים פה באתר בימים האחרונים, מתלבט אם לרכוש כונן ולשדרג את המחשב. שאלתי היא האם רכישת הכונן שפורסם היום באתר כדאית? האם הכונן יתאים למחשב? כמה בערך יגבו ממני במעבדה על החלפה של הכונן? ראיתי בזאפ שיש חלופות מעט יותר יקרות (עבור אותו נפח, בערך חצי TB, הפרש של בערך 250-300 ש"ח ברכישה בארץ בכוננים הכי זולים בקטגוריה - לא יודע אם הם טובים ולא מבין בזה) - לא עדיף לאור האחריות? ודבר אחרון - אין לי גם בעיה לרדת / לעלות בנפח בשביל חלופה יותר משתלמת מבחינת מחיר למ"ב, אם יש כזו שמומלצת... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שאלה שעלתה בעבר ואני אנסה למקד אותה: איך הכוננים הקשיחים החיצוניים של Lacie ושל חברת EZQuest? (לעומת WD או Seagate) ההתלבטות הינה בין 32MB או Phoenix 1TB eSATA 16MB של EZQuest או LACIE eSATA, FireWire 400 1TB (לעומת WD או Seagate) מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז קניתי SSD נוסף של 1 טרה במבצעי בלאק פריידיי ורק עכשיו יצא לי להרכיב את זה (כן דפקתי איחור אופנתי עם ההרכבה). חשבתי שיש לי 2 יציאות SATA 6Gb/s אבל מסתבר רק אחת. כלומר שSSD אחד יתן לי תמורה של חצי. עדיין קריאה של 250 מגה לשניה עדיפה על פני 35 של דיסק רגיל אבל אני מרגיש שיש לי סתם דיסק מהיר שלא מנוצל עד הסוף. אני מאוד מבסוט מהמחשב שיש לי ולא חשבתי לשדרג בקרוב. אבל מה הייתם עושים במקומי? כלומר אם כבר משדרגים לוח אז הולכים גם על CPU חדש שגם ככה עושה לי טיפה צוואר בקבוק ל970GTX. אז לשאלת הדיון: הייתם נשארים ככה או משדרגים לוח אם? המפרט שלי: Gigabyte b75M-D3H, מעבד i5-3570
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב!. לאחרונה החלטתי להחליף את כמה כונני 500 GB שיש לי ב כונני 1TB מצאתי 4 דגמים. מה עדיף? כיום יש לי 7 הארדיסקים במנפחים משתנים כאשר יש לי 4 כוננים של 500 של Hitachi שאני מאוד מרוצה מהם ואני הקפדתי בזמנו לקנות אותה סדרה כי היא היתה הכי אמינה לטעמי. בנוסף יש לי כונן 1 של Caviar Black שגם ממנו אני מרוצה השאלה על מה מהם ללכת? בגדול יותר מעניין אותי אם כדאי לקחת את ה? Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Hitachi Deskstar 7K1000 HDS721010KLA330 DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS תןדה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי הרדדיסק חיצוני של WD אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה כמו בהרדדיסק פנימי?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,קניתי לפטופ עם חיבור mSATA ואני מעוניין להכניס כונן SSD 128GB. מכיוון שאקנה בארה"ב, חיפשתי באמזון ויש המון סוגים וחברות שונות, לכן אשמח להמלצה.מחיר: 120$ פלוס-מינוס.לפני זמן מה המליצו לי בפורום על:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA24G1E36419תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואתם חשבתם שכונן SSD בנפח 15 טרה-בייט מסמסונג הוא השיא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב ש-120 גיגה יספיק אלא אם כן יהיה 250בהפרש לא משמעותי אין לי בעיה להזמין מחול אגב. כמו כן אשמח לדעת איך מתקינים אותו, האם זה בא במקום הצורב? באופן כללי זה ישפר משמעותית את ביצועי המחשב? (אני מפתח לאנדרואיד והאנדרואיד סטודיו מקרטע לעיתים בקבצים גדולים)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום. עיינתי באתר של KSP וראיתי שהמחירים של כונני ה SSD של חברת Corsair ממש לא בשמים בעיקר בדגמים הבאים: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail השאלה שלי, האם אכן הכוננים האלו מספקים עבודה טובה ? בעיקרון אני צריך אותם רק בשביל מערכת הפעלה עבור שרת הקבצים הביתי מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיסק קשיח חדש - WD 120Giga 8MB Buffer 7200 RPM, פורמט דרך ניהול מחשב - מנהל הדיסקים. דרך חלוות הדיסק מראה רק 112Giga כמקום פנוי, אך כשאני עושה dir דרך חלון דוס (cmd), אני רואה 120giga. 1. מדוע הבדל ? מה קורה פה ? מגבלה של חלונות ? 2. יש לי דיסק נוסף של 80giga והוא WDC WD800JB 00CRA1 על איזה דיסק עדיף להתקין את מערכת ההפעלה ? האם כדאי לחלק למחיצות ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-