עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iSolt,

לא מוצא את זה בשום מקום לרכישה

2. Started by Ashand,

שלום, אני מתלבט בין ה SSD EVO או ה PRO של SAMSUNG 500GB לבין http://eshop.macsales.com/shop/SSD/PCIe/OWC/Mercury_Accelsior/Tech_Specs ההבדל במחיר הוא בערך 700 שקל, אבל מהירות הכתיבה/קריאה של ה PCI E מהירה משמעותית! האם ההבדל הזה שווה את ההשקעה? או לדוגמא אם אני שם ב RAID 0 2 SSD של סמסונג EVO אחד 500 שני 128 בשני בקרים שונים המהירות תוכפל או שמא ה 128 דווקא יוריד מהמהירות הכללית? אני כרגע מנסה לבנות מחשב "מפלצת" לצרכי עבודה ; מוסיקה/וידאו/VM וכו'

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by XpdX,

האם כדאי לי לקנות הארד דיסק Samsung F3 SATA2 או WD Caviar Blue SATA3 ? הם כמעט באותו מחיר... מיועד לשיתוף קבצים,עבודה על גרפיקה ותלת מימד.... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. פרסמתם מבדקים של דיסק SSD 840 PRO באתר ולצערי בכל החיפושים בארץ כלל לא להגיע דיסק כזה אז מה הטעם בלקרוא מאמרים על חומרה שלא קיימת

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש חברות כמו MOZY שמספקות גיבוי דרך אינטרנט לדיסק שנמצא בארץ אחרת. הבעיה - יקר ומדי פעם הם משנים את התנאים וחוקי המשחק. האם יש פתרון פרטי אפשרי? כונן שיהיה לו IP עצמאי שאתקין במיקום בטוח ואוכל לגבות אליו? אם למשל אתקין אותו בבית מחובר לרשת ואוכל לגבות אליו קבצים מהמשרד באמצעות תוכנת גיבוי מסודרת. האם יש כזה בנפח 1 טרה? תודות, חגי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אז נדפק לי ה Seagate ST2000DM001 2000 W241DC5F ושלחתי למקום שעושה שחזור (שדדו אותי, רק אין מה לעשות כשיש חומר מוזיקלי שעבדו עליו שנים) אני מחפש לקנות הארדיסקים חדשים וחזקים. הוצע לי מהמקום עצמו: 1. דיסק פנימי 2.5SATA – TOSHIBA . DISK DRIVE :MQ01ABD100 עלות 472 ₪ 2. דיסק חיצוני2.5USB – WD . "בגלל זה במארז אני לא יכולה לרשום לך את המודל דיסק עצמו אלא רק של המארז WDBUZG0010BBK" המחירים נראים לי דיי מוגזמים, למרות שהניסיון שלי עם טושיבה וWD הם לטובה. אני פשוט לא מכיר את הדגמים מקרוב. רציתי לשאול אם אתם מכירים משהו שהוא יותר טוב, רצוי מחנות באזור של נתניה (KSP הכי קרוב לי לעבודה). שהוא יותר טוב בטווח של אותם מחירים. קצת יותר קצת פחות. אני אפרט: 1. אני צ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dodoboy,

הסיפור הוא שהיה לי צורב של NAC הוא היתקלקל לי והלכתי לחנות להחליף אותו היה לי אחריות עכשיו קיבלתי צורב אחר רשום על המדבקה שדבקוה על הצורב sony nac optiarc שחיברתי את הצורב למחשב רשום בנתונים שלו optiarc מה זה החברה הזאת מה ניסגר הוא עבד עליי בחנות הוא הביא לי צורב אחר עם חברה לו מוכרת???????

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מסיבה בלתי ברורה צורב הליטאון שלי מסרב לקרוא את מדיות MERMOREX DVDRW (הוא נותן לי WRITE ERROR) בזמן שלNEC הישן והבעייתי שלי אין שום בעיה איתן. מישהו מכיר מדיות DVDRW שהליטאון עובד איתן ללא בעיות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by mosheza,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה ההבדל בהגדרת דיסק קשיח SATA ב-BIOS: SATA MODE: Native ל- SATA MODE: RAID כי מוד NATIVE הוא WINDOWS מזהה בלי בעיה ו-RAID צריך דרייברים מיוחדים שבאים עם יצרן הלוח. בתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by maxrub,

שלום, ברצוני לרכוש NAS לשימוש ביתי. אני מחפש מכשיר שהוא רק מארז בלי HDD מובנה. כיום יש לי מארז חיצוני ב- USB עם HDD של 250 GB ואני רוצה לקנות NAS בגלל היכולת לשתף את הכונן לכל הרשת בלי תלות במחשב מסוים. במספר מארזים כאלו שנתקלתי הוזכר הקטע של RAID ומכאן באה השאלה הראשונה, האם קיימים מארזים לכונן אחד בלבד או כאלו שיש אופציה לעוד HDD אבל לא חובה להשתמש בהם. פשוט כרגע אני לא מעוניין בנוסף לקנות עוד HDD. שאלה שנייה באה בנושא האבטחה של החומר שלי, אני כיום משתמש בשתי חומות אש - חומרה ותוכנה - חומת אש בנתב שלי ותוכנה במחשבים. כיצד בא נושא האבטחה ב- NAS האם החומה בנתב שלי מספקת או שה- NAS גם בא עם חומת אש כלשהי? ולנושא האחרון, אשמח לקבל המלצות למה כדאי לקנות כי אני לא כל כך בקיא …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Zeev86,

אז קניתי SSD נוסף של 1 טרה במבצעי בלאק פריידיי ורק עכשיו יצא לי להרכיב את זה (כן דפקתי איחור אופנתי עם ההרכבה). חשבתי שיש לי 2 יציאות SATA 6Gb/s אבל מסתבר רק אחת. כלומר שSSD אחד יתן לי תמורה של חצי. עדיין קריאה של 250 מגה לשניה עדיפה על פני 35 של דיסק רגיל אבל אני מרגיש שיש לי סתם דיסק מהיר שלא מנוצל עד הסוף. אני מאוד מבסוט מהמחשב שיש לי ולא חשבתי לשדרג בקרוב. אבל מה הייתם עושים במקומי? כלומר אם כבר משדרגים לוח אז הולכים גם על CPU חדש שגם ככה עושה לי טיפה צוואר בקבוק ל970GTX. אז לשאלת הדיון: הייתם נשארים ככה או משדרגים לוח אם? המפרט שלי: Gigabyte b75M-D3H, מעבד i5-3570

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by asafmanor,

אני מתלבט בין צורב a-open 40* לבין sony 48*, שניהם באותו מחיר אם אני לא טועה. מה לבחור?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gtx980sli,

איזה תוכנה הכי נוחה והכי אמינה לבדיקת בריאות הhdd חוץ מזה שאני מדליק את המחשב הhdd מגיע ל100 אחוז פעולה לדקות ארוכות . זה תקין? )אני לא זוכר את הדגם המדויק יש לי אחד של סיגייט 500 gb 7200 . שעליו המערכת פועלת ועוד אחד של חצי טרה . יש מצב גם סיגייט( הhdd בן שנתיים נראה לי . זה הרבה או שיש לו עוד חיים ארוכים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by -LosNir-,

שימו לב לביצועים שאני מקבל על HD103SJ.. אני נדהמתי. מדובר ב RAID תוכנתי של Windows 7. עכשיו שאלה - מדובר ב Seq Read / Write והנתון הזה לא משפיע על ביצועי Boot Time ושימוש שוטף ב W7 - נכון? פה נכנס SSD לתמונה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Romek Tagid Lo,

דיסק קשיח חדש - WD 120Giga 8MB Buffer 7200 RPM, פורמט דרך ניהול מחשב - מנהל הדיסקים. דרך חלוות הדיסק מראה רק 112Giga כמקום פנוי, אך כשאני עושה dir דרך חלון דוס (cmd), אני רואה 120giga. 1. מדוע הבדל ? מה קורה פה ? מגבלה של חלונות ? 2. יש לי דיסק נוסף של 80giga והוא WDC WD800JB 00CRA1 על איזה דיסק עדיף להתקין את מערכת ההפעלה ? האם כדאי לחלק למחיצות ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Stasik,

יש לי במחשב שני הרדיסקים שנמצאים על Primary ושני סידירומים אחד דיוידי ואחד צורב ושניהם נמצאים על Secondary האם זה מיקום נכון? ואיך אני צריך למקם אותם כדי שיהיהו ביצועים יותר טובים? אשמח לשמוע הצעות

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by .Joseph M,

היי, ברצוני לקנות צורב DVD למחשבי. עכשיו;מהו ההבדל בין חיבורו למחשב ע"י כבל IDE או ע"י כבל SATA - ואיך אדע,איזה סוג חיבור מצוי במחשבי ומתאים אליו,ואיזה סוג חיבור מבין השניים;יותר איכותי? תודה רבה מאוד מראש... יוסי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by integral,

גם סמסונג בחוץ http://www.cdfreaks.com/news/Samsung-debuts-1st-18x-SATA-DVD-writer-to-the-market.html

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק לסטרימר שלי.. ההארד דיסק הזה זול במיוחד ועם 5 שנות אחריות. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה והאם כדאי לי לקנות אותו? תודה רבה! לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dandisc,

יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'( ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Sgt_Pepper,

יש לי כונן חיצוני My Book של WD, בנפח 320GB עם חיבור USB. הכונן עצמו עובד, מחובר לחשמל והנורה דולקת אבל המחשב שלי (Win7) פתאום כבר לא מזהה את הכונן. גם כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים אין זיהוי. למה, ויותר חשוב, מה עליי לעשות? תודה מראש, ערן.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by biotech326,

היי חברים, קניתי עכשיו מחשב לגיימינג ופתאום אני רואה ש-200 ג'יגה זה לא מספיק חח חשבתי על לקנות כונן קשיח פנימי בנפח של 1TB (לא SSD) שיהיה טוב עבור גיימינג. מבחינת תקציב אני לא יודע בדיוק כמה זה אמור לעלות אז שיהיה משהו סטנדרט נגיד 300 ש"ח נראה לי סבבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אשמח לקבל הצעות גם למוצרים שאינם משווקים כאן בארץ... תודה לכולם! ניר.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by x-dude,

הצורב נמצא בזיגזג,האם הוא שווה? (מבחינת איכות הצריבה) כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות צורב שיהיה לו אפשרות לDL בעתיד (מחירי הדיסקים עדיין יקרים לאללה אבל בסופו של דבר הם ירדו) ועם מהירות 4X עכשיו זה כבר יותר נורמלי. אני לא צריך DVD-RAM ואני יודע שלצרוב במהירות 16X אני עדיין לא יכול. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by parsi1,

היי, אני מתלבט איזה מהצורבים הבאים לקנות: 1. צורב DVD ‏ LiteOn IHAS124 2. צורב DVD ‏ Samsung SH224BB 3. צורב DVD ‏ LG GH24NS95 עשיתי ביניהם גם השוואה באתר של אייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9122,7892,13162 שמתי לב שם שההבדל בין LG לשאר הוא שרשום לו DVD+RX16 לעומת השאר שרשום DVDX16. מה אומר ההבדל הזה? מה ההבדל בין הצורבים? האם יש צורב אחר שלא ברשימה שלי שמומלץ יותר?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים