אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה, אני מניח שכולם מכירים סיפורי על קוראי CD שאחרי תקופה מסויימת מפסיקים לקרוא דיסקים צרובים וקוראים רק דיסקים מקוריים עכשיו אני מבין שעל הדיסקים המקוריים יש קטע כלשהו עם חתימה מסויימת על הדיסק, אבל מה מונע מהקורא CD "להסכים" לקרוא דווקא דיסקים עפ החתימה הזאת? בתודה מראש, דור..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מתאם מ-SATA וגם IDE ל-USB.. מישהו יכול להגיד לי האם זה שווה?זה מעביר את מהר? אשמח ללינק לאחד טוב... עריכה: ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=538 מה אתם אומרים עליו? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי הטרד העתיק, בו חיפשתי מארז ובקר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492481.0 בסוף התחדשתי במארז XL של FRACTAL, ספק פאסיבי, ועוד כמה פיצ'פקעס. אחרי שהבנתי שחלונות 64 זה לא הכלי המתאים לשרת ביתי, רציתי לשאול מה המערכת הפעלה האידיאלית, היכולה לשמש כשרת דואר, ז"א להפעיל אוטלוק או דומיו, אימיול וטורנט, וכנראה גם אופיס בסיסי שיעבוד עם אופיס של חלונות. וכמובן יוכל להזרים לסטרימר ערמות של ריפים בבלוריי? תודה . ניסיתי כמה קופיגרציות של ריידים רק בשביל הבדיקה על דיסקים רגילים של SATA2: RAID0 - מהיר בטרוף - מהירות העתקה של 130 MB קבוע. RAID1 - משתנה בין 80-90 MB. RAID5 - גרוטאה - מהירות העתקה 40 MB קבוע. RAID6 - דומה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות אחד מהכוננים הללו: Seagate FreeAgent Desktop ST305004FDA1E1-RK 500GB 7200 RPM USB 2.0 External Hard Drive Western Digital My Book Essential 2.0 WDH1U5000N 500GB USB 2.0 External Hard Drive אבל לפי התגובות של הגולשים שם, לפחות לחצי מהם היו קריסות של הכונן ואיבוד מידע. ההבדלים/דמיון בינהם כמו שאני רואה הם: הWD מגיע עם מאוורר אבל עם אחריות לשנה בלבד. הSEAGATE מגיע ללא מאוורר אבל עם אחריות לחמש שנים. עד כמה שאני יודע, רק לWD יש כפתור כיבוי. המחיר כמעט זהה. שניהם הם 7200RPM עם חיבור של USB2 בלבד. האם למישהו פה יש נסיון עם המוצרים הללו והוא יכול לספר על האמינות שלהם? (בכל זאת, בערך 50% התלוננו על איבוד מידע) אופציה שניה היא לקנות כונן פנימי ולהכניס אותו …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז חיברתי היום את הסיגייט השני שהבאתי מהחנות, נחשו מה? כמו ה WD, לא מאפשר לפרמט NTFS, העתקה מהמכשיר לא עובדת, רק אל המכשיר. אבל הנה משהו יותר מוזר, עם הסיגייט הראשון הכל עובד חלק, NTFS ומעתיק לשני הכיוונים. רגע, הנה הקאטץ', הכוננים WD וסיגייט החדש (שדרך אגב הוא מסדרה שונה מהסיגייט הראשון שקיבלתי) עושים בעיות רק בחיבור USB3 הימני מקדימה, אם אני מחבר ל USB3 משמאל או ל USB2 באמצע או לכל חיבור אחר במחשב הם מעבירים לכל הכיוונים ומאפשרים פירמוט NTFS. אז יש לי סיגייט אחד שעובד בכל חיבור USB3 וגם 2, NTFS EXFAT והעתקה לשני הכיוונים. ויש לי WD וסיגייט נוסף שלא עובדים כמו שצריך עם ה USB3 הימני אבל כן עובדים חלק עם כל חיבור אחר במחשב כולל ה USB3 משמאל. נבדק 100 פעם כל פעם שאני מחבר ל…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום, לפני שנתיים בערך רכשתי הרדיסק חיצוני בנפח 1 טרה בייט, של חברת סיגייט. לפני מספר ימים ההרדיסק פשוט הפסיק לעבוד, האורות היבהבו מעט ופתאום הוא שבק, לא הצלחתי לשחזר אותו וניסיתי מספר דרכים. כנראה שמה שאעשה זה שאפתח את המכסה פלסטיק ואחבר את ההרדיסק עצמו למחשב (שיפעל כהרדיסק פנימי). זה מה שהמליץ לי חבר שמתעסק בנושא קצת, מה אתם חושבים? זה יכול לעבוד? מעבר לכך, אשמח להמלצה להרדיסק חיצוני, בנפח טרה בייט, והכי חשוב שיהיה אמין. ועדיף USB3 וגם USB2, אבל USB2 בלבד גם יעשה את העבודה. אין לי בעיה שיעלה עוד 100-150 ש"ח, זה שווה את זה. שמעתי על כמה חברות מומלצות: WD, IOMEGA, SAMSUNG. חוץ מזה המון אנשים הציעו לי לרכוש 2 כוננים. מפני שאני עובד עם אחד מהם כמעט קבו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי חברים אני מחפש DOK בגודל 64 אולי 128 GB חסין מים/חול. מותאם למחזיק מפתחות USB3.0 אין בעיה להזמין מחול. אין מגבלת תקציב ברורה אבל לא מעוניין במוצר יוקרה. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש מצב שבגלל שההתקן מחובר בAHCI אז יש בעיה של צריבה? לפני שאני פוסל את הכונן ובודק אחר? נסיתי עם כמה תוכנות! מפרט 3
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מבין הכוננים שצויינו בכותרת חדש יותר ואיזה איכותי ומוצלח יותר ? LG GSA-H42N 18x DVD±RW DL IDE Drive LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 אם הכונן LG DVD±RW GSA-H42NB x18 עדיין לא הוכיח עצמו בשוק אשמח שיצויין כך... תודה אנשים !
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התופעה היא כזאת: קפיאה של המערכת כולה כבר עברתי על מספר בדיקות ועכשיו הגיע הזמן לבדוק ולשלול בעיות של כוננים חיצוניים + פנימיים רציתי בבקשה את השמות של התכונות הרישמיות מחברת WD וסיגייט אם אפשר גם לינק להורדה או בכלל תוכנה חיצונית שתעשה את זה בצורה הכי טובה ההארדיסקים זה מה שיש במפרט בצד והנה גם תמונה מאוורסט לגבי דגמים בFAQ לא ראיתי את זה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי HD של סמסונג HD502HI,שלוש שנים עובד כמעת ברציפות טפו טפו טפו. חשבתי לרכוש HD103SJ,ולהריץ עליו מערכת הפעלה (7),ושהדיסק הנוכחי ישמש לאיחסון. הבנתי שכמה שהנפח יותר גדול,ככה יש מצב לפחות ביצועים. על מה כדאי להריץ מערכת הפעלה ,1TB HD103SJ או HD502HJ 500GB ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה צורבים חיצוניים (USB) עולים פי כמה מצורבים פנימיים רגילים? ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משיהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ מוזר שכזה? http://cgi.ebay.com/Hard-Drive-Bay-Adapter-Bracket-Mounting-3-5-to-5-25_W0QQitemZ220001073826QQihZ012QQcategoryZ167QQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי דיסק חיצוני Western Digital WDBAAF500EBK 500GB מסידרת My Book Essential Edition אבל נגמר בו המקום ואני מחפש אחר בגודל 2TB בתקציב של בערך 400 ש"ח אני משתמש בו לגיבוי חודשי של תמונות ומסמכים. חשבתי על כונן קשיח חיצוני Western Digital Elements WDBU6Y0020BBK 2TB USB 3.0 או כונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport Ultra WDBBKD0020BBL 2TB USB
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
SSD בנפח גבוה ועם ביצועים טובים לא חייב להיות יקר (יחסית) – לקחנו את ה-SP610 של ADATA לביקורת כדי לנסות ולהוכיח זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/adata-sp610-ssd-512gb-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a6%d7%93-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
למבינים אשמח להתיחסות אני רוצה לשדרג את כונן ווינדוס שיש לי SSD קצת מיושן . אני רוצה כונן מהיר מאוד עם זמן קריאה מהיר של כל דבר במשחקים . מעניין איך הכוננים שאמורים לצאת סוף שנה הזאת האם עבודה ב-2 SSD או 4 SSD ישפר או יקצר זמן ACC TIME ??? אצלי כיום מעל 2MC ואני רוצה שיהיה פחות מ- 1MC האם קריאת 4K או כתיבתו חשובה המהירות :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אבל לא קיבלתי איתו תוכנה מאיפה אני משיג תוכנה? האם אפשר להתמש בתוכנה של צורב רגיל? ומה להוריד?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואתם חשבתם שכונן SSD בנפח 15 טרה-בייט מסמסונג הוא השיא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז פתחתי חיברתי העברתי והכל הלך חלק, אחד WD אחד SEAGATE, שם במגירה בעדינות הכל טוב ויפה. (המוצר היה 13 יום סגור בקופסא) מחבר היום לשנייה, בום אי אפשר לעשות עם ה WD כלום! הכל נתקע בפנים עד שבסוף ניסיתי לפרמט אותו הוא אמר שלא ניתן ומאז הוא תקוע במצב צמח והאור מהבהב במקום להיות קבוע. השני SEAGATE עובד כמו שצריך בלי בעיות כרגע, החזרתי את ה WD ל KSP הם אמרו שעם התוכנה זאוס הם הצליחו לפרמט אותו והם יריצו עליו במשך היום בדיקת סקטורים של שעתיים-שלוש. עכשיו אני די לא רגוע, כל המידע שלי נמצא בכוננים, ואם לא המזל שלי של להתעקש על אחסון כפול הייתי נשאר עכשיו בלי כלום. אני חושב שאני אקח את המוצר אחרי שהם "יתקנו" אותו (כן ממש) ואמכור אותו יחד עם ה SEAGATE ביד 2 בחצי מחיר ואקנה במקום שנ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=201594&sid=10 מקור נענע חיים ברשת> גאדג`טים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז קניתי SSD נוסף של 1 טרה במבצעי בלאק פריידיי ורק עכשיו יצא לי להרכיב את זה (כן דפקתי איחור אופנתי עם ההרכבה). חשבתי שיש לי 2 יציאות SATA 6Gb/s אבל מסתבר רק אחת. כלומר שSSD אחד יתן לי תמורה של חצי. עדיין קריאה של 250 מגה לשניה עדיפה על פני 35 של דיסק רגיל אבל אני מרגיש שיש לי סתם דיסק מהיר שלא מנוצל עד הסוף. אני מאוד מבסוט מהמחשב שיש לי ולא חשבתי לשדרג בקרוב. אבל מה הייתם עושים במקומי? כלומר אם כבר משדרגים לוח אז הולכים גם על CPU חדש שגם ככה עושה לי טיפה צוואר בקבוק ל970GTX. אז לשאלת הדיון: הייתם נשארים ככה או משדרגים לוח אם? המפרט שלי: Gigabyte b75M-D3H, מעבד i5-3570
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד לפני חצי שעה הוא עבד יופי הבאתי אותו הבית פתאום מתקתק לא הפלתי אותו לא כלום עד עכשיו הוא פעל 100%
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-