אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אז כמו בכותרת, האם יהיה שינוי משמעותי עם SSD? או שזה רק ישפיע על דברים כמו כמה זמן לוקח למחשב ולתוכנות לעלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני יומיים כשסתם שעשיתי ריסט למחשב קיבלתי את ההודעה הזאת S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace CPU Fan Error! הבנתי זאת בעיה עם ההארדיסק ושצריך לגבות ולהחליף אותו, אבל אני לא רואה שום שינוי בהתנהגות שלו... לא תקיעות ולא נעליים... השאלה שלי היא מזה CPU Fan Error? בדקתי את המאוורר של המעבד והוא עובד בסדר גמור. בדקתי טמפ' של המחשב והן תקינות... אז מה זה אומר לעזאזל? בנוסף בדקתי עם SpeedFan את S.M.A.R.T ובשורה של Reallocated Sector Count הוא אדום... על מה זה מצביע? * סתם לידע כללי אני משתמש בהארדיסק בודד של מקסטור דגם 6Y120M0 בחיבור SATA. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה נגמר לי המקום במחשב ואני רוצה לעשות שדרוג של חצי טרה. אני נאמן לWD. ראיתי כמה סוגים/דגמים של דיסקים. אחד נגמר בAAKS השני AAJB השלישי AACS מה ההבדל בינהם ומה יותר מתאים לי? (בן אדם רגיל שאוהב ביצועים) http://www.kama.co.il/products.php?path=category%2Cattr_394%2Cbrand&category=1431&brand=483&attr_393=1634&attr_394=1641 אם זה משנה, כרגע יש לי כונן 320 שמחולק ל2 מחיצות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 אופציות כרגע אופציה 1 : מארז חיצוני. מצאתי במחיר סביר בממשק USB את ה- Sedna SE-EH-38-U מחיר : 150 ₪ הארד דיסק 2TB פנימי SATA - אותו אחד שממליצים פה : Samsung 2000GB HD204UI מחיר : 440 ₪ סה"כ : 590 ₪ אופציה 2 : הארד דיסק חיצוני 2TB בממשק USB גודל 3.5" Western Digital Element 2TB WDBAAU0020HBK מחיר : 508 ₪ השאלה מה עדיף, האם יש הצעה לשיפור או הוזלה של מה שרשמתי. ובאופן כללי אשמח לשמוע דעה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה צורב קומבו תוצרת LG, במהירויות 52X32X52X16... מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה, ומוכן לתת לי חוות דעת עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_312&products_id=4570 תודה, נדב.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש DOK בגודל 64 אולי 128 GB חסין מים/חול. מותאם למחזיק מפתחות USB3.0 אין בעיה להזמין מחול. אין מגבלת תקציב ברורה אבל לא מעוניין במוצר יוקרה. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי כונן חיצוני חדש של סיגייט. כעקרון אני מעוניין להוריד אליו קבצים גדולים, מה שאומר שהוא צריך להיות דלוק לפעמים כמה ימים ברציפות. האם קיימת בעיה כלשהי עם זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני מעוניין לקנות HDD חדש. הדרישות שלי ממנו הוא הן שיהיה הכי אמין שאפשר, ושיהיה סוס עבודה - הוא יהיה צריך לעמוד בעומסים גבוהים ביותר (כתיבה אינטנסיבית למשל), 24/7, בלי שזה יפגע באמינותו, בביצועיו ומצבו הכללי... 250ג''ב מינימום. אני משתמש ביתי לחלוטין והוא יכנס למחשבי האישי. לא עסק, שרת או משרד. ועוד שתי שאלות חשובות: 1) נגיד ובחרתי חברה מסוימת, האם כדאי ללכת על HDD שמיועד לשרתים או כזה שמיועד למשתמש ביתי? (כל חברה מחלקת את המוצרים שלה לפי היעד. אני מניח שדיסקים לשרתים אמינים יותר, חיים יותר ומסוגלים לטפל בעומסים גבוהים, לא? השאלה אם הם מתאימים לסביבה ביתית שהיא לא RAID וכו'...) 2) נמאס לי לקנות בארץ HDD ולקבל אותו בשקית אנטי-סטטית קרועה שלא יודע מה עבר…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התופעה היא כזאת: קפיאה של המערכת כולה כבר עברתי על מספר בדיקות ועכשיו הגיע הזמן לבדוק ולשלול בעיות של כוננים חיצוניים + פנימיים רציתי בבקשה את השמות של התכונות הרישמיות מחברת WD וסיגייט אם אפשר גם לינק להורדה או בכלל תוכנה חיצונית שתעשה את זה בצורה הכי טובה ההארדיסקים זה מה שיש במפרט בצד והנה גם תמונה מאוורסט לגבי דגמים בFAQ לא ראיתי את זה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי הארד דיסק חיצוני 2.5 אינצ'..500 ג'יגה Western Digital My Passport Essential http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743393 הוא מחובר קבוע למחשב הבעיה היא שאני רואה אותו כל הזמן פועל גם בלילה כשלא נוגעים במחשב. כשאני מעביר אליו קצבים למשל אז הנורה מהבהבת..אז מה זה אומר שהנורה דולקת קבוע?.. אם הנורה דולקת קבוע זה אומר שהוא פועל?... איך אני מגדיר שההארדיסק הזה ינוח יכנס למצב שינה כאשר אני לא משתמש בו .. ? אך ורק ההארדיסק הזה. ולא ההארדיסק הפנימי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
במילא אני מתכוון לחלק את הכונן לשתי מחיצות אז מבחינת גודל אותו הדבר. גם ההבדל במחיר לא עצום (שני רפטורים 36 זולים ב150 ש"ח בערך מאחד 74). מבחינת אמינות אני משער ששני כוננים יותר אמין, לא? ומבחינת רעש, הבנתי שהוא לא הכי שקט בעולם. האם שני כוננים כאלה ממש יכפיל את הרעש או יעצים אותו בהרבה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי כונן קשיח ממחשב קודם שבו נמצאים רוב הדברים שאני צריך עכשיו יש לי בעיה עם החיבור שלו כי כבר מחובר למחשב החדש כונן קשיח פנימי [sATA] עכשיו אני צריך לדעת אם אפשר לחבר כונן קשיח נוסף למחשב ולא תהיה בעיה...חבר אמר לי שיש אפשרות לחבר את הכונן לUSB דרך מכשיר מיוחד אם יש פה מישהו שיודע,אשמח לעזרה!! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך להוסיף עוד hardDisk של טרה למחשב: האופציות שלי בKSP הם: Western Digital Caviar Black WD1001FALS Sata II ב420 ש"ח Western Digital Caviar Black WD1002FAEX Sata III גם ב420 ש"ח עכשיו הנה השאלה שלי, יש לי לוח אם מסוג GA-EP43-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2846#sp שתומך בSata II עכשיו השאלה היא: האם אני יכול לחבר את הHD של ה Sata III לחיבור של הSata II? השאלה היא בעצם מה ייקרה? זה יהיה במהירות 3 Gb לשניה במקום 6? זה בעצם מה שאני מעדיף שייקרה או שזה פשוט לא יזהה את ההארד דיסק? וצריך הרחבה של Sata3 ללוח אם או זה ייגרום לנזק או קצר בלוח אם או בהארד דיסק? ויהיה צריך לקנות חדש מישהו בדק את זה פעם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! קראתי את הנעוצים, לא הבנתי כלום בקצרה, כרגע מותקנת מערכת הפעלה על כונןן SSD היום התחדשתי בעוד אחד (שניהם זהים, EVO 120GB) כיצד אני הופך את הכוננים לRAID? איזה RAID הכי מומלץ ? כל הדברים החשובים שמורים על כוננים קשיחים ככה שבתכלס אני לא ככ צריך גיבוי .. מה זה CACHE ? האצת דיסקים משהו? צריך להגדיר משהו בBIOS ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד יחסית ישן, מדגם Dell Latitude 5420 הדיסק הקשיח עושה בעיות (קריסות ומסכים כחולים, וגם ממצאי בדיקה מראים על בעיה בדיסק קשיח), ואני רוצה להחליפו לפני שיקרוס לגמרי הדיסק שיש לי כיום הוא מכני, 500 ג'יגה, עם חיבור סאטה, אני רוצה להחליף ואם כבר להגדיל ל1 טרה. הבנתי שהחברות היותר מומלצות זה סמסונג וקרושר, ובהתאם לכך בדקתי נתונים לגביהם. Samsung 860 QVO Series MZ-76Q1T0BW 1TB SATA III Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA III 2 הכוננים עולים אותו הדבר לסמסונג (בדגם זה) יש 3 שנים אחריות לקרושר יש 5 שנים אחריות על פניו נראה דומה, יש הבדלים ביניהם? והאם 2 החברות באותה רמה? (א…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל שבוע אייבורי מפרסמים DOK של 1GB וגם של 2. השבוע המחיר הוא 49 ל-1 ו-79 ל-2. מאמין שהחב' די גנרית האם זה כדאי? האחריות היא לכל החיים...
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ! הדיסק הקשיח שלי הפסיק להגיב , אני לא יודע אם זו תקלה של המחט או של לוח בהפעלת הכונן נשמעים תקתוקים, פתחתי את המארז ואני רואה שהדיסקים מסתובבים אבל המחט הקוראת זזה לצדדים ולא מצליחה לקרוא . קיבלתי עצה לקנות כונן זהה .. ולהחליף את החלק התקול (המחט או הלוח שבדיסק ) אשמח לקבל עצה בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדיסקים של DVD-R x16 לדיסק קשיח חדש IDE עם 8MB Buffer? כמה זמן לוקח להעתיק דיסק אחד עם 4.3GB?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שאלה דיי נובית: אם רשום בDVD מסויים רשום שהוא DUAL LAYER זה אומר שהוא יכול לצרוב עד 8 ומשהו GB?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hello everybody, I have 2 SSD drives one of them is the a-data sp900 and the second is ocz agility 3 I want to unite them to one partition what is the best way to do it?... thank you in advance
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע WD 2500KS והוא כבר קטן עלי רציתי להוסיף לו אח גדול בנפח של 750 GB יש איזו שהן המלצות
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלכתי היום ל- IVORY ואמרתי להם - תביאו לי צורב SATA כי לפי ההגיון SATA אמור להיות יותר מהיר מ- IDE. מרב הטיפשות שלהם הם הביאו לי צורב LG GH22LP20 שהוא צורב IDE !!! זה רק מוכיח עד כמה אי אפשר לסמוך על החברה הזאת... בושה! בנוסף, למרבה האירוניה הם הביאו לי כתוספת לצורב כבל חיבור SATA שלטענתם לא היה כלול! ללא כל ספק אני חוזר אליהם מחר או מחרתיים ודורש שיחליפו לי את הצורב. אך ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אתכם, האם באמת יש הבדל גדול בין חיבור SATA של צורב או חיבור של IDE, האם זה שווה את הטרחה? תודה לכם מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מה כדאי לי? זיכרון של WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA ב-360 ש"ח *************או************** זיכרון של WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ב- 535 ש"ח תודה רבה לכולם.......
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי אותו (בשעה קצת פחות טובה, אני לא מצליח לתפוס את החנות שרציתי לרכוש ממנה את המחשב. יש המלצות לחנויות אמינות?). לא אמור להיות איזה בורג שאני אמור לחבר ללוח אם? איך אני יכול לדעת אם הוא מתאים ללוח אם? (אני רוצה לבדוק בינתיים אם הוא תקין במחשב הישן) האם יש צורך להתקין את התוכנה של סמסונג (משהו שנקרא magic)?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-