אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית HDD פנימי 2TB. הכונן הינו לאחסון סרטים ולהרצת סרטי HD. חשבתי על שני דגמים:WD Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Samsung2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI איזה כונן עדיף? בהנחה שהוא צריך להריץ סרטי HD ? איזה יותר שקט? האם יש המלצות אחרות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש HD אמין ומהיר. עדיפות לכזה עם אחריות בארץ. תודה!!!! :yelclap: :yelclap: LaCie 1TB Porsche Design Mobile Drive P'9220 http://www.bhphotovideo.com/c/product/813187-REG/LaCie_302000_Porsche_Design_Mobile_Drive.html Seagate 1TB Backup Plus Portable Drive USB 3.0 (Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/874905-REG/Seagate_stbu1000101_1TB_Backup_Plus_Portable.html Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable Drive (1 TB, Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/768769-REG/Seagate_STAA1000104_FreeAgent_GoFlex_Ultra_Portable_Drive.html
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז מה בעצם עדיף? Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיים ברשותי דיסק קשיח 1T כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא משמיע זמזום קל של 5 שניות ולאחר מכן נדם זמזומו. גם רעש חשמלי שהדיסק עובד לא נשמע.והוא לא מזוהה במחשב. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום כשקונים מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה גיימינג ועבודה מרובת שעות על המחשב הייתם בונים מפרט עם SSD ישר?, או שיש פה שיקול דעת
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הכונן עמיד בזעזועים של להיות בתוך תיק, אם הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים של ניידות, ואם הכבל מתנתק בקלות כמו שהרבה אומרים. תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה רק אני או שהגיעו דיסקים DUAL LAYER? http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1id=1425&Cat2ID=1724 תרדו למטה יש שם דיסקים של RITEK בגודל 9.4GB ורשום שם מדיה דו צדדית מחירים של: 19 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 25 יחידות 20 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 10 יחידות ויש נראה לי דיסק אחד במחיר של 22 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן USB שנדפק מעט. הכונן הגיעה אליי במצב לא מפורמט וכלל ניסיון פירמוט היה נכשל לקראת הסוף. אחרי מעט משחקים עם הכונן הגעתי למצב שהמחשב אומנם מזהה את הכונן (במחשב שלי) אבל בניסיון כניסה אליו מודיע "אנא הכנס דיסק לכונן ...) יודעים אולי איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בדיסק 3.5" פנימי, כדיסק חיצוני. יש לי מתאם מ SATA ל power eSATA, שמאפשר חיבור של דיסקים 2.5". http://www.ebay.com/itm/170908163390 האם אפשר לחבר את המתאם הזה לדיסק 3.5” ביחד עם חיבור לספק כוח, למשל כזה ? http://www.dash.co.il/index.php?route=product/product&product_id=2951 או שזה בעייתי שהדיסק יקבל חשמל משני הכבלים ביחד ? או לחילופין, האם אפשר להשתמש רק בחיבור לחשמל מתוך המערכת שבלינק הבא, ביחד עם המתאם שלי ? http://www.link-master.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1395 אני מעדיפה להשתמש במתאם ל eSATA ולא במתאם ל USB2.0 כי הוא מהיר יותר ולא מוגבל ל 2TB. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש כונן מגנטי (HDD) לצורך גיבוי, לא עבודה יומיומית. זאת... אחרי שכונן חיצוני שקניתי לגיבוי הפסיק לעבוד באופן יחסית פתאומי אחרי די מעט זמן לטעמי (שנתיים בערך). ראשית כל, למדתי את הלקח שלי - מכל דבר חייבים להיות לפחות שני עותקים, נקודה, אחרת בכלל אין טעם בכל העניין. אני גם קצת חושד בכוננים קומפקטיים (2.5") אשר אינם נתונים במארז מוגן-זעזועים, כי נראה לי ששילוב שני הגורמים הללו דפק אותי בפעם הקודמת. על כל פנים, יש לי שתי שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף ככלל לרכוש כונני 3.5" לצורך גיבוי במקום כונן 2.5" משיקולי אורך-חיים, או שעובי הכונן לא באמת משחק תפקיד? 2. האם עדיף לרכוש כונן המיועד לשימוש פנימי, ואז להשתמש במעגנה (dock) ו/או במארז ה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שכבר נידונו מספר שרשורים בנושא זה לאחרונה אבל אני עדיין מעוניין להעלות את השרשור שלי כי לא מצאתי את התשובה המתאימה לנתונים שלי.. הנתונים: אני מחפש כונן אמין- (אמינות הכי חשובה לי) גודל זכרון- לפחות 1 טרה, (אם נכנס למחיר גם יותר אז בשמחה..) גודל פיזי- לא חשוב לי ה"מיניטוריות", מבחינתי הכונן יעמוד על השולחן ליד המחשב הנייח ומדי פעם יטולטל מפה לשם, כך שמבחינתי 2.5" זה גודל סבבה, אך במידה ויש כונן שעומד בשאר התנאים והוא 3.5" אז גם זה טוב.. עדיף ללא חיבור מתח בנוסף לחיבור הUSB. כמובן שמדובר בחיבור USB2 - אין לי USB3 במחשב ולא יהיה בקרוב.. אך אם יש חיבור Esata זו יכולה להיות תוספת נחמדה ביותר! (למרות שאאלץ להכנס להוצאה נוספת ולקנות כרטיס למחשב) -אגב, בלוח האם שלי יש ת…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ושוקל מאוד לקנות לוח אם שתומך ב raid ראיתי בכל מיני פורומים שיש בזה סיכון בגלל איבוד מידע אני חושב כמובן לעשות RAID 0 אז כמה שאלות: 1. האם באמת יש בזה סיכון וזה מגדיל את הסיכון של איבוד מידע מההארדיסקים? 2. כמה זה מאיץ את העבודה של ההארדיסקים, נותן להם יתרון משמעותי מאשר הארד דיסק בודד? האם כדאי לעשות RAID 0?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צרוב DVD טוב בערך בסביבות ה500 + - ושיקרא דיסקי DVD+-R נ.ב. חשבתי לקנות צורב DVD של LG זה עם הDL הוא יקר יותר אבל לא יותר כדאי?????????? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כ"כ הרבה חברות והמחירים זהים המליצו לי על צורב דיוידי מובחר שישרת אותי נאמנות שנים רבות שתודה אלי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כונן קשיח חיצוני של 2TB הכי מומלץ? חשוב לי שיהיה קומפקטי ועם USB 3.0. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי דיסק קשיח חדש: Seagate ST3000DM001 3000GB. הדיסק מוגדר ונראה תקין, עבר בדיקות של תוכנת הבדיקות של Seagate ו"נראה" תקין. הבעייה היא שהוא קופא לכמה שניות כל כמה דקות ולפעמים נעלם לגמרי מהמערכת, כאילו יש נתק. בנוסף לדיסק הנ"ל יש לי עוד 4 דיסקים קשיחים כולל אחד SSD עובדים ותקינים, מערכת הפעלה Win7 64bit. האם הבעייה אצלי במחשב? מה אני יכול לעשות כדי לפענח / לתקן את הבעייה? אגב, הדיסק לא היה ארוז הכי טוב ואני חושש שהוא "טולטל" במשלוח, למרות שנראה נקי ממכות.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות הארד דיסק Samsung F3 SATA2 או WD Caviar Blue SATA3 ? הם כמעט באותו מחיר... מיועד לשיתוף קבצים,עבודה על גרפיקה ותלת מימד.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני מהיר בנפח של 1TB ואני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז תוכלו בבקשה להמליץ לי? ולהגיד לי איך מבדילים בין אחד טוב לאחד גרוע? וראיתי שיש דיסקים קשיחים חיצוניים עם USB 3.0, אני צריך פורט כזה במחשב בשביל זה יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלהן חברים, אני מועניין לרכוש כונן חצוני (נייח) לבית שלי ואני לא כלכך מבין בזה וחשבתי לקבל ממכם המלצה. הפרטים שחשובים לי: 1) נפח - בין 1 -3 TB. 2) חיבור קבוע לחשמל, לא צריך שהוא יהיה קטן או נייד ממקום למקום. 3) יכולת חיבור ל-WiFi. 4) חיבור USB3 5) יכולת עבודה עם תוכנת גיבוים. (גיבוי מתוזמן וכ"ו). 6) אופציה לRaid 1 (לגיבוי המידע אם אחד הHD יהרס). - זה אופצונלי. כרגע אני לא מתייחס לענייני המחיר, אני מעוניין לקנות משהו טוב ואיכותי שלא יתקלקל לי תוך חצי שנה. תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתחיל על בדיקת ביצועים : עריכה: חזרתי. ובכן, אני מרוצה. המחיר מדהים (199 באופיס דיפו) עם אחריות ארוכה וביצועים טובים. כל זה בישביל 30-50 ש"ח יותר מאשר Dokים פשוטים באותו הנפח. הפתיחה נחמדה, לא משהו מדהים אבל גם ממש לא משהו לא נוח או גרוע.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי הרבה הרהורים הגעתי למסקנה שאני קונה השבוע SSD למחשב הנייד, החלטתי שאני הולך על ה-Crucial M4. ההתלבטות היא האם לקנות את הדגם של ה-128 או ה-64. הנפח לא ממש משנה לי, ברגיל אני לא משתמש 40-45 ג'יגה (מקסימום) במחשב, מכיוון שיש לי קשיח חיצוני. 1. אני יודע שה-128 יותר טוב מבחינת ביצועים, בכתיבה למשל. האם בתור משתמש ממוצע שצריך את המחשב בעיקר ללימודים וצרכים יומיומים אפשר להרגיש בהדבל בין 2 הדגמים? ואם כן מה לדוגמא? 2. חשוב לי שהמחשב יעלה מהר ובעיקר יפתח דברים מהר, האם ה-Boot time לדוגמא שונה בין הדגמים? האם זה תלוי במהירות הקריאה? כי אם כן אז הם אמורים להיות שווים, לא? 3. בנוסף אני לא בטוח אם המחשב שלי תומך ב-SATA 3, רוב הסיכויים שכן אבל לא ב-100%. אז אם למישהו יש אלטרנטיב…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה.. יש מלא סרטי 720p שאני חייב להוריד.. ויש לי הארד דיסק של 150GB אז ההתלבטות היא אם לקנות עכשיו הארד דיסק של 750GB ולהוריד את כל מה שרציתי למחשב.. או.. לחכות לטכנולוגיה חדשה/הוזלה שאמורה להיות עד תחילת 2008 (אז אני קונה מחשב חדש) ולהתפלל כל יום שההורדה של הסרט לא תמחק מראפיד שייר אז אני צריך עצה אם זה שווה לי (לחכות/לא לחכות) בבקשה תענו- זה ממש חשוב (נושא של חיים ומוות)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטנו בעסק לעשות גיבוי למחשבים גם על הרדיסק חיצוני ואולי גם בענן,קבצים הם לא בעיה לגבות השאלה אך מגבים תוכנות מיוחדות של העסק? המטרה לשחזר אם יקרה משהו . תודה רבה שי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כל עניין אחסון המידע (לגבי שאר הרכיבים אני די סגור). מה שחשבתי עליו זה שילוב של הארד דיסק פנימי עבור המערכת והארד דיסק חיצוני גדול עבור המידע הנוסף (מוסיקה, סרטים, סדרות טלוויזיה וכו') אני לא אוהב למחוק כל כך ולכן המידע נצבר ונצבר ויש צורך בשטח אחסון גדול. חשבתי על הארד דיסק מערכת: Seagate ST95005620AS Momentus XT 2.5" 500GB 32MB SATA2 והארד דיסק חיצוני למידע: Seagate FreeAgent Desk 3.5" 2TB יש לי מספר שאלות/חששות לגבי הפתרון הזה: 1. האם תורגש ירידה בביצועים כאשר אני אקרא מההארד דיסק החיצוני בגלל הUSB2 לעומת אם הייתי מחבר אותו פנימית? יש סיכוי שכאשר אראה סרט שקודד ב1080 בגלל הצוואר בקבוק של החיבור אני אפג…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחלק את המחיצות על הכונן של 320 GB תוכלו לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-