אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק של מקסטור 40GB 133ATA לוח אם של גיגהביט GA - 7VRXP איך אני בודק באיזה ATA הלוח והדיסק עובדים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים יש ברשותי PS3 ועליו אני מחבר דיסק חיצוני בפורמט FAT32 (רק כך מזהה ה-PS3 דיסק חיצוני) אני עכשיו מנסה להעביר מהמחשב שלי סרטים שגדולם יותר מ-4GB אבל אני מקבל הודעה שאין מקום בדיסק למרות שכולו ריק. ניסיתי לפרק את הקובץ ב-WINRAR לקבצים קטנים של 700MB כל אחד אבל אחרי שחזור כל הקבצים ב-99% אני מקבל שוב את אותה ההודעה. יש למישהו אפשרות לעזור לי בנושא הנ"ל? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות RAID1 משני דיסקים פנימיים. מחפש המלצה לזוג כוננים של 1TB שיעמדו במשימה כ 5 שנים. לא מתוכננת פעילות אינטינסיבית - בעיקר עריכת דו מימד. מערכת ההפעלה תתוקן על כונן SSD נפרד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת MyDigitalSSD משתפת פעולה עם מפתחת הבקרים Phison בכדי להעניק לנו סדרה טריה מסקרנת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב ש-120 גיגה יספיק אלא אם כן יהיה 250בהפרש לא משמעותי אין לי בעיה להזמין מחול אגב. כמו כן אשמח לדעת איך מתקינים אותו, האם זה בא במקום הצורב? באופן כללי זה ישפר משמעותית את ביצועי המחשב? (אני מפתח לאנדרואיד והאנדרואיד סטודיו מקרטע לעיתים בקבצים גדולים)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני כבר כמה ימים עובר על הודעות בפורום, וראיתי כל מיני שמות צצים, כאשר הנפוץ ביניהם הוא ה-NEC 3500A. אני כרגע נוטה לכיוון שלו ואני רוצה לקנות היום או מחר. מה שאני רוצה לדעת האם יש טעם לשקול צורבים אחרים. המלצתם למשל על Pioneer או BenQ אבל המחיר גבוה ב-100 ש"ח ואני לא חושב שהתוספת כדאית.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניתן לעדכן דרך Samsung Magician, או עדכון ישיר: http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/samsungssd/downloads.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב נייד עם דיסק פגוע (הבדיקות בBIOS נתנו ERROR מוחלט- Replace your HardDrive) הוצאתי את הHDD וחיברתי למחשב שלי בעזרת מתאם. בדרך כלל ניתן לקרוא את הקבצים, אבל במקרה הזה הווינדוס חושב המון ואז מראה לי שיש כונן מחובר, אבל הוא לא קורא את הקבצים, ולא מראה תכולה וכו'. התוכנות של EaSeus או נתקעות או לא מזהות את הכונן. לינוקס לא מצליח לעגן אותו. מה השלב הבא? אם יש בכלל? ראיתי שאפשר להחליף צ'יפ. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בזה, אז אני לא יודע מה מומלץ היום. פעם, ממש פעם, היתה תוכנה ghost 2003, הייתי עושה אליה בוט, והיא היתה יוצרת אימייג' לדיסק תוך 2-3 דקות, וגם משחזרת מצויין. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD. יש לי תמיכה ב SATA3. איזה כונן מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אתם מכירים תוכנה הבודקת אורך חיים של דיסק SSD? הורדתי את התוכנה SSDlife, וקראתי שם בהסבר שלמעשה אין חישוב מדויק על אורך החיים של הדיסק, אלא רק ממתי שהתוכנה שלהם נמצאת על המחשב. האם משהוא מכיר את התופעה, או יכול לתת לי הסבר קצת יותר משכנע? אני יודע שיש את ה-S.M.A.R.T ושם אמור להיות נתונים הנותנים את המידע לגבי כמה עבד ה-SSD. האם יש תוכנה מומלצת? תודה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המקבוק התחיל שלשום להיות איטי ונתקע, ודי מהר נחו החשדות על הדיסק שהמצאתי לו בתהליך ההחיאה שעבר כשהגיע אלי. להזכירכם, מחשב זה עלה אצלי מן המתים לאחר עבודה מאומצת משהגיע אלי כגרוטאה. והרי יומן הבדיקות שביצעתי: -דיסק יוטיליטי של המק טוען שסטטוס ה-SMART של הדיסק הוא :"תקול", ויש לגבות הכל ולקרוא לאיש אפל שיקח את המחשב. גיביתי מה שצריך והפניתי אצבע משולשת כלפי הדרישה השניה. -ניסיתי לעלות עם היירנס ולבדוק באמצעות כלים שמובנים בו את הדיסק. ההיירנס משום מה לא מזהה את הדיסק והאופציה ירדה מהפרק. -הורדתי מהרשת תוכנה בשם SMART utility שנועדה לתת דיאגנוזה מדוייקת של מצב הדיסק, אך התוכנה אפוייה למחצה וכל שחילצתי ממנה הוא שישנם לטענתה סקטורים פגומים בכונן אשר אין לתקנם. -שמעתי שבדיסק נ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש SSD לרכוש והמחירים כרגע זולים SanDisk Extreme 120 GB Internal SSD Solid State Drive 120GB SATA III 6 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Samsung 830 Series 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail איזה מהם יתן את הביצועים הכי טובים והעדיפות ל 2 הראשונים כי הסמסונג יותר יקר מהם ב 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=25581 http://ksp.co.il/?uin=24163 אם אני מבין נכון ה PRO עדיף וגם אמור להיות ב 20%-30% יותר יקר מישהו יכול להסביר? אני ממש חייב לקנות דיסק בגודל הזה בימים הקרובים ואם הבנתי נכון אז אחד מהשניים האלה הוא הבחירה הטבעית אם יש לכם השגות או המלצות אחרות אשמח לשמוע גם -עןף
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה-MX500 הופך לאחת הבחירות הפופולאריות בעולם האחסון - בואו להכיר את הרכיבים שמאחורי סיפור ההצלחה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.extremetech.com/computing/205382-ssds-can-lose-data-in-as-little-as-7-days-without-power
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז חיברתי היום את הסיגייט השני שהבאתי מהחנות, נחשו מה? כמו ה WD, לא מאפשר לפרמט NTFS, העתקה מהמכשיר לא עובדת, רק אל המכשיר. אבל הנה משהו יותר מוזר, עם הסיגייט הראשון הכל עובד חלק, NTFS ומעתיק לשני הכיוונים. רגע, הנה הקאטץ', הכוננים WD וסיגייט החדש (שדרך אגב הוא מסדרה שונה מהסיגייט הראשון שקיבלתי) עושים בעיות רק בחיבור USB3 הימני מקדימה, אם אני מחבר ל USB3 משמאל או ל USB2 באמצע או לכל חיבור אחר במחשב הם מעבירים לכל הכיוונים ומאפשרים פירמוט NTFS. אז יש לי סיגייט אחד שעובד בכל חיבור USB3 וגם 2, NTFS EXFAT והעתקה לשני הכיוונים. ויש לי WD וסיגייט נוסף שלא עובדים כמו שצריך עם ה USB3 הימני אבל כן עובדים חלק עם כל חיבור אחר במחשב כולל ה USB3 משמאל. נבדק 100 פעם כל פעם שאני מחבר ל…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הווסטרן דיגיטאל? יש סמסונג יש מקסטור אממ יש סי גייט ועוד כמה... על מה אתם ממליצים ? צריך משהו אמין שיחזיק כמו שצריך :] יש לי AMD 2800 epox 8RDA3+ 512 פנימי DDR ספק של HEC 400 וזה נראה כל מה שצריכים לדעת תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא אפרסם את שם החנות כאן אבל יש אחת שמוכרת דיסקים לצריבה של BENQ מהירות 32X בגודל 700 MB, במחיר של 1.36 ליחידה בחבילת ספינדל של 50. זה המחיר הכי זול שראיתי המהירות לא רעה והחברה הכי חשוב מוכרת. אני בחיים לא קונה מחברות לא מוכרות או עלובות - לא לוקח סיכון. כאן זה נישמע ממש מפתה.... מישהו כאן הישתמש איתם, או אולי יודע איך הם או אפילו אולי יש למישהו ביקורת עליהם ?? (או על דיסקים כל שהם של ACER)... לפי האתר : http://www.cdr-forum.de/detailcdr.php?ID=1082 הם מיוצרים ע"י המפעלים של ACER עצמה..... (BENQ זה השם החדש של חברת ACER למי שלא ידע...)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין צורב a-open 40* לבין sony 48*, שניהם באותו מחיר אם אני לא טועה. מה לבחור?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם סמסונג בחוץ http://www.cdfreaks.com/news/Samsung-debuts-1st-18x-SATA-DVD-writer-to-the-market.html
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משיהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ מוזר שכזה? http://cgi.ebay.com/Hard-Drive-Bay-Adapter-Bracket-Mounting-3-5-to-5-25_W0QQitemZ220001073826QQihZ012QQcategoryZ167QQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד יחסית ישן, מדגם Dell Latitude 5420 הדיסק הקשיח עושה בעיות (קריסות ומסכים כחולים, וגם ממצאי בדיקה מראים על בעיה בדיסק קשיח), ואני רוצה להחליפו לפני שיקרוס לגמרי הדיסק שיש לי כיום הוא מכני, 500 ג'יגה, עם חיבור סאטה, אני רוצה להחליף ואם כבר להגדיל ל1 טרה. הבנתי שהחברות היותר מומלצות זה סמסונג וקרושר, ובהתאם לכך בדקתי נתונים לגביהם. Samsung 860 QVO Series MZ-76Q1T0BW 1TB SATA III Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA III 2 הכוננים עולים אותו הדבר לסמסונג (בדגם זה) יש 3 שנים אחריות לקרושר יש 5 שנים אחריות על פניו נראה דומה, יש הבדלים ביניהם? והאם 2 החברות באותה רמה? (א…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-