אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי תמונות ששמורות על הכרטיס זיכרון של המכשיר, וכשאני מחבר את הכרטיס בעזרת מתאם USB למחשב, מופיע לי כונן חיצוני ובתוכו שתי תקיות של קיצור דרך שמוביל בכלל לכונן G/... :s05: אין לי שום אפשרות ליבא את התמונות למחשב. וכשאני מתסכל על הכונן ב"במחשב שלי" אני רואה שהוא תופס נפח (2.משהו מתוך 4GB) התמונות נראות רק במצלמה. איך אפשר להעביר את התמונות למחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק של מקסטור 40GB 133ATA לוח אם של גיגהביט GA - 7VRXP איך אני בודק באיזה ATA הלוח והדיסק עובדים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים. רכשתי את הנאס הנ"ל ללא דיסקים ובמקביל רכשתי 2 דיסקים WD RED 8TB. הרכבתי אותם רק בשביל לגלות 2 נורות אדומות שנדלקות בחזית המכשיר המציינות תקלה בדיסקים. נכנסתי לניהול של הנאס ומצ"ב מה שהסמארט מדווח. אז החלפתי את הדיסקים לדיסקים חדשים לחלוטין, ושוב אותה בעיה. מה אני מפספס?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי פיוניר 108, וע"פ NERO INFO הוא אינו צורב DL...., רציתי לדעת האם זה נכון?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס MicroSD בנפח של 128GB או אולי אסתפק 64GB, תלוי כמה יעלה. אני אשתמש בו בעיקר לצילום / צילום המשכי של קבצי RAW ואולי מדי פעם גם לצילום באיכות 2K. מה אני צריך לחפש במפרט, מהירות UHS-I, UHS-II, Class10? ואיזה חברה מומלצת? האם יש תקלות בכרטיסים כאלו (אולי להזמין יותר זול מחו"ל?) או לשלם יותר יקר ולהזמין מהארץ? האם קיים בארץ מה שאני מחפש? לא רשמתי תקציב כרגע כי אינני יודע כמה הכרטיס עולה ואם אני צריך את הכי מהיר או אחד מתחתיו, ואם אזמין מחו"ל (כדאי?) או מהארץ. אבל אני מוכן לשלם כמה שצריך בהנחה שזה יתאים לצרכי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי כתבה בנענע והיה כתוב שככל שהמחיצה גדולה ייקח למחשב זמן רב לחפש ולעבוד עם קובץ משם. אני הייתי בטוח שככל שהמחיצה גדולה הקבצים יהיו פחות מפוצלים וכך למחשב ייקח פחות זמן כדי להגיע לקובץ. מה יש לכם לומר?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מעביר את החומר שיש לי בדיסק רב פעמי למחשב?(אני לא מצליח בגזור הדבק)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא גרסא של 40 גיגה אם 8 מגה Cache ? יאיר
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי בעוד אתר קניות חברתיות נידח: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-1000g-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iomega-%D7%91-239-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-480-%D7%A9%D7%97 האם המבצע שם משתלם? יש איזה catch בדגם/בחברה הזו? אני מחפש כונן חיצוני ולא כ"כ מכיר את התחום, וזה נראה לי יחסית זול.. כמו כן האם ניתן להסיר את כל ה-bloatware שבא עם הכונן? (וירטואליזציה, חבילת אבטחה וכל הדברים המיותר) תודות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה.. יש מלא סרטי 720p שאני חייב להוריד.. ויש לי הארד דיסק של 150GB אז ההתלבטות היא אם לקנות עכשיו הארד דיסק של 750GB ולהוריד את כל מה שרציתי למחשב.. או.. לחכות לטכנולוגיה חדשה/הוזלה שאמורה להיות עד תחילת 2008 (אז אני קונה מחשב חדש) ולהתפלל כל יום שההורדה של הסרט לא תמחק מראפיד שייר אז אני צריך עצה אם זה שווה לי (לחכות/לא לחכות) בבקשה תענו- זה ממש חשוב (נושא של חיים ומוות)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כ"כ הרבה חברות והמחירים זהים המליצו לי על צורב דיוידי מובחר שישרת אותי נאמנות שנים רבות שתודה אלי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. קניתי מSKYPC את הצורב של LG, ה-GSA-H62N. קראתי את האשכול פה של צורבים מומלצים, ראיתי אותו שם, בכלל אני אוהב את LG ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אך הצורב הזה - אכזב אותי. אחרי שראיתי באשכול פה של הצורבים שאמרו שהצורב הזה שקט, חיכתה לי הפתעה ברגע שהכנסתי דיסק לצורב. בהכנת דיסק CD רגיל עם תמונות לצורב, הצורב התחיל להשמיע רעש כאילו מישהו הדליק שואב אבק בתוך המחשב. הצורב יושב בסדר גמור במסילה שלא במחשב, לא רועד, אבל מרעיש כמו סוס. מדובר פה על קריאת CD. קריאת DVD קצת פחות מרעישה, אבל עדיין. מה שמוזר הוא שצרבתי כבר 2 DVDים והצריבה הייתה ממש שקטה. פשוט מעולה. בקושי שמעתי אותו צורב. אבל אחר כך שאני מכניס את הדיסק לראות שזה באמת צרב - הצורב עושה כזה רעש שזה לא יאומן. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 3 אמצעי אחסון, 1 הארד דיסק ועוד 2 SSD. ה-SSD בטמפרטורה כמעט קבועה של 30 מעלות (צלזיוס), בעוד שהקשיח באופן קבוע סביב ה-40 מעלות. כולם נמצאים באותו כלוב במארז. האם זה תקין? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי SSD 850 EVO 500GB ללפטופ ואני רוצה לפצל את המחיצה אבל לא יודע אם זה יפגע בביצועים. אני רוצה לפצל את הכונן מטעמי נוחות בלבד, לזרוק חלק מההורדות וקבצים אחרים לכונן D ושאר קבצי התוכנות והוינודס יהיו בכונן C
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיים ברשותי דיסק קשיח 1T כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא משמיע זמזום קל של 5 שניות ולאחר מכן נדם זמזומו. גם רעש חשמלי שהדיסק עובד לא נשמע.והוא לא מזוהה במחשב. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברת MyDigitalSSD משתפת פעולה עם מפתחת הבקרים Phison בכדי להעניק לנו סדרה טריה מסקרנת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,ברשותי 2 הארדסיקים אחד של 40 השני 60. הראשון(40)הוא מסטר,השני כונן נוסף. בכונן של ה60 ,יש 30 גיגה פנויים אבל כשאני בא להעביר לשם קובץ של 5 גיגה הוא טוען שאין מקום בכונן הזה. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מה כדאי לי? זיכרון של WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA ב-360 ש"ח *************או************** זיכרון של WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ב- 535 ש"ח תודה רבה לכולם.......
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי הרדיסק SEGATE ST1000DM003 לפי ההמלצות כאן במומלצים. יש לי לוח אם GA-MA7856MT- UD2H אני רוצה להוסיף את ההרדיסק החדש להרדיסק קיים שמחובר כבר במחשב אבל אין לי מספיק כבלים (יציאות). הייתי בחנויות מחשב אמרו שאין דבר כזה... מישהו יודע איזה כבלים ויכול להפנות אותי בבקשה לקישורים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד יחסית ישן, מדגם Dell Latitude 5420 הדיסק הקשיח עושה בעיות (קריסות ומסכים כחולים, וגם ממצאי בדיקה מראים על בעיה בדיסק קשיח), ואני רוצה להחליפו לפני שיקרוס לגמרי הדיסק שיש לי כיום הוא מכני, 500 ג'יגה, עם חיבור סאטה, אני רוצה להחליף ואם כבר להגדיל ל1 טרה. הבנתי שהחברות היותר מומלצות זה סמסונג וקרושר, ובהתאם לכך בדקתי נתונים לגביהם. Samsung 860 QVO Series MZ-76Q1T0BW 1TB SATA III Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA III 2 הכוננים עולים אותו הדבר לסמסונג (בדגם זה) יש 3 שנים אחריות לקרושר יש 5 שנים אחריות על פניו נראה דומה, יש הבדלים ביניהם? והאם 2 החברות באותה רמה? (א…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ניסיתי למצוא מדריכים לגבי הנושא הזה באינטרנט, אבל הם כולם מניחים שיש לך קונן קשיח קטן אחד, ואתה רוצה להעביר את כולו ל-SSD. לי, למשל, יש RAID 0 עם שני כוננים קשיחים, בנפח כולל של 2TB, מחולק ל-3 מחיצות, והמחיצה של מערכת ההפעלה היא בגודל 100GB, מה שקטן מספיק ע"מ להעביר את כולה לכונן ה-SSD שלי, שהוא בנפח 128GB. השאלה שלי, אז, אם אני עושה שיבוט של מערכת ההפעלה ממחיצה C, זה לא נוגע במחיצות D ו-E?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, האם יהיה שינוי משמעותי עם SSD? או שזה רק ישפיע על דברים כמו כמה זמן לוקח למחשב ולתוכנות לעלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי צורב YAMAHA ישן אך טוב ,שהוא במהירות 8X8X24 מספר דגם CRW8824E לאחרונה אני לא מצליח לשכתב על כל דיסק שהוא CD-RW , כל פעם שאני מנסה לשכתב על דיסק כזה אחרי שהצריבה מסתיימת , לא מופיע שום מידע אל הדיסק (מופיע שהוא ריק , כאילו לא היתה צריבה בכלל ) אני צורב עם נרו וניסיתי לצרוב על דיסקים שהם CDRW של SILVERLINE ושל TDK צריבה רגילה ,לדיסקים CD-R ,אני צורב מעולה וללא כל קושי השאלותשלי הם : 1. האם יש מישהוא נתקל בבעיה דומה לשלי 2. זה הגיוני בכלל ,שרק לשכתב הצורב לא יכול ??? 3. למישהוא יש פתרון לבעיה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-