עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by daniel_1,

קודם כל, אומר שאני חדש כאן בפורום ומקווה שזה המקום הנכון להתייעץ ולבקש המלצות בנושא חומרה - אחסון פנימי. אז ככה, אני מחפש דיסק קשיח פנימי חדש למחשב נייד Lenovo G510, לאחר שבדיקת החומרה של תוכנת Lenovo solution center קיבלתי התראות לגבי הבדיקות הבאות: 1. Smart short self test. 2. Smart drive self test. וגם המחשב לפעמים איטי, למשל: כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע ומבצע כל פעולה באיטיות (גם הסמן של העכבר נתקע), רק לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא נדלק ועובד בצורה חלקה. המחשב בן 4 שנים. במחשב מותקן כונן hdd, נפח אחסון: 1TB. אשמח אם תמליצו לי על כונן HDD פנימי בנפח 1TB (עדיפות ל- 7200 RPM), לא SSD שמתאים ל- Lenovo…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by fenix5545,

אני רוצה הרד דיסק SSD של 120 גיגה יש לי 1000 ש"ח שאני יכול להוציא על זה אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך SATA 3 למרות שאני די בטוח שהוא כן הוא בן חצי שנה (Z68A-D3-B3 ) אני מעדיף לחסוך אבל אם יש הבדלים גדולים בביצעים\אמינות אז אני מעדיף את הטוב מבניהם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by kobi1984,

שלום. עיינתי באתר של KSP וראיתי שהמחירים של כונני ה SSD של חברת Corsair ממש לא בשמים בעיקר בדגמים הבאים: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail השאלה שלי, האם אכן הכוננים האלו מספקים עבודה טובה ? בעיקרון אני צריך אותם רק בשביל מערכת הפעלה עבור שרת הקבצים הביתי מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, יש לי דיסק חיצוני 3.5, 500 מגה של WD שמחובר לסטרימר ואני רוצה להוסיף דיסק נוסף אחרי שהוא התמלא. אני מחפש דיסק 1T - 1.5T 3.5 שישמש לאותה מטרה בדיוק, חיבור לסטרימר וצפיה בתכני HD. אני מחפש דיסק שיעשה את העבודה בצורה טובה, מבחינתי שיהיה הזול ביותר אבל חשוב שיהיה מסוגל לעמוד בעומס של העברת תכני HD. בבאג יש מבצע על Iomega http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8436&perur=2&t=14&c=488 אני יודע שהם לא מייצרים דיסקים ולפי מה שהבנתי בפנים יש דיסק של סמסונג. המחיר אחלה, מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? ואם לא למה ועל איזה דיסק אחר? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

אני עומד לקנות כונן קשיח של 60 או 80 ג'יגה בייט עדיין לא החלטתי. על איזה אתם ממליצים Maxtor או Seagate ? אני נוטה לכיוון של Seagate, עדיין לא ראיתי כונן של סיגייט שקרס.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by K-R0x,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני מהיר בנפח של 1TB ואני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז תוכלו בבקשה להמליץ לי? ולהגיד לי איך מבדילים בין אחד טוב לאחד גרוע? וראיתי שיש דיסקים קשיחים חיצוניים עם USB 3.0, אני צריך פורט כזה במחשב בשביל זה יעבוד?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Sgt_Pepper,

יש לי כונן חיצוני My Book של WD, בנפח 320GB עם חיבור USB. הכונן עצמו עובד, מחובר לחשמל והנורה דולקת אבל המחשב שלי (Win7) פתאום כבר לא מזהה את הכונן. גם כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים אין זיהוי. למה, ויותר חשוב, מה עליי לעשות? תודה מראש, ערן.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בס"ד שלום חבר'ה. הלכתי לסופר השכונתי, וראיתי 25 דיסקים של TEAC DVD-R 4.7GB 18X עם קייס כזה.. במחיר של 15 שקל... לקחתי קופסא, פתחתי והינה איך שזה ניראה.. זה ניראה ממש רציני, ופשוט המחיר של 25 דיסקים ל15 שקל, ניראה לי קצת תמוה אז צירפתי תמונות למי שפעם ראה דיסקים כאלה עם קייס, כי זה מוזר שלא מספיק זה עם פירמה המחיר שלו מצחיק נ.ב צרבתי וזה אחלה. אשמח לשמוע לדעתכם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dodoboy,

הסיפור הוא שהיה לי צורב של NAC הוא היתקלקל לי והלכתי לחנות להחליף אותו היה לי אחריות עכשיו קיבלתי צורב אחר רשום על המדבקה שדבקוה על הצורב sony nac optiarc שחיברתי את הצורב למחשב רשום בנתונים שלו optiarc מה זה החברה הזאת מה ניסגר הוא עבד עליי בחנות הוא הביא לי צורב אחר עם חברה לו מוכרת???????

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, אז נדפק לי ה Seagate ST2000DM001 2000 W241DC5F ושלחתי למקום שעושה שחזור (שדדו אותי, רק אין מה לעשות כשיש חומר מוזיקלי שעבדו עליו שנים) אני מחפש לקנות הארדיסקים חדשים וחזקים. הוצע לי מהמקום עצמו: 1. דיסק פנימי 2.5SATA – TOSHIBA . DISK DRIVE :MQ01ABD100 עלות 472 ₪ 2. דיסק חיצוני2.5USB – WD . "בגלל זה במארז אני לא יכולה לרשום לך את המודל דיסק עצמו אלא רק של המארז WDBUZG0010BBK" המחירים נראים לי דיי מוגזמים, למרות שהניסיון שלי עם טושיבה וWD הם לטובה. אני פשוט לא מכיר את הדגמים מקרוב. רציתי לשאול אם אתם מכירים משהו שהוא יותר טוב, רצוי מחנות באזור של נתניה (KSP הכי קרוב לי לעבודה). שהוא יותר טוב בטווח של אותם מחירים. קצת יותר קצת פחות. אני אפרט: 1. אני צ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. איזה ssd מומלץ והאם יש הבדלים קריטיים 1https://ksp.co.il/?list_compare=.34301..35668..33865..25581 בנוסף ככונן חיצוני מה ההבדל בין דיסק און קי של 128GB לSSD .

12. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בווינדוס 7 או במחשב בכלל לחבר שני כוננים נפרדים שיזוהו ככונן אחד? יש לי כונן SSD ואני רוצה לקנות עוד כונן SSD, אם אני יתקין דברים על הכונן SSD השני בנפרד הוא יאבד חלק מהמהירות שיש לו כשהוא עובד עם תוכנת ההפעלה, אז רציתי לדעת אם אני קונה עוד אחד אז אפשר לחבר אותם ביחד?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by omerpaz,

Samsung 860 EVO https://www.amazon.com/Samsung-500GB-Internal-MZ-76E500B-AM/dp/B0781Z7Y3S Crucial MX500 https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B0784SLQM6 במי היית בוחר ולמה ? בתודה מראש

14. שלום, הרכבתי דיסק קשיח חדש: Seagate ST3000DM001 3000GB. הדיסק מוגדר ונראה תקין, עבר בדיקות של תוכנת הבדיקות של Seagate ו"נראה" תקין. הבעייה היא שהוא קופא לכמה שניות כל כמה דקות ולפעמים נעלם לגמרי מהמערכת, כאילו יש נתק. בנוסף לדיסק הנ"ל יש לי עוד 4 דיסקים קשיחים כולל אחד SSD עובדים ותקינים, מערכת הפעלה Win7 64bit. האם הבעייה אצלי במחשב? מה אני יכול לעשות כדי לפענח / לתקן את הבעייה? אגב, הדיסק לא היה ארוז הכי טוב ואני חושש שהוא "טולטל" במשלוח, למרות שנראה נקי ממכות.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by parsi1,

היי, אני מתלבט איזה מהצורבים הבאים לקנות: 1. צורב DVD ‏ LiteOn IHAS124 2. צורב DVD ‏ Samsung SH224BB 3. צורב DVD ‏ LG GH24NS95 עשיתי ביניהם גם השוואה באתר של אייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9122,7892,13162 שמתי לב שם שההבדל בין LG לשאר הוא שרשום לו DVD+RX16 לעומת השאר שרשום DVDX16. מה אומר ההבדל הזה? מה ההבדל בין הצורבים? האם יש צורב אחר שלא ברשימה שלי שמומלץ יותר?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ה-MX500 הופך לאחת הבחירות הפופולאריות בעולם האחסון - בואו להכיר את הרכיבים שמאחורי סיפור ההצלחה לכתבה

17. Started by tomhalo,

נשרף לי הלוח אם במחשב והחלטתי לקנות מחשב חדש, נשארתי עם ההארד דיסק שלי 80 ג'יגה של סיגייט בחיבור sata 1. במחשב החדש אני קונה 320 עם חיבור sata 2 מן הסתם.. וקראתי שאני יוכל לחבר אותו למחשב כדי שאני יוכל לפחות להעביר קבצים מהמחשב החדש לישן. שתי המערכות על ntfs. עכשיו רציתי לשאול אם באמת אני יוכל לחבר ולהפעיל ולהעביר קבצים בין שתי ההארד דיסקים ואם שאני יחבר את ההארד דיסק הישן אני יצטרך לשנות דברים בביוס.. אני קונה את הלוח GIGABYTE GA-P31-ES3G. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק לסטרימר שלי.. ההארד דיסק הזה זול במיוחד ועם 5 שנות אחריות. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה והאם כדאי לי לקנות אותו? תודה רבה! לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by gap,

היי שאלה שעלתה בעבר ואני אנסה למקד אותה: איך הכוננים הקשיחים החיצוניים של Lacie ושל חברת EZQuest? (לעומת WD או Seagate) ההתלבטות הינה בין 32MB או Phoenix 1TB eSATA 16MB של EZQuest או LACIE eSATA, FireWire 400 1TB (לעומת WD או Seagate) מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות צרוב DVD טוב בערך בסביבות ה500 + - ושיקרא דיסקי DVD+-R נ.ב. חשבתי לקנות צורב DVD של LG זה עם הDL הוא יקר יותר אבל לא יותר כדאי?????????? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ybe,

כשאני מנסה לצרוב MPEG -2 בעזרת NERO 5.5.8 (יש לי את ה-mpeg -2 plug) או CDRWIN 3.8 באמצעות צורב PLEXTORX24 העסק נכשל. פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל לא ניצן לצפות בחומר הנצרב.windows media player מנסה לפתוח את החומר הצרוב ולבסוף נותן הודעת שגיאה, POWERDVD מציין שהחומר בדיסק הוא בפורמט בלתי נתמך(ואם מתעקשים מקבלים מסך כחול). איך אני מצליח לצרוב MPEG -2 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Ashand,

שלום, אני מתלבט בין ה SSD EVO או ה PRO של SAMSUNG 500GB לבין http://eshop.macsales.com/shop/SSD/PCIe/OWC/Mercury_Accelsior/Tech_Specs ההבדל במחיר הוא בערך 700 שקל, אבל מהירות הכתיבה/קריאה של ה PCI E מהירה משמעותית! האם ההבדל הזה שווה את ההשקעה? או לדוגמא אם אני שם ב RAID 0 2 SSD של סמסונג EVO אחד 500 שני 128 בשני בקרים שונים המהירות תוכפל או שמא ה 128 דווקא יוריד מהמהירות הכללית? אני כרגע מנסה לבנות מחשב "מפלצת" לצרכי עבודה ; מוסיקה/וידאו/VM וכו'

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by boss,

אני רוצה לקנות SSD חדשאבל לא יודע איזה SSD מעולה Corsair Neutron XT CSSD-N480GBXT 480GB SanDisk Ultra II SDSSDHII-480G 480GB Samsung 850 Evo MZ-75E500 500GB HyperX Savage SHSS37A/480G 480GB תעזרו לי לבחור ותודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by טכנאי_ברזילאי,

עשיתי FDISK בדיסק עם חומר. איך אני יכול לשחזר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by assaf990,

עליו יש מערכת הפעלה+בוט לוח אם של APOX משנת 1998

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.