אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להוסיף עוד hardDisk של טרה למחשב: האופציות שלי בKSP הם: Western Digital Caviar Black WD1001FALS Sata II ב420 ש"ח Western Digital Caviar Black WD1002FAEX Sata III גם ב420 ש"ח עכשיו הנה השאלה שלי, יש לי לוח אם מסוג GA-EP43-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2846#sp שתומך בSata II עכשיו השאלה היא: האם אני יכול לחבר את הHD של ה Sata III לחיבור של הSata II? השאלה היא בעצם מה ייקרה? זה יהיה במהירות 3 Gb לשניה במקום 6? זה בעצם מה שאני מעדיף שייקרה או שזה פשוט לא יזהה את ההארד דיסק? וצריך הרחבה של Sata3 ללוח אם או זה ייגרום לנזק או קצר בלוח אם או בהארד דיסק? ויהיה צריך לקנות חדש מישהו בדק את זה פעם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני מעוניין לקנות HDD חדש. הדרישות שלי ממנו הוא הן שיהיה הכי אמין שאפשר, ושיהיה סוס עבודה - הוא יהיה צריך לעמוד בעומסים גבוהים ביותר (כתיבה אינטנסיבית למשל), 24/7, בלי שזה יפגע באמינותו, בביצועיו ומצבו הכללי... 250ג''ב מינימום. אני משתמש ביתי לחלוטין והוא יכנס למחשבי האישי. לא עסק, שרת או משרד. ועוד שתי שאלות חשובות: 1) נגיד ובחרתי חברה מסוימת, האם כדאי ללכת על HDD שמיועד לשרתים או כזה שמיועד למשתמש ביתי? (כל חברה מחלקת את המוצרים שלה לפי היעד. אני מניח שדיסקים לשרתים אמינים יותר, חיים יותר ומסוגלים לטפל בעומסים גבוהים, לא? השאלה אם הם מתאימים לסביבה ביתית שהיא לא RAID וכו'...) 2) נמאס לי לקנות בארץ HDD ולקבל אותו בשקית אנטי-סטטית קרועה שלא יודע מה עבר…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה לפני כשבוע שלחתי את המחשב לחנות ואמרו לי שיישלחו לי אותו לתיקון ויחזרו אלי כדי לבוא לקחת,היום הוא חזר אלי (אבא שלי החזיר מהחנות) ואני רואה שהחליפו לי הארד דיסק לחברה אחרת,ואמרו לאבא שלי שלא מבין כלום ששמו 250GB יענו זה יותר טוב כי היה לי 200 עכשיו רציתי לשאול אותכם למי שיודע או מכיר את החברה\דגם של ההארד דיסק ואם הוא שווה בכלל משהו? או שללכת לחנות ולדרוש מה שהיה לי או חברה אחרת? (היה לי סמסונג) זה בדיוק מה שקיבלתי: http://www.shopmania.com.au/shop~online-hard-drives~buy-hitachi-deskstar-p7k500-250gb-sata2-8mb-hdp725025gla380~p-1020941.html תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב נייד עם דיסק פגוע (הבדיקות בBIOS נתנו ERROR מוחלט- Replace your HardDrive) הוצאתי את הHDD וחיברתי למחשב שלי בעזרת מתאם. בדרך כלל ניתן לקרוא את הקבצים, אבל במקרה הזה הווינדוס חושב המון ואז מראה לי שיש כונן מחובר, אבל הוא לא קורא את הקבצים, ולא מראה תכולה וכו'. התוכנות של EaSeus או נתקעות או לא מזהות את הכונן. לינוקס לא מצליח לעגן אותו. מה השלב הבא? אם יש בכלל? ראיתי שאפשר להחליף צ'יפ. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד לרכוש צורב DVD לעצמי והחלטתי ללכת על LG. עשיתי מחקר קטן משלי והבנתי ש LG התחילו לייצר חלק מהדגמים עם צ'יפ של פנסוניק. כמה שידוע לי, עד לא מזמן כולם היו עם צ'יפסט של Renesans. השאלה היא האם יש הבדל בביצועים של צורבי הפנסוניק (צ'יפ)? Renesans הוכיחו את העצמם לאורך הזמן. גם יש להם כמה קושחות נחמדות כדי לשפר את הביצועים של הצורב. האם יש כאלו גם לצ'יפסט של פנסוניק? ובכלל, על איזה דגם של LG כדאי ללכת (האם בכלל?!)? חשוב לי תמיכה ב DVD-RAM והתמודדות טובה עם דיסקים ישנים\פגומים. תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב. הבנתי שהחלוקה בין Renesans לפנסוניק בדגמים החדשים הולכת כך: GSA-H10*: Renesans 16x GSA-H12*: Renesans 18x GSA-H20*: Panasonic 16x GSA-H22*: Panason…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב בנפח של 500 ג'יגה או 750 אם המחיר לא יהיה גבוה מדי, אני רוצה דיסק פנימי לאחסן סרטי HD סרטים רגילים וסדרות. (יש לי עוד כונן של 160 למשחקים ותוכנות). חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382755 יש דיסקים מומלצים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן USB שנדפק מעט. הכונן הגיעה אליי במצב לא מפורמט וכלל ניסיון פירמוט היה נכשל לקראת הסוף. אחרי מעט משחקים עם הכונן הגעתי למצב שהמחשב אומנם מזהה את הכונן (במחשב שלי) אבל בניסיון כניסה אליו מודיע "אנא הכנס דיסק לכונן ...) יודעים אולי איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לקנות כונן קשיח של 60 או 80 ג'יגה בייט עדיין לא החלטתי. על איזה אתם ממליצים Maxtor או Seagate ? אני נוטה לכיוון של Seagate, עדיין לא ראיתי כונן של סיגייט שקרס.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, האם יהיה שינוי משמעותי עם SSD? או שזה רק ישפיע על דברים כמו כמה זמן לוקח למחשב ולתוכנות לעלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 3 אמצעי אחסון, 1 הארד דיסק ועוד 2 SSD. ה-SSD בטמפרטורה כמעט קבועה של 30 מעלות (צלזיוס), בעוד שהקשיח באופן קבוע סביב ה-40 מעלות. כולם נמצאים באותו כלוב במארז. האם זה תקין? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד toshiba portege r835 עם הרדיסק במהירות 5400 סל"ד, מעבד i5 וזכרון 4GB האמת שאני די מאוכזב, אחרי התקנת win7 home premium 64x, אופיס ועוד כמה תוכנות בסיסיות המחשב עולה די לאט (50 שניות), הדפדפן סוחב אבל לא טס, חלק מהתוכנות (מסנג'ר לדוגמא) איטיות משהו... כדי לפתור את בעיית האיטיות חשבתי לשדרג להרדיסק SSD. יש לי 2 שאלות: 1. האם ארגיש הבדל משמעותי במהירות? 2. אני מחפש המלצה ל-SSD של 120GB. יש בפחות מ-1000 ש"ח? אני טס ללונדון בסוף החודש - שווה להביא משם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 אופציות כרגע אופציה 1 : מארז חיצוני. מצאתי במחיר סביר בממשק USB את ה- Sedna SE-EH-38-U מחיר : 150 ₪ הארד דיסק 2TB פנימי SATA - אותו אחד שממליצים פה : Samsung 2000GB HD204UI מחיר : 440 ₪ סה"כ : 590 ₪ אופציה 2 : הארד דיסק חיצוני 2TB בממשק USB גודל 3.5" Western Digital Element 2TB WDBAAU0020HBK מחיר : 508 ₪ השאלה מה עדיף, האם יש הצעה לשיפור או הוזלה של מה שרשמתי. ובאופן כללי אשמח לשמוע דעה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מה כדאי לי? זיכרון של WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA ב-360 ש"ח *************או************** זיכרון של WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ב- 535 ש"ח תודה רבה לכולם.......
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד יחסית ישן, מדגם Dell Latitude 5420 הדיסק הקשיח עושה בעיות (קריסות ומסכים כחולים, וגם ממצאי בדיקה מראים על בעיה בדיסק קשיח), ואני רוצה להחליפו לפני שיקרוס לגמרי הדיסק שיש לי כיום הוא מכני, 500 ג'יגה, עם חיבור סאטה, אני רוצה להחליף ואם כבר להגדיל ל1 טרה. הבנתי שהחברות היותר מומלצות זה סמסונג וקרושר, ובהתאם לכך בדקתי נתונים לגביהם. Samsung 860 QVO Series MZ-76Q1T0BW 1TB SATA III Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA III 2 הכוננים עולים אותו הדבר לסמסונג (בדגם זה) יש 3 שנים אחריות לקרושר יש 5 שנים אחריות על פניו נראה דומה, יש הבדלים ביניהם? והאם 2 החברות באותה רמה? (א…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס eSATA-II עם ממשק PCI, ומסתבר שזו בקשה מסובכת. נראה שבשוק היום יש בעיקר eSATA+PCI או eSATA-II+PCI-E והשילוב שלי הוא די נדיר. אני מבין למה זה קורה - כרטיסי PCI-E הופכים פופולאריים יותר ויותר - אבל אני מנסה למצוא פתרון eSATA נורמלי בלי לשדרג את לוח האם או להתפשר על SATA במהירות נמוכה. מישהו מכיר כרטיס מתאים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה... כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט... קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש. שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי כונן חיצוני חדש של סיגייט. כעקרון אני מעוניין להוריד אליו קבצים גדולים, מה שאומר שהוא צריך להיות דלוק לפעמים כמה ימים ברציפות. האם קיימת בעיה כלשהי עם זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי SSD 850 EVO 500GB ללפטופ ואני רוצה לפצל את המחיצה אבל לא יודע אם זה יפגע בביצועים. אני רוצה לפצל את הכונן מטעמי נוחות בלבד, לזרוק חלק מההורדות וקבצים אחרים לכונן D ושאר קבצי התוכנות והוינודס יהיו בכונן C
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כונן DVD ב200 עד 300 ש"ח. שמעתי שיש של BenQ בפחות מ-300, האם זה נכון (ואיזה דגם, איפה אפשר להשיג?). אני מעדיף שהכונן לא יהיה זבל אך גם לא יהיה בעל יכולת מעולה או משהו כזה, כמה שיעלה פחות יותר טוב (אני מקבל את זה כמתנה לבר-מצווה מחבר שלי). תודה לעונים.
-
היי חברים. בעקבות שדרוג ל 840 EVO החלטתי שכדאי להפוך SSD לחיצוני. ה SSD בנפח קטן של 40 גיגה ואם לא זה לא יהיה בו שימוש. לא הצלחתי למצוא בחנויות איפה יש מארז ל SSD 2.5" ואיזה חיבור כדאי לתת לו. ו אשמח אם תעזרו לי ואם אפשר אפילו אפשרות לחבר גם ל ESATA וגם ל USB אני אשמח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז מה בעצם עדיף? Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך בזה: 1x SATA 6Gb/s connector (SATA3 0) supporting up to 1 SATA 6Gb/s device 5x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 1~5) supporting up to 5 SATA 3Gb/s devices הכונן קשיח היחידי שיש לי שמחובר עכשיו למחשב הוא כזה : http://ksp.co.il/?uin=11683 והוא מחובר לחיבור של הSATA 3.. אם אני אעביר אותו לחיבור של SATA 2 אני ארגיש הבדל בביצועים או שהוא לא מסוגל לנצל את החיבור של הSATA 3? כי אני רוצה לשים כונן SSD או את הכונן הזה : http://www.amazon.com/dp/B005T3GRNW/?tag=blkfricybmon-56 בחיבור של הSATA 3 שייתפנה.. והאם ברגע שאעביר את הכונן שנמצא אצלי עכשיו בSATA 3 לSATA 2 אני אצטרך להגדיר משהו במחשב כדי שהוא יעלה לי עם המערכת הפעלה והכל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-