אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
השאלה בכותרת ואם מישהו יכול להסביר איך הם נוצרים תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי WD 80GB 8MB אבל רוצה לדעת האם באמת זה 8MB ולא הרגיל (2MB?). איך בודקים זאת?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי דיסק קשיח סמסונג 500 ג"ב (לא זוכר את הדגם הספציפי שלו) איך אני יכול לבדוק שהוא אכן לא תקין ? באילו תוכנות אתם ממליצים לבדוק ? אם הדגם חשבו לכם אני אבדוק ואעדכן אתכם לגבי זיכרונות וקבלים כבר בדקתי והם תקינים המערכת עברה פירמוט והתקנה מחדש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי wd 80gb 8mb buffer אם זה עוזר במשהו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה תודה מראש לכולם !!!!!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות דיסקים של 900 MB במישרדיה, רק שאני לא בטוח שהצורב שלי יוכל לנצל אותם, איך אני בודק את זה? אם אני עושה לו OVERBURN, אז אולי הוא יצרוב על כל ה900? ד"א: liteon ltr 48126s תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD,צורב רגיל ודיסק קשיח. לפעמים חלק מהם נעלמים ולפעמים כולם ואז המחשב לא עולה. איפה יש הסבר על אופן החיבור שלהם באופן פיזי ואיך מגדירים אותם בביוס. הבעיות התחילו מאז שהתקינו לי את הDVD כנראה הוא פישל שם במשהו. אגב כשהמחשב עולה וכתוב MASTER 1 וכו כתוב לי NONE בכל השורות.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
MHDD לא תזהה אותו, נכון (מחובר ישירות לנתב)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
העתקתי מדיסק מסויים שהוא DVD,עכשיו האופציה היחידה שהייתה לי זה DVD9,העתקתי והדיסק המעותק תופס 5.8 ג'יגה,עכשיו הוא מועתק ע"י קבצים ולא ע"י קובץ IMG,עכשיו יש לצרוב את הקבצים הללו עם דיסק דו שכבתי (8.4 ג'יגה)? או ישנה דרך אחרת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, היום המחשב של סבתא שלי שבק חיים - נשרף לוח אם. המחשב נקנה בשנת 95 ולא הוחלף בו אף חלק מאז. בתקופה ההיא השתמשו בו הרבה, בשנים האחרונות קצת פחות אבל עדיין השתמשו (משחקי קלפים וכו'). מה שמוזר זה, איך דיסק קשיח שרד 15 שנים והוא כנראה עדיין עובד כי לא הוא נשרף. הדיסק עושה רעשים דיי חזקים אבל תקין לגמרי. איך הדיסקים הקשיחים בימינו מחזיקים 3-5 שנים?
-
- 57 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
תישמעו הביאו לי דיסק צריבה רב פעמי אחרי שצרבתי עליו היה עליו את סימני הצריבה [צרבתי 300 מגה מתוך 700],אחרי זה הכנסתי אותו לכונן ניכנסתי לנרו ועשיתי "ERASE CD" עשיתי FULL ואחרי 25 דקות הוצאתי את הדיסק והוא היה כמו חדש! איך זה?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה והרבה אומרים לי שהחיר גבוה (50 שח ל 50 מדיות) וש VERBATIM לא ככ טובים. מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היה לי MAXTOR 80 לקחתי את ה 120 זה טוב ? Seagate Baracuda 120GB 7200RPM
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! :} השאלה בכותרת. האם הוא טוב? כמה הוא אמור לעלות היום? תודה רבה=]
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות intel 335 בנפח 180gb ב850 ש"ח למחשב חדש. לפי שאני קונה , האם כדאי בכל זאת לבחור בסמסונג? (אין לי בעייה להוציא עוד 150 ש"ח רק בשביל אמינות , ונשמע לי שאינטל הם בחירה יותר נכונה לפי השיקול הזה) אשמח לשמוע את דעתכם תודה
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 מיוצרים ב india איך הם לצריבות dvd r ובכלל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך CD-ROM כי שלי הלך. שמעתי שה-LG נוטים להתפוצץ?! אז חשבתי על האסוס. אני מחפש CD-ROM אמין וטוב.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי, הושק ה-850 EVO לאחר ה-840 שיש לכמעט 100 אחוז מהפורום.. רציתי לשמוע איך הוא ? למישהו יש אותו ?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
-
כותרת, הדגם המדוייק: HDP725050GLA360 ואיך Hitachi בכללי? חברה טובה ואמינה?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ואין לי תמיכה ב-SATA אז אל תציעו לי לקחת אותו במקום
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני קונה את ה-Maxtor 80GB 7200RMP 8MB S-ATA. מישהו יודע אם כדאי או לא? מה שאני יודע זה שהוא זול לגמרי- קצת יותר מ500 ש"ח בשביל 80GB ועוד S-ATA! אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-