אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לצרוב מדיסק אחד 3 שירים, ומדיסק אחר 4 שירים לתוך דיסק אחד ואז לשמוע במערכת רגילה (לא MP3). איך עושים זאת בנרו? (כשניסיתי לצרוב, אז הוא לא נותן לי אופציה "להוסיף מידע אח"כ"). איך עושים זאת? (ואם הולכים על ההאופציה של להעתיק דיסק אחד להארד דיסק, ואז לצרוב ממנו ומהסי די רום, אז מהי הדרך הכי מהירה לעשות זאת?).
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ה-Sandisk Ultra 8GB שלי עומד להסתם. אני משתמש בו לגיבוי רוב הקבצים שלי (קובצי התקנה של תוכנות, משחקי דוס, חלק מהמסמכים שלי, סירטונים ועוד), וכן לאחסון זמני של התמונות מהמצלמה שלי במידה ואני לא ליד המחשב שלי, לפני העברתן לדיסק הקשיח שלי. אני רוצה לקנות באופיס דיפו התקן אחסון נייד (DOK) נוסף בשביל להעביר חלק מהנתונים אליו ולגבות גם משחקי דוס מהמחשב של אבא שלי. איזה תוצרת ודגם של DOK הוא אמין ומהיר (קיבולת מומלצת של 8GB ומעלה) ובמחיר סביר? עוד משהוא: האם DOK שמפורמט ל-NTFS פחות מועד להתאפסות ולקריסה ולאובדן מידע מאשר FAT32 (מערכת קבצים ברירת מחדל שרוב ה-DOKים מגיעים איתה)? (קראתי בויקיפדיה פעם ש-DOK רגיש לתקלות ושאם מוציאים אותו תוך כדי תהליך כתיבה אליו, כל המידע שבו הולך לת…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה צריך לעלות דיסק כפול של די.וי.די(8.5 GB)? בדקתי וראיתי שזה עולה מעל 50 שקל לדיסק אחד וזה נשמע לי ממש לא הגיוני...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. קניתי DOK 2.0, העתקת קובץ של 700 MB לוקחת כ 11 דקות (אליו וממנו) - אם אני לא טועה זה המהירות שאמורה להיות ב USB 1.1 לא? עדכנתי את הדרייברים של הלוח אם לגרסה 6.66 החדשה והבעיה נשארה כאשר אני מחבר את ה DOC המחשב מזהה אותו כ USB 2.0 ולא מראה על שום בעיה המחשב שלי: amd athlon xp 3000 Gigabyte GA-K8NF-9 1GB RAM winxp pro האם יש תוכנה חינמית שתוכל לבדוק האם ה DOC הוא באמת 2.0? או שמא זו המהירות האמיתית של USB2? 2. מסתבר שבנוסף למהירות השגוייה, כאשר מעתיקים ל DOC קובץ גדול (100MB) הקובץ נוצר בצורה פגומה (כיווץ שלא ניתן לפתוח/ וידאו שלא ניתן ליראות) בינתיים עשיתי פירמוט ובדיקת שגיאות לכונן וזה לא עזר. האם יש דרך לתקן את הבעיה? (אין אחריות על המוצר - הוא נקנה בחו"ל…
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, קניתי dok של 8 ג'יגה מחברת טרנסנד (JetFlash 360, TS8GJF360ׂׂ) ושאני מנסה לחבר אותו המחשב לא מזהה אותו כלל. נכנסתי לdevice manager ושם ראיתי שהוא כן מזוהה בתור mass storage, אבל ללא אף פירוט (שם המוצר או החברה). ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל הוא ממשיך להציג אותו בתור mass storage כללי. הדבר המוזר הוא כשאני נכנס לdisk management המכשיר מופיע שם מבחינת הגודל שלו (disk 3, removable, 7.36 GB, online) אבל ברגע שאני מנסה לעשות בו כל שינוי קופצת הודעת שגיאה שהDM לא יכול לבצע פעולות על הדיסק. מחיפושים שלי באינטרנט לא מצאתי דרייברים תומכים. - ניסיתי לשנות שקעי usb ללא הצלחה, וחיברתי למחשב אחר ששם זה עבד. מריץ win7 64 bit. אשמח לעזרה ע…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דיסק של סאן דיסק שנקנה בתאילנד 16G ניתן לפרמט אותו FAT32 לאחר שאני מנסה לפרמט או ב NTFS אני מקבל הודעה windows was unable to complete the format גם כשביטלתי את ה quick format
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נגיד ואני קונה דיסק קשיח חדש, אז אין שום בעיה שאני יוכל להוסיף את הקיבולת שלו למחיצה אחרת, נכון? נגיד עם התוכנה פרטישן מג'יק... האם הדבר עלול גורם לבעיה מסויימת? עוד שאלה.. נגדי אני רוצה להעביר את כל החומר שיש לי ממחיצה אחת למחיצה שניה אז איך אני עשוה את זה, כי שאני עושה גזור הדבק אז זה עושה את זה אבל שאני בא להפעלי את התוכנה שהתקנתי ב-C ואז העברתי ל-D אז שאני פותח אותה היא לא עובדת טוב... מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הקריאת SMART מראה נתונים מרתיעים..ולא הגיוניים כי רק היום נקנה.. האם זו בעיה מוכרת עם הקשיחים של סגייט? מישהו נתקל בתופעה זו? על פי ווקפדיה זה נפוץ בכוננים הקשיחים של סגייט..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי בכונן הזה לפני מספר ימים הוא מחובר ללוח ASUS A7N8X-E (צ'יפסט nForce2) הבקר SATA על הלוח תומך SATA1 בלבד והוא מדגם 3112 מתוצרת SIL כאשר מעלים הבקר מזהה את ההרד דיסק ונתקע, מבלי אפשרות להמשיך. חיפשתי קצת ברשת על הבעיה והציעו לי לחבר את ה HD למחשב תומך SATA2 ולהוריד את המהירות ל SATA1 (אין ג'מפרים על הארד דיסק עבור זה) זה מה שעשיתי היום, ובכל זאת עדיין כשעושים בוט הבקר מזהה את הארד דיסק ונתקע. אני עם גירסת ה BIOS האחרונה של הלוח. מצאתי כל מיני גירסאות BIOS HOME MADE שהכינו וטוענים שהם עזרו, אבל אני רוצה לקחת את זה כמוצא האחרון מכיון שבמקרה והפלאשינג לא יצליח לא יהיה לי שימוש בלוח הזה יותר. כל עצה תועיל לי, תודה.
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה... הבנתי שגם אחרי שאני מוחק את הקבצים מסל המחזור... הם עדיין נשארים על ההארד דיסק... אך לא מופיעים במערכת הקבצים... ותוכנות שיחזור כלשהן ותוכנות מתקדמות עדיין יכולות לשחזר אותן... נניח ויש לי במחשב מסמכים שהם "סודיים ביותר" ואני רוצה למחוק אותם 100% ... כיצד אני עושה את זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איזה קשיח יותר טוב איכותי ומהיר???? 1. http://www.tms.co.il/product/11471 2. http://www.tms.co.il/product/11269
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את לוח האם MSI X58 Pro-E עם כונן קשיח WD 500GB הגרסה הירוקה. אז כעיקרון זה כבר ממש מגביל אותי ורציתי להוסיף כונן קשיח של 1TB, הכל בעיקר בשביל גיימינג. עם זה אין כל בעיה, אך האיטיות בעת הפעלת המחשב וכל הדברים שקשורים למערכת ההפעלה (Windows 8.1) כבר חוצת גבולות, ואני פשוט מעוניין בכונן SSD אך ורק בשביל מערכת ההפעלה. מכיוון ש 1.5TB יהיו לי בשביל גיימינג, אין לי כל צורך ב SSD עם מאות של GB אלא אחד פשוט אפילו של 30GB, העיקר שכל עניין שקשור למערכת ההפעלה "יטוס". חיפשתי קצת מידע בפורום אבל התבלבלתי לגמרי, כוננים דפוקים, איטיים, באגים וחברות גרועות שכבר אין לי מושג מה לרכוש. מישהו יכול להמליץ לי? (מהיר, עם קצת מקום, רק בשביל מערכת הפעלה)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביצעתי הקטנת מחיצות, כפי שצויין במדריך. ביצוע ההקטנה לקח כמעט 3 שעות -/+... (אם אני לא טועה, קיים רצף פיזי ואת זה אפשר לראות בתמונות) הורדתי מ- D כ- 100 ג'יגה. זה לא נותן לי אפשרות להרחיב את כונן C, לכונן D דווקא כן יש אפשרות כזו. למישהו יש מושג למה? עשיתי משהו לא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש הארדיסק חדש : WD 40GB 7200RPM ata100 הכל עובד כמו שצריך ויפה ועליו גם מותקן הוינדוס של המחשב שלי אבל שאני מתקרב אליו מאוד אני שומע שהוא עושה מן רעשים כאלו ואני לא יודע אם הוא אמור לעשות אותם או לא אמור והאם זה אומר שמשהו שם לא בסדר פיזית ?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום 8) מצאתי כונן חדש בבית וחיברתי אותו, הוא מזוהה בביוס והכל טוב ויפה, אני רוצה לפרמט אותו וכמובן לעשות מחיצות, אנלא רוצה להתעסק עם דברים שקשורים לפלופי! הבנתי שיש תוכנות כמו MaxBlast ו-Partion Magic, אשמח לקבל לינקים והסברים על איך לפרמט ולעשות מחיצות בכונן החדש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברצוני לקנות הארדיסק פנימי של 2 טרה למחשב שלי.. אני מתלבט בין 2 סיגייט ו-ווסטרן דיגיטל הנה קישור ל2 המוצרים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733726 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726350 איזה מבינהם כדאי לי מבחינת ביצועים (מהירות) , אורך חיים ושקט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כונן 1TB שקט ובעל ביצועים טובים. לפי הסטיקי הבחירה הברורה בשבילי היא ה-Seagate ST31000528AS, אך בהנחה שהקנייה לא דחופה האם כדאי לחכות לסמסונג Spinpoint F3 HD103SJ? יש ביקורות שמשוות את שני הכוננים הללו מבחינת ביצועים ורמת רעש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש. (לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד). בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשל וזה מה שרשום כשמעלים את המחשב [ATTACH]5588[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים בארגון היום שרת NAS של iomega-ix2-6 עם נפח של 2TB שעובדים על הקבצים שבו 4 מהנדסים במקביל- יושבים עליו כל הפרוייקטים. המהנדסים מתלוננים על איטיות בזמן שמירה ופתיחת קבצים ואני חושב להחליף את המערך למשהו חזק ומהיר יותר. מה המלצתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקווה שכתבתי את הנושא במקום הנכון אם לא תעבירו. קניתי דיסקים של רייטק שחורים כאלה שניראים כמו תקליט(עם ציפוי כזה עבה יפה) עכשיו כמובן שטוש שחור לא רואים וכנל גם צבעים אחרים אז אני מחפש טוש שיהיה מתאים למשימה בצבע לבן ראיתי את הטוש הזה של חברת Sharpie על בסיס שמן http://www.ebay.com/itm/Sharpie-Oil-Based-Extra-Fine-White-Paint-Markers-30515-/251008215641?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a71416a59 האם הוא מתאים למשימה ? או שיפגום בדיסק /ימיס אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא זוכר שיצא USB 2 יצא באותה תקופה גם כרטיס PCI שמאפשר חיבור זה למחשבים שאין להן כניסת USB או יש להם USB 1 שאלתי ממש פשוטה האם קיים כרטיס דומה שמאפשר חיבור של USB 3 ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן איך אפשר לדעת אם המחשב איטי בגלל חיבורי כבלים (SATA, IDE ועוד...)של הארד דיסק וכונן סידי-רום המחשב כלומר...יש מצבים מסויימים שהארד דיסק וכונן סידי-רום מחוברים באופן מסויים עלהכבלים האחה שיכולים להאט את המחשב? מקווה ששאלתי ברורה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל ביצועים בין W.D. 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) ו W.D. 80GB SATA ? ואם יש הבדל הוא שווה 30 ש"ח..? או ששוה להשקיע בחברה אחרת בפחות כסף? כמו מקסטור, היטאצי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול לגבי מערך RAID 0 , ויש לי כמה שאלות : 1. האם יש אפשרות לעשות את המערך רק על חלק מהמקום בדיסק ולא להשתמש בכל שטח הדיסקים ? לדוגמא יש לי 2 דיסקים 1 טרה בייט מערך RAID 0 יתן לי נפח של 2 טרה בייט אולם השאלה אם אפשר לעשות מערך RAID 0 על נפח שאני קובע לדוגמא רק על 500 גיגה ושאר ה 1.5 ג'יגה יהיו במצב רגיל לא בRAID 0 כך שאפשר לשמור שם חומר חשוב יותר. 2. מהי רמת האמינות של RAID 0 ? האם הפסקת חשמל פשוטה או נפילת מתח יכולה לדפוק את המערך ? עד כמה אפשר לשחזר את המערך לאחר תקלה ? אם אני מחלק מערך RAID 0 לשתי מחיצות , האם פרמוט של מערכת ההפעלה במחיצה 1 יפגע גם במחיצה 2 שלא פורמטה ומערך ה RAID 0 יהרס. אשמח לתשובות
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-