עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Cupid Me,

אהלן, אם אני שם על DOK מספר תוכנות BOOTABLE אני יוכל לבחור מי מבניהן תעלה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by גיימר,

שלום! אפשר להזמין ולקנות את Crucial m4 מחו"ל מפה: http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=CT256M4SSD2 לארץ? או אפשר להזמין ולקנות את Corsair Neutron מחו"ל מפה: http://www.corsair.com/en/ssd/neutron-series-ssd/neutron-series-240gb-sata-3-6gbps-ssd.html לארץ? (אני יחסית חדש בפורום אז אני לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה שייך (לפה זה היה הכי נראה לי) אז אם זה לא שייך לפה אז תעבירו אותי או שתגידו לי לאן)

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by BedB0y,

לא ממש משנה המחיר, הכי חשוב איכות בגדלים של 500GB - 1TB

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by passanger57,

האם ניתן לנתק דיסק קשיח פנימי SATA בזמן שהמחשב עובד ( בתוך ה WINDOWS ) האם יש דרך מסוימת ??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. לקחתי סיכון ענק והזמנתי מאיביי oczssd2-2vtxe60g 60 gb vertex 2 הוא הגיע היום מארה"ב , מה שהכי הפליא אותי , שלא לקחו לי בכלל מכס או מע"מ , אמרתי למוכר לרשום את כל מלוא המחיר (כדי להימנע מקנסות - הבנתי שהמוכסים כבר מכירים את ה SSD) שהוא 175$ ואין מס ... בכל מקרה אשמח לדעת איך לוודא שהמוצר מקורי ... + חוות דעת על התוצאה הבאה (בקרוב יותקן על הSSD מערכת ההפעלה)... תודה רבה !! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איזה מבין השניים עדיף כשקבצים שנמחקו ואני רוצה לשחזר SSD או Hard drive רגיל?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. צירפתי תמונות של הדיסק. לדעתי הדיסק הזה פורק ממכשיר הקלטה כלשהו. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ben-zone,

היטאצ'י מוכרת כבר 3 דגמים של דיסק כזה בחו'ל : - שני דגמים "ביתיים" (5,400 ו 7,200) - דגם "עסקי" (7,200) אני צריך להוסיף עוד דיסק לדיסק ה 3TB שלי, ומעוניין בדיסק 4TB (מהירות 5,400 תספיק לצרכי). אז ... יש למישהו מידע ? הערכה ? אשמח

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by spc,

שלום לכולם, ידועים להסביר איך בשתי מילים? יכולים להפנות אותי למאמר בנושא? עדיף בעברית. בברכה, SPC [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי כמה שאלות 1. מה ההבדל בין הכוננים החיצוניים של wd אני מדבר על ה3.5 אינצ שהם באים במספר דגמים ( הלבן השחור , עם העיגול הירוק ) 2.האם הם מומלצים ? 3.איזה מבינהם הכי מומלץ 4. איך הדיסק הזה של Seagate - http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=710906&DB141804=610970&DB141811=404616 יש עליו ביקורת מעולה בחול ...הוא עדיף על פני הwd ? השימושים הם להעברת סרטי hd סדרות משחקים והכל בתודה אלעד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by avidan28,

שלום אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב בו זמנית בשני צורבים אם באותה תוכנה נרו או באלכוהול 120 אחוז יחד איתה. כלומר יהיו 2 צורבים שבאותו זמן יצרבו 2 צריבות.אני יודע שזה מעמיס על המחשב אבל זה לא מזיז למחשב שלי ממש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gjook,

שלום אני רוצה לקנות אותו מt.ms .הבעיה שנראה לי עדיף sata , ואני לא מכיר כל כך את הsata שיש שם.. בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה הצורב הכי טוב שם ?... http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 ראיתי שהמחירים די דומים אז זה לא כזה משנה...

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  13. יש לי בבית שני מחשבים אחד נייח (שמשם אני שולף את הסדרות) ומחשב נייד (מעביר את הסדרות לנייד כדי לראות בטלויזיה) עכשיו זה ממש בלאגן להעביר כל פעם פרק לנייד כדי לראות.. האם יש איזו דרך אחסון טובה שתוכל להריץ את קבצי המולטימדיה האלה ישירות מדיסק קשיח שמחובר בין שניהם? למשל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687383

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by OferS16,

שלום , עקב מותו בטרם עת של ההארד דיסק הקודם שלי אני משתמש בהארד דיסק ישן מאוד שהיה לי זרוק על המדף(IDE 40 GB,2 platters), אחרי כמעט חודש וחצי שאני עם ההארד דיסק הזה זמני הטעינה של הווינדואס ושל משחקים(BF3 בעיקר) הפכו לבלתי נסבלים ואני כבר מעדיף לא לשחק מאשר לחכות את כל ה5-10 דקות עד שהמפה נטענת . אז אחרי התלבטות ארוכה ובדיקה עוד יותר ארוכה הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות SSD וחשבתי על הCRUCIAL M4 60GB כי ראיתי בפורום שמלא ממליצים עליו כי הוא גם מהיר גם אמין וגם זול (יחסית), אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם יש SSD אחר שכדאי לי להסתכל עליו או שהCRUCIAL זה הבחירה הטובה ביותר (תקציב עד ל600 ש"ח) 2.האם העובדה שהלוח שלי תומך רק בSATA 2 תגביל יותר מידי את הכונן או שזה לא גורם…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לפני כמה זמן קניתי כונן קשיח רגיל, בתחילת 2012 בעוד חצי שנה בערך אני מתכנן לקנות כונן SSD, ולא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה-25nm לבין ה-34nm, קוראים לזה בליטוגרפיה אם אני לא טועה לא? אז בקיצור מה ההבדל ביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by achiya1,

יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה.. השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ? ואם אי אפשר האם זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן, ב-HDTUNE אני רואה שההארד דיסק שלי (ST3500320AS) עובד על UDMA Mode 5 כאשר רשום לי ש-UDMA 6 בתמיכה.איך אני אוכל לשנות את זה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by חיים37,

שלום לכולם תודה מראש יש לי אייפוד 30 גיגה ורציתי לדעת אם אני יכול לאחסן שם מידע שבמחשב ואם אני יכול להעתיק סרטים ותוכנות ממחשב לשם ואני מתכוון לא ב itunes אלא ככה לתוך הכונן? האם זה יכול לגרום בעיות? שוב תודה רבה

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by i7,

הי, אני מתלבטת לגבי קניה של SSD מבחינת המגבלה על כמות הכתיבה שלו לפני שנהרס... הכונן שמוצע למכירה - SSD Crucial M4 128 GB היה בשימוש 4 חודשים אצל גיימר... מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by zviman15,

אני צריך צורב חיצוני DL שתומך בכל סוגי הדיסקים TEAC סילבר ליין וכ"ו פשוט יש לי פנימי LG והוא תומך רק וירבטים אני צריך לXBOX 360

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by STi,

היי, קניתי דיסק חדש של 1tb של WD הרצתי בדיקה עליו באמצעות mhdd והתוצאה הראתה 8 התראות warning שזה בעצם זמן גישה קטן מ-500ms אם אני מבין נכון, ניגשתי והחלפתי את הדיסק לחדש, שוב הרצתי את הבדיקה.. ו.. אותה התוצאה מה לעשות? להחליף שוב? זה נורמלי? הדיסק נרכש מksp, מדובר על דיסק WD caviar blue 1tb 64mb wd10ezex מצרף תמונות של תוצאות הבדיקות(כל תמונה של דיסק אחר) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by yaloner,

מישהו מכיר את ה-dok הזה? http://www.buy2.co.il/o/b308cb1c-1e73-4b36-8d87-9aaad4509dca?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=BUY2_CENTER_20_01_2013 איך ביצועיו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by zaroor,

קראתי איזה דעה של מישהו לגבי הרדיסק חדש איך שקונים לתת לו לעבוד יום שלם או יומיים רצוף בלי כל פעולה מאמצת--אז הוא אומר שזה מאריך את חיי ההרדיסק ---האם זה נכון או שטות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי כונן 160 ג'יגה , התקנתי עליו מערכת הפעלה XP ובסיום ההתקנה המערכת מזהה רק 40 ג'יגה . למה זה קורה ? ומה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Tzion,

האם העובדה שזה ATA100 זה חיסרון וזה איטי לעומת ATA133 בצורה משמעותית? והאם כדאי לי לקחת לוח עם SATA? והאם יש שיפור במהירות שלהם???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.