עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אז ככה...אני שומע פתאום את הHD שלי נכבה ונדלק...ואני עדיין גולש באינטרנט...אחרי כמה שניות העכבר ושום דבר לא זז...הוא קפא... כיביתי הדלקתי והכל טוב...עכשיו...מה גרם לזה??.. הHD תקין??..או שלא?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by aviv00,

שלום יש לי wd green 1.5tb הבעייתים האלו בזמן האחרון המחשב עולה באיטיות דקה במקום 10 שניות [ SSD ] חשבתי שיש בעייה ב SSD עשיתי INTEL TOOLKIT לא עזר CHKDSK עשיתי לכולם הינה תמונה מ CRYSTYLEDISK INFO

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gmppaz,

שלום לכולם, אינני יודע אם זהו הפורום המתאים לנושא זה, במידה ולא- אשמח שיעבירו אותו לפורום המתאים. אני מעוניין בדיסק און קי ודודים שלי באים לביקור מארה"ב בחנוכה, אז חשבתי לנצל את ההזדמנות חשבתי על אחד בעל נפח של 4GB ויהיה נחמד גם U3 איתו, אשמח למהירות סבירה ומעלה. בדר"כ אני מבקש מדודים שלי דברים מ Newegg, ככה שאולי תמצאו שם משהו טוב, אם יש לכם חנות אחרת להביא לי-בשמחה! (רק שתהיה חנות יחסית גדולה, ולא איזו חנות שכונתית שיש לה אתר באינטרנט) מצאתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227145 הוא נראה נחמד, נשמע מהיר, אבל אין לו U3... בנוסף גם כתבו שם בביקורות הצרכנים שהמכסה שלו נופל בקלות יתרה :-\ תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  4. http://www.radix.co.il/radixprotector.htm זה אמור להיות איזה כרטיס כזה של פי סי איי ששומר את המצב האחרון של המחשב למקרה של נפילה או משהו כזה.... הבנתי שאנשים שמתעסקים בעריכת וידאו עובדים עם זה והם מאוד ממליצים.... על כול פנים לא הבנתי אך זה עובד ...ואיפה נשמר החומר בדיוק... ומהיכן הוא משוחזר וכו? אז מי שמבין ויכול להסביר לי אני יודה לו ובכול מיקרה עם יש למישהו את המוצר הנ"ל ויכול לדווח אך הוא אני ישמח חג שמח לכולם

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by solo53,

איך לפרמט קשיח של 200 גיגה ל FAT 32

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי זיכרון נייד של WD 750GB והוא הועבר מFAT לNTFS. רציתי להחזיר אותו לFAT אז ניסיתי להשתמש בתוכנה בשם Aomei NTFS to FAT32 Converterהתוכנה עשתה לי מכל ה750GB עכשיו רק 7.59GB איך אני מחזיר את זה למצב שהיה קודם?או אפילו לFAT אבל באותו הנפח?תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nafroman,

לפי האתר של WD רשום שיש 5 שנים גם לגרסת הBULK וגם ל RETAIL ... אבל החנויות בארץ רושמות שיש עליו 3 שנים ... מה הולך פה ?

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by Joli,

אני חושש מבעיה שיש לי בכונן.. אשמח לקבל הצעות לתוכנה לבדיקה כללית של כשירות הכונן.. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. או רק בתור גיבוי והעברת נתונים?! ואפשר המלצה על אחד כזה החל מ20 גיגה עד 80. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  10. מסתבר שהבעיה היא לא בצורב אלא בצורב בשילוב עם הדיסקים האלה... צרבתי על דיסק של benQ וזה כן הצליח לצרוב...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by achiya1,

שלום קודם כל אני לא סגור על זה שיש לי צורב דיוידי DVDRW זה צורב דיוידי לא ? אם כן אז אני צריך דיסקים לצריבה DVD ולא CD הצצתי בזאפ וראיתי שיש מלא סוגים DVD-R ?R RW מה ההבדלים ? מה מומלץ בכללי ? אני מחפש יחסית כמות ככה שדיסקים יקרים מדי לא רצוים תודה רבה מראש וסליחה על הבורות ונקווה שזה באמת צורב דיוידי חחח

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום, היה לי בעיה עם אחד הכוננים שלי במחשב והחלטתי לפרמט את המחשב בתקווה שהבעיה תיפטר (המחשב פשוט הפסיק לזהות לי אותו). פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עבד, החלפתי את הסלוט של הכונן ועכשיו הצלחתי לגרום למחשב לזהות אותו, אבל אני צריך לאתחל אותו לפני שאני משתמש בו. הבעיה היא שעל הכונן יש מידע שאני רוצה לשמור ובאיתחול הכל ימחק, איך אני יכול לשמור את כל המידע לפני האיתחול? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by integral,

http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml שוב פעם הם מז**נים את השכל על איכויות צריבה בלי להראות KPROBE אחד. סה"כ REVIEW חיובי. אבל כרגיל, לא רציני. עוד מעט יגיע ה 108 ל CDRLABS ואז אולי נקבל סוף סוף REVIEW רציני. הם כבר ביקשו מפיוניר אבל עוד לא הגיע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. השאלה בכותרת מדובר לצורך העניין בשני מחשבים, שניהם חזקים ושניהם מריצים WINDOWS XP +SP2 המחשבים מחוברים ברשת רגילה ( לא אלחותית ) ואין שום בעיות ברשת כונן ה DVD נמצא רק במחשב א', סימנתי ואישרתי את כל אפשרויות השיתוף של הכונן ואחר כך עברתי למחשב ב' במחשב ב' הכונן מופיע ( יש אייקון של דיסק קשיח משותף ברשת למרות שזה כונן DVD ) ניתן לראות,להעתיק ולגשת לכל ה קבצים שבדיסק ה DVD דרך הרשת. הבעיה : תוכנות כמו WINDVD POWERDVD וכו' לא מסוגלות לנגן סרט ( מקורי ) של DVD דרך הכונן שנמצא ברשת ? ( הכוונה לסרט עם תפריטים ספריית VIDEO_TS וכו' , סרטים שמצויים בצורה של קובץ עם סיומת AVI אין שום בעיה לנגן ) מה עושים ? יש תוכנה אחרת שכן מסוגלת לנגן סרט DVD מקורי דרך רשת ביתית ? אולי הבעי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. טוב זה שילוב של כמה בעיות.. אנא הסכיתו ושמעו, אני אספר את כל הסיפור, כדי שלא יהיו שאלות מיותרות. אני לא יודע כמה רחוק ללכת.. נתחיל פה: היו לי 38 ג'יגה, רציתי עוד, רציתי הרבה עוד ;D קניתי 200GB של WD.. אם תרצו דגם מסוים תגידו (אני לא חושב שעקרוני לסיפור) חיברו לי אותו, הגיע הביתה הדלקתי, נכנסתי ל My Computer ו.. אופס, הוא לא שם. ובביוס הוא זיהה אותו. ניסיתי להתקין דריוור וכל מיני, עידכנתי לSP1, לא עזר... האח הגדול והמבין שלי חזר מקורס קצינים אחרי שלושה שבועות שלא היה בבית (אני מספר יותר מידי דברים שלא קשורים..) החליט לנסות להתקין SP2 ישירות לכונן החדשה, באותו זמן התקנה הדיסק הקשיח היה מנותק. ההתקנה עברה בהצלחה, ונכון לאותו רגע רגע היתה בעל 200GB חדישים. הוא כיבה מחשב הכניס…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by 3liran,

שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה מחשב חדש עם כונן קשיח גדול ומהיר: 160 GB SATA2 8 מ"ב Cache ויש לי כונן קשיח נוסף קצת יותר ישן מהמחשב הקודם: 40 GB IDE 2 מ"ב Cache האם שווה לחבר אותו בנוסף לכונן החדש ולהגדיר שקובץ ההחלפה של הווינדווס יישב עליו? זה ייתן שיפור בביצועים או שלהפך, כי הכונן הישן עובד על חיבור יותר איטי ועם פחות Cache? מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום אני עשיתי משהו אם איזה תוכנה של פיצול רציתי לפצל את הארד דיסק שלי... היה לי כבר פיצול של 56 ושל 20 בערך(יש לי 80 גיגה) ורציתי עוד פיצול שיהיה לי אז לא עבד המחשב המחשב עלה באמצע היה הודעה והיה עושה ריסטרט התקנתי עוד פעם וונידוס ונישאר לי רק כונן c עם 14 גיגה כל השאר נעלם איך אני מחזיר את הגיגה שנעלם תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המחשב שלי הוא ישן משנת 2005, אז למרות שזה ישפר מהירות, אני לא יודע אם עד כדי כך..אתם יכולים להגיד לי אם זה יעזור לי לשים כונן SSD על המחשב? הנה המפרט שלי: כרטיס מסך: ATI RADEON XPRESS 200 Series מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz כונן דיסקים: HT-DT-ST CD-RW GCE 8526B (צורב CD בלבד, אבל יש לי עוד כונן שהוא גם כונן CD ו DVD) כונן קשיח: Samsung F3 500GB HD502HJ זכרון: Kingston 1GB DDR1 400Mhz לוח אם: Intel D101GGC כרטיס רשת: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ספק כוח: COLORSIT 500W כרטיס קול: Realtek High Definition AC97 מאוורר מעבד: Alpine Pro 7 סוקט 775 (כולל עוד שני מאווררים רגילים)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לאחרונה נכנסתי לעולם הקניה והמכירה של איביי, והנה היום נתקלתי בפריט הזה: http://cgi.ebay.com/32GB-Micro-Mini-SD-SDHC-Memory-Card-32-GB-/280712100892?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item415bbebc1c פידבק חיובי לחלוטין...32 יחידות נמכרו..10 דולר למען השם! ראיתי כרטיסים דומים בסביבות ה10, 30 וגם 80 דולר ליחידה...כולם 32 ג'יגה כמובן. אז...מה המלכוד? אני משתמש איביי תמים שמועמד ליפול בפח או שזה אשכרה אמין? O:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DorM,

לא מבין בזה כלום. מעוניין לקנות בשביל לחבר לXBOX360. צריך שיתחבר דרך USB. לא מבין מה ההבדלים בין 2.5 ל3.5 חוץ מהגודל. נפח של לפחות 320G. מה ההמלצות שלכם? איך זה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8758&perur=2&t=14&c=556

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם! קניתי עכשיו את הכונן Sychte kamazo 2 וחיברתי אליו כונן 2.5" (FAT32) שהיה בשימוש במחשב הנייד הישן שלי (לא פירמטתי אותו או משהו כזה לפני) עכשיו חיברתי למחשב , עושה רשום שהכל טוב (הנורה דולקת המחשב מקפיץ הודעה שחוברה חומרה) אבל אני לא רואה את הדיסק... מה עושים? :s05:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gll,

יש לי כרגע 250G מחפש להגדיל את הנפח ל-500, כרגע יש לי של קרושיאל השאלה אם עדיף להישאר עם אותו חברה או להחליף?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. פרימוט רגיל לא מוחק לגמרי את הארדיסק? אם כן אז אך אני ממש מוחק אותו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני חושב לקנות דיסק קשיח שישמש לגיבוי כמה סרטים שנערכו במחשב. מצד אחד, חשבתי שלא כדאי להכניס כונן נוסף פנימה לתוך המארז, כי אם המחשב יידפק, גם הכונן יכול ללכת. מצד שני, כונן חיצוני עולה יותר מכונן פנימי. האם בעקרון אפשר(או מקובל, או לחילופין, הגיוני) לקנות דיסק קשיח פנימי, להכניס אותו פנימה לתוך המארז, להעתיק אליו את החומר, אותו אני רוצה לגבות ולאחר מכן, להוציא את הכונן מהמארז ולאכסן אותו בתוך ארון באחד החדרים בבית? האם הכונן, כשהוא "ערום", יחיה אותו זמן, אילו קניתי כונן חיצוני(או פנימי שקניתי לו מזוודה מתאימה)? לגבי עניין ה- sata, ובלי קשר לשאלה ממקודם :-): לפי מה שהבנתי, הלוח שלי תומך ב- sata 2. נניח ואני קונה דיסק קשיח שהוא sata 1, האם זה משנה באמת לגבי המהירות, או שממ…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  25. שלום רב, ברשותי מחשב שולחני עליו מותקן דיסק מהסידרה הירוקה 1TB במהירות 5400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645 רציתי לבצע שדרוג ולהחליף אותו ב 2 דיסקים: 1. SSD (כנראה M4) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792027 2. דיסק 2.5 בגודל 1TB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755290 על ה SSD אני רוצה לשים חלונות 7 או 8 , ועל ה 2.5 לשים גיבוי ושאר המידע וירקות. המטרות: 1. האצת המהירות. 2. חיסכון בחשמל (ובחום?) 3. שקט. מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.