אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לאחד שני כונני SSD לכונן אחד, ז"א שהנפח של שני הכוננים יתאחד ויהיה שלם. אלו הכוננים שיש ברשותי: Samsung 120GB EVO850 - הכונן שכרגע נמצא במחשב ומותקנת בו מערכת הפעלה. SanDisk 240GB Plus - הכונן החדש שאני רוצה להוסיף. איזה RAID אני צריך לעשות כדי שהנפח של הכוננים יתאחד? חוץ מזה, ברגע שאני מאחד את הכוננים אני לא אאבד את החומר שיש לי בכונן שכבר מותקן בו הווינדוס, נכון? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מערכת חדשה לפני כמה ימים והמערכת שלי מותנת על וינדוס 64 ביט. בחנות שהתקינו לי את המחשב פיצלו לי את הכונן ל-2, האם יש דרך לאחד אותם?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אפשר לאחד מחיצה שהיא extended (שיצרתי בטעות כשהייתי בן 10) עם מחיצה נורמלית שהיא הבסיס של אותה הextended ? עריכה: לא משנה, פתרתי את זה לבדי. ומשום מה, אי אפשר למחוק פה את ההודעה שלי...
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תראו גם פתחתי מקודם תרד דומה אבל בפורום של ווינדוס וכמה דברים השתנו אז החלטתי לפתוח חדש (מקווה שזה בסדר) אז ככה יש לי ארד דיסק 120 גיגה סאטא שלwd והקיצר הוא מחולק אצלי ל : כונן c שיש בו 65 גיגה וכונן d שיש בו 35 גיגה ועליו הווינדוס 1) כפי שניתן לראות אני לא מתמש בכל ה 120 גיגה שיש לי אלא רק ב 100 2) אני לא התכונתי להתקין את הוינדוס על כונן d אבל משום מה כונן c נחשב בהתקנה של וינדוס ככונן d וכונן d נחשב בהתקנה של הווינדוס ככונן c (קצת מבלבל) אז כשהתקנתי את נוינדוס אני בחרתי בכונן c אבל לא יודע למה הכל הפוך אז עכשיו הוא מותקן בכונן d עכשיו זה עושה כמה בעיות שהוינדוס על כונן d אז אני רוצה לפרמט את כונן d ולהתקין אותו מחדש תראו מ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 500GB, שהיה מחולק לכונן C -25GB, שעליו ישבה הויסטה, וכל השאר בכונן D. רציתי להגדיל את כונן C, אז באמצעות הכלים של ויסטה הורדתי 15 GB מכונן D. עכשיו פירמטתי את כונן C - ובאמצעות ההתקנה של ויסטה ניסיתי להוסיף ל-C את 15 הג'יגה שעתה מופיעים כשטח דיסק לא מוקצה - אך תוכנת ההתקנה לא מאפשרת לי לעשות זאת. לכן מחקתי את המחיצה של כונן C - בתקווה שעכשיו יופיעו לי כל ה-40 ג'יגה ביחד כשטח לא מוקצה - אך הם עדיין מופעים בנפרד, וההתקנה של ויסטה לא מאפשרת לי לחבר ביניהם. היא רק מאפשרת לי להוסיף את ה-15GB שהורדתי מכונן D, לכונן D בחזרה. איך אני יכול לחבר את שני השטחים הלא מוקצים האלו למחיצה אחת? למה ההתקנה של ויסטה לא מאפשרת לי לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקניתי דיסק קשיח חדש נותר בידי דיסק קשיח 2.5 עם 2 מחיצות שאני רוצה לאחד למחיצה אחת... ראיתי את המדריך שיש בסטיקי אבל הוא לא מדבר על איחוד מחיצות... אשמח לעזרה בנושא... תודה!
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום כונן C שלי מלא ואני רוצה להגדילו (מחיצה C יותר נכון), ראיתי פה שהדרכתם איך לעשות את זה עם התוכנה PARTITIONMAGIC אז הורדתי אותה וניסיתי לבצע את זה עפ"י ההוראות שבפורום, אבל זה לא עשה לי כלום, גם כשניסיתי לשנות את סוג אחת המחיצות לNFTS זה לא עשה כלום, מה לעשות? יש עוד תוכנות או אפשרויות? תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אהלן אני כרגע רוצה לסדר את אחד המחשבים שלי שמשמש לאחסון. לפני שאני עושה פעולה מבלי להיות בטוח אז אני חייב לשאול.. האם יש דרך לאחד שתי מחיצות ? תחת כונן C מותקנות התוכנות והמערכת הפעלה ויש שם בערך 115GB. תחת מחיצה אחרת D יש קרוב ל 830GB כלומר זה הארדיסק אחד של 1TB ואני רוצה לאחד את המחיצות תחת כונן אחד C. אפשרי מבלי לפרמט\לאבד מידע ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל את השאלה בפורום הנכון, לא ידעתי אם זה המקום או פורום חלונות ( או תוכנה )... רציתי לדעת איך אני יכול לאחד שני Partitions שונים, מבלי לפרמט את הדיסק או לאבד מידע. יש לי דיסק המחולק ל - 3 חלקים: C,D,E. מי שחילק אותו, הקצה נפח קטן מאוד ל - C עליו יושבת מערכת ההפעלה, מה שגרם לכך שעם הזמן C התמלא. אני מעוניין לאחד את C עם E, וזאת מבלי לפרמט תחילה את המחשב, מבלי לאבד מידע או להסתכן בכך. איך עושים את זה ? האם יש תוכנה מיוחדת ? אני יודע שיש בחלונות משהו ( לא זוכר איך מגיעים לשם ), אבל אני לא בטוח שזה הכלי הכי טוב. תודה !!
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532247.0 הקשיח הנוכחי שלי מחולק למחיצות (מערכת הפעלה 100GB C, כל שאר הדברים 900GB ב-D). אני רוצה לדעת איך לאחד אותם לאחר שאני יפרמט אותו. רק למחוק מחיצה ולהעביר את השטח לשנייה? אני לא יחבר את הכונן הזה בהתקנת מערכת ההפעלה, אלא רק אחרי זה, כדי שהמערכת הפעלה לא תתקין עליו כלום. אני יתחיל בפרמוט מלא, השאלה האם הוא יראה לי אותו כשני כוננים או כונן אחד ורק לאחר הפרמוט הוא יוצג כשני מחיצות? אשמח לעזרה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של 160G. כונן זה מחולק לשתי מחיצות D ו-E. האם יש אפשרות לאחד שתי מחיצות אלו לכונן אחד גדול (ז"א לבטל את המחיצות על הדיסק הקשיח)? אני משתמש בוונדוס 7 64 ביט. בנוסף אין בעיית פרמוט, שתי המחיצות מפורמטות וריקות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות D ו- E. שתי מחיצות אלו שייכות לאותו כונן קשיח פיזי. ז"א הוא חולק לשתי מחיצות בנפח זהה. מחיצות אלו פורמטו והן ריקות (הווינדוס על כונן אחר ), איך אני מחבר אותן חזרה והופך את אותו כונן קשיח למחיצה אחת גדולה. כאילו במקום D ו- E נגיד רק D שהיא בנפח של שתייהן. אני שוב אומר אין בעיה של איבוד מידע! הן ריקות. שאלתי שאלה זו בעבר והופנתי לסטיקי או למדריך אך אין שם תשובה למצב זה!! בבקשה עזרו בהדרכה ובתוכנות אם צריך.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמה ארד דיסקים שמכילים שתי מחיצות כל אחד עם עשרות גי'גות ... היתי רוצה לאחד כמה מהמחיצות האלה בלי לפגוע בתוכן שלהם באחריות אני זוכר שבפעם האחרונה שעשיתי זאת עם PM המידע נדפק בסופו של דבר . יש איזה שהיא דרך אחרת אולי שעבדה לכן ? או שאני יהיה חייב לגבות את הכל (מעל ל100 ג'יגה) ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים!!! אבקש את עזרתכם בבעיה הבאה. קניתי דיסק חדש 7200 WD 80JBהגדרתי אותו כMaster . עם 2 מחיצות של C,Dוהתקנתי את מערכת ההפעלה Win XP PRO/ הדיסק המקורי הישו בן 20GB WD 7200 הגדרתי כ slave כאשר הוא היה בעל 3 מחיצות C,D,E. על הדיסק המקורי (20)ביצעתי פירמוט על מנת לקבל כונן אחד E בלי מחיצות. בפועל קיבלתי כונן של E עם 6.8Gפעילים (מוקצים)ו12GB הוגדרו כלא מוקצים כך שאינם פעילים , מה צריך לעשות על מנת לאחד את כונן ה E ל20GBמלא. כך שהאזור הלא מוקצה יהפוך למוקצה ופעיל. אני כמעט בטוח שזהו משהו שטותי של הגדרות. תודה צביקה :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כונן של 1 טרה וכונן SSD של 128 ג׳יגה בזמן קניית המחשב הפרדתי את הכונן של הטרה לשני מחיצות אחת של 540 ג׳גיה והשניה של 460 ג׳גיה אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק של 500 ג׳יגה לקבצים רגילים ואת הטרה הקיים לאחד שיהיה מיועד כולו למשחקים שאלתי היא: איך אני עושה זאת? מדובר על וינדוס 8.1 פרו 64 ביט
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה נשמע א. יש לי 4 כוננים קשיחים פנימיים. 1 מהם מחולק ל3 מחיצות ש1 מתוכם הוא הSYSTEM. אני האות כונן שלו היא E ואני רוצה לשנות אותה לC, הבעיה היא שהאותC כבר שייכת לכונן קשיח שלם אחר. איך משנים את האות כונן? ב. אני רוצה לאחד בכונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות, 2 מחיצות. מחיצה אחת ריקה, מחיצה שנייה מלאה בחומר והמחיצה השלישית היא הSYSTEM. אני רוצה לאחד את המחיצה הריקה עם ההשנייה (מלאה בחומר). איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי 3 מחיצות שהייתי רוצה לאחד ולחלק מחדש מבלי לפגוע במידע שמאוחסן על המחיצות. אחת משלושת המחיצות © מכילה את המערכת. לפני כ-10 שנים השתמשתי בהצלחה ב-PQ MAGIC אבל בטח דברים השתנו מאז.. אז מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! העניין הוא ככה : יש לי כונן פיזי בעל קיבולת של 15 גיג'ה מה שקורה זה שפעם היה לי 4 גיג'ה במחיצה בשביל הלינוקס בסופו של דבר החלטתי (לפני שבוע) להוריד את הלינוקס כדי לשחרר יותר מקום לכונן C . בפועל מה שקורה זה שנשארו לי 4 גיג' שאני לא יכול לאחד לכונן C , ניסיתי דרך PM8 (partitons magic)a אבל הוא לא מאפשר את התכונה של שינוי גודל (resize) הוא גם לא מאפשר איחוד (Marge) . אם למישהו יש פתרון ללא פירמוט ויצירת מחיצה אחידה . אלא איחוד של הכוננים הוירטואלים לכונן אחד זה יוכל לעזור מאד. תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. חשבתי לעשות העתק של C בghost לפרמט , ליצור מחיצה אחידה בגודל מלא , ואז לשים את הגיבוי מה ghost. אשמח לפתרון פחות מסורבל.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אני רוצה לאחד חלק מהפרטישנים שלי כי חילקתי אותם בצורה דיי מטומטמת, ההארד דיסק - 120 ג'יגה פרטישנים: 28 ג'יגה, 58, 25, ב-60 יש 18 פנוי ב-28 2 פנוי וב-25 6 פנוי אני חושב שאני יאחד את שלושתם כבר ויעשה את זה כונן אחד גדול להורדות, סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה ויש לי עוד הארד דיסק של 80 של פרטישן של וינדווס ותוכנות ועוד קצת מדיה למקרה שב-120 נגמר המקום בכל מקרה לאחד את זה ככה יש סיכון כלשהוא לאיבוד מידע או יותר גרוע פגיעה בהארד דיסק ? אם אני ירוקן את אחד הפרטישנים ואז יאחד איכשהוא אז אין סיכון כלשהוא ? (ולא אין מצב שאני מפרמט עכשיו הכל, יש לי 37 ג'יגה פנוי ב-80 ג'יגה לכן שאלתי את השאלה האחרונה כי היא רלוונטית) תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי.. כרגע יש לי כונן 40GB מחולק ל3 (אל תשאלו למה) , אני מחליף מחשב, ואני רוצה לאחד את כל העניין כי זה טיפשי להשאיר את זה ככה... הבנתי שצריך לשנות משהו באיזשהוא מקום ואז כל הנתונים נמחקים אוטומטית ואז צריך לפרמט . תקנו אותי אם אני טועה... ותסבירו לי איך עושים את זה.... בבבבבבבקשה כמובן . תודה .
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי אחד שיש בו 150 גיגה ואחד שיש בו 850 גיגה. יש אפשרות לשלב בין שניהם ? או לפנות מקום בכונן של ה150 על חשבון ה850 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי Asus EEE PC עם שני כונני SSD. אני רוצה לאחד אותם כי יש ממש מעט בכונן C ואני לא יכול לנשום. מותקן לי Windows XP Home. איך אני יכול לאחד את הכוננים השונים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. הים רכשתי HD חדש ונוצר מצב שיש לי יותר מדי מחיצות, רציתי לדעת איך אפשר לאחד שתי מחיצות (D וE) למחיצה אחת. כמו כן כל מחיצה כזאת היא בעצם גם HD שונה. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים א-לא ידעתי לאן להפנות את הנושא לכן העדפתי לשאול כאן = בפורום הכללי. ב-איחוי דיסק.הרבה נאמר נכתב או סופר על הפעולה הזו.ישנם הטוענים שמדובר בפעולה חיונית שיש לבצעה כדי לשמור על ביצועי המערכת וההארד דיסק. ישנם הטוענים שמידי פעם איחוי עלול לגרום לבעיות של אי יציבות במערכת כמו מסכים כחולים לפתע תקלות שקורות פתאום וכו'. רוצה לשמוע את דעתכם ואני מניח שהיא מבוססת בידע מצטבר או ניסיון. מה היתרונות ? מה החסרונות ? מה עדיף,הכלי המובנה של חלונות לאיחוי הדיסק או להשתמש בתוכנה שכולם ממליצים עליה = smart defrag מודה לכם מראש ואשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-