אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, מעניין אותי לדעת איזה צורב יותר טוב Samsung SH-S223 או Asus DRW-24B1LT, ועכשיו נעבור לשאלות: - איזה צורב יותר שקט? - איזה צורב יחזיק יותר זמן? - האם הצורב של Samsung יכול להריץ דיסקים שהצורב של Asus לא יכול(או ההיפך)? - איזה צורב הייתם לוקחים ולמה? אני יודע שלצורב של Asus יש את הטכנולוגיה LS אבל כל השאלות הנשאלות לא מתייחסות לטכנולוגיה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי צורב שהיה אמור להיות של sony אבל הוא של lg איזו חברה טובה יותר (אני עדיין יכול להחזיר אותו) ? כמה עולה צורב של LG ושל SONY במהירות 52X24X52 ? ואיפה לקנות כזה בזול? וכמה עולה צורב של שתי החברות במהירות 52X32X52 (32 או שלושים ומשהו...אני לא בטוח) ואם אתם מכירים חברה טובה יותר אז תגידו (חברה שיותר טובה מ LG ומ SONY (מאוד חשוב לי לדעת כמה הם עולים ואיפה לקנות אותם בזול) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
איזה צורב כדאי לי לקנות בסביבות 400 שקל שלא יעשה בעיות ויחזיק הרבה זמן?????? (זה הצורב הראשון שלי) ???
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליקנות צורב כמה שיותר טוב עד 350 שקל על מה אתם ממליצים? והאם מיצרים עוד צורבי סקזי
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי אני צריך צורב לצריבת מדיה .. אני צורב המון דיסקים AUDIO ביום ...אני רוצה לקנות צורב לא של ה 100 שקל הפשוט אלא משהו יותר מקצועי לצריבת דיסקים השאלה אם יש כזה דבר !? ואם בכלל שווה להשקיע או שכל הצורבים הם צורבים מדיה באותה רמה...חשוב לי גם שזה יהיה צורב די וי די תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום כולם [= אני רוצה לקנות צורב ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים איזה מהירות משהו לא יקר כלכך עד איזה 600 שקל [= תודה! :
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני שואל מכיוון שאולי יש חדש בתחום ועדיף להשקיע עוד קצת או לחכות קצת לחדשים הללו מאשר לקנות את ה3540A תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איזה צורב כדי יותר ? כי יש הבדל גדול במחיר זה:צורב 1 אוו זה:צורב 2
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהרבה יגידו פה חיפוש!!@!@ אבל אני מתלבט בין 2 דגמים: 1)ליטאון 52*24*52 2)טייק 48*24*48 אין הבדל במחיר. אני דיי נוטה {הרבה נוטה} כלפי טייק גם בגלל 8מגה קאש וגם בגלל שנתיים אחריות. אז מה עדיף לי? נ.ב למשהו יש ביקורת על הטייק כי יש לי על הליטאון בלבד?
-
- 59 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
חברה מיהו יכול להסביר לי איזה צורב שווה לי לקנות ומה זה Large 8MB data buffer ומה ההבדל בנו לבין שתי מגה :D
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מזיג- זג , חוץ מהבלו ריי כמובן.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=28_206&sort=2a&page=1 והאם באמת כל הצורבים אותו דבר ולא שווה להשקיע בצורב יותר מ-100 ומשהו שקל?!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה צורב DVD כדאי לי לקחת בסביבות הגג500 שקל תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני הולך בקרוב להזמין קצת חומרה מ www.newegg.com, לשלוח אותה למשפחה מחו"ל, ועוד כמה שבועות שאני אבקר אצלם לאסוף את זה. איזה צורב כדאי לי להזמין ? חשבתי על משהו בן x32 ל x40 , לא צריך יותר, והם די הפסיקו למכור יותר איטיים מזה. יש איזשהי המלצה מה לקנות ? איזה הבדלים יש בצורבי ה x40 ל x32 פרט למהירות ? מחכה להצעות..
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות צורב ואין לי מושג במה לבחור. איזה צורב הוא הכי טוב מבחינת ביצעים\מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גג 900 שקל לבזבז על צורב איזה צורב כדאי לקנות משהו אמין וטוב למה קניתי צורב PLEXTOR לא מזמן והוא נדפק ממש מהר ברצוני לקנות צורב משהו כמו שיצרוב על 48..
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איזה צורב לקנות? אי רוצה שהוא יהיה אמין, מהירות 48 או 52 ומחיר נורמלי. הבחירות : MSI , ASUS , LITE ON תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם הפיוניר 111D מספק או שיש משהו יותר מומלץ
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צורב Pioneer DVR-215D הישן שלי כבר לא עומד במשימה.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היה לי צורב נייד NEC ND 2500 8X 4.7 +-RW נדמה לי שככה הדגם לא קניתי אותו ..ועכשיו החזרתי אותו למי שזה היה שייך לו..... רציתי לדעת איזה צורב נייד הכי כדאי לקנות ומה הטווח מחירים של צורב כזה ?.. נייד מהיר ואיכותי
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
איזה צורב DVD עדיף ? של אסוס DRW-24B3ST שעולה 140 שקל. DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black Sata למכירה בקי.אס.פי. מחשבים או של סמסונג SH-S223B / SH-222AB שעולה 115 שקל. SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA למכירה בקי.אס.פי. מחשבים תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי! השעלה שלי היא: איזה צורב עדיף באותו מכיר משני אלה: 1. Plextor PX-760A IDE/ATAPI שהוא X18 2. Plextor PX-755SA SATA שהוא X16 אני קונה אותם מארצות הברית ב-50$
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
Pioneer DVR-215DBK http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DVR-215DBK או asus DRW-2014L1T http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429560 חשוב לי ממש לצריבת משחקים לxbox 360 זאת אומרת שיהיה לו dual layer איכותי אם אפשר להגיד איזה משנים יותר איכותי וממולץ ועזבו בצד את המחיר ..כי לפי המחיר האסוס הוא האיכותי אבל שוב למי שמכיר ויודע. תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1.NEC 3550 2.LG GSA4167B 3.PHILPS 1628G מבחינת מחיר זה ממש זניח ב DVD-RAM לא נראה לי שאשתמש בו רק אם אני אראה יתרון ממש בולט מה DVD-RW הפילפס זה למעשה BENQ וכמו שהבנתי BENQ הם הכי טובים שהוא המקביל ל 1640 הנק הוא סוס עבודה בדוק עם קבלות השאלה איך השאר כי אני עובד ממש מסיבי עם הצורב עובד ללא הפסקה וגם חשוב לי שיצרוב הרבה סוגים של מדיות מה שמעולה בנק לעומת טושיבה לדוגמא
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-