אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
רכשתי כונן מסוג EVO לפני שבועיים ואחרי עיון באתר הנתי שיש בא לדגם הזה אז אני קצת מודאג . 1. אך אני בודק שהכל כשורה עם הכונן ? 2. לכל אלו שכבר רכשו כונן EVO איך מאבחנים את הבאג ? איך אני אמור לזהות את הבאג ? מה הסממנים ואך ניתן לטפל ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי שני HD של 60 ו80 הHD של ה60 הוא למדיה (סרטים ומוזיקה) היום הוא התמלא לי לגמרי ויש לי בHD של ה80 מחיצות עם פול מקום שאני לא משתמש יש דרך להעביר את הגיגות מהHD של ה80 לHD של ה60? יעני נגיד מD לG כשD וG לא באותו HD?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות צורב DVD, כנראה ה3500 של NEC. יש לי DVD של טושיבה sd-2550 איפה אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדיסקים שנצרבו ע"י הצורב? על איזה צורב אתם ממליצים כשהוא ישמש בעיקר לגיבוי מידע וצריבת דיסקים לDVD עד 400 ש"ח? אילו מדיות טובות זולות ישנן ואיפה אפשר לקנות אותן(אם אסור לפרסם אני ממש אודה לכם אם תשלחו לי לפרטי)? תודה מראש. עריכה: שמתי לב שיצא 3520, מה ההבדל בינו לבין 3500 ולמה אין אותו בשום חנות עדיין?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חיבור בטלוויזיה מובנה של USB ואין לי אליו גישה. הקיר השמאלי מפריע לי ואני לא יכול להכניס את הכרטיס זיכרון לתוך הטלוויזיה כתוצאה מכך. יש דרך אולי לחבר דרך כבל שעובר מהטלוויזיה ועד המחשב? פשוט את הכרטיס זיכרון במקום לחבר לחיבור של הטלוויזיה שהגישה אליו בעייתית, אלא לחבר את זה לכבל שפשוט מגשר בין שניהם. חייב להיות, אני פשוט לא יודע מה לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי כמה כוננים קשיחים שהנפח שלהם הוא 74 וגם ראיתי אחד שהוא 36 במחירים שעולים על 1000 שקל , ראיתי אחד שיש לו RPM 10000 רק בגלל שהמהירות קריאה שלו יותר גבוהה אז הוא כ"כ יקר? בבקשה מישו שמבין בזה להסביר מה זה תודה ואם אפשר גם לצרף לFAQ...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות צורב כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~30916~16~0.htm אם יש צורבים עדיפים ויותר טובים תתנו לי דגמים בבקשה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לצרוב דיסקים ולא חשוב איזה סוג אני מקבל הודעת ארור שאומרת can't connect TRF... אני משתמש בנרו 7 ויש לי צורב LG4163 די וי די.... אין לי מושג למה זה, לא נראה לי שזה הצורב כי הבעיה התחילה אחרי שפירמטתי את המחשב ובכלל הצורב לא הרס לי דיסק אחד עד היום ולא עשה בעיות בכלל...
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן חיצוני, 500 GB... ל Western Digital יש את הסידרת Passport שנראית לי נחמדה... אבל הסידרה הזאת מחולקת ל 3 חלקים: Essential Elite Studio מה בבדל בין כל הגירסאות? האם כדאי להשקיע כסף בסידרה Elite (שנשחבת הכי יקרה), או שהכל בולשיט ועדיף לקנות את הכי פשוט?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של חברת litron ( יותר נכון אני מתכוון להזמין ) רציתי חוות דעת על הצורב . צורב DVD דגם SOHW-1633S חברת LITEON
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יעני משהו באיכות סבבה.. ואיך זה עובד הדיו וזה..
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי דיסק נייד של טושיבה, שלאחר כמה חודשים של שימוש, מחבר המיני USB שלו נהיה בעייתי: נוגע לא נוגע כזה, האם יש למישהו עצה איך ניתן לתקן או מה לעשות בענין? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני משתמש ב dvd נייד לאחרונה של safa שאני משתמש בו רואים שהוא מתקשה לקרוא את הדסקים הודות לרעש שהוא עושה ולפעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוא חלק הצורב במחשב למשל לא משמיע בכלל רעש בקריאה ולא מתקשה בדקתי כמה דסקים במחשב אחרי השימוש בהם ואין כל בעיה איתם האם האיכות של הדסקים יכולה להפגע אם המכשיר מתקשה לקרוא אותם? אני לא רוצה לגלות פתאום שהסרטים לא עובדים לי תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי כונן מקסטור 60GB כבר די ישן.. נראלי 5+ שנים.. כיום אני עובד איתו ללא שום בעייה.. (חוץ מהעובדה שהוא די רועש ונראלי גם טיפה איטי אולי) אבל בכללי אני עובד איתו ואין בעיות.. לאחרונה יצא לי לבדוק את הדיסק הקשיח בתוכנה speedfan שאוספת נתונים על הדיסק דרך משהו שנקרא s.m.a.r.t התוכנה הודיעה לי שהדיסק פגום ואני חייב להחליף אותו מיידית.. ממש היה מודגש שזה מצב קריטי ואני חייב להחליף אותו כמה שיותר מהר.. אבל התעלמתי מזה כי לא בא לי לקנות דיסק קשיח עכשיו.. ואז גם לינוקס הודיעה לי אותו דבר.. המערכת אמרה שבדיסק יש סקטורים פגומים ויש להחליפו.. וגם סירבה לבצע התקנה על הדיסק.. תיקון שגיאות לא עזר לעניין.. השאלה שלי היא האם המצב באמת כל כך קריטי? הדיסק באמת גוסס? יש מצב שבזמן הקרוב אנ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לקנות HDD חדש למחשב בגלל שהמקום שלי כבר נגמר. (יש לי כרגע 1160 GB) בגלל המחירים המופרזים בארץ אז אני חושב על הזמנה מEbay, גם יקר אבל חוסך לי 100 שקל. מה אתם אומרים שווה לי לקחת את הסיכון? המוכר נראה בסדר גמור ויש עליו אחלה פידבקים. http://www.ebay.com/itm/Seagate-Barracuda-1TB-7200rpm-64MB-Cache-SATA-3-3-5-Hard-Disk-Drive-ST1000DM003-/180843349204?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1b1a84d4#ht_4932wt_1397 ובאותה הזדמנות אני מעוניין לקנות בקר SATA 3(בגלל שאין לי חיבור SATA 3 בלוח אם) שתומך גם בRAID 0. ולעשות עם הST1000DM003 והHD103SJ שילוב של RAID 0 בעזרת הבקר, האם זה אפשרי והאם זה לא יאט בביצועים של הSATA 3 בגלל שהוא במערך עם SATA 2? http://www.ebay.com/itm…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מTMS והפעלתי לראשונה את הכונן הנ"ל (WD10EZEX). כל מה שעשיתי מאז הוא לחבר, להפעיל ולהעתיק אליו קבצים. היום נתקלתי בהודעת שגיאה של ווינדוס, ואחרי בדיקה בHD TUNE, ראיתי את הנתון הבא: End to End Error Detection: 97, Data 3 - Failed. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה לא מבשר על טובות. האם נפלתי על יחידה דפוקה או שיכולות להיות סיבות אחרות לתקלה כזאת בכזה פרק זמן קצר? אני אציין גם שהכונן משום מה לא מדווח על טמפרטורה (לא בHD TUNE לפחות). שאר הכוננים כן, והיא תקינה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני ממש לא מבין בכונני SSD וזקוק לעזרתכם! חשבתי לקנות מחשב חדש - אך בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לחכות קצת ורק לשדרג את הכונן שלי ל-SSD. (הפוסט שלי כאן) בדקתי בפורום כל מיני פוסטים וראיתי כל מיני מושגים כמו mx100 bx100 mx200 - וזה לא אומר לי כלום :\ אשמח לשמוע המלצות לכונן בנפח 250GB (+-) שיוכל להמשיך איתי למחשב הבא אם אחליף בקרוב .... תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא מומלץ? מה עדיף, לקנות כונן חיצוני מוכן או בנפרד HD ומארז?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ארדיסק נוסף למחשב (לקבצים חשובים) שיהיה בלתי ניתן לצפיה... הכוונה שאפשר יהיה לראות אותו במחשב שלי... אבל אם אני רוצה להיכנס אליו אני צריך להכניס סיסמה... וכך שלא ניתן יהיה לראות איזה קבצים מופעים בו ללא הסיסמא.... אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אותכם שאלה בהקשר לכונן פלאש חיצוני. א. למה נועד כונן פלאש חיצוני ? ב. למה הוא משמש? ג.מה המחיר שלו היום? ד. ומה זה בעצם המילה ready boost?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
2 פלטות http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=394 לא ברור לי איך האקוסטיקה שלו משתווה ל SAMSUNG HD642JJ
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה. במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר. אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשי הפורום שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח בגודל 2TB ולהכניסו למארז חיצוני שמאפשר התחברות אליו דרך eSata ו- USB. אחרי שקראתי בפורום, ושחיפשתי קצת באינטרנט הגעתי לשני מתמודדים: הראשון, היותר יקר שעולה סביב ה- 280 ש"ח, הינו Vantec - NST-360SU-BK. http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212 ואילו השני, היותר זול משמעותית שעולה סביב ה- 90 ש"ח, הינו Sedna - SE-ESATA-EH-05. http://www.sednacomputer.com/products/se-esata-eh-05.html ממה שאני יכול לשים לב אליו מקריא באתרי הייצרן זה שלשניהם יכולות זהות, לפחות על הנייר, ההבדל הוא בחבילה. המארז השני, מגיע ללא ספק כוח חיצוני וכנראה שצריך לקנות אותו בנפרד. הרי מה המארז עושה? נותן חשמל לדיסק וממיר חיבור SATA לeSATA או USB, בצ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ובכן, ברשותי 2 הארדיסקים של 250 ו-200 ואני די לחוץ מבחינת מקום ואני מרגיש שאני חייב מקום אכסון חדש. חשבתי על כונן חיצוני נייד של 1 טרה בו אני יאכסן את כל ההתקנות, קבצים גדולים ותכני HD שנורא חשובים לי ושוקלים המון. השאלה, אם זה כדאי או שמא לקנות הארד דיסק רגיל ואולי אפילו לפרמט ולבצע RAID עם 2 ההארד דיסקים הנוכחים?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-