עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by YairZ,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by בנאל חלפון,

שלוםהיום בבוקר הרצתי את התוכנה UserBenchMark וכשהיא הריצה בדיקה על כונן D (לא הכונן שמותקן עליו הווינדוס) היא פשוט נתקעה על הסריקה מלא זמן..אני עצרתי את התוכנה דרך מנהל המשימות ומאותו רגע הכונן עובד ממש לאט ותמיד על 100% שימוש אפילו שאין בו שימוש עשיתי כמה הפעלות מחדש למחשב ובכמה מהפעמים הכונן אפילו "נעלם" מהמחשבבכל מקרה אם תגידו לי לנסות לגבות אז אין לי ממש אפשרות מ2 סיבות:1. אין לי איפה לגבות את הקבצים2. אם אני אפילו פותח תיקייה שנמצאת בכונן הזה זה מתקיע את המשימה explorer לכמה דקות ומוציא הודעת שגיאה שהתיקייה/הקובץ לא נמצא או שפשוט לוקח למחשב מלא זמן להוציא את הודעת השגיאה בלי שexplorer יתקעאשמח לעזרה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, יש לי במחשב 2 כוננים (אין לי אפשרות לחבר יותר) , אחד של 1TB ואחד של 300GB וזה ממש לא מספיק לי אני רוצה להחליף את ה300GB ב2TB חשבתי על ההארד דיסק הבא : http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_xt/ מה דעתכם עליו מבחינת מהירות? איכות? וכל מה שצריך תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Windows XP מזהה דיסקים קשיחים בעלי נפח גדול מ-127GB רק עם מתקינים SP1 או SP2. האם Windows 2000 Professional SP4 מזהה דיסקים קשיחים בעלי נפח גדול מ-127GB? שאלה נוספת: יש לי בקר PCI IDE של Silicon Image מדגם SiI 0680 ATA/133. האם הבקר הזה תומך בדיסקים קשיחים בעלי נפח של 250GB-300GB? בדקתי באתר שלהם, וכתוב שם שהבקר SiI 0680A תומך בדיסקים קשיחים בעלי נפח גדול מ-127GB (האם SiI 0680 ו-Sil 0690A זה אותו דגם?), אבל לא כתוב מגבלת נפח. האם הבקר הזה תומך בדיסקים קשיחים עם Buffer של 16MB? אני יודע שהוא תומך בדיסקים קשיחים עם Buffer של 8MB.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by noamroze,

שלום, אני יודע שזו בקשה מאד בנאלית, אבל פשוט לא מצאתי באתר השוואה מרוכזת עדכנית. מעוניין להוציא כמה שפחות (כמובן ), אבל לא עבור משהו לא אמין או בעל ביצועים ירודים. לדוגמא מהיום: חיפוש ב KSP: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=ssd&buy=&minprice=&maxprice= חיפוש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 אשמח לכל עזרה, חשבתי לרכוש אותו מחר.... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by generalA,

שלום אנשים 1) איזה צורב יותר חדש בשוק ? LG GSA-H10N או LG GSA-H22N ?? ומה יותר מומלץ לרכישה כשהמטרה העיקרית היא צריבה (והרבה) של דיסקים DVD-+R ??? (2 משהו נוסף... מה יותר כדאי (המחיר לא מהווה גורם כאן) GSA-H22NB או LG GSA-H22N ??(חשוב מאוד !!) תודה !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב DVD וקיבלתי המלצות על הצורב הבא שנדמה לי שאפילו עדיין לא הגיע לארץ תקנו אותי אם אני טועה זהו צורב דגם TS-H552B Writing DVD-R double layer 2.4x של סמסונג והנה המפרט מקווה שתוכלו להמליץ לי עליו האם שווה להשקיע או שבעצם הדגם האחרון של LG טוחן אותו דרך אגב הוא עולה לי 420 שקל Specifications Data Transfer Rate Media Type Write Read DVD+R 16X (21.6MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+R Double 2.4X (3.24MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-R 12X (16.2MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-ROM - 16X (21.6MB/sec) CD-ROM - 48X (7.2MB/sec) CD-R 40X (6.0MB/sec) 48X (7.2MB/s…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני צריך מתאם 5.25 ל- 3.5 משהו איכותי וזול שלא יהיה מסובך ולהרכיב. תודהה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Patriot Supersonic Xpress 32GB USB 3.0 או Transcend JetFlash 760 USB 3.0 Flash Drive 32GB מי יותר טוב מבחינת מהירות, וכן מי יותר אמין מבחינת לשמור על הקבצים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי IBM 60GXP 40gig שכבר משמיע תקטוקים למי שזוכר, עכשיו יש שני דרכים שחשבתי כדי להינצל ממצב של נפילה. 1. לקנות צורב כלשהוא ב400 שקל כדי שאוכל לגבות מידע באופן סדיר על CD-RW's עד שהוא נופל ואחר כך להחזיר הכל להרד דיסק או חדש. 2. לקנות עכשיו הרד דיסק חדש ולהעביר הכל אליו, וכן להשתמש בגוסס לדברים לא חשובים. החסרון בדרך הראשונה הוא שכבר יש לאח שלי צורב שמסוגל לצרוב רק CD-R's כך שצורב חדש יהיה קצת בזבוז. החסרון בדרך השניה או שאין לי צורך בהרד דיסק חדש וזה יעלה יותר. אני זקוק לעצות בבקשה folks!

11. שלום , יש ברשותי לוח אם ASROCK H67M-GE , ואני מעוניין להוסיף לו SSD. מהו ה SSD 120G המומלץ ביותר ? תודה, TOM

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. המפרט למחשב החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון RipJaws 1600 CL9 2x4GB דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE ??? המחשב יעבוד עם OC, השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD ככל הנראה יהיה דיסק SSD בנפח 60GB עבור מעה"פ WIN7 לשיפור זמני טעינת/שמירת קבצים הדגם יהיה כנראה OCZ AGILITY3 או של CRICIAL - שניהם בתצורת SATA3 6gb/s מבקש המלצות לדיסק קשיח (מכני) למערכת .

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Cynicoren,

שלום, חיברתי את הכונן לSATA ולמקור הכוח - המחשב עשה בדיקת סטטוס כמו לכל חיבור מכשיר חדש. לאחר מכן ביקש ממני לבצע רסטרט - אך הכונן לא עולה. מה לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by elior021,

היי חברה, ברשותי לוח אם של אסוס p5q deluxe הארד דיסק 500GB של WD עם 16 קאש. אני מעוניין לרכוש הארד דיסק נוסף ולעבוד במערך RAID 0 במטרה להנות מתוספת הביצועים נכבדת. לצערי, הפחד מאובדן מידע הוא גדול. היות ומחירי הדיסקים זנותי היום (וטוב שכך) שקלתי לקנות דיסק קשיח של 1TB למטרת גיבוי. השאלה הנשאלת האם אפשרי להריץ גם מערך RAID 0 לשיפור הביצועים וגם מערך RAID 1 לגיבוי בו זמנית? והאם כך באמת אהיה מוגן מפני אובדן מידע? אני צריך לקנות דיסק קשיח זהה נכון? (WD 500Gb 16MB) או שניתן לקנות 32MB?יתן משהו? שאר המפרט בקצרה: E8400 עם מוגן 2 של סקיט' הOC עוד בחיתוליו asus p5q deluxe 4GB 1066MHZ OCZ hd4850 512MB גירסה מומהרת בנוסף לOC צנוע שביצעתי בנתיים. 500Gb WD 16MB DVD bruner 8 מאוררי מא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Condor,

יש לי הרד דיסק בן שנה וחצי : IBM 30GB את הדגם המדוייק אני לא זוכר 307030 אני חושב. לפני חצי שנה לפתע הוא התחיל להשמע "רעשים משונים". בבדיקה גיליתי שלושה סקטורים פגועים. המצב בינתיים לא השתנה ??? אני כבר מתכונן נפשית לקבורה שלו ... אז .... 1. איזה דיסק לקנות ? בינתיים רק יצאתי מבולבל . 2. מה מצפה לי ב - "פלונטר" ומה הדרך הטובה ביותר להציד להם את הבעיה ולקבל שרות ? 3. אני מבטיח לעדכן כשהדיסק ימות :-[

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by alergic,

HDD: http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-seagate-3tb--st3000dm001?aff=Zap SDD: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-256gb-ssd-pro-840-series-sata3-p-14406?language=he BAY: http://www.ebay.com.au/itm/New-2-5-SSD-HDD-To-3-5-Metal-Mounting-Adapter-Bracket-Dock-For-PC-SSD-Holder-/400459881781?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item5d3d44dd35 (כדי להחזיק את ה SSD) מארז: SONATA 3 על פי המלצות בפורום. צריך חוות דעת על מערך זה לפני קניה ואם יש מערך יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת וכו' תודה רבה, נתן

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כפי שיודעים, למשל שקונים דיסק קשיח 40 G , הוא בא כ 37 ! למה? כי שפרמטו אותו בשביל להתקין OS, הפירמוט לקח כמה ג'יגות. (גם ה-OS) אם אני אפרמט שוב, זה יקח לי עוד מקום מהכונן ???? ??? ??? ???

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Tal-T,

אוקיי , אז יש לי הארד דיסק בנפח 320GB של סמסונג , ולמיטב ידיעתי 320GB אמור להיות 300GB בפועל. לפני הפירמוט היו לי שתי מחיצות: 280 ו-20 , דבילי , אני יודע . לא שיניתי שום דבר .. את הפירמוט ביצעתי בעצם בהתקנת WINDOWS 7 (היה לי לפני זה XP) , ותוך כדי ההתקנה כשהוא שואל איפה להתקין , הוא הראה לי את שתי המחיצות ובאפשרויות שם היה FORMAT , ועשיתי את זה לשתי המחיצות. עכשיו לאחר שהווינדוס הותקן , המחשב באמת פורמט , הWIN הותקן במחיצה של ה-280 (עכשיו אחרי שהWIN לקח מקום יש 270) ופשוט מאוד - המחיצה האחרת של ה-20GB נעלמה ! לא קיימת ! תראו: מה אני אמור לעשות? ואם זה דורש ממני להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ולפרמט , מה סדר הפעולות שאמור להתבצע (בצורה כללית , אני לא מבקש מדריך פירמוט).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by The Ball,

אז ככה אני בסוף פברואר תחילת מרץ מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מאוד אשמח לכלול בתוכו דיסק קשיח שתומך ב- S-ATA 80 GB... http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/0,1081,564,00.html ויש לי 2 שאלות 1. באתר שלהם http://buytape.seagate.com/basket.asp הם מוכרים אותו ב- 136$ כמה לדעתכם זה יעלה בארץ? 2. אתם חושבים שהדיסק קשיח יגיע לארץ עד תחילת מרץ? ובבקשה מכם אל תענו לי תשובות של "אני לא מגדת עתידות" כבר עדיף שלא תכתבו תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ערב טוב. לפני כשנה רכשתי כונן קשיח - WD 1TB 10EZEX אשר יוצר ב22 ליוני 2014. הרעש שלו לא היה חזק יותר/שונה מכל הארד דיסק מהשנים האחרונות (יש במערכת גם סיגייט. גם הוא די שקט). כמובן שאני מדבר על רעש "רקע/מנוחה" ולא תקתוקים/משהו לא תקין. לפני כמה ימים רכשתי זוג כוננים חדשים, גם הם 10EZEX, אשר יוצרו ב7 לאוקטובר 2015. לשני הכוננים, באופן זהה, יש רעש רקע חזק משמעותית מהוותיק יותר. ללא ספק רועש יותר משאר המערכת (מאוררים וכו'). מה יכולה להיות הסיבה? האם פס יצור תקול? משלוח תקול, או שאם הכל בפועל תקין, פשוט מזל רע - רועש ותו לא? אשמח לעזרה, בעיקר מאנשים שיש להם כוננים זהים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני רוצה לראות באיזה מהירות הדיסק הקשיח שלי רץ.... אפשר לינק לישיר לתוכנה שבודקת זאת ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by booli123,

אני רוצה לקנות בימים הקרובים, אני רוצה SSD רק לWINDOWS אולי עוד תוכנה או 2. אני רוצה להשקיע בין 300-400 שקל. והחנויות שיש לי זה או TMS KSP Ivory בקיצור משהו לקריות. אשמח לעזרה. זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Fighter,

בבקשה אם אפשר ממה שמופיע באתר של KSP כי זה המקום היחיד שאני יכול ללכת אליו כרגע

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by OutRaGe,

היי אני רוצה לאחד חלק מהפרטישנים שלי כי חילקתי אותם בצורה דיי מטומטמת, ההארד דיסק - 120 ג'יגה פרטישנים: 28 ג'יגה, 58, 25, ב-60 יש 18 פנוי ב-28 2 פנוי וב-25 6 פנוי אני חושב שאני יאחד את שלושתם כבר ויעשה את זה כונן אחד גדול להורדות, סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה ויש לי עוד הארד דיסק של 80 של פרטישן של וינדווס ותוכנות ועוד קצת מדיה למקרה שב-120 נגמר המקום בכל מקרה לאחד את זה ככה יש סיכון כלשהוא לאיבוד מידע או יותר גרוע פגיעה בהארד דיסק ? אם אני ירוקן את אחד הפרטישנים ואז יאחד איכשהוא אז אין סיכון כלשהוא ? (ולא אין מצב שאני מפרמט עכשיו הכל, יש לי 37 ג'יגה פנוי ב-80 ג'יגה לכן שאלתי את השאלה האחרונה כי היא רלוונטית) תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by dot com,

פירמטתי את המחשב שלי בגלל וירוס. והתקנתי WIN 98 במקום ה XP שהיה לי. הבעיה הייתה שלא יכולתי לפרמט את כונן D: דרך ה- DOS וה WINDOWS והמערכת קבצים שלו הייתה NTFS עכשיו יש לי "כאילו" כונן אחד C: שהמערכת קבצים שלו היא FAT32 וכונן D: שהמערכת קבצים שלו היא NTFS , שהWINDOWS לא מזהה :-\ מה אני עושה כדי להחזירו ??? שני הכוננים זה מחיצות. רק דרך ה DOS אני יכול לראות את כונן D:. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים