עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tidan27,

ברשותי נגן מוזיקה, הוספתי לו כרטיס זיכרון מיקרו הוצאתי את הכרטיס מהנגן, כחמש פעמים במשך שלושה ימים על מנת לפרמט אותו באמצעות קורא כרטיסים ברצוני לדעת האם הוצאה מרובה של הכרטיס והכנסתו בצורה נכונה גורמת לשחיקת המנגנון כרטיסים של הנגן או של הכרטיס עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Guy950,

שלום, חזרתי מארה"ב עם שני חברים חדשים, אחד מהם הוא הארדיסק רגיל והשני הוא SSD. אני רוצה להתקין עליו את המערכת הפעלה ולהגדיר אותו ככונן ראשי. זאת הפעם הראשונה שלי עם כונן SSD, יש דברים שאני צריך להגדיר לגביו?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by eyma,

שלום יש לי HARD DISK חיצוני 500GB שנפל לריצפה.דגם MAXTOR שלחתי אותו לחברת טיק טק בר"ג הם אומרים שהמנוע התקלקל,אבל הם רוצים הרבה מאוד כסף על שיחזור המידע כ -8000 ש"ח שאלתי היא האם יש מישהו שמתמחה בהחלפת מנועים כאלה,אין לי בעיה לקנות דגם זהה חדש ולהוציא ממנו את המנוע וזאת על מנת לשמור את המידע. אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש עדיפות לאמינות או מהירות באחת מהדרכים? ואם זה אותו פרוטוקול, מה הצורך בבקר? 2 יציאות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב DVD וקיבלתי המלצות על הצורב הבא שנדמה לי שאפילו עדיין לא הגיע לארץ תקנו אותי אם אני טועה זהו צורב דגם TS-H552B Writing DVD-R double layer 2.4x של סמסונג והנה המפרט מקווה שתוכלו להמליץ לי עליו האם שווה להשקיע או שבעצם הדגם האחרון של LG טוחן אותו דרך אגב הוא עולה לי 420 שקל Specifications Data Transfer Rate Media Type Write Read DVD+R 16X (21.6MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+R Double 2.4X (3.24MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-R 12X (16.2MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-ROM - 16X (21.6MB/sec) CD-ROM - 48X (7.2MB/sec) CD-R 40X (6.0MB/sec) 48X (7.2MB/s…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by YairZ,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. טוב אז ככה שלום לכולם יש לי המחשב הארדיסק שמחובר בSATA עכשיו הביאו לי עוד הארדיסק שהוא IDE ואני רוצה לחבר אותו כ-Slave יש לי על הלוח אם בסה"כ חיבור IDE אחד עד עכשיו למאסטר של הIDE היה מחובר הצורב עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את הכונן IDE הנוסף בתור slave? ניסתי כבר כמה פעמים ולא הצלחתי.. שמתי על קייבל סלקט ושמתי את הצורב כראשי וHD כslave\ וגם הפוך ולגבי הג'מפרים של הצורב אין לי מושג לא מצאתי שם טבלה איך להגדיר מה תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by cha_had,

מחפש דיסק און קי בתקציב של עד ולא יותר מ-50 ש"ח שיהיה חיבור USB 3.0 עם מהירות כתיבה של 35-60mb/s הנפח הדרוש: 8GB, לא איכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, רק שיהיה בתקציב. (וכשאני אומר 35MB/S זה אומר לא לכל היותר אלא לכל הפחות)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by yarivot26,

היי, יש לי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך לשרת NAS. מפרט המחשב: CPU: Intel Celeron 331 MB: ASUS P5GLV-MX RAM: 1 GB DDR אני מעוניין ליצור RAID 5 ל4 כוננים קשיחים של 2TB וRAID 1 ל2 כוננים קשיחים של 1 TB. תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Patriot Supersonic Xpress 32GB USB 3.0 או Transcend JetFlash 760 USB 3.0 Flash Drive 32GB מי יותר טוב מבחינת מהירות, וכן מי יותר אמין מבחינת לשמור על הקבצים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by urich,

ראיתי בnetaction צורב ב460 שקל כולל משלוח של aopen במהירות 32/12/48 מה אתם אומרים http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=562215

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קניתי לאחרונה דיסק חיצוני Seagate Backup Plus 2tb. הוא משמיע מהיום הראשון מין קולות נקישה חלשים כאשר, בין היתר, אני סוגר ישום כמו מדיה פלייר שמריץ קובץ וידאו מהדיסק. כשאני פותח את התוכנה crystal disk info ובוחר את ההארדיסק, הוא משמיע כמה נקישות כאלו באופן רציף. הדבר הזה קורה רק במצבים "קונקרטיים" כמו שציינתי, אך לא בפעילות שגרתית רציפה(או חוסר פעילות).. לא מדובר ברעשים קיצוניים במיוחד, אך בהחלט משהו ששמים לב אליו כשהחדר לא רועש, וזה די מטריד.. מעבר לכך הדיסק עושה בעיות של ניתוקים אקראיים מהמחשב(ומייד מתחבר חזרה).זה קורה כרגע כשהוא מחובר לUSB2, אך כאשר הוא היה על USB3- הוא היה מתנתק ולא מתעורר לחיים בכלל. אציין שהייתה לי בעיה על USB3 גם עם מוצר אחר, אך מעולם לא הייתה בעי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ערב טוב. לפני כשנה רכשתי כונן קשיח - WD 1TB 10EZEX אשר יוצר ב22 ליוני 2014. הרעש שלו לא היה חזק יותר/שונה מכל הארד דיסק מהשנים האחרונות (יש במערכת גם סיגייט. גם הוא די שקט). כמובן שאני מדבר על רעש "רקע/מנוחה" ולא תקתוקים/משהו לא תקין. לפני כמה ימים רכשתי זוג כוננים חדשים, גם הם 10EZEX, אשר יוצרו ב7 לאוקטובר 2015. לשני הכוננים, באופן זהה, יש רעש רקע חזק משמעותית מהוותיק יותר. ללא ספק רועש יותר משאר המערכת (מאוררים וכו'). מה יכולה להיות הסיבה? האם פס יצור תקול? משלוח תקול, או שאם הכל בפועל תקין, פשוט מזל רע - רועש ותו לא? אשמח לעזרה, בעיקר מאנשים שיש להם כוננים זהים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני מתכנן קנייה של כונן SSD, ומכיוון שהמחשב שלי יחסית ישן (נקנה לפני כ8 שנים) אשמח אם תוכלו לומר לי אם הכונן מתאים בכלל למערכת שברשותי. לוח האם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#ov ספק כוח: *התמונה ערוכה, השארתי רק את הפרטים החשובים (סמלים/נתונים) 1. האם המחשב יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל? 2. האם הדגם של הספק כוח תקין לכונני SSD? כי הבנתי שהם רגישים מאוד. (8 שנים החזיק ללא שום בעיה בו או במערכת, אך עדין) 3. האם כדאי לקנות את הגרסה של ה120 GB או ה250? ההבדל הוא בערך כ220 שח, אך השאלה אם המחירים צפויים לרדת בשנה או השנתיים הקרובות באופן דרסטי? 4. צריך לדעת משהו מיוחד לפני הרכישה או לאחריה? כמו למשל התקנת תוכנות, שינוי הגדרות בביוס…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Windows XP מזהה דיסקים קשיחים בעלי נפח גדול מ-127GB רק עם מתקינים SP1 או SP2. האם Windows 2000 Professional SP4 מזהה דיסקים קשיחים בעלי נפח גדול מ-127GB? שאלה נוספת: יש לי בקר PCI IDE של Silicon Image מדגם SiI 0680 ATA/133. האם הבקר הזה תומך בדיסקים קשיחים בעלי נפח של 250GB-300GB? בדקתי באתר שלהם, וכתוב שם שהבקר SiI 0680A תומך בדיסקים קשיחים בעלי נפח גדול מ-127GB (האם SiI 0680 ו-Sil 0690A זה אותו דגם?), אבל לא כתוב מגבלת נפח. האם הבקר הזה תומך בדיסקים קשיחים עם Buffer של 16MB? אני יודע שהוא תומך בדיסקים קשיחים עם Buffer של 8MB.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות SSD חדש. בעיקרון נמנעתי מלבדוק על הEVO בגלל התקלה שהתגלתה בו והתמקדתי בחיפוש של MX100 ("חיפוש" אני מתכוון במבצעים של הBLACK FRIDAY). העניין הוא, שמצאתי כרגע מבצע מטורף של הEVO המחיר במבצע הוא 88 דולר לאחר מיסים, לדגם של ה250 ג'יגה. השאלה היא האם כדאי לקנות את המוצר הזה או שבגלל התקלה לא מומלץ לקנות אותו אפילו במחיר מצחיק שכזה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Fighter,

בבקשה אם אפשר ממה שמופיע באתר של KSP כי זה המקום היחיד שאני יכול ללכת אליו כרגע

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dot com,

פירמטתי את המחשב שלי בגלל וירוס. והתקנתי WIN 98 במקום ה XP שהיה לי. הבעיה הייתה שלא יכולתי לפרמט את כונן D: דרך ה- DOS וה WINDOWS והמערכת קבצים שלו הייתה NTFS עכשיו יש לי "כאילו" כונן אחד C: שהמערכת קבצים שלו היא FAT32 וכונן D: שהמערכת קבצים שלו היא NTFS , שהWINDOWS לא מזהה :-\ מה אני עושה כדי להחזירו ??? שני הכוננים זה מחיצות. רק דרך ה DOS אני יכול לראות את כונן D:. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני רוצה לראות באיזה מהירות הדיסק הקשיח שלי רץ.... אפשר לינק לישיר לתוכנה שבודקת זאת ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Forest14,

יש לי 3 HD כ"א של 1 טרה של סמסונג ואני רוצה מהם, אבל הם די מלאים. כעת אני רוצה לעבור לWIN7 ובאותה הזדמנות לפתוח HD חדש. קראתי על החדש של WD Western Digital 2TB 3.5 64Mb Black Edition SATA II WD2001FASS 2 טרה, מהירות גבוהה וכ"ו. דיברתי עם חנות מחשבים, ושם הציעו לי לעבור לSSD. המוצע, הוא של אינטל (80 גיגה). Intel 80GB SSD X25-M SATA II 2.5 SSDSA2M080G2R5 השאלה: האם המהירות של הSSD כל כך משמעותית ששווה לוותר על הנפח ושלם הרבה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי IBM 60GXP 40gig שכבר משמיע תקטוקים למי שזוכר, עכשיו יש שני דרכים שחשבתי כדי להינצל ממצב של נפילה. 1. לקנות צורב כלשהוא ב400 שקל כדי שאוכל לגבות מידע באופן סדיר על CD-RW's עד שהוא נופל ואחר כך להחזיר הכל להרד דיסק או חדש. 2. לקנות עכשיו הרד דיסק חדש ולהעביר הכל אליו, וכן להשתמש בגוסס לדברים לא חשובים. החסרון בדרך הראשונה הוא שכבר יש לאח שלי צורב שמסוגל לצרוב רק CD-R's כך שצורב חדש יהיה קצת בזבוז. החסרון בדרך השניה או שאין לי צורך בהרד דיסק חדש וזה יעלה יותר. אני זקוק לעצות בבקשה folks!

23. Started by noamroze,

שלום, אני יודע שזו בקשה מאד בנאלית, אבל פשוט לא מצאתי באתר השוואה מרוכזת עדכנית. מעוניין להוציא כמה שפחות (כמובן ), אבל לא עבור משהו לא אמין או בעל ביצועים ירודים. לדוגמא מהיום: חיפוש ב KSP: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=ssd&buy=&minprice=&maxprice= חיפוש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 אשמח לכל עזרה, חשבתי לרכוש אותו מחר.... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש את הכונן הבא + מתאם ואדאפטר שיאפשר לי חיבור ב USB3: Seagate 3000GB FreeAgent GoFlex Desk 3TB Seagate STAE107 FreeAgent GoFlex Desk Desktop Adapter For 3.5" — USB 3.0 אך שמעתי בעבר על כל מיני בעיות עם כונני SEAGATE (אמינות, התחממות). מה דעתכם על הפריטים? שווה קנייה? יש המלצה טובה יותר? צ'יקי

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by booli123,

אני רוצה לקנות בימים הקרובים, אני רוצה SSD רק לWINDOWS אולי עוד תוכנה או 2. אני רוצה להשקיע בין 300-400 שקל. והחנויות שיש לי זה או TMS KSP Ivory בקיצור משהו לקריות. אשמח לעזרה. זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים