עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה ויסטה. אני לא נוהג להזיז את המחשב הנייד וגם לא מתכוון להזיז את הדיסק קשיח שאקנה. ככה שאפילו פנימי יהיה גם טוב אבל האם ניתן לחבר אותו לנייד שהוא בחוץ ובחיבור USB ? כי אם פנימי אני שוקל לקנות את הסמסונג HD103SJ. ואם חיצוני אז את seagate freeagent desk או seagate freeagent go. אגב אני מתכנן לקנות 2 כוננים קשיחים זהים, שביניהם יבוצע סינכרון פעם בתקופה למנוע איבוד מידע בעתיד. אשמח לשמוע מה הייתם עושים - הערות, המלצות יתקבלו בברכה. תודה וחג שמח !

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Forest14,

יש לי 3 HD כ"א של 1 טרה של סמסונג ואני רוצה מהם, אבל הם די מלאים. כעת אני רוצה לעבור לWIN7 ובאותה הזדמנות לפתוח HD חדש. קראתי על החדש של WD Western Digital 2TB 3.5 64Mb Black Edition SATA II WD2001FASS 2 טרה, מהירות גבוהה וכ"ו. דיברתי עם חנות מחשבים, ושם הציעו לי לעבור לSSD. המוצע, הוא של אינטל (80 גיגה). Intel 80GB SSD X25-M SATA II 2.5 SSDSA2M080G2R5 השאלה: האם המהירות של הSSD כל כך משמעותית ששווה לוותר על הנפח ושלם הרבה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לאחר ההצהרה של טושיבה-סאנדיסק בנושא, הענקית הקוריאנית מבהירה שהיא עדיין השליטה של עולם שבבי ההבזק ומכריזה כי כבר החלה בייצור המוני של שבבי NAND בנפח 256Gbit לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מכת-נגד-סמסונג-החלה-בייצור-של-שבבי-nand-תלת/

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, אני מעוניין לרכוש SSD של 250GB, ושמתי עין על ה-evo 840. הבעיה היחידה שלי היא המחיר שלו, מעט יקר לטעמי. האם צפויה הוזלה כלשהי במחיר (נניח סדרה חדשה שאמורה לצאת, המפעלים המוצפים ביפן אם זה קשור וכו')? אם כן, אני אמתין. אם לא, אני אקנה כבר השבוע - אני אהיה באילת והמחיר שם לכונן הזה הוא 686 ש"ח ב-KSP. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם בסוגיות הבאות: 1. האם הפרש של 100-150 ש"ח מצדיק קניית צורב חיצוני יעודי או אפשר לחסוך אותם ולרכוש צורב DVD פנימי להוסיף ממיר USB-IDE (כרגע אני מדבר על כבל אבל אולי אני אחליט על ממיר בדמות מארז מסודר) מישהו ניסה לעבוד עם הסידור הזה, זה עובד? האם הכבל שקוף לתוכנות הצריבה ולמערכת הפעלה, כלומר האם אין בעיות זיהוי של הצורב וניצול של תכונותיו? 2. האם ניתן (בריא/מזיק...) לחבר צורב DVD על צד (נתקלתי באותה שאלה על HD אבל אותי מעניין לגבי DVD)? בהקשר זה רואים לא פעם צורבים חיצונים שבאים עם מעמד להעמדתם על צד, האם זה אומר משהו? האם מותאמים מראש לזה? 3. יש לכם ניסיון עם טכנולוגיית LightScribe? האם היא שימושית ופרקטית? האם אין פגיעה בביצועי הדיסק, עד כמה …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Xplosive,

אני רוצה להעביר מהמחשב הישן שלי את הצורב למחשב החדש... אבל שאלתי אם זה מסובך? כמו פקודות בדוס וכו'... אני הורדתי דרייברים ביינתים לXP של הצורב של ACER CR40 משהו כזה... אז לבקש מהחנות שקניתה בה או שאני יתקין? תענו בהקדם כי אני צריך לגבות כמה דברים חשובים ודחופים... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Evil Inside,

אם אני צורב על מהירות 52 בדיסק שרשום שהוא עד מהירות 48 זה פחות טוב?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני רוצה לעשות רייד במחשב החדש שעומד לקנות ולא יודע איך עושים אז חשבתי לתומי אולי כדאי שיעשו פה איזה מדריך בסיסי שמסביר איך לעשות רייד.... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Opptical,

אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי (Ideapad 310) עם כונן SSD כמו זה: https://www.amazon.com/gp/product/B01DRWWLUO/ האם זה אפשרי להוסיף כונן ללפטופ (להוסיף, לא להחליף)? יש לו כונן אופטי, אם זה רלוונטי. עד כמה זה מסובך למשתמש ביתי - ממוצע פלוס ומה צריך בשביל זה? חיפוש זריז לא הביא תוצאות חד משמעיות. וכמובן, איזה סוג של כונן SSD צריך? כל כונן סטנדרטי יתאים או שצריך גודל/חיבור ספציפי?

10. אני רוצה לראות באיזה מהירות הדיסק הקשיח שלי רץ.... אפשר לינק לישיר לתוכנה שבודקת זאת ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by X7-007,

חשבתי על הדגמים האלו Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail OCZ Synapse Cache 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail או באמת משהו שאני לא כל כך בטוח בו זה Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 השאלה מה באמת ההבדלים בגדול בכל אחד מהם ? האם כדאי לקחת באמת משהו ב 700 ש"ח או כדאי להשקיע עוד 180 בשביל ה OCZ VERTEX 4 כי האינטל הוא באמת יותר מדי יקר יחסית ולא מוצא את ההבדלים. זה יהיה יותר למערכת הפעלה, אבל אני רוצה משהו מהיר, עמיד ויציב.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by BenK,

אני מצאתי את הצורב במחר זול ואני ממש רוצה אותו יש לי כמה שאלות... 1)האם יש רק דגם אחד של LG40x24x10 2)שאלה שמיועדת לבעלי הצורב - האם הוא אמין?! דופק צריבות?! רעש?! משהו?! 3)מה ההבדל בין גירסת הOEM לSoftware תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by alfred3,

שלום לכל החברים יש לי מחשב נייד של IBM דגם A20M וכרגע הוא עם הארד דיסק של 20 ג'יגה ואני רוצה להגדיל אותו ל 60-80 ג'יגה האם זה אפשרי או שיש בעיה של תאימות ובמידה ואפשרי אשמח לקבל המלצות על פירמות מומלצות . תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by barbone,

זה התחיל ככה : המחשב התחיל להיות איטי קצת את עשיתי ריסטרט ע"י לחיצה על הכפתור ריסט מערכת ההפעלה סירבה לעלות. ככה 5 פעמים. עד שלבסוף המערכת ביקשה לבדוק את הדיסק ואז החלו הבעיות לזרום: התחלתי לקבל הודעות RECOVERING ORPHANED FILE ואז מופיעים קבצים שונים. אחר כך שגיאות INDEX $I30 FOR FILE 59507 (8 פעמים) ואז נתקע ומופיעה ההודעה 696E647863686B2E DEE שוב ריסטרט. שוב CHKDSK מגלה בעיות שונות ומנסה לתקן ואז בסוף הוא רושם CHKDSK discovered free space marked as allocated מנסה לעלות WINDOWS REPAIR . מנסה לשחזר אין נקודות שחזור! (למרות שאני תמיד עושה9 מנסה לתקן בעיות STARTUP רשום שלא מצילח לתקן ואז אני מוציא את הדיסק ומנסה לחבר אותו למחשב אחר עם USB (יש לי מתאםן מיוחד) המחשב השני(מ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by booli123,

אני רוצה לקנות בימים הקרובים, אני רוצה SSD רק לWINDOWS אולי עוד תוכנה או 2. אני רוצה להשקיע בין 300-400 שקל. והחנויות שיש לי זה או TMS KSP Ivory בקיצור משהו לקריות. אשמח לעזרה. זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי רציתי לשאול לגבי מערך RAID 0 , ויש לי כמה שאלות : 1. האם יש אפשרות לעשות את המערך רק על חלק מהמקום בדיסק ולא להשתמש בכל שטח הדיסקים ? לדוגמא יש לי 2 דיסקים 1 טרה בייט מערך RAID 0 יתן לי נפח של 2 טרה בייט אולם השאלה אם אפשר לעשות מערך RAID 0 על נפח שאני קובע לדוגמא רק על 500 גיגה ושאר ה 1.5 ג'יגה יהיו במצב רגיל לא בRAID 0 כך שאפשר לשמור שם חומר חשוב יותר. 2. מהי רמת האמינות של RAID 0 ? האם הפסקת חשמל פשוטה או נפילת מתח יכולה לדפוק את המערך ? עד כמה אפשר לשחזר את המערך לאחר תקלה ? אם אני מחלק מערך RAID 0 לשתי מחיצות , האם פרמוט של מערכת ההפעלה במחיצה 1 יפגע גם במחיצה 2 שלא פורמטה ומערך ה RAID 0 יהרס. אשמח לתשובות

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by nw,

אפשר לצרוב מעל 700MB? יש לי YAMAHA 16 10 40

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי צורב של LG דגם 4167B והיום הוא החליט שהוא מפסיק לקרא דיסקים רייקים. הצורב בן שנה וחצי או שנתיים כבר לא זוכר אבל האם יכול לקראת דבר כזה סתם ככה?! האם אפשר לסדר את הצורב אישהו דרך המחשב או שצריך אחד חדש?! אם אחד חדש אז איזה...? הצורב פשו לא מזהה שהכניס לו דיסק מתי שהדיסק ריק גם רב פעמית וגם ורגילה (DVD)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני רוצה לרכוש הרדיסק לגיבוי המוזיקה, סרטים, והתמונות שלי. האם עדיף שההרדיסק יהיה בתוך המחשב או מחוצה לו מחובר בUSB או כל חיבור אחר?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by jambo222,

נפח 240GB ומעלה

21. קראתי את הסטיקי לגבי כוננים קשיחים אבל עדיין אשמח לקבל תגובות. מה דעתכם על lacie או wd

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי מחשב בן 4 שנים עם לוח GA-MA770-UD3 (שאר המפרט בפרופיל), ואני שוקל לקנות SSD בסביבות 80/120GB. השאלה אם זה שווה, בגלל אי הניצול המקסימלי של המהירות (הבנתי שהחיבור בלוח מוגבל ל-SATA 3Gb/s). אגב, האם גרסת ב-SATA שבלוח היא SATA2? תודה.

23. Started by tidan27,

ברשותי נגן מוזיקה, הוספתי לו כרטיס זיכרון מיקרו הוצאתי את הכרטיס מהנגן, כחמש פעמים במשך שלושה ימים על מנת לפרמט אותו באמצעות קורא כרטיסים ברצוני לדעת האם הוצאה מרובה של הכרטיס והכנסתו בצורה נכונה גורמת לשחיקת המנגנון כרטיסים של הנגן או של הכרטיס עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מתכנן בקרוב נסיעה לארה"ב ורוצה לראות שם סרטים דרך המחשב שלי כיוון שהאזורים לא מתאימים רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הכונן שלי (של ASUS) וכל האזורים (אני עדיין רוצה לראות סרטים שיש לי מהארץ) חיפשתי באתר ורוב ההודעות היו מ 2003-2006 ולכן רציתי לדעת אם יש תוכנה עדכנית שגם תתאים לויסטה 64 הום פרימיום מי שיכול לעזור... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by eyal177,

שלום , אני נימצא בבעיה שאני מחפש כבר הרבה מאוד זמן מישהו שמבין בNASים קניתי NAS lenovo EMC PX6-3000D לאיזה פרוייקט שהיה אמור להיות ועוד לפני שזה התחיל זה נפל. הNAS חדש לא היה בשימוש אני מחפש מישהו שבאמת מבין בהגדרות של הNAS ויכול לעשות לי הגדרות, כמובן בתשלום אם יש פה מישהו כזה אני אשמח שהוא ישלח לי הודעה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.