אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שנה בערך הצורב שלי הפסיק לעבוד ואני לא חיפשתי פתרונות כי זה לא היה חשוב לי וחשבתי שזה בעיה בתוכנה ושאלתי עם מה כדאי להשתמש אמרו לי עם נרו באותו זמן התעצלתי להשתמש עם נירו מאז לא צרבתי היום ניסיתי לצרוב עם נרו, תוכנה מיוכדת שצורבת ישר מקבצי iso,bin מהווינדווז ומתוכנה שקיבלתי עם הצורב יש לי צורב ישן מאד של aOpen אין ליי מושג ממש איזה סוג מהירות X6 ובהתחלה הופיע לי השגיאה הזאתי כשבאתי לצרוב בתוכנה שלי (תמיד זה נתקע אבל אף פעם לא הייתה לי ממש שגיאה) כשאני מפעיל את התוכנה: ASPI for windows failed to initialize וכשאני רוצה להיכנס לחלון של לפני הצריבה עצמה: No supported CD recorder was detected on your system Please check - your CD recorder is powered on. - all cable…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר אותן? איך הן נחשבות? כי הן צורבות לי יפה על X40, בלי בעיות מיוחדות...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך דיסק חיצוני 2.5 עם USB3 יש חברות שנותנות 3 שנות אחריות כמו samsung,.transcend אז נתמקד בהם. חשוב לי ביצועים טובים, יש דיסקים כאלו עם 7200RPM ? מה הכי משתלם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות צורב DVD וקיבלתי המלצות על הצורב הבא שנדמה לי שאפילו עדיין לא הגיע לארץ תקנו אותי אם אני טועה זהו צורב דגם TS-H552B Writing DVD-R double layer 2.4x של סמסונג והנה המפרט מקווה שתוכלו להמליץ לי עליו האם שווה להשקיע או שבעצם הדגם האחרון של LG טוחן אותו דרך אגב הוא עולה לי 420 שקל Specifications Data Transfer Rate Media Type Write Read DVD+R 16X (21.6MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+R Double 2.4X (3.24MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD+RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-R 12X (16.2MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-RW 4X (5.4MB/sec) 8X (10.8MB/sec) DVD-ROM - 16X (21.6MB/sec) CD-ROM - 48X (7.2MB/sec) CD-R 40X (6.0MB/sec) 48X (7.2MB/s…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב יש בו הארד חדש בנפח 80 גיגה אני רוצה לוהסיף עוד הארד דיסק בשביל להתקין עליו לינוקס אבל הבעיה שההארד הזה הוא ישן הוא מפנטיום אחד יש מצב שאם אני יחבר אותו הוא יכול לפגוע בהארד החדש או בחומרה בכלל?? נ.ב. כל החומרה חדשה זה מחשבחדש שקניתי נ.ב.2 שתי ההארדים מתחברים דרך IDE
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש דיסק און קי בתקציב של עד ולא יותר מ-50 ש"ח שיהיה חיבור USB 3.0 עם מהירות כתיבה של 35-60mb/s הנפח הדרוש: 8GB, לא איכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, רק שיהיה בתקציב. (וכשאני אומר 35MB/S זה אומר לא לכל היותר אלא לכל הפחות)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, השאלה בגוף הכותרת: הזמנתי לפטופ של DELL מסדרת XPS 1210. ויש לי שתי אפשרויות שדרוג להארד דיסק: 120 ג'יגה 5400RPM -> בתוספת של 200 ש"ח. 100 ג'יגה 7200RPM -> בתוספת של 750 ש"ח (ההארד דיסק הבסיסי הוא 80 ג'יגה 5400RPM) (אין אופציה של 120 7200). עכשיו, הלפטופ הזה בין היתר מיועד למשחקים. ואני רוצה שהוא יצליח לעלות משחקים כבדים בלי בעיות. השאלה היא האם מהירות ההארד דיסק היא מספיק משמעותית לביצועי המחשב כדי לוותר על 20 ג'יגה נוספים, ועוד להוסיף 500 שקל נוספים??? ואם לא, אז איפה בעצם אני בכלל ארגיש הבדל במהירויות ההארד-דיסק? תודה מראש לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 3 HD כ"א של 1 טרה של סמסונג ואני רוצה מהם, אבל הם די מלאים. כעת אני רוצה לעבור לWIN7 ובאותה הזדמנות לפתוח HD חדש. קראתי על החדש של WD Western Digital 2TB 3.5 64Mb Black Edition SATA II WD2001FASS 2 טרה, מהירות גבוהה וכ"ו. דיברתי עם חנות מחשבים, ושם הציעו לי לעבור לSSD. המוצע, הוא של אינטל (80 גיגה). Intel 80GB SSD X25-M SATA II 2.5 SSDSA2M080G2R5 השאלה: האם המהירות של הSSD כל כך משמעותית ששווה לוותר על הנפח ושלם הרבה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לקנות מארז NAS שיתאים לכונן קשיח IDE. חובה תמיכה ב NFS & NTFS. אני זקוק למוצר אשר נמכר ללא כונן קשיח. אין לי בעיה לקנות מוצר אשר לא נמכר בארץ. התקציב - עד 700 ש"ח. יש המלצות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי באחת הביקורות שעשו השוואה בין שני מגירות קירור להארד דיסק איזה מגירה שמצאה חן בעיני אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותה זו מגירה עם 3 מאווררים של חברת EnerMax אם מישהו יודע מאיפה לקנות אותה איזה אתר או משהו אז בבקשה שיביא לי.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דיסקים DUAL LAYER ב COMP-IL גם באריזה בודדת ! הבעיה שהם עולים 130 שקל ליחידה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי נגן מוזיקה, הוספתי לו כרטיס זיכרון מיקרו הוצאתי את הכרטיס מהנגן, כחמש פעמים במשך שלושה ימים על מנת לפרמט אותו באמצעות קורא כרטיסים ברצוני לדעת האם הוצאה מרובה של הכרטיס והכנסתו בצורה נכונה גורמת לשחיקת המנגנון כרטיסים של הנגן או של הכרטיס עצמו?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לא, אין בחיפוש לגבי הלוח המסויים הזה. ;D לנושא- יש לי עכשיו שני כוננים זהים ואני חושב לחבר אותם במערך RAID. כל כונן הוא 10GB, ATA66, 5400RPM. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה בדיוק נותן והאם לאחר חיבורם ברייד אני אראה את שני הכוננים ככונן אחד? ואם אפשר אז הסבר מדוקדק איך לחבר כוננים ב RAID בלוח אם 7VRXP. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש עדיפות לאמינות או מהירות באחת מהדרכים? ואם זה אותו פרוטוקול, מה הצורך בבקר? 2 יציאות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכונן הקשיח החדש של Western Digital - WD800JB, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות של החברה. לפי מה ששמעתי בעבר היו לחברה בעיות אמינות רבות, אך לאחרונה לא נשמעו תלונות. לי עצמי יש את הכונן הקשיח WD 8.4 הישן מאוד והוא לא קרס עדיין... טפו טפו... לעומת זאת לבן דוד שלי החליפו פעמיים WD 30G ! שאלתי היא - האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות את הסילון הזה או לוותר עליו ולקחת משהו יותר אמין כמו סיגייט ? ? ? לפי מה שראיתי מת'רדים בעבר ישנם מחלוקות רבות לגבי האמינות - חלק אומרים שאין בעיות אמינות וחלק טוענים שאסור לקחת WD גם אם הוא בחינם, בניגוד לכוננים של IBM שידועים לשמצה עקב בעיות האמינות החד משמעיות שלהם....
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף ייאוש התקנתי את התוכנה PC TOOLS Performance Toolkit וביצעתי איחוי להארד דיסקים ביצעתי את האיחוי הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום אני רואה שהארד דיסק השני שלי (עם 2 מחיצות) נעלם ועליו כל החומר החשוב במחשב שלי נכנסתי לניהול מחשב בווינדוס 7 וביצעתי סריקה של אמצעי איחסון זה מצא לי את הארד דיסק שנעלם לי אבל שניסתי להכנס אליו הוא לא נתן לי ורשם לי שגיאה אין גישה לכונן E מבנה הדיסק פגום ואינו ניתן לקריאה כנל למחיצה השנייה (F) בניהול המחשב מערכת הקבצים מופיעה לי משום מה כמערכת RAW ניסתי להוריד תוכנה להמרת מערכת קבצים מ-RAW ל-NTFS אבל התוכנה הראתה לי שמערכת הקבצים היא כבר NTFS הרצתי את הפקודה chkdsk e: /f /v וזה רשם לי שה-TYPE זה NTFS מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כיום יש לי SSD של 500 גיגה וכונן קשיח חיצוני של 500 גיגה. הנפח פשוט לא מספיק לי.. לכן אני שוקל אם לקנות עכשיו קשיח חיצוני חדש במקום הקיים שלי או לא? ה-SSD שלי הוא 850 EVO. יש לציין שבמהלך השנה הבאה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו קשיח פנימי של 2 טרה לפחות... ולגבי ה-SSD שלי לא יודע אם אעביר אותו לחדש.. אבל כרגע מה הכי כדאי לעשות? או שעכשיו לקנות קשיח שישמש אותי ואז יעבור למחשב הבא? הקטע שאני מעדיף הכל חדש במחשב הבא.. גם הקשיח החיצוני שלי כרגע קצת צולע ולפעמים לא עובד.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש המלצה לדיסק פנימי בנפח 1TB של WD אני יודע שהשחור מהיר הירוק איטי יותר וחסכוני בחשמל כחול בין שניהם יש לי כרגע את הירוק שלהם ועושה רושם שהוא קצת איטי אני עורך וידאו ב-HD פרמייר ונראה לי שה-BLACK יהיה לי יותר טוב. יש למישהו יותר אינפורמציה בנושא? ואיפה הכי זול היום לקנות את הדיסקים האלו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצאתי את הצורב במחר זול ואני ממש רוצה אותו יש לי כמה שאלות... 1)האם יש רק דגם אחד של LG40x24x10 2)שאלה שמיועדת לבעלי הצורב - האם הוא אמין?! דופק צריבות?! רעש?! משהו?! 3)מה ההבדל בין גירסת הOEM לSoftware תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי בnetaction צורב ב460 שקל כולל משלוח של aopen במהירות 32/12/48 מה אתם אומרים http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=562215
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה אם אפשר ממה שמופיע באתר של KSP כי זה המקום היחיד שאני יכול ללכת אליו כרגע
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל בכותרת ראיתי את הגאדג'ט הנחמד הזה 16GB של סאנדיסק, לפי המחיר אני מבין שלא מדובר בזיוף כמו השפעת של זה שהתחילה לא מזמן. יש לי את ה 8 גיגה והוא עולה 80 שקל בבאג, ה 16 ראיתי עולה 200 בערך+- באיביי מצאתי כולל משלוח ב 25 דולר = 90 ש"ח עגולים. נזמין? http://cgi.ebay.com/SANDISK-CRUZER-BLADE-16GB-16G-16-G-GB-USB-FLASH-DRIVE_W0QQitemZ300495184538QQcategoryZ51071QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5648917828292818606#ht_2667wt_905
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-