עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by or87,

קניתי הארד דיסק חדש ויש לי רק כבל SATA אחד (הכל האדום) השאלה אם אני צריך עוד אחד כדי לחבר את ההארד דיסק החדש או שאני צריך לחבר אליו רק את הכבל שמתחבר לחיבור שלידו (serial data) ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח נייד של 1TB לפחות. אני צריך אותו לגיבוי של כל מיני דברים כמו סדרות וסרטים, מסמכים וכל דבר אחר. גם לצורך צפייה דרכו בטלוויזיה. אשמח מאוד להמלצות וסיוע בקנייה, אני מחפש כונן שהוא 2.5" ללא חיבור לחשמל ובעל יציאת USB3. ההעדפה שלי היא לכונני HDD בגלל שהם יותר זולים(ולצרכים שלי לא פחות איכותיים), אבל גם SSD במחיר לא גבוה פי כמה וכמה מ-HDD אני יכול לבחור. התקציב הוא סביבות 500 שקל. הכונן מבחינתי הוא לכמה שנים אז גם חריגה של 200 שקל לצורך כך היא בסדר. תודה רבה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by b3ta0,

רציתי לדעת מאיפה מומלץ לקנות מדיה DVD של וורבטים כי הבנתי שיש כמה סוגים שלהם (יפן/טיוואן?) באופיס דיפו ראיתי עוגה של 50 ב 116שח ב tamlil וב lira אפשר לרכוש עוגה של 100 ב 200שח (גם פלוס וגם מינוס) אני מתכנן להזמין מהאינטרנט, אז אני משער שלא אדע בדיוק איזה סוג אני אקבל, האם כל סוג של וורבטים (הם מיוצרים בכמה מפעלים) יהיה איכותי?

4. Started by Boomer,

אם צורבים צריבה רגילה על CDRW עדיין אפשר למחוק אותו?? אם כן אז בשביל מה יש את שיטת ה-UDF ב-Nero?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by The Ball,

אז ככה אני בסוף פברואר תחילת מרץ מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מאוד אשמח לכלול בתוכו דיסק קשיח שתומך ב- S-ATA 80 GB... http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/0,1081,564,00.html ויש לי 2 שאלות 1. באתר שלהם http://buytape.seagate.com/basket.asp הם מוכרים אותו ב- 136$ כמה לדעתכם זה יעלה בארץ? 2. אתם חושבים שהדיסק קשיח יגיע לארץ עד תחילת מרץ? ובבקשה מכם אל תענו לי תשובות של "אני לא מגדת עתידות" כבר עדיף שלא תכתבו תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mrraz,

אני לא מצליח להבין היכן הבעיה כונני ה-SSD שלי מתים אחד אחרי השני מדובר על שני מחשבים שמותקנים בהם ספקי כח איכותיים של אנרמקס ראשון מת כונן OCZ בהמשך מת כונן crucial ואתמול בערב מת כונן micron מה קורה כאן ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Adun,

שלום, אחרי שקראתי חוות דעת וביקורות לגבי כוננים קשיחים חיצוניים ועד כמה הם לא אמינים גיליתי שאפשר לקנות כונן קשיח פנימי, שהוא נחשב לעמיד ואמין הרבה יותר, לקנות לו קייס מישלו ולהפוך אותו לכונן קשיח פנימי-חיצוני עמיד, אמין ולא פחות חשוב- מהיר. ולפני שאני מבצע קניה, הייתי רוצה לשתף אותכם במה אני הולך לקנות ולקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון (ד"א ככה נמנעתי מלקנות כונן קשיח חיצוני מלכתחילה) יש לי חיבור USB3 במחשב וזה חשוב לי שה יהיה קיים בקייס של הכונן קשיח ושהכונן קשיח עצמו יהיה מהיר ולכן החלטתי לקנות: כונן קשיח: Western Digital Caviar Black 2TB http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6013 קייס לכונן: Thermaltake MAX 5G Active Cooling http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by talevi83,

היי חברים, אני מתלבט מאוד אם לקנות כונן SSD וחשבתי על הכיוון של זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5022 חשבתי עליו בגלל המחיר השפוי, 1. האם אתם ממליצים עליו בהתייחסות למחיר מול תועלת? 2. האם יש המלצות אחרות? 3. כמה ניתן לנצל בפועל מתוך ה- 64GB שלו עבור DATA? 4. האם הנפח הזה מספיק עבור מחשב שיש עליו לא מעט תוכנות (קומפיילרים, פוטושופ, ועוד איזה משחק או שניים) שמריץ windows 7 ultimate 64bit ? תודה רבה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by zag_zag,

כן כן, נושא קצת מטומטם, אבל מעניין אותי התחלתי להשתמש בדיסקים של סילבר-ליין לפני כמה זמן, ומשום מה יש לדיסקים שלהם ריח נוראי. בהתחלה חשבתי שנפלתי על חבילה בעייתית, אבל זה קרה גם בעוד שתי חבילות. זה טבעי שיהיה ריח כזה, או שפשוט החנות קיבלה סטוק גרוע? הדיסקים בסדר גמור, אבל מסריחים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Proww,

אהלן. יש לי כמה מחשבים בבית. בין היתר מחשב אחד מיותר שאין לנו "שימוש" בו. יש לי את המחשב האישי שלי, שהוא גדול וחדש יחסית. הדיסק קשיח במחשב המיותר הינו בעל חיבור SATA (אם אני לא טועה האדום. החיבור היותר קצר.. לא מהישנים). בדיסק הנ"ל מותקנת מערכת הפעלה WIN7, יש שם כונן D וכונן C (יותר נכון על C מותקנת מערכת הפעלה וכונן D הינו גיבוי). ברצוני לחבר את הדיסק הקשיח של המחשב המיותר למחשב שלי, בעצם שאני יוכל להעביר את כל מה שבכונן D של הדיסק הקשיח של המחשב המיתר אל המחשב אצלי (על מנת שהוא יגובה אצלי) ולאחר מכן למחוק הכל משם ושהוא יהיה דיסק קשיח אצלי (מצידי שיהיה דיסק קשיח לגיבוי דברים). איך אני עושה זאת? לאחר שאני אחבר את הדיסק הקשיח של המחשב המיותר, מה עליי לעשות? תודה. אשמח לתש…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, ניגשתי בהתחלה עם הבעיה הזו לפורומים של Tom's Hardware - אך טרם כנו לי שם על השאלה, כך שכעת אני בא אליכם, אולי מכאן תצמח הישועה? אני מביא את הבעיה במקור בשפה האנגלית. תקציר בעברית: דיסק קשיח חיצוני של Maxtor, בנפח של טרה-בייט (בבעלותי כ-4 שנים). פתאום אני לא יכול להיכנס אליו, ולאחר התעסקות עם כמה תוכנות, אחת מהן הצליחה אפילו לשנות את הנפח שלו לצערי הרב מ1000 ג'יגה ל-43 ג'יגה! אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי. ההודעה המקורית, יותר מפורטת ועם תמונה להמחשה בסופה: I own an external HDD for about 4 years now. It's a Maxtor Basics Desktop Storage 1TB. A few days ago I tried to access it from My Computer but windows popped an error "The disk in drive H is …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

אני בחיפושים אחר DOK חדש, מהיר וזריז ככל האפשר לצפות מתקן USB2. עיינתי אפילו במאמר פה באתר שמדבר על כאלו מומלצים. האחד שהכי קרץ לי מבניהם, של חברת ADATA כלל יציאת USB2 משולבת ESATA - או שקר בינייים כלשהו בשם eSATAp. מאוד התעניינתי בו אך לא הצלחתי למצוא בשום מקום. רכישה בארץ או בחו"ל לא ממש רלוונטי לי, אם באיביי זול יותר - בשמחה. משהו משולב כמו של ADATA יכול להיות נחמד, אבל גם לכ DOK שיתן לי קצב העתקה ממוצע של 15-20מגה לשניה יהיה מצוין. למחיר אני לא ממש נותן מגבלה כי אינני יודע מה היא. הנפח הדרוש הוא 16 ג"ב (אך אני מניח שבדר"כ ל DOK הטובים יש סדרה8\16\32 )

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Radeon38,

שלום אני מעוניין לדעת האם ניתן להשיג את המתאם שבכותרת במחיר שפוי מתחת ל 149 שקל http://www.usb.co.il/eshop/index.php?cPath=45_167

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני מתכנן קנייה של כונן SSD, ומכיוון שהמחשב שלי יחסית ישן (נקנה לפני כ8 שנים) אשמח אם תוכלו לומר לי אם הכונן מתאים בכלל למערכת שברשותי. לוח האם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#ov ספק כוח: *התמונה ערוכה, השארתי רק את הפרטים החשובים (סמלים/נתונים) 1. האם המחשב יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל? 2. האם הדגם של הספק כוח תקין לכונני SSD? כי הבנתי שהם רגישים מאוד. (8 שנים החזיק ללא שום בעיה בו או במערכת, אך עדין) 3. האם כדאי לקנות את הגרסה של ה120 GB או ה250? ההבדל הוא בערך כ220 שח, אך השאלה אם המחירים צפויים לרדת בשנה או השנתיים הקרובות באופן דרסטי? 4. צריך לדעת משהו מיוחד לפני הרכישה או לאחריה? כמו למשל התקנת תוכנות, שינוי הגדרות בביוס…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by booli123,

אני רוצה לקנות בימים הקרובים, אני רוצה SSD רק לWINDOWS אולי עוד תוכנה או 2. אני רוצה להשקיע בין 300-400 שקל. והחנויות שיש לי זה או TMS KSP Ivory בקיצור משהו לקריות. אשמח לעזרה. זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אחרי שנים של הסתמכות על הארדיסקים שאנחנו עובדיים עליהם כל הזמן ומעט צריבות אני רוצה לייצר כונן חיצוני שאליו אגבה את מיטב המסמכים, תמונות ואינפורמציה קריטית. אני מדגיש שאני רוצה גיבוי קר כך שהכונן רוב הזמן נמצא מנותק ממחשב (ואפילו במיקום אחר) כדי לקבל DRP מלא למידע ואף לחסוך שחיקה בפעולת הארדדיסק. מה הפתרון הכי אפקטיבי לתצורה זו? בהתחלה חשבתי על קניית HD רגיל של 1TB ומארז אבל הבנתי שמארז שכזה דורש מתח חיצוני וזה נשמע לי קצת מסורבל. האם כדאי ללכת על קונספט כזה או על HD חיצוני רגיל, בדגש על התפיסה שאני מחפש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קראתי את הסטיקי לגבי כוננים קשיחים אבל עדיין אשמח לקבל תגובות. מה דעתכם על lacie או wd

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by barbone,

זה התחיל ככה : המחשב התחיל להיות איטי קצת את עשיתי ריסטרט ע"י לחיצה על הכפתור ריסט מערכת ההפעלה סירבה לעלות. ככה 5 פעמים. עד שלבסוף המערכת ביקשה לבדוק את הדיסק ואז החלו הבעיות לזרום: התחלתי לקבל הודעות RECOVERING ORPHANED FILE ואז מופיעים קבצים שונים. אחר כך שגיאות INDEX $I30 FOR FILE 59507 (8 פעמים) ואז נתקע ומופיעה ההודעה 696E647863686B2E DEE שוב ריסטרט. שוב CHKDSK מגלה בעיות שונות ומנסה לתקן ואז בסוף הוא רושם CHKDSK discovered free space marked as allocated מנסה לעלות WINDOWS REPAIR . מנסה לשחזר אין נקודות שחזור! (למרות שאני תמיד עושה9 מנסה לתקן בעיות STARTUP רשום שלא מצילח לתקן ואז אני מוציא את הדיסק ומנסה לחבר אותו למחשב אחר עם USB (יש לי מתאםן מיוחד) המחשב השני(מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Xplosive,

אני רוצה להעביר מהמחשב הישן שלי את הצורב למחשב החדש... אבל שאלתי אם זה מסובך? כמו פקודות בדוס וכו'... אני הורדתי דרייברים ביינתים לXP של הצורב של ACER CR40 משהו כזה... אז לבקש מהחנות שקניתה בה או שאני יתקין? תענו בהקדם כי אני צריך לגבות כמה דברים חשובים ודחופים... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Joli,

היי אני מעוניין בכונן (1TB) שישמש לגיבוי תמונות בלבד, ויחובר פעם בחודש למחשב ולא באופן יומיומי. חשוב שיהיה אמין לטווח הארוך ושלא יפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים. רציתי לדעת באופן כללי מה עדיף? כונן חיצוני רגיל או SSD? ואם למישו יש המלצה ספציפית אני אשמח לשמוע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי, ברשותי SSD ושני קשיחים. בלוח שברשותי יש כ6 יציאות SATA עד כמה שזכור לי,כולן SATA2. הקשיחים מחוברים בשתי היציאות הראשונות,צורב ביציאה השלישית והSSD ביציאה הרביעית. האם יש חשיבות ליציאה בה הSSD מחובר ? בנוסף,יש לי עוד שאלה קטנה על הדרך,אחד הקשיחים מסומן כprimary partition בDisk Management,האם זה יכול לגרום להאטה של הכונן או משהוא?איך מבטלים את זה והפוכים אותו לSimple volume ? לא מותקנת אליו מערכת הפעלה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by maxwell10,

WD Scorpio Blue 500GB 8MB 5400 RPM WD5000BEVT vs WD Caviar Green 500GB 32MB 7200 RPM WD5000AADS מי מהשניים שקט יותר? למרות שה Caviar הוא 7200 rpm וה Scorpio הוא 5400 rpm נאמר לי שה Scorpio שקט יותר בגלל שהוא 2.5" ומיועד לניידים. היכן ניתן לראות מבחני השוואה בין השניים?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Gnome,

בת דודה שלי קנתה מחשב חדש ומחר (ביום שני) היא מקבלת אותו ואני מתקין לה עליו WIN XP PRO. אז השאלה שלי היא איך ומתי לחלק את ה HD לשתי מחיצות. דרך אגב זה HD של 60GB. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם בסוגיות הבאות: 1. האם הפרש של 100-150 ש"ח מצדיק קניית צורב חיצוני יעודי או אפשר לחסוך אותם ולרכוש צורב DVD פנימי להוסיף ממיר USB-IDE (כרגע אני מדבר על כבל אבל אולי אני אחליט על ממיר בדמות מארז מסודר) מישהו ניסה לעבוד עם הסידור הזה, זה עובד? האם הכבל שקוף לתוכנות הצריבה ולמערכת הפעלה, כלומר האם אין בעיות זיהוי של הצורב וניצול של תכונותיו? 2. האם ניתן (בריא/מזיק...) לחבר צורב DVD על צד (נתקלתי באותה שאלה על HD אבל אותי מעניין לגבי DVD)? בהקשר זה רואים לא פעם צורבים חיצונים שבאים עם מעמד להעמדתם על צד, האם זה אומר משהו? האם מותאמים מראש לזה? 3. יש לכם ניסיון עם טכנולוגיית LightScribe? האם היא שימושית ופרקטית? האם אין פגיעה בביצועי הדיסק, עד כמה …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מתלבט בין השניים האלו : [h=1]Transcend StoreJet 25H3P[/h] או [h=1]Western Digital My Passport Ultra[/h] אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.

דיונים חדשים בפורומים