עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הכל בכותרת ראיתי את הגאדג'ט הנחמד הזה 16GB של סאנדיסק, לפי המחיר אני מבין שלא מדובר בזיוף כמו השפעת של זה שהתחילה לא מזמן. יש לי את ה 8 גיגה והוא עולה 80 שקל בבאג, ה 16 ראיתי עולה 200 בערך+- באיביי מצאתי כולל משלוח ב 25 דולר = 90 ש"ח עגולים. נזמין? http://cgi.ebay.com/SANDISK-CRUZER-BLADE-16GB-16G-16-G-GB-USB-FLASH-DRIVE_W0QQitemZ300495184538QQcategoryZ51071QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5648917828292818606#ht_2667wt_905

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה ויסטה. אני לא נוהג להזיז את המחשב הנייד וגם לא מתכוון להזיז את הדיסק קשיח שאקנה. ככה שאפילו פנימי יהיה גם טוב אבל האם ניתן לחבר אותו לנייד שהוא בחוץ ובחיבור USB ? כי אם פנימי אני שוקל לקנות את הסמסונג HD103SJ. ואם חיצוני אז את seagate freeagent desk או seagate freeagent go. אגב אני מתכנן לקנות 2 כוננים קשיחים זהים, שביניהם יבוצע סינכרון פעם בתקופה למנוע איבוד מידע בעתיד. אשמח לשמוע מה הייתם עושים - הערות, המלצות יתקבלו בברכה. תודה וחג שמח !

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, שלום. יש לי שאלה ולא הייתי בטוח שזה הפורום הנכון, במקרה ולא, כוונו אותי בבקשה לפורום הנכון. אני רוצה לסדר לי מחיצה שתהיה גיבוי (תכיל גוסט למחשב). 1) איך אפשר לעשות כמו במחשבים ניידים של HP שיש להם מחיצת שחזור ואם קורה משהו למחשב אפשר לשחזר מהמחיצה הזו? 2) האם אפשר לעשות מחיצה סמוייה (שאי אפשר לראות אותה במחשב שלי) שרק במקרה ואני הולך לניהול דיסקים אני יכול לראות אותה ולהראות אותה שוב ? 3) האם אני יכול לחסום מחיצה לשימוש בה או מחיקה של דברים מתוכה ? אני לא מתכוון להסתיר תיקיות או לחסום משתמשים, את זה אין לי בעייה לעשות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, ניגשתי בהתחלה עם הבעיה הזו לפורומים של Tom's Hardware - אך טרם כנו לי שם על השאלה, כך שכעת אני בא אליכם, אולי מכאן תצמח הישועה? אני מביא את הבעיה במקור בשפה האנגלית. תקציר בעברית: דיסק קשיח חיצוני של Maxtor, בנפח של טרה-בייט (בבעלותי כ-4 שנים). פתאום אני לא יכול להיכנס אליו, ולאחר התעסקות עם כמה תוכנות, אחת מהן הצליחה אפילו לשנות את הנפח שלו לצערי הרב מ1000 ג'יגה ל-43 ג'יגה! אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי. ההודעה המקורית, יותר מפורטת ועם תמונה להמחשה בסופה: I own an external HDD for about 4 years now. It's a Maxtor Basics Desktop Storage 1TB. A few days ago I tried to access it from My Computer but windows popped an error "The disk in drive H is …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אחרי שנים של הסתמכות על הארדיסקים שאנחנו עובדיים עליהם כל הזמן ומעט צריבות אני רוצה לייצר כונן חיצוני שאליו אגבה את מיטב המסמכים, תמונות ואינפורמציה קריטית. אני מדגיש שאני רוצה גיבוי קר כך שהכונן רוב הזמן נמצא מנותק ממחשב (ואפילו במיקום אחר) כדי לקבל DRP מלא למידע ואף לחסוך שחיקה בפעולת הארדדיסק. מה הפתרון הכי אפקטיבי לתצורה זו? בהתחלה חשבתי על קניית HD רגיל של 1TB ומארז אבל הבנתי שמארז שכזה דורש מתח חיצוני וזה נשמע לי קצת מסורבל. האם כדאי ללכת על קונספט כזה או על HD חיצוני רגיל, בדגש על התפיסה שאני מחפש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח נייד של 1TB לפחות. אני צריך אותו לגיבוי של כל מיני דברים כמו סדרות וסרטים, מסמכים וכל דבר אחר. גם לצורך צפייה דרכו בטלוויזיה. אשמח מאוד להמלצות וסיוע בקנייה, אני מחפש כונן שהוא 2.5" ללא חיבור לחשמל ובעל יציאת USB3. ההעדפה שלי היא לכונני HDD בגלל שהם יותר זולים(ולצרכים שלי לא פחות איכותיים), אבל גם SSD במחיר לא גבוה פי כמה וכמה מ-HDD אני יכול לבחור. התקציב הוא סביבות 500 שקל. הכונן מבחינתי הוא לכמה שנים אז גם חריגה של 200 שקל לצורך כך היא בסדר. תודה רבה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. באיחור "קל" ואופנתי החלטתי לקנות צורב DVD. לצערי בשנה וחצי האחרונים מאז העבודה + לימודים נטשתי קצת את זירת החומרה . בזמני היו ממליצים על LITEON בעיניים עצומות והיום ראיתי ש NEC כובש את הכותרת. אז ככה, התעדכנתי פה בכמה שאפשר, אבל עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה איזה לקנות. (יש פה תר'ד ענקי ורובו מיושן + מיני ת'רדים שקשה לעקוב..) התקציב הוא עד 350 ש"ח. התלהבתי מאופציית ה DVD RAM אז אני רוצה צורב שתומך בה. חשוב לי שיתמוך במירב הפורמטים/מדיות ויהיה אמין בקריאה וכתיבה, מהירויות פחות קריטי. צריך להיות שחור, אין זמן וכוח לצבוע עוד צורב. לא נראה לי ש הLS יהיה פרקטי בקרוב ככה שזה לא ממש משנה. כרגע המועמד שלי הוא: NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - 290 NIS מתחר…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by NIVs,

יש לי וורבטים 16X טיואן גם + וגם(-). הבעיה שב + אני מקבל הרבה יותר שגיות מאשר ב (-), חשבתי אולי אני יכול להחליף אותם ב אופיס דיפו מאז המבצע שלהם שקניתי, הבעיה שאין לי חשבונית אבל הוא בקופסא המקורית עם השקית הרמטי. הייתי שם לא מזמן והיו להם גם טיואן וגם יפן(CD-R וגם DVD-R) שזה נדיר למצוא אז מה כדאי לקחת?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש עדיפות לאמינות או מהירות באחת מהדרכים? ואם זה אותו פרוטוקול, מה הצורך בבקר? 2 יציאות?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by netanel1,

אני רוצה המלצה לכונן קשיח IDE טוב למחשב ישן עד 400 ש"ח, מבחינת נפח, בערך 160GB יהיה סבבה בשבילי.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by kobi_sion,

שלום, צריך המלצה לדיסק 4T של WD לצורך הורדת טורנטים לקחת כחול (אדום או סגול) ואפשר אולי חיבור (קישור ) להסבר על ההבדלים ביניהם בתודה מראש,

12. יש לי מחשב ישן.(AMD-K6-|||/400 Proccesser) אני חיברתי למחשב דיסק קשיח (חיבור IDE) בנפח 40 GB ובו מותקנת מערכת הפעלה WIN 98. כשהמחשב בהתחלה (בחלון של הטסט ממורי) מנסה לזהות את את הכונן הוא לא מזהה לי אותו וכותב שאין שום כונן שמחובר. אני רוצה לציין שהחיבורים בסדר גמור, ושהדיסק הקשיח מחובר כמסטר, ומחובר אליו לסלייו כונן דיסקים... תודה לכל העוזרים!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kastro,

שלום חברים, מחפש המלצה לדיסק פנימי בנפח 1TB של WD אני יודע שהשחור מהיר הירוק איטי יותר וחסכוני בחשמל כחול בין שניהם יש לי כרגע את הירוק שלהם ועושה רושם שהוא קצת איטי אני עורך וידאו ב-HD פרמייר ונראה לי שה-BLACK יהיה לי יותר טוב. יש למישהו יותר אינפורמציה בנושא? ואיפה הכי זול היום לקנות את הדיסקים האלו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי יש לי בערך 300 שקל ואני רוצה לקנות צורב DVD חדש. הצורב הזה הוא לצריבת: משחקים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילים, סרטים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילי ועוד כל מני דברים שאני אצטרך לצרוב. אז בקיצור איזה צורב DVD הכי טוב שאני יכול לקנות בכ-300-350ש"ח, עם צריבה מהירה ואיכותית של דיסקים של DVD ודיסקים רגילים? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

אני בחיפושים אחר DOK חדש, מהיר וזריז ככל האפשר לצפות מתקן USB2. עיינתי אפילו במאמר פה באתר שמדבר על כאלו מומלצים. האחד שהכי קרץ לי מבניהם, של חברת ADATA כלל יציאת USB2 משולבת ESATA - או שקר בינייים כלשהו בשם eSATAp. מאוד התעניינתי בו אך לא הצלחתי למצוא בשום מקום. רכישה בארץ או בחו"ל לא ממש רלוונטי לי, אם באיביי זול יותר - בשמחה. משהו משולב כמו של ADATA יכול להיות נחמד, אבל גם לכ DOK שיתן לי קצב העתקה ממוצע של 15-20מגה לשניה יהיה מצוין. למחיר אני לא ממש נותן מגבלה כי אינני יודע מה היא. הנפח הדרוש הוא 16 ג"ב (אך אני מניח שבדר"כ ל DOK הטובים יש סדרה8\16\32 )

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום. יש באפשרותי להשיג HD כזה (SCSI 80 PIN) האם יש מתאם או איזה שהוא התקן שיאפשר לי לחבר אותו למחשב הביתי שלי? החיבור הוא הציור האחרון בתמונה http://www.easeus.com/resource/drive/images/scsi1-hard-drive.gif תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by The Ball,

אז ככה אני בסוף פברואר תחילת מרץ מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מאוד אשמח לכלול בתוכו דיסק קשיח שתומך ב- S-ATA 80 GB... http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/0,1081,564,00.html ויש לי 2 שאלות 1. באתר שלהם http://buytape.seagate.com/basket.asp הם מוכרים אותו ב- 136$ כמה לדעתכם זה יעלה בארץ? 2. אתם חושבים שהדיסק קשיח יגיע לארץ עד תחילת מרץ? ובבקשה מכם אל תענו לי תשובות של "אני לא מגדת עתידות" כבר עדיף שלא תכתבו תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by nachum37,

מעוניין להוסיף SSD בנוסף ל HDD בנייד שאמור להגיע (Lenovo Flex 2 14, בהנחה שיתאפשר). מהו ה-SSD M.2 המשתלם ביותר? (בטווח 128-256GB) יש דברים שצריך לדעת? (אורכים, סוגי סלוט וכדומה)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי חבר'ה, וגם למומחים של הפורום, נא לענות! רציתי לשאול כמה דברים, האם כדאי לקנות מתאם מחיבור USB לESATA? כמו http://reltronics.shopy.co.il/products/130326 והוא יעבוד כמו USB2.0 או מהר הרבה יותר במהירות של ESATA? ולקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25022 או לקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25023#details או לקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24512 מה מומלץ??? האם המארזים החיצוניים שכתבתי הם לא מתחממים בכלל או שיש מארזים יותר טובים ששומרים ומקררים את הדיסק הקשיח החיצוני? יש הצעות א…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by zag_zag,

כן כן, נושא קצת מטומטם, אבל מעניין אותי התחלתי להשתמש בדיסקים של סילבר-ליין לפני כמה זמן, ומשום מה יש לדיסקים שלהם ריח נוראי. בהתחלה חשבתי שנפלתי על חבילה בעייתית, אבל זה קרה גם בעוד שתי חבילות. זה טבעי שיהיה ריח כזה, או שפשוט החנות קיבלה סטוק גרוע? הדיסקים בסדר גמור, אבל מסריחים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by iakovl,

אוקי בוא נתאר את המצב שלי עכשיו SP1213C 120G - כונן ראשי = OS / DATA WD2500KS 250G - כונן משני = ANIME היה גם WD5000YS שמת (ימח שמו) בעיקרון המצב היום עובד בשבילי פיקס, אבל החוסר בנפח והמוות של הWD5000YS זה לא היה קל אני חושב היום לקנות 3 כוננים חדשים בשביל להחליף את כל הקשיחים שיש לי עכשיו האחד יהיה כרגיל כונן OS ושני האחרים ישבו הRAID 1 (יקר אבל אסור לאבד מידע, זה עוד יותר יקר, בבריאות בעיקר) אני חשבתי על קשיח WD מסדרת AAKS בשביל הOS וזוג WD5000AAKS לRAID דעות בנושא? המלצות? הערות?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by MDK,

אני רוצה לקנות את הכונן הקשיח החדש של Western Digital - WD800JB, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות של החברה. לפי מה ששמעתי בעבר היו לחברה בעיות אמינות רבות, אך לאחרונה לא נשמעו תלונות. לי עצמי יש את הכונן הקשיח WD 8.4 הישן מאוד והוא לא קרס עדיין... טפו טפו... לעומת זאת לבן דוד שלי החליפו פעמיים WD 30G ! שאלתי היא - האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות את הסילון הזה או לוותר עליו ולקחת משהו יותר אמין כמו סיגייט ? ? ? לפי מה שראיתי מת'רדים בעבר ישנם מחלוקות רבות לגבי האמינות - חלק אומרים שאין בעיות אמינות וחלק טוענים שאסור לקחת WD גם אם הוא בחינם, בניגוד לכוננים של IBM שידועים לשמצה עקב בעיות האמינות החד משמעיות שלהם....

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אני מתכנן קנייה של כונן SSD, ומכיוון שהמחשב שלי יחסית ישן (נקנה לפני כ8 שנים) אשמח אם תוכלו לומר לי אם הכונן מתאים בכלל למערכת שברשותי. לוח האם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#ov ספק כוח: *התמונה ערוכה, השארתי רק את הפרטים החשובים (סמלים/נתונים) 1. האם המחשב יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל? 2. האם הדגם של הספק כוח תקין לכונני SSD? כי הבנתי שהם רגישים מאוד. (8 שנים החזיק ללא שום בעיה בו או במערכת, אך עדין) 3. האם כדאי לקנות את הגרסה של ה120 GB או ה250? ההבדל הוא בערך כ220 שח, אך השאלה אם המחירים צפויים לרדת בשנה או השנתיים הקרובות באופן דרסטי? 4. צריך לדעת משהו מיוחד לפני הרכישה או לאחריה? כמו למשל התקנת תוכנות, שינוי הגדרות בביוס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ricoh,

ממני לצרוב במהירות המירבית בהרבה דיסקים בינהם נמנים דוגמת הבנקיו שאמורים להגיע ל24~ לא עוברים את ה12 האם כדי לי להוריד את ההגנה במה זה יזיק?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Gnome,

בת דודה שלי קנתה מחשב חדש ומחר (ביום שני) היא מקבלת אותו ואני מתקין לה עליו WIN XP PRO. אז השאלה שלי היא איך ומתי לחלק את ה HD לשתי מחיצות. דרך אגב זה HD של 60GB. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.