אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה, ובעזרת מתאם להחליף את הכונן האופטי לדיסק קשיח. באתר של טושיבה לא כתוב שיש לו כונן אופטי: http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-p50-c/satellite-p50-c-17d/ אך בכל החנויות שמוכרות אותו בזאפ, כתוב שיש... הם טועים? או שאני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל פורום אמצעי אחסון, יש לי בעייה בצורב (צורב דיוידי DL של נק אפשר לראות במפרט שלי), הוא קורא רק dvdים, אם אני שם סידי ובודק באקספלורר אני רואה שהכונן ריק, מישו מכיר פה את הבעייה או יוגע מה גרם לה? תודה רבה על זמנכם!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שעות של עבודה אני כבר דיי מיואש הגדרתי בשני בקרים שונים 2 דיסקים שווים (רפטורים 36) פעם אחת על הסיליקון אימג' ופעם אחת על האנפורג 4. שלא לדבר שהייתי צריך לעבוד עם דיסקטים לזיהוי ראשוני של הבקר רייד....בשני המיקרים הבקר זוהה בדרייבר מהדסקט אבל ההתקנה כשלה בטענה שאין דיסקים קשיחים על המחשב... - אין איפה להתקין הודעה של ההתקנה בתרגום חופשי. מה אני עושה לא בסדר? אשמח לעצות.כרגע אני כותב ממחשב שני שלי.תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש דיסק און קי בתקציב של עד ולא יותר מ-50 ש"ח שיהיה חיבור USB 3.0 עם מהירות כתיבה של 35-60mb/s הנפח הדרוש: 8GB, לא איכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, רק שיהיה בתקציב. (וכשאני אומר 35MB/S זה אומר לא לכל היותר אלא לכל הפחות)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות SSD חדש. בעיקרון נמנעתי מלבדוק על הEVO בגלל התקלה שהתגלתה בו והתמקדתי בחיפוש של MX100 ("חיפוש" אני מתכוון במבצעים של הBLACK FRIDAY). העניין הוא, שמצאתי כרגע מבצע מטורף של הEVO המחיר במבצע הוא 88 דולר לאחר מיסים, לדגם של ה250 ג'יגה. השאלה היא האם כדאי לקנות את המוצר הזה או שבגלל התקלה לא מומלץ לקנות אותו אפילו במחיר מצחיק שכזה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב היום דיסק עם חומר מכונן D ששייך לכונן 160 ג'יגה, באמצע הצריבה התקבלה שגיאת הCRC, נהרסה ההעתקה. משהו נדפק בHDD בגלל זה והכל נהייה איטי יותר (זה קרה לי כבר בעבר, משהו עם מצב העברת נתונים שהפך לPIO), טיפלתי את הטיפול הידוע והמצב חזר לקדמותו. אבל עדיין עכשיו יש לי פרק של האוס שאני מנסה להעתיק מכונן J לכונן Y (שניהם שייכים לכונן של 500 ג'יגה). בעיית CRC. מנסה להעביר פרק של בלה בלה בלה מכונן J לאותה תיקייה בכונן Y, כן מצליח. בנוסף לכל זה, בכונן של ה160 ג'יגה שעליו מותקן הווינדוז, יש כבר זמן מה בעית BSOD שלדעתי מקורה בתקלה בפנוכו של הכונן (כונן בעייתי שהטכנאי הרמאי מכר לי). האם הבעיות יכולות להיות קשורות? האם יכולה לקרות בעיית CRC בגלל קובץ לא טוב? מישהו הבין בכלל ע…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך להתקין WIN 10 על מחשב מסויים יש למחשב SSD 120 של חברת TEAM GROUP , כונן קשיח מכני רגיל 1TB וקניתי לו SSD חדש של סמסונג EVO 860 יש לי כמה אפשרויות : 1) להתקין מערכת ההפעלה על ה 120 וה 500 SSD של סמסונג יהיה כונן 2 2) להשאיר רק 500 גי'גה SSD של סמסונג בגלל שהוא הכי מהיר ולחלק ל 2 מחיצות 3) להתקין על ה 500 גי'גה SSD מערכת הפעלה ו 1TB לעשות ממנו דיסק גיבויים הבעיה שה 1TB עושה סוג של צוואר בקבוק מתקין עליו WOT מרגישים שהוא מאט בעליה את המשחק ובכלל את המערכת , במחשב הזה לא צריך הרבה נפח כי לא מורידים שם סרטים וכו' וכל המשחקים נמצאים על שרת זה לא מותקן לוקלית לא עדיף להשתמש רק ב SSD של סמסונג ? הכי מהיר והנפח סבבה 500 גיגה מעל ו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי IBM 60GXP 40gig שכבר משמיע תקטוקים למי שזוכר, עכשיו יש שני דרכים שחשבתי כדי להינצל ממצב של נפילה. 1. לקנות צורב כלשהוא ב400 שקל כדי שאוכל לגבות מידע באופן סדיר על CD-RW's עד שהוא נופל ואחר כך להחזיר הכל להרד דיסק או חדש. 2. לקנות עכשיו הרד דיסק חדש ולהעביר הכל אליו, וכן להשתמש בגוסס לדברים לא חשובים. החסרון בדרך הראשונה הוא שכבר יש לאח שלי צורב שמסוגל לצרוב רק CD-R's כך שצורב חדש יהיה קצת בזבוז. החסרון בדרך השניה או שאין לי צורך בהרד דיסק חדש וזה יעלה יותר. אני זקוק לעצות בבקשה folks!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם המוצר..? איך הוא בהשוואה לwd או seagate? מבחינת הרעש אם יש,המהירות,איכות האריזה,תאימות,צריכת חשמל(מיועד למחשב נייד),עמידות...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף ייאוש התקנתי את התוכנה PC TOOLS Performance Toolkit וביצעתי איחוי להארד דיסקים ביצעתי את האיחוי הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום אני רואה שהארד דיסק השני שלי (עם 2 מחיצות) נעלם ועליו כל החומר החשוב במחשב שלי נכנסתי לניהול מחשב בווינדוס 7 וביצעתי סריקה של אמצעי איחסון זה מצא לי את הארד דיסק שנעלם לי אבל שניסתי להכנס אליו הוא לא נתן לי ורשם לי שגיאה אין גישה לכונן E מבנה הדיסק פגום ואינו ניתן לקריאה כנל למחיצה השנייה (F) בניהול המחשב מערכת הקבצים מופיעה לי משום מה כמערכת RAW ניסתי להוריד תוכנה להמרת מערכת קבצים מ-RAW ל-NTFS אבל התוכנה הראתה לי שמערכת הקבצים היא כבר NTFS הרצתי את הפקודה chkdsk e: /f /v וזה רשם לי שה-TYPE זה NTFS מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק WD 250 SATA2 בנוסף על הארד דיסק קיים שבו מותקנת מערכת ההפעלה. אני רוצה לחבר אותו למחשב אבל לא יודע איך. כמה שאלות: 1. שני כבלים צריכים לצאת לי מההארד דיסק? כמו בתמונה כאן..? 2. צריך לחבר כבל אחד לספק וכבל שני ללוח אם? חובה? 3. צריך לתאם איפשהו שהוא יהיה SECONDARY או משהו כזה? 4. צריך להתקין דרייברים או שהוא פשוט יפעל כרגיל אחרי אתחול המחשב כשWIN יזהה אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשביל דיסק SATA 250G לא משנה אם לוינדוס או ללינוקס, העיקר שתהיה תוכנה פשוטה ובטוחה לשימוש.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשייח פנח 2TB עם אפשרות ל Raid ושייה פנימי כונן יחיד של 2TB תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/8979/samsung-sm951-512-gb-review אני מבין שאני חייב לוח אם חדש X99 שתומך M2 ? ומה המחירים לדיסקים הללו ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינרנט ואיתה התחלתי להוריד יותר ויותר סרטים בHD,במחשב שלי יש 200GB ואת האמת, מילאתי אותם מהר מדיי. יש לי מחשב ישן, 80 GB זיכרון פנימי שסידרתי ושמתי מתחת לטלויזיה (LCD 37), אני אקנה כבל השבוע ואחבר אותו ואעביר לשם סרטים. בגלל ש80 ג'יגה זה כלום אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 1TB שישמש אותי לראות סרטים בטלויזיה. השימוש בכונן הולך להיות ככה, אני אחבר את הכונן אל המחשב ואוריד מהטורנט ישירות אל הכונן, אז רציתי לשאול אם זה מעשה טיפשי או לא. אני אעביר את כל הסרטים אל הכונן ושם יהיו כל הסרטים שלי. אז השאלה כרגע אם הרעיון של הורדת הסרטים ישירות אל הכונן הוא רעיון טוב, ואיזה כונן בגודל 1TB יהיה אמין ויעיל. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני לא יכול לעשות עם צורב רגיל רק לצרוב דיסקים בנפך ענק של כמה ג'יגה? זהו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי באחת הביקורות שעשו השוואה בין שני מגירות קירור להארד דיסק איזה מגירה שמצאה חן בעיני אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותה זו מגירה עם 3 מאווררים של חברת EnerMax אם מישהו יודע מאיפה לקנות אותה איזה אתר או משהו אז בבקשה שיביא לי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר הארד דיסק יחסית חדש בעל חיבור sata למחשב ישן ובלוח אם אין חיבור כזה, יש דרך לחבר אותו בכל זאת? מצאתי כבל שמתחבר לכבל חשמל ומשנה את החיבור שלו כדי שיתאים להארד דיסק אבל לכבל sata לא מצאתי כזה דבר... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש שאני אכתוב לכם אותה ותנסו לעזור לו לפתור אותה - יש לו 3 סוגי דיסקים שונים בבית, 700 מגה שכשהוא מכניס אותם אז זה עובד טוב ויפה, דיסקים של 870 מגה, שכשהוא מכניס אותם זה מראה לו תמיד שיש בהם רק 700 מגה פנויים... ודיסקים של 4.2 ג'יגה, שכשהא מכניס אותם זה כותב לו כאילו אין דיסק בכונן, יעני לא קורא אותם. שכשהוא מנסה לצרוב בדיסק תוכנה בגודל 704 מגה, על דיסק ששוקל 870 מגה (שלהזכירכם זה מראה לו כאיל ויש רק 700 מגה פנוי), ובהגדרות הוא קובע שגם אם גודל הקובץ חורג מגודל הדיסק, אז זה עדיין יצרוב, זה בכל זאת עושה לו שאין מספיק מקום בדיסק ולא נותן לו. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? סוג הכונן: HL DT ST CD-RW GCE-8523B ועוד אחד של NEC DV-5800C …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבצע בדיקות ביצועים ותקינות לכונן SSD חדש של SANDISK. אשמח לקבל מידע על תוכנות לביצוע וטבלאות השוואה. כמו כן , אשמח למידע על שיפור ביצועים \ לקבל לינקים למדריכים לשיפור ביצועים. ניסיתי לחפש בפורום ובמדריכים , לגבי שיפור ביצועים מצאתי כמה דברים כמו שינוי ל ahci mod שביצעתי . תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן הייתי היום בהום סנטר, קניתי כל מיני שטויות וראיתי כמה דברים שאולי יעניינו אותכם... 50 דיסקים של SILVER LINE ב 50 שח. אפשר להוסיף עוד 10 שח לארנק דיסקים שמכיל 52 דיסקים, מעפן אבל עדיין ב 10 שח. בנוסף לזה ראיתי 25 דיסקים DVD-R גם של SILVER LINE במחיר 100 שח! יוצא 4 שח לדיסק... ממש מפתה לצד 6.4 שח של VERBATIM באופיס דיפו. עכשיו הקטע זה שיש לי תלושים שקניתי ב 16% הנחה... אז ה CDR יוצא לי בתכלס 42 שח במקום 50 וה DVD יוצא לי 84 שח במקום 100! למי שרוצה לשאול אותי שאלות, בסוף לא קניתי כי אין לי את התלושים הנכונים, תחילת שבוע הבא יהיו לי את התלושים ואני יוכל לבדוק את הדיסקים ולענות על שאלות אם את מישהו זה מעניין... זהו, רק ליידע אותכם יניב
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רק שאלה- נסיתי לחפש אך ללא הצלחה איך לעשות BOOT מ-USB לגירסה מוקדמת של HIRENS לדוגמא גרסה 9.3. אני מכיר את הדרך לעשות BOOT מגרסאות חדשות כמו 10.0 או 9.9. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לקרוב משפחה מחשב ושמתי לו את ה3200AAKS. כשהתקנתי לו את הוינדוס נגעתי בההרדיסק והוא היה חם מאוד יחסית ל3200KS שברשותי. מישהו יודע אם זה בעיה בהרדדיסק הספיצפי הזה או שלדגם הזה יש בעיית התחממות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין היכן הבעיה כונני ה-SSD שלי מתים אחד אחרי השני מדובר על שני מחשבים שמותקנים בהם ספקי כח איכותיים של אנרמקס ראשון מת כונן OCZ בהמשך מת כונן crucial ואתמול בערב מת כונן micron מה קורה כאן ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות הארדיסק נוסף של 500 ג'יגה אני לא בטוחה איזה מהם לקנות: Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1. גם אשמח לדעת מה ההבדל בדגמים האלה ולא רק להציע את אחד מהם 2. אני יודעת שההבדל הברור ביניהם הוא ה-Cache, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי החברות ואם מרגישים את ההבדל בין 16 ל-32? 3. האם חברת Seagate נחשבת לחברה טובה כמו WD בייצור HD? 4. אני יודעת שברגע שקונים HD יותר גדול ככה מאבדים כמות גדולה יותר של GB האם זה נכון? ואם כן אז אולי כדאי לקנות עוד אחד של 320 ג'יגה (כמו שיש לי כבר)? 5. גם אשמח לדעת מה ההבדל בין שני ה-HD האלה: WD5000AAKS WD5000AVJS ולמה ההבדל הכספי ביניהם הוא 230 ש"ח בערך? ת…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-