אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם איזה כונן דיסק קשיח חיצוני 3TB כדי לקנות? מבחינת אמינות בעיקר... כונן קשיח חיצוני Western Digital My Book Essential Edition 3000GB WDBACW0030HBK http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784826 או כונן קשיח חיצוני Seagate 3000GB STCA3000200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833370 או דיסק קשיח חיצוני Transcend StoreJet 35T3 TS3TSJ35T3 - נפח 3TB http://ksp.co.il/?uin=17091אני נוטה לכיוון WD בגלל פונקציות של גיבוי אוטמט וכו' אבל מבחינת מהירות כונן העתקה ואמינות אני לא בטוח... שניהם 7200RPM או 5400RMP ? יש יותר טובים מהם אפילו ב4TB? אבל לא מעבר ל 900 שקל אין תמיכה בUSB 3.0 וחיבור רשת זול? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם הפיוניר 111D מספק או שיש משהו יותר מומלץ
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי DOK SANDIK ULTRA BACKUP 16 GB ניסתי להעביר איתו תקיה של תמונות בנפח 6 ג'יגה בחלונות 7 וזה מעביר לי במהירות של פחות ממגה לשניה. זה לקח כמה שעות להעביר את זה. לפעמים אני מעתיק מהDOK תקיה למחשב אז הוא עובד במהירות סבירה של 20 מגה לשניה. ה DOK נימצא בפורמט FAT 32 הלוח אם שלי זה GIGABYTE P35. אם זה משנה יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין להזמין את: ה- M4 של crucial בכ-530 שקל ה-830 של samsung בכ-480 שקל מה עדיף ומדוע?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דבר שאני לא בטוח לגביו אז אני מעדיף לשאול לפני שאני מתעסק בזה ההתקנה של המערכת ההפעלה WINDOWS על כונן קשיח SATA היא שונה מי ההתקנה הרגיל על כול כונן קשיח רגיל? או שצריך בהתקנה לעשות משהו מיוחד כי אני זוכר שראיתי איפשהו שצריך ללחוץ F6 במקרה של SATA ורציתי לדעת עם זה קשור לזה. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בערך 300 שקל ואני רוצה לקנות צורב DVD חדש. הצורב הזה הוא לצריבת: משחקים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילים, סרטים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילי ועוד כל מני דברים שאני אצטרך לצרוב. אז בקיצור איזה צורב DVD הכי טוב שאני יכול לקנות בכ-300-350ש"ח, עם צריבה מהירה ואיכותית של דיסקים של DVD ודיסקים רגילים? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי מדי פעם ב-DOK החדש. עכשיו אחרי שבוע שלא נגעתי בו הכנסתי אותו למחשב,וכשאני לוחץ עליו ורוצה לפתוח עולה לי החלון (ראו בתמונה המצורפת) ושואל אותי איך לפתוח,כאילו שזה קובץ בלתי מזוהה. כמובן שאף תוכנה לא מתאימה כי בעצם פותחים אותו ע"י הוידנווס בלי תוכנה כזו או אחרת. גם שנכנסתי למאפיינים והגדרתי שהוא יפתח כל פעם בתיקיה,זה חוזר ככה. מזה? למה זה? עריכה: יש לציין שאם אם לוחץ מקש ימיני ואז Open הוא נפתח לי רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לקרוב משפחה מחשב ושמתי לו את ה3200AAKS. כשהתקנתי לו את הוינדוס נגעתי בההרדיסק והוא היה חם מאוד יחסית ל3200KS שברשותי. מישהו יודע אם זה בעיה בהרדדיסק הספיצפי הזה או שלדגם הזה יש בעיית התחממות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיעו 2 חמודים כאלה אלי... השאלה כמובן (שוב) - Raid0 או TRIM ? אני רוצה להתקין היום או מחר... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב hp probook 430 G1, למחשב יש יציאת M2 NGFF בגודל 2242, אליה אפשר להכניס כונן SSD. רצה הגורל וקרוב משפחה מאמריקה מגיע לארץ בקרוב ויכול להביא לי אחד, אבל אני צריך להזמין אותו ביום-שניים הקרובים. הבנתי בתחום שואפת לאפס ולכן אשמח להסברים טיפה יותר מעמיקים (כמובן שאני מחפש את כל החומר הרלוונטי, ועדיין). אלו האופציות שאני מכיר: 1. http://www.amazon.com/gp/product/B00KLTPUG4/ref=s9_simh_se_p147_d0_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=search-desktop-advertising-no-results-center-1&pf_rd_r=1V8KKG89TJPVVBVP96TW&pf_rd_t=301&pf_rd_p=1912906162&pf_rd_i=2242%20trancend 2. http://www.amazon.com/ADATA-USA-Premier-0-85-Inch-ASP900NS34-128GM-C/dp/B00LBDJZBA/…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מסתכל על כוננים SSD NVME GEN4 כל הכוננים איטיים כמו GEN3 אותה מהירות למה זה ככה ? אפשר לקחת לוח אם פשוט GEN3 ולחסוך כסף למה לקחת GEN4 ולקבל 3 ? כונן SSD NVME של WD SN580 1TB שנחשב "מהיר " הקריאה שלו 4150 כתיבה שלו 4150 זה רחוק מלהיות GEN4
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 4 followers
-
-
אני רוצה להחליף HDD למחשב הנייד שלי וראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=6536 320GB שעולה 222ש"ח וכוננים 2.5 של 1TB עולים 550 צפונה ואז ראיתי באחד האשכולות כאן המלצה על 2.5 חיצוני של transcend ב350 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14548 אז למה בעצם לא לקנות אותו ולהוציא את ההארדיסק מבפנים ולשים במחשב הנייד? מה אני מפספס פה? הHDD שם לא איכותי מספיק? ??? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מחפש לרכוש כמה דיסקים מסוג WD Green 2TB. מכירים חנויות שיעשו הנחה לקנייה גדולה ומרוכזת של 5, 10, 20 (ואולי יתר) דיסקים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי זה התחיל לי לפני כמה ימים בכל פעם שאני טיפה מאמץ את המחשב המחשב עומד במקום ובקושי זז, אני מדגיש לא קופא אבל כמעט ואי אפשר לעבוד איתו. עשיתי סריקת וירוסים (היה קשה להשלים אותה מפני שהוא נתקע כל פעם באמצע) בכל מיני תוכנות אך לא הועיל. פירמטתי את הווינדוס ושמתי לב שאחרי שהחזרתי את התוכנות הבעיה שוב חוזרת. אין איזה תוכנה חדשה שהתקנתי בזמן האחרון מלבד כרום אולי, אבל גם אחרי שמחקתי אותה הבעיה המשיכה.. אני לא יוד מה לעשות כבר, אני חייב את המחשב ללימודים.. חקרתי טיפה ומצאתי שבכל פעם שהדבר קורה הדבר הכחול שבתמונה מגיע ל 100% אולי זה אומר משו.. אשמח ממש אם תעזרו לי. תודה ויום נעים!! נ.ב מדובר במחשב נייד לנובו G50-70
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכונן לשדרג את הSSD EVO 850 250GB לכונן 500GB. האם שימוש בNVME בערכת שבבים Z97 תתן עוד ביצועים לעומת SATA? האם יש כונן מומלץ לקניה מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניינת לקנות הארדיסק נוסף של 500 ג'יגה אני לא בטוחה איזה מהם לקנות: Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II או Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1. גם אשמח לדעת מה ההבדל בדגמים האלה ולא רק להציע את אחד מהם 2. אני יודעת שההבדל הברור ביניהם הוא ה-Cache, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי החברות ואם מרגישים את ההבדל בין 16 ל-32? 3. האם חברת Seagate נחשבת לחברה טובה כמו WD בייצור HD? 4. אני יודעת שברגע שקונים HD יותר גדול ככה מאבדים כמות גדולה יותר של GB האם זה נכון? ואם כן אז אולי כדאי לקנות עוד אחד של 320 ג'יגה (כמו שיש לי כבר)? 5. גם אשמח לדעת מה ההבדל בין שני ה-HD האלה: WD5000AAKS WD5000AVJS ולמה ההבדל הכספי ביניהם הוא 230 ש"ח בערך? ת…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קראתי איפשהוא שלכונני SSD יש קושי בשמירת נתונים במקרה של הפסקות חשמל. בניגוד לדיסקים, הפסקת חשמל או נפילת חשמל עלולה להביא למחיקת תוכן הכונן כולו. זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוינדוס הודיע לי היום שהדיסק הקשיח מתכנן להתפגר אחרי תקופה ארוכה שבה קיבלתי רנדומלית מסכים כחולים פעם בכמה ימים/שבועות. אני כבר לא משופשף במיוחד בחומרה ואשמח לעצה. מחפש פיתרון היברידי- SSD למערכת הפעלה וכמה תוכנות בסיס (אופיס והתוכנות המקולקלות של אדובי) וHDD לאחסון קבצים. עדיף לכוון לטווח הנמוך של התקציב. תודה. :-)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב יש בו הארד חדש בנפח 80 גיגה אני רוצה לוהסיף עוד הארד דיסק בשביל להתקין עליו לינוקס אבל הבעיה שההארד הזה הוא ישן הוא מפנטיום אחד יש מצב שאם אני יחבר אותו הוא יכול לפגוע בהארד החדש או בחומרה בכלל?? נ.ב. כל החומרה חדשה זה מחשבחדש שקניתי נ.ב.2 שתי ההארדים מתחברים דרך IDE
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אותן? איך הן נחשבות? כי הן צורבות לי יפה על X40, בלי בעיות מיוחדות...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך מרחב איחסון גדול יחסית ומדי פעם יש צורך בעוד. במקום להוסיף עוד דיסקים פנימיים חשבתי אולי לקנות מארז NAS קטן של 3-4 דיסקים (ניתן להשיג די בזול בחו"ל, משהו כמו 100-150 דולר). השאלה שלי היא - ברור לי שחיבור של ה STORAGE דרך כבל רשת איטי יותר מחיבור SATA ישיר, השאלה היא עד כמה. האם אני ארגיש האטה משמעותית ? יש לציין שמערכת ההפעלה+כמה תוכנות יישארו על דיסק מקומי. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממני לצרוב במהירות המירבית בהרבה דיסקים בינהם נמנים דוגמת הבנקיו שאמורים להגיע ל24~ לא עוברים את ה12 האם כדי לי להוריד את ההגנה במה זה יזיק?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רייד במחשב החדש שעומד לקנות ולא יודע איך עושים אז חשבתי לתומי אולי כדאי שיעשו פה איזה מדריך בסיסי שמסביר איך לעשות רייד.... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש שאני אכתוב לכם אותה ותנסו לעזור לו לפתור אותה - יש לו 3 סוגי דיסקים שונים בבית, 700 מגה שכשהוא מכניס אותם אז זה עובד טוב ויפה, דיסקים של 870 מגה, שכשהוא מכניס אותם זה מראה לו תמיד שיש בהם רק 700 מגה פנויים... ודיסקים של 4.2 ג'יגה, שכשהא מכניס אותם זה כותב לו כאילו אין דיסק בכונן, יעני לא קורא אותם. שכשהוא מנסה לצרוב בדיסק תוכנה בגודל 704 מגה, על דיסק ששוקל 870 מגה (שלהזכירכם זה מראה לו כאיל ויש רק 700 מגה פנוי), ובהגדרות הוא קובע שגם אם גודל הקובץ חורג מגודל הדיסק, אז זה עדיין יצרוב, זה בכל זאת עושה לו שאין מספיק מקום בדיסק ולא נותן לו. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? סוג הכונן: HL DT ST CD-RW GCE-8523B ועוד אחד של NEC DV-5800C …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-