אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי (Ideapad 310) עם כונן SSD כמו זה: https://www.amazon.com/gp/product/B01DRWWLUO/ האם זה אפשרי להוסיף כונן ללפטופ (להוסיף, לא להחליף)? יש לו כונן אופטי, אם זה רלוונטי. עד כמה זה מסובך למשתמש ביתי - ממוצע פלוס ומה צריך בשביל זה? חיפוש זריז לא הביא תוצאות חד משמעיות. וכמובן, איזה סוג של כונן SSD צריך? כל כונן סטנדרטי יתאים או שצריך גודל/חיבור ספציפי?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כן, הם מתחילים להגיע.. ה LG 5613D (חיצוני) וה BENQ 1625 (פנימי, אבל רק X8 -R ו DL 2.4): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 3 HD כולם 500GB בשניים יש נתונים ואחד אני יכול למחוק העדפות שלי הם 1.שלא יעבדו לי קבצים ושתמיד יהיה לי גיבוי. 2.שמירה על מערכת ההפעלה מפני קריסה ועובדן של נתונים. 3.המהירות לא פחות חשוב מהשאר. 4.הבעייה הכי גדולה שלי שיש לי אח שחייב להרוס כל הזמן ואני מעוד מפחד שיתקין לי משהו ויפיל את המערכת ואחר כך אני יצטרך לחפש נתונים תמליצו לי בבקשה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט בין השניים האלו : [h=1]Transcend StoreJet 25H3P[/h] או [h=1]Western Digital My Passport Ultra[/h] אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינרנט ואיתה התחלתי להוריד יותר ויותר סרטים בHD,במחשב שלי יש 200GB ואת האמת, מילאתי אותם מהר מדיי. יש לי מחשב ישן, 80 GB זיכרון פנימי שסידרתי ושמתי מתחת לטלויזיה (LCD 37), אני אקנה כבל השבוע ואחבר אותו ואעביר לשם סרטים. בגלל ש80 ג'יגה זה כלום אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 1TB שישמש אותי לראות סרטים בטלויזיה. השימוש בכונן הולך להיות ככה, אני אחבר את הכונן אל המחשב ואוריד מהטורנט ישירות אל הכונן, אז רציתי לשאול אם זה מעשה טיפשי או לא. אני אעביר את כל הסרטים אל הכונן ושם יהיו כל הסרטים שלי. אז השאלה כרגע אם הרעיון של הורדת הסרטים ישירות אל הכונן הוא רעיון טוב, ואיזה כונן בגודל 1TB יהיה אמין ויעיל. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי נגן מוזיקה, הוספתי לו כרטיס זיכרון מיקרו הוצאתי את הכרטיס מהנגן, כחמש פעמים במשך שלושה ימים על מנת לפרמט אותו באמצעות קורא כרטיסים ברצוני לדעת האם הוצאה מרובה של הכרטיס והכנסתו בצורה נכונה גורמת לשחיקת המנגנון כרטיסים של הנגן או של הכרטיס עצמו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הרדיסק לגיבוי המוזיקה, סרטים, והתמונות שלי. האם עדיף שההרדיסק יהיה בתוך המחשב או מחוצה לו מחובר בUSB או כל חיבור אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני לא יכול לעשות עם צורב רגיל רק לצרוב דיסקים בנפך ענק של כמה ג'יגה? זהו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר מהמחשב הישן שלי את הצורב למחשב החדש... אבל שאלתי אם זה מסובך? כמו פקודות בדוס וכו'... אני הורדתי דרייברים ביינתים לXP של הצורב של ACER CR40 משהו כזה... אז לבקש מהחנות שקניתה בה או שאני יתקין? תענו בהקדם כי אני צריך לגבות כמה דברים חשובים ודחופים... תודה מראש!
-
טוב אז ככה שלום לכולם יש לי המחשב הארדיסק שמחובר בSATA עכשיו הביאו לי עוד הארדיסק שהוא IDE ואני רוצה לחבר אותו כ-Slave יש לי על הלוח אם בסה"כ חיבור IDE אחד עד עכשיו למאסטר של הIDE היה מחובר הצורב עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את הכונן IDE הנוסף בתור slave? ניסתי כבר כמה פעמים ולא הצלחתי.. שמתי על קייבל סלקט ושמתי את הצורב כראשי וHD כslave\ וגם הפוך ולגבי הג'מפרים של הצורב אין לי מושג לא מצאתי שם טבלה איך להגדיר מה תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לקנות מארז NAS שיתאים לכונן קשיח IDE. חובה תמיכה ב NFS & NTFS. אני זקוק למוצר אשר נמכר ללא כונן קשיח. אין לי בעיה לקנות מוצר אשר לא נמכר בארץ. התקציב - עד 700 ש"ח. יש המלצות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=11118
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בגודל 1T. לפי מה שקראתי בפורום הדיסק המומלץ הוא HX-DU010EC של סמסונג. הדיסק ישמש גם בחיבור USB ל DVD להקרנת סרטים וגם עבור המחשב הנייח שלי. בגדול 500G לכל שימוש. 1. האם DVD יכול לקרא NTFS או שצריך לפרמט למשהו אחר? 2. האם כדאי לחלק ל 2 מחיצות? 3. איך מחלקים למחיצות דיסק חיצוני? דבר נוסף, איך האמינות של ה 1.5T של סמסונג לעומת ה 1T? נראה שה 1T חסר בחנויות של KSP תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי באחת הביקורות שעשו השוואה בין שני מגירות קירור להארד דיסק איזה מגירה שמצאה חן בעיני אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותה זו מגירה עם 3 מאווררים של חברת EnerMax אם מישהו יודע מאיפה לקנות אותה איזה אתר או משהו אז בבקשה שיביא לי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לייעץ לי בעניין הצורב שלי קניתי דיסקים רב שימושיים (rewritable) אני לא למה הצורב שלי לא צורב עליהם למרות שהוא מסיים את הצריבה בשלמות..... חיייייב עזרה דחוףףףףףףףףף 161725061- למי שיותר קל אפשר גם באיי סי
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היה לי sandisk u3 4gb שהלך לעולמו (שאני חייב לומר שהוא יחסית כונן נחמד אבל ממש עדין), אני מחפש dok 8gb להחליף אותו חשבתי על הsandisk 8gb titanium אבל ראיתי שהוא קיים רק עד 4GB. אני כל היום אבל ממש כל היום עובד עם הDOK כל היום נכנס ויוצא ממחשבים ונמצא איתו בתנועה מתמדת. חשבתי על הCorsair Voyager GT אבל לא נעול על כלום בנתיים מחפש המלצות תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול לגבי מערך RAID 0 , ויש לי כמה שאלות : 1. האם יש אפשרות לעשות את המערך רק על חלק מהמקום בדיסק ולא להשתמש בכל שטח הדיסקים ? לדוגמא יש לי 2 דיסקים 1 טרה בייט מערך RAID 0 יתן לי נפח של 2 טרה בייט אולם השאלה אם אפשר לעשות מערך RAID 0 על נפח שאני קובע לדוגמא רק על 500 גיגה ושאר ה 1.5 ג'יגה יהיו במצב רגיל לא בRAID 0 כך שאפשר לשמור שם חומר חשוב יותר. 2. מהי רמת האמינות של RAID 0 ? האם הפסקת חשמל פשוטה או נפילת מתח יכולה לדפוק את המערך ? עד כמה אפשר לשחזר את המערך לאחר תקלה ? אם אני מחלק מערך RAID 0 לשתי מחיצות , האם פרמוט של מערכת ההפעלה במחיצה 1 יפגע גם במחיצה 2 שלא פורמטה ומערך ה RAID 0 יהרס. אשמח לתשובות
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
Patriot Supersonic Xpress 32GB USB 3.0 או Transcend JetFlash 760 USB 3.0 Flash Drive 32GB מי יותר טוב מבחינת מהירות, וכן מי יותר אמין מבחינת לשמור על הקבצים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שנים של הסתמכות על הארדיסקים שאנחנו עובדיים עליהם כל הזמן ומעט צריבות אני רוצה לייצר כונן חיצוני שאליו אגבה את מיטב המסמכים, תמונות ואינפורמציה קריטית. אני מדגיש שאני רוצה גיבוי קר כך שהכונן רוב הזמן נמצא מנותק ממחשב (ואפילו במיקום אחר) כדי לקבל DRP מלא למידע ואף לחסוך שחיקה בפעולת הארדדיסק. מה הפתרון הכי אפקטיבי לתצורה זו? בהתחלה חשבתי על קניית HD רגיל של 1TB ומארז אבל הבנתי שמארז שכזה דורש מתח חיצוני וזה נשמע לי קצת מסורבל. האם כדאי ללכת על קונספט כזה או על HD חיצוני רגיל, בדגש על התפיסה שאני מחפש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את סדרת הSM951 בתצורת M.2 בטכנולוגיית NVMe (לא AHCI האיטי יותר). אני מעוניין לקנות אחד כזה של 256GB. http://www.anandtech.com/show/9396/samsung-sm951-nvme-256gb-pcie-ssd-review
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי כונן hdd עם 1tb שטח אחסון כולל מחולק ל2 מחיצות של 300 ו700 ג'יגה. קניתי ההיום 500 ג'יגה של Samsung evo 840 איך מגדרים את הכונן? מה ההגדרות הממולצות יש פה מדריך על ssd שרק בלבל אותיי לגמרי. אני רוצה לעשות כונן של 500 של האסאסדי לווינדוס 7 ואת ה1 טרה לאחד לכונן אחד מבלי לאבד מידע יש דרך לעשות את זה? שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלגאן בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 3 HD כ"א של 1 טרה של סמסונג ואני רוצה מהם, אבל הם די מלאים. כעת אני רוצה לעבור לWIN7 ובאותה הזדמנות לפתוח HD חדש. קראתי על החדש של WD Western Digital 2TB 3.5 64Mb Black Edition SATA II WD2001FASS 2 טרה, מהירות גבוהה וכ"ו. דיברתי עם חנות מחשבים, ושם הציעו לי לעבור לSSD. המוצע, הוא של אינטל (80 גיגה). Intel 80GB SSD X25-M SATA II 2.5 SSDSA2M080G2R5 השאלה: האם המהירות של הSSD כל כך משמעותית ששווה לוותר על הנפח ושלם הרבה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על הדגמים האלו Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail OCZ Synapse Cache 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail או באמת משהו שאני לא כל כך בטוח בו זה Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 השאלה מה באמת ההבדלים בגדול בכל אחד מהם ? האם כדאי לקחת באמת משהו ב 700 ש"ח או כדאי להשקיע עוד 180 בשביל ה OCZ VERTEX 4 כי האינטל הוא באמת יותר מדי יקר יחסית ולא מוצא את ההבדלים. זה יהיה יותר למערכת הפעלה, אבל אני רוצה משהו מהיר, עמיד ויציב.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח 250 GB של WD שהתמלא כולו. אני רוצה להוסיף עוד טרה. אז דבר ראשון אני צריך המלצה לדיסק קשיח בגודל טרה, איכותי, מהיר, אמין. ודבר שני אני מעוניין בהסבר כיצד מוסיפים דיסק קשיח. האם צריכים לפרמט ולחלק מחדש? או שהדיסק החדש יתווסף ככונן נוסף במחשב של טרה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-