עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בעקרון אני יכול לקנות כזה כונן של Segate חדש ב- 250. מה אתם אומרים אם אני יתקין עליו XP וישחרר לי קצת מקום. משתלם?

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by Mickel,

מחר אני קונה שני כוננים של סאמסונג F3 בנפח 500GB למטרת רייד 0. (כן אני מכיר את הסיכונים). לינק: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm ועכשיו ראיתי כונן מוזר, raid class. מה זה בעצם אומר? יש הבדל בין הכוננים לרייד? עדיף אותו על פני הF3? לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7122 אני הולך להשתמש בבקר רייד פנימי בלוח אם P35-GS3P של ג'יגבייט. תודה מראש. מיכאל.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  3. היי יש לי שני דיסקים קשיחים,אחד של 200GB ואחד של 80GB ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות RAID כשהדיסקים מלאים. דרך אגב מדובר ב IDE. תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. כשאני מנסה לגשת לתיקיות אז זה רושם לי שאין גישה.. וזה אומר לי ללכת ללשונית אבטחה, אז אין בעיה, אני מסדר את זה ואז אני יכול להכנס לתיקיות (למרות שלכל תיקיה אני צריך לעשות את זה בנפרד וזו המון עבודה). הקטע הבעייתי הוא שכל הכונן הזה הוא רק סרטים וסדרות, וכשאני מנסה להפעיל קובץ וידאו זה רושם שגיאה: "אין אפשרות לגשת. יתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות הproxy שלך שגויות." מישהו יודע איך לסדר את זה? *** הצלחתי לסדר את זה חלקית, אני צריך להכנס להגדרות אבטחה של הקובץ ואז להוסיף את המשתמש ואז לשנות את הההרשאות שם של WMPnetworkSvc ורק אז המשתמש שהוספתי מופיע ומקבל הרשאה. זה מאוד מסורבל ובטח שבעייתי לעשות את זה לאלפי קבצים - כונן של טרה עם סרטים ו…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by gshhar,

שמעתי שהם ממש טובים,זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התחלתי לעשות פירמוט לדיסק קשיח חיצוני בנפח של 500 GB באמצעות CMD לFAT32. זה לוקח המון המון זמן (כבר שעה ורק 10%) האם אפשר לעצור את התהליך, זה לא יגרום לנזק? אשמח גם אם מישהו ימליץ לתוכנה שיודעת לפרמט דיסקים גדולים לFAT32.

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by guy_viper,

הכוונה מבחינת הארד דיסק פנימי או חיצוני. אני שוקל להרחיב את האחסון שלי במחשב (להוסיף עוד 2 או 3 טרה) ומתלבט בין פנימי לחיצוני (אין כ"כ הבדל גדול ביניהם במחיר) ורציתי לדעת אם יש עדיפות לזה או לזה מבחינת מהירות ואולי גם מסיבות אחרות... (בעיקר מבחינת אמינות אם יש הבדל) אני מניח שחיבור SATA יותר מהיר אבל לא כ"כ מצאתי על זה משהו חד משמעי באינטרנט.

8. זו תמונה מנירו על פרטי הצורב : http://forums.ort.org.il/files/306/1732223/9753736.jpg יש שם גם את גירסת הקשוחה, האם היא הכי מעודכנת ? ואם לא מה הכי מעודכנת. פשוט אני ממש לא מרוצה מזמן הצריבה ואני מנסה לראות בעיה בעיה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  9. יש לי הזדמנות לקבל את הכונן הזה מארצות הברית במחיר טוב. האם הוא מומלץ ? מישהו שמע עליו משהו? ראיתי שבארץ הוא נמכר רק בחנות אחת. תודה

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  10. שלום, בעקבות הכתבות על הסדרות הפגומות של חברת Seagate מצאתי שיש לי ST31000340AS (שהוא חלק מהסדרה הפגומה). לאחר שהסתכלתי על החשבונית של הדיסק הקשיח שקניתי לפני מס' חודשים ראיתי שעל החשבונית רשום ששילמתי על דגם ST3750330AS (שגם הוא חלק מהסדרה הפגומה) כלומר קיבלתי ST31000340AS בזמן ששילמתי על ST3750330AS. מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה ? מדובר על 1000GB SATA2 32MB.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  11. שלום לכולם, ניגשתי בהתחלה עם הבעיה הזו לפורומים של Tom's Hardware - אך טרם כנו לי שם על השאלה, כך שכעת אני בא אליכם, אולי מכאן תצמח הישועה? אני מביא את הבעיה במקור בשפה האנגלית. תקציר בעברית: דיסק קשיח חיצוני של Maxtor, בנפח של טרה-בייט (בבעלותי כ-4 שנים). פתאום אני לא יכול להיכנס אליו, ולאחר התעסקות עם כמה תוכנות, אחת מהן הצליחה אפילו לשנות את הנפח שלו לצערי הרב מ1000 ג'יגה ל-43 ג'יגה! אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי. ההודעה המקורית, יותר מפורטת ועם תמונה להמחשה בסופה: I own an external HDD for about 4 years now. It's a Maxtor Basics Desktop Storage 1TB. A few days ago I tried to access it from My Computer but windows popped an error "The disk in drive H is …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by omerz90,

http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-BLADE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/320775900715?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4aafbbce2b#ht_2148wt_1163 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SLICE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/330660002007?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item4cfcdf38d7#ht_2091wt_905 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SWITCH-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-BRAND-NEW-LIFE-TIME-WARRA-/220918766766?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item336fc8dcae#ht_2139wt_1163 איזה DOK הכי מהיר מבין שלושתם? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cha0stAlker,

טוב אז זאת הבעיה: אתמול ניסיתי לצרוב את הדיסק CoD WaW (אני לא יודע איך צורבים, פחות או יותר שיחקתי עם התוכנה). היום התעוררתי, ניסיתי לשחק CoD וזה כותב לי שאין לי את הדיסק הנכון (בדיסק המקורי)! אז חשבתי שאולי בטעות העברתי מידע מהדיסק המקורי לדיסק הריק, אבל לא! המידע פשוט נמחק! (כשאני מכניס את הדיסק שהיה ריק ואיתו ניסיתי לצרוב, הוא מעלה לי את הShortcut של CoD, ואני לא יכול להכנס). בשני המקרים היתה הודעה כזאת: Please insert the correct DVD-ROM, select enter and restart application טוב אני צריך עזרה דחופה לאן נעלם הדיסק.. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by eitanbm,

הארדיסק שלי קרס כתוצאה מבלאי ואף התחיל לנקוש לעיתים וכתוצאה מכך כל המידע שבתוכו נמחק. הצלחתי לשחזר את המידע בעזרת תוכנת שיחזור מקצועית, אך הבעיה היא שלמרות שהקבצים קיימים במלואם והגודל שלהם קיים כמו שהיה במקור, אני לא מצליח להציג את המידע. אני לוחץ על קובץ, אך המערכת (ווינדוס) לא מסוגלת להציג אותו (בוורד מתקבל סוג של ג'יבריש ובתמונות - "אין תצוגה זמינה" וכיו"ב). אני זקוק למידע הזה בכל מחיר, החשיבות שלו עבורי עצומה! אבקש את עזרתכם כיצד אוכל לגשת לקבצים הללו. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by solet,

שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להחליף את ההארד דיסק הישן שלי (15GB) שכבר ניהיה סתום לגמרי ואי אפשר לעבוד עליו בכלל. מצאתי הארד דיסק של MAXTOR 120 GB שנורא נדלקתי עליו, לפני שאני קונה אותו נמוע לי שאני צריך לבדוק שלוח האם שלי תומך בהארד דיסק. איך אני בודק את זה? לוח האם שלי הוא ASUS AV733. וההארד דיסק שאני רוצה לקנות הוא מדגם : MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO מה אתם אומרים, זה יתאים?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by 00Amir,

כאשר אני עובד או משחק עם המחשב יש לי תוכנת Hdd tune ברקע שמודדת מהירות עבודה בSSDים. כאשר אני טוען משחק MW2 הכוננים לא מגיעים לשיא המהירות - רק ל 100-150מג"ש. גם כאשר אני עובד על פוטושופ ושומר קובץ TIFF של 2GB לוקח לו איזה 10שנית - שזה בערך 200מגה לשניה -והוא אמור להגיע לכפול מזה... למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by elena_ash,

שלום! יש נרו 6 וצורב של סמסונג דו לאייר. כשאני מתחילה לצרוב לא משנה איזו מדיה ולא משנה איזה משקל קובץ אפילו קטן ביותר הוא מקבץ לי אותו ולא חשוב אם זה דיסק רגיל או DVD . מה אני צריכה להגיר בתוכנה כדי שזה יצרוב בצורה רגילה. בעיה שניה שיש לי צורב מאפשר לצרוב עד 800 מגה . האם אני צריכה מדיה מיוחדת או דיסק DVD רגיל? כי אני לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD רגיל אשמח לתגובות ופתרונות. תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. היי, כיום יש לי H.D פנימי של 320 ג'יגה + 160 ג'יגה, שניהם SATA 7200RPM עם 8מגה באפר. וכמובן, נגמר המקום. מכיוון שיש לי יציאת ESATA בלוח האם, חשבתי שאולי כדאי לקנות את ה H.D הבא שלי חיצוני. אח שלי מאד מאד מרוצה מה W.D passport 160gb שהוא קנה לפני כחצי שנה ומשרת אותו נאמנות. אז כמה שאלות א. האם יש הבדלים מהותיים בין 2.5 ל 3.5 אינץ? במונחים של ביצועים, שרידות וכו'. ב. איך ה ‏500GB USB 2.0, My Book Home Edition & 1394a & eSata‎? ג. האם בשימוש בכונן מסעיף ב' האם העבודה שקופה במעבר בין ESATA (ניתוק ממחשב אחד) ו USB (חיבור למחשב אחר)? תודה חן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אין לי כונן דיסקטים במחשב ומידי פעם קופץ לי ארור מוזר כזה שקשור לכונן דיסקטים ויש לי שם שלוש אפשרויות להמשיך לנסות שנית או לבטל כשאני לוחץ על להמשיך הכל מסתדר אבל זה הארור הזה מציק וזה קורה בעיקר כשאני רוצה לכבות את המחשב אז חשבתי אולי יש דרך לבטל לגמרי את ההתיחסות לכונן הדיסקטים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שלא תיתן להעתיק חומר מהקונן דיסקטים (אני רוצה ליצור טקליטון עם חומר ושלא היה ניתן להעתיק אותו )

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. Started by HaJ-B,

שלום לכולם. ברשותי כונן של WD מדגם WD1600AAJB שמונח כבר זמן מה ללא רוח חיים. אני לא בטוח שהמידע שיש לי עליו חשוב, מפני שאיני זוכר מה בדיוק נמצא בו. אני מעוניין ולנסות ולהחליף את ה-PCB, אבל הבנתי שיש צורך בהעברת ה-Firmwire הישן אל החדש. האם ישנו מישהו מחברי הפורום הממוקם באיזור הצפון שיודע ומוכן יהיה לסייע לי בכך? בתודה מראש, חגי.

22. Started by GUNZ,

שלום חברה קיבלתי לידי היום הר דיסק נייד בתוך קופסה כזאת עכשיו קיבלתי אותו ללא שום קבלים מאחורה יש את ה USB שיש לי בבית וחיברתי ללא בעיה אבל יש גם חיבור DC IN שקבל בצורה כזאת אין לי זהו חיבור חובה? איך נראה הקבל הזה מאיפה אפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  23. לפני כשבוע קניתי HD חדש. 250 ג'יגה של WD. בבדיקה שעשיתי לו ב-HD sentinel קיבל 100 אחוז HEALTH. היום בבוקר ראיתי שהוא ירד ל-96 אחוז. גם ריסטרט לא עזר. שמתי לב באמת שבימים האחרונים הוא עובד על טמפ' של 46-48 מעלות, שנראית לי גבוהה מדי, והיום אני מתכוון להתקין מאוורר נוסף לקירור. האם מכאן זו הבעיה של ירידת אחוזי "בריאות"...? האם יש דרך להעלות אותו בחזרה ל-100? או שזה אחוזי נכות לכל החיים....?

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  24. מה ניתן לעשות, אם בכלל ניתן? בתודה, יניב.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by avinatbezeq,

הלך לי דיסק קאוויר בלק 1TB SATA 3 6 GB/s. חדש כמעט לגמרי - שימש לגיבוי, היה מותקן כמה חודשים, כמעט לא ביצע פעילות מעבר לכך שהעברתי אליו וידיו מהמצלמת וידאו, ומת. לדעתי, בשימוש כל כך מועט, יותר סביר שנפגע משהו באלקטרוניקה מאשר בפיזיקה, כלומר צריך להיות אפשרי להנציל את המידע. מצד שני מדובר בוידאו משפחתי של חודשיים שלשה - כואב הלב לאבד אבל לא מצדיק אלפי שקלים תיקון. יש למישהו מושג מי יכול לתת פיתרון טוב וזול לסיפור הזה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.