עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לאחר שנמאס לי מהNEC שלי שלא קרא דיסקים שצרב החלטתי לרכוש חדש.. המחירים מצחיקים. קניתי את הפיוניר 111D הגעתי הבייתה והרכבתי אותו עם כבל 80 פין. לצורב לוקח לצרוב 30 דקות!!! דיסק וזה לא הכל! בזמן שהוא צורב המחשב פשוט גמור מת , לא זז ולא מגיב כמעט לדוגמא אם יפתח חלון מסנגר קטן שאומר שמישהו נכנס כרגע לשירות זה ייקח שעה ויעלה ממש ממש לאט שלא נדבר על לצאת מהחלון. השורות של הBUFFER קופצות מ10 ל20 ל30 ל98 וחזרה ל10 כל הזמן. מפרט המחשב שלי: P4 DC 3GHZ 512 זכרון הרדיסט SATA 160 חדש דנדש ולוח של MSI. אמור להספיק לא? במיוחד שהנק בצריבה עצמה בכלל לא עשה בעיות ולא תקע תמחשב. התבחבשתי בעסק קלות וזה מה עשיתי. חיברתי את הצורב לבדו בתור מסטר בלי שותפים על הכבל (לא עזר) החלפתי למדייה אח…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום.. יש לי שתי מערכי RAID במערכת שלי אחד של ה OS שכולל 3 כונני SSD של OCZ Vertex 60GB השני כולל 3 דסקים של - WD 1001FALS Caviar Black גם כן ב RAID 0 תראו בבקשה את התמונה הבאה.. מה שמוזר זה שהתוצאה העליונה היא של מערך ה SSD ???... שניראה לי קצת נמוך אפילו לכונן אחד אז בטח שלמערך RAID 0 X 3 וגם התוצאות של המערך של WD מוזר (לטובה) ניראה לי קצת לא הגיוני.. ממוצע של 56318MB/sec קריאה ?.. הלוח שלי זה: ASUS P6T DELUXE V2 הבקר של הלוח: Marvell 88SE6111 win 7 :OS ואם זה משנה משהו אז הגדרתי את המערכים דרך הביוס (לא בדיוק ביוס אבל דרך ההגדרות של הלוח - "Ctrl+I") והתקנתי את ה RAIDים לפני שהתקנתי את המערכת. זהו.. תודה רבה ושבוע טוב לכולם, מתן.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by elior021,

היי חברה, ברשותי לוח אם של אסוס p5q deluxe הארד דיסק 500GB של WD עם 16 קאש. אני מעוניין לרכוש הארד דיסק נוסף ולעבוד במערך RAID 0 במטרה להנות מתוספת הביצועים נכבדת. לצערי, הפחד מאובדן מידע הוא גדול. היות ומחירי הדיסקים זנותי היום (וטוב שכך) שקלתי לקנות דיסק קשיח של 1TB למטרת גיבוי. השאלה הנשאלת האם אפשרי להריץ גם מערך RAID 0 לשיפור הביצועים וגם מערך RAID 1 לגיבוי בו זמנית? והאם כך באמת אהיה מוגן מפני אובדן מידע? אני צריך לקנות דיסק קשיח זהה נכון? (WD 500Gb 16MB) או שניתן לקנות 32MB?יתן משהו? שאר המפרט בקצרה: E8400 עם מוגן 2 של סקיט' הOC עוד בחיתוליו asus p5q deluxe 4GB 1066MHZ OCZ hd4850 512MB גירסה מומהרת בנוסף לOC צנוע שביצעתי בנתיים. 500Gb WD 16MB DVD bruner 8 מאוררי מא…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני רוהצ לקנות צורב 52X24X52 עכשיו אני מתלבט בין LG,SONY,LITE ON,BENQ בקיצור.... מה כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אקנה את 960 PRO המחשב שלי הוא LENOVO Y700 השאלה, האם לחסוך או להשקיע כפול. אני מתכנן על 512GB שיעלה 1200ש"ח או 1TB שיעלה 2400ש"ח אני גיימר יחסית חדש ולדעתי מוטב שאחסוך. אבל!, כבר בעבר גיליתי שעם הזמן הצורך בגודל הכונן עולה אבל גם הצורך בטכנולוגייה יותר חדשה עולה. אז זה יוצר אצלי התלבטות על מה ללכת. מה דעצכם? ללכת על סביר אבל מספיק. או ללכת על ההשקעה המוגזמת, אבל שתבטיח אחסון יותר גדול לעתיד. לדעתי שווה ללכת על הטכנולוגייה הכי מתקדמת ולא ללכת על שום הנחות ממנה. אבל לדעתי להשקיע עלות של 2400ש"ח, זה כמו לקנות טלוויזיה או משהו איכותי גדול וטוב ולדעתי בשלבים האלה זה לא מצדיק בשביל הטכנולוגייה הזו. כמובן …

6. שלום, אני מעוניין לרכוש את הכונן הבא + מתאם ואדאפטר שיאפשר לי חיבור ב USB3: Seagate 3000GB FreeAgent GoFlex Desk 3TB Seagate STAE107 FreeAgent GoFlex Desk Desktop Adapter For 3.5" — USB 3.0 אך שמעתי בעבר על כל מיני בעיות עם כונני SEAGATE (אמינות, התחממות). מה דעתכם על הפריטים? שווה קנייה? יש המלצה טובה יותר? צ'יקי

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DaTHE,

שלום, יש ברשותי הרד דיסק די ישן (WD של 80GB) העברתי אותו למחשב קצת יותר חדש מהקודם, ועכשיו ה- XP מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני יכול לקרוא\לכתוב אליו. ברצוני לדעת אם יש באפשרותי לקרוא את המידע שבפנים לפני שאני מפרט, אולי עם תוכנה מסיומת..? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Tal-T,

אוקיי , אז יש לי הארד דיסק בנפח 320GB של סמסונג , ולמיטב ידיעתי 320GB אמור להיות 300GB בפועל. לפני הפירמוט היו לי שתי מחיצות: 280 ו-20 , דבילי , אני יודע . לא שיניתי שום דבר .. את הפירמוט ביצעתי בעצם בהתקנת WINDOWS 7 (היה לי לפני זה XP) , ותוך כדי ההתקנה כשהוא שואל איפה להתקין , הוא הראה לי את שתי המחיצות ובאפשרויות שם היה FORMAT , ועשיתי את זה לשתי המחיצות. עכשיו לאחר שהווינדוס הותקן , המחשב באמת פורמט , הWIN הותקן במחיצה של ה-280 (עכשיו אחרי שהWIN לקח מקום יש 270) ופשוט מאוד - המחיצה האחרת של ה-20GB נעלמה ! לא קיימת ! תראו: מה אני אמור לעשות? ואם זה דורש ממני להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ולפרמט , מה סדר הפעולות שאמור להתבצע (בצורה כללית , אני לא מבקש מדריך פירמוט).

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני מתלבט בין רכישה של דיסק קשיח פנימי + מארז, למשל: http://skypc.co.il/pl_product~WD20EARS~7~0.htm - WD CAVIAR GREEN WD20EARS + http://skypc.co.il/pl_product~SCB3AH1~108~0.htm - AGESTAR SATASCB3AH1 למול: http://skypc.co.il/pl_product~39114-002-01~141~0.htm - WD MY BOOK ESSENTIAL המחיר יצא כמעט אותו דבר, אבל לאופציה עם המארז יש חיבור ESATA. אשמח להמלצה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by The_Byter,

שיהיה הכי מהיר\יעיל\אמין\זמין\זול LOL

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי את הצורב NEC 3520A והדיסקים DVD-R X8 של סילברלייין נצרבים על מהירות X8 אבל בפועל הם כמו X6 ופחות! לוקח לי לפחות 18 דקות לצרוב דיסק עם 4 ג'יגה של מידע! לעומת זאת דיסקים מאותה החברה רק + לא עשו בעיות!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

מישהו מכיר אותן? איך הן נחשבות? כי הן צורבות לי יפה על X40, בלי בעיות מיוחדות...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני צריך לבחור בין השניים האלה! איזה עדיף מבחינת ביצועים, מהירות וכו'....? נ.ב הסמסונג נותן לי 3 שנים אחריות לעוומת ה-Western Digital שנותן לי שנה אחת. אז מה לקחת? כמה שיותר תתגובות יותר טוב אז אל תתבישו, וזה דחוף תודה לעונים...!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by OutRaGe,

היי אני רוצה לאחד חלק מהפרטישנים שלי כי חילקתי אותם בצורה דיי מטומטמת, ההארד דיסק - 120 ג'יגה פרטישנים: 28 ג'יגה, 58, 25, ב-60 יש 18 פנוי ב-28 2 פנוי וב-25 6 פנוי אני חושב שאני יאחד את שלושתם כבר ויעשה את זה כונן אחד גדול להורדות, סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה ויש לי עוד הארד דיסק של 80 של פרטישן של וינדווס ותוכנות ועוד קצת מדיה למקרה שב-120 נגמר המקום בכל מקרה לאחד את זה ככה יש סיכון כלשהוא לאיבוד מידע או יותר גרוע פגיעה בהארד דיסק ? אם אני ירוקן את אחד הפרטישנים ואז יאחד איכשהוא אז אין סיכון כלשהוא ? (ולא אין מצב שאני מפרמט עכשיו הכל, יש לי 37 ג'יגה פנוי ב-80 ג'יגה לכן שאלתי את השאלה האחרונה כי היא רלוונטית) תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ערב טוב. לפני כשנה רכשתי כונן קשיח - WD 1TB 10EZEX אשר יוצר ב22 ליוני 2014. הרעש שלו לא היה חזק יותר/שונה מכל הארד דיסק מהשנים האחרונות (יש במערכת גם סיגייט. גם הוא די שקט). כמובן שאני מדבר על רעש "רקע/מנוחה" ולא תקתוקים/משהו לא תקין. לפני כמה ימים רכשתי זוג כוננים חדשים, גם הם 10EZEX, אשר יוצרו ב7 לאוקטובר 2015. לשני הכוננים, באופן זהה, יש רעש רקע חזק משמעותית מהוותיק יותר. ללא ספק רועש יותר משאר המערכת (מאוררים וכו'). מה יכולה להיות הסיבה? האם פס יצור תקול? משלוח תקול, או שאם הכל בפועל תקין, פשוט מזל רע - רועש ותו לא? אשמח לעזרה, בעיקר מאנשים שיש להם כוננים זהים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ofeky1,

אז ככה אני מחפש לוח אם חדש למחשב שלי במקום הקיים שלי בגלל מספר בעיות שאני חושב שהוא אחראי עליהם התקציב הוא בערך 500 שקל אם שווה להוסיף עוד 100 שקל אז זאת לא הבעיה... המעבד שלי הוא E6750 והזכרונות הם של OCZ 4X1GB ועל המעבד ישב נינג'ה פלוס הלוח צריך להיות מתאים לOC קל עד בינוני ולמשחקים ושיהיה אמין... חשבתי על לוח של DFI אבל אין חנות שיש לה את הלוחות האלה בזמינות מידית ועדיף שיהיה עם כמה שיותר פצ'רים זהו בעיקרון ואני ישמח להצעות והמלצות!! תודה לעוזרים!!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. דיסק קשיח 1000- 1500 SATA 2 או 3 , מהיר , שקט

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by YairZ,

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי כונן nec דפוק( איזה הפתעה!) ואני רוצה להחליף אותו...עכשיו אני יודע שיש כמה חברות דפוקות וצורבים דפוקים, ובמדור המלצות לא הבנתי ממש את המלצות... עכשיו אם אפשר שתגידו לי את החברה הכי טובה לצורבים והצורב הכי טוב שאפשר...שלא יהרס אחרי שנה, שלא יעשה בעיות, ושיספק איכות צריבה טובה! תודה רבההה

20. Started by YAIR,

קיבלתי הצעה לקנות ב-85 דולר

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nore0,

אני רוצה להוסיף דיסק קשיח של 160GB איך אלה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600JB&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600AAJB&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה מה שיש לי כרגע http://img105.imageshack.us/img105/6987/3e4kb2.jpg

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by arnon,

LG 4166 לא מהה מדיות ריקות של DVD וכמובן לא מוכן ליצרוב מדיות רגילות של CD הוא מזהה וצורב הצוב בל שנה בערך וצרב ליפני חודש ללא בעיות מה לעשות ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ady,

שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב SP2 XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE ואם אני שם דיסק ריק הוא הופך ל CD-ROM דיסקים קודמים שצרביתי איתו מאותו סוג הוא קורא אז לא נראה לי שזה הדיסקים. אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל חיפשתי עידכונים אבל אין כלום באתר של LG ולא נראה כאלו יש עדכון קשוחה. אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום , יש ברשותי לוח אם ASROCK H67M-GE , ואני מעוניין להוסיף לו SSD. מהו ה SSD 120G המומלץ ביותר ? תודה, TOM

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-%d7%94-ssd-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-mushkin-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99-%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים