עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Spyhawk,

רכשתי דיסק 500 GB בחו"ל הדיסק התקלקל ואני לא מוצא מי נותן שרות תיקונים לדיסקים של IOMEGA בארץ אנא עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by I21I21,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4 TB עד 500 ש"ח ,לצורך אחסון. צריך עזרה בבחירה כי אני לא מבין בחיבורים של הכונן תודה לעוזרים. מפרט נוכחי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et 1920x1200 , u2412m Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device SAMSUNG HD502HJ ATA Device TOSHIBA HDWD120 ATA Device ST3500418AS ATA Device

3. Started by CyberBot,

חבר קנה SSD והספק קיצר והSSD מת יש לו אחריות או שזה נזק שלט תלוי באחריות?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. על הכונן להיות בעל מהירות סיבוב גדולה ופיירווייר 800 על מנת לטפל בחומרי וידאו כבדים, עדיף כמובן מחברה אמינה ומוכרת עם אחריות. תודה@!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום זקוק להמלצה על דיסק קשיח מומלץ עד מחיר של 450 ש"ח אם יש משהו בפחות גם טוב אם זה רלוונטי ( לא כל כך מבין בתחום) אז בלוח אם שלי יש רק SATA 2 ולא SATA 3 אם למישהו יש גם לינק לקנייה של מה שהוא ממליץ בכלל יבורך. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי חברים, אז רכשתי את הסמסונג 840 EVO 250 גיגה ועשיתי העתקה מדיסק לדיסק עם תוכנת פרגון (מה CRUCIEL 128 גיגה לסמסונג) ,עשיתי את כל השיפצורים לכונן דרך התוכנה של מגישן כולל הפעלת רפיד ושאר הדברים אבל משום מה אני שם לב שבעלייה לוקח לו יותר זמן כלומר שאני מגיע ללוגו של הוינדוס 7 הוא קצת איטי עד שהוא נכנס למערכת הפעלה.. בכונן של CRUCIEL זה נדמה לי שהיה יותר מהיר..האם זה בגלל העתקה מדיסק לדיסק כלומר לא התקנה נקייה של וינדוס? אני יודע שזו האופציה העדיפה אבל אין לי כרגע זמן וכוח להתקנות חדשות לגמרי..דרך אגב קיבלתי דרך התוכנה של AS SSD ניקוד של 13900 האם זה תקין לכונן כזה? תודה מראש גל

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by dimanit,

שלום הצורב שלי פתאום לא מצליח לקרוא דיסקים שפעם היה יכול לקרוא אותם הוא רושם לי שהם ריקים או כשהוא מצליח הוא נתקע והוא מגיב לאט. הוא גם לא צורב לי הוא מראה לי בתוכנת NERO שהם מלאים או דיסק לא נכון. יש לי צורב DVD DUAL LAYER +16 נ.ב. מחקתי את הנירו והתקנתי חדש וגם לא עזר ואם מישהו יכול שיביא לי נירו שכן עובד תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום היה לי sandisk u3 4gb שהלך לעולמו (שאני חייב לומר שהוא יחסית כונן נחמד אבל ממש עדין), אני מחפש dok 8gb להחליף אותו חשבתי על הsandisk 8gb titanium אבל ראיתי שהוא קיים רק עד 4GB. אני כל היום אבל ממש כל היום עובד עם הDOK כל היום נכנס ויוצא ממחשבים ונמצא איתו בתנועה מתמדת. חשבתי על הCorsair Voyager GT אבל לא נעול על כלום בנתיים מחפש המלצות תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tick tak,

היי מחר אני יקבל את הכונן הקשיח החדש שלי(seagate 7200.10 320gb)וזה בנוסף ל-120 שיש לי. ויש לי כמה שאלות.... ל-120 שלי יש 2 מחיצות c ו d,ועכשיו שאני יקבל את הברקודה 320 אני אצטרך לעשות מחיצות כמובן. אז השאלות הן: האם עדיף לעשות מחיצה שמיועדת רק למשחקים שככה יהיו ביצועים יותר טובים? האם זה בסדר לחלק כונן קשיח ל-4 מחיצות ....זה טוב....זה רע? מבחינת ביצועים?(ועוד בנוסף למחיצות בכונן של ה-120) הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו הוא 120gb sata1 wd האם זה רעיון טוב להעביר את כונן c לברקודה מטעם שהכונן הרבה יותר טוב וככה יהיה ביצועים יותר טובים למערכת עצמה.....אם אני לא טועה קוראים לזה resize (קראתי FAQ) ועוד שאלה שבטח תגרום לכמה לצחוק.....אבל חופשי האם זה קשה לבצע את כל אלה...צר…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לחבר שלי אין לי במחשב כונן DVD אבל יש תוכנה שנותנת לפתוח דיסק DVD בכל מקרה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Atlon-Xp,

והבעיה היא באתי לצרוב משהו בנרו עשה לי failed ומאז שאני מכניס אליו דיסק הוא לא קורא אותו בכלל הוא רק מנסה והעינית הצהובה כל הזמן מהבהבת. והוא לא קורא כלום ואני לא יודע מה לעשות... יש אחריות. והנרו נתקע גם שאני שם דיסק וגם ב my computer דברים לא מופיעים. בבקשה עזרה תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. טוב אז ככה יש לי הארד דיסק 20 ג'יגה של W.D והיום קניתי חדש 80G אם ה 8 מגה. חיברתי בהתחלה את ה 80 כ SLAVE ועשיתי לו פירומט וחילוק אם PARTITION MAGIQ 10 ג'יגה ו 70 ג'יגה. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הישן. החזרתי את ה 80 ג'יגה להיות MASTER הכנסתי תקליטון אתחול והתחלתי את ההתקנה של XP הכל נראה טוב ויפה החלק הראשון של העתקת הקבצים עבר מאוד מאוד מהר ! זה סיים את העתקת הקבצים וביקש בפעם הראשונה ללחוץ ENTER בשביל שהמחשב יופעל מחדש ואז ההתקנה תמשיך. אני לחצתי אינטר, זה הפעיל את המחשב מחדש אבל ההתקנה לא עלתה ! עלה לי מסך אם Press A to reboot ושלוחצים A שוב המחשב מופעל מחדש ושוב ושוב Press A to reboot החזרתי כרגע את 20 כ Master ואת ה 80 כ SLAVE... הוא מזהה את שניהם סבבה. מה לעשות ?…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yakir4u,

איך התוצאה הזאת לsandisk extreme 64G ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, קניתי את ה WD1TB BLACK, עכשיו כיום יש לי WD320GB שיש לו פרטישן 80GB בשביל מערכת ההפעלה עכשיו אני גם ככה צריך לפרמט ולהתקין מחדש האם כדאי להעביר את המערכת הפעלה לדיסק החדש (והמהיר יותר) נגיד 120GB לשמור למערכת הפעלה, ואז יהיו לי 800~ ג'יגה לאחסון, בנוסף יהיה לי 320G לגיבוי בדיסק הישן (שאני אפרמט ואחזיר לפרטישן אחד) השאלה הנוספת היא אני יודע שכדאי להתקין תוכנות עם מערכת ההפעלה,, אבל מה לגבי משחקים? האם להתקין משחקים ב "C" או שלא כדאי? מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אקנה את 960 PRO המחשב שלי הוא LENOVO Y700 השאלה, האם לחסוך או להשקיע כפול. אני מתכנן על 512GB שיעלה 1200ש"ח או 1TB שיעלה 2400ש"ח אני גיימר יחסית חדש ולדעתי מוטב שאחסוך. אבל!, כבר בעבר גיליתי שעם הזמן הצורך בגודל הכונן עולה אבל גם הצורך בטכנולוגייה יותר חדשה עולה. אז זה יוצר אצלי התלבטות על מה ללכת. מה דעצכם? ללכת על סביר אבל מספיק. או ללכת על ההשקעה המוגזמת, אבל שתבטיח אחסון יותר גדול לעתיד. לדעתי שווה ללכת על הטכנולוגייה הכי מתקדמת ולא ללכת על שום הנחות ממנה. אבל לדעתי להשקיע עלות של 2400ש"ח, זה כמו לקנות טלוויזיה או משהו איכותי גדול וטוב ולדעתי בשלבים האלה זה לא מצדיק בשביל הטכנולוגייה הזו. כמובן …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. קניתי מחשב חדש עם כונן כשיח חדש ויותר גדול, ואני רוצה לעביר את השמירה שלי בTERRARIA לכונן החדש ,את המישחק כבר התקנתי אבל אני רוצה להעביר את השמירה שלי לשם. השמח לדעת אך עושים את זה עם זה ביכלל אפשרי. תודה מראש. :-)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יצרנית הכוננים הקשיחים עתידה לבצע קפיצת ראש אל עולם שבבי ההבזק עם רכישתה של יצרנית ומפתחת השבבים ואמצעי האחסון האמריקאית לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-עסקה-ענקית-western-digital-תרכוש-את-סאנדיסק-ב-19-מ/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eyal00,

זה הגיוני?(ראו תמונות) צרבתי את הדיסק על X2 והבדיקה נעשתה על X5. עשיתי משהו לא נכון או שדפקו אותי? תודה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by RLM,

מעניין אותי, למה אף אחד לא מייצר הארדיסק עם שני ראשי כתיבה/קריאה. הרי ההארדיסק הרבה פעמים מגביל את המחשב כי הוא לא יכול לכתוב ולקרוא בו זמנית משני מקומות. למה לא ליצור הארדיסק עם שני ראשים, שיכולים לעבוד בו זמנית בלי תלות אחד בשני? פשוט שני זרועות, אחת מכל צד, שיכולות לכתוב ולקרוא משני הצדדים של הדיסק. (לא למעלה ולמטה, כמו תקליט, כי את זה הם עושים, אלא אחת מול השני) תיאורתית זה אמור לשפר את הביצועים כמעט פי 2 לא? זה בטוח יתן גישה הרבה יותר מהירה לנתונים... אני מניח שחשבו על זה, וכנראה יש איזה סיבה שלא עשו את זה. אבל מה היא? מן הסתם יכולות לצוץ הרבה בעיות, אבל מה יכול ליהיות כל כך חמור שאי אפשר להתגבר עליו? או שבאמת אף פעם לא חשבו על זה? (לא נראה לי ) או שזה לא ב…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האם כידי לעשות רייד 0 לדיסק ssd אם דיסק רגיל בעיקר אני עובד אם וידאו חותך וממיר

22. שלום.. יש לי כונן קשיח חיצוני של חברת WD. חיברתי אותו היום למחשב, הוא זוהה כהתקן אבל לא הוצג ככונן במחשב שלי. נכנסתי למחשב שלי - ניהול - אחסון - ניהול דיסקים. שם מצאתי את הכונן שלי (250GB) כ"לא מוקצה". אם אני מקצה אותו, כל מה שהיה בו נמחק?? יש דרך לסדר את זה? דחוף עזרה....!! תודה. :s05:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yotamavi,

רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג S2 320GB. בXP הכל היה בסדר, אבל מאז ששידרגתי לווינדוס 7, כשאני מנתק את הכונן דרך המחשב הוא ממשיך לעבוד ולהסתובב כרגיל לעומת בXP שם הוא היה מפסיק לעבוד והנורה הייתה נכבית. האם זה מסוכן שהכונן ממשיך לפעול ואני מנתק אותו ככה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shaks,

קניתי את ההארדיסק הנ"ל. מרגע חיבורו למחשב הכונן התחיל להרעיש (רעש של HUMMM כזה שחולף ומתחדש) וגם הוא רועד הרבה הרבה יותר מכל ההארדיסקים האחרים שיש לי במחשב (יש לי שניים של 500GB ושל 120GB, וכאשר הוא מחובר כל השולחן שלי רועד וזה בלתי נסבל). מבחינת עבודה ההארדיסק עובד ותקין. מה ניתן לעשות בנידון? לפי הבנתי החנות לא תחליף לי אותו כי הוא "תקין ועובד".

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מה ההבדל בין SATA ל MSATA בכונני SSD ומה עדיף????

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים