אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום , עקב מותו בטרם עת של ההארד דיסק הקודם שלי אני משתמש בהארד דיסק ישן מאוד שהיה לי זרוק על המדף(IDE 40 GB,2 platters), אחרי כמעט חודש וחצי שאני עם ההארד דיסק הזה זמני הטעינה של הווינדואס ושל משחקים(BF3 בעיקר) הפכו לבלתי נסבלים ואני כבר מעדיף לא לשחק מאשר לחכות את כל ה5-10 דקות עד שהמפה נטענת . אז אחרי התלבטות ארוכה ובדיקה עוד יותר ארוכה הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות SSD וחשבתי על הCRUCIAL M4 60GB כי ראיתי בפורום שמלא ממליצים עליו כי הוא גם מהיר גם אמין וגם זול (יחסית), אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם יש SSD אחר שכדאי לי להסתכל עליו או שהCRUCIAL זה הבחירה הטובה ביותר (תקציב עד ל600 ש"ח) 2.האם העובדה שהלוח שלי תומך רק בSATA 2 תגביל יותר מידי את הכונן או שזה לא גורם…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי מחשב נייד של ASUS, ובדיסק קשיח קיימת מחיצה נפרדת בה מותקן הווינדוס, שדרכה יכולתי לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס מחדש (יש לי CD-KEY OEM מודבק בתחתית המחשב) אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב, אולם אז אני נכנס לבעיה: כיצד אפשר להעתיק את המחיצה הנסתרת שבה מותקן הווינדוס? מבירורים ברשת, ביצוע פעולת הClone לא תמיד מצליחה, וחלק מהתוכנות לא מצליחות להעתיק בכלל את המחיצה הנסתרת של הווינדוס - שתכלס, רק זה מה שמעניין אותי. חשבתי להוריד מהאתר של מיקרוסופט את הווינדוס, אבל אין אפשרות להכניס שם את הקוד הסיריאלי מאחר והוא OEM אז, מישהו מכיר ויכול להמליץ על דרך להעתקת הווידוס מהדיסק קשיח הישן לאחד חדש? תודה א…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
צריכה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5" מקסימום. המטרה של הדיסק זה אחסון מוזיקה ותמונות במטרה לנייד בין הבית למשרד, כלומר משהו נייד ליומיום , לא לצורכי גיבוי - לזה יש כבר WD של חצי טרה בבית ודיסקים. בעיקרון אני לא כ"כ מכירה את seagate, ראיתי גם משהו של סמסונג ושמעתי המלצות לכאן ולכאן. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התלבטתי בין 2 הכוננים הללו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4899 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8517 לבסוף רכשתי את הראשון, המוזר הוא הכבל USB שקיבלתי, צירפתי תמונה, מזה הכבל הזה? מה היתרונות-חסרונות? האם בחירתי נבונה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש כונן קשיח פנימי למחשב נייד עם חיבור IDE? מוכן גם במחיר סמלי. בזאפ הכי זול זה 120 שקלים...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי צורב של ימהה 40X20X10 וכאשר אני צורב איתו בתוכנת NERO הוא בודק לי את הדיסק הרק ומוריד לי את המהירות כתיבה ל 8X למרות שעל הדיסק כתוב 32X. יש אפשרות לבטל את שינוי המהירות האוטומטי של הצורב?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים אשמח לעזרה. אני לא מצליח להכניס קבציץ מסוג FHD 1080P לכונן או כל משהוא שהוא רזלוציה גבוהה רשום לי הקובץ גדול מידי. סוג הכונן: WD 2T wdbaau0020hbk-01 מה אני יכול לעשות שהוא כן יכניס תקבצים תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לנתק דיסק קשיח פנימי SATA בזמן שהמחשב עובד ( בתוך ה WINDOWS ) האם יש דרך מסוימת ??
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש את הארדיסק הכי מהיר כיום ל PC בממש SCSI מן הסתם, כסף היא לא בעיה, לא להתייחס לשיקול הזה בבחירה. כמו כן הייתץי רוצה לדעת כמה הארדיסקים אפשר לחבר ביחד בסקאזי, ואם אפשר לחברם ב RAID, ואם כן אז כמה במקביל ? תודה לכל העונים...
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה ..אני רוצה לצרוב בנרו על דיסק DVD..קובץ ששקול 3.5 ג'יגה.. אבל הנרו לא נותן לי בגלל שזה קובץ מעל 2 ג'יגה משו הוא אומר לי שם אני לא יודע .. תעזרו לי .. צריך לשנות הגדרות כנראה אז איך משנים..!?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היה לי מקסטור 7400rpm ata133 40gb הוא עבד מצויין ואז יום אחר החליט לעבור לpio4.. בערך חודשיים אחרי זה הוא התחיל לעשות רעשים מאד מגניבים..... ורררר....וארררר.....בום!!... וררר...ורררר (בזמן פירמוט לדוגמה... ורק במחיצה הראשונה... חמשה ג'יגה) אז החלפתי אותו לאותו הארדיסק בדיוק, בנתיים פועל... האם לעוד מישהו קרה מקרה דומה עם הארדיסק הזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, קניתי מחשב בערך לפני כשלושה חודשים (<---מפרט מלא בצד) מחברת המחשבים הידועה IQPC. לאחר שקניתי את המחשב, גלשתי בכל מני פורומים למינהם ונתקלתי באנשים שאינם ממליצים על הדיסקים הקשיחים של Seagate.. הם טוענים שהם נתקלו באנשים עם הרבה בעיות בדיסקים הקשיחים של הסיגייט עם נפח של 500GB.. לפי מה שהבנתי עם הזמן שמדובר בגרסאות של 32 האש.. אצל הדיסק שלי זה 16 האש. השאלה שלי האם אני בסכנה? אני כבר שלושה חודשים עובד עם הדיסק והתוצאות טובות מאוד.. לא נתקלתי בשום בעיה איתו. אך אני מודאג לגבי העתיד.. אף אחד לא רוצה שיום אחד ימחק לו כל החומר החשוב מהמחשב =/.. דיברתי עם IQPC והם אמרו לי שאין לי ממה לפחד ושהם לא נתקלו בשום פניות של אנשים לגבי הדיסקים של סיגייט. אני מעונ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם משתלם הדגם CT512MX100SSD1 המופיע בפלונטר בקישור הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT512MX100SSD1 המחיר נראה מחיר מציאה לנפח SSD ענק...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יום טוב אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שיש לי בכונן SSD לשיפור ביצוים של המערכת ההפעלה ולא יודע איזה כונן עדיף לבחור. האלה הכוננים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום. שבוע שעבר רכשתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9808&perur=2&t=14&c=489 ואחרי שחזרתי הביתה וראיתי ביקורות לא הכי טובות על החיצוניים של WD, הלכתי היום והחלפתי ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9889&perur=2&t=14&c=488 לפני שפתחתי את האריזה, שמתי לב שהכבל לא סטנדרטי, והכבל הוא כבל Y, ז"א חיבור אחד לכונן ו 2 חיבורי USB. לפני שאני פותח ובטעות מגלה אכזבה, הכונן לא אמור לעשות בעיות עבודה עם אקסטרימר? לא רוצה לגלות בטעות שאני אפתח אותו ופתאום הוא לא יקבל מספיק מתח... אם יש כוננים אחרים מומלצים מבאג אשמח לקבל המלצות ( 500GB עד טרה ללא חיבור נוסף לחשמל ).
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB עם חיבור USB3 ובגודל 2.5". התקציב הוא עד 500 ש"ח ללא חריגות. כרגע אני נוטה לכיוון הדיסק הזה: SeaGate GoFlex Ultra-portable Drive http://www.seagate.com/external-hard-drives/portable-hard-drives/standard/goflex/ מה דעתכם על הביצועים שלו? האם יש דיסק אחר מומלץ במסגרת התקציב? בדיקות ב USB2: 1. בדיקת ביצועים בעזרת התוכנה CrystalDiskmark. 2. העתקה דרך הוינדוס של קובץ גדול (9 ג'יגה). 3. העתקה דרך הוינדוס של הרבה קבצים קטנים תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות לדיסק קשיח חיצוני שיידע לבצע גיבוי אוטומטי גם על מחשבים אחרים ברשת האם יש המלצות? טיפים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לא ממליץ לאף אחד שאוהב שקט לקנות אותו. יש מצב להחליף הרדיסק(באיבורי) ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה, ובעזרת מתאם להחליף את הכונן האופטי לדיסק קשיח. באתר של טושיבה לא כתוב שיש לו כונן אופטי: http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-p50-c/satellite-p50-c-17d/ אך בכל החנויות שמוכרות אותו בזאפ, כתוב שיש... הם טועים? או שאני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
LG 4166 לא מהה מדיות ריקות של DVD וכמובן לא מוכן ליצרוב מדיות רגילות של CD הוא מזהה וצורב הצוב בל שנה בערך וצרב ליפני חודש ללא בעיות מה לעשות ?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח חיצוני שמתחבר למחשב ב-USB. השאלה שלי אם אפשר/כדאי/"בריא" לחבר אותו באופן קבוע לUSB במחשב כדי שיהיה בעצם כונן קשיח משני במחשב. יהיה שוני מבחינת מהירות השכתוב? יהיה אפשר להוריד אליו קבצים מהאינטרנט ישירות? האם שימוש מאסיבי וארוך טווח שכזה יוביל לשחיקה מהירה שלו? יהיה אפשר להתקין עליו תוכנות ולהפעילן דרכו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-