עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קיבלתי הארד של 120 ואין לי מקום פנויי ואני לא מעוניין לקנות בקר , יש איזשהי דרך לחבר אותו עם כבל מפוצל או משהו כזה בסגנון ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ooga,

אהלן, כפי שנאמר תמיד כונני SSD חסכוניים יותר בחשמל מאשר כונני HDD, אך לאחר בחינה של נתוני צריכת חשמל הדבר לא לחלוטין ברור לי. כונן HDD נייד 5400rpm מוגדר כ 5v 0.55A, בעוד שכונני SSD מוגדרים כ 5v 1A ולעיתים אף 1.6A. האם ישנם פיקים שבהם כונני ה SSD צורכים כל כך הרבה חשמל? משער שעדיין יוצא חסכוני יותר עבור מחשבים ניידים כי צריכת החשמל במנוחה היא אפסית, אבל בעת עבודה מדובר על פי 2 ויותר. בנוסף, נראה שזה מגביל לחיבור לאמצעים המספקים פחות מ 1a שבהם כונני HDD ניידים יעבדו ללא בעיה מיוחדת.

3. Started by amitrotem,

אני שוקל לרכוש SSD, בשנה האחרונה נכנסו לשוק כונני SATA3, כונני הSSD לא יעברו לטכנולוגיה הזאת? להמתין עוד קצת או לרכוש עכשיו

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Tal Israeli,

אני מחפש DOK 16GB USB3 מהיר בתקציב עד 150 ש"ח. הבנתי שאתם ממליצים פה על Super Talent, אבל הבנתי גם שיתכן שקיים הבדל במהירות בין הנפחים השונים. האם הבנתי נכון?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by rk666,

כמה זמן לוקח לפרמט הרדיסק כזה, לNTFS, בהתקנה של WINDOWS, פירמוט מלא. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lyor,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, עם הHDD הנ"ל: WD10EADS. עכשיו... הכונן בעל קיבולת של 1TB (931 לערך) ולפני יומיים שמתי לב שכתוב ב"מחשב שלי" שהקיבולת המקסימלית שלו היא 146GB...... איך זה יכול להיות?!?!!? http://img204.imageshack.us/img204/4497/22691967.jpg והנה מה שמראה לי EVEREST http://img17.imageshack.us/img17/7885/17447027.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לדעת אם מסוכן לפתוח כוננים קשיחים וכונני דיסקים ודיסקטים כשהם לא מחוברים למחשב ולא פועלים כמובן סכנות לחומרה שפותחים וסכנות למי שפותח אותה תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Polk,

נתקלתי בבעיה מוזרה היום, כשניסיתי לגבות את החומר שיש לי על הארדיסק במחשב על הארדיסק אחר. התחלתי להעתיק מחיצות, והכל היה בסדר, אבל במחיצה אחת באמצע ההעתקה לדיסק השני המחשב פתאום עושה RESET או פשוט קופא. וככה כל הזמן עם המחיצה הזו. מה זה אומר? שיש שם סקטור פגוע או משהו? בכלי האבחון זיהיתי שכתוב באחת מן השורות: CURRENT PENDING SECTOR - WARNING ולידה יש סימן קריאה צהוב. מה זה אומר?

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות בחו"ל ואני עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את מה שחיפשתי

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by KF,

שלום, אני זקוק להמלצה לכונן SSD בנפח 256GB מ-BUG בלבד. (יש לי תלושים). http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=2122&t=91 חשוב לי לציין שהמחשב שלי לי כל כך חדש ורציתי לדעת האם זו תהיה קנייה נכונה ? האם המחיר משתלם או שכדאי לוותר ? אגב לא פחות חשוב יהיה לבדוק את התאימות בין לוח האם לכונן הSSD. E8400 @ 3.91GHZ tr120 ultra extreme Gigabyte EP35 DS3R OCZ reaperx 800mhz cl4 4GB HD5850

11. Started by soundf,

שלום בקרוב אני קונה מחשב HTPC חדש שהמפרט שלו נמצא בשירשור הבא :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519936.msg4442706#msg4442706 (למטה ) והמליצו לי על כונן SSD מדגם Patriot Patriot Pyro SE 2.5'' 60GB SSD SATA III RetaiL את האמת אני לא ממש מבין בתחום הSSD וזה הבעיה. יש לכם המלצה לכונן SSD אחר במסגרת התקציב? (600 ש"ח) *צריך להיות קיים במלאי של חברת KSP -כי שם אני מרכיב את המחשב . *60 גיגה מינימום תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Dmoney,

מישהו יודע מהי תקופת האחריות שIBM מספקת עבור הדיסקים הקשיחים? יש לי דיסק קשיח 40GB 7200RPM 2 cache של IBM....קניתי אותו לפני שנה בערך..ועכשיו פירמטתי אותו ואני רואה שיש בו Bad Clusters....אז אני רוצה לדעת אם מגיעה לי אחריות כך שאני אוכל להחליף אותו.. 10x

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by haifaboy,

יש לי 4 דיסקים קשיחים של 1T מסוג WD BLACK CAVIAR . הם היו מחוברים למחשב שלי ב 4 אריזות חיצוניות של ANTEC מסוג MX-1 שכללו קירור אקטיבי ( מאוורר ) ויציאת ESATA . לפני כמה ימים שמתי לב אחרי שאחד המארזים עשה רעש ואחרי שפרקתי את המארזים הסתבר שיש בעיה עם האיוורור בכל 3 המארזים ( אחד מרעיש כמו טרקטור בושניים נוספים המאוורר בכלל לא עובד ) ואחרי שניגשתי למוכר והוא ברר הסתבר שהמארזים הללו הגיעו מסדרה דפוקה ולכן החזרתי לו את כל המארזים , קיבלתי זיכוי ונשארתי עם 3 דיסקים מנותקים ששוכבים בארון ( למעט מארז אחד שעובד תקין ) אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את הדיסקים הקשיחים למחשב חיצונית ואם אפשרות להדליק ולכבות אותם מידי פעם . יש למישהו רעיון מה לעשות , כרגע אני די עובד עצות ...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by integral,

חברה ישראלית פיתחה הגנה חדשה למדיות DVD http://www.cdfreaks.com/news/10730

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  15. בס"ד שלום חבר'ה. הלכתי לסופר השכונתי, וראיתי 25 דיסקים של TEAC DVD-R 4.7GB 18X עם קייס כזה.. במחיר של 15 שקל... לקחתי קופסא, פתחתי והינה איך שזה ניראה.. זה ניראה ממש רציני, ופשוט המחיר של 25 דיסקים ל15 שקל, ניראה לי קצת תמוה אז צירפתי תמונות למי שפעם ראה דיסקים כאלה עם קייס, כי זה מוזר שלא מספיק זה עם פירמה המחיר שלו מצחיק נ.ב צרבתי וזה אחלה. אשמח לשמוע לדעתכם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, התחדשתי בכונן SSD חדש (יחד עם הSSD הגיע במשלוח גם מתאם מ3.5 ל2.5).כשבאתי להרכיבו אצל טכנאי המחשבים של אייבורי,הוא ניסה ככל יכולתו להתקין את הSSD,התקנה פשוטה עם ברגים וכו,...,אבל התברר כי המתאם,אשר נשלח לי יחד עם כונן הSSD,לא התאים למארז שלי (ANTEC P183 V3). השארתי את המחשב במעבדה,ולאחר מ"ס ימים,נאמר לי כי המחשב שלי מוכן בסניף.כשבאתי לקחתו הייתי בטוח כי נשלח מתאם אחר מתאים כדי לסדר/לתקן את הדרוש סידור/תיקון - להפתעתי,אמר לי הטכנאי,כי פתר את הבעיה בעזרת שימוש באזיקונים במקום ברגים.יש לציין כי העיגון הוא רק מחלקו התחתון של כונן הSSD. שאלתי היא:האם זה תקין,אפשרי,ו/או נפוץ פחות או יותר (כשאין ברירה)? אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי. הכותרת ממצה את רוב הדרישות שלי...עוד כמה דברים שכדאי להוסיף: הדיסק הוא עבור המחשב הנוכחי הישן שלי (P4 2.4), אבל ישמש גם למחשב חדש שאקנה מתישהו.... כרגע יש לי דיסק 120GB בן כ 4 שנים של WD SATA2 . הדיסק ישמש גם לאיכסון וגם למערכת הפעלה, כך שהוא צריך להיות מהיר. כ"כ גם חשוב לי מאד שיהיה שקט. מערכת ההפעלה שלי כרגע היא XP ולכן חשוב שהדיסק יתמוך בו (בזאפ קראתי שיש דיסקים שעובדים רק עם ויסטה ומעלה). קראתי את הסטיקי, ויש רק שני כוננים של 1T שמומלצים, שניהם של סמסונג. על אחד מהם קראתי שהוא מרעיש,(למרות שיש לו רק שתי פלטות), והשני לא נראה לי שנמכר יותר. חשבתי על אחד מדגמי ה CAVIAR של WD. ה BLACK הוא יקר יותר אבל זה לא ממש מפריע לי. מה שכן, זה שקראתי שהוא די מרעיש. סידרת ה GRE…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

קראתי את הנושאים על הכוננים הקשיחים. אבל אני רוצה תשובה לשאלה שלי: האם יש SATA II שהוא יותר מ160GB? אני אישית לא מצאתי.. ואם אין. אז יש אולי איזה 250GB \ 200GB שהוא גם בערך ברמות של SATA II וגם שקט?.. ומה זה הSATA 100 HDD? תודה

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  19. שלום לכולם! קיבלתי כאן היום עזרה מדהימה בבחירת מחשב נייד - http://hwzone.co.il/community/threads/546916, אז שוב תודה ל- Chevy הענק(!) ואתם מוזמנים לעיין במחשב שהוצע במידה וזה רלוונטי לשאלה. אז אני מתלבט בנוגע ל- SSD שאני ארכוש עם המחשב, ההמלצה המקורית הייתה לרכוש את הכונן Crucial M500 240GB שהוא די זול (כ- 600 ש"ח), אך לפי מבחן ביצועים שראיתי הוא די חלש ביחס לשוק היום. שלושת הכוננים שאני מתלבט ביניהם הם: Crucial M500 240GB, עולה 600 ש"ח. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT240M500SSD3 Crucial M550 256GB, עולה 770 ש"ח. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT256M550SSD3 Samsung 840 Evo 250GB, עולה 830 ש"ח. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MZ-MTE250BW הנה ההשוואות שעש…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום רב!. לאחרונה החלטתי להחליף את כמה כונני 500 GB שיש לי ב כונני 1TB מצאתי 4 דגמים. מה עדיף? כיום יש לי 7 הארדיסקים במנפחים משתנים כאשר יש לי 4 כוננים של 500 של Hitachi שאני מאוד מרוצה מהם ואני הקפדתי בזמנו לקנות אותה סדרה כי היא היתה הכי אמינה לטעמי. בנוסף יש לי כונן 1 של Caviar Black שגם ממנו אני מרוצה השאלה על מה מהם ללכת? בגדול יותר מעניין אותי אם כדאי לקחת את ה? Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Hitachi Deskstar 7K1000 HDS721010KLA330 DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS תןדה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

מפני שאני עובר דירה בעוד כחודש החלטתי (אולצתי, אבל החלטתי זה יותר מרשים ;D ) להתחיל לפנות דברים מהחדר ולזרוק זבל. בגלל זה החלטתי לקחת פרוייקט של סידור הדיסקים שצרבתי מאז שיש לי צורב (אפריל 2000). ראוי לציין שאלו לא כל הדיסקים שלי (כן, כן, יש גם כמה מקוריים) וחלקם היו TDK מלפני פחות משנה שהתעצלתי לבדוק כי התוצאה ברורה. תהליך המבחן - הכנסת דיסק לכונן (מה באמת? : ), רישום שם החברה על הדיסק, בעזרת Nero Info Tool מציאת תאריך הצריבה והורדת כל או חלק מתוכנו של הדיסק על מנת לראות אם הקבצים עדיין תקינים. כל הדיסקים שהשתתפו בבדיקה ישבו בתוך קופסאות דיסקים (אלו של מקסל בדקות). חלק מן הדיסקים של Silverline הם במקור מעוגות וחלק מקופסאות רגילות. והנה הסטטיסטיקה, For Your Eyez Only, …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. אני משתמש במתאם, והמגעים לא משהו. חושש לשרוף את הכונן, או משהו כזה. האם אפשר לרכוש בארץ כבל [שנאי?] חלופי? במידה וכן, איך קוראים לכבל זה, ומהיכן ניתן לרכוש? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן, יש לי מחשב HTPC, אני מעוניין להוסיף לו עוד כונן של 3TB, היעוד של הכונן זה איחסון והרצת סרטי HD, השאלה היא כמה RPM יעשה את זה בלי תקיעות ובעיות מיוחדות 5400RPM או 7200RPM? ועוד משהו חשוב הכונן צריך להיות שקט מצאתי כמה כוננים פשוט לא בטוח איזה מהם הכי מומלץ כרגע : Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX Seagate 3tb ST3000DM001 ? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by FatherBoard,

לחבר שלי יש הרדיסק 30GB של WD. ניסינו לברר כמה RPM ההרדיסק ולא הצלחנו כי: 1. על המדבקה לא היה רשום כלום. 2. בכל מיני תכנות ניטור חומרה לא היה כתוב כלום. אז איך בכל זאת מבררים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eli_xXx,

שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי my passport essential של .250GB הכל טוב ויפה אבל הקטע הוא שאם נגיד אני לא נכנס לHDD הספציפי לאחר כמה זמן (בערך שעה) הוא מחליט להפסיק לעבוד וכשאני בא להיכנס אליו אז זה מראה כאילו נתקתי אותו מהמחשב וחיברתי ואז הוא עושה הרצה ופועל. יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת? יש דרך לפתור אותה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.