עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, יש לי מחשב אחד שניקרא לו 1 עם כונן של 160GB. יש לי מחשב שני שניקרא לו 2 עם כונן של 250GB. אני רוצה להחליף בין הכוננים, ז"א.. להעביר את הכונן ממחשב 2 למחשב 1 ואת כונן 1 למחשב 2. (להחליף ביניהם) אז השאלה שלי היא כזאת: איך אני מחליף ביניהם בלי שימחק כלום ושהחומר שנמצא על הכונן של 160GB יעבור לכונן של ה-250 וההפך... (כלומר להעביר את כל המידע מכונן אחד לשני..)??? חשבתי לעצמי שאם אני יוכל לחבר נגיד כונן (שמותקן עליו ווינדוס והכל כבר...) למחשב אחד ואז להעביר בשיטת גזור - הדבק זה יהיה בסדר, מה אתם אומרים??? אפשרי לעשות את זה? יש שיטה יותר נוחה ופשוטה? האם בשיטה של גזור - הדבק אני יכול להעביר גם תיקיות של תוכנות והכל? נ.ב. *בכונן 160GB יש 70GB בערך ובכונן של ה-250GB יש רק 1…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by almog1620,

האם בחיבור כונן נוסף למחשב צריך לעשות נוספות פעולות כל שהן, או שפשוט מחברים את כבל ה-DATA והחשמל והכונן מוכן לשימוש???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by tahco,

שלום, אני מחפש לקנות כונן קשיח בגודל של 4TB. האם עדיף כונן קשיח חיצוני או פנימי + קייס? האם עדיף לקנות 2 כוננים של 2TB או אחד של 4 ? מה מומלץ לקנות? אין הגבלת מחיר, אבל שיישאר הגיוני. עדיף שיהיה עם USB 3. תודה רבה, טל

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקים מה אני עושה? נ.ב הדגם הוא MP7204A

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם זה כונן טוב? שמעתי שהוא לא מסוגל לצרוב מתחת ל8X זה דבר גרוע?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Radeon38,

שלום ראיתי ב KSP שיש דגם שנושא שני שמות קוד שונים את הדגם HD103SJ שזהו הדגם של ה F3 אבל ה "F" שלו בא עם מקדם 1 ולא 3. מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו לפני שאני עושה קניה שגויה או מטעה. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by elad_nisim,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק SSD כדי להריץ עליו את מערכת ההפעלה שלי זה המפרט של המחשב שלי האם הדבר אפשרי אצלי והאם יהיה שיפור ביצועים ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אחד ההארד דיסקים שלי פתאום התקלקל התופעה היא ה DATA BASE שלו פשוט נראה מחוק ! כלומר בהפעלה של ווינדוס הוא דורש SCANDISK וכותב משהו על MDB או משהו כזה שהמחשב עולה בהארד דיסק שהווינדוס מותקן עליו הכל תקין ובהארד דיסק השני הוא מראה כי הוא אפילו לא פורמט ודורש ממני לפרמט אותו בכניסה אליו ב DISK MANEGMENT להארד אין FILE SYSTEM כגון NTFS או FAT לכן כנראה הוא דורש פירמוט אני לא מבין איך זה פתאום קרה אבל אני יודע שהמידע על ההארד דיסק עדיין שם איפשהו איך אפשר להציל אותו ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. נראה לי שהשגיאה מגיעה מהתוכנה SPEEDFAN ... והרי ההודעה: WTF?! :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by magnom,

יש לי 3 HD כולם 500GB בשניים יש נתונים ואחד אני יכול למחוק העדפות שלי הם 1.שלא יעבדו לי קבצים ושתמיד יהיה לי גיבוי. 2.שמירה על מערכת ההפעלה מפני קריסה ועובדן של נתונים. 3.המהירות לא פחות חשוב מהשאר. 4.הבעייה הכי גדולה שלי שיש לי אח שחייב להרוס כל הזמן ואני מעוד מפחד שיתקין לי משהו ויפיל את המערכת ואחר כך אני יצטרך לחפש נתונים תמליצו לי בבקשה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Ypaul123,

היי, איפה ניתן, אם בכלל, לרכוש פאקינג ברגים לכונני M.2 בכדי לחברם ללוח אם ? תודה מראש, .

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, קניתי מחשב ושמו לי בתוכו כונן קשיח שעובד על sata 2 ולא על sata 3 ויש בו זכרון מטמון של 32 מגה ולא 64 מגה ומהירות הסל"ד שלו היא 7200, האם יש הבדל משמעותי בין sata2 ל- sata3 וכן האם יש הבדל משמעותי אם הזיכרון מטמון הוא 32 מגה או 64 מגה? (כמובן שהלוח אם חדש עם חיבורים של sata 3 ) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כמי שיש לו 2 כוננים חיצוניים USB 2.0 אחד בנפח 1TB של VERBATIM (דיסק של WD) והשני בנפח 2TB של SEAGATE FREEAGENT - הראשון לגיבוי מעה"פ והשני לגיבוי קבצי MULTIMEDIA. אני צופה בדאגה כיצד נפח הדיסק הולך ומצטמצם ולכן נראה לי שהכוון הנכון והמשתלם הוא רכישת מארז חיצוני + דיסק קשיח. החיסרון של הכוננים שברשותי הוא החום הגבוה בעיקר ה FREEAGENT ולכן נראה לי שמארז חיצוני מאורר יהיה פיתרון טוב יותר בשילוב דיסק קשיח (שיתחלף כל פרק זמן). לכן, הייתי מעוניין שוקל רכישת מארז יעודי רצוי שיתמוך בממשקים מתקדמים כגון USB 3.0 ו/או Esata + דיסק קשיח 2TB לפחות יש למישהו המלצות לשילוב מוצלח בתקציב עד 1000 ש"ח ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by elad144,

לאחרונה רכשתי את כונן ה- SSD - Samsung Evo 850 250GB , שיניתי בביוס ל AHCI ( אני חושב). ביצעתי בדיקה עם התוכנה AS SSD Benchmark - והתוצאות לא משהו ביחס לבנצמרקים אחרים שראיתי . מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by NIVs,

יש לי וורבטים 16X טיואן גם + וגם(-). הבעיה שב + אני מקבל הרבה יותר שגיות מאשר ב (-), חשבתי אולי אני יכול להחליף אותם ב אופיס דיפו מאז המבצע שלהם שקניתי, הבעיה שאין לי חשבונית אבל הוא בקופסא המקורית עם השקית הרמטי. הייתי שם לא מזמן והיו להם גם טיואן וגם יפן(CD-R וגם DVD-R) שזה נדיר למצוא אז מה כדאי לקחת?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by yuvalg,

התחדשתי בMININOTE קטנטן שכמובן מגיע ללא כל כונן. אשמח להמלצה על כונן חיצוני שקורא CD/DVD ומתחבר לשקע USB במחיר זול ככל הניתן. ד"א - האם צריך/חייבים מארז או שיש כוננים המיועדים לעבודה חיצונית?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by DXT,

האם זה Seagate Barracude IV? כי לפי הקישור שבפנדה זה III אבל לפי הרשימת מוצרים של סיגייט, זה IV... אני משער שזה IV, נכון? והם כדאי לי לקנות אותו (אני צריך את ה 40GB הכי מהיר ואמין שאפשר)? מה עם המקסטור?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by hananmori12,

שלום, SSD של קרוזיר 250 גיגה דגם BX100, אחרי כל שינוי ההגדרות בביוס לAHCI וכו', התקנתי את המערכת מחדש והרצתי בדיקה, מצורפת תמונה, כמו כן שחיברתי את המחשב למחשב נייח של דל דגם optiplex 3020 הוא קיבל תוצאה הרבה יותר טובה, גם מצרף תמונה. מפרט המחשב: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB‎ GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏8GB Kingston Value‎ Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) GeForce GT 630

19. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, החודש אמי נמצאת בארה"ב וחשבתי לנצל עובדה זו כדי לשדרג את המחשב בכונן SSD. אני מעוניין בכונן בסדר גודל תקציבי של בין 100 ל - 200 דולר.. אם כי אני עלול להתפתות לחריגה קלה מהתקציב אם אשתכנע שזה ממש כדאי. עם מסגרת תקציב כזו ברור לי שהשימוש יהיה בעיקר למערכת ההפעלה + מספר תוכנות כבדות ולא יותר. (לא רואה איך אפשר להכניס לתקציב יותר מ - 80 GB גג גג). אז מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, בקר אמין, תאימות גבוהה ללא בעיות, זמני העברה טובים => בעצם מה שכולם רוצים לא? את הרכישה ארצה לעשות דרך Newegg או אמזון. אשמח להצעות והמלצות. תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי כונן nec דפוק( איזה הפתעה!) ואני רוצה להחליף אותו...עכשיו אני יודע שיש כמה חברות דפוקות וצורבים דפוקים, ובמדור המלצות לא הבנתי ממש את המלצות... עכשיו אם אפשר שתגידו לי את החברה הכי טובה לצורבים והצורב הכי טוב שאפשר...שלא יהרס אחרי שנה, שלא יעשה בעיות, ושיספק איכות צריבה טובה! תודה רבההה

21. Started by kaboonkal,

אני מתכנן להחליף בקרוב אחד מהHDD שברשותי (עושה כבר רעשים ואמנם עובד כמו שצריך נכון לרגע זה אבל נראה לי שהוא מתקרב לימיו האחרונים) וחשבתי על הדרך להחליף גם את הSSD. כרגע יש לי EVO 860 250GB שעושה עבודה נפלאה, אך הדרישות שלי קצת השתנו ואני צריך נפח יותר גדול אז נראה לי שאכוון כבר לכיוון 1TB. אני מבין שכונני NVME מספקים מהירויות כתיבה/קריאה גבוהות פי כמה וכמה, אך אני לא בטוח כמה זה רלוונטי עבורי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג וכתיבת קוד מבחינת הSSD, בקבצים הכבדים מטפל הHDD. האם יש טעם לפזול אפילו לכיוון של NVME והמחירים שהוא מגיע בהם (להבנתי ההבדל במהירויות יורגש כמעט רק בהעברות קבצים גדולים, רינדור וכו'), או שהמהלך ההגיוני הוא לדבוק בSATA? בנוסף-אשמ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by tomer_et,

רציתי לשאול האם ניתן ליצרוב שני סרטים בפורמט XVID על DVD. הכוונה שלי היא לא להשאיר את הסרטים בפורמט של XVID ופשוט לצרוב אותם כ-DATA אלא להפוך את שניהם לפורמט המתאים ל-DVD ואז לצרוב אותם על דיסק אחד. אני משער שאם אני אחבר את שניהם ואז יבצע המרה לא תיהיה בעיה - אבל אינ רוצה להשאיר כל אחד בפני עצמו. במידה והדבר אפשרי - איך עושים את זה? האם מאבדים מאיכות הסרטים אם צורבים את שניהם על אותו הדיסק? אני יודע שבאופן עקרוני הנפח שלהם רק עולה - אבל אני לא כל כך מבין בתהליך הקידוד של סרט מפורמט XVID ל-DVD. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Ash Binary,

אני רוצה כונן קשיח חיצוני וכנראה אחד של western digital elements באיזור ה 640 MB 1 אני הייתי מעדיף כונן שלא מחייב חיבור לחשמל ויכול לעבוד מהחשמל של ה USB למקרים שאני משתמש איתו במחשב הנייד אל סוללה (מובן שהוא יטחון את הסוללה) 2 אני רוצה שהוא יהיה אמין מ 1 אני אמור לקחת כונן 2.5 '' אבל יש לו חיבור של mini USB ואני לא ממש בטוח שהחיבור הזה אמין אחריי הרבה חיבורים וניתוקים של הכבל אני גם לא בטוח שהוא יכול להחזיק בצורה אמינה את ה 450 mA (נתונים מכונן 2.5 אקראי של סיגייט) או כמה שהכונן לוקח (הבעיה היא לא במחשב - אני יכול לעשות לו כבל שמחבר את ה USB למחשב ולוקח 5 V מספק כוח חיצוני. הבעיה היא החיבור בכניסה לכונן הקשיח) בכונן ה 3.5 '' יש חיבור USB מרובע גדול (כמו של מדפסת) והייתי …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by I21I21,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4 TB עד 500 ש"ח ,לצורך אחסון. צריך עזרה בבחירה כי אני לא מבין בחיבורים של הכונן תודה לעוזרים. מפרט נוכחי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et 1920x1200 , u2412m Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device SAMSUNG HD502HJ ATA Device TOSHIBA HDWD120 ATA Device ST3500418AS ATA Device

25. שלום חברים , רכשתי את הכונן הנ"ל (סדרת ה GOLD ) ואני מעוניין לגבות עליו תמונות וסרטונים (אני צלם ) . התכנון הוא לגבות את החומר פעם בשבועיים. חשבתי על תחנת עגינה אבל מקריאה בנתוני המוצרים הם תומכים בנפחים של עד 10T. עכשיו השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת אחבר את הכונן לתחנת העגינה.. האם הכונן לא יזוהה או שפשוט קצב העברת הנתונים יהיה איטי יותר ? האם אתם מכירים פתרון אחר לעניין הזה? תדה, צביקה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים