אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
האים דיסק קשיח של WD דגםWestern Digital Black WD6001FZWX 6TB יכול להתאים ללוח אם שלי האים הוא יזהה אותו . הדגם של ה 4טרה דגם Western Digital WDC WD4001FAEX-00MJRA0 זוהה האים ה6 טרה בייט יזוהה ?לוח האם Rampage Formula X48 (LGA775)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! רציתי לאמת מה שאמר לי טכנאי במעבדה: "לעשות DEFRAG לדיסק הקשיח כמה שפחות, כי הפעולה מקצרת את החיים שלו ועלולה לגרום לו לתקלות". הטכנאי הסביר לי שפעולת ה DEFRAG היא פעולה מאוד אינטנסיבית על הדיסק הקשיח ובכלל לא מומלץ לעשות אותה באופן תכוף, אלא פעם בלפחות חצי שנה..... מה דעתכם על כך??? תודה לעונים.. 8)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יום טוב אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שיש לי בכונן SSD לשיפור ביצוים של המערכת ההפעלה ולא יודע איזה כונן עדיף לבחור. האלה הכוננים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כונן קשיח חיצוני של חברת WD. חיברתי אותו היום למחשב, הוא זוהה כהתקן אבל לא הוצג ככונן במחשב שלי. נכנסתי למחשב שלי - ניהול - אחסון - ניהול דיסקים. שם מצאתי את הכונן שלי (250GB) כ"לא מוקצה". אם אני מקצה אותו, כל מה שהיה בו נמחק?? יש דרך לסדר את זה? דחוף עזרה....!! תודה. :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי מקסטור 7400rpm ata133 40gb הוא עבד מצויין ואז יום אחר החליט לעבור לpio4.. בערך חודשיים אחרי זה הוא התחיל לעשות רעשים מאד מגניבים..... ורררר....וארררר.....בום!!... וררר...ורררר (בזמן פירמוט לדוגמה... ורק במחיצה הראשונה... חמשה ג'יגה) אז החלפתי אותו לאותו הארדיסק בדיוק, בנתיים פועל... האם לעוד מישהו קרה מקרה דומה עם הארדיסק הזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שמי נמרוד, יש לי מחשב ישן ובו מחיצה לכונן C ו-E. ב-C מותקנים כל התוכנות וכל השטויות אך קיימת מחיצה [אם אני לא טועה] ובמחיצה אין שום דבר חוץ מכמה מסמכי וורד ישנים, אני רוצה לחבר בין המחיצות על מנת לחסוך את הבעיה שיש כרגע, האפשרות של להסביר למשתמשת במחשב איך לשמור בE זה כמו להגיד לה לחנות רכב מבלי לפגוע במכונית מקדימה או מאחורה. איך מבטלים את המחיצה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לאחר החלפה ללוח שנמצא בפרט מימין - הדיסקים הקשיחים שלי לא מופעים ברשימה של הSAFELY REMOVE בTASKBAR וזאת למרות שAHCI מופעל בביוס. רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי בMININOTE קטנטן שכמובן מגיע ללא כל כונן. אשמח להמלצה על כונן חיצוני שקורא CD/DVD ומתחבר לשקע USB במחיר זול ככל הניתן. ד"א - האם צריך/חייבים מארז או שיש כוננים המיועדים לעבודה חיצונית?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי לכדאי להעביר את אוסף סרטי הDVD שלי {כ200} הצרוב על מגוון מדיות פשוטות ואחרוות כגון FORTIS ועוד למדיות איכותיות יותר וכמובן רציתי לעבור לVERBATIM אבל הן עדיין יקרות יחסית {5.5 ש"ח ליחידה} עכשיו כשמדיות RITEK G04 עולות 75 ש"ח לעוגה של 25 יחידות אולי הן טובות מספיק למשימה. מה דעתכם ? כדאי להעביר לRITEK ? נ.ב עם הNEC 3500 שלי אני צורב RITEK G04 ב7 דקות במהירות מקסימלית X12.4 ובאיכות מצויינת עד הסוף.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם משתלם הדגם CT512MX100SSD1 המופיע בפלונטר בקישור הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT512MX100SSD1 המחיר נראה מחיר מציאה לנפח SSD ענק...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מיתלבט בין פנימי לחיצוני מחשב ישן בן -5 שנים, אני רוצה כונן של טרה בייט שימשיך למחשב הבא מיתלבט בין ההצעות הבאות, ??? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3449 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 אודה לכם על העזרה,גולן
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הצורב NEC 3520A והדיסקים DVD-R X8 של סילברלייין נצרבים על מהירות X8 אבל בפועל הם כמו X6 ופחות! לוקח לי לפחות 18 דקות לצרוב דיסק עם 4 ג'יגה של מידע! לעומת זאת דיסקים מאותה החברה רק + לא עשו בעיות!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש כונן קשיח פנימי למחשב נייד עם חיבור IDE? מוכן גם במחיר סמלי. בזאפ הכי זול זה 120 שקלים...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 4 כוננים קשיחים (3 SSD ואחד HDD) ובאופן מדהים זה פשוט לא מספיק לי. הלוח שלי (GA Z87x-D3H) מגיע עם 6 יציאות SATA, אבל בגלל המיקום שלהם, בדיוק מתחת לכרטיס מסך, אני לא מצליח לגשת ליציאה האחרונה שנשארה פנויה. המצב הוא שיש לי כרגע SSD נוסף ששוכב על המדף ואני מעוניין להוסיף HDD של 2TB לפחות, אז חשבתי לעצמי שהיות ויש לי חריצי PCI פנויים, האם ניתן להשתמש בכרטיסי הרחבה? האם הם יהיו מספיק טובים או שיהוו צוואר בקבוק? חשבתי על משהו כמו זה - https://www.tms.co.il/a550 האם הוא יהיה טוב להוספת עוד שני כוננים? בנוסף אשמח להמלצה לכונן HDD עד 2TB, עיקר השימוש שלו הוא לאחסון ארוך טווח וגיבויים, אני לא מאמין שיותקנו עליו ספציפית תוכנות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי מחשב ישן שבו השתמשתי לשיתוף הטונרטים (גשר דרומי הרוס) וחשבתי על לקנות מחשב אבל זה עסק יקר ואז קראתי על שרתי NAS שהם הרבה יותר זולים וזוללים פחות חשמל דבר שיעזור לי מאוד וקראתי שזה יכול לבצע פעולות האם שרת NAS יתאים לטורנטים אני משתמש בטונרט בכמויות די גדולות ככה שאני קודם בודק כדי לא לקנות סתם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את הכונן הנייח הקיים אצלי במערכת למעלה משנה וחצי בכונן SSD שייתן לי ביצועים טובים יותר בתפעול המערכת. כלומר, אני מחפש כונן SSD נטו להתקנת 8 WINDOWS עליו (ישמש ככונן :C) כדי שמערכת ההפעלה תרוץ חלק יותר ומהר יותר, לא מעבר לכך. ממה שהסתכלתי, ה- 120GB SAMSUNG EVO יספיק לדעתי, שדי מתאים לי לכיס. מומלץ? או שאני יכול להסתפק במשהו זול יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פה שחזק בתחום יכול להעריך מתי נתחיל לראות את הSSD מתחיל לעקוף אותו בסיבוב ? והאם יש חסרונות מהותיים כמו אורך חיים או אולי מהירות ? ועוד שאלה חצי קשורה שסקרנה אותי... האם אפשר לעשות BOOT ובעצם להתקין מערכת הפעלה מDISK ON KEY ? תודה, אוהד.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אז רכשתי את הסמסונג 840 EVO 250 גיגה ועשיתי העתקה מדיסק לדיסק עם תוכנת פרגון (מה CRUCIEL 128 גיגה לסמסונג) ,עשיתי את כל השיפצורים לכונן דרך התוכנה של מגישן כולל הפעלת רפיד ושאר הדברים אבל משום מה אני שם לב שבעלייה לוקח לו יותר זמן כלומר שאני מגיע ללוגו של הוינדוס 7 הוא קצת איטי עד שהוא נכנס למערכת הפעלה.. בכונן של CRUCIEL זה נדמה לי שהיה יותר מהיר..האם זה בגלל העתקה מדיסק לדיסק כלומר לא התקנה נקייה של וינדוס? אני יודע שזו האופציה העדיפה אבל אין לי כרגע זמן וכוח להתקנות חדשות לגמרי..דרך אגב קיבלתי דרך התוכנה של AS SSD ניקוד של 13900 האם זה תקין לכונן כזה? תודה מראש גל
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כונן כשיח חדש ויותר גדול, ואני רוצה לעביר את השמירה שלי בTERRARIA לכונן החדש ,את המישחק כבר התקנתי אבל אני רוצה להעביר את השמירה שלי לשם. השמח לדעת אך עושים את זה עם זה ביכלל אפשרי. תודה מראש. :-)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום זקוק להמלצה על דיסק קשיח מומלץ עד מחיר של 450 ש"ח אם יש משהו בפחות גם טוב אם זה רלוונטי ( לא כל כך מבין בתחום) אז בלוח אם שלי יש רק SATA 2 ולא SATA 3 אם למישהו יש גם לינק לקנייה של מה שהוא ממליץ בכלל יבורך. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי כונן 37.2 GB NTFS ומחקתי את כל התקיות חוץ מ- Documents and Settings Program Files WINDOWS כולם ביחד זה 2.17 GB וחסר לי מלא מקום 7 GB מה אפשר לעשות ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כידי לעשות רייד 0 לדיסק ssd אם דיסק רגיל בעיקר אני עובד אם וידאו חותך וממיר
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת אם מסוכן לפתוח כוננים קשיחים וכונני דיסקים ודיסקטים כשהם לא מחוברים למחשב ולא פועלים כמובן סכנות לחומרה שפותחים וסכנות למי שפותח אותה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחר שנמאס לי מהNEC שלי שלא קרא דיסקים שצרב החלטתי לרכוש חדש.. המחירים מצחיקים. קניתי את הפיוניר 111D הגעתי הבייתה והרכבתי אותו עם כבל 80 פין. לצורב לוקח לצרוב 30 דקות!!! דיסק וזה לא הכל! בזמן שהוא צורב המחשב פשוט גמור מת , לא זז ולא מגיב כמעט לדוגמא אם יפתח חלון מסנגר קטן שאומר שמישהו נכנס כרגע לשירות זה ייקח שעה ויעלה ממש ממש לאט שלא נדבר על לצאת מהחלון. השורות של הBUFFER קופצות מ10 ל20 ל30 ל98 וחזרה ל10 כל הזמן. מפרט המחשב שלי: P4 DC 3GHZ 512 זכרון הרדיסט SATA 160 חדש דנדש ולוח של MSI. אמור להספיק לא? במיוחד שהנק בצריבה עצמה בכלל לא עשה בעיות ולא תקע תמחשב. התבחבשתי בעסק קלות וזה מה עשיתי. חיברתי את הצורב לבדו בתור מסטר בלי שותפים על הכבל (לא עזר) החלפתי למדייה אח…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-