אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה כונן קשיח חיצוני וכנראה אחד של western digital elements באיזור ה 640 MB 1 אני הייתי מעדיף כונן שלא מחייב חיבור לחשמל ויכול לעבוד מהחשמל של ה USB למקרים שאני משתמש איתו במחשב הנייד אל סוללה (מובן שהוא יטחון את הסוללה) 2 אני רוצה שהוא יהיה אמין מ 1 אני אמור לקחת כונן 2.5 '' אבל יש לו חיבור של mini USB ואני לא ממש בטוח שהחיבור הזה אמין אחריי הרבה חיבורים וניתוקים של הכבל אני גם לא בטוח שהוא יכול להחזיק בצורה אמינה את ה 450 mA (נתונים מכונן 2.5 אקראי של סיגייט) או כמה שהכונן לוקח (הבעיה היא לא במחשב - אני יכול לעשות לו כבל שמחבר את ה USB למחשב ולוקח 5 V מספק כוח חיצוני. הבעיה היא החיבור בכניסה לכונן הקשיח) בכונן ה 3.5 '' יש חיבור USB מרובע גדול (כמו של מדפסת) והייתי …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. קודם כל - עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה מתאימה (למעשה יש תשובות מלפני חודשיים או שלושה, אבל מן הסתם יש כבר ציוד טוב יותר בשוק ממה שהוצע בהן). ברשותי צורב Philips במהירות X16 שמשמש גם בתור קורא הדיסקים שלי, ובזמן האחרון שמתי לב ש"קשה" לו לקרוא דיסקים - לפעמים צריך להכניס ולהוציא את הדיסק כמה פעמים עד שהוא מזהה אותו, אז החלטתי לבחון את האפשרות להחליפו. המהירות לא כל-כך חשובה לי (לחכות עוד דקה לדיסק זה לא נורא), מה שיותר חשוב זה האמינות וכמובן תמיכה בטכנולוגיות יותר מתקדמות. לפיכך, אבקש את עזרתכם במתן תשובות למספר שאלות שיש לי: 1. האם עדיף לקנות צורב DVD או צורב רגיל? הנטייה היא כמובן לכיוון צורב DVD מכיוון שהמחירים הם דיי נמוכים וניתן לצרוב עליהם הרבה יו…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום. שבוע שעבר רכשתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9808&perur=2&t=14&c=489 ואחרי שחזרתי הביתה וראיתי ביקורות לא הכי טובות על החיצוניים של WD, הלכתי היום והחלפתי ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9889&perur=2&t=14&c=488 לפני שפתחתי את האריזה, שמתי לב שהכבל לא סטנדרטי, והכבל הוא כבל Y, ז"א חיבור אחד לכונן ו 2 חיבורי USB. לפני שאני פותח ובטעות מגלה אכזבה, הכונן לא אמור לעשות בעיות עבודה עם אקסטרימר? לא רוצה לגלות בטעות שאני אפתח אותו ופתאום הוא לא יקבל מספיק מתח... אם יש כוננים אחרים מומלצים מבאג אשמח לקבל המלצות ( 500GB עד טרה ללא חיבור נוסף לחשמל ).
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואני לא מדבר על UDMA 0-7 או PIO 1-4 או כל דבר אחר. מה אכפת לי מהמהירות של העברת נתונים מהקשיח ישירות לזכרון. יופי שזה לא מכביד על המעבד. קניתי קשיח quantum fireball 15 gb בשנת 2000 המוכר אמר לי זה UDMA 66 . ולא חשבתי על זה אפילו מאז מה זה אומר. הקשיח העביר לי קבצים מקשיח לקשיח אחר בערוצים נפרדים של IDE בקצב של 25מב. קניתי עוד קשיחים בסוף 2002, הם כבר היו ATA 100 . ורק לפני שבוע פתאום הכה אותי. מה זה ?! הקשיח מסוגל להעביר מידע ב 100 מב. ושאלתי תצמי למה אני לא מאפשר תאפשרות הזאת. התחלתי לקרוא לחפש, הבנתי שאני צריך קודם כל כבל 40 פינים 80 חוטים כדי שיעבוד במצב מעל UDAM 1, והיה לי כבל כזה משנת 21.7.2002 כשקניתי לוח אם, אבל לא נתתי לזה חשיבות. הסתכלתי עליו חפיף ראיתי יותר מדי …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי גם דיסק חיצוני, של 1.5T שנקרא יופי אבל הDOK הזה לא נקרא, יש קשר לU3 ? יש דרך שבה אני אוכל לגרום לו להזדהות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ורוצה להתקין בו גם כונן SSD של 120 ג'יגה. ראיתי שיש הרב דגמים במחירים יחסית דומים, לכן אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת הכונן המומלץ ביותר. הכוננים הם: 1) A-DATA SSD 120GB Premier SP550 2) Kingston SSD 120GB SSDNow UV400 3) OCZ TRION 150 SSD - 120GB 4) Corsair SSD 120G Force Series LS MLC 2.5" 5) SanDisk SSD Z400s 128GB mSATA המחירים כאן מאוד דומים, לכן אני מעדיף לקחת את הכונן עם הביצועים/אמינות הכי גבוהים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שמדובר בדיסקים קשיחים עם הגנה כלשהי לשגיאות שלRAID.. 1. אתם יכולים להרחיב בנושא? 2.הצעתי בחנות מחשבים מפרט שהרכבתי בפורום עם seagate barracuda 64mb sata III 1tb. הם הציעו לי להחליף את ההארד דיסק ל לhitachi ultrastar sata II 32mb enterprise http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145420 3.ההארד דיסק הוא SATA2 אבל הבנתי שזה לא משנה בכלל. אבל יותר חשוב הוא רק עם 32MB קייש. 4.האם שווה אולי להחליף את הבאראקודה בזה? Toshiba Enterprise Raid Edition 1TB Sata II 64MB http://www.tms.co.il/product/12019 (אני לא קונה בTMS. יש סיכוי טוב שאני יכול להשיג עליו מחיר זהה לBARACUDA, השאלה אם הואהיה נחשב טוב יותר מן הBarracuda אם היה עולה אותו הדבר) 5. איך אני יודע א…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות לדיסק קשיח חיצוני שיידע לבצע גיבוי אוטומטי גם על מחשבים אחרים ברשת האם יש המלצות? טיפים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף דיסק קשיח של 160GB איך אלה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600JB&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600AAJB&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה מה שיש לי כרגע http://img105.imageshack.us/img105/6987/3e4kb2.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF לאחרונה עדכנתי את הקושחה של הכונן ל-3.2 והעברתי את הכונן ל- AHCI חוויתי מספר בעיות שונות הנוגעות להתעוררות המחשב ממצב שינה, החמורה ביותר היא שהמחשב לא זיהה בכלל את ה- SSD, הייתי צריך לנתק אותו ולשחזר מ- IMAGE. לאחר השחזור אני חווה בעיות בעת התעוררות משינה, בדרך כלל שינה ארוכה יחסית, בקצרות זה פחות קורה. הבעיות הם שהמחשב בעצם לא מתעורר לחלונות אלה עולה מחדש כאילו הוא נכבה אחרי מסך כחול, אני מקבל WINDOWS ERROR RECOVERY ואומר לו להפעיל חלונות כרגיל ואז הוא אומר WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR אבל אין פרטים.. איזה הגדרות אני צריך לבדוק? אני מניח שזה דברים שקשו…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה ..אני רוצה לצרוב בנרו על דיסק DVD..קובץ ששקול 3.5 ג'יגה.. אבל הנרו לא נותן לי בגלל שזה קובץ מעל 2 ג'יגה משו הוא אומר לי שם אני לא יודע .. תעזרו לי .. צריך לשנות הגדרות כנראה אז איך משנים..!?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד שניקרא לו 1 עם כונן של 160GB. יש לי מחשב שני שניקרא לו 2 עם כונן של 250GB. אני רוצה להחליף בין הכוננים, ז"א.. להעביר את הכונן ממחשב 2 למחשב 1 ואת כונן 1 למחשב 2. (להחליף ביניהם) אז השאלה שלי היא כזאת: איך אני מחליף ביניהם בלי שימחק כלום ושהחומר שנמצא על הכונן של 160GB יעבור לכונן של ה-250 וההפך... (כלומר להעביר את כל המידע מכונן אחד לשני..)??? חשבתי לעצמי שאם אני יוכל לחבר נגיד כונן (שמותקן עליו ווינדוס והכל כבר...) למחשב אחד ואז להעביר בשיטת גזור - הדבק זה יהיה בסדר, מה אתם אומרים??? אפשרי לעשות את זה? יש שיטה יותר נוחה ופשוטה? האם בשיטה של גזור - הדבק אני יכול להעביר גם תיקיות של תוכנות והכל? נ.ב. *בכונן 160GB יש 70GB בערך ובכונן של ה-250GB יש רק 1…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מה ההמלצות? האם יש הנחיות ספציפיות איזה כוננים קשיחים צריכים לשרת זה? אשמח להמלצות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שיש לו HD ושיש לו מין פתח כזה כמו של מאוורר [החור הקטן] מאחורי מדבקה, והוא חושב שאפשר לשמן את הHD. הוא רוצה לעשות את זה כי הוא אומר שהHD מרעיש. הHD הוא WD 40GB 7200 אבל הצורה שלו לא נראת כמו החדשים, מרובעת כזאת - הוא שונה משלי. מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש חוות דעתכם על שרת ביתי מתלבט בין 2 דגמים QNAP TS-231P 2-bay NAS Western Digital MY CLOUD EXPERT SERIES EX2 ULTRA 2-Bay ישנו הבדל של 200 ש'ח ביניהם ניסיתי לבדוק השוואות של המוצרים אבל לא קיבלתי תשובות חד משמעיות יש לי 3 מחשבים ועוד 5 מכשירי אנדרואיד, אני רוצה להיות מסוגל לגשת לסרטים ולמוסיקה בכל אחד מהמכשירים, בנוסף יש לי 2 אתרים שמאוחסנים כרגע בחברת איחסון, וכן מצלמת אבטחה שמעלה את ההקלטות דרך כתובת אפ טי פי הייתי מעוניין לקבל פתרון כולל לכל הדרישות האלו, יש לי נתב של הוט במהירות 200 מגה בנוסף האם חובה לרכוש הארד דיסק יחד עם המארז כדי שיפעל,? האם אפשר לחבר לו הארד דיסק חיצוני והוא יוכל לעבוד בלי פנימי אשמח אם למישהו יש שרת ויכול …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
של איזו חברה הכי מומלץ בגודל של 160 ג'יגה? והאם אפשר לחבר דיסק SATA2 לחיבור של SATA1? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מחר אני יקבל את הכונן הקשיח החדש שלי(seagate 7200.10 320gb)וזה בנוסף ל-120 שיש לי. ויש לי כמה שאלות.... ל-120 שלי יש 2 מחיצות c ו d,ועכשיו שאני יקבל את הברקודה 320 אני אצטרך לעשות מחיצות כמובן. אז השאלות הן: האם עדיף לעשות מחיצה שמיועדת רק למשחקים שככה יהיו ביצועים יותר טובים? האם זה בסדר לחלק כונן קשיח ל-4 מחיצות ....זה טוב....זה רע? מבחינת ביצועים?(ועוד בנוסף למחיצות בכונן של ה-120) הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו הוא 120gb sata1 wd האם זה רעיון טוב להעביר את כונן c לברקודה מטעם שהכונן הרבה יותר טוב וככה יהיה ביצועים יותר טובים למערכת עצמה.....אם אני לא טועה קוראים לזה resize (קראתי FAQ) ועוד שאלה שבטח תגרום לכמה לצחוק.....אבל חופשי האם זה קשה לבצע את כל אלה...צר…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי צורב של ימהה 40X20X10 וכאשר אני צורב איתו בתוכנת NERO הוא בודק לי את הדיסק הרק ומוריד לי את המהירות כתיבה ל 8X למרות שעל הדיסק כתוב 32X. יש אפשרות לבטל את שינוי המהירות האוטומטי של הצורב?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כונן SSD 256 או 500 גיגה למחשב הנייד שלי, במבצע קטלני במסגרת המבצעים של black friday למישהו יצא להיתקל ויכול להפנות אותי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצורב שלי עשה לי בעיות, עד כדי כך שחשבתי שהוא מקולקל. אחרי פירמוט ועדכון, סוף טוב הכל טוב, וזאת לראיה:
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים במחשב הראשי שלי יש לוח Gigabyte GA H77-D3H, דיסק WD 500GB SATA3 Blue עבור מערכת הפעלה ותוכנות ושני דיסקים WD 2TB SATA3 Green ב-RAID1 עבור איחסון (בעיקר תמונות) הכונן הלוגי של 2TB כבר מלא ובנוסף, המערכת כבר בת יותר מ-3 שנים כך שאני מעדיף להחליף את כל מערך האיחסון ובהזדמנות זו להשתדרג ל-SSD ההתלבטות גם לגבי נפח הדיסקים הקשיחים - האם כדאי לקנות דיסקים של 3TB או 4TB, בעיקר מבחינת אמינות ואילו דיסקים מומלץ - Seagete, WD או טושיבה ? ואיזה דגם מומלץ שיהיה איזון בין נפח, מחיר ואמינות. לגבי SSD, אני מעוניין להחליף את כונן המערכת ב-SSD של בסביבות 250GB. ראיתי שיש SSD 240GB של קינגסטון בפחות מ-400 ש"ח לדוגמה: SDSSDA-240G-G25 - 240GB , SanDisk SSD PLUS , SATA3, Read 520 MB…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח: MSI PT8 Neo-V ניסיתי להתקין דרייברים, בדקתי שהבקר מופעל בביוס (לא מצאתי הגדרה אחרת), בדקתי ב-Disk Management. כמו כן, ניסיתי לחבר אותו דרך USB, הוא מקטלג אותו Disk Drives אך הוא רושם רק USB Device ולא מזהה את הכונן עצמו. אני אובד עצות אנא עזרתכם..
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה קטנה: ללא ספק כונני ה- SSD המומלצים ביותר הם סמסונג EVO או CRUCIAL MX/BX 100/200. אבל אין להם M.2. אם יש לי חיבור M.2 בלוח האם אלו הם עדיין כונני SSD המומלצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-