אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, במחשב הנוכחי יש לי כונן CD-ROM של ASUS ובמחשב השני צורב DVD של LG. אני מעוניין לחבר את הצורב למחשב הנוכחי, אך יש בעיה קטנה. הבנתי שיש שני כבלים שצריכים להתחבר לצורב, הראשון - צר בצבע אפור-ורוד והשני - צבעוני. הבעיה היא עם הכבל הצבעוני, יש יותר מדי... יש ארבעה כבלים כאלו ועל כל אחד רשומות שתי אותיות באנגלית, PA,PB,PD,PF. לכבלים הללו יש חוטים בסדר הבא (כולם אותו הדבר) : צהוב,צהוב,שחור,שחור,שחור,שחור,אדום,אדום. איזה מהם אני צריך לחבר? אולי כדאי להזכיר שהכבל שמחובר לסידירום הוא בסדר הבא (אני לא מצליח לראות אילו אותיות כתובות עליו...) : צהוב,שחור,שחור,אדום. תודה מראש. עריכה : אולי הנושא הזה מתאים יותר לפורום תמיכה טכנית, הרגישו חופשי להעבירו.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שיאפשר לי לצרוב דיסקים של אודיו בצורה חלקה בלי קפיצות. הבנתי שכדי למנוע בעיות כאלו, מומלץ לכבות את כל התוכנות שפועלות ברקע בזמן הצריבה. האם זו "אמונה טפלה" או שמא יש אמת בדבר. אם כן, מדוע זה קורה? והאם זו תופעה שקשורה רק לצריבת AUDIO CD ולא DATA למשל? אם הדבר ניתן למניעה ע"י בחירת צורב מתאים, אשמח לקבל המלצה לדגם כזה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם בשבוע הקרוב עומדת להגיע לי מערכת חדשה אני בשבועות האחרונים חוקר הרבה על ה SDD הבנתי שיש לו עדין בעיות קצת והוא עדין נחשב בחיתולים למרות הקצבים הגבוהים שהוא מעביר אבל אני שומע פה ושם שיש שגיאות או שהוא מזהה את הכונן בתור 8MB ועוד סוגים של תקלות, בנוסף עדין כונן בגודל די קטן עולה כמעט 600 שקל לעומת רפטור 150 גיגה עולה 450 שקל. רציתי לדעת אם שווה לחכות עוד לSDD משהו כמו חודש-חודשים או לקנות במקומו רפטור או לא לקנות אף אחד מהם כרגע? ולשאלה נוספת כמו שנותנים מעבד I3 לצריכים משרדיים יותר ו I5 לגיימניג ו I7 לעריכות וגרפיקאים אז SDD למי זה הכי מתאים? תודה לכל המגיבים מראש {השימושים שלי: תוכנות הורדה ושיתוף , אופיס , הרבה משחק במשחקים כב…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב , איזה הכי כדאי מבין הבאים ומה ההבדלים בינהם? :s05: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&orderby=price&DB47237=55256 זוהי רשימה מאתר זאפ ממוינת לפי מחיר ומסוננת לפי מהירות קריאה X16 . עד למחיר של 120 כולל משלוח איזה הכי כדאי להזמין? תודה רבה על העזרה חברים עריכה : דרך אגב , גם המלצה על חנות ספציפית יכולה לעזור
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום רוצה לרכוש עוד שתי צרובים בשביל למנוע עומס(צורב הרבה) ושוקל האם כדאי אותו דגם כמו שיש לי עכשיו יש לי DVR-212DBK 18X בממשק SATA של פיונר. השאלה אם אני אביא עוד שני צורבים, לא יהיה יותר מדי עומס על המחשב והלוח אם עצמו?(ASUS P4P800) כי כבר עכשיו הוא די מקרטע, מחוברים ארבעה הארדיסקים פנימיים(שלושה מתוכם IDE ואחד SATA) ועוד שתי הארדיסקים חיצוניים 500 ג'יגה בUSB. מה שנשאר לי זה עוד שתי חיבורי SATA לעת עתה. מה ששקלתי לעשות בשביל למנוע עומס על הבקרים עצמם, להביא בקר PCI בנפרד של USB, שאפשר לחבר אליו עוד 2-3 והוא יהיה בנפרד(שלשם אני אחבר את שתי הכוננים החיצוניים בנפרד ולא שכל פעם הם יפילו לי את המודם[שגם מחובר בUSB] מתי שהם יצאו ממצב סרק ויתעררו לחיים[כן זה קורה...] ) לא ממז…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה את ה-Maxtor 80GB 7200RMP 8MB S-ATA. מישהו יודע אם כדאי או לא? מה שאני יודע זה שהוא זול לגמרי- קצת יותר מ500 ש"ח בשביל 80GB ועוד S-ATA! אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי לחנות והמליצו לי על SanDisk 4GB Cruzer מה אתם אומרים עליו האם הוא אמין? ומה זה התוכנה הזאת שיש לו U3? ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לגירסת הטיטניום? ואם שווה להוסיף כסף ולקנות את הטיטניום? ואיפה אפשר להזמין אותו במחיר הכי נמוך? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
הכונן WD2500YS, כתוב שהוא RAID שלא כמו הWD2500KS ולכן חשבתי לקנות דווקא אותו אבל אם ארצה להפעיל אותו ככונן יחיד זו לא תהיה בעיה? כי ככונן יחיד הוא מוגדר כIDE?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנים של קמצנות וצהל על הראש, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן/ מחודש שלי (מפרט בצד), יש כמה דגמים שאני מתלבט: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102717 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103287 https://www.tms.co.il/ASX8200PNP-512GT-C אם יש כוננים אחרים שמומלצים אני אשמח לקבל.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החברה האמריקאית מגייסת לעזרתה את חברת Phison ותנסה לבצע קאמבק בעולם כונני ה-SSD הביתיים המתקדמים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
איזו מבין האפשרויות הבאות עדיפה (ולמה): 1. דיסק Western Digital 120GB 7200 RPM 8MB + אחד מהמארזים החיצוניים הבאים: Conceptronic 3.5" IDE to USB 2.0 External Case HDD to USB 2.0 Skymaster 3.5" IDE to USB 2.0 External Case HDD to USB 2.0 Argosy External 3.5" Hard Disk Drive with USB 2.0 Hub Chronos 3.5" External Hard Disk Drive case - USB 2.0 iNtex External Box 3.5" USB 2.0 with internal PSU and Fan 2.דיסק חיצוני Western Digital 80GB 7200 rpm Series II USB 2.0 3. דיסק חיצוני Maxtor 80GB 7200 rpm External USB 2.0 5000LE כל האפשרויות נכנסות לתקציב. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או בקיצור האם יש דרך לבצע שירשור כלשהו? בתודה רועי..
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
סמסונג הכריזה על ה-SSD 9100 PRO לא מובן לי למה זה טוב עבור משתמש PC רגיל ? המבחנים הסינטטים נפלאים ככול שיהיו לא עוזרים בכלום ! למשתמש רגיל הם מתחממים מאוד אורך החיים שלהם Total Bytes Written (TBW) ב- 2TB הוא 1200 הדור הקודם 990 Samsung 9100 PRO SSD Brings 14,800MB/s Speeds and Generous 8TB Option - StorageReview.com המחיר שלהם כמעט כפול אבל על מה לשלם ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות כונן ssd וצריך המלצה לכונן ssd עד 128gb כמה שיותר זול אבל שיהיה גם איכותי ולא יעשה בעיות יש לי מחשב נייד של סמסונג עם תמיכה בsata 2 קראתי פה בפורומים שיש כמה כוננים שהם דפוקים אשמח להמלצה לכונן טוב במחיר סביר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את המחשב על מנת שהוא יוכל להעביר לי נתונים ממחשב למחשב, קניתי כבל ב- 20 ש"ח שבכל קצה יש USB האם זה אפשרי ? ואיך אני מגדיר זאת על מנת שאני יוכל לבצע את העברת נתונים, האם יש תוכנה או משהו שצריך במיוחד לעשות?? בבקשה תעזרו לי. ??? תודה רבה זאביק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות דיסק קשיח של WD, וכשעשיתי חיפוש שמתי לב שיש כאלה שהם ATA 100 ויש ATA 133. רציתי לדעת מה ההבדל, ובעצם מה זה אומר בכלל. ועוד שאלה שאני לא יודעת אם אפשר לשאול פה בכלל - יש איפשהו רשימה של חנויות מחשבים אמינות וזולות? פשוט אין לי מושג איפה לקנות. נמאס לי לקנות בחנויות שלא מתייחסות אליי אם יש איזו בעייה אחרי הקנייה תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין צורב Lite-On 52x24x52 Black Retail CD-RW לבין LITE ON 52X32X52 RETAIL? ככאשר הראשון עולה 263 והשני 285. ומה ההבדל בין TEAC 52X24X52 OEM ל TEAC 52X24X52 RETAIL? כאשר הראשון עולה 285 והשני עולה 322.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש צורב DVD חדש. יש לי כבר אחד בבית, הבעיה איתו שהוא מהראשונים שהגיעו של טושיבה. לוקח לו לצרוב דיסק אחד קרוב לשעה, אם לא יותר. התקציב שלי גמיש, כעקרון התקציב הוא 300 + -. אני רוצה שיהיה מהיר ככל האפשר{בהתחשב למה שיש לי עכשיו},תומך DUAL, צורב גם + וגם -, גם רב וגם חד פעמי. אשמח מאוד אם תיתנו כמה תגובות רציניות ותעלו כל מיני דגמים. כמובן שאני רוצה את המילה האחרונה בתחום, אבל אי אפשר לקחת את המילה האחרונה בתקציב שלי, אז תיתנו לי את המילה האחרונה בתקציב הנ"ל. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כונן SSD בנפח 120/128 למערכת הפעלה ועריכות בפוטושופ ולייטרום. הלוח שלי תומך בSATA 2 : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov מפרט מחשב: E8400 @ 3.96ghz 4GB זיכרון radeon HD5850 GA-EP35-DS3R תקציב-שאיפה לזול ביותר עקב הsata 2.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין בכונן למערכת הפעלה ותוכנות. אני לא בטוח שאני צריך אבל בכל זאת הייתי רוצה להתייעץ המערכת כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם GIGABYTE X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כפול 2 סה"כ 4 GB כרטיס מסך ASUS 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרגע מותקנת מערכת הפעלה+תוכנות כאשר הכונן מחולק לשניים 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שלוש חתיכות סה"כ 1.5 טרה ספק כוח Advanced Gold 650 W SWEEX ספק כוח כרטיס מסך Thermaltake 250 W
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום הלכתי לרכוש דיסק קשיח מחברת MAXTOR וראיתי שעל גבי הדיסק רשום reatail ata133 40gb ועל דיסק אחר FIRBALL3 ATA133HDD מי יכול ללמד על ההבדלים והמשמעויות בברכה רא
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא* .?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לחבר למחשב שלי דיסק קשיח בנפח 500g או 1000g. מערכת ההפעלה היא xp. האם קיימת מגבלה על נפח הקשיח שאפשר לחבר לxp? בנוסף, הממשק שבמחשב היא sata1. אני חושב לקנות sata2 כי הם זולים יותר מsata1. אין לי בעיה שיעבדו במהירות שלsata1. האם יש בעיה עם פיתרון כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-