אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי את הכונן שבכותרת וכאשר הוא ריק מתוכן כתוב במאפיינים שתפוס 3.66 GB, אם יש פה אנשים שיש להם את הכונן הנ"ל אשמח לשמוע מה מופיע אצלם. תודה ! אלכס.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי דיסק קשיח חיצוני בנפח 500 גיגה הדיסק הוא מסוג storejet 25m3 תמונה: הבעיה היא שאני לא צליח להתקין עליו ווינדוס,ניסיתי גם 7 וגם 8. ולינוקס מינט+לינוקס אובונטו הצלחתי להתקין שאני נכנס למסך ההתקנה של ווינדוס אני פשוט מקבל שגיאה שאומרת שאין אפשרות להתקין את המערכת על הדיסק הקשיח החיצוני בגלל ieee 1394 משהו כזה נ.ב ניסיתי כבר לפרמט את הכונן לסוג NTFS זה לא עזר לצערי... עריכה: זאת השגיאה המדויקת שאני מקבל(העתקתי מילה במילה): windows cannot be installed to this disk. setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or ieee 1394 port
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מה יהיה עם החומר בפנים?? מצורפת תמונה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, וערב טוב! יש לי במארז חיבור cm storm scout) ESATA). יש לי הרדיסק (3.5) והייתי רוצה לחבר אותו דרך ממשק ה-ESATA וכמובן שגם ינוק את החשמל משם. ראיתי ב-EBAY את זה ואת זה. האם יש למישהו מושג אם זה יוכל להתאים לצרכים שלי? תודה מראש חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורת איחסון שניתן לשים בה דברים לטווח ארוך, כגון מוזיקה, סרטים, סרטונים, משחקים, וקבצים שונים. בעבר השתמשתי בדיסקים לDVD, הם סיפקו את כל צרכי והיוו את האופציה הכי זולה. היום, לעומת זאת, נראה שכל ג'יגה עולה כ22~ אג' שזה גם המחיר של דיסקים קשיחים החל מ2TB. השאלות שלי הן כדלהלן: א. מקום האיחסון שלי יתמלא בקצב מדוד, אין לי צורך בכל כך הרבה מקום בטווח הקצר- האם מחירם של הכוננים צפוי לרדת בעתיד? בשקל/ג'יגה כונני ה3TB מעניקים את התמורה הכי גבוהה כרגע- אך בגלל קצב המילוי אני מניח שאעבור את 2 TB רק בעוד שנה-שנה וחצי, ואולי ייתכן שאז כל TB יעלה פחות מהיום וככה אני ארוויח יותר ממה שהייתי חוסך היום. ב. השימוש בדיסק, למעט איחסון, יכלול גם קריאה רציפה ממנו. ז"א כמו במחיצ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלפתי דיסק לחדש למחשב נייד לאחר שהדיסק הקודם נדפק, הדיסק החדש הוא של היטאצי במהירות 5400 כמו הקודם של WD במהירות 5400, שניהם בנפח 500 גיגה ישנם מקרים בהם המערכת עובדת באיטיות (מערכת ההפעלה 7 הותקנה מחדש על הדיסק החדש מעודכנת ונקייה) למשל בזמן כיבוי לוקח הרבה זמן עד שמתבצע כיבוי (לא בזמן שמותקנים עידכונים או משהו) הרצתי בדיקה של MHDD ורציתי לשאול האם היא תקינה- מעבר לכך, האם דיסק חדש צריך לתת תוצאות כאלו, יש למעלה מהירות ממוצעת ומהירות של הדיסק הספציפי האם זה אמור להיות ככה, ובכלל אם יש משהו לא בסדר בבדיקה תודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רכשתי התקן זה, וברצוני לשתף במידע לגבי המוצר, אני לומד אותו ועושה גם השוואה מול הדגם של WD My book live 2TB אני כרגע אתייחס לדגם של סיגייט ההתקנה של הדשבורד הייתה ממש קלה גם להבנה וגם להגדרות ביחס לMBL של WD מי שמעוניין לקבל מידע אמיתי לגבי המוצר לפני רכישה , מומלץ להשאיר שאלות בדיון זה אשמח לעזור ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן איני יודע מתי ה- 840 EVO יגיע לארץ ואני משער שזה יקח זמן רב. החלטתי להשקיע ב- 840 Pro בעיקר מפני שהוא אמור לכלול 5 שנות אחריות... אבל משום מה בארץ אין זה המצב, והוא כולל 3 שנות אחריות. למישהו ידוע חנות או יבואן שמציעים את הכונן עם 5 שנות אחריות, כמו שצריך? תודה
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום , קניתי כונן חדש SILICON POWER V60,60GB עבור מחשב מדיה סנטר . הכונן חובר ליציאת SATA3 בלוח אם (ASROCK H77M-ITXׂ) , הלוח מעודכן לביוס האחרון ו AHCI מופעל. הותקנה מערכת הפעלה נקייה עם כל הדריברים העדכניים ו TRIM עובד בווינדוס הורגשה איטיות במערכת הפעלה לא מה שמצפים מכונן חדש אז ביצעתי בדיקה עם as-ssd ואלו התוצאות שהתקבלו: ד"א הכונן מעודכן בFIRMWARE האחרון. האם יש עוד בדיקה שאפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז אחרי יותר מדי שנים עם 0.5T בודד למערכת ולאחסון, נמאס לי. אני מחפש פתרון כולל שיחייה לי את המחשב קצת. המפרט על רגל אחת: amd athlon x4 640 Gigabyte GA-770T-UD3 rev 1.1 4GB ram אלו לדעתי הרכיבים הרלוונטיים. אני מחפש כמו שאמרתי, פתרון אחסון וגם "האצת" המחשב. זו חומרה שתעבור איתי גם למחשב הבא, לכן עדיף שתהיה עדכנית ככל הניתן. חשבתי על Seagate Barracuda 7200.14 3TB כקשיח לאחסון ועל Samsung 840 120Gb כ SSD. האם 120GB יספיק לי למערכת ההפעלה Win 8 על שלל עדכוניה ומס' תוכנות? יש למישהו הצעות אחרות? התקציב הוא בערך עלות שני המוצרים הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אשמח לעזרה. אני לא מצליח להכניס קבציץ מסוג FHD 1080P לכונן או כל משהוא שהוא רזלוציה גבוהה רשום לי הקובץ גדול מידי. סוג הכונן: WD 2T wdbaau0020hbk-01 מה אני יכול לעשות שהוא כן יכניס תקבצים תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD 240/250GB 120GB זה קצת צפוף לי מידי. הלוח אם שלי GA-MA785GMT-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3478#sp אחרי חיפש פה בפורום הבנתי שזה אחד המומלצים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9999 אשמח אם תעזרו לי לבחור כונן מתאים, תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבדיקה שהרצתי ב performancetest קיבלתי ציונים נוראיים להארד דיסק (HD103SJ) בכתיבה. (הפרש של כ-3560% מדיסק זהה). בדקתי שוב והתוצאה הייתה דומה. בדקתי גם עם תוכנות נוספות, ובכולם נמצאה מהירות נמוכה מאוד להארד דיסק בכתיבה. על ההארד דיסק מותקנת מערכת ההפעלה, אך גם בדיקה ב Safe mode הובילה לתוצאה דומה. יש משהו שאולי אפשר לעשות? האם זה אומר שהוא גוסס? מצורפים הקבצים עם התוצאות.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים הווינדוס (7) קפא לי במהלך עבודה שוטפת, ללא סימנים מקדימים. הדלקתי מחדש את המחשב והווינדוס לא עלה. הופיעה לי הודעה: עשיתי חיפוש בגוגל וניסיתי את כל הפתרונות שהציעו אך ללא הועיל ונאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש. כשהווינדוס עלה גיליתי שנעלמה מחיצה מאחד (מתוך 2) הדיסקים הקשיחים. במקומה מופיעה לי מחיצה שנקראת System Reserved בנפח של 99.99mb. מישהו יכול להעריך מה בדיוק קרה? אפשר לשחזר את המחיצה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תהיתי אם ישנם מוצרים מומלצים ואתרים מומלצים להזמין מהם כאשר נראה לי שגם הכוננים היותר איטיים יספקו אותי והייתי שמח להוזיל עד כמה שניתן. ואם אני כבר מזמין אז אשמח גם להמלצה על עוד כונן שיתאים למחשב נייד.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי כונן קשיח 2.5" שמיועד לסטרימר . חיברתי אותו למחשב PC באמצעות USB TO SATA לצורך פירמוט הוא מזהה את הכונן (G) וטוען שלא ניתן לפרמט כי אין מדיה מה עושים ? מצורף צילום מסך
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי HD פנימי חדש, 3TB של seagate. חיברתי אותו, הווינדוס זיהה והכל טוב ויפה. ווינדוס 7 64, כרגע יש במחשב גם את הכונן המקורי של 500GB. נכנסתי לdisk management והוא אוטומטית מחלק לי את הכונן החדש ל-2. מחיצה בנפח 2048GB = 1.99TB ומחיצה בנפח של השאר (746GB) במחיצה הגדולה, 1.99TB, ניתן להגדיר ולהשתמש. את שאר הנפח, הוא לא נותן לי להגדיר בכלל.. למה זה? איך אפשר לפתור? השאיפה שלי היא מחיצה אחת של 3TB, אבל אם אין ברירה, אז לפחות מחיצה של 2TB ועוד אחת של 1TB... אבל למה הוא לא נותן לי להשתמש במה שנותר =/ מצורפת תמונה להמחשה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=priceLow&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 http://ksp.co.il/?select=.1033..152..378..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עד 450 ש"ח לכונן או ש Crucial M4 120GB עדיף במחיר של 475? או שהסמסונג גם טוב? *נא להתחייס למחירי אילת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסדרה הזאת של כונני SSD מומלצת? אני מדבר על 120GB. מומלץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חזק (פרוט בהמשך) שרוב הזמן גם תוכנת נורטון (ביטחון 2013 קנויה בתשלום ל1589 ימים הבאים) נותנת התראות ביצועים של כונן D וגם אני רואה ש100% פעיל כמעט תמיד חוץ מאחרי עליית המחשב שאין אף תוכנה פתוחה וגם המחשב שלי איתי בצורה נוראית. למשל: למשחק "המכשף" של חברה פולנית עלה והפעיל את הסרט ובסוף לחצנו על התחלת משחק כל זה לקח שעה וחצי אחרי פתיחת הקובץ ואז סגרתי את המשחק בשורת משֹימות כי החבר שלי היה צריך ללכת. 16GB RAM I7 880 660 GTX TI כונן D הוא בגמישות של WIN8 של שני אלה: WDC WD10EALX-009BA0 ATA Hitachi HDS721050CLA362 עשיתי סריקה עם נורטון ועם malwarebyte והסרתי את קובץ החלפה מהכונן D, עשיתי צ'ק דיסק, השתמשתי בתוכנה לתיקון WD ועדיין אותה בעיה. חשבתי לקנות SSD 95…
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי לכולם, לפעמים מרוב עצים לא רואים את היער אז אני אשמח להמלצה לגבי רכישה של הארד דיסק חדש בנפח 2TB רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מ-KSP אז אם למישהו יש המלצה למשהו שבמלאי שלהם זה יהיה מעולה. ד"א הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-990XA-UD3 השימוש העיקרי של המחשב הוא לאחסון סדרות וסרטים ולמשחקים (בעיקר FPS) תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת די מרכזת את כל המידע, מחפש כונן SSD פנימי בנפח 120/128GB שייתמוך בטכנולוגית Trim, תקציב עד 500 ש"ח. בגדול שימושים ביתיים, גג משחקים. תודה
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לקשיח חיצוני, משהו כמו 1TB או 1.5TB, תלוי בהבדל במחיר בינהם גודל לא כל כך משנה, אבל יש העדפה ל-2.5" הכונן ישמש באופן כמעט בלעדי לגיבוי לכן יש העדפה לכונן שמגיע גם עם תוכנת סנכרון שתוכל לגבות לי תיקיות ספציפיות באופן אוטומטי לכונן החיצוני. אני מחפש משהו עד 400 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם זה שווה את זה. בנוסף עוד שאלה קטנה, אני רואה שהרבה מהכוננים החיצוניים מגיעים רק עם חיבור USB 3. החיבור תואם לאחור? זאת אומרת שאם אני מחבר את הכונן לחיבור USB2 הוא יעבוד? (אני מודע לזה שהעתקה ממנו/אליו תיהיה איטית יותר) תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני צריך אחד לשימוש ביתי, אני לא הכי מבין במהירות כתיבה ובכל הדברים האלה, אני צריך כונן SSD איכותי ומהיר סומך על התשובות שלכם
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הדגם המומלץ לרכישה הוא: Seagate Barracuda 7200.14 2TB ST2000DM001 מה שמופיע באתר KSP זה Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 מדובר באותו דגם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-