עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מחפש דיסק קשיח של 500GB בשביל להוסיף למחשב שלי, ואני אשמח לשמוע המלצה לאחד. שני דיסקים של 250 עדיפים על אחד של 500? בעיקר מבחינת מחיר, לאו דווקא ביצועים. הכונן ישמש כמעט ורק בשביל אחסון ונגינת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה וכו'). כמה זה אמור לעלות? עוד דבר, מה אני צריך בשביל לחבר כונן כזה למחשב שלי (מפרט בצד)? אני לא כ"כ מבין בזה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  2. ב-3.5", יש My Book Essential ויש גם My Book Essential Apollo. מלבד המראה החיצוני, מה ההבדל ביניהם? ב-2.5", יש My Passport Essential ויש My Passport Eseential SE. מלבד העובדה שב-SE הדגמים הם בעלי נפח גדול יותר, יש עוד הבדלים? כי מחיר של 1TB ב-SE, גבוה מהמחיר של שני My Passport Essential "רגילים". אשמח לתשובות.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by עידן פ.,

בוקר טוב לכולם האם ה SSD הזה https://www.kingston.com/en/ssd/nv1-nvme-pcie-ssd תואם ללוח https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B350M-K/ *הכונן אמור להיות הכונן boot למערכת הפעלה. ** האם יש כונן אחר שהייתם ממליצים במקום באותו נפח ומחיר +- ? תחלס ממה שאני רואה לא צריכה להיות בעיה, אבל עברו הרבה שנים מאז שהתענייתי בתחום. תודה.

4. Started by giloman,

שלום לכולם. אתמול זכיתי בתחרות הOC בכונן SSD מדגם Silicon Power V30 60GB הכונן מריץ את מערכת ההפעלה (WIN7) ויושב על לוח Asrock 970 Exteme 4 (כל חיבורי הSATA בלוח הם 6GBPS) אלו התוצאות של AS SSD Uploaded with ImageShack.us לפי הביקורות הוא אמור להיות הרבה יותר טוב http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=2120&pageID=11029 וגם לפי הספסיפיקציות של SP http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?main=17⊂=48&pro=156&currlang=utf8 מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by bozi,

חברה שלום יש לי מחשב של DELL GX520 קניתי לאחרונה ארד דיסק חדש! W.D 80G SATA2 ,לאחר הפרמוט וההתקנה, יש רעשים מהארד-דיסק כאשר המחשב עולה,וכאשר מבצעים פעולות קריאה\כתיבה מולו. במצב מנוחה הוא לא מרעיש,הרעשים נשמעים כמו ארד-דיסק ישן עם מעין "חרחורים" חזרתי לחנות והחליפו לי 2 ארדיסקים נוספים,כאשר אחד מהם דגם אחר[160G W.D SATA2 ] עדיין אותם רעשים פחות או יותר בשניהם. מה כדאי לעשות??? יש לי במחשב השני W.D 40G SATA1 בן 3 שנים ולא שומעים אותו בכלל. איזה ארד-דיסק הכי שקט?? תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by Fox46,

??? האם מישהו כאן יכול לכתוב מדריך תמציתי לצריבה עם Nero?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון אבל לצערי אני לא מוצא חנות שבה ניתן לקנות אותו מאד אשמח לעזרה הנה הפרטים: SanDisk Mobile Ultra MicroSDHC 16GB class 4 מקט בינלאומי : SDSDQY-016G-E11M המחיר אמור להיות בסביבות 350 שקלים מקווה שזה המקום לשאול. תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. חברת Solidigm משתפת שקפים עם תוכניות מלהיבות עבור שבבי ה-NAND החדשים שלה, שמורכבים מ-192 שכבות פנימיות בתצורת QLCלכתבה

9. שלום, אני ממש לפני קניית צורב dvd ורציתי להתייעץ לגבי צורב חיצוני SE-S184 (של Samsung). אני ממש אשמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת - כי אני לא הכי מבין בזה.... תודה רבה... ואם לא לקנות את זה - אז אשמח לקבל המלצה...

10. Started by zebra,

יש לי 5 מהנדסים שעובדים בתוכנת CAD - אינוונטור 2015. כיום יש שרת NAS קטן שעליו יושבים הקבצים המשותפים של הפרוייקטים בחיבור רשת כל אחד מהם מגיע למערך ומושך את הפרוייקט הרצוי. הבעיה שקצב העבודה מאוד איטי. הסוויצים הוחלפו, תחנות העבודה חדשות וחזקות. האם הNAS - LENOVO IX2-6 אמור לעבוד מהר או שהוא פשוט לא מתאים לסגנון העבודה הזה ומה הפתרון המומלץ על ידכם? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ytoledano,

היי יש לי כ30 DVDים עם סרטים משפחתיים שהומרו מקלטות וסרטים. לדעתי מי שהמיר אותם חסך כמה אגורות על הדיסקים ועכשיו, כשנתיים אחרי ההמרה, כבר יש בעיות לקרוא אותם. הסתכלתי טוב ולא מצאתי שריטות בתחתית הדיסקים, אבל עם רובם יש בעיות קריאה (שגיאות CRC, ואפילו עם תוכנת שחזור לא הצלחתי להעתיק אותם למחשב). הכונן שלי הוא צורב NEC ישן, בן איזה 4 שנים בקלות. אני מחפש לקנות כונן DVD שיוכל להתמודד עם לקרוא את הדיסקים הבעייתיים + עוד טיפים מה לעשות במקרים כאלה. אני מעדיף לקנות מKSP כי הם קרובים אלי הבייתה. הנה הכונים שיש להם: DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ 135 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA ‎ 130 ₪ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ 133 ₪ DVD±RW …

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  12. אז ככה אני עומד בפני החלטה של לקנות הרד דיסק... הדרישות הם SATA II ו200GB וכמה שיותר שקט... איזה חברה נותן ביצועים טובים וגם שקט?? Samsung Western Digital SEAGATE MAXTOR HITACHI או חברה אחרת??

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  13. אני מחפש לקנות לעצמי צורב DVD בסביבות ה 400 שקל ועד היום קראתי פה ושמעתי שאתם מאוד ממליצים על ה NEC 3500A.... מצאתי אותו ב 389 שקל ב LogicPC והם נותנים שנתיים אחריות וזו נשמעת עסקה מצויינת אז לפני שאני רץ לקנות מהם את זה רציתי לדעת אם יש לי אפשרות יותר טובה מ ה NEC או שזה הכי טוב וכדאי לי כבר לקנות אותו מחר...?? לינק למוצר הנ"ל: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4929 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , קניתי צורב חדש ASUS מדגם : DRW-2014L1T משום מה , כאשר אני מנסה לצרוב כרגע DATA DVD בעזרת NERO 7.59 הצריבה נתקעת... אני רואה את המסך של הצריבה של נרו , הטיימרים זזים , אני שומע את הצורב עולה ויורד במהירות הסיבוב שלו כל בצורה שווה , אי אפשר להפעיל שום תוכנה חדשה , התוכנות שכבר רצו כאשר התחלתי את תהליך הצריבה פועלות כרגיל , כאשר אני עושה ABORT לצריבה , הנרו לא נסגר ואני שומע את הצורב ממשיך לסובב את הדיסק במהירות עולה ויורדת בקצב קבוע. אם אני עושה SHUTDOWN למחשב כל התוכנות נסגרות חוץ מנרו והמחשב לא נכבה (הצורב ממשיך להסתובב). תופעה מוזרה ביותר. עד עכשיו צרבתי עם הצורב 2 דיסקים של DVD אבל באמצעות norton ghost וזה צרב לי כמו שצריך , צרבתי דיסק רגיל רב פעמי (כולל מ…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  15. האם יש חשיבות לסוג הכבל בו אני משתמש לחיבור הדיסק ללוח האם?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  16. ואני יודע שיש כאן הסבר על כך אבל התמונה של ה-40 גידים לא עולה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ScreameR,

מה עושים ? :-( תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני חייב לקנות כונן SSD עד 128GB בעלות בינונית! אני קראתי בפורום כאן על הרבה בעיות עם כוננים מסויימים ושלא רצוי להתעסק איתם! אני מבקש ממי שמבין ויכול לעזור לי מה הכונן הכי טוב שאפשר לקנות עד גודל 128GB שלא יעשה בעיות אחרי תקופה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Fallen Angel,

תראו הבאתי צורב DVD מחבר שלי וניסיתי לחבר אותו למחשב שלי. חיברתי והכל ואז ניסתי להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב ואז יש את השלב הזה שיש תמונה של הווינדוס וכל מיני קווים עוברים, אז פתאום הקוו נעצר לי. חשבתי שקרה משהו למחשב ואז ניתקתי את הכונן DVD והמחשב פעל ונכנס. מה לדעתכם הבעיה ואיך לתקן אותה? הכונן DVD הוא של Philips. המפרט של המחשב שלי: מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeForce FX 5002 נ.ב אבא שלי אמר לי שיכול להיות צריך להגדיר משהו במחשב כדי שהכונן יעבוד. הגיוני?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  20. שלום לכולם. ברשותי WD my cloud בנפח 4TB, מחובר תמיד, עד שיום אחד הוא זרק הוראת פירמוט ואין גישה לקבצים. הכונן מכיל מעל 2 טרה סרטים וחשוב לי להציל אותם... יש דרך? תודה מראש

21. Started by Double-U,

ראיתי את הכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/news/1201463093/90590/ ולא הבנתי מה זה נותן החידוש הזה :\ הHD יהיה יותר מהיר ? פחות חום? ( אני לא מדבר על NCQ , וגם אני לא מדבר על זה שיהיה אפשר 1TB על HD אחד )... מישהו יכול להסביר לי מה זה נותן? תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  22. שלום אני מחפש תוכנה טובה לתיקון סקטורים בהארדיסק חיצוני אם אפשר המלצה לתוכנה טובה ופשוטה שעושה את העבודה תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני לא אכביר במילים ובעבר כבר שאלתי על הנושא אך נותרתי ללא מענה. כונן ירוק פנימי של WD החל לעשות בעיות לפני כשנתיים. הכונן משמש בעיקר לאחסון סרטים. מהות הבעיה: כיבוי מחשב לרוב גורם לאי זיהוי הכונן הקשיח. בעיה אשר נפתרת על ידי מספר כיבויים והדלקות מלאים (ריסטים לא עוזרים) ו/או ניתוק הכבלים מהכונן וחיבורם שוב. לפעמים הכונן מחליט לעבוד לאט (ממש לאט) דבר אשר נפתר על ידי ריסט. ככל הידוע לי, הכונן לא הורס מידע אשר נמצע עליו (טפו,טפו טפו) מה ניסיתי לעשות? להריץ תוכנות בדיקה שונות ומשונות (החל מהתוכנה של ווסטרן וכלה ב-HD TUNE) כולן מצאו את הכונן תקין. בדקתי את הכונן לאורך זמן ותמיד נמצא תקין. החלפת חיווט לא עזר (החלפתי אותו מספר רב של פעמים בכבלים חדשים דנדשים) החלפת …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אוקי ככה בגלל ששמעתי שיתכילו ליצר עוד כמה זמן משחקים בדיסקי d.v.d רציתי לדעת את דעתכם על זה, לדעתי זה טוב למרות שיש צדדים שללים גם.רק שתדעו כיMetal Gear Solid 2 :Substance יופץ רק בדיוידי וזה כבר בטוח. חיובי- אוקי אז לא נצתרך לסבול יותר משחקים כגון אנריל טורנמנט 2003 שתופס 3דיסקים,וגם יוצרי המשחקים לא יצתרכו לחסוך במקום ולצמצם כל מיני דברים במשחק. שלילי- אוקי זה קצת לא חוקי אבל חפיף יש אנשים שלא קונים משחקים ומורידים אותם , אבל במקרה שיתחילו ליצר בדיוידי אז כל משחק יתפוס הרבה וזה יכך הרבה מאוד זמן להוריד אותו, וגם לא לכולם יש כסף לקנות כונן d.v.d.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by infernal goat,

ערב טוב וחג עצמאות שמח לכולם ברצוני לרכוש צורב DVD. קראתי את כתבת הצורבים המומלצים על 5 הצורבים, אבל השאלה אזה צורב עדיף מבין חמשת אלה. תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.