אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי היום קשיח חדש והוא דגם ה 1TB של סמסונג קצת מידע על המערכת : P35 DS3L WD 2500AAKS חיברתי אותו ובווינדוס נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד : http://i39.tinypic.com/31788ee.jpg למישהו יש מושג מה אני עושה עם המצב הזה ? מחובר כרגיל עם חיבור Sata 3G.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי עידכון קושחה לסמסונג שלי ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם הוא עושה Bitsetting ואיפה אני אמור לסמן/לראות את האופצייה הזו בתוכנת הצריבה (נגיד ב NERO)
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קיצר, ממה שראיתי, סיקורים וביקורות שקראתי, והעובדה שהוא הפט של כ"כ הרבה מקומות כיום, אז החלטתי ללכת עליו, למרות הסלידה שלי מקנית חומרה יצרניות שנוגעות בהמון תחומים. כל מה שאני שואל, זה כדרך אגב, איפה אני משיג מדיות זולות, סטייל Silver Line, בשבילו, ואיפה אפשר להשיג אותו באריזת Retail, או שזה לא כ"כ קריטי? או שמישהו רואה אותי כעושה טעות פה, ורוצה להמיר אותי לNec 3520A? בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי צורב DVD (דגם 4163b של LG). אבל מדיות לצריבה עדיין אין. 2 שאלות: א. מה ההבדלים בין פלוס למינוס ומה עדיף? אשמח לקבל הסבר מתומצת ולא הפניה לאיזה מאמר ארוך (עקב קוצר זמן וחוסר סבלנות איתכם הסליחה). ב. מבקש המלצה למדיות לצריבה, איכותיות, אך לא יקרות (3 ש"ח ליחידה? לא מכיר כל כך את המחירים הסטנדרטיים) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אז ככה, אמנם תקן ה-IDE חולף מהעולם, אך יצא ושמתי את ידי על לוח של מחשב נייד, התומך ב-IDE 2.5" בלבד. שאלתי היא האם יש כבל מאריך לIDE 2.5", בדומה למאריכים הידועים של 3.5", והיכן ניתן להשיג אחד כזה? (חיפוש ממושך בגוגל לא הניב יותר מדי תוצאות מעניינות) תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB\ 500GB עדיף 500 ושיהיה זול השימוש שלי הוא לאקס בוקס. אז נראה לי שהוא צריך להיות מהיר (בשביל שלא יהיו תקיעות באמצע המשחק). אני חיפשתי כמה ומצאתי את אלה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1448 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728688 אבל הראשון זה 320 והוא יותר יקר מהשני שהוא 500 יש למישהוא הצעות מה לקנות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה שמעניינית אותי הרבה זמן.. מה ההבדל האמיתי בין 16MB ל32MB בBUFFER? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. היום קיבלתי את הכונן Crucial M4 128GB. התקנתי את הוינדוס והכול עובד כמו שצריך, אני מאוד מרוצה. רק דבר אחד מוזר, כשאני מסתכל בנתוני S.M.A.R.T באמצעות CrystalDiskInfo, אני רואה נתון בשם "Non-4k Aligned Access" שגודל כל הזמן. האם זה אומר שאני צריך לעשות לו Align? מצורפות תמונות מ- CDI ומAS SSD . כמו כן אשמח לדעת האם התצואה שקיבלתי תקינה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהצורב שלי חי כבר 6 שנים בערך, ועבר עשרות אלפי צריבות (אם לא יותר... הוא עובד כמו צורב מפעלי שזה מפחיד) החלטתי לשדרג למשהו יותר... מהיר, משוכלל ויעיל מבחינה עלותית, אז החלטתי לבחור בפיתרון הצורב DVD. הבעיה פה, היא שאין לי מושג בנושא... רציתי לשאול לגבי המלצות לצורבי DVD, ואם אפשר טיפה פירוט בקשר למה זה ה+ וה- ואם יש עוד כמה דברים שעדיף שאני אשים לב אליהם לפני שאני קונה את הצורב הדרישות שלי מהצורב זה: 1. צורב פנימי 2. צורב איכותי שיחזיק לי לפחות 3 שנים של עומס 3. משהו במחיר סביר, לא קריטי בשבילי להוסיף עוד 50 שקל ולקבל צורב טוב, כי ראיתי שהמחירים הם בין 320 ל420 בערך. 4. עם כל הכבלים, ומה שצריך כלול, אני לא הולך לחפש כבלים עכשיו... (ראיתי גם כאלו) ואם יש איזה…
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי את המוצר הנ"ל. שמתי על השולחן, חיברתי לחשמל, חיברתי למחשב, נדלקה נורה כחולה ופה זה נגמר. אין שום תגובה במחשב. מה לעשות? עריכה: חיברתי אותו ליואסבי אחר וזה הסתדר תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חברים אני פה תוהה על כונן עם מהירות נמוכה יותר שאמור לשאת מידע נטו הווה אומר סרטים ומוזיקה.ידוע שיש היום כונני טרה במהירות 5400 כי מראש יצרו אותם לאיחסון בלבד ולא לביצועי מערכת.האם שווה לרכוש כונן 5400 מהסיבות הבאות איטי יותר פחות חום פחות צריכת הספק איטי יותר שקט יותר שימוש לאיחסון אינו דורש זמן גישה מהיר לכן המהירות הזו רלוונטית מצפה לתגובות בבקשה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 אני מחמיץ פה משו ?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לאחר ההצהרה של טושיבה-סאנדיסק בנושא, הענקית הקוריאנית מבהירה שהיא עדיין השליטה של עולם שבבי ההבזק ומכריזה כי כבר החלה בייצור המוני של שבבי NAND בנפח 256Gbit לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מכת-נגד-סמסונג-החלה-בייצור-של-שבבי-nand-תלת/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כונן סמסונג SSD 840 בנפח של 120G. עליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל התוכנות. הנפח התגלה לצערי כלא מספיק, ואני כל הזמן מגיעה לפס אדום עקב חוסר מקום. יש אפשרות לרכוש כונן נוסף בנפח גדול יותר ולהעביר אליו את כל אשר על הכונן המקורי ללא צורך בהתקנות חדשות? מן קופי פייסט של מערכת ההפעלה והתוכנות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורב הנוכחי שלי נהרס מהר מאוד (שנה בערך עם משהו כמו 100 צריבות, אפילו פחות) אני מחפש צורב חדש בתקציב של עד 300 שקל. הדבר שהכי חשוב לי זה האמינות, הביצועים פחות חשובים - העיקר שיצרוב ולא "ימות" אחרי שנה. בגלל שרוב הצורבים חוץ מהאיכותיים באמת נמצאים במסגרת התקציב ההתלבטות קשה מאוד, ולא מצאתי בשום מקום מידע בקשר לאמינות של הצורבים אלה רק בביצועים. ההתלבטות שלי כרגע היא בין LiteON , TEAC ו - ASUS אבל אם למישהו יש המלצה אחרת אני פתוח להצעות..
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקשרתי להזמין מחשב ואמרו לי שהצורב DVD מדגם.. LG GSA H42NK 18X הם אמרו לי שאין אותו במלאי (או לפחות בצבע שחור) אז הם המליצו לי לרכוש את הצורב מבית NEC/SONY בתוספת של 5 ש"ח מהמחיר המקורי... לאחר התלבטות בין שני הצורבים, הוא המליץ לי ללכת על צורב מבית NEC... וקראתי ביקורות לא כ"כ מרנינות על הצורב הזה אז אשמח לחוות דעת מקצועית בנושא או שתוכלו להפנות אותי לדגם מדוייק חלופי (אני רוכש מKSP) קישור --- > www.ksp.co.il אשמח אם תוכלו לתת לי מהמלאי שמה צורב אחר שנראה לכם שיוכל לשמש במקום הLG תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי לכולם התייעצות קטנה.. יש לי המון מידע שמאוד יקר לליבי. כרגע יש לי 4 הארד-דיסקים ניידים, כולם 3.5 ובנפח של בין טרה לטרה וחצי. בהתחלה שני הארד-דיסקים היו לגיבוי שני הארד-דיסקים האחרים. בעצם, כל המידע היה כפול. כיום הגיע מצב שכל הארבעה מלאים, כל אחד במידע ייחודי. ז"א, אם איזשהו הארד-דיסק הלך, אז כל החומר הלך. אין גיבוי. חשבתי על שתי אופציות ורציתי להתייעץ אתכם: 1. לקנות עוד הארד-דיסקים ניידים לגיבוי. פחות נוח ולא יודע כמה משתלם כלכלית. 2. לקנות מחשב ייעודי למידע שבעצם עליו יאוחסן על המידע (מדובר על נפח התחלתי של מעל 4 טרה) והארד-דיסקים הניידים יחזרו למטרתם המקורית - גיבוי, במקרה שקורה משהו למחשב. אותו המחשב, מלבד זאת, לא צריך להיות בשמיים (אולי אני אקנה כרטיס טלוויזיה למ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות לעצמי איזה דיסק לגיבוי נתונים על המחשב. התקציב הוא בכותרת. יש מצב לחריגה קטנה של עד 50 ש"ח. דרישות : 2.5 אינץ' (זה דיסק של ניידים שלא דורש חיבור חשמל ומשתמש רק בUSB) 5400 RPM רצוי 8MB CACHE אני מצאתי כמה כאלה, אבל עדיין, החלטתי להיתייעץ איתכם. ממש מודה לכל העוזרים\ממליצים\מייעצים !
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בכמה לוחות אם שנתקלתי בהם לאחרונה, בעיקר מחברת Gigabyte למשל ה- GA-Z77X-UD5H. שמתי לב לתושבת mSATA עבור כונני SSD. אמנם לא משתלם לשים SSD בעל נפח גדול שכן כונני SSD קונבנציונלים הרבה יותר משתלמים... אך קראתי בפורומים שניתן להשתמש בIntel Smart Response. שבעצם הופך את הSSD למעין Cache עבור הדיסקים הרגילים. הדעות חלוקות לגבי היעילות של דבר שכזה. שמתיימר להוות מעין פתרון זול לSSD גדולים ממש כמו כונני ההיבריד של סיגייט Momentus XT או OCZ RevoDrive Hybrid. רציתי לדעת האם המהירות שמתקבלת מדבר שכזה משתווה לSSD רגיל ללא Cache? משתווה לו או נמוכה ממנו? האם RAID של הדיסקים (RAID 0) ביחד עם ה-Smart Response יכולים לעבוד ביחד? מישהו התנסה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכם. בטעות נפלו בחיקי 150 ש"ח מיותרים וברצוני לנצל אותם וליקנות צורב חדש, מכיוון שהנוכחי שלי גוסס (LG) ראיתי שכל המחירים מסתובבים סביב ה150~ ש"ח אבל איני יודע מהי החברה המומלצת ביותר אשמח אם תגלו לי זאת
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היום רכשתי את הצורב אבל בספק כוח שיש לי [ ENERMAX NOISETAKER ] יש רק שני יציאות חשמל של SATA והם צמודים על אותו הכבל ולכן אין אפשרות לחבר גם לדיסק קשיח וגם לצורב אז החלטתי להניח את הדיסק הקשיח על הצורב[ כאילו הוא לא יציב בכלל ] השאלה היא האם זה בסדר ולא פוגע בהם ? ועוד שאלה: צרבתי את הדיסק הראשון וNERO SPEED מדווח על איכות צריבה של 84 ... האם זה תקין ? http://img128.imageshack.us/my.php?image=nerotesthu8.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי קרוסאובר אני חושב שהצורב התחיל לצרוב דפוק למרות שלא עליתי יותר ממהירות 8. עשיתי הכל כמו שקראתי בכל מקום שמצאתי ולא היה שום הסבר. אני רוצה להחזיר את הפירמוויר לקודם ולתת אותו לחנות שיחליפו. אני רוצה לדעת איך עושים את זה כי ניסיתי ל"עדכן" לפירמוויר המקורי וזה אומר שלא נמצא כונן תואם. יש דרך שאני יכול לעשות את זה עם תוכנה כל שהיא או משהו? יש לי דיסק און קי דיי עתיק של 128 מגה (למרות שמאז שקניתי אותו הוא מראה 120) והוא עשה לי בעיות עוד מזמן מזמן. הוא כאילו מת. המחב קורא ממנו אבל לא נותן להעתיק ממנו. פורמט גם איאפשר. למחוק גם איפשר ולהעתיק אליו גם כן. אני דיי השתמשתי בו הרבה מאוד ואשמח לקל עזרה איך לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה נשמע ?? יש לי DOK כשאני מחבר אותו למחשב יש את הקול הזה שמשהו התחבר , למטה ליד השעון יש סימן שמשהוא התחבר , במנהל ההתקנים רואים את ה DOK אבל לא רואים אותו עם הכוננים ואי אפשר לפתוח .. החשד שלי הוא שזה קשיר למקינטוש פשוט חיברתי אותו למחשב עם OSX ועשיתי לו פורמאט אולי זה עבר לתקן שלא מזוהה ע"י וינדוס ( NTFS , FAT32 ) ...
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-