אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
ויש גם מחירים, אם כי אין עדיין תאריך - https://www.gadgety.co.il/196500/intel-ssd-760p-announced/ מעניין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתבלט איזה לקנות מהשניים.......(שניהם יהיו SATA 8MB Buffer) או 80 או 120...אני עדיין לא בטוח...אבל אני לא יודע איזה חברה לקנות....................................... אז מה יותר טוב.???
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש. כונן ה-SSD מזוהה, וה-HDD 1TB לא. מצורף צילום מסך של ה-Disk Management. מה לעשות מכאן? רוב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי!, אני רוצה לאחד שני הרדיסקים של סאטא 2 250 גיגה לאחד של 500 בRAID 0 , האים צריך שהם יהיו של אותה חברה או שאני יכול לקחת 1 מקסטור ו1 ווסטרן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
המחשב התלונן שאין לו מספיק מקום במחיצה של המערכת הפעלה (15GB עד עכשיו) אז עשיתי חלוקה מחדש לשתי המחיצות בכונן (C ו-D). אישרתי לו לעשות ריבוט ולהתחיל את הפעולה. הוא נתקע באמצע במשך המון זמן ונאלצתי לעשות ריסט. עכשיו המחשב עלה לי כרגיל אבל המחיצה D נעלמה לא כלא הייתה והמחיצה C עדיין על 15GB. כל ההרד דיסק שלי עכשיו הוא כאילו 15GB במקום 40GB. במחשב שלי כלל לא מופיעה המחיצה D. פתחתי את הPartitionMagic ושם קיימת מחיצה C ועוד מחיצה ללא אות וללא סימנים מזהים ושהגודל שלה 23GB (משלים בקירוב ל40GB) ואין עליה סימנים של כמה מלא וכמה לא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. דיסק קשיח 2TB לקבצים.. יש את ה- SAMSUNG F4) HD204UI) המומלץ בפורום ב- 455 ש"ח. וראיתי את ה- WD-GREEN) WD20EARS) ב- 445 ש"ח. לא יודע אם גם ה- WD ב-5400RPM אבל ישלו באפר של 64MB שאולי זה משנה בנפחים כאלה.. ההפרש במחיר כמובן לא משנה.. 2. מה עם בעיית התאימות באמת? תהיה לי בעיה כלשהיא ב- Win7X64 על לוח P67? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אלהן חברים, אני מועניין לרכוש כונן חצוני (נייח) לבית שלי ואני לא כלכך מבין בזה וחשבתי לקבל ממכם המלצה. הפרטים שחשובים לי: 1) נפח - בין 1 -3 TB. 2) חיבור קבוע לחשמל, לא צריך שהוא יהיה קטן או נייד ממקום למקום. 3) יכולת חיבור ל-WiFi. 4) חיבור USB3 5) יכולת עבודה עם תוכנת גיבוים. (גיבוי מתוזמן וכ"ו). 6) אופציה לRaid 1 (לגיבוי המידע אם אחד הHD יהרס). - זה אופצונלי. כרגע אני לא מתייחס לענייני המחיר, אני מעוניין לקנות משהו טוב ואיכותי שלא יתקלקל לי תוך חצי שנה. תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש את הדיסק הקשיח הזה: https://www.amazon.com/dp/B013QFRS2S/ref=twister_B01MU9EG5O?_encoding=UTF8&th=1 ובמחשב בו אני מעוניין להתקין את הדיסק קיים הלוח הזה: (הלוח בן 7) https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P21/Specification האם הדיסק הקשיח יתאים לללוח האם הזה? ברור לי שהדיסק הקשיח לא יצליח לעבוד במהירות המקסימלית שהוא מסוגל.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה לוח אם חדש ורציתי לדעת אם להשקיע בלוח עם רייד. יש לי שני הארדיסקים WD 80Gb 7200 RPM 8mb WD 120Gb 7200 RPM 8mb שניהם מתחברים ב IDE אני יכול לעשות להם רייד של ביצועים או שחובה ששניה יהיו באותו הנפח בשביל זה? וכמה זה בכלל ישפר לי את הביצועים? צריך לפרמט את ההארדיסקים בשביל זה? תודה לפונים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמו שזה נשמע. לי יש ספק כח שעובד בלי מחשב. אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לIDE של הmother board ואת החשמל (מלוקס) לספק כח שלא במחשב! אני יודע שזה אפשרי מבחינה פיזית! אבל אני רוצה לדעת עם זה יכול להיות מסוכן לחומרה באיזה שהיא צורה. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! ובכן, גם אני נפלתי על הארד דיסק שנפגם (Seagate Barracuda 7200.11 500 GB ST3500320AS). המצב אצלי גרוע יותר מהרגיל מכיוון שההארד דיסק אינו מזוהה בביוס עצמו ולכן אי אפשר לעדכן את הFIRMWARE. עשיתי חיפוש בפורום וולא מצאתי תשובה למקרה והדיסק אינו מזוהה במערכת הBIOS. על הדיסק נמצא מידע חשוב ביותר שאינני יכול למסור תמורת האחריות ודיסק חדש - אני חייב לשחזר אותו בדרך כלשהי. אשמח לכל מי שמכיר את הבעיה בשלב המתקדם (הארד אינו מזוהה בBIOS) ויוכל לסייע. תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB חשוב לי שיהיה אמין,מהיר,איכותי ומחברת WD אבל לא חייב? ובנוסף מה עלי לדעת לפני שאני קונה דיסק קשיח חיצוני דיסק כזה או אחר ? ומה חשוב שיהיה בו? בתודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סוף השבוע הנוכחי מספק לנו הפתעות חדשות מבית אמאזון - עם כוננים מהירים מיצרניות מובילות שתוכלו לקחת אתכם לכל מקום לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של חבר packard bell עם מעבד i5 (אני חושב מדור 4) עם 4 ג'יגה ראם, וכונן מכאני. המחשב לרוב איטי להחריד, ומשמש רק לצורך של לימודים (אופיס, אינטרנט, נטלפיקס וכו'..) האם שדרוג לכונן SSD ישפר משמעותית את פעולות המחשב? במידה וכן, אשמח להמלצה לכונן 250gb, והאם יש חנות מוכרת (כגון KSP / IVORY) שמבצעים גם את ההחלפה? (כולל העברת המידע מהכונן הישן לחדש) והאם יחייבו אותי עלות התקנת ווינדוס חדש? או שפשוט עושים העתק הדבק מכונן ישן לחדש?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו לי על מחשב נייד שלו יש כונן של 500gb + 25gb ssd מה נותן הssd כשהנפח שלו כל קטן?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח של WD SATA 120 GB ושאני עובר מאתר לאתר או שיש פעולה של העברת נתונים מהדיסק שומעים ממנו רעשים כמו שהיה לי בישן , זה תקין ? SATA זה 150/s נכון ? אם כן למה המחשב רושם לי ATA 100 ? ככה הוא מזהה אותו שהמחשב עולה ... בביוס רשום IDE/RAID וזה על IDE הקטע ששאלתי מאיפה שקניתי אמרו לי שלרייד אין שום קשר ושזה לא הופך את הדיסק ל SATA מה עושים ? איך גורמים לכונן הקשיח לעבוד בתור SATA 150 ?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
הנה הקישור. תודה! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361888.0
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם הקשיח הבא נחשב לאמין? (אין כל מיני בעיות כמו שהיו לסדרת הברקודה לדוגמה) http://tms.co.il/product/6826
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הכונן דוידי שלי קורא רק את הדיסק של הוינדוס שום דיסק אחר הוא לא קורא ממה יכולה להיות הבעיה (כבר פירמטתי את המחשב פעמיים וזה לא עבד) (אני מקווה שZה הפורם הנכון לבעיות בכוננים)
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר בערך שנה שה-SSD שלי לא עודכן - crucial m4 ssd 2.5 128gb (עודכן בחנות מחשבים ברגע שנרכש). חשוב לציין שזו פעם ראשונה שאני מנסה לעדכן קושחה לכונן SSD , כרגע הWINDOWS עולה בטיל והכל חלק, אבל אני מבין שיש שיפורים ולכן אני רוצה לעדכן. מספר שאלות: 1) לאיזה קושחה מומלץ לעדכן ? ראית שהאחרונה היא 070H 2) האם חשוב לבדוק איזו גרסה ישנה יש לי לפני עדכון לחדש ? 3) האם זה בסדר לבצע את העדכון קושחה דרך WINDOWS ? (למה יש את האפשרות לבצע את העדכון דרך ה BIOS אם זה הרבה יותר קל לבצע זאת דרך ה windowsׂׂׂ)? ניתן לראות מפרט בצד, אני בעל windows pro 8.1 . תודה מראש! אריאל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל רציתי לומר מילה טובה לכל החבר'ה שענו לי במלוא הרצינות בשרשור הקודם וממש עזרו לי, תודה! תוך הבנה שהמצב יהיה זמני עד שאקנה איזה לפטופ קטן כמחשב שני החלטתי בנתיים על ניתוק ידני, כך שכל פעם יהיה דיסק קשיח אחד מחובר. המצב הקיים כרגע הוא של דיסק של WD שעליו יש XP ודיסק של סמסונג עם וינדוס 7. באשר לניתוק הפיזי: 1. כאשר אני מנתק את הסמסונג מהלוח אם ומדליק את המחשב אני מקבל מסך בחירה בין וינ7 ל XP ואני יכול להעלות את הXP בהצלחה. אך כאשר אני מנתק את הWD (מנתק אותו מהדיסק הקשיח כי הכבל IDE שמחובר למחשב לא נראה לי מתנתק) אני מקבל הודעה שגיאה (משהו עם BOOT) ואני לא יכול לגשת לויינדוס 7. בביוס ד"א הסמסונג מוגדר כמאסטר והWD כסלייב. מה עליי לעשות כדי שאוכל כל פעם להע…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה בלאבלאבלא הכוננים המודרניים חיים לנצח לא צריך לעשות שום דבר, למה קנית SSD. השאלה שלי היא האם יש משהו בכלל שמשתמש בתיקיות האלה שמרוויח מזה שהם על SSD מבחינת המהירות, או שסתם זה לא יעשה בכלל שום הבדל מבחינת מהירות, ואין סיבה שזה יהיה על הSSD וירשום כל יום איזה כמה גיגה מיותרים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם ה-980 Pro של היצרנית מקוריאה עורך הופעת בכורה שקטה בתערוכת CES לכתבה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים אני רוהצ לקנות דיסק קשיח 160 GB שיהיה כמה שיותר שקט שיהיה אמין ממשק IDE/ מעבד PIII
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-