עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gkman,

שלום לכולם. אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש כי האחד שיש לי כרגע עושה לי בעיות..אבל אני קצת שוקל אם לקנות שני דיסקים או אחד ולעשות מחיצה ( אחד למערכת הפעלה והשני למידע ותוכנות) רציתי לדעת מה לעשות? כמה מחיצה מאיטה את המחשב? כשאני חושב על זה, זה נראה לי ישגע את הדיסק ויקצר לו מהחיים.. זה נכון? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Bug2000,

השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 1TB. * המטרה של הדיסק הוא שמירת מידע כמו תמונות סרטים ומוזיקה. * אני לא כל כך יודע איך דיסקים כאלה עובדים? ז"א באיזה מהירות? אם נגיד אני מריץ סרט באיכות HD שנמצא על הכונן הקשיח הנייד, האם לא יהיו קפיצות או תקיעות בגלל שהמידע לא עובד מספיק מהר? *חשוב לציין שאני עובד הרבה עם מוזיקה, בתוכנות מסויימות שצריך זמן תגובה מהיר שהשיר ירוץ (תוכנות דיג'יי בסגנון TRAKTOR,SERATO למי שמכיר). ולכן אני רוצה לדעת אם כונן חיצוני יכול להריץ במהירות הזאת?. *יש לי מארז דיי ישן (בן כ4 שנים) (GYGABYTE TRITON) ואין לי חיבור של SATA במקום חיצוני (יש רק פנימי) אז אני כנראה צריך כונן קשיח שעובד על USB. אני מקווה שנתתי את כל הפרטים. אני רוצה המלצה לאי…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום, אני מחפש תוכנה שתעביר לי את כל המידע שיש לי בדיסק קשיח אחד לדיסק קשיח שני, ושניהם זהים בכל הפרמטרים(500GB,SATAII,16MB) אני רוצה להעביר מידע כולל את המחיצות ומערכת ההפעלה. האם זה אפשרי? ואם כן אם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה? האם אפשר לעשות זאת בעזרת משהו שקשור איך שהוא ל RAID? תודה, ויום טוב.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ptyahoo,

ובכן, צורב ה-CD שלי הלך לעולמו אחרי שנה וחודש מקנייתו וחרישה אינסופית עליו. כמובן שאני לא אקנה שוב צורב CD כי זה יהיה בזבוז טוטאלי ולכן החלטתי לקנות צורב DVD אמין וטוב. עכשיו יש לי כמה דרישות מהצורב: 1. שיהיה אמין. (לא יתקלקל אחרי איזה חודשיים אלא לתקופה ממושכת, חברה ידועה עדיף). 2. צריבה איכותית. (שהדיסקים יצאו ויקלטו בצורה טובה מאוד ללא בעיות). 3. קל לשימוש ולשדרוג FIRMWARE. 4. קנייה מ-KSP בלבד. האם ה-NEC 3540 מספיק עונה על דרישותי או שעליי לקנות משהו איכותי יותר? האם ההבדל הכספי בין ה-NEC לצורב כמו הפיוניר שוים את ההשקעה? ושאלה נוספת: מה דורש התקנת צורב חדש? האם זה רק לחבר ולהנות או שמדובר בעוד התקנות ועיניינים...

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  6. שלום יש לי מפרט קצת ישן אך עדיין סוחב בכבוד יחסית משחקים של היום AMD athlon 3700+ Gigabyte Ga -k8n-sli 4x512mb corsair DDR400 samsung 160GB sata 2 Leadteck 8600GT extreme edition. השאלה האם קניית HD חייתי כמו ה barracuda s.11 500GB של SEAGATE ישפר את הביצועים של המחשב שלי? האם זמן טעינת המשחקים יקצר? או שאני לא ארגיש את ההבדל בכלל. אין לי כרגע כסף לשידרוגים אחרים תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ??? אם כן אז לוקח לצרוב דיסק שלם באיזה חצי שעה?!?! ואם זה Dual Layer אז שעה?

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  8. גיביתי לאחרונה בסביבות 800 ג'יגה, ונדהמתי מהמהירות המזעזעת. לקח בסביבות 14 שעות לעשות את זה. המקור הוא הארדיסק WD desktop elements usb2.0 לתוך הארדיסק 7200 רגיל, שיושב בתוך קופסה חיצונית של סילברסטון המתחברת עם USB3. המחשב חדש ומהיר, כך שקשה לי להאמין שיש בעיה באחד הבקרים או משהו בסגנון. אציין שהמידע מורכב ברובו מאלפי קבצים קטנים מאד, אך גם הקבצים הגדולים עברו לאט, בהנחה שווינדוס 7 מראה את המהירות האמיתית של ההעתקה ברגע נתון. באופן כללי עושה לי רושם שבווינדוס XP הפעולות האלו היו מהירות יותר. מה אתם אומרים? יכולה להיות בעיה כלשהי?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by guru,

תגידו זה רק אני או שהדיקטים נהרסים בשניות? כמעט אף פעם אין דיסקט שעובד כמו שצריך או מה ודיסקטים ישנים בכלל לא עובדים האם זה בגלל הכונן עצמו אולי החברה לא טובה או שלא שמרתי טוב על הדיסקט מה קורה איתם? ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ben060,

שמעתי מחבר שזה הורס את הארדיסק עם הזמן. יש אמת בדבר?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Sting,

קניתי ארד-דיסק חדש WD 250GB ניסתי לפרמט אותו דרך ה Disk Management אך הפירמוט נתקע על 87% אחר כך ניסתי שוב דרך My Computer אך זה שוב נתקע ועומד על אותה הנקודה למעלה משעתיים כבר יש לכם איזה שהם הצעות או שמדובר בכונן פגום ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Evergreen,

שלום לכולם, יש לי שלושה הארדיסקים במערכת, שניים של WD ואחד מקסטור. על ערוץ IDE אחד יושבים WD800JB ו-WD400BB ועל השני Maxtor SATA 120GB. כמה שאלות: 1. ייתכן שהעובדה שה-BB וה-JB חולקים ערוץ מאיטה את ה-JB? (שניהם ATA100). 2. ה-JB מהיר יותר מה-SATA. זה הגיוני (בגלל שהוא של ווסטרן דיגיטל) או שצריך להניח שמשהו בחיבור שלו או בקונפיגורציה של ה-BIOS או של Windows XP לא אופטימלי? אם כן, מה למשל זה יכול להיות? 3. אני רוצה סט כבלים עגולים ובכל מקום אני מוצא רק ATA133. אפשר להשתמש בכבל ATA133 עם דיסקים שמחוברים על ATA100? תודה מראש לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by puyol,

מה עדיף פורמט מלא או מהיר לכונן חדש? הבנתי שההבדל בזמן הוא בבדיקה של סקטורים פגומים האם בדיסק חדש זה רלוונטי בכלל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אחת ולתמיד - האם שווה להשקיע בSSD רק בשביל הסיסטם? יש לי מחשב עם מפרט די מכובד - בדירוג חומרה של הווינדוס הכל מקבל 7.4 (לפחות) ורק הHDD מקבל 5.9 השאלה אם שווה להשקיע, ואם כן אז: 1. איפה מתבטאים היתרונות שלו ? 2. מחירים שפויים ונפח מומלץ.. ממש תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ori-silver,

הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט vt8237,בדקתי ברשת ומתברר שהוא לא מצליח לעבוד עם כונן sata 2,אני מחפש כונני sata 1 ולא מוצא כלום,כל הכוננים שיש בזאפ הם sata 2 (אפילו שהם תחת קטגורית sata זאת טעות באתר),איזה כונני sata1 טובים יש בגדלים של 250-500 ג'יגה?

16. Started by amit123,

שלום! תגידו...יש מצב שאם אני מחליף דיסק קשיח(יש לי אחד ממש ישן....אני לא בדיוק יודע את סוג החיבור...אבל אני יודע שהוא בנפח 40gb )לאחד חדש יותר ומהיר יותר אז הביצועים במשחקים או ביצועים כלליים של המחשב יהיו טובים יותר?אפילו בקצת...אני יודע שזה לא ישפיע כמו שאר הרכיבים....ואם כן במה זה אמור להתבטות... תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jfkk,

שלום עקב בעיה שבמחשב נתקע ומסכים כחולים .ביצעתי בדיקה לדיסק קשיח עם תוכנה היעודית .samsung80gb לא נמצא בעיות לעומת בדיקה של ווינדוס יש 4סקטוריפ פגומים . האם דיסק תקין .לאיזה בדיקה להתיחחס תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by nahem,

שלום,קניתי לפטופ עם חיבור mSATA ואני מעוניין להכניס כונן SSD 128GB. מכיוון שאקנה בארה"ב, חיפשתי באמזון ויש המון סוגים וחברות שונות, לכן אשמח להמלצה.מחיר: 120$ פלוס-מינוס.לפני זמן מה המליצו לי בפורום על:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA24G1E36419תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shahar07,

הדיסק הוא WD 160 חיצוני, הבעיה איתו שהוא כל פעולה שאני מנסה לעשות איתו הוא מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש מה זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by integral,

[attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאחר שרכשתי את Pioneer DVR-111, ראיתי באתר כי הוא ההמלצה הראשונה. אתמול הורדתי מספר קודקים-כדוגמת DIVX, K-LITE, ALL IN ONE, Codecs Pack-קודקים בסיסיים. לפתע כונן הDVD הפסיק לקרוא דיסקים-כל דיסק. לאחר שהגעתי למעבדת המחשבים, הטכנאי אמר כי הקודקים משבשים אותו, ויש להשתמש ב "POWER DVD". הקודקים הורסים את היכולת של הכונן לקרוא דיסקים?! ???

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by Liran3331,

מה עדיף? מה ההבדל?<

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. החלטתי להפוך אותו לדיסק חיצוני במידה ובעתיד יהיה לי USB 3.0 האם כדי לקנות לו מארז ל USB 3.0 או שאין טעם כי הדיסק הוא לא SSD אלה 5400RPM אם אני לא טועה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ReDeOn,

בפעם שעברה שפרמטתי לקח לי המון זמן יותר משעה ויש דבר כזה שגם נקרא disk wizard שהוא מפרמוט מהיר.. היה לי אחד בהרדיסק שונה אבל זה לא אותו חברה עם אפשר לינק או לפרמט הרבה יותר מהר כמו הדיסקט תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AmitDanan,

ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני 3TB יש בו תמיכה גם בUSB3 וגם בUSB2, היציאות שיש לי בלוח התמיכה בחיבור היא USB2/USB1.1 האם תהיה בעיה עם החיבור בדיסק הקשיח או שהוא יזהה אותו?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.