אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי כבר מהבעיות... יש לי בעיה לעדכן קושחה לSSD אני לוחץ על הקובץ ואז המחשב אמור לעלות ולהתקין לי את הקושחה אבל לא עושה זאת. גם כשקניתי את המחשב היתה לי בעיה עם זה קפצתי לחבר עם הכונן ועדכנו אצלו במחשב. יש מצב שמישהו מסביר לי איך עושים את זה פשוט אני לא מבין איך לעשות את זה. 1. Start with a newly formatted USB drive (256MB or greater). 2. Open a USB installer program. If you do not have a USB installer program, you may download a free USB installer program such as, for example, the Universal USB Installer (available at www.pendrivelinux.com/ universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/). 3. You may need to click through a security dialogue and/ or license agreement. 4. If y…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי צורב Asus DRW-1814BLT Black Lightscribe x 18 SATA Retail DVD±R/RW אני מעוניין למצוא דיסקים LIGHTSCRIBE זולים. הכי מצחיק שאני גר בתל אביב ואין כאן כמעט שום מקום שמוכר אותם בזול. אני צריך כמות. נגיד SPINDLE של 10 זו כבר התחלה. http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-CDWDisc&keyword=LIGHTSCRIBE
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: קניתי היום את ה- Seagate Archive 8TB, את הרגיל, לא המוצפן. עוד לא עשיתי איתו כלום, אפילו לא פירמטתי. רק יצרתי עליו מחיצה ואז הלכתי לעשות Surface Test. ראיתי שזה לוקח 11 שעות ואז ירדתי מזה לבינתיים.. אולי מחר. עד עכשיו הכל נראה תקין חוץ ממשהו אחד. יש לי שתי תחנות עגינה כאלה: http://www.icydock.com/goods.php?id=141 יושבות לי על port 4 ו-port 5 ומוגדרות בביוס: Hot Plug: Enable אני עובד איתן מלא, עם כל מיני כוננים כשהגדולים ביניהם זה 4TB. מחליף בין הכוננים באמצע העבודה בווינדווס ללא שום בעיה. כשאני בא לשים את הכונן החדש (8TB): נאדה. הנורית נדלקת, אני שומע את הספין-אפ, ואחרי זה אין שום תגובה. ב- Intel Rapid Stora…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי בנרו וגם בוינדוס לצרוב DATA רגיל (כמו שאני עושה לדיסק DVD חד פעמי) אבל יש לי שגיאה... בנרו זה אומר שהדיסק לא ריק, למרות שהוא חדש! ניסיתי לעשות פורמט לדיסק, גם "מהיר" וגם "מלא", וזה לא עזר. מה לעשות? יכול להיות שיש הגדרה מיוחדת בנרו לצריבת דיסקים רב פעמיים? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני כוננים IDE ושני CDROM בנוסף יש לי כונן נוסף SATA ואני מנסה לחבר אותו דרך המתאם ל-USB המחשב מזהה אותו ככונן USB ,במנהל ההתקנים אני רואה אותו כדיסק USB אבל אין לי שום גישה אלו , פשוט לא מבין איפה הוא קיים בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה dvd ram??? ואילו חברות טובות יש של צורבי DVD ???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה והאם יש יותר גדולים (לא של DVD)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שם לב שיש 8 או 16 מגה בדיסקים קשיחים מה זה בדיוק אומר?הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB קיצר אני מעביר דברים אצל חבר פיתאום זה מפסיק לזהות אותו וכאלו וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אותו יש לי שם דברים מאוד שלחתי אותו לתכנאי הוא אמר שאיפשר להוציא את המידע בדרך רגילה רק עם מעבדה בצפון. בקיצר אבל הוא מזהה אותו יענו לפעמים אפשר להכנס לתוך הדיסק און קי ואז שבוחרים תיקיה בתוכו זה מתחיל לא להגיב
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיסק קשיח פנימי: התקציב שלי: הוא פחות או יותר 600 נפח הרצוי: 1TB מהו ייעודו של הכונן: התקנת מערכת הפעלה משחקים וגיבוי.. SSD\HDD? HDD לוח אם: Intel Smackover DX58SO תצורת SATA: תקן SATA 3 אני לא מרוצה ממה שיש לי והחלטתי לשדרג תנו לי הצעות בבקשה.. חיפשתי משהו ומצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=14740 אבל אני לא יודע אם כדאי אם הוא חזק אם הוא מהיר אם הוא ישמש אותי לצרכים שלי או שעדיף אחד אחר.. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק שפורמט בטעות, איך אפשר לשחזר את המידע? לא נכתב על ההרדיסק דבר לאחר הפרמוט תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את הכונן מnewegg http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147372&cm_re=SAMSUNG_EVO_850-_-20-147-372-_-Product יש אותו בתצורה הרגילה 2.5" וגם msata וM.2 מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדלים? זה הלוח אם שיש לי http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3899#sp חוץ מזה אני חושב שאני גם אקנה כונן חיצוני לגיבוי שלהם גם במחיר לא רע בכלל > http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152420&cm_re=SAMSUNG_4TB-_-22-152-420-_-Product תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ בסוגיית SSD מאחר ותוכנת הדואר שלי אינקרידימייל יש בעיה לייצוא תוכן בתיקיה 32 נתקע ואינו משלים את הפעולה ויש לי חומר חשוב בדואר ובכמות ,אם מתקין על המחשב SSD ורוצה להעביר/להעתיק תוכן ה-C מ- HD רגיל את מערכת ההפעלה חלונות 7 ולהפוך את ה-SSD כמוביל ולא על בסיס של פירמוט והתקנה חדשה כך ישארו לי המיליים (מאד חשובים) האם יש דרך לביצוע או תוכנת ביצוע . אשמח לעיצה והמלצות על בסיס ניסיון אישי ולא תאוריות לא בדוקות .תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידוע לי שניתן לצרוב תמונות על החלק העליון של מדיית ה-DVD שתומכת בזה. מבחינתי זה גימיק מיותר בהחלט . מה שמעניין אותי זה האפשרות לצרוב טקסט ברור וקריא כתחליף לשיטה המקובלת של כתיבה באמצעות טוש לא מחיק permanent שבעייתו העיקרית שהוא דוהה עם הזמן ונעשה מטושטש . שאלה נוספת במידה וזה אפשרי : כמה זמן לוקח כדי לצרוב טקסט פשוט של מספר משפטים . בהנחה שעושים שימוש במדיה איכותית שבנויה ל- LIGHTSCRIBE ומשתמשים בצורב DVD חדיש ומהיר ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך ב-SATA1 אבל אני מעוניין לקנות HD שתומך בSATA 2 כי ממילא בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני פשוט אעביר את הHD. יש בעיה עם זה? כלומר, אפשר לחבר HD SATA 2 על חיבור SATA1 ופשוט הוא יעבוד בקצבי העברה של SATA 1? זה לא יעשה בעיות? ואם כבר אז כבר.... מה אתם אומרים על WD3200KSוWestern Digital ? יש המלצות? SATA2 16MB CACHE ב480 ש"ח... יש מחירים יותר נמוכים באזור המרכז? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי ללכת עליו, ולא שמעתי עליו דברים רעים, והוא ניצח בהשוואה בטכנו. יש אותו בפלונטר ב260 ש"ח דרך המכרז שלהם, מה שאומר שזאת העלה של 90 ש"ח בלבד בין הסידי לDVD, שעובד בX16 לDVD וX48 לCD. שאלות:א. למי יש אותו?איך הוא? ב. המחשב הוא טוטאלי למשחקים-האם יכולות להיות לי בעיות? ג. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך עם TV-OUT ולחבר לטלויזיה, ואז לראות סרטי DVD שאני אשכיר\אוריד-זה ייתכן? זה אפשרי? והאיכות תהיה נורמלית(חס וחלילה לא מושווה לאיכות של מכשירי DVD...) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ההארד דיסק החדש עם המחשב החדש. החום שלו מגיע בפעולה לסביבות 45 מעלות, ואז התוכנה של HDD אומרת לי שזה לא בריא. אלו טמ"פ בסדר או שעדיף לפתוח את המארז? אפילו המאוורר שמכניס אוויר מול ההארד דיסק לא נראה לי שעוזר הרבה. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הכונן הקשיח שלי תקין, הוא מהסדרה הפגומה של סיגייט ללא עדכון תוכנה. (SD15) כשאני מנסה לעשות בדיקת מהירות כתיבה הוא אומר לי שאי אפשר ונותן שגיאה שאומרת שהאפשרות מבוטלת, מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את הדיסק- SUMSUNG 1TB SJ בביוס הוא מזוהה וגם במנהל התקנים של וינדוס, אבל לא מופיע במחשב שלי מה עושים?!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לפני כחודשיים רכשתי הארד דיסק 3.5 של LACIE מדגם QUADRA. הנפח של ההארד דיסק הוא 1TB. והוא מצוייד ביציאת ESATA שזו בעצם הסיבה המרכזית בגינה רכשתי את המכשיר. מאז הרכישה הופיעו בעיות רבות ומעצבנות במכשיר.המחשב לא זיהה את המכשיר..המכשיר נתקע..עבד לאט. לפעמים נראה כאילו המכשיר עובד טוב ולאחר הפעלה של המחשב מחדש הוא בעצם לא מזהה אותו ורוב החומר שגיביתי עליו נדפק או נעלם. ניסיתי כמעט הכל.עדכנתי את הBIOS שיניתי הגדרות של חשמל כדי שהמחשב לא יכבה אף פעם את ההארד דיסק ובכל זאת.כיום הבעיה המרכזית זה שהמחשב לא מזהה את הכונן וכשאני מנתק ומחבר מחדש ואז נכנס למנהל התקנים ומוצא אותו שוב, חלק מהקבצים שהיו או כולם מופיעים כפגומים. שלחתי את המכשיר למעבדות של באג והם החזירו בטענה שהמ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פרטים : ההרדיסק הוא SATA מופיע האייקון עם החץ הירוק ליד השעון ( safty remove...) שאלה בכותרת...... תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חג שמח לכולם :) אני מנסה להתקין וינדוס 10 מחדש על המחשב שלי ללא הצלחה. הכונן היינו NVME 920 HP. כאשר אני מנסה לפרמט את הכונן/למחוק את המחיצה דרך ההתקנה של וינדוס אני מקבל הודעת שגיאה. חיברתי כונן אחר שיש לי למחשב והעליתי דרכו את הוינדוס. במנהל הדיסקים אני רואה את הכונן, אבל הוא רשום לקריאה בלבד. ניסיתי לבצע כל מיני פעולות דרך DISKPART שמצאתי בכל מיני מדריכים בגוגל אבל ללא הצלחה. אשמח לעזרה כיצד ניתן להשמיש את הכונן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז אחרי עיון בסטיקי. אני אקח את הגרסא של סמסונג שלא מפסיקים לשבח אותו. השאלה שלי, היא איזה מארז מומלץ? והאם יש ומומלץ יותר כונן חיצוני קומפלט? הייעוד של הכונן הוא לגיבוי בלבד, לגבות ולכבות אותו שיהיה נגיש ל-USB2\3. האם הוא צריך ספק חשמל בנפרד? או שהוא צורך את החשמל משקע USB? ואם אפשר המלצה למארז ספציפי שזמין מהחנויות הבאות: KSP\איבורי\פנדה? מעוניין לקנות HDD רק של SAMSUNG\WD. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים בארגון היום שרת NAS של iomega-ix2-6 עם נפח של 2TB שעובדים על הקבצים שבו 4 מהנדסים במקביל- יושבים עליו כל הפרוייקטים. המהנדסים מתלוננים על איטיות בזמן שמירה ופתיחת קבצים ואני חושב להחליף את המערך למשהו חזק ומהיר יותר. מה המלצתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! בעקבות כונן חיצוני WD שהתפגר, אני מחפש דיסק קשיח בגדול של 500-1000 ג'יגה שמגיע עם חיבור רשת. כל מה שמצאתי עד עכשיו זה בסביבות ה1000 שקל לכונן של טרה וזה נשמע לי המון. האם (ואיפה) אפשר לקנות קופסת מתאם ודיסק בנפרד כך שזה יצא יותר זול? לא במיוחד אכפת לי מהמהירות של הדיסק או הרשת, וכמובן שלא מRAID או חיבור של יותר מדיסק אחד. אני רק צריך משהו שיהיה אפשר להחביא בבית. גם, האם מישהו ירים את הכפפה ויעדכן את הסטיקי שיכיל מידע גם על דיסקים חיצוניים בחיבור רשת? (עכשיו מצאתי שם רק על דיסקים חיצוניים בחיבורים הרגילים).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-