אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שאלה איזה מתאם לקנות ואם יש כאלו אז באזור גוש דן. יש לי HD של סמסונג בעל חיבורים של SATA בלבד (מידע וחשמל). ללוח אם שאני רוצה לחבר אין לא חיבור של מידע של SATA ולא חיבור מספק של SATA. מה ניתן לעשות? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם ה-Force MP600 החדש ישתמש בבקר הדור החדש של Phison בכדי לספק מהירויות העברה של עד 5,000 מגה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
חזרתי מהצבא אחרי 19 יום אני מתיישב על המחשב ואין לי כונן D יש את C וE, הפעלתי את המחשב מחדש והוא מגיע למסך טעינה של ווינדוס ואז המסך הופך לשחור וזהו זה תקוע. נתקתי את ההרדיסק ושוב הפעלתי את המחשב ועכשיו הווינדוס עולה. איך אני יכול להציל את ההרדיסק שלי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנהלים, הפכו אותי לסטיקי בבקשה לאחר שהיו יותר מדי ת'ראדים בנושא להלן הסבר מהיר וקצר בנושא מאחר ואיש לא טורח לבצע חיפוש או לבדוק בFAQ המפורט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3287544#msg3287544) ש: מדוע אינני יכול להעביר קבצים גדולים מ4 ג'יגה לכונן הקשיח הנייד שלי? ת: הכונן הקשיח הנייד מפורמט ככל הנראה בפורמט FAT32 מה שמונע ממנו את היכולת לאחסן קבצים הגדולים מ4 גיגה ש: איך אני פותר את הבעיה הזאת? ת: יש לפרמט את הכונן הקשיח מחדש לפורמט NTFS על ידי לחיצה ימנית על הכונן הקשיח במחשב שלי ובחירה באפשרות הפירמט [glow=red,2,300]אזהרה[/glow] פרמוט הכונן הקשיח מוחק ממנו את המידע הכתוב עליו, יש לגבות את המידע שעל הקשיח בטרם ביצוע הפורמט
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום לאחר 11 שנים של שירות יעיל , התפגר לבסוף גיסק 10GB של WD (כנראה בעייה במנוע שמסובב את הפלטות) זה נקרא HD אמין! ;D
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ישנם דיסקים לצריבת DVD של מעל 4.7 ג'יגה? אניצריך לצרוב קובץ מאוד גדול... והדיסקים הרגילים של 4.7 קטנים מידי...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי השבוע מחשב חדש רציתי לברר לגבי תוספת שיש לי בלוח אם. יש לי לוח אם של ASUS P5N32 SLI SE DELUXE ויש בו אפשרות לחבר את ההארדיסקים במערך RAID. עכשיו לפי מה שהבנתי בנושאים קודמים, מערך הRAID נועד בעיקר לאנשים שרוצים גיבוי למידע שלהם. הבנתי שמערך 0 הוא המהיר ביותר ומערך 1 הוא האמין ביותר אך הוא כותב את המידע פעמיים. א. האם פיסית כאשר אני מחבר מערך 1 הוא מוריד לי את כמות האיחסון. כלומר אם אני מאחסן קובץ של 1 מגה הוא נכתב פעמיים ומבזבז 2 מגה? ב. בלוח שלי יש את אופציית מערך DUAL RAID 0+1. חיפשתי בגוגל ובנושאים קודמים ולא מצאתי תשובה לכך. מה זה בכלל? למה זה נועד? והאם זה משפר את ביצועי המחשב שקניתי, באם אני מחבר שני כוננים קשיחים שעובדים בתצורת STATA עם נפחי…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
Intel 535 Series SSDSC2BW240H601 240GB SSD Sata III כונן קשיח Intel 540s Series SSDSC2KW240H6X1 240GB SSD Sata III http://ksp.co.il/?list_compare=.27198..31805 אין אף אחד שמכיר מנסיון את כוננים אלה של אינטל ולומר איזה הכי מומלץ מביניהם ? או יכול לבדוק עבורי ? איזה ביניהם הוא חדש ואחרון יותר ? לא מבינה בזה אבל על פניו נראה שהנתונים של 540 טובים יותר, לא? שבבי זכרון שבין היתר גם קובעים את טיבו של SSD : TLC MLC SLC איזה מהשבבים הוא הכי טוב? ברור לי שסמסונג וקרוסיאל מעולים ,ושכולם לוקחים אותם כי משתלמים ביחס של ביצועים מול מחיר . אבל לדעתי אינטל זה הטופ ,ועוד יותר שאפשר לקנות אותם עקב ירידת …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק IBM SCSI LVD 10000RPM U160 כן זה אכן סוס עבודה, או לפחות אמור להיות קניתי אותו יד שנייה והוא לא ממש מהיר הבקר שלי הוא ADAPTEC 29160 (משהו סוף הדרך...) האם הארד דיסק מאבד ממהירותו במשך הזמן ? או שיש משהו שאני לא יודע וצריך לעשות בשביל שיפעל מהר ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צרבתי סרט על שלושה דיסקים שונים : צרבתי את כולם במהירות X4 למרות שאת הורבטים יכולתי ב X12 1.SILVER LINE INFOMEDIAR20 2. SKY AML 001 3.VERBATIM MCC מי המדיה הכי טובה מבחינת שגיאות בלבד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן SSD חדש 128GB של Crucial הגדירו לי AHCI ב-BIOS ביצעתי פירמוט כדי להתקין ווינדוס נקי על ה SSD עכשיו מה צריך לעשות כדי שהכונן יזדהה לי במהלך ההתקנה של WINDOWS 7? האם צריך להתקין דרייבר מסוים מהדיסק של לוח האם (Gigabyte) או שזה מזדהה אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי לפנק את הסלון שלי בסטרימר Xtreamer Pro, והחלטתי שאני אולך כרגע ל(HD(3.5 אחד פנימי הבעיה היא אין בתוכו קירור לHD אז אני צריך HD שהצריכה שלו יחסית נמוכה שלא יגרום להתחממות רבה (הטמפרטורות בתוכו יכולות להגיע ל60 מעלות ) אני מבין שיש הרבה סוגים של משפחות ולא אכפת לי איזו מותג , חשוב צריכה נמוכה שלא יגיע לטמפרטורות גבעות ,שקט יחסית ,קיבולת 500G-2T,טווח מחירים 300-450 ש"ח (עדיפות ל2T ) תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן Transcend SSD370 128GB http://www.transcend-info.com/Products/No-631 וכונן של Western Digital Black WD1003FZEX 1TB http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=760#Tab3 הלוח שלי זה Gigabyte G1.Assassin 2 (עם חיבור gsata3) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov חיברתי את 2 הכוננים ל-gsata3 כי כנראה חיבור הsata3 לא תקין אצלי. מה ההבדלים בין החיבורים (sata3 , gsata3) והאם עדיף שאת כונן של WD אחבר לsata2 ? אגב קראתי את המדריך הישן על ה-SSD והבנתי שהוא לא כל כך רלבנטי, הכונן שלי מוגדר על AHCI אבל שבדקתי על הTRIM הבנתי שהוא לא פועל אצלי. נאם אני צריך להפעיל אותו ועם כן אז איך? עד עכשיו הייתי משתמש ב-defraggler כדי לאחות את הכונן. האם צריך …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לפני סידור כוננים מחדש. 2 כונני SSD שיחוברו ב RAID 0 למערכת הפעלה. 2 כונני WD שיחוברו רגיל.. יש על הלוח אם Primery master ו Primery Slave ו Secondery master ו secondery slave מה עדיף לחבר איפה ? או שזה לא משנה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אפשר לצרוב 2 דברים שונים עם 2 צורבים נפרדים באותו זמן?? נרו מאפשר מצב כזה? חוץ מ 2 צורבים ,כמובן ,צריך שיהיה משהו מיוחד במחשב? (הרבה RAM ,מעבד חזק או איזה כרטיס מיוחד)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה בעיות עם הסדרה התקולה של סיגייט, KSP החליפו לי ל WD6400AAKS חדש. הכונן עבד שבוע וחצי בערך בלי בעיות, עד שאתמול הוא פתאום התחיל לעשות בעיות. קודם כל בזמן שצפיתי בסרט שהיה על הכונן, הסרט נתקע וגם כל המשחב והייתי צריך לעשות ריסט, אח"כ כבר הכונן "הסתדר" ולא נתקע אבל עדיין הוא לא מחלץ מהר מקבצי RAR, שבכונן השני שלי (גם WD) זה מחלץ במהירות את אותם קבצים. יש לציין שהמידע שיש לי על הכונן לא חשוב לי אז אם יש פתרון שכולל מחיקה טוטאלית של כל הקבצים הוא גם מתקבל. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לי יש במחשב שני הארד דיסקים של 40 רציתי רק לדעת אם עשיתי טעות כשקניתי את השני במקום להחליף ל80 או ששניים זה יותר טוב מאחד גדול? חוץ מזה זה חור בהשכלה אז אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדיסק קשיח המדובר הוא LACIE 750GB שנקנה לפני כ 7 שנים בחנות BUG ועד היום בצהריים עבד בצורה טובה מאוד. להלן שלבי התקרית הלא נעימה היום: תוך כדי העברת תוכן מהדיסק החיצוני לדיסק און קי, כבל ה USB נמשך בטעות והדיסק קשיח מצא את עצמו צונח מגובה של חצי מטר על הרצפה. כבל ה USB התנתק מתוך הדיסק הקשיח (הדיסק עצמו נשאר דלוק כי הוא מוזן מהחשמל). הוצגה שגיאה על המסך שהודיעה שההעברה לא יכולה להמשיך. חיברתי בחזרה את כבל ה USB אל תוך הדיסק קשיח. לא הופיע האייקון של הדיסק קשיח ב"מחשב שלי" אך כן הופיע בתפריט "הסר חומרה באופו בטוח". ניסיתי להסיר אותו באופן בטוח אך הוצגה ההודעה שאומרת שלא ניתן לנתק עדיין (המכשיר בשימוש). הדיסק קשיח התחיל להשמיע רעשי חריקה אז פשוט כיביתי או…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיסק קשיח פנימי: התקציב שלי: הוא פחות או יותר 600 נפח הרצוי: 1TB מהו ייעודו של הכונן: התקנת מערכת הפעלה משחקים וגיבוי.. SSD\HDD? HDD לוח אם: Intel Smackover DX58SO תצורת SATA: תקן SATA 3 אני לא מרוצה ממה שיש לי והחלטתי לשדרג תנו לי הצעות בבקשה.. חיפשתי משהו ומצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=14740 אבל אני לא יודע אם כדאי אם הוא חזק אם הוא מהיר אם הוא ישמש אותי לצרכים שלי או שעדיף אחד אחר.. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב , חגגתי יום הולדת 16 לפני מספר שבועות , יום הולדת - money - ניתן לרכוש צורב dvd ( אני מתכנן על הNec ) בksp . הצורב לא יקר במיוחד , מה שכן יקר זה המדיות , בksp יש מדיות של 25 דיסקים x4 ב100 ש"ח של Fortis ( איך הם ? ) , 4 ש"ח לדיסק זה לא יקר . מכיון שישנה אי ודאות כלפי דיסקים של ksp תהיתי אם ישנה חנות באיזור חיפה שמוכרת מדיות לdvd במחיר סביר ? או חנות online עם מחיר סביר + משלוח סביר . ( די חשוב לי שיהיה בסיס להמלצה על הדיסק , אני לא רוצה לקנות 20 דיסקים ב100 ש"ח ובסוף תהיה בעיה ) . תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן(שבוע שבועיים) DOK ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות - הקבצים בו מושחתים, וכאשר אני מנסה למחוק אותם אני מקבל הודעה שהכונן בכלל לא קיים - ושאני צריך לפרמט אותו. לאחר פירמוט הוא עובד לכמה דקות, אני מעביר קבצים ושוב הבעיה חוזרת ושוב צריך לפרמט וחוזר חלילה. באחת הפעמים ניסיתי להריץ עליו chkdsk וקיבלתי שיש לו CRC - אבל אם אני מריץ עכשיו(אחרי הפירמוט) chkdsk, אני מקבל את ההודעה הבאה: "Windows has checked the file system and found no problems" יש עצות נוספות או שעליי ישר לממש אחריות? הדגם: Sandisk Cruzer Blade
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ההארד דיסק החדש עם המחשב החדש. החום שלו מגיע בפעולה לסביבות 45 מעלות, ואז התוכנה של HDD אומרת לי שזה לא בריא. אלו טמ"פ בסדר או שעדיף לפתוח את המארז? אפילו המאוורר שמכניס אוויר מול ההארד דיסק לא נראה לי שעוזר הרבה. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. כדי לבצע איחוי בהארד דיסק למחשב חדש? יש לי את הדיסק של WD 74 RAPTOR 10000... זה יכול להזיק לו או רק לעזור למהירות המחשב....? תודה לכל העוזר...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-