אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי סטרימר שאני מעוניין לחבר אליו DOK שאליו אני אטעין כמה סרטים מהמחשב. נתקלתי בDOK הבא: Transcend JetFlash 530 32GB http://ksp.co.il/?uin=14186 ב87 ש"ח. לפי האינטרטובס מהירותו בכתיבה היא כ 7-8 MB לשניה . האם זה מספיק? אם לא מה המהירות המינימלית שעלי לחפש? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדיסק קשיח המדובר הוא LACIE 750GB שנקנה לפני כ 7 שנים בחנות BUG ועד היום בצהריים עבד בצורה טובה מאוד. להלן שלבי התקרית הלא נעימה היום: תוך כדי העברת תוכן מהדיסק החיצוני לדיסק און קי, כבל ה USB נמשך בטעות והדיסק קשיח מצא את עצמו צונח מגובה של חצי מטר על הרצפה. כבל ה USB התנתק מתוך הדיסק הקשיח (הדיסק עצמו נשאר דלוק כי הוא מוזן מהחשמל). הוצגה שגיאה על המסך שהודיעה שההעברה לא יכולה להמשיך. חיברתי בחזרה את כבל ה USB אל תוך הדיסק קשיח. לא הופיע האייקון של הדיסק קשיח ב"מחשב שלי" אך כן הופיע בתפריט "הסר חומרה באופו בטוח". ניסיתי להסיר אותו באופן בטוח אך הוצגה ההודעה שאומרת שלא ניתן לנתק עדיין (המכשיר בשימוש). הדיסק קשיח התחיל להשמיע רעשי חריקה אז פשוט כיביתי או…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, אני מתלבט בין שני דגמי כונני SSD. הראשון הוא intel 660p עם שבב QLC. קישור לאתר היצרן: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/149405/intel-ssd-660p-series-512gb-m-2-80mm-pcie-3-0-x4-3d2-qlc.html השני הוא Kingston A2000 עם שבב TLC. קישור לאתר היצרן: https://www.kingston.com/us/ssd/a2000-nvme-pcie-ssd#product-features הפרש המחירים זניח. העניין הוא שעקרונית שבב QLC נותן ביצועים טובים יותר מאשר TLC אבל ע"פ הנתונים הכרטיס של Kingston (TLC)עדיף. אשמח את עצתכם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. אני מקווה זה לא משנה איזה מערכת יש לי נכון? תודה לכל מגיב כונן קשיח פנימי Samsung 2000GB HD204UI http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=774445 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 2000GB WD2001FASS http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748413 כונן קשיח פנימי Hitachi/IBM 2000GB Ultrastar A7K2000 2TB http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771193 אם אתם מכירים משהו יותר טוב אנא ידעו אותי. האם זה משנה איזה מחשב יש לי?[ ספק, לוח אם, כרטיס מסך וכדומה בנושא]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה איזה מתאם לקנות ואם יש כאלו אז באזור גוש דן. יש לי HD של סמסונג בעל חיבורים של SATA בלבד (מידע וחשמל). ללוח אם שאני רוצה לחבר אין לא חיבור של מידע של SATA ולא חיבור מספק של SATA. מה ניתן לעשות? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהבעיות... יש לי בעיה לעדכן קושחה לSSD אני לוחץ על הקובץ ואז המחשב אמור לעלות ולהתקין לי את הקושחה אבל לא עושה זאת. גם כשקניתי את המחשב היתה לי בעיה עם זה קפצתי לחבר עם הכונן ועדכנו אצלו במחשב. יש מצב שמישהו מסביר לי איך עושים את זה פשוט אני לא מבין איך לעשות את זה. 1. Start with a newly formatted USB drive (256MB or greater). 2. Open a USB installer program. If you do not have a USB installer program, you may download a free USB installer program such as, for example, the Universal USB Installer (available at www.pendrivelinux.com/ universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/). 3. You may need to click through a security dialogue and/ or license agreement. 4. If y…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות SSD למחשב נייח, כאשר עיקר השימושים שלי בו הם אחסון מערכת הפעלה וכל התוכנות במחשב (כולל דברים כבדים יחסית כמו Matlab ו- Office ומשחק אחד או שניים). אני רוצה שהדיסק יהיה מהיר יחסית, בעל ממשק מהיר (Sata 3) ומשתלם במחיר (ביחס לנפח). בעניין הגודל - גם 2.5' וגם 3.5' מתאימים במארז. אז הנה השאלות: 1. אני מתלבט בין 120GB לבין 240GB, מה אתם ממליצים? 2. יש לי אפשרות לקנות את אחד הדיסקים שבתמונה המצורפת, מה אתם אומרים? יש חלופות טובות יותר או המלצות אחרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: קניתי היום את ה- Seagate Archive 8TB, את הרגיל, לא המוצפן. עוד לא עשיתי איתו כלום, אפילו לא פירמטתי. רק יצרתי עליו מחיצה ואז הלכתי לעשות Surface Test. ראיתי שזה לוקח 11 שעות ואז ירדתי מזה לבינתיים.. אולי מחר. עד עכשיו הכל נראה תקין חוץ ממשהו אחד. יש לי שתי תחנות עגינה כאלה: http://www.icydock.com/goods.php?id=141 יושבות לי על port 4 ו-port 5 ומוגדרות בביוס: Hot Plug: Enable אני עובד איתן מלא, עם כל מיני כוננים כשהגדולים ביניהם זה 4TB. מחליף בין הכוננים באמצע העבודה בווינדווס ללא שום בעיה. כשאני בא לשים את הכונן החדש (8TB): נאדה. הנורית נדלקת, אני שומע את הספין-אפ, ואחרי זה אין שום תגובה. ב- Intel Rapid Stora…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB קיצר אני מעביר דברים אצל חבר פיתאום זה מפסיק לזהות אותו וכאלו וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אותו יש לי שם דברים מאוד שלחתי אותו לתכנאי הוא אמר שאיפשר להוציא את המידע בדרך רגילה רק עם מעבדה בצפון. בקיצר אבל הוא מזהה אותו יענו לפעמים אפשר להכנס לתוך הדיסק און קי ואז שבוחרים תיקיה בתוכו זה מתחיל לא להגיב
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה המהירות של ssd במחשב נייח בחיבור sata3 לעומת ssd m2?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה להארד דיסק טוב ואיכותי של 3TB מעדיף כזה שולחני ולא נייד. אני מעדיף את המהיר ביותר שיש. תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשים 2 דיסקים בRAID למערכת הפעלה רק לתוספת ביצועים 1. בכמה אחוז שיפור אשפר את הביצועים ? 2. מה עדיףWIN 64 או WIN 32 לRAID ? 3. האם יש מדריך להתקנת RIAD ? 4. האם RAID 0 הוא נותן את מירב הביצועים למערכת ASUS ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. היום קיבלתי לפתע את ההודעה המפחידה הבאה: ---------------------------------------------------------------- עליך לאתחל את הדיסק בכונן J בטרם תוכל להשתמש בו האם ברצונך לבצע אתחול? --------------------------------------------------------------- מה פירוש הדבר? האם הדיסק קרס? האם איבדתי את כל המידע שעליו? מה ניתן לעשות במצבים כאלה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה פעם אחת ותמיד להבין מהם ההבדלים בין שני הכוננים ובשביל זה אני פונה אליכם לפי מה שהבנתי ה LG4120B תומך בצריבת DVD-RAM שזה דיסק רב פעמי (תקנו אותי אם אני טועה) לעומת ה NEC שלא תומך. עוד שינוי בין שני הכוננים זה של NEC יש מהירות צריבה של DL יותר מהירה מה LG ? האם ה NEC תומך בקריאה של DVD-RAM?? האם ישנם עוד שינויים? נ.ב אם אני רוצה לקנות בסוף את הNEC בשביל לגבות משחקים או קבצים אני יכול לגבות ב DVD+R , DVD-R נכון? (שאלה טיפשית אבל אני צריך לסדר כמה דברים במוח שלי ) תודה מראש :>
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי בינתיים של פלקסטור הוא עולה איזה 700 שקל אם אני לא טועה מתי שאר החברות מתכוונות לעבור לSATA? ואם שווה לחכות לזה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש בנפח 3 טרה, חיברתי אותו למחשב כהארדיסק נוסף ולא הצלחתי להגדיר מחיצות כמו שצריך. ניסיתי להגדיר דרך הכלי של הוינדוס, זה נתן לי להגדיר מחיצה בנפח 2 טרה(2048 ג'יגה), מה שהשאיר לי 746 ג'יגה שלא הוגדרו ולא ניתן להגדיר כמחיצה נוספת. איך ניתן להגדיר מחדש את המחיצות כדי שיהיה כונן אחד בנפח של כל ההארדיסק, או לפחות להגדיר כונן נוסף בנפח 746 ג'יגה שנשארו לא מנוצלים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להגיד לכולם קניתי את הדגם הזה Crucial SSD BX120G SATA ואני רוצה להגיד לכם שזה עובד חלק הכל עובד ממש מהר! זה שווה כל שקל!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם ברשותי DOK או הארד דיסק חיצוני שמטרתם העיקרית היא אחסון של קבצים גדולים מאוד הכוונה היא לסרטי HD וכו' איזו יחידת הקצאה כדאי להגדיר בפירמוט של הנ"ל האם הגדול ביותר 64KB הוא העדיף?? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי הארדיסק של Hitachi 160GB sataII לפי הנתונים הוא 160 גיגה. אבל כשהתקנתי את המחשב הוא אפשר לי רק 130 גיגה בערך. איפה נעלמו עוד שלושים? עזרו לי בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בתמונה: כל הציונים שלי הם גבוהים רק הציון של ההרד דיסק נמוך יחסית ואני לא יודע למה יש לי שניה דיסקים דשיחים במחשב 1. WD1600JS 2. WD2500KS הויסטה מותקנת על הכונן של ה160 (WD1600JS) והכונן מחולק ל 2 מחיצות אחת של 24.4 שעליה מותקנת המערכת והשניה של 124 שבה יש לי סתם קשקושים והדיסק השני (WD2500KS) לא מחולק בכלל 250 עצמאי מה יכולה להיות הסיבה לציון יחסית נמוך? תודה לעוזרים! נ.ב ניסיתי לחפש באתר של מייקרוסופט מידע על הנקודות ולא מצאתי אולי זה בגלל האנגלית שלי ואלי כי באמת אין שוב תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים יבואן לקשיחים של LaCie?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כזה ואני מפחד לטעות
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי טוב בעל נפח גבוה. ראיתי שיש 2 דיסקים בעלי נפח של 5000 GB: 1. Western Digital Green 5000GB WD50EZRX 2. Western Digital Red 5000GB WD50EFRX מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב ומה מומלץ? האם יש עוד דיסקים קשיחים בנפח זה מומלצים? בנוסף, האם מומלץ לקנות דיסק קשיח עם SSD ? ראיתי שהנפח דיסק הכי גדול שיש לו SSD הוא בגודל 4000 ג'יגה (ואין ב- 5000 ג'יגה) והוא: Seagate 4000GB ST4000DX001 ואם כבר אני אלך על 4000GB אז עדיף לי ללכת על הדגם עם ה-SSD או על הדגם הרגיל שהוא: Western Digital 4000GB WD4003FZEX אם מומלץ ללכת על דיסק קשיח עם SSD אז אני אתפשר על 4000 ג'יגה ואקח את הדגם הזה Seagate 4000GB ST4000DX001.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה כונן חיצוני שיש אפשרות לנייד אותו ולחבר בעזרת הUSB או ESATA ובבית לחבר אותו לראוטר וששני המחשבים יאחסנו בו דברים. אני צריך כונן מהיר ואיכותי שלא יפול תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-