אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי עיון בסטיקי. אני אקח את הגרסא של סמסונג שלא מפסיקים לשבח אותו. השאלה שלי, היא איזה מארז מומלץ? והאם יש ומומלץ יותר כונן חיצוני קומפלט? הייעוד של הכונן הוא לגיבוי בלבד, לגבות ולכבות אותו שיהיה נגיש ל-USB2\3. האם הוא צריך ספק חשמל בנפרד? או שהוא צורך את החשמל משקע USB? ואם אפשר המלצה למארז ספציפי שזמין מהחנויות הבאות: KSP\איבורי\פנדה? מעוניין לקנות HDD רק של SAMSUNG\WD. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חבר טוחן שרוצה לסבסד את המדינה במע"מ של הדיסק הקשיח. מה הדיסק הקשיח עם הביצועים הכי טובים?? אם אפשר אז תנו לי את הכי טוב על כל בקר: ATA, SATA, SCSI. ומה הכי טוב מבין שלושתם. הדיסק צריך להיות בגודל של 120 ג'יגה בלי "ריידים" למינהם. שוב, הכסף לא משנה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לפני כחודשיים רכשתי הארד דיסק 3.5 של LACIE מדגם QUADRA. הנפח של ההארד דיסק הוא 1TB. והוא מצוייד ביציאת ESATA שזו בעצם הסיבה המרכזית בגינה רכשתי את המכשיר. מאז הרכישה הופיעו בעיות רבות ומעצבנות במכשיר.המחשב לא זיהה את המכשיר..המכשיר נתקע..עבד לאט. לפעמים נראה כאילו המכשיר עובד טוב ולאחר הפעלה של המחשב מחדש הוא בעצם לא מזהה אותו ורוב החומר שגיביתי עליו נדפק או נעלם. ניסיתי כמעט הכל.עדכנתי את הBIOS שיניתי הגדרות של חשמל כדי שהמחשב לא יכבה אף פעם את ההארד דיסק ובכל זאת.כיום הבעיה המרכזית זה שהמחשב לא מזהה את הכונן וכשאני מנתק ומחבר מחדש ואז נכנס למנהל התקנים ומוצא אותו שוב, חלק מהקבצים שהיו או כולם מופיעים כפגומים. שלחתי את המכשיר למעבדות של באג והם החזירו בטענה שהמ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהבעיות... יש לי בעיה לעדכן קושחה לSSD אני לוחץ על הקובץ ואז המחשב אמור לעלות ולהתקין לי את הקושחה אבל לא עושה זאת. גם כשקניתי את המחשב היתה לי בעיה עם זה קפצתי לחבר עם הכונן ועדכנו אצלו במחשב. יש מצב שמישהו מסביר לי איך עושים את זה פשוט אני לא מבין איך לעשות את זה. 1. Start with a newly formatted USB drive (256MB or greater). 2. Open a USB installer program. If you do not have a USB installer program, you may download a free USB installer program such as, for example, the Universal USB Installer (available at www.pendrivelinux.com/ universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/). 3. You may need to click through a security dialogue and/ or license agreement. 4. If y…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 הכונן הזה הוא estata? ואם כן אפשר לחבר אותו גם במחשבים שאין בהם estata דרך הusb לבד?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע הרדיסק נייד 2.5" 500G של חברת iomega עכשיו כאפשר אני מחבר אותו אצלי במחשב ההרדיסק מצפצף ניסתי במחשב אחר והכל עובד בסדר במחשב שלא עבד מותקן WINDOWS XP האם מישהו נתקל בזה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי ללכת עליו, ולא שמעתי עליו דברים רעים, והוא ניצח בהשוואה בטכנו. יש אותו בפלונטר ב260 ש"ח דרך המכרז שלהם, מה שאומר שזאת העלה של 90 ש"ח בלבד בין הסידי לDVD, שעובד בX16 לDVD וX48 לCD. שאלות:א. למי יש אותו?איך הוא? ב. המחשב הוא טוטאלי למשחקים-האם יכולות להיות לי בעיות? ג. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך עם TV-OUT ולחבר לטלויזיה, ואז לראות סרטי DVD שאני אשכיר\אוריד-זה ייתכן? זה אפשרי? והאיכות תהיה נורמלית(חס וחלילה לא מושווה לאיכות של מכשירי DVD...) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני עם 500 גיגה, השימוש עם כונן קשיח הינו שמירת תמונות משפחתית בלבד. לאחר שלוש שנים של שימוש, כונן קשיח החיצוני התמלא עד אפס מקום ושוקל לקנות חדש עם 2 טרה ל12 שנים הבאות. אשמח לקבל התעייצות לקניית כונן קשיח חיצוני עם 2 טרה בתקציב בערך 500 ש"ח +/- ורצוי ללא תלות חשמל (אם אתם ממליצים עם חשמל אנא נמק/הסבר ואשקול בנושא הזה). תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לי יש במחשב שני הארד דיסקים של 40 רציתי רק לדעת אם עשיתי טעות כשקניתי את השני במקום להחליף ל80 או ששניים זה יותר טוב מאחד גדול? חוץ מזה זה חור בהשכלה אז אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי DVD של LG DR7622W הקלטתי הרבה דברים אבל לא סגרתי את הדיסקים האלה לצערי הDVD הזה מת לא קורא יותר דיסקים הורדתי את התוכנה isobuster ואני יכול לראות איתה קבצים שיש בדיסק אבל אני לא יכול לראות את הסרטים במחשב השאלה היא האם יש תוכנה שיכולה לסגור את הדיסקים האלה כי אני רוצה לקנות DVD אחר אבל על פי מה שאני מבין אני לא אוכל לראות את הסרטים שם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB קיצר אני מעביר דברים אצל חבר פיתאום זה מפסיק לזהות אותו וכאלו וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אותו יש לי שם דברים מאוד שלחתי אותו לתכנאי הוא אמר שאיפשר להוציא את המידע בדרך רגילה רק עם מעבדה בצפון. בקיצר אבל הוא מזהה אותו יענו לפעמים אפשר להכנס לתוך הדיסק און קי ואז שבוחרים תיקיה בתוכו זה מתחיל לא להגיב
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, חבר'ה! אני מודה. אין לי מושג וחצי בכונני SSD. כרגע הם מרגישים לי יקרים, וטיפה Over-Hyped, במיוחד בגלל שעדיין לא ברור לי אם הם רק טובים בהעלאת תוכנות בטיל? [3-4 שניות]...או האם הם בכלל משפיעים ומסייעים ב- REALTIME, בזמן העבודה בתוכנות כמו Premiere ו- After Effects? לי ממש לא אכפת לחכות 20 שניות עד שפרמייר עולה. זה משהו חד-פעמי. אבל אם SSD יכול לעזור לי בחוויות העריכה, שתהיה מהירה יותר? אז Count me in! יש לי לוח אם מהדור הישן יותר של i7: Gigabyte GA-EX58-UD4 זהו לוח שתומך ב Triple Channel memory, משהו שכבר לא מייצרים כיום. 1. אני מניח [ומקווה!] שיש לי חיבור SATA מהיר אשר מתאים ל SSD כיום? [מה זה? 3GB 6GB? של חיבור? משהו כזה?] 2. הבנתי שיש איזושהי בעייתיות במה…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת, בטווח של 600-700 איזה SSD בגודל 480 מומלץ בימינו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צרבתי סרט על שלושה דיסקים שונים : צרבתי את כולם במהירות X4 למרות שאת הורבטים יכולתי ב X12 1.SILVER LINE INFOMEDIAR20 2. SKY AML 001 3.VERBATIM MCC מי המדיה הכי טובה מבחינת שגיאות בלבד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! בעקבות כונן חיצוני WD שהתפגר, אני מחפש דיסק קשיח בגדול של 500-1000 ג'יגה שמגיע עם חיבור רשת. כל מה שמצאתי עד עכשיו זה בסביבות ה1000 שקל לכונן של טרה וזה נשמע לי המון. האם (ואיפה) אפשר לקנות קופסת מתאם ודיסק בנפרד כך שזה יצא יותר זול? לא במיוחד אכפת לי מהמהירות של הדיסק או הרשת, וכמובן שלא מRAID או חיבור של יותר מדיסק אחד. אני רק צריך משהו שיהיה אפשר להחביא בבית. גם, האם מישהו ירים את הכפפה ויעדכן את הסטיקי שיכיל מידע גם על דיסקים חיצוניים בחיבור רשת? (עכשיו מצאתי שם רק על דיסקים חיצוניים בחיבורים הרגילים).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק IBM SCSI LVD 10000RPM U160 כן זה אכן סוס עבודה, או לפחות אמור להיות קניתי אותו יד שנייה והוא לא ממש מהיר הבקר שלי הוא ADAPTEC 29160 (משהו סוף הדרך...) האם הארד דיסק מאבד ממהירותו במשך הזמן ? או שיש משהו שאני לא יודע וצריך לעשות בשביל שיפעל מהר ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי בחצי אוזן משהו על נעילת כונן ה-DVD (?) , אחרי שרואים 5 סרטים. מה זו הנעילה הזו? : והאם יש דרך לפרוץ את נעילה זו? יש לי Toshiba DVD SD-M1402. ואגב, צפיתי עד עכשיו ב-2 סרטים בלבד. הסברים ולינקים יתקבלו בברכה...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר בHD 500GB ברור לי שהוא לא 500 'אמיתי' אלא 465. מה465 נשאר לי כ317 יש לי רק מחיצה אחת. בדקתי ככה, במשתמש שלי - כל הקבצים ביחד כ45GB במחשב שלי - program files + windows גג 34GB ביחד נסגור על 80? 80+317=397? נעגל ל400 איפה עוד 65GB מפוזרים במחשב?? אין לי עוד תיקיות או משהו שלפחות אני מכיר.. מחקתי את כל הtemp וקבצי אינטרנט זמניים, חוץ מזה שאין מצב יגיע ל65GB ועוד במחשב חדש :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אפשר לצרוב 2 דברים שונים עם 2 צורבים נפרדים באותו זמן?? נרו מאפשר מצב כזה? חוץ מ 2 צורבים ,כמובן ,צריך שיהיה משהו מיוחד במחשב? (הרבה RAM ,מעבד חזק או איזה כרטיס מיוחד)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם ה-Force MP600 החדש ישתמש בבקר הדור החדש של Phison בכדי לספק מהירויות העברה של עד 5,000 מגה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי השבוע מחשב חדש רציתי לברר לגבי תוספת שיש לי בלוח אם. יש לי לוח אם של ASUS P5N32 SLI SE DELUXE ויש בו אפשרות לחבר את ההארדיסקים במערך RAID. עכשיו לפי מה שהבנתי בנושאים קודמים, מערך הRAID נועד בעיקר לאנשים שרוצים גיבוי למידע שלהם. הבנתי שמערך 0 הוא המהיר ביותר ומערך 1 הוא האמין ביותר אך הוא כותב את המידע פעמיים. א. האם פיסית כאשר אני מחבר מערך 1 הוא מוריד לי את כמות האיחסון. כלומר אם אני מאחסן קובץ של 1 מגה הוא נכתב פעמיים ומבזבז 2 מגה? ב. בלוח שלי יש את אופציית מערך DUAL RAID 0+1. חיפשתי בגוגל ובנושאים קודמים ולא מצאתי תשובה לכך. מה זה בכלל? למה זה נועד? והאם זה משפר את ביצועי המחשב שקניתי, באם אני מחבר שני כוננים קשיחים שעובדים בתצורת STATA עם נפחי…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. כדי לבצע איחוי בהארד דיסק למחשב חדש? יש לי את הדיסק של WD 74 RAPTOR 10000... זה יכול להזיק לו או רק לעזור למהירות המחשב....? תודה לכל העוזר...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
https://zam.topshop.co.il/category.asp?cat_id=53
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-