אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות SSD 250 GB למחשב חדש , אני לא יודע במה לבחור מבחינת חיבורים ( SATA . M2 וכדומה )
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים על המחשב אחד חדש אחד ישן , ככה גם נקרא להם התקנתי אתמול על החדש על הווינדוס וניסיתי לפרמט את הישן הוא מחולק לשלושה מחיצות רק אחת מהם הצלחתי לפרמט , את זאת שהווינדוס היה עליה מקודם לא הצלחתי בנוסף למחיצה אחרת.. ניסיתי דרך פטישין מג'יק , ולא עבד, לא הצלחתי לפרמט.. יש כמה קבצים שאני לא יכול למחוק בכונן שבו הווינדוס הקודם היה מותקן קבצי DLL של אקרובט רידר , ושל עוד משהו בווינדוס , הוא אומר שהמחשב משתמש בקצבים האלה.. :> למרות שאין מצב , כי ניסיתי להיכנס לסייפ מוד ולפרמט ולא הצלחתי , עשיתי דיסקט אתחול של ווינדוס 98 , וניסיתי דרך הדוס, אבל לא הצלחתי להיכנס לכוננים , כאילו שהוא לא מזהה אותם, השאלה אם אני יכול להגיע לדוס בצורה שונה ולנסות לפרמט …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קניתי 2 דיסקים חדשים של סמסונג של 1 TB כהכנה ל-RAID1 והתחלתי לפרמט אותם דרך חלונות בDISC MANAGEMENT. הכל טוב ויפה, אבל הדיסקים מזוהים (כל אחד בתורו) כ-7.87GB בביוס הדיסקים מזוהים כ-33MB (כן, זה לא טעות). בפרמוט מהיר מופיע ההודעה the drive cannot be formatted. אני לא בסדר או הדיסקים?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD עד 600 שקל ואני רוצה המלצה לא דגם וחברה מה לקנות? נ.ב אם יש צורב DVD חיצוני טוב במחיר הזה אז עדיף חיצוני
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההבדל בין זכרון נייד 3.1 לבין USB TYPE-C יהיה משמעותי? ואם כן לאיזה צד למשל בין זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2651&filters[2191][]=3887&filters[2641][]=5706 לזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19325
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה שאני…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכונן ממש קטן. אני צריך לקנות מתאם כדי לשים אותו בתוך המארז שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמציע דיסקים במחיר שפוי לכל העולם כולל עלות המשלוח ? בארץ אנחנו נאלצים לשלם על דיסקים כ 50% יותר מבארה"ב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ביצעתי את העדכון שאמור לפתור את הבאג המדובר. לאחר הרצה אני מקבל מהירות קריאה תקינה ומהירות כתיבה נמוכה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ראיתי שבksp נמכרים שני כוננים קשיחים של crucial: Bx100 120gb M550 128gb ההפרש במחיר הוא 5 שקלים וראיתי שמהירויות הכתיבה בשני גבוהות יותר בנוסף מקבלים עוד 8 ג'יגה ראיתי שהשני בתמונה בא ללא מארז האם אני מפספס פה איזה פרט?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של WD120GB, בהתחלה הכל עבד מצויין והייתי מגבה עליו הכל. עכשיו אני יכול להעתיק עליו כמעט כל מה שאני רוצה אבל רק קבצי ISO הוא לא נותן לי. כאשר אני מנסה להעתיק הוא כותב לי " can't copy XXX the parameter is incorrect" XXX=שם הקובץ שאני מנסה להעתיק. ניסיתי עם 3 קבצי ISO שונים וזה לא עבד לי. בעבר כן הייתי מצליח להעתיק קבצי ISO. אם יש למישהו פתרון אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק IBM SCSI LVD 10000RPM U160 כן זה אכן סוס עבודה, או לפחות אמור להיות קניתי אותו יד שנייה והוא לא ממש מהיר הבקר שלי הוא ADAPTEC 29160 (משהו סוף הדרך...) האם הארד דיסק מאבד ממהירותו במשך הזמן ? או שיש משהו שאני לא יודע וצריך לעשות בשביל שיפעל מהר ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנוכחי יש לי כונן CD-ROM של ASUS ובמחשב השני צורב DVD של LG. אני מעוניין לחבר את הצורב למחשב הנוכחי, אך יש בעיה קטנה. הבנתי שיש שני כבלים שצריכים להתחבר לצורב, הראשון - צר בצבע אפור-ורוד והשני - צבעוני. הבעיה היא עם הכבל הצבעוני, יש יותר מדי... יש ארבעה כבלים כאלו ועל כל אחד רשומות שתי אותיות באנגלית, PA,PB,PD,PF. לכבלים הללו יש חוטים בסדר הבא (כולם אותו הדבר) : צהוב,צהוב,שחור,שחור,שחור,שחור,אדום,אדום. איזה מהם אני צריך לחבר? אולי כדאי להזכיר שהכבל שמחובר לסידירום הוא בסדר הבא (אני לא מצליח לראות אילו אותיות כתובות עליו...) : צהוב,שחור,שחור,אדום. תודה מראש. עריכה : אולי הנושא הזה מתאים יותר לפורום תמיכה טכנית, הרגישו חופשי להעבירו.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היה לי את שני הכוננים האלה במחשב: Crucial M4 128GB Samsung F3 HD103SJ 1TB ה-Windows היה מותקן על ה-SSD, וה-HDD היה נכבה שהוא לא היה בשימוש, וכל פעם שהייתי משתמש בו בצורה כזו או אחרת הוא היה נדלק ונכבה שוב כאשר הוא לא בשימוש. לאחרונה רכשתי Samsung 840 EVO 250GB, פירמטתי את המחשב, והתקנתי את הוינדוס על ה-SSD של סמסונג. בתוכנה של ה-SSD ה-Samsung Magician הזה, יש שלוש אופציות כאלה איך להפעיל את ה-SSD, ובחרתי ב-Maximum Performance, וכתוצאה מכך בהגדרות "צריכת חשמל" האלה של וינדוס נוסף שם עוד לשונית שקוראים לה Samsung High Performance, והוינדוס משתמש בה כרגע בגלל מה שבחרתי ב-Magician. כתוצאה מכך, ה-HDD לא נכבה שהוא לא בשימוש, הוא נשאר תמיד דלוק בגלל שב-Advanced pow…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חג שמח (: חיברתי למחשב של אחי כונן קשיח נוסף (Slave) והופיעה לי מחיצה (H) ... לפני שחיברתי את הכונן הקשיח היו לי שתי מחיצות, C ו - D ... אז אני רוצה לאחד (בעזרת Partition Magic 8.0) את המחיצה שהתקבלה למחיצה הקיימת, D ... איך אני עושה זאת ?.. נגיד ואחרי שאני אעשה את זה ויום אחד אצטרך לפרמט, אחרי פירמוט המחיצה (H) לא תופיע שוב ?.. תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע-מפרט בצד. ה-HD שלי שממוקם בכלוב המיעוד לו במארז- coolermaster 532 ויש מאוורר 120 מ"מ שזורק לכלוב כמות אוויר נכבדת כך שלא נראה לי שזו הבעיה. הטמפ' שלו נעות בין 50 ל-55 מעלות,לפי WD הטמפ' המקס' אמורה להיות 55 כך שאני על הגבול. שלחתי להם מייל בנושא לעדיין לא החזירו לי תושבה. דיברתי עם החנות שבה קניתי את המחשב והסברתי להם את המצב-תשובתם שהכל תקין ואין בעיה לעבוד בטמפ' כאלו... אני רוצה תשובה מוחצת מ-WD לחנות ושיטפלו בנושא כי ה HD הישן שלי wd sata 1 80g היה עומד על 35-38 מעלות . חוץ מזה הוא משמיע רעשים קלים-נראה לי תקין לא? יש מה לעשות בנידון או לחכות לתשובה מ-WD? תודה על ההיענות.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.plextor.be/English/products/pxw401240u.html חיצוני מדהים הוא נמכר בארץ ב1350 ש"ח. חבל שלא כל הדיסקים תומכים במהירות צריבה X40..... תגידו איפה אפשר לקנות בארץ דיסקים שתומכים במהירות צריבה הכי גבוה שיש (בארץ)?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להנחות כיצד מעדכנים דרייברים לצורב LG 8320 ??? אם אפשר בפירוט ככל הניתן!! ???
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משו פה לא מסתדר לי.. האם נגן DVD יוכל לקרוא דיסקים רגילים? (מוזיקה, סרטים, משחקים וכו') תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צרבתי סרט על שלושה דיסקים שונים : צרבתי את כולם במהירות X4 למרות שאת הורבטים יכולתי ב X12 1.SILVER LINE INFOMEDIAR20 2. SKY AML 001 3.VERBATIM MCC מי המדיה הכי טובה מבחינת שגיאות בלבד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה בעיות עם הסדרה התקולה של סיגייט, KSP החליפו לי ל WD6400AAKS חדש. הכונן עבד שבוע וחצי בערך בלי בעיות, עד שאתמול הוא פתאום התחיל לעשות בעיות. קודם כל בזמן שצפיתי בסרט שהיה על הכונן, הסרט נתקע וגם כל המשחב והייתי צריך לעשות ריסט, אח"כ כבר הכונן "הסתדר" ולא נתקע אבל עדיין הוא לא מחלץ מהר מקבצי RAR, שבכונן השני שלי (גם WD) זה מחלץ במהירות את אותם קבצים. יש לציין שהמידע שיש לי על הכונן לא חשוב לי אז אם יש פתרון שכולל מחיקה טוטאלית של כל הקבצים הוא גם מתקבל. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצה לקנות הארדיסק חיצוני עם כמות הזיכרון והאיכות הכי גבוהות שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, חבר ראה ב-Aliexpress דיסק און קי של 512GB קישור: http://www.aliexpress.com/item/Wolesales-512GB-USB-2-0-Flash-Drive-pen-drives-free-shipping/1570045344.html?s=p לטענתו בגלל שיש כבר 3 פידבקים של אנשים שקיבלו את המוצר הוא אוטנטי וסבירות גבוהה שזה אכן פועל כמו שצריך. הסברתי לו שיכול להיות שכן יוצג לו חצי טרה במחשב אבל בפועל הוא לא יוכל להשתמש בהם. אגב, ראיתי שיצאו כאלה אמיתיים והמחיר שלהם סביב 4,000 שקל מה שרק מחזק את הטענה שלי שמדובר בזיוף. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-