אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כונן נייד "1TB 2.5 עם חיבור usb3. ההמלצות שראיתי פה בפורום הם WD passport or samsung n2. אבל הבנתי שהם מסתובבים ב5400rpm בלבד. לכן חשבתי לקנות מארז ודיסק 7200rpm בנפרד. קודם כל מה דעתכם על הרעיון, באם ההמלצות חיוביות אשמח להמלצות למארזים ודיסקים. תקציב 500-700 שקל. אם זה מוזיל (סטודנט בכל זאת.. ) אין לי בעיה להזמין את המארז מחו"ל (את הדיסק אני חושב שעדיף שלא, לא?) השימוש יהיה בעיקר אחסון מוסיקה ווידאו (גם hd) וניגון שלהם ישירות מהדיסק החיצוני. תודה רבה לכל העונים\מתעניינים, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל הכתום שקיבלתי עם המחשב שקניתי והמחשב לא מזהה אותו יש לי לוח אם MSI945 פלטינום יש לי כבר שני הארדדיסקים מחוברים, בPRIMARY MASTER וPRIMARY SLAVE וזה אמור להיות השלישי ניסיתי גם לשים גמפ'ר וזה גם לא עזר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק הצבע? כי יש הבדל במחיר ולא קטן כל כך
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם משהו חשוב בפנים אז השתמשתי בתוכנה הזאת בשביל לגלות את איכות הצריבה וגיליתי שיש מלא טעויות והניקוד שאני מקבל הוא 0 .. עכשיו אם אני מעתיק את כל הקבצים מהדיסק "הפגום" למחשב ואז צורב דיסק חדש עדיין יהיו לי אותם שגיאות או שזה כאילו יתקן הכל וכל מה שהיה בדיסק יהיה כמו חדש אחרי הצריבה בדיסק אחר ?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Asus - n550jv cm248H מעבד I7 זכרון 8 גי'גה, כרטיס מסך geforce 750m 4GB, כונן קשיח 750GB 7200RPM. w Win8 אני מתלבט בין להוסיף כונן SSD 250GB במקום CDROM. ואת ה750GB קשיח להשאיר לאחסון בלבד. או להחליף את ה750GB קשיח ב500 SSD ולהשאיר את הCDROM לפי בירור שעשיתי האופציה הראשונה זולה בכ400-500 שקל. שאלות- האם 250GB יספיק לwin8 עם 2-3 תכנות (autocad, arcgis, photoshop) או שזה גבולי ? איזה אופציה עדיפה מבחינת חסכון בסלולה או שלא יהיה הבדל קריטי ? (סוללת 4 תאים) תודה
-
- 23 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
הכונן המקורי תקול ואני רוצה להחליף. המערכת היא win7 starter. איזה כונן 128/120GB מומלץ היום בשאיפה לחסוך (בלי לוותר על TRIM כמובן)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין ?Optiarc AD-5170A DVD±RW x18,DL x8? ובין Optiarc AD-7170A DVD±RW x18,DL x8? שזה חברת NEC רוצה לקנות צורב DVD אמין אם יש לכם נצעה אחרת תתקבל בברכה רצוי להסביר למה סוג אחר
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ברשותי גלקסי 2. אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון 32ג"ב שיאפשר לי גם קריאה\כתיבה של תוכן 1080P. אשמח לעזרתכם ב-2 שאלות: 1. מה הקלאס המינימלי הנדרש לתיפקוד ראוי? 2. מהיכן אתם ממליצים לרכוש בארץ? (לא ראיתי שהמחירים בחו"ל משמעותית זולים יותר)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 5000 שקל בערך, אז אני צריך המלצה לאיזה דיסק קשיח בסביביות ה30-40 ג'יגה תודה מראש
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני שישמש לגיבויים. ראיתי שישנו מכשיר מובנה שמבצע את RAID 1 באופן אוטומטי, האם הוא מומלץ? האם אני יכול לרכוש 2 כוננים קשיחים זהים ולחבר אותם איכשהו ושהם יבצעו את הפעולה של ה-RAID 1 באופן אוטומטי? דבר נוסף שראיתי זה NAS, האם ישנו מכשיר כזה שיתאים לשימוש שלי? האם אני יכול לבנות מערך NAS שיבצע RAID 1 באופן אוטומטי (במקום לרכוש מערכת NAS מוכנה ויקרה?). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
רוצה לחבר HD (לא SATA) למחשב בספרייה. כמובן רוצה לחבר ל-USB בלי לפרק את המחשב בספרייה ובלי צורך בדרייברים. (עדיף ללא צורך בשקע חשמל פנוי) יש דבר כזה? אם כן - אפשר לינק למוצר הזה בזאפ? (שלא יהיה יקר) וגם: האם זה משנה האם אעבוד עליו שעות או רק אחברו כדי להעביר נתונים (כמה דקות)?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אני קונה היום דיס חיצוני מהדגם הזה ויש לי כמה שאלות , אבל קודם אני יסביר למה בחרתי בדגם הזה .. בגלל שזה ההרד דיסק החיצוני הכי זול במחיר הזה , וארים בנפח הזה יעלו לפלות 900 שקל , וגם העדפתי בסכום הזה להרוויח עןד 500 GB מאשר לקחת אחר באותו מחיר אבל רק עם 1000GB השאלה האם זה לא יעשה לי בעיות , ? המטרה העיקרית היא לאחסון סרטים ולא משהו כל כך חשוב וכתוב שהמהירות היא 480MB ..האם זה מהיר וסאטא בכמה אחוזים יותר מהיר ? זה לוקח חשמל ממקור חיצוני , והשאלה אם זה יעבוד על מוליקס ? ותודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס יש!!! יש לי HD ערבי של cgate 20 giga ערבי ממש ודפוק לגמרי, אבל כדי שאני יצטרך להחליף הוא צריך פיזית לא לעבוד... מה השיטה הכי טובה לדפוק hd כבר חיברתי לו איזה שישה מאווררים במארז שלי... יש עוד דברים שאני יכול לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני אנסח את השאלה אחרת, כי היא טיפה יותר מסובכת - אני רוצה להשאיר את ההארד דיסק הנוכחי, 500GB בנייד. ואת הSSD אני מכניס בנוסף, לאחר שאת ה HDD אני מעביר לCADDY. מה סדר הפעולות? קודם להחליף, ואז להתקין וינדוס? ואז לפרמט את הכונן הנוכחי? לפרמט קודם את הנוכחי, ואז להתקין וינדוס על החדש? בנוסף - מתי אני מגדיר AHCI בBIOS? לאחר התקנת וינדוס? לפני? לפני פירמוט ההארד דיסק הנוכחי? והאם הגדרת ה AHCI עובדת על ההארד דיסק? קצת סדר בבלגאן.. תודה רבה חחח
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
למען שמו באהבה אני מעוניין לברר את מהירות ההעברה של הכבל המצורף בקישור הבא: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-ESATA-USB-2-0-combo-22Pin-SATA-cable-0-5m-/120700918811?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1a55dc1b#ht_975wt_1163 האם הוא עובד לפי ה-ESATA, או שהוא מוגבל לUSB? ניזוק לי דיסק חיצוני, וכנראה גם המארז ניזוק, ולכן המארז גורם בעיות תקשורת עם המחשב. החלטתי לוותר על המארז, ולעבור להתקן ESATA (כדוגמת הכבל המצורף). הכונן משמש בעיקר לגיבוי. אם הכבל הוא לא אופציה, יש לכם הצעה אחרת? ומה עם הברקט הזה? http://www.ebay.com/itm/SATA-2-ESATA-IDE-Power-Port-Bracket-Motherboard-/230584655952?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35afeaa050 תודה רבה! דודי.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מנסה, ולא מצליח!!! :s05: ניסיתי את התוכנות clon dvd ואת DVD Shrink ןפשוט רק הרסתי כבר איזה 8 מדיות (יקרות למדי....) אנא עזרו לי......... ???
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח אם זה בעיה בכונן עצמו או בספק כוח אבל אנסה לתאר את המצב בפירוט כמה שאפשר. 1- המחשב פועל והכל בסדר, פתאום נשמע רעש כאילו שההארד דיסק הפסיק לפעול- כאילו הוציאו לו את החשמל מיד. המחשב נתקע, הזזה של מחשב החשמל בהארד דיסק מחזיר אותו לפעולה ואת המחשב. 2- בעת ריסטרט או הדלקה כשהמחשב היה מכובה הרבה זמן מופיע שיגאה בהדלקה: No disk...Insert....and Reboot פתרון לבעיה- העברת כבל ה SATA בלוח אם מחיבור 1 לחיבור אחר, הדלקה והמחשב שוב מזהה את הכונן. במה יכולה לנבוע הבעיה? החיבור בהארד לא טוב? ספק הכוח החרא שלי לא מספיק טוב? בעיה אחרת שאני לא יכול לחשוב עליה? תודה מראש לעוזרים, נתן
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 קלטות של טייפ גיבוי בנפח 20 ג'יגה מסוג Travan וכונן של חברת Seagate STT20000A השאלה שלי היא איך אני קורא גיבוי שנמצא על הקלטות האלה, ומשחזר את המידע , אני לא יודע באאזו תוכנה נעשה הגיבוי. תודה לכל העוזרים עריכה: הגיבוי נעשה בוינדוס 98 עם תוכנה שקוראים לה HP backup או משהו בסגנון, אני לא מוצא בשום מקום מידע על התוכנה הזאת
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קניתי מארז חיצוני לדיסק קשיח ואני רוצה לקנות לו דיסק מתאים. המארז מתאים ל-IDE ATA 133 או SATA 150 (לפי החוברת שבאה איתו). אני מעוניין לקנות דיסק של חצי טרה. לפי מה שראיתי, דיסקים כאלה יותר נפוצים בתצורת SATA II. האם דיסק SATA II יתאים למארז? (אין לי בעיה אם הביצועים יהיו מתחת לאופטימלי) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי כונן ראשי עליו הווינדוס וכל הדברים (סמסונג F3). יש לי גם כונן לגיבוי של 160GB עליו אני לא שם כלום בדר"כ וגם לא ניגש אליו (הוא ישן ואיטי ומשמש לגיבוי וכאלה). הבעיה היא שהמחשב נדלק הכונן הזה מתעקש להתניע גם ובגלל שהוא איטי זה סתם מעכב את ההדלקה. בעבודה רגילה הוא נכבה אחרי שאני לא ניגש אליו כמה זמן אבל שאני מתקין תוכנה חדשה או או לפעמים סתם כל כמה זמן (שעות בדר"כ) הוא שוב מתניע (הכוונה מתחיל להסתובב) וזה גורם לכל המחשב כאילו לקפוא שאיזה כמה שניות. בקיצור איך אני גורם לו להישאר כבוי (שיופיע רק התקייה שלו במחשב שלי) אלא אם אני ממש ניגש אליו ומתעסק עם הקבצים שבו? משהוא ששמתי לב אליו הוא שאם הוא כבוי ואפילו אני נכנס אליו ורואה את התיקייות שבו הוא יודע לפעמים לא להתניע את ע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרגישים את ההבדל במהירות בין 16 ל-32? או שזה מורגש רק במשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בוקר טוב. מחשב חדש : GIGABYTE 990XA-UD3 Phenom II x4 Quad Core 955 2x4GB G.Skill SNIPER אני רוצה להתקין עם 2 מדיות: 1 .למערכת הפעלה חשבתי על נפח של 500M 2 . לטובת מסמכים ותוכנות בנפח של 1T יש המלצות
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש, אני חושב שאני רוצה WD 160 עם 8 מגה זכרון פנימי, במהירות 7200. עד היום היו לי רק דיסקים קשיחים של WD והייתי מרוצה, אז אני חושב להמשיך... אשמח לדעת אם המחירים כאן הם הגיוניים למוצר כזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28597 זה לא זול מדי ? יש מצב שמוכרים מחודשים ? אני לא אוהב לחלק למחיצות, אני מעדיף דיסק פיזי לכל דבר, מחיצה אחת האם יש ל XP בעיה לזהות גודל דיסק של 160 ג'יגה ? זה משנה אם זה SP1 או SP2 ? (אצלי זה SP1, אבל אולי בעתיד אעדכן ל-2) מה עדיף מבחינת שיטת הקבצים ? NTFS או FAT32 ? עד עכשיו השתמשתי ב FAT האם אחרי שאני עובר ל NTFS, אני יכול אחרי פירמוט הדיסק לחזור ל FAT ? מישהו יודע האם יש שיטות נוספות או האם מתוכננות שיטות …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-