אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש ובהמלצה של אחד האנשים פה קניתי כונן של 64GB, אני מאוד מרוצה מהבחירה של הדגם רק שיש לי בעיה של מקום בלי שממש עשיתי משהו מיוחד. יש לי בנוסף כונן של 1T וכל מה שמותקן על ה SSD זה win7 ו firefox ובכל זאת אני כבר ב 16GB שזה פחות מ 30%. יש איזה המלצה לגבי ניהול המקום בכונן או שישנן פעולות שגרתיות שממולץ לעשות? אני די חדש בתחום של שימוש בכונן SSD בשביל מערכת ההפעלה. תודה מראש, ירון
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חבר'ה! אני מודה. אין לי מושג וחצי בכונני SSD. כרגע הם מרגישים לי יקרים, וטיפה Over-Hyped, במיוחד בגלל שעדיין לא ברור לי אם הם רק טובים בהעלאת תוכנות בטיל? [3-4 שניות]...או האם הם בכלל משפיעים ומסייעים ב- REALTIME, בזמן העבודה בתוכנות כמו Premiere ו- After Effects? לי ממש לא אכפת לחכות 20 שניות עד שפרמייר עולה. זה משהו חד-פעמי. אבל אם SSD יכול לעזור לי בחוויות העריכה, שתהיה מהירה יותר? אז Count me in! יש לי לוח אם מהדור הישן יותר של i7: Gigabyte GA-EX58-UD4 זהו לוח שתומך ב Triple Channel memory, משהו שכבר לא מייצרים כיום. 1. אני מניח [ומקווה!] שיש לי חיבור SATA מהיר אשר מתאים ל SSD כיום? [מה זה? 3GB 6GB? של חיבור? משהו כזה?] 2. הבנתי שיש איזושהי בעייתיות במה…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש ונתקלתי בבעיה. תקציב יש לי, אך איני יודע איזה הארד דיסק לקנות. אני רוצה לקנות הארד דיסק בעל נפח גדול, עדיף 80 ולא 60 ג'יגה. אני בעקרון מתלבט בין שני הדגמים של Wd ומקסטור. לשניהם יש 8Mb Buffer אבל בעייתי היא שהווסטרן דיגיטל הוא Ata100 והמקסטור 133. לי יש בקר רייד שתומך ב-Ata133 אז חשבתי לחבר את ההארד דיסק לשם, בלי להפעיל את הרייד. בקיצור, אני אשמח לשמוע ממכם את דעתכם והמלצתוכים ואפילו אם למישהו יש דגם נוסף להמליץ לי. תודה! עומר
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה דחופה... יש לי כונן קשיח כלשהו שהמחשב שלו שבק חיים (הכונן תקין) על הכונן הזה יש חומר קריטי שאני חייב לחלץ ניסיתי לחבר את הכונן למחשב שלי אבל אין לי גישה אליו.. אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט כונן לפני שהמחשב יכול להשתמש בו אבל נתקעתי בלי אפשרות כזו אני חייב לחלץ את מה שכתוב שם או אפילו חלק מהחומר שם... אני מוכן לקבל כל עצה... אני ממש תקוע... יש על הכונן מסד נתונים שחייב להינצל... יש דרך לעקוף את החסימה של המחשב ולחבר את הכונן רק כדי לשלוף את החומר לכונן השני אצלי? תודה מראש!! (כבר אמרתי שזה דחוף וקריטי)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן Transcend SSD370 128GB http://www.transcend-info.com/Products/No-631 וכונן של Western Digital Black WD1003FZEX 1TB http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=760#Tab3 הלוח שלי זה Gigabyte G1.Assassin 2 (עם חיבור gsata3) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov חיברתי את 2 הכוננים ל-gsata3 כי כנראה חיבור הsata3 לא תקין אצלי. מה ההבדלים בין החיבורים (sata3 , gsata3) והאם עדיף שאת כונן של WD אחבר לsata2 ? אגב קראתי את המדריך הישן על ה-SSD והבנתי שהוא לא כל כך רלבנטי, הכונן שלי מוגדר על AHCI אבל שבדקתי על הTRIM הבנתי שהוא לא פועל אצלי. נאם אני צריך להפעיל אותו ועם כן אז איך? עד עכשיו הייתי משתמש ב-defraggler כדי לאחות את הכונן. האם צריך …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני עם 500 גיגה, השימוש עם כונן קשיח הינו שמירת תמונות משפחתית בלבד. לאחר שלוש שנים של שימוש, כונן קשיח החיצוני התמלא עד אפס מקום ושוקל לקנות חדש עם 2 טרה ל12 שנים הבאות. אשמח לקבל התעייצות לקניית כונן קשיח חיצוני עם 2 טרה בתקציב בערך 500 ש"ח +/- ורצוי ללא תלות חשמל (אם אתם ממליצים עם חשמל אנא נמק/הסבר ואשקול בנושא הזה). תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לפני סידור כוננים מחדש. 2 כונני SSD שיחוברו ב RAID 0 למערכת הפעלה. 2 כונני WD שיחוברו רגיל.. יש על הלוח אם Primery master ו Primery Slave ו Secondery master ו secondery slave מה עדיף לחבר איפה ? או שזה לא משנה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם ה-Force MP600 החדש ישתמש בבקר הדור החדש של Phison בכדי לספק מהירויות העברה של עד 5,000 מגה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כונן SSD חדש 128GB של Crucial הגדירו לי AHCI ב-BIOS ביצעתי פירמוט כדי להתקין ווינדוס נקי על ה SSD עכשיו מה צריך לעשות כדי שהכונן יזדהה לי במהלך ההתקנה של WINDOWS 7? האם צריך להתקין דרייבר מסוים מהדיסק של לוח האם (Gigabyte) או שזה מזדהה אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהבעיות... יש לי בעיה לעדכן קושחה לSSD אני לוחץ על הקובץ ואז המחשב אמור לעלות ולהתקין לי את הקושחה אבל לא עושה זאת. גם כשקניתי את המחשב היתה לי בעיה עם זה קפצתי לחבר עם הכונן ועדכנו אצלו במחשב. יש מצב שמישהו מסביר לי איך עושים את זה פשוט אני לא מבין איך לעשות את זה. 1. Start with a newly formatted USB drive (256MB or greater). 2. Open a USB installer program. If you do not have a USB installer program, you may download a free USB installer program such as, for example, the Universal USB Installer (available at www.pendrivelinux.com/ universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/). 3. You may need to click through a security dialogue and/ or license agreement. 4. If y…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם אותו צורב, אותה תוכנת צריבה ועם אותם המדיות שפעם יכלתי לצרוב עד 714 מגה, אני עכשיו לא מסוגל לצרוב אפילו 704 מגה. אני מקבל מנירו הודעה שה DAO לא הושלם. האם למישהו זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי בחצי אוזן משהו על נעילת כונן ה-DVD (?) , אחרי שרואים 5 סרטים. מה זו הנעילה הזו? : והאם יש דרך לפרוץ את נעילה זו? יש לי Toshiba DVD SD-M1402. ואגב, צפיתי עד עכשיו ב-2 סרטים בלבד. הסברים ולינקים יתקבלו בברכה...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות למחשב intel 2.4c .דיסק קשיח של maxtor או wd בקיבולת 80gb
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי HD של Western Digital דגם 500GB Blue. ה-HD שקט מבחינת פעולות שהוא עושה, כלומר קריאה וכתיבה, אבל עצם היותו פועל(גם בלי קריאה או כתיבה) גורם לרעד קל במחשב. הרעד הזה הופך במארז, לקול עמום שנשמע כמו "ממממ". דיי מעצבן.. איך נפתרים מזה? תוספת קטנה: הרעד נובע מ-HD, ולא מהמאוורר של המעבד או מהמאוורר של הספק. איך אני יודע? ניתקתי את ה-HD, והמאוורר של הספק והמאוורר של המעבד לא גרמו לשום רעש או רעד. כשהחזרתי את ה-HD לעבוד, חזרה הבעיה. מקווה שיש אנשים שנתקלו בבעיה הזו כבר קודם, ויודעים איך לפתור אותה.. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה שקט.. תודה רבה card
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! בעקבות כונן חיצוני WD שהתפגר, אני מחפש דיסק קשיח בגדול של 500-1000 ג'יגה שמגיע עם חיבור רשת. כל מה שמצאתי עד עכשיו זה בסביבות ה1000 שקל לכונן של טרה וזה נשמע לי המון. האם (ואיפה) אפשר לקנות קופסת מתאם ודיסק בנפרד כך שזה יצא יותר זול? לא במיוחד אכפת לי מהמהירות של הדיסק או הרשת, וכמובן שלא מRAID או חיבור של יותר מדיסק אחד. אני רק צריך משהו שיהיה אפשר להחביא בבית. גם, האם מישהו ירים את הכפפה ויעדכן את הסטיקי שיכיל מידע גם על דיסקים חיצוניים בחיבור רשת? (עכשיו מצאתי שם רק על דיסקים חיצוניים בחיבורים הרגילים).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף להשאיר את ה 500 גיגה בייט ללא מחיצות פרטישן , חשבתי לחלק את הדיסק 120/160 גיג'ה מערכת הפעלה והשאר לגיבויים וכו' השאלה אם זה יכול לפגוע בביצועים של ה SSD מקריאה באינטרנט הבנתי שזה יכול להוריד ביצועים זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את הכונן מnewegg http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147372&cm_re=SAMSUNG_EVO_850-_-20-147-372-_-Product יש אותו בתצורה הרגילה 2.5" וגם msata וM.2 מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדלים? זה הלוח אם שיש לי http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3899#sp חוץ מזה אני חושב שאני גם אקנה כונן חיצוני לגיבוי שלהם גם במחיר לא רע בכלל > http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152420&cm_re=SAMSUNG_4TB-_-22-152-420-_-Product תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה המהירות של ssd במחשב נייח בחיבור sata3 לעומת ssd m2?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך הארד פנימי של 4 טרה למחשב לכל המדיה שיש לי . http://www.amazon.com/Seagate-Desktop-Hybrid-3-5-Inch-ST4000DX001/dp/B00FQH7MQ2/ref=br_lf_m_565132_1_7_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1978025182&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=565132&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1Y90K3J4GYT44SFT9RQE יש אותו במבצע עכשיו וגם הרבה ביקורות טובות שיש אליו באמזון. דעה שלכם חשובה לי לפניי קנייה .
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. ראיתי הארדיסק חיצוני באיביי 2 טרה חדש, של wd ב340 שקל. האם המחיר הגיוני?? איך הדגם הספציפי הזה?? western digital my passport 2tb 2.5 שמעתי שיש בעיה כלשהי עם הכוננים של wd משהו יכול לפרט ??? תודה לעונים http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-2TB-My-Passport-Ultra-Titanium-USB-3-0-2-0-External-Portable-WD-/261507522984?pt=US_External_Hard_Disk_Drives&hash=item3ce31021a8
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן(שבוע שבועיים) DOK ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות מוזרות - הקבצים בו מושחתים, וכאשר אני מנסה למחוק אותם אני מקבל הודעה שהכונן בכלל לא קיים - ושאני צריך לפרמט אותו. לאחר פירמוט הוא עובד לכמה דקות, אני מעביר קבצים ושוב הבעיה חוזרת ושוב צריך לפרמט וחוזר חלילה. באחת הפעמים ניסיתי להריץ עליו chkdsk וקיבלתי שיש לו CRC - אבל אם אני מריץ עכשיו(אחרי הפירמוט) chkdsk, אני מקבל את ההודעה הבאה: "Windows has checked the file system and found no problems" יש עצות נוספות או שעליי ישר לממש אחריות? הדגם: Sandisk Cruzer Blade
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה איזה מתאם לקנות ואם יש כאלו אז באזור גוש דן. יש לי HD של סמסונג בעל חיבורים של SATA בלבד (מידע וחשמל). ללוח אם שאני רוצה לחבר אין לא חיבור של מידע של SATA ולא חיבור מספק של SATA. מה ניתן לעשות? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני אלחוטי .התקציב לא כל כך מוגבל ושיהיה מינימום 1 טרה (אם יש יותר אז עדיף) . השאלה אם יש כזה דבר בארץ . נתקלתי באתר אולי הוא היחידי אפילו שמציע מארז חיצוני אלחוטי לכונן קשיח 2.5 אבל אני לא שמעתי על החברה הזו. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13450#details אני מעדיף אלחוטי מכיוון שאני לא רוצה שכל הזמן אני יצטרך לנתק ולחבר אותו למחשב (ככה נהרס לי הקודם של טושיבה 500 לא מזמן מרוב שחיברתי וניתקתי ) ובמקרה שאני צריך להגיע להעביר מידע ממקום אחר שיהיה אפשרות גם לחבר כUSB . איפה ניתן לרכוש באזור תל אביב? והאם הדבר מומלץ. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 15:24:45 האם ניתן להשתמש במזרים מדיה ככונן חיצוני?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי לפנק את הסלון שלי בסטרימר Xtreamer Pro, והחלטתי שאני אולך כרגע ל(HD(3.5 אחד פנימי הבעיה היא אין בתוכו קירור לHD אז אני צריך HD שהצריכה שלו יחסית נמוכה שלא יגרום להתחממות רבה (הטמפרטורות בתוכו יכולות להגיע ל60 מעלות ) אני מבין שיש הרבה סוגים של משפחות ולא אכפת לי איזו מותג , חשוב צריכה נמוכה שלא יגיע לטמפרטורות גבעות ,שקט יחסית ,קיבולת 500G-2T,טווח מחירים 300-450 ש"ח (עדיפות ל2T ) תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ישנם דיסקים לצריבת DVD של מעל 4.7 ג'יגה? אניצריך לצרוב קובץ מאוד גדול... והדיסקים הרגילים של 4.7 קטנים מידי...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-