אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג נייד בן שנתיים lenovo yoga 2 כרגע יש לו דיסק רגיל של 500 להבנתי יש גם אפשרות להוסיף עוד כונן M2 חשבתי על 240-250GB יש המלצה? תקציב 700-500
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כונן C וכונן D. כשכונן C מכיל את המערכת הפעלה ותוכנות שאני מתקין ו-D מכיל פשוט קבצים אני רוצה ליצור Image רק של כונן C, כך שבמקרה שארצה אוכל פשוט לזרוק את הImage וזה ישפיע רק על כונן C וישאיר את כונן D כמו שהוא היה. האם ניתן לעשות זאת? אני משתמש בTrueImage של Acronis.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי צורב Asus DRW-1814BLT Black Lightscribe x 18 SATA Retail DVD±R/RW אני מעוניין למצוא דיסקים LIGHTSCRIBE זולים. הכי מצחיק שאני גר בתל אביב ואין כאן כמעט שום מקום שמוכר אותם בזול. אני צריך כמות. נגיד SPINDLE של 10 זו כבר התחלה. http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-CDWDisc&keyword=LIGHTSCRIBE
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח HDD Samsung F3 בגודל טרה שבו אני שומר את כל הקבצים שלי. השבוע החלפתי מחשב והעברתי את הדיסק למחשב החדש בחיבור SATA2, ומאז שהעברתי אותו בכל פעם שהייתי ניגש לדיסק הוא היה מרעיש כאילו הוא נדלק עכשיו. במחשב הקודם הוא היה שקט לגמרי - לא שמעתי אותו בכלל. בדקתי עם Chkdsk והוא לא מצא שגיאות. היום משום מה חיברתי אותו ליציאת SATA3 ואז הוא עשה כמה דפיקות ממש חזקות ומאז הוא לא עולה יותר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעשים של סיבוב ותקתוקים ותוקע לי את המחשב. יש לכם מושג למה זה קרה פתאום? הוא היה תקין לחלוטין ופתאום תוך יום הוא מת. האם יש דרך להציל את החומר בלי לשלם מאות שקלים? (שמעתי שאפשר להקפיא אותו - מישהו ניסה?) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה עושים Create Partition ? http://img205.imageshack.us/img205/3876/60203333ef9.jpg
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה דחופה... יש לי כונן קשיח כלשהו שהמחשב שלו שבק חיים (הכונן תקין) על הכונן הזה יש חומר קריטי שאני חייב לחלץ ניסיתי לחבר את הכונן למחשב שלי אבל אין לי גישה אליו.. אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט כונן לפני שהמחשב יכול להשתמש בו אבל נתקעתי בלי אפשרות כזו אני חייב לחלץ את מה שכתוב שם או אפילו חלק מהחומר שם... אני מוכן לקבל כל עצה... אני ממש תקוע... יש על הכונן מסד נתונים שחייב להינצל... יש דרך לעקוף את החסימה של המחשב ולחבר את הכונן רק כדי לשלוף את החומר לכונן השני אצלי? תודה מראש!! (כבר אמרתי שזה דחוף וקריטי)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני סוגי הכוננים האלה? במה ה sshd טוב יותר מהכונן הרגיל ובמה זה בא לידי ביטוי? אם לצורך העניין לקניית מחשב נייח חדש אני קונה גם ssd 250gb וגם דיסק קשיח , אז עדיף לקחת דיסק קשיח רגיל או להוסיף עוד קצת כסף וללכת על ה sshd ? אלה הכוננים הרגילים ומחירם https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=20265,21191 לעומת כונן sshd https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12090
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ניתן להשיג בארץ צורב של KENWOOD המסוגל לצרוב X72 ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשעה טוב הגיע הHDD החדש מynetshops צילמתי כמה תמונות של פתיחת הקופסא מקווה שיהיה אינפורמטיבי וחוץ מפירמול מלא של הכונן מה עוד כדי לעשות כדי לשמור על תחזוקה נאותה? ניתוק מהחשמל כשלא בשימוש? איחוד דיסק?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 14:30:24 עוד תמונות[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://img435.imageshack.us/img435/612/hd9bq.jpg אממ האם הנתונים האלה ממש ממש גרועים?(לגבי הטמפ' אני בקרוב מוסיף מאוורר 120 מ"מ שיהיה על ההארד דיסק) ואפשר תוכנה לבדיקת ההארד דיסק מבחינת ביצועים ואיכות? עכשיו לגבי הנתונים, האם זה גורם שיכול להשפיע על ההארד דיסק לקצר את חייו? (שוב חוץ מהטמפ') יש מצב שאני עוד יחזיר את ההארד דיסק(אני בודק אותו כרגע..מיד שנייה). תודה מראש לעוזרים. עריכה: אממ עכשיו שהוא סיים את הפירמוט הנתונים נראה לי קצת יותר נורמליים..השאלה אם במשחקים לדוגמה זה נחשב מאמץ להארד דיסק? מה בעצם נחשב מאמץ להארד דיסק? אם מישהו יכול להגדיר לי דוגמה אחת לפחות לכל אחד מהמצבים הבאים אני יודה לו מאוד: מאמץ בינוני, מאמץ גבוה. אלה הנתונים כרגע(שוב אני חוזר, כל ה…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי HD של Western Digital דגם 500GB Blue. ה-HD שקט מבחינת פעולות שהוא עושה, כלומר קריאה וכתיבה, אבל עצם היותו פועל(גם בלי קריאה או כתיבה) גורם לרעד קל במחשב. הרעד הזה הופך במארז, לקול עמום שנשמע כמו "ממממ". דיי מעצבן.. איך נפתרים מזה? תוספת קטנה: הרעד נובע מ-HD, ולא מהמאוורר של המעבד או מהמאוורר של הספק. איך אני יודע? ניתקתי את ה-HD, והמאוורר של הספק והמאוורר של המעבד לא גרמו לשום רעש או רעד. כשהחזרתי את ה-HD לעבוד, חזרה הבעיה. מקווה שיש אנשים שנתקלו בבעיה הזו כבר קודם, ויודעים איך לפתור אותה.. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה שקט.. תודה רבה card
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני הייתי מעוניין לצרוב כמה דיסקים בו זמנית בתכנים שונים בהתחלה יצא לי בפוקס שהצלחתי ע"י חיבור אחד הכוננים לPCI SATA והצורב השני לIDE שבלוח אם ,מה שהסתבר בסוף שאם שניהם מחוברים לבקר על הלוח אז הצריבות היו נדפקות, יש לציין שמדובר בצריבת מדיות DL במהירות X4 עם LB מאוד ספציפי בצריבה ,המבינים ידעו בשביל מה מדובר. בכל מקרה צריבות אלו מאוד עדינות וכל נסיון על החומרה או התוכנה דורש דיסקים בעלי ערך כספי לא קטן.. הלוח הוא G31 של GIGABYTE ולכן אני לא מתפלא שהבקר של הIDE והSATA הוא אותו אחד מה גם שאני חייב עוד יציאות SATA כי הכל תפוס אצלי בלוח להארדיסקים [1TBX4] לאחרונה כנראה נדפק לי הכרטיס PCI SATA ודיסקים שלא נצרבו בכונן IDE פשוט התחילו להדפק בקצב סידרתי עם השגיאה "שגיאת מיד…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לי יש במחשב שני הארד דיסקים של 40 רציתי רק לדעת אם עשיתי טעות כשקניתי את השני במקום להחליף ל80 או ששניים זה יותר טוב מאחד גדול? חוץ מזה זה חור בהשכלה אז אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ההשקה בדיוק 15 ליולי שנה זו יחד איתו יבואו מצלמות מסרטות וידאו MP3 UGUS http://dataplay.com/jsp_files/en/whatsplaying/blankmedia.jsp
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי כונן נייד של סמסונג Samsung 2.5 1TB USB 3.0. קנית לא מזמן מחשב נייד - Dell Vosro 5470 וכאשר אני מנסה להשתמש בכונן הוא עושה המון בעיות. לפעמים הוא מתחיל להעביר קבצים ואז פתאום מהירות העברה יורדת ל 0 mbps והוא מפסיק להעביר קבצים. קורה שהוא נתקע ככה לאורך זמן וגם מצבים בהם לאחר חצי דקה - דקה הוא ממשיך להעביר קבצים ואז שוב נתקע על מהירות 0. פעמים נוספות הוא מתחיל להעביר ואז אומר שהיתה בעיה לגשת לקובץ והוא מפסיק את העברה. במחשב הנייח הכונן עובד בצוה חלקה ללא שום בעיות (USB2). ברגע שהוא מחובר למחשב הנייד הוא מגמגם (USB3). ניסיתי לחבר למחשב הנייד כונן אחר גם של USB3 והוא עובד בלי בעיות. ניסיתי לחבר את הכונן שלי למחשב נייד אחר (לא בטוח האמת אם USB2 או 3) וגם שם הוא עבד חלק…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עדיף להשאיר את ה 500 גיגה בייט ללא מחיצות פרטישן , חשבתי לחלק את הדיסק 120/160 גיג'ה מערכת הפעלה והשאר לגיבויים וכו' השאלה אם זה יכול לפגוע בביצועים של ה SSD מקריאה באינטרנט הבנתי שזה יכול להוריד ביצועים זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכונן ממש קטן. אני צריך לקנות מתאם כדי לשים אותו בתוך המארז שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי את זה . יש שם בעד ונגד. אשמח לשמוע דעות נוספות. http://techreport.com/review/25282/a-closer-look-at-rapid-dram-caching-on-the-samsung-840-evo-ssd
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לרכוש דיסק קשיח בנפח של 320Gb. חנות מסויימת הציעה לי לחלק את הנפח הנ"ל ל-2 דיסקים. הראשון Raptor של 74Gb עליו תותקן מע' ההפעלה והיתרה בדיסק "רגיל" בנפח של 250Gb לאחסון שאר החומר. האם חלוקה זאת בעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) תביא לשיפור ביצועים ניכר במערכת? מה קורה בנוגע לעריכת סרטים ומשחקים? האם החלוקה שווה את תוספת המחיר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק IBM SCSI LVD 10000RPM U160 כן זה אכן סוס עבודה, או לפחות אמור להיות קניתי אותו יד שנייה והוא לא ממש מהיר הבקר שלי הוא ADAPTEC 29160 (משהו סוף הדרך...) האם הארד דיסק מאבד ממהירותו במשך הזמן ? או שיש משהו שאני לא יודע וצריך לעשות בשביל שיפעל מהר ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף לי לקחת ומאיפה הכי זול לי לקנות את זה. הבנתי שהכי ממולץ זה לקנות את את הצורב של LG או את של NEC כי הם הכי משתלמים. בנוסף שמעתי שהכי כדי לי לקחת R+ ואם יש אפשרות בכלל לקחת גם את שני הפורמטים ז"א גם את R- ? בקיצור אני ממש לא יודע איזה צורב הכי כדי לי לקנות בתקציב הזה ומאיפה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רואה שמתחיל להגמר לי המקום, ודי נמאס לי כל פעם לעשות את ההחלטות מה אני רוצה לשמור ומה אני מעדיף לזרוק, ולכן אני רוצה HD חדש. אני מקווה מאוד שהתקציב מאפשר גודל מכובד, ובמקרה שלו, הוא גמיש כלפי מעלה עד 500 שקל. אני לא מעוניין בכונן של Western digital מכיוון שהבנתי שיש איתם בעיות אמינות, ולי עצמי מת כונן 80GB שלהם, וזה מאוד מאוד מבאס להתקין מערכת הפעלה ודרייברים אחרי חודש של עבודה. בתודה, Screw_Master.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי גלקסי 2. אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון 32ג"ב שיאפשר לי גם קריאה\כתיבה של תוכן 1080P. אשמח לעזרתכם ב-2 שאלות: 1. מה הקלאס המינימלי הנדרש לתיפקוד ראוי? 2. מהיכן אתם ממליצים לרכוש בארץ? (לא ראיתי שהמחירים בחו"ל משמעותית זולים יותר)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-