אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי בנרו וגם בוינדוס לצרוב DATA רגיל (כמו שאני עושה לדיסק DVD חד פעמי) אבל יש לי שגיאה... בנרו זה אומר שהדיסק לא ריק, למרות שהוא חדש! ניסיתי לעשות פורמט לדיסק, גם "מהיר" וגם "מלא", וזה לא עזר. מה לעשות? יכול להיות שיש הגדרה מיוחדת בנרו לצריבת דיסקים רב פעמיים? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כזה ואני מפחד לטעות
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: קניתי היום את ה- Seagate Archive 8TB, את הרגיל, לא המוצפן. עוד לא עשיתי איתו כלום, אפילו לא פירמטתי. רק יצרתי עליו מחיצה ואז הלכתי לעשות Surface Test. ראיתי שזה לוקח 11 שעות ואז ירדתי מזה לבינתיים.. אולי מחר. עד עכשיו הכל נראה תקין חוץ ממשהו אחד. יש לי שתי תחנות עגינה כאלה: http://www.icydock.com/goods.php?id=141 יושבות לי על port 4 ו-port 5 ומוגדרות בביוס: Hot Plug: Enable אני עובד איתן מלא, עם כל מיני כוננים כשהגדולים ביניהם זה 4TB. מחליף בין הכוננים באמצע העבודה בווינדווס ללא שום בעיה. כשאני בא לשים את הכונן החדש (8TB): נאדה. הנורית נדלקת, אני שומע את הספין-אפ, ואחרי זה אין שום תגובה. ב- Intel Rapid Stora…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הדיסק הקשיח הוא עדיין המועדף? או שמא מדיות DVD ו-CD. אולי כדאי להשקיע ב- DOK's ואלי כדאי לקנות SSD?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב KSP מוכרים את הכונן הקשיח הזה מהדגם Transcend TS1TSJ25M3 אני מעוניין לרכוש אותו. על פי הנתונים הטכניים עושה רושם שמדובר במוצר טוב, רציתי לשמוע מי מכם כבר קנה את הכונן של החברה הזו מהדגם הזה או מדגמים אחרים ויכול לתת חוות דעת לכאן ולכאן. תודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14548
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רואה שמתחיל להגמר לי המקום, ודי נמאס לי כל פעם לעשות את ההחלטות מה אני רוצה לשמור ומה אני מעדיף לזרוק, ולכן אני רוצה HD חדש. אני מקווה מאוד שהתקציב מאפשר גודל מכובד, ובמקרה שלו, הוא גמיש כלפי מעלה עד 500 שקל. אני לא מעוניין בכונן של Western digital מכיוון שהבנתי שיש איתם בעיות אמינות, ולי עצמי מת כונן 80GB שלהם, וזה מאוד מאוד מבאס להתקין מערכת הפעלה ודרייברים אחרי חודש של עבודה. בתודה, Screw_Master.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה דחופה... יש לי כונן קשיח כלשהו שהמחשב שלו שבק חיים (הכונן תקין) על הכונן הזה יש חומר קריטי שאני חייב לחלץ ניסיתי לחבר את הכונן למחשב שלי אבל אין לי גישה אליו.. אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט כונן לפני שהמחשב יכול להשתמש בו אבל נתקעתי בלי אפשרות כזו אני חייב לחלץ את מה שכתוב שם או אפילו חלק מהחומר שם... אני מוכן לקבל כל עצה... אני ממש תקוע... יש על הכונן מסד נתונים שחייב להינצל... יש דרך לעקוף את החסימה של המחשב ולחבר את הכונן רק כדי לשלוף את החומר לכונן השני אצלי? תודה מראש!! (כבר אמרתי שזה דחוף וקריטי)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף להשאיר את ה 500 גיגה בייט ללא מחיצות פרטישן , חשבתי לחלק את הדיסק 120/160 גיג'ה מערכת הפעלה והשאר לגיבויים וכו' השאלה אם זה יכול לפגוע בביצועים של ה SSD מקריאה באינטרנט הבנתי שזה יכול להוריד ביצועים זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות SSD למחשב נייח, כאשר עיקר השימושים שלי בו הם אחסון מערכת הפעלה וכל התוכנות במחשב (כולל דברים כבדים יחסית כמו Matlab ו- Office ומשחק אחד או שניים). אני רוצה שהדיסק יהיה מהיר יחסית, בעל ממשק מהיר (Sata 3) ומשתלם במחיר (ביחס לנפח). בעניין הגודל - גם 2.5' וגם 3.5' מתאימים במארז. אז הנה השאלות: 1. אני מתלבט בין 120GB לבין 240GB, מה אתם ממליצים? 2. יש לי אפשרות לקנות את אחד הדיסקים שבתמונה המצורפת, מה אתם אומרים? יש חלופות טובות יותר או המלצות אחרות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת מה דעתכם על הSony 32GB USB 3.0 Flash Drive? והאם נפח כזה מספיק לגיבוי שמירות תכוף (בערך כל שבוע) של כ 5-2 משחקים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הצורב YAMAHA F1 שהוא צורב במהירות כפול 44 עכשיו הדבר היחידי שהבאסה אצלו זה שהמהירויות שהוא מסוגל לצרוב הם 8 16 וישר 44 יש איזו שהיא דרך לסדר את זה שיהיה אפשר לצרוב גם על 24 32 ו40? כי כמעט ואין דיסקים כפול 44.... ???
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך ב-SATA1 אבל אני מעוניין לקנות HD שתומך בSATA 2 כי ממילא בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני פשוט אעביר את הHD. יש בעיה עם זה? כלומר, אפשר לחבר HD SATA 2 על חיבור SATA1 ופשוט הוא יעבוד בקצבי העברה של SATA 1? זה לא יעשה בעיות? ואם כבר אז כבר.... מה אתם אומרים על WD3200KSוWestern Digital ? יש המלצות? SATA2 16MB CACHE ב480 ש"ח... יש מחירים יותר נמוכים באזור המרכז? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים בארגון היום שרת NAS של iomega-ix2-6 עם נפח של 2TB שעובדים על הקבצים שבו 4 מהנדסים במקביל- יושבים עליו כל הפרוייקטים. המהנדסים מתלוננים על איטיות בזמן שמירה ופתיחת קבצים ואני חושב להחליף את המערך למשהו חזק ומהיר יותר. מה המלצתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה, כל פעם שאני צורב DVD עם צורב ה - Nec 3500 ( שיש לו את הקושחה האחרונה 2.1B ) הוא לא יכול לקרוא אותו אחר כך. אם אני מנסה להיכנס לכונן עם הדיסק המדובר אני מקבל שגיאה : "Disc Is Corrupt or Not Formatted For Windows". הבעיה מתרחשת ( מ - 2 בדיקות שעשיתי ) בדיסקים Verbatim DVD-R X16 (Photo Printable) אלו דיסקים טובים למיטב ידיעתי. ניסיתי לצרוב על ה - DVD-RW שיש לי ( גם של Verbatim ) והוא פועל אחרי הצריבה בכונן. למישהו זה עוד קרה ויש פתרון ? ( יש לי חומר חשוב על הדיוידיים האלה )
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה והאם יש יותר גדולים (לא של DVD)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את הדיסק- SUMSUNG 1TB SJ בביוס הוא מזוהה וגם במנהל התקנים של וינדוס, אבל לא מופיע במחשב שלי מה עושים?!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. היום קיבלתי לפתע את ההודעה המפחידה הבאה: ---------------------------------------------------------------- עליך לאתחל את הדיסק בכונן J בטרם תוכל להשתמש בו האם ברצונך לבצע אתחול? --------------------------------------------------------------- מה פירוש הדבר? האם הדיסק קרס? האם איבדתי את כל המידע שעליו? מה ניתן לעשות במצבים כאלה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף הגיע הזמן שאני אשדרג את הזיכרון במחשב, ובדקתי קצת על הדיסקים קשיחים. ואני מתלבט בין: Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX של WD. לבין, Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200RPM 32MB, SATA II של סמסונג. כל הזמן אני הייתי עם WD ובאמת מוצרים עם איכות גבוהה, וכולם ממליצים עליה. באתי לקנות את הדיסק שלהם שעולה 400 שקל, ואז ראיתי שכולם ממליצים על הדיסק קשיח של סמסונג. והמחיר שלו רק 255 שקל. אז אני שואל מה יותר כדאי. אני רואה שהסמסונג זה SATA II וזה 32MB. וה WD זה SATA III ו 64MB. זה חשוב? זה משנה? ההבדל מחירים הוא 150 שקל כמעט, אז האם ההבדל הזה כדאי? ואני מדגיש, אני צריך דיסק קשיח מהיר וחזק עם כמה שיותר ביצועים, ועד 450 שקל. או שכדאי לי בכלל כבר …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ל-SanDisk יש אולי 8 דגמים של DiskOnKey. חוץ מההבדל במחיר ובעיצוב שלהם, אני מאמין שיש גם הבדלים במהירויות שלהם, ואולי אפילו הבדלים באיכות שמירת הנתונים שלהם.. (כל הנושא של SLC, MLC, וכו') האם מישהו מכיר אתר שנותן קצת יותר נתונים עליהם, כמו הדברים האלה(מהירות קריאה וכתיבה, טכנולוגיית הפלאש שלהם, וכו')? זה מאד יעזור לי בבחירה.. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה dvd ram??? ואילו חברות טובות יש של צורבי DVD ???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש דיסק קשיח בנפח של 320Gb. חנות מסויימת הציעה לי לחלק את הנפח הנ"ל ל-2 דיסקים. הראשון Raptor של 74Gb עליו תותקן מע' ההפעלה והיתרה בדיסק "רגיל" בנפח של 250Gb לאחסון שאר החומר. האם חלוקה זאת בעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) תביא לשיפור ביצועים ניכר במערכת? מה קורה בנוגע לעריכת סרטים ומשחקים? האם החלוקה שווה את תוספת המחיר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הכונן הקשיח שלי תקין, הוא מהסדרה הפגומה של סיגייט ללא עדכון תוכנה. (SD15) כשאני מנסה לעשות בדיקת מהירות כתיבה הוא אומר לי שאי אפשר ונותן שגיאה שאומרת שהאפשרות מבוטלת, מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז אחרי עיון בסטיקי. אני אקח את הגרסא של סמסונג שלא מפסיקים לשבח אותו. השאלה שלי, היא איזה מארז מומלץ? והאם יש ומומלץ יותר כונן חיצוני קומפלט? הייעוד של הכונן הוא לגיבוי בלבד, לגבות ולכבות אותו שיהיה נגיש ל-USB2\3. האם הוא צריך ספק חשמל בנפרד? או שהוא צורך את החשמל משקע USB? ואם אפשר המלצה למארז ספציפי שזמין מהחנויות הבאות: KSP\איבורי\פנדה? מעוניין לקנות HDD רק של SAMSUNG\WD. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-