אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
1. כשאני רוצה להתקין XP מחדש יש לי אפשרות להגדיר מחיצות. האם הוא יוצר אותן ראשיות או לוגיות? 2. איזו פעולה טכנית עושה דחיסת ה-NTFS? לא הצלחתי למצוא באינטרנט הסבר ברור, וכל מי שאני מכיר אומר משהו אחר. אם יש לי סקטורים כאלה: |אאאאא---| |בבבבב---| איך הדחיסה תעשה? |אאאאאבבב| |בב------| |5א------| |5ב------| |5א5ב----| |--------| או משהו אחר? והאם הדחיסה הזאת יוצרת עומס יתר על ה-HD או רק על המעבד?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדאי להתקין כונן SSD למחשב כזה או שיהיה איזשהו צוואר בקבוק?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. ראיתי הארדיסק חיצוני באיביי 2 טרה חדש, של wd ב340 שקל. האם המחיר הגיוני?? איך הדגם הספציפי הזה?? western digital my passport 2tb 2.5 שמעתי שיש בעיה כלשהי עם הכוננים של wd משהו יכול לפרט ??? תודה לעונים http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-2TB-My-Passport-Ultra-Titanium-USB-3-0-2-0-External-Portable-WD-/261507522984?pt=US_External_Hard_Disk_Drives&hash=item3ce31021a8
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההשקה בדיוק 15 ליולי שנה זו יחד איתו יבואו מצלמות מסרטות וידאו MP3 UGUS http://dataplay.com/jsp_files/en/whatsplaying/blankmedia.jsp
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להגיד לכולם קניתי את הדגם הזה Crucial SSD BX120G SATA ואני רוצה להגיד לכם שזה עובד חלק הכל עובד ממש מהר! זה שווה כל שקל!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה כל הקטע של SERIAL ATA? לפי האתר שלפה לא נראה שזה נותן ביצועים טובים יותר מATA רגיל. האם כל העניין זה נוחות? יעני כבלי דקים וחיבור קל כמו USB? SERIAL ATA SITE
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טוב הגיע הHDD החדש מynetshops צילמתי כמה תמונות של פתיחת הקופסא מקווה שיהיה אינפורמטיבי וחוץ מפירמול מלא של הכונן מה עוד כדי לעשות כדי לשמור על תחזוקה נאותה? ניתוק מהחשמל כשלא בשימוש? איחוד דיסק?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 14:30:24 עוד תמונות[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני קונה את ההארדיסק הזה איך אני יכול לזהות וליות בטוח שמה שאני מקבל באמת מכיל 8MB באפר קאש האם זה רשום עליו? ???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם אותו צורב, אותה תוכנת צריבה ועם אותם המדיות שפעם יכלתי לצרוב עד 714 מגה, אני עכשיו לא מסוגל לצרוב אפילו 704 מגה. אני מקבל מנירו הודעה שה DAO לא הושלם. האם למישהו זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ואני רוצה לשדרג את נפח ה-Hard Disk כי אי אפשר כבר להסתדר היום עם 160 GB... ה-Hard Disk שיש לי עכשיו הוא זה: WDC WD1600JS-60MHB1 Manufacturer Western Digital Form factor TB/2.5-inch Interface IDE Capacity 160GB Real size 160,041,885,696 bytes הלוח אם: Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P5SD2-X Version System Version Chipset vendor SiS Chipset model 656 Chipset revision 10 Southbridge vendor SiS Southbridge model 965 Southbridge revision 48 אני מחפש Hard Disk בנפח 1TB לפחות שיתאים ללוח האם. התקציב הוא מקסימום 500-550 ש"ח כולל משלוח וכו'. בנוסף, אשמח אם תתנו לי הדרכה כיצד להחליף בין ה-Hard Disk הקיים לחדש שאקנה תוך כדי שמירת המידע שנמצא בנוכחי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הדיסק הקשיח הוא עדיין המועדף? או שמא מדיות DVD ו-CD. אולי כדאי להשקיע ב- DOK's ואלי כדאי לקנות SSD?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכונן ממש קטן. אני צריך לקנות מתאם כדי לשים אותו בתוך המארז שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות למחשב intel 2.4c .דיסק קשיח של maxtor או wd בקיבולת 80gb
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי הרבה מדריכים ויצאתי מבולבל. כל מדריך אומר דברים שונים. הבנתי שבהתקנה יש לנתק את כל הקשיחים למעט ה ssd כדי שעליו יותקנו קבצי המערכת. כמו כן הבנתי שבהתקנה המערכת יוצרת אוטומטית מחיצה של 100 מגה ללא שימוש. זהתקין ואמור להישאר כך? מה לגהי הפעולות שיש לבצע בווינדוס 8 עצמו? האם יש צורך להעביר את כלל הקבצים הזמניים לדיסק מכאני? מה לגהי pagefile? לבטל/למחוק/העביר לכונן אחר?? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3 ובו 3 דיסקים. כל אחד בנפח 256GB. אני עומד לקנות מחשב חדש עם דיסק של 2T. שקלתי לקחת את אחד מהדיסקים הישנים ולהשתמש בו ככונן C בשביל מערכת ההפעלה, במקום לחלק ל 2 פרטישנים את הדיסק הגדול. השאלה שלי היא איך אפשר לדעת האם הדיסק תקין לגמרי ויכול להמשיך לסחוב, או שהוא לקראת סוף חייו. התקנתי את HD Tune והרצתי את הבדיקות על כל הדיסקים. התוצאות היו די דומות. כולם תקינים. בכולם אין שגיאות. המודל הוא WD2500AVJS מצ"ב התוצאות של HD Tune תודה, קובי
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת מה דעתכם על הSony 32GB USB 3.0 Flash Drive? והאם נפח כזה מספיק לגיבוי שמירות תכוף (בערך כל שבוע) של כ 5-2 משחקים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רואה שמתחיל להגמר לי המקום, ודי נמאס לי כל פעם לעשות את ההחלטות מה אני רוצה לשמור ומה אני מעדיף לזרוק, ולכן אני רוצה HD חדש. אני מקווה מאוד שהתקציב מאפשר גודל מכובד, ובמקרה שלו, הוא גמיש כלפי מעלה עד 500 שקל. אני לא מעוניין בכונן של Western digital מכיוון שהבנתי שיש איתם בעיות אמינות, ולי עצמי מת כונן 80GB שלהם, וזה מאוד מאוד מבאס להתקין מערכת הפעלה ודרייברים אחרי חודש של עבודה. בתודה, Screw_Master.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה המהירות של ssd במחשב נייח בחיבור sata3 לעומת ssd m2?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני כוננים IDE ושני CDROM בנוסף יש לי כונן נוסף SATA ואני מנסה לחבר אותו דרך המתאם ל-USB המחשב מזהה אותו ככונן USB ,במנהל ההתקנים אני רואה אותו כדיסק USB אבל אין לי שום גישה אלו , פשוט לא מבין איפה הוא קיים בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש דיסק קשיח בנפח של 320Gb. חנות מסויימת הציעה לי לחלק את הנפח הנ"ל ל-2 דיסקים. הראשון Raptor של 74Gb עליו תותקן מע' ההפעלה והיתרה בדיסק "רגיל" בנפח של 250Gb לאחסון שאר החומר. האם חלוקה זאת בעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) תביא לשיפור ביצועים ניכר במערכת? מה קורה בנוגע לעריכת סרטים ומשחקים? האם החלוקה שווה את תוספת המחיר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף להשאיר את ה 500 גיגה בייט ללא מחיצות פרטישן , חשבתי לחלק את הדיסק 120/160 גיג'ה מערכת הפעלה והשאר לגיבויים וכו' השאלה אם זה יכול לפגוע בביצועים של ה SSD מקריאה באינטרנט הבנתי שזה יכול להוריד ביצועים זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה dvd ram??? ואילו חברות טובות יש של צורבי DVD ???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב KSP מוכרים את הכונן הקשיח הזה מהדגם Transcend TS1TSJ25M3 אני מעוניין לרכוש אותו. על פי הנתונים הטכניים עושה רושם שמדובר במוצר טוב, רציתי לשמוע מי מכם כבר קנה את הכונן של החברה הזו מהדגם הזה או מדגמים אחרים ויכול לתת חוות דעת לכאן ולכאן. תודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14548
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: קניתי היום את ה- Seagate Archive 8TB, את הרגיל, לא המוצפן. עוד לא עשיתי איתו כלום, אפילו לא פירמטתי. רק יצרתי עליו מחיצה ואז הלכתי לעשות Surface Test. ראיתי שזה לוקח 11 שעות ואז ירדתי מזה לבינתיים.. אולי מחר. עד עכשיו הכל נראה תקין חוץ ממשהו אחד. יש לי שתי תחנות עגינה כאלה: http://www.icydock.com/goods.php?id=141 יושבות לי על port 4 ו-port 5 ומוגדרות בביוס: Hot Plug: Enable אני עובד איתן מלא, עם כל מיני כוננים כשהגדולים ביניהם זה 4TB. מחליף בין הכוננים באמצע העבודה בווינדווס ללא שום בעיה. כשאני בא לשים את הכונן החדש (8TB): נאדה. הנורית נדלקת, אני שומע את הספין-אפ, ואחרי זה אין שום תגובה. ב- Intel Rapid Stora…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הצורב מ P1000 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4153601 ועוד 30 דיסקים של Ritek http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=21745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=2848&aff=Zap ב 81 שקל. סהך הכל הקניה 500 שקל מקווה לראות את זה פה כמה שיותר מהר
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-