אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
הכונן ממש קטן. אני צריך לקנות מתאם כדי לשים אותו בתוך המארז שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-Backup Portable Portable 5TB של Seagate מזכיר לנו שכוננים קשיחים ממשיכים להילחם על מקומם בשוק האחסון המודרני לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב , חגגתי יום הולדת 16 לפני מספר שבועות , יום הולדת - money - ניתן לרכוש צורב dvd ( אני מתכנן על הNec ) בksp . הצורב לא יקר במיוחד , מה שכן יקר זה המדיות , בksp יש מדיות של 25 דיסקים x4 ב100 ש"ח של Fortis ( איך הם ? ) , 4 ש"ח לדיסק זה לא יקר . מכיון שישנה אי ודאות כלפי דיסקים של ksp תהיתי אם ישנה חנות באיזור חיפה שמוכרת מדיות לdvd במחיר סביר ? או חנות online עם מחיר סביר + משלוח סביר . ( די חשוב לי שיהיה בסיס להמלצה על הדיסק , אני לא רוצה לקנות 20 דיסקים ב100 ש"ח ובסוף תהיה בעיה ) . תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה דחופה... יש לי כונן קשיח כלשהו שהמחשב שלו שבק חיים (הכונן תקין) על הכונן הזה יש חומר קריטי שאני חייב לחלץ ניסיתי לחבר את הכונן למחשב שלי אבל אין לי גישה אליו.. אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט כונן לפני שהמחשב יכול להשתמש בו אבל נתקעתי בלי אפשרות כזו אני חייב לחלץ את מה שכתוב שם או אפילו חלק מהחומר שם... אני מוכן לקבל כל עצה... אני ממש תקוע... יש על הכונן מסד נתונים שחייב להינצל... יש דרך לעקוף את החסימה של המחשב ולחבר את הכונן רק כדי לשלוף את החומר לכונן השני אצלי? תודה מראש!! (כבר אמרתי שזה דחוף וקריטי)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה איזה מתאם לקנות ואם יש כאלו אז באזור גוש דן. יש לי HD של סמסונג בעל חיבורים של SATA בלבד (מידע וחשמל). ללוח אם שאני רוצה לחבר אין לא חיבור של מידע של SATA ולא חיבור מספק של SATA. מה ניתן לעשות? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי כונן נייד של סמסונג Samsung 2.5 1TB USB 3.0. קנית לא מזמן מחשב נייד - Dell Vosro 5470 וכאשר אני מנסה להשתמש בכונן הוא עושה המון בעיות. לפעמים הוא מתחיל להעביר קבצים ואז פתאום מהירות העברה יורדת ל 0 mbps והוא מפסיק להעביר קבצים. קורה שהוא נתקע ככה לאורך זמן וגם מצבים בהם לאחר חצי דקה - דקה הוא ממשיך להעביר קבצים ואז שוב נתקע על מהירות 0. פעמים נוספות הוא מתחיל להעביר ואז אומר שהיתה בעיה לגשת לקובץ והוא מפסיק את העברה. במחשב הנייח הכונן עובד בצוה חלקה ללא שום בעיות (USB2). ברגע שהוא מחובר למחשב הנייד הוא מגמגם (USB3). ניסיתי לחבר למחשב הנייד כונן אחר גם של USB3 והוא עובד בלי בעיות. ניסיתי לחבר את הכונן שלי למחשב נייד אחר (לא בטוח האמת אם USB2 או 3) וגם שם הוא עבד חלק…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה עושים Create Partition ? http://img205.imageshack.us/img205/3876/60203333ef9.jpg
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. ראיתי הארדיסק חיצוני באיביי 2 טרה חדש, של wd ב340 שקל. האם המחיר הגיוני?? איך הדגם הספציפי הזה?? western digital my passport 2tb 2.5 שמעתי שיש בעיה כלשהי עם הכוננים של wd משהו יכול לפרט ??? תודה לעונים http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-2TB-My-Passport-Ultra-Titanium-USB-3-0-2-0-External-Portable-WD-/261507522984?pt=US_External_Hard_Disk_Drives&hash=item3ce31021a8
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב כרגע עם המפרט הבא: מעבד- intel i5 661 לוח אם- gigabyte h55m-s2h וכרגע hdd רגיל שיש לי אותו די הרבה זמן. רציתי לרכוש כונן ssd בנפח נמוך יחסית כמו 120 gb שיהיה בעיקר למערכת ההפעלה ועוד קצת מקום פנוי התקציב שלי הוא 300 ש"ח גג מה האפשרויות שיש לי תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
מה כל הקטע של SERIAL ATA? לפי האתר שלפה לא נראה שזה נותן ביצועים טובים יותר מATA רגיל. האם כל העניין זה נוחות? יעני כבלי דקים וחיבור קל כמו USB? SERIAL ATA SITE
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי HD של Western Digital דגם 500GB Blue. ה-HD שקט מבחינת פעולות שהוא עושה, כלומר קריאה וכתיבה, אבל עצם היותו פועל(גם בלי קריאה או כתיבה) גורם לרעד קל במחשב. הרעד הזה הופך במארז, לקול עמום שנשמע כמו "ממממ". דיי מעצבן.. איך נפתרים מזה? תוספת קטנה: הרעד נובע מ-HD, ולא מהמאוורר של המעבד או מהמאוורר של הספק. איך אני יודע? ניתקתי את ה-HD, והמאוורר של הספק והמאוורר של המעבד לא גרמו לשום רעש או רעד. כשהחזרתי את ה-HD לעבוד, חזרה הבעיה. מקווה שיש אנשים שנתקלו בבעיה הזו כבר קודם, ויודעים איך לפתור אותה.. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה שקט.. תודה רבה card
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה להארד דיסק טוב ואיכותי של 3TB מעדיף כזה שולחני ולא נייד. אני מעדיף את המהיר ביותר שיש. תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההשקה בדיוק 15 ליולי שנה זו יחד איתו יבואו מצלמות מסרטות וידאו MP3 UGUS http://dataplay.com/jsp_files/en/whatsplaying/blankmedia.jsp
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ל-SanDisk יש אולי 8 דגמים של DiskOnKey. חוץ מההבדל במחיר ובעיצוב שלהם, אני מאמין שיש גם הבדלים במהירויות שלהם, ואולי אפילו הבדלים באיכות שמירת הנתונים שלהם.. (כל הנושא של SLC, MLC, וכו') האם מישהו מכיר אתר שנותן קצת יותר נתונים עליהם, כמו הדברים האלה(מהירות קריאה וכתיבה, טכנולוגיית הפלאש שלהם, וכו')? זה מאד יעזור לי בבחירה.. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי סטרימר שאני מעוניין לחבר אליו DOK שאליו אני אטעין כמה סרטים מהמחשב. נתקלתי בDOK הבא: Transcend JetFlash 530 32GB http://ksp.co.il/?uin=14186 ב87 ש"ח. לפי האינטרטובס מהירותו בכתיבה היא כ 7-8 MB לשניה . האם זה מספיק? אם לא מה המהירות המינימלית שעלי לחפש? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי טוב בעל נפח גבוה. ראיתי שיש 2 דיסקים בעלי נפח של 5000 GB: 1. Western Digital Green 5000GB WD50EZRX 2. Western Digital Red 5000GB WD50EFRX מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב ומה מומלץ? האם יש עוד דיסקים קשיחים בנפח זה מומלצים? בנוסף, האם מומלץ לקנות דיסק קשיח עם SSD ? ראיתי שהנפח דיסק הכי גדול שיש לו SSD הוא בגודל 4000 ג'יגה (ואין ב- 5000 ג'יגה) והוא: Seagate 4000GB ST4000DX001 ואם כבר אני אלך על 4000GB אז עדיף לי ללכת על הדגם עם ה-SSD או על הדגם הרגיל שהוא: Western Digital 4000GB WD4003FZEX אם מומלץ ללכת על דיסק קשיח עם SSD אז אני אתפשר על 4000 ג'יגה ואקח את הדגם הזה Seagate 4000GB ST4000DX001.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש דיסק קשיח בנפח של 320Gb. חנות מסויימת הציעה לי לחלק את הנפח הנ"ל ל-2 דיסקים. הראשון Raptor של 74Gb עליו תותקן מע' ההפעלה והיתרה בדיסק "רגיל" בנפח של 250Gb לאחסון שאר החומר. האם חלוקה זאת בעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) תביא לשיפור ביצועים ניכר במערכת? מה קורה בנוגע לעריכת סרטים ומשחקים? האם החלוקה שווה את תוספת המחיר? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש בנפח 3 טרה, חיברתי אותו למחשב כהארדיסק נוסף ולא הצלחתי להגדיר מחיצות כמו שצריך. ניסיתי להגדיר דרך הכלי של הוינדוס, זה נתן לי להגדיר מחיצה בנפח 2 טרה(2048 ג'יגה), מה שהשאיר לי 746 ג'יגה שלא הוגדרו ולא ניתן להגדיר כמחיצה נוספת. איך ניתן להגדיר מחדש את המחיצות כדי שיהיה כונן אחד בנפח של כל ההארדיסק, או לפחות להגדיר כונן נוסף בנפח 746 ג'יגה שנשארו לא מנוצלים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
https://zam.topshop.co.il/category.asp?cat_id=53
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
CDfreaks אתר הבית של לייט-און
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כזה ואני מפחד לטעות
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הדיסק הקשיח הוא עדיין המועדף? או שמא מדיות DVD ו-CD. אולי כדאי להשקיע ב- DOK's ואלי כדאי לקנות SSD?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף להשאיר את ה 500 גיגה בייט ללא מחיצות פרטישן , חשבתי לחלק את הדיסק 120/160 גיג'ה מערכת הפעלה והשאר לגיבויים וכו' השאלה אם זה יכול לפגוע בביצועים של ה SSD מקריאה באינטרנט הבנתי שזה יכול להוריד ביצועים זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-