עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dror_gh,

שלום , היום כשניסיתי להעתיק קובץ ל DOK שלי - SANDISK CRUZER SLICE 16GB הוא רשם לי the disk is write protected לא מצאתי שום הגדרה שתוכל לשנות את זה ואין לי מושג איך בכלל זה הגיע למצב הזה , רק לפני יומיים העתקתי דברים ל DOK הזה. אגב גם אין שום כפתור או משהו פיזי שיכול היה לנעול את ה DOK. איך אני פותר את הבעיה? יש לי שם חומר די חשוב וחייב עזרה , תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by shuky123,

המחשב שלי, win XP קרס. לאחר נסיונות לא מוצלחים לאתחל אותו - הכוונה להמון הודעות שגיאה ובסוף כשלון מוחלט, הוספתי דיסק נוסף שיש ברשותי ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - winxp בזמן ההתקנה מערכת ההפעלה זיהתה כי ישנם בעיות עם הדיסק הנוסף וביצעה סריקת דיסק. הדיסק עצמו היה מחולק ל- 3 פרטישינים, אני עכשיו מצליח להכנס ל-2 מתוך ה-3 ואילו ל-3 אני מקבל את ההודעה הבאה: the file or directory is corrupted and unreadable יש על הדיסק חומר חשוב, איך ניתן להגיע אליו כאשר ההצעה ללכת לחברה שעושה זאת בתשלום לא באה בחשבון. ניסיתי את התוכנה מהאתר ntfs.com אבל גם היא אינה מצליחה לראות את הדיסק הנ"ל אשמח לעצה או כיוון כלשהו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by aviv00,

אני מקבל את השגיאה הזאת מתי שאני מנסה להגדיל \ למזג את שני המחיצות ב HDD מה ניתן לעשות ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by bnayal89,

מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. שלום, במסגרת שיטוטי ב AMAZON, נתקלתי במוצר הבא: https://www.amazon.com/gp/product/B08DKL514G Timetec Liteon OEM 960GB SSD 3D NAND TLC NVMe PCIe Gen3x4 M.2 22110 110mm יש לשים לב לכך שהפורמט שלו הוא אורך מהרגיל, ולכן לא מתאים לכל לוח (לשלי כן). בנוסף, כמובן שהביצועים שלו לא גבוהים במיוחד. עם זאת, המחיר משתלם באופן קיצוני, והייתי רוכש אותו בלי להניד עפעף. שלחתי מייל ל TIMETEC ושאלתי למה לא נשלח לישראל, אך לא קיבלתי תשובה. אם יש הצעות, אשמח לשמוע. עריכה: ישנו משלוח, למי שמעניין אותי. אני הזמנתי.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Aternus,

שלום חברה, אז כמו שנאמר בכותרת, האם שווה להקים מערך RAID? כרגע אני לפני קניית שני הארדיסקים של 1TB לשם היוצרות RAID (כנראה RAID0) אשמח לבעד, נגד, והמלצות לדגמים מסוימים. הדגש הוא ביצועים אך לא על חשבון שקט וצריכת חשמל (סדרת Blue וכד') - הם ישמשו לאיחסון ושרתי VMWARE

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, קיבלתי היום את הWD2500KS השני שלי במספרו, כאשר אחד כבר מחובר אצלי ועובד כמה חודשים, ואפילו כמעט מלא עד 100% ;D כעת השאלה הנשאלת היא, לפרמט, לחבר את שניהם ולעשות RAID , או פשוט לחבר את השני, לפרמט אותו ככונן נפרד ולהמשיך את חיי כרגיל? אני סובל מאוד מחוסר BANDWITH בין ההארד דיסק לשאר הרכיבים האמת, והמון פעמים יוצא שההארד דיסק הוא הרכיב שמעקב אותי בתהליכים, לכן שקלתי את הRAID מראש. אשמח גם למין טבלאת חסרונות \ יתרונות, ולסיכון קצרצר לכמה מסוכן זה RAID מבחינת איבוד מידע וקריסת מערכות, שכן מכך אני דואג הכי הרבה. תודה, יום טוב וחג שמח לכל חברי הפורום!

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  9. Started by iyehuda,

1.הצורב זיהה אותו כ 80 דקות ולא כ דיסק 100 דקות האם זה נורמלי ? 2.צרבתי עליו סרט באורך 97 דקות ולקראת הסוף הוא אמר לי שיש בעיה למרות זאת הדיסק ניתן לקריאה והוא מדווח שהוא 940M !!!!!! עוד לא ראיתי את הסרט אבל הצלחתי לראות כמה קטעים הרצתי לסוף הסרט ואז או נתקע מה זה אומר הדיסק לא תקין ? 3.האם ב ECDC ניתן לעשות OVERBURN או רק ב NERO

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  10. אני אחר חיפוש ל4 כונני 2TB ל NAS, כבר הבנתי ש WD ו Seagate בעייתיים מהבחינה הזאת, מבחינת מספר פלטות, לפחות בכונני 2TB, שיש גם יחידות של 2 ו של 3 פלטות, הבנתי שכמה שפחות, יותר טוב? כי יש פחות חלקים?, חיפשתי ונתקלתי בדגמים של Toshiba, הם גם מתגעים ב 1TB פר פלטה, אבל הבנתי שזה בעצם Hitachi לשעבר..אז לא ידע כמה הם טובים בכלל

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  11. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by Frequency,

הי, מישהו מכיר את הדגם Toshiba STOR.E PLUS 2TB? זה כונן חיצוני 2.5" אני רוצה לחבר אותו לראווטר של D-LINK דגם 6850 האם אמורה להיות בעיה? (ראיתי שההארד דיסק תומך בווינדוס והנתב מריץ לינוקס) ובכלל האם הוא מתאים לשימוש הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by RAPIDFIRE,

שלום לכולם רכשתי את הדיסק הקשיח הנייד הבא Transcend StoreJet 25H3p 1000GB TS1TSJ25H3P http://www.ksp.co.il/?uin=13206 שפתחתי אותו , קראתי בהוראות שחובה לחברו ל 2 USB כי זה מה שהוא צריך כדי לספק די חשמל זה הפתיע אותי כי חשבתי ש 2.5 " - נדרש רק חיבור USB אחד שאלתי , האומנם חובה לחבר ל 2 USB במחשב אני יכול עוד להסתדר , אבל בסטרימר יש לי רק USB אחד ! אודה לעצתכם נ.ב בלי קשר לבעיה הדיסק איכותי מאוד והמחיר ב KSP היה שפוי 535 ש"ח - 3 שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by MoSQuiTo,

מחפש כונן בגודל 3TB עם חיבור USB3. הוא עולה 800 ש"ח בKSP, עם 3 שנים אחריות. האם הוא מומלץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היצרנית הטאיוואנית רוצה כונני SSD מהירים יותר שיחיו זמן רב ומציגה את טכנולוגיית ה-SuperMLC שמפחיתה בנפחים ומבטיחה להוות תחליף ראוי לשבבי ה-SLC בחברת Transend רוצים יתרון רציני בשוק האחסון המהיר. בין אם מדובר בכונני SSD סטנדרטיים של 2.5 אינצ', ב-כונני M.2 בצורת כרטיסים קטנים, או בלוחות מודפסים גדולים בשוק השרתים, ברור שקיים הצורך להגביר מהירויות. עד כה חלקים גדולים בשוק השתמשו בטכנולוגיית הפלאש MLC, התא הדו-שכבתי. סמסונג כשחקנית מרכזית מתמקדת בנפחים אדירים ובכמויות גדולות עם סדרת ה-850 EVO שעושה שימוש ב-TLC, התא התלת-שכבתי. כדי לייחד את עצמה, לקחה Transcend את הרעיון של MLC ושינתה אותו בצורה מעניינת. היא לוקחת את השבבים האיכותיים ביותר שיוצאים מפס היצור של …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by none77,

http://www.thessdreview.com/daily-news/latest-buzz/trimcheck-does-your-ssd-really-have-trim-working/ הם טוענים שזה שהטרים מופעל לא אומר שהוא עובד, קראתי כאלה שטוענים שאי אפשר לבדוק, השילוב של שניהם זה שאם הטסט עובר הטרים עובד ואם לא אז לא בטוח, מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by SilentBob,

כונן ה-SSD החדש של OCZ יהיה הראשון להתבסס על בקר עצמי של חברת האם טושיבה, ומבטיח ביצועים תחרותיים עד מאוד לצרכן הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/trion-100-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by hw_joe,

http://queue.acm.org/detail.cfm?id=1670144 חומר מעניין, בעיקר לגבי אלו שהנם אחראים לגבי מערכות המחייבות זמינות-גבוהה (HA).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by aviv88,

האם כדאי לכבות Hard Disk ? לא העיניין של חיסכון בחשמל, רק לדעת אם זה מועיל להארכת חיי הדיסק, (או בכלל מקצר אותם...) (דרך אגב, מה הכוונה ב - Turn off - ניתוק החשמל להרד דיסק או רק stop spinning ? ) * WD3200AAKS - SATA2 ..

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  20. הפריט המצויין לעיל, כפי שעולה מאתר היצר ובטח מהחבילה עליה מצויין במפורש שהוא תומך בUSB 1.1, לא תומך במה שמובטח. כל נסיון להעתיק עליו קבצי RAR/ZIP שאפשר לבדוק את הCRC שלהם מעלה חרס, כולם מועתקים עם פגמים. על המחשב הם בסדר גמור, וההעתקה שלהם לדוקים אחרים צולחת, וכן גם הם תומכי USB2.0(שניים שלך סנדיסק ועוד איזה דרעק ג'נרי). הדבר הזה הוא פשוט קטסטרופה, החנות שממנה קניתי מסרבת בצדק להחליף כי על מחשבים עם USB2 הבעיה לא מופיעה, שזה עוד יותר מרגיז! בנתיים זאת צריכה להיות הערת/הארת אזהרה, כל עוד מישהו לא מוצא פתרון למכאוביו של מוצר כאוב זה. הערת סיום: תמיד סברתי שTWINMOS היא חברה קברית שעשו לה אובר הייפ בישראל, וכנראה צדקתי.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Os.Master,

Hello everybody, I have 2 SSD drives one of them is the a-data sp900 and the second is ocz agility 3 I want to unite them to one partition what is the best way to do it?... thank you in advance

22. Started by MasterDK,

בשעה טובה רכשתי את ה DOK Sandisk Cruzer Titanium 2GB U3 לפי ההמלצה פה בפורום. לפי מה שהבנתי U3 מאשפר להריץ תוכנות PORTABLE אך הוא לא יוצר את המידע (קבצי TEMP ושאר הדברים שהתוכנה צריכה בשביל לרוץ) על ה DOK אלה על המחשב, ובעת ניתוק ה DOK המידע נחמק. רציתי לדעת מה דעתכם על U3? לא ממש מצאתי בו שימוש כי התוכנות שאני באמת צריך ל U3 לא קיימות בגירסת U3, חוץ מאולי האפשרות לנעול את הדיסק שכרגע גם היא לא רלוונטית כיוון שאין לי מידע רגיש על הדיסק. גם דיי מעצבן שזה מחלק את ה DOK ל 2 דיסקים אחד כביכול CDROM והשני REMOVABLE DISK. אז כמו שאמרתי מה דעתכם על U3? האם אפשר להסיר אותה בלי לפגוע ב DOK? האם יהיה ניתן להחזיר אותה בעתיד? האם אולי במקום להסיר אפשר "לכבות" את האפשרות הזאת ואז "לה…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  23. היי יש לי DOK 4GB של סאנדיסק, הצלחתי להתקין עליו פיירפוקס אבל לא בעברית מישהו מכיר דרך להתקין עליו את הגרסא העברית? וגם איך אני מעביר את המועדפים מהפיירפוקס במחשב לDOK? גם לא הצלחתי להתקין ICQ וMSN יש למישהו פתרון לכל אלו? וחוץ מאלו יש המלצות לתוכנות ממש טובות ויעילות?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by benma,

האם ניתן להתקין את הפלטפורמה U3 על DOK רגיל או שחייבים DOK מיוחד (עם חומרה מיוחדת)?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by omrit,

שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח של 2GB. אני מתלבט אם לקחת אחד שתומך U3 או לא.... הם באותו מחיר, אני מדבר על ה sandisk cruzer אני יודע מה זה אומר אבל חשבתי לשמוע תגובות של אנשים שבאמת ניסו להשתמש בזה...

• 5 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים