עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Triple-z,

היי, אני מחפש DOK קומפקטי בנפח 16 ג'יגה כרגע האפשרויות מבחינתי הם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4116 או קורא כרטיסים מיקרו של סאנדיסק וכרטיס MICRO SDHC: http://www.sandisk.com/products/mobile-memory-products/sandisk-mobilemate-micro-reader.aspx?tab=features עזבו רגע את עניין המחיר, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר איך הביצועים של 2 המוצרים האלו, והאם יש חסרונות משמעותיים שעלי לקחת בחשבון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש HD חיצוני ואני לא מבין כלל בתחום . ביצעתי סקר שוק ובדקתי במספר חנויות בארץ לגבי הנושא יש לציין כי כולם הצליחו לבלבל אותי עוד יותר כי כל אחד מהם נתן הצעות לכוננים שונים וכל אחד מהם אמר על הדגמים הקודמים שהוצעו לי שלא כדאי לקנות אותם ושהדגם שהוא מציע טוב יותר. חלק מהחנויות הציעו לי אופציה נוספת שהיא בעצם לרכוש HD פנימי + אריזה על מנת להפוך אותו לחיצוני אך נראה שזה פחות משתלם בכלליות אין לי הגבלת תקציב אבל כמובן שאני לא מתכוון להוציא יותר מ-1000 שח על העניין למרות שלא נראה לי שזה יגיע לסכום כזה לפי ההצעות שקיבלתי. גודל הכונן צריך להיות 1 טרה ומעלה (לא מעניין של איזה חברה חשוב האיכות) מטרת הקנייה היא אחסון של מידע,סרטים ומוזיקה (ויש המון מהכל)…

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by oorlevi,

את המפרט של המחשב תראו בצד. יש לי הארד דיסק IDE של WD שאני רוצה להוסיף בנוסף לזה שיש לי ואני לא מצליח. ההארד דיסק שאני רוצה להוסיף הוא תקין ומפורמט! בהתחלה שמתי אותו על slave והמחשב לא עלה.. ניסיתי גם לשים אותו כמאסטר ולנתק את שלי ואז בכלל לא עלה כי אין עליו מערכת הפעלה. יש מששו שצריך לעשות חוץ מלחבר אותו? חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה. תמונות של ההארד דיסק: http://tinypic.com/r/2d6krbb/3

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AnTiSh0ck,

בנפח של 80 ג'יגה עד 400 שח? אפשר קצת יותר ... אם יש לכם שאלות מסויימות תשאלו אני יענה בהקדם . תודה מראש

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  5. היי לכולם יש לי כונן חיצוני של WD 1TB My Book World Edition External Ethernet Hard Drive וזהו השנים עשו את שלהם והבקר לא עובד יותר (הלוח שנמצא בתוך הקופסא שאליו מחובר הכונן) אבל ההארדיסק כן עובד, איך אני מוציא ממנו את המידע?? פירקתי אותו מהבית שלו ושאני מחבר ישירות למחשב הוא מזהה שחובר הארדיסק אבל לא מראה אותו, כנראה בגלל שיטת הקידוד השונהיש למישהו מושג איך אני מוציא ממנו את כל הטרה מידע שיש לי עליו שלא ילכו לי לאיבוד??תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by talcohn1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ושוקל מאוד לקנות לוח אם שתומך ב raid ראיתי בכל מיני פורומים שיש בזה סיכון בגלל איבוד מידע אני חושב כמובן לעשות RAID 0 אז כמה שאלות: 1. האם באמת יש בזה סיכון וזה מגדיל את הסיכון של איבוד מידע מההארדיסקים? 2. כמה זה מאיץ את העבודה של ההארדיסקים, נותן להם יתרון משמעותי מאשר הארד דיסק בודד? האם כדאי לעשות RAID 0?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי, ברוב הדיסק און קיים מגיעה מערכת קבצים של FAT 32(??), השאלה האם אפשר להפוך את המערכת לNTFS?? כמו שהופכים הארדיסק חיצוני שבד''כ גם מגיע FAT והופכים אותו עם קליק קליל של אתחול ובוחרים שם את האופצייה..רק שכאן זה חסום זה בשביל שהוא יהיה יותר מהיר(מה שסביר להניח בטח לא יעשה), אלה יותר להגבלה של קבצים בודדים..(נניח שאוכל להכניס קובץ של 6-7 ג'יגה והוא לא יגיד לי שאין מקום בגלל שזה FAT 32) אולי יש תוכנה? מדריכון קטן ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. בתוך קופסאת דיסקים רגילה?? או נגיד בתוך מארז דיסקים כזה: http://www.ashtar-gifts.com/upload/3104.jpg ???? תודה

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  9. שלום, המחשב שלי התקלקל, אבל אני צריך את המידע שנמצא בדיסק הקשיח שהיה בו. יש לי מחשב נוסף בבית, אז חיברתי אותו אל המחשב הזה, וציפיתי לראות את המחיצות של הדיסק הקשיח (של המחשב הישן) ב'מחשב שלי', אבל לא ראיתי כלום. אני רואה רק את המחיצות של הדיסק של המחשב עצמו. מה לא עשיתי נכון ומה אני אמור לעשות? תודה רבה

10. Started by winner100,

שלום לכולם, קניתי את הssd של אינטל שנמכר כחלק מהקניה קבוצתית. כיום הוא אצלי סגור. בסוף השבוע אני מתכון להתקין. לא לקחתי בחשבון תמיכה בלוח שלי. יש לי לוח של חברת dfi החברה נסגרה כמו שאתם בטח יודעים. השאלה האם הלוח יתמוך לי במאה אחוז בssd? להשיג דרייברים עדכניים דרך dfi אני לא חושב שזה אפשרי. אני ישמח לתגובות. נ.ב הלוח בן 3 בערך אם זה חשוב. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lioryb,

שלום. לאחר שה-Barracuda מימש את הסיכון, אני נאלץ לרכוש HD חדש. דרישה עיקרית - שיהיה שקט (ה-barracuda היה רועש מהצפוי). עד 450 ש"ח, נדרשים 500GB לפחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני קניתי כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM לפני שבוע. עכשיו המוכר אמר לי שהכונן הוא עם 8MB BUFFER אבל לא כתוב את זה על גביי הכונן הקשיח, כתוב רק JB. JB=8MB BUFFER? יש לי בעיה נוספת שאני לא יודע באיזה פורום למקם אותה, אני אכתוב אותה ובבקשה תגידו לי לאיפה היא מתאימה: אני קניתי בעצם מחשב שלם לפני שבוע, עכשיו קיבלתי את הצורב (Lite On 52X32X52) ואת הכונן הקשיח שהזכרתי למעלה רק בסקיות אנטי סטטיות וזהו, הם לא באו בחבילה או משהו כזה. עכשיו עם הצורב קיבלתי דיסק של תוכנת הצריבה של נרו. עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו רע בכך שבחנות הביאו לי אותם בלי חבילה? שאלתי אותם אם זה משומש והם אמרו לי חדש. ואף אחד מהם לא גירסת OEM דרך אגב, כי אני לא ביקשתי גירסה כזאת.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by netanel1234,

שלום, אני רוצה לקנות דיסק גיבוי חיצוני כמה שאלות הדגמים החדשים של הדיסקים החיצוניים באים בעמידה, יש הבדל מבחינת עבודה אם הארדיסק עומד או שוכב... המחט עובד כמו שצריך גם בעמידה? המחט מחזיק הרבה זמן בעמידה כמו בשכיבה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=11697&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הדגם הזה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום. אני מעוניין לקנות DOK 16 GB. התקציב שלי הוא עד 120 ש"ח. על איזה דגמים אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל דגם? הדבר היחיד שחשוב לי שהוא יתמוך בUSB 2 ושיהיה מספיק קטן להיכנס לכיס במכנס. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים אני פה תוהה על כונן עם מהירות נמוכה יותר שאמור לשאת מידע נטו הווה אומר סרטים ומוזיקה.ידוע שיש היום כונני טרה במהירות 5400 כי מראש יצרו אותם לאיחסון בלבד ולא לביצועי מערכת.האם שווה לרכוש כונן 5400 מהסיבות הבאות איטי יותר פחות חום פחות צריכת הספק איטי יותר שקט יותר שימוש לאיחסון אינו דורש זמן גישה מהיר לכן המהירות הזו רלוונטית מצפה לתגובות בבקשה תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by David Ell,

אני רוצה לקנות כונן חדש, צריך משהו כמו 1-2TB, וSSD של לפחות 150GB רק למשחקים ולמערכת הפעלה. משהו טוב, מהיר ולא יקר מידי, התקציב הוא כמה שצריך למשהו איכותי אבל לא יותר מידי יקר.

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by weamir,

קניתי מדיות DVD-RW מקוריים של VERBATIM וכשאני מנסה לעשות ERASE DISC, הוא פשוט נותן לי שגיאה הקשורה לצורב. ניסיתי למחוק מספר מדיות חדשות!!!! הצורב הוא LG 4163B והוא צורב ללא כל בעיה. למישהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, קיבלתי את seagate 40gb barracuda4 וראיתי שיש 5 מצבים של ג'מפרים(בדר"כ 3) אז אני צריך שתסבירו לי קצת על כל סוג 1) slave 2)master or single drive 3)enable cable select 4) master with non-ata compatible slave 5)limit drive cpacity to 32 gbytes בתודה מראש יאיר

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אז מה הבדל בינהם?? ועוד שאלה עשיתי כמה דברים ב PartitionMagic ושיניתי לכונן אחד את ה cluster ל 4k זה בסדר?? ובכל מזה cluster?

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by shimon23,

שלום יש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים. הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה: the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותו גיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס. האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)? והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gshhar,

שמעתי שהם ממש טובים,זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, ניגשתי בהתחלה עם הבעיה הזו לפורומים של Tom's Hardware - אך טרם כנו לי שם על השאלה, כך שכעת אני בא אליכם, אולי מכאן תצמח הישועה? אני מביא את הבעיה במקור בשפה האנגלית. תקציר בעברית: דיסק קשיח חיצוני של Maxtor, בנפח של טרה-בייט (בבעלותי כ-4 שנים). פתאום אני לא יכול להיכנס אליו, ולאחר התעסקות עם כמה תוכנות, אחת מהן הצליחה אפילו לשנות את הנפח שלו לצערי הרב מ1000 ג'יגה ל-43 ג'יגה! אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי. ההודעה המקורית, יותר מפורטת ועם תמונה להמחשה בסופה: I own an external HDD for about 4 years now. It's a Maxtor Basics Desktop Storage 1TB. A few days ago I tried to access it from My Computer but windows popped an error "The disk in drive H is …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, כיום יש לי H.D פנימי של 320 ג'יגה + 160 ג'יגה, שניהם SATA 7200RPM עם 8מגה באפר. וכמובן, נגמר המקום. מכיוון שיש לי יציאת ESATA בלוח האם, חשבתי שאולי כדאי לקנות את ה H.D הבא שלי חיצוני. אח שלי מאד מאד מרוצה מה W.D passport 160gb שהוא קנה לפני כחצי שנה ומשרת אותו נאמנות. אז כמה שאלות א. האם יש הבדלים מהותיים בין 2.5 ל 3.5 אינץ? במונחים של ביצועים, שרידות וכו'. ב. איך ה ‏500GB USB 2.0, My Book Home Edition & 1394a & eSata‎? ג. האם בשימוש בכונן מסעיף ב' האם העבודה שקופה במעבר בין ESATA (ניתוק ממחשב אחד) ו USB (חיבור למחשב אחר)? תודה חן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לפני כשבוע קניתי HD חדש. 250 ג'יגה של WD. בבדיקה שעשיתי לו ב-HD sentinel קיבל 100 אחוז HEALTH. היום בבוקר ראיתי שהוא ירד ל-96 אחוז. גם ריסטרט לא עזר. שמתי לב באמת שבימים האחרונים הוא עובד על טמפ' של 46-48 מעלות, שנראית לי גבוהה מדי, והיום אני מתכוון להתקין מאוורר נוסף לקירור. האם מכאן זו הבעיה של ירידת אחוזי "בריאות"...? האם יש דרך להעלות אותו בחזרה ל-100? או שזה אחוזי נכות לכל החיים....?

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by wrecker,

אני צריך לקנות 2TB 64MC פנימי ובזמן האחרון אני שומע\רואה הרבה בעיות בקשיחים מאשר פעם אז חשוב לי מאוד הרדיסק אמין! מסדרה מוצלחת אם מוכרת לכם כזאת תודה !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.