עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BLACKDOG,

הכוונה שלא יהיה אפשר ל"כתוב" במידה והכפתור לחוץ כמו בדיסקטים הישנים..יש משהו כזה..? תודה רבה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. ומה צריך לעשות? kingston v 300 לוח אם asus p7h55-m-pro תודה רבה נעם

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by liranfa,

האם זה נכון שכבל SATA עושה רעשים? זה נשמע לי די מוזר אבל אני שואל פה כדי לדעת בוודאות... גם אני צחקתי שאמרו לי את זה אבל כבר לא אחד ולא שניים אמרו לי את זה =\ ועוד שאלה , האם מרגישים בהבדל אם ההארד דיסק הוא SATA או IDE?(אני מתכוון לSATA 1 לא 2) תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by cad5011,

שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 עם דיסק 80GB. אני צריך עוד דיסק. מה עדיף להוסיף לו דיסק ATA פנימי (הלוח לא תומך SATA) או לקנות דיסק חיצוני USB? אני שואל כי אם אני קונה ATA פנימי אז הוא כבר לא ישמש אותי במשחב הבא, מפני שהוא ATA. חיצוני יוכל לעבור. הפנימי שחשבתי הוא HD400LD Samsung, עולה 500 ש"ח (ועוד הרכבה בטח יעלה סה"כ 600 שח), והחיצוני הוא WD MY BOOK ESSENTAIL WDG1U5000E עולה 700 ש"ח. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  5. ל TDK יש סוגים שונים של תקליטורים לצריבה חד פעמית בשוק צבעים שונים של צבעי מדבקות (לבן ירוק ורוד ועוד ) מה המקורי טו שיש הבדל באיכות לפי המחיר אין לדעת מה המלצתכם מנסיון ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי כונן Seagate בנפח של 500GB שהקושחה שלו היא CC34. הכונן נדפק כנראה ממכת חשמל (אני יכול לראות סימני שריפה על הלוח האלקטרוני של הכונן). על הכונן נמצא חומר מאוד חשוב לי. חברים הציעו שאמצא כונן עם אותה קושחה ולחליף את הלוחות שלהם. אני לא כל כך בטוח לכן אני מבקש את עזרתכם או בעצות או בלעזור לי למצוא אחד כזה אפילו אם הוא משומש כי אני לא מוצא בחנויות המחשבים בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. תנו לי המלצות צרפו את הסיבה לבחירתכם, ומה המחיר המשוער. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. Started by shikochen,

קניתי HD חדש. האם ישנה אפשרות להמנע מהתקנת WINDOWS. ושאר התוכניות מחדש? האם יש דרך/תוכנה לבצע העתקה לHD החדש? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by giloman,

שלום לכולם כרגע אני עובד עם שני הרד דיסקים שנותנים לי ביחד 200GB אני צריך הרד דיסק חדש והתקציב הוא 500 ש''ח לפי מה שראיתי אפשר לקנות כוננים של 750 עם 16MB בסביבות ה450 לעומת אותם כוננים עם 32MB שעולים יותר אז השאלות הן אלו 1. איך ההבדל בין 16MB ל32MB בא לידי ביטוי בכוננים של 750GB והאם ה32MB שווה עוד 100 שקל בערך 2. איזה כונן 750 יכנס לתקציב של 500 ש''ח ויהיה שקט ואמין ככל הניתן (מערכת ההפעלה תיהיה מותקנת עליו )

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  10. כבר כמה שנים שהגיבויים שלי הם צריבת דיסקים רגילים ובזמן האחרון - DVDים. הגיבויים שלי כוללים בעיקר סרטים שאני מקליט במחשב דרך כרטיס לכידה. יש לי בערך 1000-1500 גיגה שנמצאים בגיבוי על דיסקים. השאלה שלי היא האם כיום, עם ירידת המחירים ביחס לנפח האחסון, הייתם ממליצים על גיבוי בדרך אחרת? כמובן שהתכונה החשובה ביותר של הגיבוי מבחינתי היא עמידותו לאורך זמן. כלומר, גם אם יתברר שישנו גיבוי זול יותר, אך דיסקים צרובים מחזיקים זמן רב יותר, ברור שאעדיף את הדיסקים. תודה...

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני צורב עם nero עשיתי מאז שקיבלתי אותו איזה 15 צריבות ועכשיו עושה לי בעייה כזאת: אני בא לצרוב הכל טוב מתחיל לצרוב מגיע לאחוז אחד ואז זה כאילו לא צורב האחוז לא עולה הזמן של הצריבה זז ולא נגמד והמחשב לא תקוע מה הבעייה של זה??? בבקשה אנשים אתם מבינים יותר ממני תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mynis,

אספר לכם את הסיפור קצרה. במחשב הקודם היה לי 30.3 ג'יגה של שירים. רציתי להעביר את ההרד דיסק הישן למחשב הנוכחי אך הוא לא תואם. לכן, המוכר בחנות בה קניתי את המחשב המליץ לי לקנות כונן חיצוני, להעביר את ההרד דיסק לתוך הכונן החיצוני ולצרוב ממנו. הכונן הוא WD MYBOOK 250 GB ושאלתי היא.. איך!? חיברתי את הכונן למחשב וראיתי שמהמחשב אפשר לשים דברים על הכונן אבל איך אפשר לחבר אליו הרד דיסק שהיה במחשב קודם ולצרוב ממנו? תודה \=

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. שלום וברכה! הכונן שנעלם נקרא משחקים בתמונה של ניהול הדיסקים אפשר לראות, ומצד שני במחשב שלי אפשר לראות שהיא לא קיימת, התקנתי Partition Wizard ושם רואים את המחיצה ואת כל המידע שלי את כל התיקיות הכל, עשיתי resize לא שינה כלום, שמתחי לב גם שבניהול דיסקים אין למחיצה אות כונן כמו c: כתוב רק משחקים, אם אני יעשה שינוי אות ונתיבי כוננים וישנה את השם האם זה יפגע במידע שקיים במחיצה? המידע שנמצא בדיסק חשוב ולא בא בחשבון פרמוט, מה גם שלגבות את החומר זה בעייתי כי זה המון gigabyte מה אפשר לעשות בשביל לשחזר את המחיצה? בתודה דודי, שיהיה שבוע טוב לכולם.. תמונה: http://www.Bong.co.il/images/956648196562.jpg

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by edoson,

התקנתי ghost2003 ואני לא מוצא את האפשרות לגבות מחיצה בלבד, זה תמיד מגבה את שתי המחיצות. זאת ועוד, שניסיתי לשחזר דיסק לאחר שכבר גיביתי עם ה2003, הוא העלים לי מחיצה, והפך את הHD לבעל מחיצה אחת בלבד. יש פתרון? (הייתי ברור?....) עריכה: אני צריך גיבוי של מחיצה ישירות למדיה.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  15. יש לי כונן DVD רגיל וצורב DVD בצורב אני רואה את הסרטים המשוכתבים שצרבתי ובכונן הDVD הרגיל אני לא רואה אותם אלה רק את הסרטים הראשונים שנצרבו איך זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  16. ואם הוא לא טוב או אפשר להחליף לדגם טוב יותר בעלות מינימלית אני אשמח לדעת...

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  17. גם אם יש חברות יותר טובות אני אשמח לשמוע אבל אני חייב לדעת קודם אם היא נחשבת למצויינת בלי קשר לחברות אחרות

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  18. שלום,אני מחפש DOK שיהיה יעיל להרצת סרטים בDVD. אשמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. יש לי איזה בעיה מוזרה. כשאני שם דיסק DVD, יש לי הפרעות מוזרות כאלה בסאונד, כאילו הסאונד קופץ. כשאני שם דיסק CD זה קצת יותר טוב, אבל גם הסאונד קופץ. למה זה יכול להיות? הכונן די חדש. הוא נדפק או מה?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. טוב המקום במחשב שלי מתחיל להיגמר (נשאר לי 150GB מ1.15TB שיש לי) והחלטתי שאני צריך להוסיף מקום. חיפשתי בZAP וראיתי שהכונן הנ"ל למראות שהוא חיצוני, עולה פחות מכל כונן פינימי אחר. כמו כן נכנסתי לאתר שמציע את הכונן (Ivory) וגם שם הוא הכונן הזול ביותר. איך זה הגיוני שכונן פנימי חיצוני זול יותר מכונן פנימי? הוא 7200RPM, ונכון שהוא יש לו 16MB באפר ולא 32MB (אבל זה עד כדי כך חשוב?). האם למישהו יש ניסיון עם הכונן הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by kovar,

קניתי היום את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741956 עכשיו, ע"פ מה שהבנתי הוא צריך להעביר על קצב של 60 מגה לשניה בפועל אצלי הוא מעביר על 25~ מגה לשניה ואצל חבר שלי שקנה מחשב לא מזמן הוא מעביר על 32. זה צריך להיות ככה? והאם עדכון קושחה יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. Started by NI4NI,

הנושא של SATA די חדש לי, אבל התחלתי להתעניין בכרטיסי בקר SATA. בנתוני הכרטיסים רשום שמהירות העברת הנתונים ב SATA 150 היא 150 מגהביית לשניה, בעוד שמהירות ההעברה בממשק הישן (ATA 133) היא 133 מגהביית לשניה. זה לא נראה כמו הפרש משמעותי במהירות. האם זה מצדיק את המחיר הנוסף ? האם זה מצדיק את כל הרעש שעושים סביב תקן SATA ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הוינדוס מראה שה- WD 250GB מכיל רק 127 GB . ממה בעיה הזאת נובעת? איך איך לפתור אותה?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. ה-Windows Experience Index נתן לי הודעה שצריך להריץ אותו שוב, הרצתי וזה נתן לי ציון של 7.8 ל-SSD. קודם היה ציון של 7.9. מה זה אומר? להתייחס לזה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by NosNos22,

אני בינתיים מששתמש ב מדיות LG ניסיתי SONY אבל אחרי תקופה התקלקלו שמעתי על GILBETO או משהו כעזה אני לא זוכר באיזה אתם משתמשים ?? ומה הכי טוב?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.