עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by VGFreak,

לפני שנתיים ושבועיים רכשתי בבאג כונן חיצוני Lacie 3TB. אתמול הוא הלך קפוט כמה ימים אחרי תום האחריות. כמה נוח... הכונן נראה מעולה, היה לו קייס מתכתי שכנראה תפקד כקירור פאסיבי, אבל הוא כל הזמן היה חם מאד. אולי הוא התקלקלבגלל זה... אציין שהכונן היה בשימוש לגיבוי בלבד ומרבית הזמן הוא כלל לא עבד! עוד אציין שיש ברשותי כונן חיצוני של Maxtor מלפני שבע שנים וכונן של WD מלפני חמש שנים. שניהם עובדים מושלם. טפו טפו טפו...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Zeev86,

אהלן. יש את MZ-75E250BW ב550 שקל (Samsung 850 Evo 250GB) עם מהירות קריאה וכתיבה כמעט זהה (520-540). האם שווה לקנות את הכונן הזה במחיר של 550 שקל? (בZAP עולה 700). או שמדובר בעצם בדגם ישן ועדיף כבר למצוא משהו חדש יותר? ולשאלה כללית: יש לי מחשב עם ספק של seasonic 540W. מעבד i5 3570 3.4 GHz עם כרטיס מסך gtx970, הארד דיסקים: samsung ssd 840 250 gb, דיסק HDD של Seagate של 2 טרה, ודיסק נוסף של seagate של 3 טרה. האם דיסק SSD הנ"ל יעבוד במערכת הזאת עם הספק הנ"ל? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. קצת ישן יד שניה במחיר של 100 שקלים Pioneer DVR-A03 DVD-R/RW מה אתם אומרים איך?! תודה ענקית לעוזרים,

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  4. שלום לכולם רכשתי כונן חיצוני 320 גיגה ואני מעוניין להפוך אותו ל FAT 32 T אייך אני עושה זאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה כדי לי? אני רוצה את הצורב שצורב בשיכבה כפולה

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  7. שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד dell inspiron N5110... והחלטתי לשדרג את הביצועים שלו אז קניתי "Solid Stick Drive Samsung EVO 850 120GB" והתקנתי אותו במקום הכונן האופטי (DVD).. בכונן הישן (HDD) היה לי שתי מחצות, אחת מהם למערכת ההפעלה "Windows Home 10 64bit", בעזרת תוכנה בשם "Aomei Backupper" העתקתי את התוכן של מחיצת מערכת ההפעלה ל-SSD, ונסיתי בBIOS לשנות את סדר ה-BOOT על מנת להעלות את מערכת ההפעלה מה-SSD ולא מה-HDD. אך לא משנה מה אני עושה זה לא עובד... :(... לפי מה שקראתי יש כאלה שאומרים שצריך להחליף פיזית בין כונן ה-SSD וכונן ה-HDD. והשאלה שלי היא... אני חייב?!!!... אין דרך אחרת?!!!... אני אשמח לעזרה והמלצות, יתרה מזאת, אני אשמח אם מישהו יוכל לה…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by dandisc,

יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'( ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום רב. יש לי בערך 150 (קצת פחות קצת יותר), וחשבתי לשדרג את הכונן. עכישו, חשבתי על כונן חיצוני. כמה ג'יגה אפשר להשיג במחירים כאלה? במקרה שלא יהיה מספיק תקציב, רציתי לשאול: א', איך זה ישפיע כשאני עושה ריסטרטים למשל? הווינדוס מותקן על הכונן הנוכחי ומה עם הכונן החדש? כמו כן איזה כונן מומלץ במחירים כאלה (עדיפות לכמות על פני פרמטרים אחרים). לגבי הפרטים הטכניים אין לי מושג, אני משער שהלוח אם תומך בSATA 2. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by Armageddon,

I just bought 50 Verbatim discs @ office depot that I thought were TY and it turns out that according the ATIP code I got: Atip-Code: 97m17s06f Manufacturer: Moser Baer India Limited. Exactly how bad is it?, is this the moment where I burst in tears for 100 nis I'll never see again?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הרכישה של חברת סאנדיסק הושלמה, וכעת יצרנית הכוננים הקשיחים האמריקאית מוכנה לקפיצה אל עולם הטכנולוגיה העדכנית בעזרת צמד המותגים הכי פופולרי שלה לכתבה

12. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך החברה של הדיסק קשיח שהחברה שלו זה hitachi .. אם זה טוב זה יותר טוב מווסטרן דיגיטל

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by 11moshiko11,

האם זה יכול להיות שיש מתאם מ IDE ל SATA? http://www.getit.co.il/Direct/33136/12 מישהו ניסה את זה? האם שווה לקנות את זה?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by nirtaz,

מה המהירות הממוצעת של סוגי HDD למשל SATA 2? IDE? SATA 2 3GB? 10000RPM? 2 HDD של SATA 2 בRAID 0? אולי בRAID 5? אני מעוניין לדעת מהירות של העברת מידע (למשל הקרנת סרט) כמה מהר אוכל להוציא מידע מהם? 150MB בשנייה זה אפשרי ?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by Y-T-M,

שלום לכולם, המחשב שלי בזמן החרון קופא ועכשיו התחיל לעשות גם מסכים כחולים,אני חושש שההארד שלי תקול,אז אני מחפש תוכנה לבדוק את ההארדיסק דרך הBOOT מפני שלא אוכל להריץ אותה על הווינדוס היא תתתקע. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yitzik,

איזה יצרן הכי טוב מהרשימה?? 1.Transcend 2. Sandisk 3. Kingston 4. Patriot 5. Super Talent ומה המחיר בערך של זיכרון 16 GB?? תודה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  17. היי יש לי דיסקים של DVD ואני מעוניין לצרוב אותם שוב על דיסק של DVD אציין שהסרט המקורי לדוגמא-חגיגה בסנוקר אי אפשר לצרוב אותו כהעתקה הגודל שלו הוא כמעט 8 ג'יגה אלא צריך להשתמש בתוכנה DVD DECRIPTER ולאחר מכן DVD SHRINK ואז הוא מתכווץ ל4.6 ג'יגה הבעיה היא שאת הסרט הצרוב אני לא מצליח לצרוב שוב לא דרך התוכנה הראשונה ולא דרך השניה חברים יקרים אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ועם זאת אני צריך תוכנה שתעזור לי לצרוב את הסרט שוב המון תודות חברים יקרים

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  18. נגיד שאני משחק במשחק ועובר שלב או מעתיק קבצים כבדים אמור להיות רעש מהארדיסק? רעש טיפה חזק

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. הציעו לי את הכוננים הבאים למחשב חדש שאני קונה: אפשרות ראשונה: Samsung SSD 250/512GB 960 EVO NVMe M.2 אפשרות שנייה: SSD PCIe Gen3 256/512GB WD Black MLC הכוונה היא 2 כוננים האחד של 256 והשני של 512. הכוננים הללו יכילו 2 מערכות הפעלה נפרדות ותוכנות להפעלה (משחקים, לייטרום וכדומה). מה ההבדלים בינהם, מי טוב יותר ? מהיר יותר ? אמין יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by amitbatito,

יש לי דיסק קשיח חיצוני 120 גיגה ואני רוצה לדעת אם יהיה אפשר להתקין עליו ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by roeesnir,

היום יש בלוחות חיבור לMsata. ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Crucial-M4-CT256M4SSD3-mSATA-256GB-SATA-III-MLC-Internal-Solid-State-Drive-SSD-/271200596629?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item3f24d0b295 האם יש בזה טעם? זה עדיף על כונן SATA רגיל? ובכלל, מה ההבדל חוץ מהגודל?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  22. בלוח אם של המחשב שלי כבר אין את החיבור הזה. וגם מכשירים חיצוניים כבר לא תומכים בזה. באיזה אפשרויות אני יכול להשתמש כדי להוציא ממנו את המידע? ישנו מתאם כלשהו שאוכל לחבר ב USB למחשב?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Scorpion17,

שלום, אני מעוניין לקנות צורב dvd ואני לא ידוע איזה לקנות תמילצו לי.. עד 500 ש"ח. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אוראל נתן,

היי, יש לי הרדיסק חיצוני של wd והוא עבד יפה מאוד, ועכשיו הוא עושה בעייה, המחשב מזהה שמשהו נכנס, אבל הוא לא מראה לי את הכונן שלו, לא קופצת לי תקייה שלו, נסיתי עם הרדיסק אחר והיה בסדר. ניסיתי להחליף כבל וגם זה לא עבד...הכבל של ההרדיסק שלא נפתח, עובד על זה שפועל כשורה אז בעצם זה לא הכבל. על ההרדיסק נדלקת נורה כאילו הוא עובד, אבל במחשב הוא לא מופיע. מה יכולה להיות הבעייה? אני לא רוצה לפרמט אותו יש לי שם מלא תמונות של המשפחה. מה עוד אפשר לעשות בלי לפרמט? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.