עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Motix,

קניתי טלוויזיה ES8000 של סמסונג ויש לה תמיכה מצויינת לUSB הרבה פורמטים עובדים ובגלל זה יש לי נזק חדש - צריך הארדיסק חדש כי הישן הלך לעולמו אחרי 3 שנים שימוש. תקציב: 700 שח דרישות: חיצוניי 1TB מהירות 7200 אם אני מריץ מתוכו סרטי FULLHD לטלוויזיה אז המהירות משפיעה, לא? בלי חיבור לחשמל, רק USB עדיפות כמובן ל2.5 אינץ, אבל גם 3.5 זה בסדר חברות: WD, SEAGATE (עם סמסונג יש לי ניסיון לא טוב בהארדיסקים, אז עזבו אותם) מה ההבדל בין USB 2 לבין USB 3? מהירות? אשמח לקבל המלצות ותגובות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בתקציב הזה אשמח לכמה שיותר גודל... (2GB/4GB או אפילו יותר אם יש). יכול להיות נחמד אם יהיה גם U3, או פיצ'ירים אחרים טובים. רצוי שלזיכרון גם יהיה אפשרות של READY BOOST של ויסטה... הבנתי שהפונקציה זאת ממש טובה ומוסיפה זיכרון או משהו למחשב... (אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על העניין, אני אשמח.) תודה לעוזרים מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. צריך עזרה בבחירת דיסקשיח של 500 ג'יגה מחברה איכותית ואמינה... דגש ענק על השקט... כמובן שלא יתחמם יותר מדי.... שלא יהיה מהסוגים האלה שקורסים סתם ביום בהיר ולוקחים איתם את כל המאוחסן בהם... מי שיודע על דגמים עם נטיות כאלה אודה לו אם יזהיר... נ.ב. האם מומלץ מערך של שני כוננים או אחד באותו הנפח, ולמה? תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן, יש לי שני כוננים קשיחים מהדגם הזה: Western Digital 1000GB WDBBEP0010BBL. רציתי לדעת איך אפשר לחבר שניים כאלה בדיוק לאותו מחשב? אחד הוא קורא לי אבל את השני הוא לא קורה כשמחברים ביחד.. אשמח לעצה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך עזרה בקניית דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB למחשב הנייד שלי, שיהיה ללא חיבור חיצוני לחשמל. כמו כן חשובה לי האמינות יותר מאשר השיקול הכלכלי או הביצועים. בדקתי איזה כוננים קיימים בשוק בנפח הנל', וזה מה שעלה: Seagate FreeAgent Go 1TB ST910004FAA2E1-RK http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_go/ Seagate FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive 1TB STAA1000100 http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/portable-hard-drive/ SAMSUNG S2 Portable HX-MU010EA http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=93&subtype=96&model_cd=557&tab=fea&ppmi=1087 Western Digital My…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. שלום מבקש לדעת על איזה צורב DL הייתם ממליצים לקנות היום ? או פשוט יותר , כיצד אני צורב קובץ IMAGE בגדול של 5-6 GB ? האים יש תוכנה שיודעת לפתוח קבצים אילו לדיסק הקשיח ולשחק אותם משם (הבנתם מן הסתם שמדובר בקבצי IMAGE למשחק ...) ? תודה מראש על כל תשובה , דרור.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. המחיר יוצא בשקלים כולל משלוח בערך 1300 ש"ח ומפאת גודלו 99% שיעבור ללא מכס כלל , הSM951 שלי עבר . דיסק 1TB בתצורת M.2 במהירות כתיבה של 1700 וקריאה 3000 במחיר של דיסק 1TB "רגיל" בארץ . לפי מה שרשום מגיעים למלאי ב11 לאוקטובר ( הזמנה מוקדמת ) http://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-pm961-m-2-ngff-pcie-solid-state-drive-ssd/samsung-pm961-1tb-m-2-ngff-pcie-gen3-x4-nvme-solid-state-drive-ssd-oem-2280-mzvlw1t0hmlh-00000/

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי בזמנו היתי מגמפר כוננים למאסטר או סלאב , ראיתי שבכונן שלי אין ביכלל גמפר , האם חסר גמפר, או שהיום כבר אין צורך. רוני

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום . עבדתי עם דיסק און קי במחשב ופתאום נתקע כל המחשב , החלטתי להוציא את הדיסק און קי וכנראה היה באמצע העברת קבצים ורשם לי אבדו כל הנתונים . ניסיתי להכניס את הדיסק און קי במחשב הזה ובעוד מחשב ורשם לי אם ברצונך לפרמט אותו (אי אפשר להיכנס אליו) אמרתי לא .איך אני יכול לשחזר את הדיסק און קי שלי - san disk cruzer 4.0GB תומך במערכת קבצים : Raw . תודה רבה. שבת שלום לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום יש לי הארד דיסק 2.5" מלפטופ ישן( אני לא רואה את ה rpm שלו, אז צרפתי תמונות), או DOK USB2 ? השאלה שלי נוגעת למהירות נטו, ללא קשר לנפח. תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Nyromith,

1. כשאני רוצה להתקין XP מחדש יש לי אפשרות להגדיר מחיצות. האם הוא יוצר אותן ראשיות או לוגיות? 2. איזו פעולה טכנית עושה דחיסת ה-NTFS? לא הצלחתי למצוא באינטרנט הסבר ברור, וכל מי שאני מכיר אומר משהו אחר. אם יש לי סקטורים כאלה: |אאאאא---| |בבבבב---| איך הדחיסה תעשה? |אאאאאבבב| |בב------| |5א------| |5ב------| |5א5ב----| |--------| או משהו אחר? והאם הדחיסה הזאת יוצרת עומס יתר על ה-HD או רק על המעבד?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Abit.com.tw,

ASUS 52X24X52 LITE ON 52X24X52 TEAC 52X24X52 מה הכי טוב מהיר שקט ואמין (וסוס)? חד משמעית .. תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by bigdady,

יש לי liteon 52x32x52 ואני מצליח לצרוב מקסימום במהירות 40 כי הnero כותב לי שהמקור הוא איטי מדי מה זה אומר? גם בבפאר של הקריאה הוא מגיע ל43 מקסימום נ.ב הכל עומד על dma , הצורב עומד על master ,שום תוכנה לא עובדת במקביל הדיסקים הם של סלוויר ליין x48

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Sting,

טוב אני מתכנן לקנות ארד דיסק של 200GB לפחות SATA ורציתי לשאול איזה הכי כדאי ? איזה חברה הכי אמינה ? איזה חברה נותנת הכי הרבה זמן אחריות ? איזה חברה הכי שקטה ? איזה חברה הכוננים שלה עושים פחות בעיות ? (שמעתי על המון בעיות עם SATA) ? ? ? תודה מראש נ.ב האם עדיף שני כוננים אחד למערכת הפעלה+ תוכנות והשני לכל הדברים האחרים ... או שמחיצה תעשה את אותה העבודה ? אני מתכוון מבחינת מהירות\אמינות\גיבויים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לנו בבית כונן כזה של 500GB. לפני כמה שבועות הוא שבק חיים. המעבדה שאבא שלי הלך אליה רצתה 5000 ש"ח בשביל לשחזר את המידע שהיה על הכונן הזה. זה מחיר סביר או שמדובר פה בהגזמה פרועה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by bneli,

התייעצתי פה לא מזמן על כוננים של סיגייט והומלץ לי ללכת על ST2000DM001 שהוא מסדרת ברקודה 2 TB הסתכלתי וראיתי שיש לאייבורי כונן מסדרת ברקודה גם שהוא 3TB אז התחלתי לחשוב אולי לקחת יותר גדול(עוד מקום יהיה לי תמיד טוב =]) אבל רציתי לדעת עם הם נחשבים אמינים? הדגם הוא :Seagate Barracuda T3000DM001 הוא נחשב בסדר? כי פעם קראתי שיש בעיות ב3TB עם הביוס או משהו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הישן (בן 7 שנים - P3.06, חצי מגה זיכרון). איזה הארד דיסק מומלץ ל SATA? חשוב לי שיהיה שקט, מהיר, ואמין בנפח גדול (1.5TB או יותר). כמו כן, לא מתחמם. המחיר - שיקול משני. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכם, יש לי דיסק קשיח SSD 480GB -OCZ אני חילקתי 2 מחיצות בדיסק SSD 480GB בזמן אחרון בתוכנה Steam הורדתי משחק call of dudy 4 חדש מקורי. עשיתי התקנה משחק בכונן השני מחיצה - D נישאר לי מקום פנויי 33GB. בגלל התוכנה Steam עושה עידכונים היא תופסת הרבה מקום פנויי בדיסק השני. ויש לי חומר חשוב סרטים תמונות מסמכים. ולא נישאר לי מקום עוד התקנות משחקים. אני חשבתי ליקנות דיסק קשיח נוסף - דיסק קשיח SSD Samsung 850 Evo MZ-75E1T0 1TB ואז דיסק הזה יהיה שני שרק התקנות משחקים ושמירה סרטים תמונות. אם אני מחבר בין דיסק קשיח SSD ocz+Samsung זה יעבוד ביחד בלי תקלות? אני ראיתי במיפרט של דיסק קשיח SSD Samsung כתוב: מהירות קריאה מקסימלית 540MB/s מהירות כתיבה מקסימלי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Dror Arasheven,

אתם מכירים תוכנה אשר מאפשרת מחיקת קבצים לא נחוצים טובה יותר ממה שמקבלים עם וינדוס ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by giloman,

שלום לכולם. אתמול זכיתי בתחרות הOC בכונן SSD מדגם Silicon Power V30 60GB הכונן מריץ את מערכת ההפעלה (WIN7) ויושב על לוח Asrock 970 Exteme 4 (כל חיבורי הSATA בלוח הם 6GBPS) אלו התוצאות של AS SSD Uploaded with ImageShack.us לפי הביקורות הוא אמור להיות הרבה יותר טוב http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=2120&pageID=11029 וגם לפי הספסיפיקציות של SP http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?main=17⊂=48&pro=156&currlang=utf8 מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי בעיית מחסור מקום ראיתי שהסטיקי עדכני ללפני חודש ורציתי לדעת כיום איזה הארד דיסק בנפח גדול (לאכסון של מולטימדיה בעיקר) מומלץ כיום ? יש גם בעיה של מקום בפנים אז, אבל מצד שני אין לי ESTAT ו/או USB3 אז כנראה שאין ברירה, לכן אני מבין שאני צריך חיבור פנימי, אני מניח שכל המתאמים 3.14" ל 5.25" זהים, כן ? כמו כן, אין לי מספיק חיבורי חשמל בספק (יותר מדי דיסקים וכרטיסי מסך משוכללים) לכן, האם ניתן לחבר מפצל לאחת מהיציאות האחרות ולהשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dman23,

התקלקל לי הצורב - לא מזהה דיסקים אני רוצה להחליף אותו. הצורב הוא בממשק SCSI. האם אני מחוייב לקנות צורב שגם הוא בממשק כזה? אני לא יכול לקנות SATA? ראיתי שמוכרים צורב IDE זה אותו דבר?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום , היום כשניסיתי להעתיק קובץ ל DOK שלי - SANDISK CRUZER SLICE 16GB הוא רשם לי the disk is write protected לא מצאתי שום הגדרה שתוכל לשנות את זה ואין לי מושג איך בכלל זה הגיע למצב הזה , רק לפני יומיים העתקתי דברים ל DOK הזה. אגב גם אין שום כפתור או משהו פיזי שיכול היה לנעול את ה DOK. איך אני פותר את הבעיה? יש לי שם חומר די חשוב וחייב עזרה , תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by PeaS,

הHD שלי, לא הראשי, אלא אחד שהעברתי מהמחשב הקודם שלי, 12.7 ג'יגה של WD. בזמן האחרון הוא התחיל להשמיע טיקים כאלה, והוא משמיע הרבה ברצף. אלה הטיקים האלה שקורים עם כל הארד דיסק, פעם אחת בכמה זמן, אני חושב שקראתי פעם שזה קורה כשהראש נתקע במשהו... לא זוכר כשנכנסים עם האקספלורר לדיסק הטיקים מפסיקים, וממשיכים שוב אחרי כמה זמן. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. כונן ה-760p של אינטל הוא התשובה המוחצת לתחרות בשוק ה-SSD המהיר במיוחד. לקחנו אותו לסיבוב מול התחרות הקשה ויצאנו עם מסקנות מעניינות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים