אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי דיסק קשיח SSD 480GB -OCZ אני חילקתי 2 מחיצות בדיסק SSD 480GB בזמן אחרון בתוכנה Steam הורדתי משחק call of dudy 4 חדש מקורי. עשיתי התקנה משחק בכונן השני מחיצה - D נישאר לי מקום פנויי 33GB. בגלל התוכנה Steam עושה עידכונים היא תופסת הרבה מקום פנויי בדיסק השני. ויש לי חומר חשוב סרטים תמונות מסמכים. ולא נישאר לי מקום עוד התקנות משחקים. אני חשבתי ליקנות דיסק קשיח נוסף - דיסק קשיח SSD Samsung 850 Evo MZ-75E1T0 1TB ואז דיסק הזה יהיה שני שרק התקנות משחקים ושמירה סרטים תמונות. אם אני מחבר בין דיסק קשיח SSD ocz+Samsung זה יעבוד ביחד בלי תקלות? אני ראיתי במיפרט של דיסק קשיח SSD Samsung כתוב: מהירות קריאה מקסימלית 540MB/s מהירות כתיבה מקסימלי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש SSD 120/128 ג'יגה. יחובר למחשב נייח לשימוש ביתי בלבד (אינטרנט, אופיס) עם דיסק HDD של 2 טרה, כלומר ה SSD ישמש רק לתוכנות ולא למסמכים, תמונות וכו'. התקציב הוא עד אזור ה-120 ש"ח. אני רואה שיש לא מעט אופציות. יש באמת הבדל בין כל הדגמים בסדר גודל כזה של מחיר? מה מומלץ? תודה https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db5146774=5146775&db812109=1453349&db141821=141823&db141804=141810,1799192&db141811=3544077&orderby=ratesum&noidx=1
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ga-z77x-3dh, כרגע עם SSD של 120G, אני רוצה להחליף ל 1TB, ההבדל בין הדגמים משמעותי? או שכדאי לי לקחת את הזול ביותר? איזו חברה נחשבת לאמינה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיית מחסור מקום ראיתי שהסטיקי עדכני ללפני חודש ורציתי לדעת כיום איזה הארד דיסק בנפח גדול (לאכסון של מולטימדיה בעיקר) מומלץ כיום ? יש גם בעיה של מקום בפנים אז, אבל מצד שני אין לי ESTAT ו/או USB3 אז כנראה שאין ברירה, לכן אני מבין שאני צריך חיבור פנימי, אני מניח שכל המתאמים 3.14" ל 5.25" זהים, כן ? כמו כן, אין לי מספיק חיבורי חשמל בספק (יותר מדי דיסקים וכרטיסי מסך משוכללים) לכן, האם ניתן לחבר מפצל לאחת מהיציאות האחרות ולהשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקציב הזה אשמח לכמה שיותר גודל... (2GB/4GB או אפילו יותר אם יש). יכול להיות נחמד אם יהיה גם U3, או פיצ'ירים אחרים טובים. רצוי שלזיכרון גם יהיה אפשרות של READY BOOST של ויסטה... הבנתי שהפונקציה זאת ממש טובה ומוסיפה זיכרון או משהו למחשב... (אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על העניין, אני אשמח.) תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקלקל לי הצורב - לא מזהה דיסקים אני רוצה להחליף אותו. הצורב הוא בממשק SCSI. האם אני מחוייב לקנות צורב שגם הוא בממשק כזה? אני לא יכול לקנות SATA? ראיתי שמוכרים צורב IDE זה אותו דבר?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי בשבוע שעבר הארד דיסק של SEAGATE בKSP, קיבלתי אותו בלי אריזה ואמרו לי שזה חשוד. האם יכול להיות שעבדו עליי? שקיבלתי משהו מחודש?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ההארד דיסק של 160 ג'יגה עם יכולת של 7200 אר פי אם, 8 מגה, של סאמסונג או כל הארד דיסק אחר יוכל לעבוד עם מערכת מחשב כמו שלי שכוללת : פנטיום 3, 550 מגה הרץ ו320 זיכרון אס די ראמ, אני מעוניין לדעת גם אם יש מצב שהוא יעשה לי בעיות או לא, תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוינדוס מראה שה- WD 250GB מכיל רק 127 GB . ממה בעיה הזאת נובעת? איך איך לפתור אותה?
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב HTPC, אני מעוניין להוסיף לו עוד כונן של 3TB, היעוד של הכונן זה איחסון והרצת סרטי HD, השאלה היא כמה RPM יעשה את זה בלי תקיעות ובעיות מיוחדות 5400RPM או 7200RPM? ועוד משהו חשוב הכונן צריך להיות שקט מצאתי כמה כוננים פשוט לא בטוח איזה מהם הכי מומלץ כרגע : Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX Seagate 3tb ST3000DM001 ? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או שזה תלוי? יש לי צורב לייטאון, XP 256DDR
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי עם C300 128 ,קשוחה 006 ברשותי 3x HDD 103SJ של 1TB כל אחד. לוח אם ASUS P7P5-E PRO עם ביוס גירסא 0806 (לא הכי חדש)-25/3/2010. מתוך 3 כוננים 2 מהם היו במערך RAID 0 עם הבקר המובנה של הלוח אם. קבלתי את הC300 אתמול וחיברתי אותו לבקר של SATA 3. עשיתי מספר בדיקות וקיבלתי תוצאות שלא התרשמתי מהם. הנה בדיקה שעשיתי אתמול: ACC.TIME בקריאה יצא 0.123 בכל אופן פה התוצאות נראות דיי בסדר,למרות שבכתיבה הרציפה זה דיי נמוך. אבל שבדקתי עם CRYSTALMARK והשוואתי לבין http://hwzone.co.il/reviews/storage/ssd_roundup2011/9 הכונן שהם בדקו C300 שרץ על SATA 2, READ 4K QD32 קיבל תוצאה של 200MB\S בעוד ששלי נתן רק תוצאה של 168MB\S WRITE 4K QD32 תוצאה של 135MB\S בעוד ששלי נתן תוצא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש אחרי הרבה זמן, על הלוח אין חיבורי IDE כמובן. יש לי שני HD עם חיבור IDE בנפחים לא קטנים ואני מעוניין שיעבדו מתוך המארז החדש (ולא מתוך DOCK או בחיבור USB). צריך המלצה לממירי IDE to SATA שלא יעשו לי נזק ללוח או לכוננים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב לא עולה, כבר ב סט-אפ SetUp של הביוס(BIOS) אין זיהוי של ההרד דיסק, דיסק IDE מהישנים בפנטיום 4. 100GB נפח עם אינפורמציה חשובה. ניסיתי לחבר על פנטיום 4 אחר וגם הוא לא מזהה אותו בסט-אפ של הביוס. כשהמחשבים עולים הם כמובן טוענים שחסרה מע' הפעלה. משהו כמו Missing NTFS... יש מצב להציל את הנתונים? בדקתי כבל חשמל ונתונים - עובד יופי עם דיסק תקין אחר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי היום הרד דיסק חיצוני של סמסונג 1TB . חיברתי הכול , המחשב מזהה כמו שצריך את הדיסק הקשיח אבל כאשר אני מנסה להעביר קבצים גדולים בנפח של 1GB הוא אומר שאין מקום בדיסק הקשיח !! קבצים קטנים של 600-700MB הוא מקבל חופשי ... הדיסק מראה שיש עוד כ 972 GB חופשי אבל עדיין כאמור מסרב לקבל קבצים גדולים. אנא עזרו , כל רעיון יתקבל בברכה. חג שמח ושנה טובה, דרור. http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=52719
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים באיכות בין הצורבים דל PLEXTOR ASUS RICHO במהירות X40 אני מתכנן לקנות צורב חדש ואני מתלבט מכיוון שה-PLEXTOR יקר ב 200 שקל מהאחרים השאלה האם הוא שווה את ההפרש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב LG DVD+R DL חיפשתי עליו מידע באינטרנט,ומצאתי וכתוב שהוא תומך בDVD-RAM עכשיו,מה הכוונה של זה? למחוק את המידע שאני שם על דיסק רגיל?(CD-ROM שאני צורב למשל.) ואם כן,איך אני מוחק בידיוק? זה לא מחיקה ישירה ,כמו דיסק און קיי וכאלה.. נכון? שנכנסים פשוט לכונן,מסמנים ומחוקים כי זה לא ממש נראה לי בטח יכתוב מוגן שמוגן כל אחד מוזמן לענות בשמחה,מחכה לתגובות שלכם. נ.ב אם זה לא קשור לפה,תעבירו ותייעדו אותי. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי בזמנו היתי מגמפר כוננים למאסטר או סלאב , ראיתי שבכונן שלי אין ביכלל גמפר , האם חסר גמפר, או שהיום כבר אין צורך. רוני
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחיר יוצא בשקלים כולל משלוח בערך 1300 ש"ח ומפאת גודלו 99% שיעבור ללא מכס כלל , הSM951 שלי עבר . דיסק 1TB בתצורת M.2 במהירות כתיבה של 1700 וקריאה 3000 במחיר של דיסק 1TB "רגיל" בארץ . לפי מה שרשום מגיעים למלאי ב11 לאוקטובר ( הזמנה מוקדמת ) http://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-pm961-m-2-ngff-pcie-solid-state-drive-ssd/samsung-pm961-1tb-m-2-ngff-pcie-gen3-x4-nvme-solid-state-drive-ssd-oem-2280-mzvlw1t0hmlh-00000/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד: Samsung ATIV 4 NP470R5E-X01IL https://www.wallashops.co.il/a/orderRecord.aspx?oi=%20A5084473F4E945F390E3B9D1EB&popupMode=1 כיום יש לי הארד דיסק 1TB אני רוצה להחליף אותו ל SSD. מכיוון שאני לא יכול להיות להוסיף (תקנו אותי אם אני טועה), אז אצטרך להחליף ראש בראש. אז אני מחפש גם בנפח 500GB אז קודם כל, הלכתי לאיבוד מצורות החיבור של ה SSD. היכן אני יכול לבדוק איזה חיבור יתאים למחשב שלי ? (sata sata2 sata3 m.2 וחיות אחרות) שנית, בכמה מהירות הקריאה תשתפר? בהתחשב בזה שאני עובד הרבה עם תוכנות כבדות (כגון matlab, SolidWorks למי שמכיר)
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כוונן 3 טרה חיצוני של WD תומך usb3 המחשב שלי גם תומך ב USB3 מערכת הפעלה windows 10 64 bit מה קצב העברת הנתונים שאני אמור לקבל ,בהעברת הקבצים מהמחשב לכונן? אני מקבל 32MB זה תקין?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנה רכשתי דיסק און-קיי 16 גיגה של SANDISK מ 'באג' הדיסק היה מפורמט NTFS וזה התאים לי קצב העברת קבצים גדולים אליו - עמד על 25-33 MB /SEC וזה יה נראה לי מצויין USB 2.0 לאחרונה פרמטתי אותו ל FAT32 ולאחר מכן החזרתי ל NTFS ןעושה רושם שמאז קצב ההעתקה ירד דרסטית ל 8-10 MB/SEC מה יכול לגרום לזה לפי דעתכם ? האם יש תוכנות לבדיקת דיסק- און-קיי ? מערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32 BIT תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתחיל בזה שחיפשתי פה קצת ולא מצאתי.. חבר שלי שוקל לקנות עוד HD....המלצתי לו על HD באותו נפח שיש לו כיום (WD 120 JB) בשביל שיהיה אפשרות לרייד... מה זה RAID 1 ומה זה RAID 0? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מן השיטות? ומה עם עבודה עם 2 דיסקים נפרדים?? (אם זה עבודה עם 2 דיסקים נפרדים אז כנראה שהוא יקנה 160 או 200)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התייעצתי פה לא מזמן על כוננים של סיגייט והומלץ לי ללכת על ST2000DM001 שהוא מסדרת ברקודה 2 TB הסתכלתי וראיתי שיש לאייבורי כונן מסדרת ברקודה גם שהוא 3TB אז התחלתי לחשוב אולי לקחת יותר גדול(עוד מקום יהיה לי תמיד טוב =]) אבל רציתי לדעת עם הם נחשבים אמינים? הדגם הוא :Seagate Barracuda T3000DM001 הוא נחשב בסדר? כי פעם קראתי שיש בעיות ב3TB עם הביוס או משהו
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-