אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי דיסק און קיי בנפח 2 טרה , הצלחתי לגבות סרטים בנפח 250 GB , לא הצלחתי לגבות מעבר לכך הוא פשוט לא מקבל, מופיעה כיתובית האומרת שחסרים רכיבים בבדיסק, לא ברור לי אילו רכיבים ומה עלי לעשות כדי לנצל את כל הנפח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני חדש של transcend אחרי חודש שכתבתי עליו קיבלתי הודעת שגיאה. הרצתי chkdsk שמצא ותיקן המון בעיות ובסוף רשם שיש מעט bad sectors. פירמטתי את הדיסק ועכשיו אין יותר bad sectors וגם ב SMART אין שום סימן לבעייה. האם יכול להיות שאין בעייה פיזית בדיסק? חשבתי לממש אחריות אבל עכשיו אין שום סימן שהיו בעיות שאני יכול להראות לחנות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי כבל סטנדרט יש לי חיבור IDE בודד על הלוח אני רוצה לחבר גם צורב וגם הארדיסק עליו המארז הוא פול טאואר [גובה 54] הכבל הרגיל לא יכול להגיע גם להארדיסק וגם לכונן רציתי לדעת אם יש כבל מאריך או כבל ממש ארוך עם שני חיבורים כשהאמצעי ממש באמצע ולא קרוב לחיבור בקצה? אם כן איפה?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי דיסק און קי תוצרת A-Data עם ממשק USB2 . השאלה היא האם מישהו מכיר שיטה/תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות בזמן אמת את הקצב (מהירות) שבו מועתקים קבצים מהמחשב (לוח אם) לדיסק און קי. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני אדע מה C ומה D ראיתי שאחד הוא location 0 והשני הוא location 1 אבל זה עדיין לא עוזר לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש עכשיו דיל מאוד טוב על קשיח של סיגייט באמזון בנפח 4 טרה, וזו סדרת ברקודה המוכרת לטובה. אני יודע שלפני כמה שנים הם היו נחשבים למהירים מאוד ביחס לשאר הקשיחים. אך האם ה-5400RPM הללו זה פקטור רציני? בדרכ הולך 7200RPM.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
במחשב נייד האם אפשר להתקין קשיח זהה אבל מהירות העברת נתונים 3 גיגה מהירות סיבוב זהה 5400 אפילו הדגם זהה רק קוד יצרן HITACHI שונה במיקצת. תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
התקנתי היום HD חדש מסוג samsung 1 tera 103 sj - ווינדוס 7 רשם לי שהוא זיהה את ההתקן והתקין בהצלחה. הוא גם מופיע במנהל ההתקנים ללא שום בעיות. אך ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע כלל. מה הבעיה? מה צריך לעשות? נכנסתי גם ל BIOS וגם שם ראיתי שהוא מחובר ושהכל תקין. כמובן שעשיתי ריסטרט וכול'י
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח 160GB SATA של SEAGATE למחשב חדש. אני רוצה לחלק אותו ל-3 מחיצות : שתיים של 10 (עבור WIN XP ו-WIN2000) והשלישית של 140 עבור משחקים ושטויות אחרות. קראתי באתר של SEEGATE של- WIN XP בלי SP 1 יש בעיה לעבוד עם דיסקים גדולים יותר מ-137 GB. אין לי דיסק של WIN XP עם SP1..... יש לי רק את הרגיל.... האם תהיה לי בעיה עם הדיסק הזה ו- WIN XP או שאם אני אחלק את הדיסק למחיצות לפני התקנת WIN XP אז לא תהיה בעיה? הנה מה שכתוב באתר של SEAGATE http://www.seagate.com/support/kb/disc/capacity/137/os/winxp.html אין לי בעיה עם WIN2000 כי יש לי דיסק עם SP4.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מתכנן לקנות כונן חדש למחשב, השימוש שלי בו יהיה אך ורק עבור הורדות בטורנט וגיבויים. מחפש משהו בנפח גבוהה. איזה כונן מומלץ לקנות? צריך שיהיה בסביבות ה-3 TB
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התראד הזה הוא רק לתמונות מתוך DVDInfoPro של מדידת מהירות דיסקים. [glow=red,2,300]כל הודעה שאינה מידע על מדיה לפי המבנה הנ"ל תמחק ללא אזהרה.[/glow] מבנה ההודעה סוג המדיה - קוד מדיה - מחיר המדיה - מקום קניה - מידע נוסף על המדיה - סוג הצורב - קושחה - מהירות בה המדיה נצרבה - תמונה של המדיה - סיכום והערות - תמונה של המסך מתוך DVDInfoPro - 1. אם אתם מחליטים לצרף תמונה של המדיה תעלו אותה לשרת אחר ותנו לינק לתמונה, אל תעלו את התמונה לפה כי זה סתם יפוצץ את העמוד. 2. אם יש כבר מידע על אותה מדיה וצורב כמו שלכם והבדיקה הניבה תוצאות דומות אין צורך להוסיף עוד הודעה. 3. בסוג המדיה כדאי לרשום את החברה, הדגם (אם יש) ופורמט המדיה (+/- R/W) לדוגמא Verbatim DataLife DVD+RW 4. מי…
-
- 43 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני היום קיבלתי דיסק קשיח חדש - WD 2.0TB Sata II 64MB Caviar Green. ונתקלתי בבעיה בזיהוי שלו. 1.הביוס בהתחלה מזהה אותו. אבל, שאתה נכנס בBIOS לראות את הגודל של הכונן. הביוס לא מזהה תגודל, ותמידע אליו. 2.הוינדוס לא מזהה אותו בכלל. 3.לפעמיים אחרי הפעלה מחדש, הדיסק נעלם מהBIOS לגמרי! אז שאלות. 1. הבעיה יכולה להיות בדיסק עצמו? כי הוא מזוהה בBIOS אבל לא לגמרי. ואחר כך נעלם לגמרי מהBIOS. 2. הדיסק בהפעלה של המחשב משמיעה תקתוקים, וזה מגיעה מהדיסק החדש. זה סימן לבעיה נכון? ו3. הלוח אם במחשב זה Gigabyte P35-S3L, יש סיכוי שהלוח לא תומך ב2TB? הדיסק לא משמש כוינדוס, זה רק לגיבויים. בקיצור, האם הבעיה בדיסק הקשיח? או שיש איזה הגדרה בלוח אם שלי, לדיסקים קשיחים של 2…
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם usb mp3 player .הוא לא מצליח לעלות לא במחשב ולא עם סוללות.הנגן כותב על המסך שלו "starting" נכבה וככה פעם לאחר פעם עד שאני לא מוציא אותו או מוציא סוללות. האם נגן נידפק או וזו היא סתם בעיה של תוכנה או boot של הנגן ואולי אפשר לסדר את זה בעזרת איזושהי תוכנה????
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
תוכלו לעזור לי לבחור למשל מכאן?: http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DiskOnKey אני לא יודע כ"כ אם הנפח משנה לי. אבל שיהיה לפחות GB אחד. ככה אם אני אצטרך להעביר קבצים גדולים אז אוכל איתו. אני יודע שהמחירים גם ככה לא יקרים במיוחד אבל בכל זאת חשבתי שזה טוב שממליצים על דברים שנחשבים יותר טובים מאחרים.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי אין כונן לפלופי דיסק ויש לי דיסקטים עם חומר שאני רוצה לראות. האם מישהו מכיר שירות אינטרנט באזור המרכז שיש שם במחשבים כונן לפלופי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שמתי לצרוב משהו והלכתי,בדיוק כשחזרתי ונכנסתי לחדר הדיסק סיים לצרוב ואוטומטית שלף אותו ובטעות שברתי את הדבר הזה שמוציא ומכניס את הדיסק. ניסיתי להכניס אותו בחזרה אבל עכשיו הצורב לא עובד ,הוא לא קורא דיסקים ,הכנסתי דיסק ושום דבר לא קורה. אפשר עוד לתקן אותו? או שעדיף כבר לקנות אחד חדש? אם לקנות חדש,איזה דגם לקנות? הסתכלתי בסטיקי והתבלבלתי עם היתרונות והחסרונות אני לא מה חצי מהדברים שם אומרים ... אני צריך פשוט שיהיה מהיר,בקריאה ובצריבה ,מה עוד צריך..=\ ומה זה LIGHTSCRIBE ? אגב, הצורב המדובר היה LG GSA-GH22N X22 SATA DVD
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול איזה כונן מומלץ יותר (בחינת עמידות ופחות סיכויים להידפק) 2.5 או 3.5 בהנחה שאני לא הולך להסתובב איתו והוא יהיה על השולחן בבית. או שבכלל אין הבדל ? ואשמח המלצה לכונן חיצוני איכותי 1TB. תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שהבנתם יש לי בעיה קטנה... כשאני מנסה לפתוח את dok אני מקבל את ההודעה הבאה :the file or directory is corrupted and unreadable. איך אפשר לסדר את זה בלי שימחקו הקבצים שנמתאים על הdok? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי היה מותקן צורב דיוידי. החלטתי להוסיף צורב רגיל נוסף שיקרא דיסקים. חיברתי הכול אך כשאני מנסה להפעיל את הוינדוס,הוינדוס לא עולה. מראה מסך כחול. בכול מקרה,ניתקתי את הצורב השני שהוספתי,והכול עלה כשורה. מה הבעיה?איך אני מתקין את הצורב השני במקביל? תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי סטרימר nvidia shield גרסת 2018 יש לי שם 2 כניסות usb ב1 מחובר ssd ואותו רוצה להפוך כדיסק קשיח ראשי ביציאה השניה יש לי מפצל usb3, בלי שקע לחשמל ושם רוצה לחבר עוד דיסק קשיח השאלה אם הם יעבדו, או שאצטרך מפצל usb עם שקע, או דיסק קשיח עם שקע בנוסף nvidia shield, יש לפעמים בעיות תאימות עם כוננים מסוימים, ויש כל מיני שגיאות, בעיקר עם המון דיסק או קיי ולכן מתלבט בין 2 הכוננים האלה, אם למישהו יש נסיון איתם, אבל אם יש הצעה למשהו טוב יותר, אז לא שולל דיסק קשיח חיצוני נייד Seagate Expansion Portable STEA2000400 2TB https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21231 דיסק קשיח חיצוני נייד Western Digital 2TB My Passport WDBYVG0020BBK https://www.ivory…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Tolerance for Max jitter. Note highest tested is 20. And starting value is 8. These measurements are based on audiodev cats equipement and use a special manipulated disc. So 20 is the maximum jitter tollerance level they can test. This gives some info on tollerance for reading bad burned disc's.(not on DVD 9 disc's) So far tested Drive- maximum jitter it can read Benq DW400A(B1HY) -15,7 Dix-all DIX-DRW416(0039) -20,0 Iomega Super DVD (A106) -15,9 LG GSA-4040B (A104) -14,0 LiteOn LDW-401S (ES0G) -17,4 Mitsumi DW-7802TE (1.00) -12,9 MSI DR4-A (2.21) =15,9 NEC ND-1300A (1.06) =15,5 Nu Tech DDW-081 (BX02) =14,7 Pioneer DVRa06(1.06) -20,0 Plextor PX-708A(1.01) -…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הי חברים. מחקתי בטעות תמונות מכרטיס ה SD במצלמה, מישהו מכיר דרך בדוקה (רצוי מניסיון או משהו קרוב) לשיחזורם?
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תיראו קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של wd 500gb aaks ניכנסתי לאוורסט וכתוב שאכן הדגם נכון אבל כתוב בסוגריים (465gb,IDE) מה אומר ה ide? זה אמור להיות sata 2 ולא IDE!! למה זה קורה אולי לא חיברו טוב?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן קשיח חדש בנוסף לאחד קיים לוח האם שלי הוא ASUS STIKER II EXTREME השימוש שלי הוא למשחקים סרטים ואיחסון של קבצים עדיפות שלי היא שקט ומהיר 500G,640,1T תודה רבה לעוזרים בדבר נ.ב עם יש צורך לחרוג טיםה אז אפשרי
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-