עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי במחשב 3 הרדיסקים - הוצאתי אחד לגמרי, ושיניתי את המיקום לשניים האחרים שהשארתי במחשב הארדיסק 1: C הארדיסק 2: D, F הארדיסק 3: E אני הוצאתי את האדיסק 2 כשאני מדליק את המחשב אני רואה שיש לי שני כוננים אחד בשם C ואחד בשם E כשאני בא להכנס ל E - הוא רושם לי שהכונן לא מפורמט ושאני צריך לפרמט אותו - יש לי שם דברים חשובים יש מצב שאני מציל אותו??? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Bear Cub,

יש לי עכשיו WD 160GBJS 8MB SATA2. אם אני קונה עוד כונן קשיח של 160GB SATA2 אני יכול להפוך אותם ל RAID0 אפילו שעד עכשיו זה שומש ככונן רגיל? האם אצטרך לפרמט את כל הכונן בגלל זה? (ב RAID0 אז 2 כוננים של 160GB נחשבים ככונן אחד של 160GB נכון ? ) תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA II חדש. כאשר ניגשתי ל-Computer Management, הופיע לי Wizard שביקש ממני לאתחל את הכונן החדש, אז אמרתי לו בסדר (אי-אפשר היה ליצור מחיצה חדשה בלי אתחול). עכשיו, אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני של העכבר ובוחר ביצירת מחיצה חדשה. מופיע לי חלון New Volume Wizard שמאפשר לי ליצור מחיצה חדשה בתור Simple. מה זה Simple Partition? למה אני לא יכול ליצור מחיצה חדשה בתור Primary Partition כמו הדיסקים הקשיחים האחרים שיש לי במחשב?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itay.h.,

הצורב LITE-ON 40X12X48 הוא צורב טוב? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Mindwild,

יש לי מחשב חדש ובהמלצה של אחד האנשים פה קניתי כונן של 64GB, אני מאוד מרוצה מהבחירה של הדגם רק שיש לי בעיה של מקום בלי שממש עשיתי משהו מיוחד. יש לי בנוסף כונן של 1T וכל מה שמותקן על ה SSD זה win7 ו firefox ובכל זאת אני כבר ב 16GB שזה פחות מ 30%. יש איזה המלצה לגבי ניהול המקום בכונן או שישנן פעולות שגרתיות שממולץ לעשות? אני די חדש בתחום של שימוש בכונן SSD בשביל מערכת ההפעלה. תודה מראש, ירון

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היצרנית הקוריאנית מתיימרת לחטוף מידי הכוננים המכאניים גם את יתרון הנפח שבו החזיקו עד עתה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מנפצת-שיאים-סמסונג-חושפת-כונן-ssd-בנפח-16-טר/

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by RayZ,

האם הדיסקים הקשיחים של סיגייט טובים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Torian,

שלום, ברשותי מחשב בן 5 שנים עם מעבד core 2 duo ו2 ג׳יגה זכרון. הדיסקים הקשיחים שלו כבר ישנים ומרעישים והמהירות בהתאם, רציתי לשאול האם כונן ssd בעל נפח קטן למטרת מערכת הפעלה ותוכנות יראה שיפור כל שהוא? כמו כן ראיתי המון קינפוגים שאנשים מבצעים למערכת ההפעלה לאחר התקנת כונן ssd, האם זה באמת נחוץ? האם כונן ssd לא יכול להחזיק את ה5 שנים ללא קינפוגים ותחזוקה מיוחדת כמו כונן רגיל? המחשב הוא מחשב עבודה שפועל קבוע ומריץ הרבה חלונות של דפדפן, פוטושופ, לפעמים משחקים וכו.. שאלה אחרונה, כאשר הבקר של הכונן מזהה שהוא מתקרב למספר הכתיבות המקסימלי, האם תהיה לי התראה כל שהיא לפני שהכונן ימות? למשל דיסק קשיח רגיל לרוב עושה רעשים לפני המוות ואז יש זמן לגבות, בתודה, עדי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום בסטיקי מומלץ לא מעט (כמו גם בפורום) על דיסקים של סמסונג, אבל בקריאה של נתונים באתר של סמסונג נראה שאין הבדל בין הדיסקים האלה שלהם בהיבט האקוסטי: HD103SJ http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&model_cd=507 HD103SI http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&model_cd=440 HD154UI http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&model_cd=441 השאלה היא לפי מה נקבעה ההמלצה לגבי הרעש? האם לפי משהו עובדתי? זה שהדיסק הוא ECO GREEN לאו דווקא מגדיר רמת רעש. יום טוב

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני מחפש משהו כזה. מישהו מכיר? אני גמיש מבחינת שיטת התקשורת שזה משתמש בה, וכמו כן גמיש לגבי האם זה מצריך dongle בנוסף, לעומת שימוש בראוטר של הבית/חברה, או דבר כזה.. אשמח לכל רעיון. תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by TalkToTheHand,

שלום לכם. אני מתכוון בקרוב לרכוש SSD מדגם המצוין למעלה, שהוא יעבוד עם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי. אתכוון לפרמט את הכונן הקודם (למעט מחיצה אחת) ולהתקין על הSSD WINDOWS8.1. יש לי כמה שאלות. נודע לי ש"מומלץ" לנתק את הדיסק הקשיח כאשר מתעסקים עם התקנת הSSD ומערכת הפעלה, נראה לי שהבנתי מאין הדאגה הזו נובעת, אך אם אפשר בכל זאת הסבר. בכל אופן, אני מעוניין במהלך התקנת מערכת הפעלה לפרמט את המחיצה C (עליה מותקן הWINDOWS 7 כרגע) מהדיסק הקשיח שברשותי, כיצד אוכל לעשות זאת כאשר הכונן מנותק? אלא אם כן הכוונה היא לפרמט אותו לאחר התקנת הSSD? בנוסף לכך, אני בטוח ש120GB יספיקו לעניינים שאני אתקין, את כל קבצי הDATA והDOCUMENTS אני אשלוף מכוננים בדיסק הקשיח - העניין הוא הנוחות, הרי כאשר הWI…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אני מחפש צורב טוב שיוכל לצרוב לי משחקים לPS2 ולא רק גם סרטים וקבצים מהמחשב (משחקים שירים מסמכים וכו) אני לא צורב הרבה ולא מכניס דיסקים הרבה אני מחפש צורב זול (200 ש"ח בערך) שיוכל לקרוא DVD (אני לא משתשמש הרבה אז לא אכפת לי שיהיה קצת איתי ) לצרוב משחקי PS2 סרטים וקבצים מהמחשב עכשיו אני מבקש עם אתם יכולים למצוא לי צורב טוב בשבילי בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by roeesnir,

שלום. יש לי SSD 120GB במחשב נייד, עם WIN8. אני רוצה לקנות SSD 240GB, ולהחליף. איך כדאי לי לעשות ghost? עם איזה תוכנה? נ.ב. האם חוקיות ה-Windows תיפגע כתוצאה ממהלך כזה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by 2shu,

קניתי כונן קשיח חדש,אחד שיחליף את הישן שלי עד פה הכל טוב ויפה. עכשיו חיברתי אותו-הוא ראשי והישן הוא "עבד" שלו וסבבה אנחנו מפעילים את המחשב מתקינים את הוינדוס אבל הוא מזהה רק את החדש ולא את הישן'הוא לא מראה אותו בכלל ואני חייב להעביר חלק מהדברים שהיו על הישן אליו כי אלה דברים שממש חשובים-עבודה וכדומה. יש מצב שחיברתי את הג'מפרים לא-נכון או משהו שהוא לא מזהה? ו מישהו יכול בבקשה לעלות איזה תרשים של איך לחבר את זה או של איך הג'מפארים צריכים להיות או פיתרון אחר שצריך לעשות? -תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לפני יומיים שידרגתי מXP ל7 הכל עבר חלק משום מה הווינדוס 7 חוסם לי את הגישה להרדיסק הנייד שלי (WD MY BOOK PRO 500GB) בדיסק מנג'מנט רואים את ההרדיסק והוא מופיע בכחול וכתוב שהוא בריא ופועל, אבל כשאני מנסה להיכנס אליו הוא רושם לי ACCESS IS denied ניסיתי כבר הרבה דברים שום דבר לא עזר... אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by rino,

שלום לכולם יש לי אוסף סרטים מכובד שהתחלתי באיסופו כבר לפני כשנתיים כשצורב הDVD שלי {פיוניר 04 } עלה 2000 ש"ח מהפורום אני למד שלאיכות המדיה והצריבה יש השפעה רבה על איכות הסרט. השאלה: אם אני מעתיק סרט חזרה לPC ממדיה ישנה ולא איכותית וצורב אותו בחזרה למדיה איכותית וצורב איכותי האם האיכות תשתפר או שתשאר כשהייתה? ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DrDeath,

אני מתלבט בין שני צורבים: Liteon LTR-52327S 52*32*52 לבין Optorite CW5202 52*24*52 ההבדל העיקרי בין שני הצורבים הוא של-Optorite יש 8mb buffer ול-Liteon רק 2mb. השאלה היא האם יש הרבה יותר סיכויים שידפקו לי דיסקים עם מעט זיכרון או שהסיכוי זניח לעומת ה-8mb. כרגע אני נוטה יותר לכיוון Liteon כי שמעתי שאיכות הקריאה/כתיבה שלהם טובה יותר מאפשר Optorite וגם מגוון המדיות שצורב ה-Liteon מצליח קורא הוא רחב יותר מאשר Optorite. אשמח לקרוא את דעותיכם.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nvered,

שלום רב, אחרי שהכונן של חברת Seagate מת אחרי פחות משנה ... אני מעוניין לקנות כונן חדש 1T. חשבתי על הכונן WD10EADS‎. חשוב לי שהכונן יהיה שקט ומהיר. תגובות? תודה, נמרוד.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני לפני התקנת מע"ה, ואני רוצה לדעת אם לעשות raid בין הכוננים (בשביל srt ), ואם כן איזה גודל של מחיצה בינהם ? תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by 00Amir,

כרגע במחשב שלי יש 7 כוננים שונים ואני רוצה להתחיל להוציא חלק מהם החוצה. רובם כונני גיבוי חומרים ככה שחשבתי לקנות תחנת עגינה חיצונית ל 2 כוננים ולעשות עליה RAID1 , אפילו אם התחנות עגינה לא תומכות באפשרויות רייד אני יכול פשוט להעתיק פעמיים. אשמח להמלצות, ב EBAY יש גם לא מעט אופציות.. תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. הצורב שלי מחובר בIDE ובאותו הכבל היה מחובר גם הארדיסק נוסף שהיה לי במחשב,אבל ההארדיסק עשה לי בעיות אז ניתקתי אותו ועכשיו הצורב מחובר ישר למחשב בIDE אבל מאז שניתקתי את ההארדיסק אז הוינדוס לא מזהה את הצורב,וכמובן שהוא מחובר,ניקתי וחיברתי אותו 1000 פעם... עכישו אני במצב שאין לי כונן דיסקים לא מוםיע כלום במחשב שלי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  22. היטאצי יצאה בליין חדש של ארד-דיסק 32MB Data buffer שנועד לישומי ווידאו כבדים http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/F8156F65CFE91CCF862573160072C729/$file/7k1000_sp.pdf ארד-דיסקים בנפחים 750-1000 GB אני נתקלתי בתופעה של איכות יורדת /בעיות פיקסלים עם קבצים VC-1 שמשדרים ב-1080P למכשירים שמשדרים 1080P הדאטה שעובר ברוחב פס כזה הוא 28MB כאשר הבאפר של הדאטה הוא 16 MB בארד -דיסקים בארץ ולא משנה היצרן . כך שזה כנראה דופק את האיכות הסרטים ברזולוציות גבוהות מאוד 1920X1080 היטאצי - עפ"י דבריהם שיפרה את רמת Data buffer size1 (KB) 32,768 כך שכל המידע יכול לעבור ללא צווארי בקבוק עפ"י דברים שקראתי היו דברים מחמיאים כמו רמת הצבע עלתה , אין הפרעות באיכות , הפרימיים רצים ב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני קניתי הרדיסק של 250 גיגה, וכשאני מנסה לעשות Partion הוא לא יכול לעשות אותה יותר מ 130 גיגה, מה אני צריך לשנות ואיפה? ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by borg,

אני רוצה להתקין דיסק קשיח "3.5 בכלוב של כונן אופטי "5.25. אני לא רוצה להשתמש במגירה לדיסק קשיח, או משהו מעין זה. אני מחפש מתאם פשוט וזול ממתכת או מפלסטיק לדיסק קשיח של "3.5 שמתברג לתוך כלוב של "5.25, ותופס פאנל אחד בלבד של "5.25 (רצוי מבלי להסיר את הפאנל). יש דבר כזה? אם כן, אז איפה אפשר להשיג את זה?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.