עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מצרף צילום מסך , מה זה אומר ? יש עוד תוכנות טובות לבדיקה ? ההארד דיסק של סיגייט!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. קניתי 2 דיסקים חדשים של סמסונג של 1 TB כהכנה ל-RAID1 והתחלתי לפרמט אותם דרך חלונות בDISC MANAGEMENT. הכל טוב ויפה, אבל הדיסקים מזוהים (כל אחד בתורו) כ-7.87GB בביוס הדיסקים מזוהים כ-33MB (כן, זה לא טעות). בפרמוט מהיר מופיע ההודעה the drive cannot be formatted. אני לא בסדר או הדיסקים?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by amirn,

יש לי דיסק חיצוני חדש של transcend אחרי חודש שכתבתי עליו קיבלתי הודעת שגיאה. הרצתי chkdsk שמצא ותיקן המון בעיות ובסוף רשם שיש מעט bad sectors. פירמטתי את הדיסק ועכשיו אין יותר bad sectors וגם ב SMART אין שום סימן לבעייה. האם יכול להיות שאין בעייה פיזית בדיסק? חשבתי לממש אחריות אבל עכשיו אין שום סימן שהיו בעיות שאני יכול להראות לחנות. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. בעקבות הקורונה אנחנו עובדים יותר מהבית וחשבתי כי פתרון (חלקי) לבעיות האבטחה יהיה להשתמש במפתח דיסק-און-קי עם תוכנה כגון SysKey או משהו דומה ועלה גם הרעיון להשתמש בדיסק-און-קי עם קורא טביעת אצבע כדי להגביר את האבטחה. חיפשתי קצת חומר ברשת אבל לא ממש הבנתי כיצד ניתן להשתמש בזה כראוי. להבנתי, המחשב יצא מנעילה רק ע"י הכנסת המפתח ולחיצת האצבע על המשטח, כל זמן שהמפתח מוכנס המחשב יהיה ניתן לשימוש. -האם יש אופצייה לדרוש זיהוי מחדש (ע"י טביעת אצבע) כל זמן מסויים? -האם ישנו מנהל סיסמאות השומר את הסיסמאות במפתח הדיסק-און-קי ודורש טביעת אצבע כל פעם שהוא שולף סיסמה? -האם ניתן "לפרק" את הדיסק-און-קי לדיסקים נפרדים שלכל אחד מהם טביעת אצבע אחרת? הכוונה כי מפתח אחד יוכל לשמש…

5. Started by קלוקיי,

שלום ולילה טוב. יש לי שאלה לגבי דיסק קשיח חיצוני. אז בעצם מה שאני לא הבנתי ולכן אני שואל, האם ניתן להעביר מידע באמצעות דיסק קשיח חיצוני כמו הדיסק און קי?, כאילו ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות כבל USB ולהעביר מידע כמו דיסק און קי? או שזה בלתי אפשרי?.. תודה רבה..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ShaSiv,

יש לי מחשב נייד lenovo y700 ואני מעוניין לשדרג באחד מהכוננים הנל. כמה שווה ההשקעה על הpro מאשר הדגם של הevo. והאם כדאי בכלל להזמין בחול בגלל כל עניין האחריות וכו'? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Kirma,

חשוב שיהיה פנימי ו SATA 2 חשבתי ללכת על ST31000333AS, מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Liran Cohen,

אהלן, יש ברשותי מחשב שמשמש אותי בעבודה יום יומית (עובד מהבית כפרילנס), מעט מאוד משחקים, מעט עריכת וידאו פה ושם וכאחסון של תמונות שצברנו במהלך כל השנים. בנוסף אני מנהל רשת בייתית אשר אני משתף עם אבא שלי ומשפחה קרובה דרך פלקס (PLEX). כמו שאתם מבינים המחשב דלוק 24/7. הגעתי למצב שאני זקוק לקנות HDD נוסף כי אין לי יותר מקום פנוי, ושאלתי כאן האם יש לי מה לבנות מחשב NAS ייעודי שיהיה עבור אחסון כל הסרטים והסדרות ואולי גם התמונות שאני מאחסן במחשב הראשי הזה (יש לי כמה חלקים ללא שימוש כמו (מעבד I3 דור 3, מארז, קירור למעבד, זכרונות) אז נשאר לי רק לקנות לוח אם וספק כח. מה הם היתרונות בלעשות סטאפ של NAS ? האם זה משהו שיכול להתאים לי ? …

9. Started by ariel-ro,

לקראת הBLACK FRIDAY הקרב ובא, והגיע הזמן לקנות הארד דיסק חיצוני, ראיתי את אלה: http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6769 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7600 השאלות שלי הן: מי הכי טוב מבין ה3? או שאין הבדל משמעותי? אם יהיה 1+1 על הHDD אני אקנה או אחד של 2TB ב600ש"ח(אני אמצא מישהו כבר) או 1TB+1TB ב600 ש"ח. במידה ולא אז את הVERBATIM ב500ש"ח מאופיס דיפו. יש לי כמה שאלות 1. האם הLECIA 2TB מגיע כשני דיסקים של 1TB? 2. האם כולם באותה מהירות קריאה וכתיבה? 3. האם הם משתווים לדיסקים של WD וSEAGATE? תודה אריאל

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ran07,

שלום אני יודע שזו שאלה די שכיחה אבל לאחרונה שניקיתי את המחשב וקניתי עוד דיסק קשיח הדיסק קשיח שלי התחיל להרעיש הוא לא מרעיש בצורה מטורפת לא הפלתי או אפילו טלטלתי את הדסיק קשיח 7200 SAMSUNG HD120IJ

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Psy,

הבנתי שכדי לקרוא אותו בXP צריך להוריד דרייברים וכו'. זאת לא הבעיה, גם בWIN 7 הDOK עושה בעיות (לא ניתן לכתוב\לקרוא), מופיע כקיבולת 320 ג'יגה במקום 32 ג'יגה .... גם ניסיון לסריקה ותיקון שגיאות לא הועיל. הפתרון היחידי שאני מוצא לנכון זה לפרמט אותו, ב"אתחול" של ווינדוס 7 יש אפשרות להפוך אותו ל NTFS המוכר והרגיל, השאלה אם זה יעזור ומה לבחור ב"גודל יחידת הקצאה" ? ("גודל יחידת הקצאה המוגדר כברירת מחדל"?) אשמח לתשובות או לפתרון חלופי...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by david86,

אני קניתי הרדיסק ולא יודע על איזה כפתור ללחוץ שיתקין את הרדיסק על מה ללחוץ [על primary partition )הוא על(extended partition ]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by aviadp,

שלום ראיתי בעבר המלצות על הצבת SWAP FILE בכונן נפרד ובכן נפל לידי כונן 80 GB של WD דגם WD800JD ורציתי לדעת האם יש טעם לשים עליו את קובץ ההחלפה? או שאולי בגלל שהוא יותר איטי, עדיף להשאיר את זה כמו שהוא עכשיו על כונן אחד. אם יש לכם הצעה אחרת לסידור הכוננים אשמח לשמוע. הכונן הנוכחי שאיתו אני עובד הוא WD 1600JS צירפתי נתונים של שני הכוננים מתוך HD TUNE תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חברת המסכים KDS מביאה אלינו את המוצר המדהים הבא: כל זאת במחיר של 140$ באתר של KDS עצמה.. עוד פרטים ברוויו הבא

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Avidtor,

שלום,אני עורך וידאו(AVID) ןברצוני להקים מערך רייד חיצוני - לאחר המלצות די חמות בסטיקי של הפורום לגבי הכונן הקשיח הנ"ל החלטתי לקנות אחד לשם גיבוי מידע פרטי(יושב במארז חיצוני ,לא רייד)ואני מאוד מרוצה ממנו עד כה ,עקב כך - רציתי לדעת האם ניתן לשלב כונן זה (2-4 כוננים)במערך רייד(0 במיקרה זה) או האם יש למישהו נסיון כבר עם הדגם הזה ברייד?(למרות שהכונןרק יצא לאחרונה אם אינני טועה,אני שואל כי מהירות הכונן היא 5400RPM מה שמסווג אותו יותר בקטגורית כונן אחסון/גיבוי מאשר כונן "ביצועים". הדגמים האחרים כגון של western digital cavier black 2TB מאוד יקר בהשוואה,לכן אם הF4 יכול לעמוד במשימה זה יחסוך לי לא מעט כסף. תודה לכול מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. רכשתי דיסק קשיח סיגייט 1T מסידרת 7200.12. החלטתי לבצע בדיקה טכנית לדיסק החדש מייד לאחר איתחולו. הרצתי תוכנת MHDD 4.6 והתפלאתי לראות בתוצאות הבדיקה שמופיעה שם 2 הערות warning 500>ms 500<ms שאלה למבינים מבינכם: האם הדיסק הזה תקין? מה משמעות הערת warning הזו והאם היא בעייתית,ורצוי להחליף את הדיסק?או שניתן להתעלם ולהתחיל לעבוד איתו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Tzanany,

כרגע יש לי עמדת עגינה להארדיסקים ESATA + USB 2.0 אני מוכר אותה לבני דודים שלי ב200 ש"ח והבעיה היא כזאת אני פשוט לא בטוח אם לקנות עמדת עגינה עם יציאת USB 3.0 או עמדת עגינה עם יציאת ESATA עכשיו אחרי בדיקה קצרה אני מוכרח להודות כי אף פעם לא הייתי Fan גדול של USB אני מצאתי את המאמר הזה: http://www.itworld.com/hardware/98987/usb-30-vs-esata-is-faster-better שום דבר במאמרים האלה הוא לא חד משמעית... והשאלה היא כזאת: האם USB 3.0 מחלק את הביצועים שלו בין הפורטים כמו USB 2.0 והאם ESATA לא מחלק את הביצועים שלו כלומר כל פורט של ESATA מקבל 3GBPS אלה דברים שדיי יכריעו את הרף... חוץ מזה לא יצא לי לבדוק בצורה ישירה האם USB 3.0 יכול לתפקד גם בפורט USB 2.0 למראת שאני מאמין שזה כך... אז עזר…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by idanmal,

אז ככה לפני שנה קניתי הרדיסק wd 120gb sata ובואו נגיד שהו עבד ועשה את שלו, חבר שלי לפני שבוע אמר לי שיש מין בדיקה להרדיסק לראות את המהירות בה הוא עובד, הראה לי החבר את המהירות של ההרד דיסק שלו עכשיו בתאוריה ה-sata אמור להגיע ל-150 בערך במד שנמצא שם אצל חבר שלי הוא מגיע בערך ל-117 שזה נחשב טוב עכשיו אני יסביר לאן נכנסתי כדי לבדוק ,הלכתי למנהל ההתקנים לחצתי על חומרה שם על בקרי-IDE ATA שם על השניNVIDIA nForce4 serial ata עם כפתור ימני ואז מאפיינים ואז על לשונית למעלה primary channel ושם יש SPEED TEST......בהרדיסק שלי הגרף האמצעי מראה לי על 70 ואילו של חבר שלי 117 איך זה יכול להיות .....אולי בגלל שההרדיסק שלי 120 ושלו 80 או בגלל שלי יש מחיצה ולו אין ....?????בבקשה למי שמבין ש…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, אני מתכוון לרכוש SSD של לפחות 2 או 3 טרה עבור עריכת וידיאו ואחסון מדיה. יש לי 500gb 960 evo m2 עליו מותקנת מערכת ההפעלה, ושני Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda לאחסון (אחד מהם כנראה נדפק). תוכנת העריכה מותקנת על הEVO M2, אני שוקל לקנות אחד נוסף, אבל אני לא חושב שזה משתלם ואני לא צריך עוד אחד, אני גם לא כזה יודע אם יש לי מקום בלוח אם, יש לי PRIME X370-PRO. התוכנית שלי היא לקנות SSD פנימי (משהו כמו Samsung 860 EVO 2TB SATA III), ולהשתמש בו כאחסון עבור הקבצים שאני עורך. כלומר חומר הגלם ישב על הSSD הרגיל, והתוכנה על הM2. הסיגייט הרגיל יאחסן את קבצי הCache שפרימייר יוצרת, ושאר האחסון שאני לא צריך עבור עריכה. לפי מה שהבנתי, ככל שאני מפריד את התה…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by jambo222,

שלום האם כאשר אני עושה פירמוט מהיר נשאר לי בדיסק קובץ שיחזור ( של הפקודה unformat ) ? ואם נשאר קובץ כזה איך אני מוחק אותו , אני רוצה לגרום שבסופו של דבר אני אקבל דיסק נקי ריק. תודה

21. Started by Tomer Zeltzer,

מ-benchmarks שמסתובבים באינטרנט נראה שה-EVO יותר טוב מבחינת כתיבות, הקריאות פחות או יותר אותו דבר אבל יש איזו קונבנציה שה-EVO משום מה לא reliable. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים שעדיף ולמה. (פתוח גם להצעות ל-SSD אחרים ברמת ה-performance של ה-SSD האלה במחיר ~400-500) תודה!

22. Started by Idanp,

לאחרונה התחלתי לחוות תקיעות מוזרות במחשב בדסקטופ לכמה שניות בהתחלה חשבתי שזה קשור לווינדוס התקנתי את המערכת הפעלה מחדש והבעיה נשארה הרצתי כמה בדיקות ..ואני חושד שהראדיסק הולך לגמור השאלה האם הוא באמת יכול לגרום לבעיות כאלה ? זה הhdd של סיגט ST2000DM001 שנימצא אצלי כשנתיים הוא נכשל בבדיקה Short DST וקיבלתי הזהרות בSMART אני מצרף תמונה [ATTACH=CONFIG]9414[/ATTACH] בכל מיקרה , אני רוצה לקנות SSD בנפח 250GB והארדדיסק רגיל שיחליף את הנוכחי 2TB+ התקציב שלי הוא 1000 שקל לשניהם מה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי כולם! מה שלומכם? טוב, אז מאחר ובדיסק הקשיח שיש לי(160 גיג'ה) נשאר בערך ג'יגה וחצי של מקום ואני נאלץ למחוק המון קבצים שכבר פחות שימושיים, ע"מ שלמחשב, מסכן, יהיה מקום גם לPF. אני מחפש הארד דיסק חדש, התקנה מלאה מחדש. אני די מקובע בנושא ואני לא ממש מוכן להתפשר על WD. אני יודע שיש המלצות על סמסונג ועל סיגייט, אבל אין לי רושם מהם ובסמסונג בכלל אני לא מאמין בשום אמצעי טכנולוגי שהוא. ראיתי שלWD יש סדרה ירוקה. זה נשמע יפה ונחמד לסביבה שלנו, השאלה מה זה אומר מבחינת ביצועים? האם כתוצאה מכך שהוא חסכוני יותר בחשמל ושקט יותר בא על חשבון המהירות שלו? - אם כן, הסדרה הירוקה לא באה בחשבון. אולי ככה תפתחו לי את העיניים בדיסקים של סיגייט או סמסונג שעולים על WD בכמה רמות ומחירם דומה או מו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by OmEr8,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש ונתקלתי בבעיה. תקציב יש לי, אך איני יודע איזה הארד דיסק לקנות. אני רוצה לקנות הארד דיסק בעל נפח גדול, עדיף 80 ולא 60 ג'יגה. אני בעקרון מתלבט בין שני הדגמים של Wd ומקסטור. לשניהם יש 8Mb Buffer אבל בעייתי היא שהווסטרן דיגיטל הוא Ata100 והמקסטור 133. לי יש בקר רייד שתומך ב-Ata133 אז חשבתי לחבר את ההארד דיסק לשם, בלי להפעיל את הרייד. בקיצור, אני אשמח לשמוע ממכם את דעתכם והמלצתוכים ואפילו אם למישהו יש דגם נוסף להמליץ לי. תודה! עומר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים