עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ariel-ro,

שלום, אני מחפש דיסקים קשיחים פנימיים בנפח של 1TB. המליצו לי על הסמסונג F3 או F4. לפי מה שהבנתי הF4 דגם חדש יותר ולכן אני מחפש לקנות אותו, מהיכן אפשר? אני לא מחפש כונני ביצועיים, אני מחפש כוננים שיאחסנו דברים ויהיה ניתן לקרוא מהם במהירות של עד 50 מגהביטים לשניה אריאל

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ShaSiv,

יש לי מחשב נייד lenovo y700 ואני מעוניין לשדרג באחד מהכוננים הנל. כמה שווה ההשקעה על הpro מאשר הדגם של הevo. והאם כדאי בכלל להזמין בחול בגלל כל עניין האחריות וכו'? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by שגיב,

שלום וחג שמח לכולם היום חיברתי למחשב דיסק קשיח SSD SATA 3 ללוח שלי שתומך SATA 2 אכשיו הפעלתי את המחשב הוא זיהה לי אותו הכול בסדר בביוס במנהל התקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי תודה מראש

4. Started by Kitt0s,

Holography breaks through the density limits of conventional storage by going beyond recording only on the surface, to recording through the full depth of the medium. Unlike other technologies that record one data bit at a time, holography allows a million bits of data to be written and read in parallel with a single flash of light. This enables transfer rates significantly higher than current optical storage devices. Combining high storage densities, fast transfer rates, with durable, reliable, low cost media, make holography poised to become a compelling choice for next-generation storage and content distribution needs. In addition, the flexibility of the technology all…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב נייד שברשותי. הדגם הינו ASUS UX31A אשתמש במתאם SSD כיוון שהלוח אם של המחשב לא תומך באופן ישיר בשדרוג הכונן. האם ישנה מגבלה בסוג הכונן שיכול להתאים למחשב? דוגמת V-NAN. ישנן המלצות לכונן 500GB מסוים? האם המתאם יתאים לדעתכם? אני מסתמך על מספר מדריכים שראיתי ברשת, לדוגמה: סקירה 1, סקירה 2 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. WD 80 GB 7200 8 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=272_79&products_id=1865 ב- 800 ¤ ? ??? ??? ??? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by eb,

הצורב ישמש לעוד דברים אבל חשוב שיצרוב משחקי XBOX בצורה טובה כמובן צריך להיות DL 2.4 לוח האם שלי תומך SATA 2 תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אם אני לוקח כרטיס זיכרון 128GB והופך אותו למערכת קבצים fat32 האם הוא יעבוד על אותו מכשיר שתומך עד 32GB ואם לא אז איך ניתן לגרום למכשיר כן לקרוא אותו?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

א: Maxtor 80GB 7200 rpm ATA133 HDD NIS 503.99 ב: Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD DiamondMax Plus 9 series NIS 600.04 ג: Samsung 80GB 5400 rpm ATA100 HDD 3 years warranty NIS 523.35 ד: Samsung 80GB 7200 rpm ATA100 HDD 3 years warranty NIS 548.28 ה: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years of warranty ! NIS 542.93 ו: Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD NIS 487.89 ?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by aviadp,

שלום ראיתי בעבר המלצות על הצבת SWAP FILE בכונן נפרד ובכן נפל לידי כונן 80 GB של WD דגם WD800JD ורציתי לדעת האם יש טעם לשים עליו את קובץ ההחלפה? או שאולי בגלל שהוא יותר איטי, עדיף להשאיר את זה כמו שהוא עכשיו על כונן אחד. אם יש לכם הצעה אחרת לסידור הכוננים אשמח לשמוע. הכונן הנוכחי שאיתו אני עובד הוא WD 1600JS צירפתי נתונים של שני הכוננים מתוך HD TUNE תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by alon332,

אז ככה, הזמנתי את הכונן החיצוני WD Elements 2TB 2.5" מאתר כלשהו שרוב הסחורה בו היא מסין במחיר ממש מגוחך שחשבתי שנשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי, ומסתבר שצדקתי, הכונן הגיע ומהרגע שפתחתי את האריזה כבר התחילו התמיהות, בפנים לא היה כלום חוץ מכונן בעל נורה אחת (בלי שום כפתורים), כבל USB ו-2 עלונים לא שימושיים במיוחד, שאחד מהם אני מניח זה האחריות. חיברתי את הכונן וניגשתי לאתחל אותו כ-NTFS. לא עבד ("ווינדוס לא הצליח להשלים את האתחול" משהו כזה). ניסיתי שוב הפעם עם אתחול מהיר. לא עבד. היתה אפשרות נוספת לאתחל כ-exFAT, אז ניסיתי. שוב לא עבד. הנחתי שהבעיה היא במחשב שלי כי המחשב שלי ובמיוחד ה-XP שעליו די מקרטעים בזמן האחרון. הלכתי למחשב שבסלון עליו מותקן ווינדוס 7. ניסיתי שוב לאתחל כ-N…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היצע הדגמים שמבוססים על זכרונות הבזק בטכנולוגיית תלת מימד עדכנית ממשיך לתפוח לכתבה

13. Started by Ash Binary,

דיסק פלאש סטנדרטי למדי, Verbatim PinStripe 16GB. היה בשימוש בערך שנה, ולא בשימוש אינטנסיבי במיוחד היתה עליו מחיצת Fat32 הסימן הראשון לבעיה היה בכך שקובץ 1 שהיה שמור עליו נפגע (תוכן הקובץ נהרס והקובץ לא נפתח יותר) הייתי צריך את ה USB "עכשו", אז בהנחה שאוליי יש ביט 1 לא תקין בפלאש, העתקתי עותק נוסף של הקובץ אליו מבלי למחוק את הקובץ הפגוע (בשביל לא לפנות את המקום של ה bad block, כך שהקובץ החדש לא ייכתב לאותו מקום). זה עבד בפעם הבאה שניסיתי להעתיק אליו קובץ, בתיקיה הופיעו במקומו המון קבצים שלא נפתחים אם שמות ב unicode - כלומר, זהו הלכה מערכת הקבצים הוצאתי ממנו את כל החומר החשוב למחשב - הרוב יצא בסדר הרצתי zero fill על ידי dd. ה zero fill עבר בהצלחה, אבל שמתי לב לשינוי במהירות…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Animor,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב של 1TB, שישמש להזרמת מדיה (סרטי FHD). אני מתלבט בין שני אלה: TOSHIBA® SATA III DT01ACA100 1000GB 7200RPM32MB - עולה 259 ש"ח, שנתיים אחריות, יש במלאי בחנות המדוברת (שקרובה לביתי). Seagate Barracuda1000GB SATA II/III ST1000DM00364MB - עולה 279 ש"ח, שלוש שנים אחריות, אין כרגע במלאי בחנות הזו. מה ההבדלים ביניהם? כדאי לחכות לסיגייט? אשמח להמלצה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Liran Cohen,

אהלן, יש ברשותי מחשב שמשמש אותי בעבודה יום יומית (עובד מהבית כפרילנס), מעט מאוד משחקים, מעט עריכת וידאו פה ושם וכאחסון של תמונות שצברנו במהלך כל השנים. בנוסף אני מנהל רשת בייתית אשר אני משתף עם אבא שלי ומשפחה קרובה דרך פלקס (PLEX). כמו שאתם מבינים המחשב דלוק 24/7. הגעתי למצב שאני זקוק לקנות HDD נוסף כי אין לי יותר מקום פנוי, ושאלתי כאן האם יש לי מה לבנות מחשב NAS ייעודי שיהיה עבור אחסון כל הסרטים והסדרות ואולי גם התמונות שאני מאחסן במחשב הראשי הזה (יש לי כמה חלקים ללא שימוש כמו (מעבד I3 דור 3, מארז, קירור למעבד, זכרונות) אז נשאר לי רק לקנות לוח אם וספק כח. מה הם היתרונות בלעשות סטאפ של NAS ? האם זה משהו שיכול להתאים לי ? …

16. Started by 2011,

<blockquote>שלום מחפש דיסק קשיח טוב 2 טרה למחשב חדש אשמח להמלצות תודה </blockquote>

17. Started by Motix,

קניתי טלוויזיה ES8000 של סמסונג ויש לה תמיכה מצויינת לUSB הרבה פורמטים עובדים ובגלל זה יש לי נזק חדש - צריך הארדיסק חדש כי הישן הלך לעולמו אחרי 3 שנים שימוש. תקציב: 700 שח דרישות: חיצוניי 1TB מהירות 7200 אם אני מריץ מתוכו סרטי FULLHD לטלוויזיה אז המהירות משפיעה, לא? בלי חיבור לחשמל, רק USB עדיפות כמובן ל2.5 אינץ, אבל גם 3.5 זה בסדר חברות: WD, SEAGATE (עם סמסונג יש לי ניסיון לא טוב בהארדיסקים, אז עזבו אותם) מה ההבדל בין USB 2 לבין USB 3? מהירות? אשמח לקבל המלצות ותגובות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Myrath,

היי לכולם, אני צריך מפצל USB שיתחבר לטלוויזיה ומן העבר השני לכונן כלשהו. המרחק בין השניים אינו כה רב, אבל הוא גם לא קרוב ברמה שרוב המפצלים היום יכולים לגשר על הפער. אני מחפש (רצוי אייבורי/KSP/באג וכו' - רשתות שקיימות בכל הערים) מפצל שהכבל שאיתו הוא מגיע הינו באורך מטר או לכל הפחות קצת פחות ממטר. הרבה יותר טוב - אם אתם מכירים רשת/חנות (פיסית) שמוכרת כבל USB שמצדו האחד זכר והשני נקבה (כך שאוכל פשוט לחבר הכונן החיצוני/פלאש דרייב לטלוויזיה) - ממש אשמח! תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ^Z^,

בעקבות התגובה הזאת - והתראד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204558.0 למי יש כונן LG דפוק? נ.ב. I hope x-dude will forgive me for doing his job

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by idanmal,

אז ככה לפני שנה קניתי הרדיסק wd 120gb sata ובואו נגיד שהו עבד ועשה את שלו, חבר שלי לפני שבוע אמר לי שיש מין בדיקה להרדיסק לראות את המהירות בה הוא עובד, הראה לי החבר את המהירות של ההרד דיסק שלו עכשיו בתאוריה ה-sata אמור להגיע ל-150 בערך במד שנמצא שם אצל חבר שלי הוא מגיע בערך ל-117 שזה נחשב טוב עכשיו אני יסביר לאן נכנסתי כדי לבדוק ,הלכתי למנהל ההתקנים לחצתי על חומרה שם על בקרי-IDE ATA שם על השניNVIDIA nForce4 serial ata עם כפתור ימני ואז מאפיינים ואז על לשונית למעלה primary channel ושם יש SPEED TEST......בהרדיסק שלי הגרף האמצעי מראה לי על 70 ואילו של חבר שלי 117 איך זה יכול להיות .....אולי בגלל שההרדיסק שלי 120 ושלו 80 או בגלל שלי יש מחיצה ולו אין ....?????בבקשה למי שמבין ש…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ariel007,

שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים עם לוח אם ASRock H87M. באתר החברה יש בביוס האחרון, כאן, עדכון לתמיכה ב-NVMe ו-m.2. איך הביוס אמור לתמוך בתקנים האלה אם אין לו סלוט ל-m.2? אני יכול באיזה שהיא צורה להשתמש ב-SSD בתקנים האלה בלוח הזה? תודה לעונים מצורפת תמונה של העדכון ביוס שבאתר של אסרוק

22. שלום . עבדתי עם דיסק און קי במחשב ופתאום נתקע כל המחשב , החלטתי להוציא את הדיסק און קי וכנראה היה באמצע העברת קבצים ורשם לי אבדו כל הנתונים . ניסיתי להכניס את הדיסק און קי במחשב הזה ובעוד מחשב ורשם לי אם ברצונך לפרמט אותו (אי אפשר להיכנס אליו) אמרתי לא .איך אני יכול לשחזר את הדיסק און קי שלי - san disk cruzer 4.0GB תומך במערכת קבצים : Raw . תודה רבה. שבת שלום לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by קלוקיי,

שלום ולילה טוב. יש לי שאלה לגבי דיסק קשיח חיצוני. אז בעצם מה שאני לא הבנתי ולכן אני שואל, האם ניתן להעביר מידע באמצעות דיסק קשיח חיצוני כמו הדיסק און קי?, כאילו ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות כבל USB ולהעביר מידע כמו דיסק און קי? או שזה בלתי אפשרי?.. תודה רבה..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by dR-TraNce,

שלום חברים, חבר שלי מעוניין לרכוש צורב IDE חדש ובקש ממני לעזור לו למצוא חנויות זולות ברשת. האם אתם יכולים להמליץ לחברי על צורב חדש יחסית טוב, אמין, ואם אפשר אפילו מהיר עד המחיר 500 ש"ח. (אני יודע שהמחיר הזה לא גבוה בכלל אבל זה תקציבו!) תודה חברי'ה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומנסה לחסוך מה שיותר בלוח האם. האם יש הבדל ביצועים בין 2 הטכנולוגיות אם אני בסה"כ קונה H.D חדש של 500G W.D blue )e שתומך ב SATA3 או משהו דומה) האם כוננים כאלו בכלל יכולים לנצל את כל רוחב הפס שהבקר נותן? אם אני ארצה לקנות בעתיד SSD בסיסי(40-60G), האם עדיף להשקיע כבר עכשיו ב SATA3? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.