אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע להגיד מה ההבדלים בין דיסק קשיח עם 5400 סלד לבין דיסק קשיח עם 7200 סלד ועד כמה ההבדל הוא משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם! מה שלומכם? טוב, אז מאחר ובדיסק הקשיח שיש לי(160 גיג'ה) נשאר בערך ג'יגה וחצי של מקום ואני נאלץ למחוק המון קבצים שכבר פחות שימושיים, ע"מ שלמחשב, מסכן, יהיה מקום גם לPF. אני מחפש הארד דיסק חדש, התקנה מלאה מחדש. אני די מקובע בנושא ואני לא ממש מוכן להתפשר על WD. אני יודע שיש המלצות על סמסונג ועל סיגייט, אבל אין לי רושם מהם ובסמסונג בכלל אני לא מאמין בשום אמצעי טכנולוגי שהוא. ראיתי שלWD יש סדרה ירוקה. זה נשמע יפה ונחמד לסביבה שלנו, השאלה מה זה אומר מבחינת ביצועים? האם כתוצאה מכך שהוא חסכוני יותר בחשמל ושקט יותר בא על חשבון המהירות שלו? - אם כן, הסדרה הירוקה לא באה בחשבון. אולי ככה תפתחו לי את העיניים בדיסקים של סיגייט או סמסונג שעולים על WD בכמה רמות ומחירם דומה או מו…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכונן אתמול עבד ,היום חברתי אותו למחשב אחר בשביל להעביר קבצים ממנו . והוא לא נדלק ,ניסיתי לחבר למחשב שלי וגם לא עובד . יכול להיות שהוא מת ? כי הוא עבד עד לפני כמה שעות בסדר גמור .. הוא גם לא נמצא הרבה בשימוש אני משתמש בו מידי פעם לגיבויים.. בכל אופן אם הוא מת מה אפשר לעשות ?!?!??!יש לי עליו מלא מלא דברים ממש ממש חשובים לי
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם על הפתרון אני זקוק לנפח אחסון על רשת מקומית. החומר מאוד יקר לכן בכוונתי לחבר דיסק חיצוני מסדרות פרו של ווסטרן דיגיטל עם raid מובנה. ולגבות את המידע עם דיסק נוסף. אשמח לההערות או להצעה על דגם ספציפי של דיסק
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם היום חיברתי למחשב דיסק קשיח SSD SATA 3 ללוח שלי שתומך SATA 2 אכשיו הפעלתי את המחשב הוא זיהה לי אותו הכול בסדר בביוס במנהל התקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , קרובי משפחה שלי החליטו להפיל עלי את המחשב שלהם לבדיקה לאחר טענה שהמחשב עובד לאט . אז לאחר שראיתי את כל הבלגן במחשב החלטתי לפרמט להם אותו ולעשות קצת סדר . לאחר הפרמוט ולקראת סיום התקנת התוכנות הדרושות שמתי לב שלפעמים המחשב מתקשה לקרוא את הקבצים והמחיצות ולכן עשיתי בדיקה בתוכנות DiskInfo64 וDiskMark64. עכשיו מכיוון שאני לא כל כך מבין בכל החומרה הפנימית של הכונן קשיח, אשמח לקבל ממכם חוות דעת על מצב הכונן ועד כמה זה קריטי ? . בנוסף זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה בסקטורים בכונן קשיח לכן הייתי שמח אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הסקטורים, ואיך מנתחים את תוצאות הבדיקה . מה קריטי ומה לא ? . דבר נוסף קיימים עוד תוכנות שימושיות לבדיקת הכוננים …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים עם לוח אם ASRock H87M. באתר החברה יש בביוס האחרון, כאן, עדכון לתמיכה ב-NVMe ו-m.2. איך הביוס אמור לתמוך בתקנים האלה אם אין לו סלוט ל-m.2? אני יכול באיזה שהיא צורה להשתמש ב-SSD בתקנים האלה בלוח הזה? תודה לעונים מצורפת תמונה של העדכון ביוס שבאתר של אסרוק
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני יכול להשיג דיסק קשיח חיצוני 2.5" של סמסונג 1 טרה USB 3 בכ - 450 שקל. האם זה שווה? אני לא יודע מה הדגם המדוייק אבל מה יכול להיות רע...
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב. יש לי שאלה לגבי דיסק קשיח חיצוני. אז בעצם מה שאני לא הבנתי ולכן אני שואל, האם ניתן להעביר מידע באמצעות דיסק קשיח חיצוני כמו הדיסק און קי?, כאילו ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות כבל USB ולהעביר מידע כמו דיסק און קי? או שזה בלתי אפשרי?.. תודה רבה..
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה לפני שנה קניתי הרדיסק wd 120gb sata ובואו נגיד שהו עבד ועשה את שלו, חבר שלי לפני שבוע אמר לי שיש מין בדיקה להרדיסק לראות את המהירות בה הוא עובד, הראה לי החבר את המהירות של ההרד דיסק שלו עכשיו בתאוריה ה-sata אמור להגיע ל-150 בערך במד שנמצא שם אצל חבר שלי הוא מגיע בערך ל-117 שזה נחשב טוב עכשיו אני יסביר לאן נכנסתי כדי לבדוק ,הלכתי למנהל ההתקנים לחצתי על חומרה שם על בקרי-IDE ATA שם על השניNVIDIA nForce4 serial ata עם כפתור ימני ואז מאפיינים ואז על לשונית למעלה primary channel ושם יש SPEED TEST......בהרדיסק שלי הגרף האמצעי מראה לי על 70 ואילו של חבר שלי 117 איך זה יכול להיות .....אולי בגלל שההרדיסק שלי 120 ושלו 80 או בגלל שלי יש מחיצה ולו אין ....?????בבקשה למי שמבין ש…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את הצורב של ASUS גם בגלל ה LIGHTSCRIBE ורציתי לשאול את מי שקנה איך הוא כי הוא מופיע במומלצים אבל לא קיבלנו סקירה עליו. חשבתי בהתחלה ללכת על LITE ON אבל מכיוון שהוא רועש אני ילך כנראה על ה ASUS אם כמובן הוא טוב. תודה
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך עצה איזה כונן קשיח חיצוני כדי לקנות עד 1000 שקל אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 1000 GB אני צריך שיסבירו לי איך מחברים אותו למחשב נייח ומה ההבדל בין דיסק קשיח חיצוני לכונן קשיח חיצוני ? או שזה בעצם אותו דבר תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשוב שיהיה פנימי ו SATA 2 חשבתי ללכת על ST31000333AS, מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי בווינדוס 7, נכנסתי לניהול דרך המחשב שלי ומשם לניהול דיסקים/הניהול של כל המחיצות בדיסק קשיח. יש לי שם שתי מחיצות, אחת OS עם 2G שבגללה עולה המחשב, והשניה C ששם נמצא כל השאר. בגלל שסימנתי את C כמחיצה ראשית במקום הOS באתחול המחשב אז המחשב לא עולה, הבנתי שהדרך היחידה היא לשנות את זה חזרה שהOS יהיה הראשי. יש דרך לעשות את זה ללא שהוינדוס עולה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם התוצאות בסדר ? נראה קצת נמוך לטעמי ... http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/19175/Samsung-SSD-850-EVO-250GB במידה ויש צורך בפעולות לשיפור אשמח לשמוע עצות ...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם 2 כונני SSD ואחד מכני של 1TB .. בכל פעם שהמכני לא בשימוש כמה זמן הוא נכבה, מתאר לעצמי שזה משהו בצריכת חשמל של הוינדוס או משהו כזה.. השאלה אם זה עושה נזק לקשיח ? כי הוא נדלק שאני נכנס לכונן שלו או שאני מכבה את המחשב הוא מדליק אותו אוטומטית לפני כיבוי ואז המחשב נכבה אז הוא נדלק וישר נכבה. איך הכי כדאי להגדיר את הפונקציה הזאת ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשוב לי כונן מהיר ואמין, אני מוכן להשקיע בשביל כונן טוב
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עקבתי לאחרונה אחרי המלצות בפורום וגם המלצות באחת החנויות המוכרות בפורום לפיהן הכונן שהכי משתלם מבחינת עלות/תועלת הוא ה- Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB. הבחור בחנות אמר שהכוננים ש"הכי חוזרים אליו" עקב בעיות הם של WD (אני כמעט בטוח שלא מדובר על CAVIAR BLACK).... אז חשבתי ללכת ולקנות כונן כזה. הבעיה, שהדירוג שלו באתרים שלהלן מאוד מדאיג... ההתפלגות בין אלו שנתנו לו 5 לבין אלו שנתנו לו 1 גורמת לי לרדת מהכונן הזה ולבדוק אלטרנטיבות כמו CAVIAR BLACK וללכת על בטוח במחיר גבוה.... כמו כן גם האחריות על הסיגייט היא שנה לעומת 5 של הקאויאר בלק. אני לא מעוניין בכונן ירוק אלא בכונן עם ביצועים אך במחיר הכי משתלם. אשמח לשמוע קצת עצות.... http://www.amazon.com/Seagate-ST2000DM001-Barracud…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח 1 טרה של סמסונג. בימים האחרונים אני שומע יותר מידי תקתוקים בדיסק קשיח שלי, אז החלטתי לחפור טיפה בפורום, ומצאתי שהרבה המליצו על התוכנה HD tune, לכן החלטתי להוריד אותה ולהריץ אותה, רק שאיני יודע מה אומרות התוצאות ובזה אצטרך את עזרתכם. להלן התוצאות:
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הצורב של פלקסטור X24. לאחרונה נדפק משהו בצורב, הנה הבעיות: א. לפעמים הוא פשוט נתקע באמצע ואז המחשב לא מגיב. ב. כנ"ל, נתקע באמצע אבל מופיע המסך הכחול הארור. ג. כשהוא צורב הוא צורב לאט מאוד, למרות שכתוב שהוא צורב במהירות 24 לוקח לו משהו כמו 10 דקות לצרוב דיסק. אני משתמש בnero 5.5.7.8, ובלי קשר, אותם הבעיות בכל תוכנות הצריבה שניסיתי. אני עובד על windows 98 se ניסיתי על כל סוגי הדיסקים כולל היקרים ביותר ותמיד אותם הבעיות. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס ה-SD שצלמתי איתו במצלמה שלי דורש שאני אפרמט אותו, וכל התמונות שלי בפנים! האם יש אפשרות להציל את התמונות? אני ממש לא רוצה לאבד אותן ולהבנתי פירמוט אומר שכל מה שעל הכרטיס ימחק, לא? תודה רבה *הנחתי שהנושא שייך ל"אמצעי אחסון" ולא ל"צילום דיגיטלי". מקווה שלא טעיתי
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם למישהו יש נסיון איתם כי אני עושה הרבה עריכה ומצאתי דיסקים שלהם של 900 מגה וככה הרבה סרטים נכנסים בדיסק אחד.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן, אם אני שם על DOK מספר תוכנות BOOTABLE אני יוכל לבחור מי מבניהן תעלה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב hp probook 440 g4 (מסך 1080P לא מגע, מעבד I7, ווינדוס 10 פרו ו256GB של SSD) והייתי רוצה להוסיף לו כונן 2.5 אינץ' כיוון שיש מקום לכך ושנגמר לי המקום על הכונן הקיים והייתי רוצה לדעת היכן אוכל להשיג כוננים שבוודאות יפעלו עם המחשב או שיש אחריות על כך שהם יפעלו עם המחשב ללא בעיות. חיפשתי על כך מידע אך לא מצאתי כוננים ספציפיים. תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-