עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הכירו את Phoenix Blade; כונן ה-SSD המהיר ביותר של G.SKILL מאז ומעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/g-skill-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%95%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8/

2. יש הערכות מתי צפויים המחירים לרדת? היה תענוג לקנות טרה ב290 שקל

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש את הפתרון המשתלם ביותר לבעיית האחסון שלי ואשמח לשמוע את ההצעות שלכם. נתחיל במה שיש עכשיו: שני מחשבים: מחשב א' - המחשב הראשי: 3 כוננים כחולים של 1TB עם RAID 5 ללא בקר יעודי (...) מחשב ב' - HTPC ושרת גיבוי: כונן שחור של 1TB וכונן ירוק של 2TB. הבעיה: אני צלם חובב ויש לי כבר כ 1.5TB של תמונות שאני לא רוצה למחוק (קבצי RAW גדולים ומכאן הנפח הגדול). אני רוצה להגדיל את נפח האחסון ולא רוצה לוותר על הביטחון שנותן לי הרייד. האפשרויות העומדות לפני הם כאלה: א: לקנות עוד כונן של 1TB ולהוסיף ל RAID יתרונות: זול חסרונות: מוסיף רק 1TB 4 כוננים ב RAID 5 בלי בקר ייעודי לא נשמע לי טוב... ב: לקנות 2 כוננים של 4TB ולהפעיל RAID 1 יתרונות: מגדיל את הנפח ב 2TB RAID 1…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי HD של חברת Seagate (www.seagate.com), שנשבר \ נפל לו פין אחד בחיבור IDE, ספרתי שהוא ה10 משמאל בשורה הראשונה. הדגם שלו הוא U6 ST340810A, בנפח 40 גיגה. קניתי אותו לפני שנתיים בערך, ומאז החנות שקניתי ממנה נסגרה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי עדיין אחריות מהחברה (Seagate). לא קיבלתי שום מסמך של אחריות, אבל יש לי את הקבלה אם זה יעזור. אם יש לי אחריות מהחברה עדייו, אז האם יש להם מעבדה בארץ? ואם כן, אז אפשר לקבל כתובת + טלפון? אם אין, אז האם יש מעבדה, שאני יכול לשלוח אותו לשם, ויתקנו אותו במחיר סביר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yotam.m,

שלום לכולם יש ברשותי 2 HD'S SCSI בסל"ד 15K. ראיתי ב-Ebay מתאמים במחירים סבירים. האם יש טעם בחיבור הארדיסקים מסוג זה או שעצם פעולתו דרך מתאם תוריד מיתרון הסל"ד הגבוה? יש דרך אחרת לחברו חוץ ממתאם PCI? איפה הוא יהיה בהשוואה ל-HD Sata סטנדרטי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Jack_g,

ה KINGSTON עולה 165 והSANDISK עולה 190 אני רוצה לדעת מבחינת מהירות כתיבה עמידות וכו' איזה עדיף? כי מבחינת עיצוב ה SANDISK מנצח כי אין לו את המכסה הוא נשלף ככה שהוא תמיד מוגן.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by טל,

יש הבדל גדול בין SATA 2 ל-SATA והאם מריגישם בהבדל הזה? ,ויש שיפור בביצועים בין SATA2 ל-SATA? עריכה:שחכתי לשאול עוד שאלה, איך הצורב DVD של SONY דגם 28A ? ועוד שאלה, מזה דאבל לייר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Hunter-Of-Death,

כשאני בא לצרוב על דיסק(לא DVD) איזשהו סרט(או משחק ניסיתי את שני הדברים האלה)זה מראה שתהליך הצריבה התחיל אבל אחרי כמה שניות זה רושם לי שתהליך הצריבה נכשל כשניסיתי לצרוב דיסק DVD,הצלחתי,אבל זה לא קורא אותו(לא בכונן ולא בצורב) בכל אופן מה הבעייה?אפשר איכשהו לתקן את זה? נ.ב.: השתמשתי בתוכנות 120% אלכוהול נרו 6/7 אשמפו ועוד דבר,משום מה מהירות צריבת הדיסקית ירדה מ40X ל16X

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום שיהיה אמין והכי חשוב שקט...אם אפשר הצעות.. נמאס לי להחליף סידירומים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מקווה שניסחתי נכון, אני אפרט, האם יש הבדל משמעותי בין אם יש לי הארד דיסק 1 מחולק נגיד ל 2 כוננים אחד 20GB והשאר נגיד 180GB ה20GB לווינדוס ה 180GB לשאר. לבין אם יש לי הארד דיסק אחד לווינדוס נגיד 40GB ואחד לשאר 200GB ? תודה. [אני שואל כי יש לי עכשיו הארד דיסק אחד מחולק ל-2, ושמתי לב שעכשיו כשאני מוריד על מהירויות גבוהות ובאותו זמן סתם מחפש משהו במחשב, עושה פעילויות כמו חיפוש במסד נתונים, אז המחשב ממש ממש ממש איטי, והמנורה של ההארד דיסק על המארז דולקת כמו מטורפת, האם זה בגלל שיש לי הארד 1?] תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by מורן008,

אחרי שעשיתי שחזור מערכת במחשב להגדרות היצרן לא היה לי מושג שזה בעצם מפרמט את המחשב. למזלי מצאתי את תוכנת Recuva והוא באמת מצא לי יותר מ 70% מהתמונות שהיו לי חשובות. למרות שאני צריכה להגיד תודה שהוא בכלל מצא לי משהו, בכל זאת יש חלק גדול של קבצים ש recuva טוענת שהם במצב מצויין ושאפשר לשחזר אותם אבל כשאני משחזרת הווינדוס (7) רושם שאין אפשרות להציג את התמונה. יש דרך להציל את אותם הקבצים? אני מתארת לעצמי שעם קבצים שהוא מצא וכותב בפירוש שלא ניתן להשבה אין מה לעשות..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by idanmal,

נמאס לי כבר מהבעיות... יש לי בעיה לעדכן קושחה לSSD אני לוחץ על הקובץ ואז המחשב אמור לעלות ולהתקין לי את הקושחה אבל לא עושה זאת. גם כשקניתי את המחשב היתה לי בעיה עם זה קפצתי לחבר עם הכונן ועדכנו אצלו במחשב. יש מצב שמישהו מסביר לי איך עושים את זה פשוט אני לא מבין איך לעשות את זה. 1. Start with a newly formatted USB drive (256MB or greater). 2. Open a USB installer program. If you do not have a USB installer program, you may download a free USB installer program such as, for example, the Universal USB Installer (available at www.pendrivelinux.com/ universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/). 3. You may need to click through a security dialogue and/ or license agreement. 4. If y…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ברשותי הארדיסק נייד WDH1CS5000E. כאשר אני רוצה להעביר קובץ גדול (מעל כמה ג'יגה) הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי. אני אני יכול להעביר קבצים גדולים יותר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, יש לי דיסק חיצוני 3.5, 500 מגה של WD שמחובר לסטרימר ואני רוצה להוסיף דיסק נוסף אחרי שהוא התמלא. אני מחפש דיסק 1T - 1.5T 3.5 שישמש לאותה מטרה בדיוק, חיבור לסטרימר וצפיה בתכני HD. אני מחפש דיסק שיעשה את העבודה בצורה טובה, מבחינתי שיהיה הזול ביותר אבל חשוב שיהיה מסוגל לעמוד בעומס של העברת תכני HD. בבאג יש מבצע על Iomega http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8436&perur=2&t=14&c=488 אני יודע שהם לא מייצרים דיסקים ולפי מה שהבנתי בפנים יש דיסק של סמסונג. המחיר אחלה, מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? ואם לא למה ועל איזה דיסק אחר? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קניתי הרד דיסק חיצוני 2.5 אינץ של LACIE 500GB . אני מחבר אותו והמחשב מזהה אותו אבל כל פעם שאני מנסה להעביר אליו קבצים רגע לפני שהוא מסיים את ההעברה אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. ניסיתי להעביר לו ב SAFE MODE וזה משום מה מצליח. ב HD TUNE רשום WARNING. יש למישהו פיתרון?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני עומד לקנות בעוד כמה שבועות צורב DVD, ההתלבטות שלי היא בין NEC 3500 לבין פיוניר A08 עברתי פה על כל התרדים ועדיין לא הבנתי מי עדיף כרגע מבלי להתייחס למחיר, והאם יש לפיוניר איזה שהם באגים שגורמים לחנויות מסוימות להמליץ לא לקנות אותם לי יש ניסיון טוב מאוד עם פיוניר A07 - צורב ממש מעולה, האם ה NEC יעשה את אותה עבודה איכותית? או שאין כמו הפיוניר. דבר נוסף הוא אני מקבל מחיר טוב מאוד על מדיות של סילבר ליין והייתי רוצה לדעת מנסיון של אנישים אחרים האם יש לאחד הצורבים האלה בעיות עם המדיות האלה, ומהי המלצתכם האישית פיוניר או NEC מבלי להתייחס לעלות. בברכה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, ביומיים האחרונים אני עוקב אחר המחיר של הכונן הנ"ל ( Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 ) ושמתי לב לירידה ממש דרסטית במחיר. הוא התחיל לפני יומיים בערך ב860 שקל... וזה עוד היה רשום כמבצע! אתמול הוא היה 750 שקל. היום הוא כבר 639! הכל טוב ונחמד... הנחה זה תמיד סבבה.. אבל יש סיבה ספציפית? הבנתי שמדובר באחלה של כונן SSD.. יש משהו שאני צריך לדעת לגביו שגורם לירידה הקיצונית במחיר? נ.ב- אני עוקב אחר המחיר באתר RSM ומתכנן כנראה לרכוש את המחשב היום. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Kirma,

קניתי לפני חודשיים קשיח 2 טרה ב 330 שקל ומסתבר שזה לא מספיק מתי לדעתכם המחיר יחזור להיות שפוי ולא ב 700+ ? שפוי אומר 400-450 לכונן אחסון רגיל 2TB

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום יש לי צורב סוני 48/24/48 ויש לי בעיה אני צורב דיסיקים שנקראים MCD בצבע סגול הדיסק במהירות 48 ואני צורב על הדיסק שירים במהירות 32 והשירים קופצים לפעמים מדלג על שיר מה עושים.............. בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by iyehuda,

עד היום הייתי צורב עם EASY CD CREATOR מוזיקה מכמה דיסקים ע"י השארת הדיסק פתוח ניסיתי עם ה NERO ולא הצלחתי ב AUDIO ביטלתי את ה "V" ב FINALIZE CD צרבתי שיר אחד וכשבתי לצרוב שיר מדיסק אחר הוא לא נתן לי בטענה שהדיסק לא ריק כשבדקתי את הדיסק במערכת אכן שמעתי את השיר זה אומר שהוא עשה FINALIZE CD מה יכולה להיות הסיבה ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יכול להיות SATA ויכול להיות IDE...אולי 8 אולי 2 מגה באפר....חברה יכול להיות הכל....אני משער של היטצ'י....שווה קניה.??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dimka,

שלום כולם, אני משתמש בתוכנה Dataram כדי ליצור דיסק RAM בשביל כל מני cache (של דפדפן בעיקר). הקצאתי לו רק 1GB לשימוש וזה עושה את העבודה. העניין הוא שכאשר המחשב מכבה את עצמו - הוא שומר את הקובץ על הקשיח, לוקח לו משהו כמו 10 דקות לכיבוי שזה מוגזם. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה אפשר לעשות עם זה? עניין קצת מתוסבך, מקווה שמישהו יכול לעזור.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ZiX,

יש לי כונן נייד שאני רוצה לשים עליו תוכן מסויים , הכונן הולך לעבור הרבה ידיים ואני לא רוצה שיהיה אפשר להעתיק ממנו את התוכן , אבל שתמיד אני אוכל לטעון עליו עוד תוכן כל פעם. אם יש כונן נייד עם המערכת הזאת מובנת זה גם טוב לי והייתי שמח להמלצה לאחד כזה. תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. נתחיל מזה שעברתי על הרשום בפורום בנוגע להארדיסק חיצוני מ-01.01.07 ועדיין יש לי מספר שאלות.... א-מה כדאי לקנות מארז בנפרד ו-H.D בנפרד (זה אומר שאוכל לשדרג גודל H.D בעתיד ?) או להסתפק בהnלצת הפורום על w.d WDG1U2500E ? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב-האם מישהו מכיר את ה- Hitachi EX35HDD250GB ?? בחיפוש בגוגל מצאתי אותו רק בארץ-אולם הוא נראה יותר קומפקטי וידידותי מה-w.d שלעיל. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781 בתודה ערן

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  25. אני כרגע במצב שיש לי הרדידסק SATA חדש שלא מחובר למחשב כי המחשב בעל לוח אם ישן שתומך רק בחיבורי IDE .. עכשיו חשבתי פשוט להחליף את ההרדיסק לחיצוני שיתחבר בUSB .. יש סיבה לא לעשות את זה? מה ההבדלים בין הסוגים? תודה..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.