עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, יש לי דיסק און קיי 16GB חדש, והעברתי אליו משחק , ואחרי כמה דקות שככתי שהמשחק עובר אל הדיסק או קי, אז פשוט ניתקתי את הדיסק און קי מהמחשב ללא הוצאה בטוחה, בזמן שהמשחק הועתק אליו. מאז אצל כל מחשב שבדקתי (מעל 5 ) הדיסק מוגן מכתיבה, ואפשר רק לקרוא ממנו מידע אבל אי אפשר לשנות כלום, או לפרמט. ניסתי להעלות את הווינדוס במצב בטוח ולתת פקודה דרך הקומנדר אופרייטר שיפרמט לי את הדיסק וזה גם לא נתן לי לפרמט... אני כבר לא יודע מה לעשות, ופשוט חבל לי לוותר על דיסק און קי חדש שקניתי... יש דרך לתקן אותו ? בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה מראש !

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום רכשתי כונן של intel 120gb ssd 330 נכנסתי להתקנה של מערכת ההפעלה והוא מראה לי שגודל הכונן הוא 111gb והוא ייצר לי עוד כונן ללא שם של 100mb עשיתי פורמט לכונן זה ולאחר מכן התקנתי את מערכת ההפעלה על הכונן ששוקל 111gb האם עשיתי טעות שפירמטתי את הכונן ששוקל 100mb ולמה הוא משמש? ???

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי, ביומיים האחרונים אני עוקב אחר המחיר של הכונן הנ"ל ( Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 ) ושמתי לב לירידה ממש דרסטית במחיר. הוא התחיל לפני יומיים בערך ב860 שקל... וזה עוד היה רשום כמבצע! אתמול הוא היה 750 שקל. היום הוא כבר 639! הכל טוב ונחמד... הנחה זה תמיד סבבה.. אבל יש סיבה ספציפית? הבנתי שמדובר באחלה של כונן SSD.. יש משהו שאני צריך לדעת לגביו שגורם לירידה הקיצונית במחיר? נ.ב- אני עוקב אחר המחיר באתר RSM ומתכנן כנראה לרכוש את המחשב היום. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by idanmal,

נמאס לי כבר מהבעיות... יש לי בעיה לעדכן קושחה לSSD אני לוחץ על הקובץ ואז המחשב אמור לעלות ולהתקין לי את הקושחה אבל לא עושה זאת. גם כשקניתי את המחשב היתה לי בעיה עם זה קפצתי לחבר עם הכונן ועדכנו אצלו במחשב. יש מצב שמישהו מסביר לי איך עושים את זה פשוט אני לא מבין איך לעשות את זה. 1. Start with a newly formatted USB drive (256MB or greater). 2. Open a USB installer program. If you do not have a USB installer program, you may download a free USB installer program such as, for example, the Universal USB Installer (available at www.pendrivelinux.com/ universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/). 3. You may need to click through a security dialogue and/ or license agreement. 4. If y…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by swisaman,

דיי נמאס לי מהעברה איטית של סרטים \ קבצים דיי כבדים לDOK , אני מחפש המלצה לDOK טוב שיהיה USB3. אין תקציב מוגדר אבל שהמחיר לא יהיה מוגזם מידי. מינימום 16GB - זה דיי מספיק אבל אם בתוספת קטנה אפשר להביא אפילו 32GB אז אין לי ממש בעיה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם אני לא יודע עם זה בעייה או לא בגלל זה אני פונה אליכם ויכול להיות שגם אתם ראיתם ולא אמרתם. רכשתי 2 כוננים קשיחים של סוגיטה עכשיו יש מדבקה בחלק האחורי(שאני אומר אחורי אני לא מתכוון לחלק של החשמל) בקיצור עכשיו באחד יש מדבקה עם כמו קוד כזה כחול ואחת אדום. ועוד משהוא שהיה מוזר הברזל מלמעלה בכונן אחד הוא ממש שטוח ובכונן אחד הוא ממש שקוע כאילו הידקו אותו יותר מידי. עכשיו אני שואל לפני שזה מתקין האם משהוא נתקל בכונן כזה והוא עשה לו בעיות? כן ברור שזה אותו דגם st2000dm001

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ההארד דיסק הנוכחי מתחיל לעשות רעשים והמחשב גם לפעמים "טוען" יתר על המידה בדברים בסיסים ..יש לציין שהוא עבר פירמוט והותקנו עליו שתי מערכות הפעלה שונות ויש את אותן בעיות... בגלל שלא שווה להשקיע בו יותר מידי חשבתי לקנות SSD או הארד דיסק ממש זול...הכי זול שמצאתי זה SSD http://ksp.co.il/?uin=17001 (לא חשוב לי יותר מידי נפח).... האם זה שווה את המחיר? האם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות?ולא חשוב לי מאיזה חנות העיקר שתיהיה בב"ש או בעפולה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש לי יותר נכון היה לי דיסק קשיח של WD 500AAKS אחרי ניקוי אבק במחשב והפעלתו מחדש ההרדיסק לא מזוהה לא במערכת ולא בביוס ניסיתי להחליף כבלים ניסיתי לשים אותו במחשב אחר שום דבר לא עזר. השאלה שלי היא איך אני יחזור לשחזר ממנו את הקבצים שהיו בכונן הקבצים העיקריים זה קצת תמונות ובעיקר 70GB שירים שנאספו במשך כמה שנים טובות שפה הקטע המטריד כי זה קרה לי כבר בעבר עם כונן אחר והרמתי ידיים הפעם אני חייב אבל חייב להחזיר את המידע שבתוכו בדרך כלשהי אשמח לעצות לשחזור

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום! באפשרותי לרכוש מבין 2 דגמים של כונן קשיח ורציתי לשאול את דעתכם ... איזה מהם עדיף יותר? שניהם חדשים באריזה וירכשו מאתר בחו"ל... Westren Digital WD5000AVVS 500GB זיכרון מטמון: 16MB עלות: 45$ כולל משלוח. Samsung Spinpoint HD642JJ 640GB זיכרון מטמון: 16MB עלות: 64$ כולל משלוח. לגבי עצם ההבדל 640GB לעומת 500GB ... : יש לי במע' מחשב הנוכחית דיסקים קשיחים בני איזה 3.5 שנים שעימם אני משתמש בשנים האחרונות... (ממשק סאטה 1) W.D 120GB HITACHI 80GB אז חשבתי להשתמש באחד מהם במידה ואני אלך על ה-W.D 500GB. יש דבר כזה שנקרא "ייעוד" הדיסק הקשיח? כלומר דיסק שמתאים יותר לאיחסון מוזיקה,סרטים ... וכזה המיועד לשמש לשימושי מחשב רגילים? כי על ה-Westren Digital WD5000AVVS קראתי בפירוט שהוא …

10. שלום לפני יומיים שידרגתי מXP ל7 הכל עבר חלק משום מה הווינדוס 7 חוסם לי את הגישה להרדיסק הנייד שלי (WD MY BOOK PRO 500GB) בדיסק מנג'מנט רואים את ההרדיסק והוא מופיע בכחול וכתוב שהוא בריא ופועל, אבל כשאני מנסה להיכנס אליו הוא רושם לי ACCESS IS denied ניסיתי כבר הרבה דברים שום דבר לא עזר... אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כרגע יש לי מחשב עם E6750 ו8500GT. אח שלי קיבל מחשב חדש נייד ויש לו גם מחשב נייח הרבה יותר חזק משלי ואני צריך את המחשב רק בשביל סימולטור בגלל שיש לי מחשב מדיה סנטר חזק מאוד למשחקים. אז אח שלי הציע לי את המחשב הנייח שלו עם הQX9770 ו8800GT שיריץ לי את הסימולטור הרבה יותר טוב. הבעיה היא שיש לי על המחשב בחתימה הרבה תוכנות שאני לא רוצה לוותר עליהן. איך אני יכול להעביר את מה שיש לי במחשב למחשב של אח שלי? האם אפשרי לקחת את הדיסק מהמחשב שלי ולשים אותו במחשב של אח שלי בלי לפרמט?

• 12 תגובות
    • 8.7k צפיות
  12. איזה צורב יותר טוב Samsung SHS223 או LiteOn DH22A8S או Sony / Nec AD-5240S? איזה צורב יותר טוב מבחינת שקט, מהירות קריאה וכתיבה ואיכות הצריבה? הצורב הולך לצרוב בעיקר שכבות כפולות(8.5GB).

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by MiOB,

הכונן המפורסם (בעל הבקר של אינטל - תקראו ביקורות) בדיל מעולה: http://www.linkecomputer.com/products/1006216/SNV125-S2%2F40GB/Kingston/ יוצא 111$ (421 ש"ח) כולל משלוח.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש ברשותי דיסק קשיח של 500GB של סיגייט מהדגם ST3500320AS, המקום עוד מעט נגמר לי ואני רוצה לקנות עוד HDD של 500GB ולעשות RAID 0 עם הכונן שיש ברשותי. אשמח שתמליצו לי על כונן של 500GB שיהיה מהיר, אמין ושקט, ראיתי בסטיקי כוננים קשיחים שהוספתם דגם של סיגייט ודגם של SAMSUNG אבל WD לא הוספתם, האם יש סיבה מיוחדת לכך? בכללי אני מתלבט בין כמה קשיחים - Samsung 500GB SpinPoint F3, SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ו WD 500GB AAKS WD5000AAKS. אשמח שתגידו לי מה ההבדלים ביניהם ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tmpusr,

לא יודע אם זה המקום... אולי "תקלות חומרה" (אבל זו לא תקלה של ממש) או אולי מערכות הפעלה (שונה בלינוקס אולי?) ו/או תוכנה? מזה כמה ימים הדיסק הקשיח שלי טוחן ללא הכרה ללא כל סיבה נראית לעין (אחד מהשלושה - לא יודע איזה כי אני קצת מתעצל להוציא את המחשב מהנישה ולפתוח). לא מצאתי קורלציה ברורה בין ה"טחינה" הנ"ל לבין אפליקציה או שימוש ספציפי יש תוכנה שיכולה להראות לי מי טוחן לי את איזה דיסק בזמן אמת? עדיף כמובן חינמית וללא התקנה אם אפשר... לחלופין, יש דרך לדעת מתוך מערכת ההפעלה (XP PRO) בצורה פשוטה? רב תודות, גונן. עריכה2: מצאתי חלק ממה שחיפשתי - DriveGLEAM. חינמית, פיצפונת וללא התקנה. לפחות אני יודע את מי טוחנים. http://www.dirtcellar.net/software/drivegleam/drivegleam.p…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, כרגע אני מצוייד עם דיסק קשיח בעל נפח של 250 ג'יגה, כמובן שזה לא מספיק ואחרי 5+ שנים הגיע הזמן להישתדרג. הדיסק קשיח בחיבור SATA והחדש גם יהיה בחיבור SATA, אפשר לראות את הדגם/חברה שלו במפרט צד ימין. ולשאלה: אני עומד לפני קניה של דיסק קשיח 1T או 1.5T עדיין לא החלטתי אבל זו לא הדילמה, יש מספר חברות ומספר דגמים בעלי מחירים נמוכים אני רוצה בבקשה שתעזרו לי להחליט איזה לקחת. Hitachi eskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II ‎ Warranty 3 Years Model HDS721010CLA332 Size 3.5 inches Capacity 1000 GB Speed 7,200 RPM Data Buffer 32MB Interfaces Serial-ATA 300 מחיר 420 ש"ח Samsung ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ‎ Warranty 3 Years MODEL Spinpoint F3 HD103SJ Capacity 1 T…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. זה הלוח אם http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=234 דיסק קשייח נוכחי http://techreport.com/articles.x/4988 אני מחפש משהו שנע בין 250-320G ,אני לא מוגבל בנפח נכון?הקבציים הנוכחיים נשארים? רצוי מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399&OrderBy=saleprice

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by nvered,

שלום רב, אחרי שהכונן של חברת Seagate מת אחרי פחות משנה ... אני מעוניין לקנות כונן חדש 1T. חשבתי על הכונן WD10EADS‎. חשוב לי שהכונן יהיה שקט ומהיר. תגובות? תודה, נמרוד.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by davidz85,

אז בעיקרון השאלה שבכותרת... האם אני צריך לעשות איחוי לכונן SSD שברשותי, ועוד שאלה האם זה גורם לנזק לדיסק ?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by tzolerguy,

השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by motogt,

לאחרונה נגמר לי המקום במחשב ואני רוצה לעשות שדרוג של חצי טרה. אני נאמן לWD. ראיתי כמה סוגים/דגמים של דיסקים. אחד נגמר בAAKS השני AAJB השלישי AACS מה ההבדל בינהם ומה יותר מתאים לי? (בן אדם רגיל שאוהב ביצועים) http://www.kama.co.il/products.php?path=category%2Cattr_394%2Cbrand&category=1431&brand=483&attr_393=1634&attr_394=1641 אם זה משנה, כרגע יש לי כונן 320 שמחולק ל2 מחיצות

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Noodlez04,

מישהו יודע מתי ייצאו כונני SATA3 בנפח 500 GB? כי בינתיים ראיתי שרק Western Digital הוציאו כונני SATA3, וגם הם רק בנפח של 1Tera. זה ממש חשוב לי, כי אני על סף קניית מחשב חדש וצריך לדעת אם לחכות ל SATA3 או לא...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Satlan,

שלום העלתי SS מתוך enhancemyse7en תחת ההארד דיסק הראשי שלי.. והמצב די מדאיג. מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני הייתי עם מערכת P45 לוח של DFI עם E8500. ללוח היה רייד, ועשיתי איתו רייד 0. המהירות קריאה שלי בHDTUNE הייתה בממוצע 220MB לשניה ברייד עם 3 כונני Samsung שתיים ה103SJ ואחד 103UJ כל אחד 1TB. אבל עכשיו עברתי למערכת Core I7 הלוח אם הוא Asus P55P7D-E Pro עם CORE I7 860. מאוד מאוד מוזר לי שעכשיו אני גם ברייד 0 (וזה אחרי שמחקתי את המערל הקודם כמובן ועשיתי חדש), המהירות קריאה היא בממוצע 124 בעוד שהממוצע של הדיסק כשהוא לא ברייד הוא 115~. מה יכולה להיות לדעתכם הסיבה? יש מצב שזה איזה שהיא הגדרה שאני לא מודע לה? *עריכה: עדכנתי את הביוס לגירסא הכי אחרונה, ועדיין זה לא עזר, יש מצב שאני אצטרך לעשות מערך חדש בגלל שעדכנתי ביוס בשביל שזה יסתדר? אגב הייתי מחובר עם כבל של SATA 3 ו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by smootskin,

שלום חברו'ס אני רוצה דיסק קשיח חיצוני של 1TB עד - 700 ש"ח אם אפשר במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין חשוב שיהיה מהיר, חיבור USB, הגודל לא כל כך משנה - העיקר שיהיה נייד. אין לי כל כך סבלנות להרכיב אז אם יש משהו ששווה קנייה בלי להרכיב אז עדיף, אם עדיין מומלץ לקנות בחלקים אז שיהיה... עשיתי חיפוש בפורום ואני עדיין לא יודע... אשמח לעזרה תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים